NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
A gond ott van, hogy leírod, hogy "vezetői". Onnantól lefelé már parancs-értettem van. Persze lehet, hogy pár rendőr azzal szembe megy, de hogy nagy számban tagadják meg a parancsot, azt feltételezni szerintem önámítást.- ezt a határozatot ajánlom minden olyannak a figyelmébe, akik azt mondják, hogy "ha itt forradalom lenne, akkor a rendőrség tuti nem állna a fidesz oldalára", ha már egy ilyen, egyébként totál szubjektíven értelmezhető dologban se mernek a fidesszel szembe menni, akkor miért tennék akkor, amikor tüntetést kell oszlatni?Ez így ahogy van faszság, egy torz általánosítás.
StormST
A rendőrség nem homogén.
Ezt a teljesen szubjektív, "fideszbarát" értelmezést a vezetői, jogászai alkották meg és prezentálták, míg a "forradalmat", tüntetéseket meg az egyenruhások, közrendőrök, egy teljesen másik állomány gardírozza, felügyeli, oszlatja.
Valamint az EU-ban nem működik a forradalom, mondhatni tilos, nem legitim, ez is vissza-visszatérő mantrám.
Őszentsége Sobri Jóska
Az meg, hogy mi tilos az EU-ba kit érdekel? Mert hány dolgot is csinált már a fidesz, ami tilos az EU-ban, vagy ami nem legitim? Bent vagyunk még? Meg egyébként hogy nézne ki vajon, ha mondjuk a fidesz eltörölné a választást és lenne egy forradalom? Mit tenne az EU? Elítéli a forradalmárok és a fideszt egyszerre? (csinálhatnak minden Kiss Pista ellen egy 7-es cikkelyes eljárást 😀 ) Vagy hát végülis akkor a fidesz lenne az utolsó megválasztott kormánya az országnak és ezért melléjük állna? Megfenyegetnék a forradalmárokat, hogy ha nem hagyják abba akkor kizárják az országot az EU-ból, ami pont win-win lenne a fidesznek? Beküldené a nemlétező EU rendőrséget vagy EU hadsereget? Vagy mégis te milyen lépéseket várnál/látnál valószínűnek az EU részéről?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Azért egy forradalom, vagy népfelkelés esete más mint amikor papírra kell leírni valamit, amivel egyébként lehet a rendőr is egyetért.24.hu/belfold/2025/06/19/pride-karacsony-gergely-fovarosi-onkormanyzat-rendorseg-betiltotta/Azért ez bennem felvet pár gondolatot:
NB2
- ha a rendőrség ennyire figyeli az ilyen nyilatkozatokat és közösségi média megjelenéseket, akkor a többivel szemben, mint pl. Lexike videója, miért nem járnak el hivatalból? Vagy véletlen az elvileg pártatlan rendőrség csak bizonyos dolgokat és embereket figyel?
- ahogy KariGeri is reagálta, hogy lehet valamit betíltani, aminek a rendezésére nem is volt kérelem?
Az meg, hogy "természetéből adódóan" az alapból egy nevetséges dolog, mert hogy milyen rendezvénynek milyen a természete, az totál szubjektív. Pl. szerintem a Békemenet "természetéből adódan" egy xenofób, homofób, kirekesztő és gyűlölködő és elítélendő masírozás, elég csak megnézni a nyilatkozatokat, amiket az odavezényelt emberek tesznek, így szerintem"természetéből adódóan" egy csomó törvénnyel ellentétes a megrendezése, aztán mégse lett még betíltva soha "természetéből adódóan"...
- ezt a határozatot ajánlom minden olyannak a figyelmébe, akik azt mondják, hogy "ha itt forradalom lenne, akkor a rendőrség tuti nem állna a fidesz oldalára", ha már egy ilyen, egyébként totál szubjektíven értelmezhető dologban se mernek a fidesszel szembe menni, akkor miért tennék akkor, amikor tüntetést kell oszlatni?
StormST
5 hónapja
Ez egy komoly teszt lesz a magyar társadalomnak, remélem sikerül megugrani és egy igazán ütős rendezvény lesz belőle, különben haladunk tovább a fehérorosz úton

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
- ezt a határozatot ajánlom minden olyannak a figyelmébe, akik azt mondják, hogy "ha itt forradalom lenne, akkor a rendőrség tuti nem állna a fidesz oldalára", ha már egy ilyen, egyébként totál szubjektíven értelmezhető dologban se mernek a fidesszel szembe menni, akkor miért tennék akkor, amikor tüntetést kell oszlatni?Ez így ahogy van faszság, egy torz általánosítás.
StormST
A rendőrség nem homogén.
Ezt a teljesen szubjektív, "fideszbarát" értelmezést a vezetői, jogászai alkották meg és prezentálták, míg a "forradalmat", tüntetéseket meg az egyenruhások, közrendőrök, egy teljesen másik állomány gardírozza, felügyeli, oszlatja.
Valamint az EU-ban nem működik a forradalom, mondhatni tilos, nem legitim, ez is vissza-visszatérő mantrám.
5 hónapja
24.hu/belfold/2025/06/19/pride-karacsony-gergely-fovarosi-onkormanyzat-rendorseg-betiltotta/Azért ez bennem felvet pár gondolatot:
NB2
- ha a rendőrség ennyire figyeli az ilyen nyilatkozatokat és közösségi média megjelenéseket, akkor a többivel szemben, mint pl. Lexike videója, miért nem járnak el hivatalból? Vagy véletlen az elvileg pártatlan rendőrség csak bizonyos dolgokat és embereket figyel?
- ahogy KariGeri is reagálta, hogy lehet valamit betíltani, aminek a rendezésére nem is volt kérelem?
Az meg, hogy "természetéből adódóan" az alapból egy nevetséges dolog, mert hogy milyen rendezvénynek milyen a természete, az totál szubjektív. Pl. szerintem a Békemenet "természetéből adódan" egy xenofób, homofób, kirekesztő és gyűlölködő és elítélendő masírozás, elég csak megnézni a nyilatkozatokat, amiket az odavezényelt emberek tesznek, így szerintem"természetéből adódóan" egy csomó törvénnyel ellentétes a megrendezése, aztán mégse lett még betíltva soha "természetéből adódóan"...
- ezt a határozatot ajánlom minden olyannak a figyelmébe, akik azt mondják, hogy "ha itt forradalom lenne, akkor a rendőrség tuti nem állna a fidesz oldalára", ha már egy ilyen, egyébként totál szubjektíven értelmezhető dologban se mernek a fidesszel szembe menni, akkor miért tennék akkor, amikor tüntetést kell oszlatni?

5 hónapja
24.hu/belfold/2025/06/19/pride-karacsony-gergely-fovarosi-onkormanyzat-rendorseg-betiltotta/1. A hatóság elengedi (nem).
NB2
2. Rendben lezajlik, az arcfelismerő után pedig jönnek a tömeges bírságok.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Nem lesz Pride helyette polgari engedetlenseg remelem igen.
5 hónapja
Végjáték és egyébként is: anyátok."a törvényjavaslat kezdeményezői úgy látták helyesnek, hogy egyelőre visszavonják azt"
444.hu/2025/06/19/magyar-levente-nem-biztos-hogy-a-nagytakaritasi-torveny-valaha-ujra-a-parlament-ele-kerul
Dzsokijuing
Mind az az egy szem Halász János? Vagy akkor mégse az ő ötlete volt egyedül és csak utólag állt be mögé a frakció? Ejj-ejj, fiúk...
Szerkesztette: StormST

5 hónapja
Ezt láttam jönni. 444.hu/2025/06/19/jambor-andras-nem-indul-a-2026-os-valasztasonJámbi egy erős önreflexióval rendelkező ember, és nagyon nem politikus alkat. Ő az aktivista, szervező, mozgalmár típus, amennyire én tudom, kimondottan nem élvezte ezt a pozíciót.

5 hónapja
transtelex.ro/kozelet/2025/06/18/magyar-ceg-nyomtatta-simion-leveleitA 650 milliárdból se lett semmi, már posztok sincsenek róla.
Ezt a vasat még üthetné a Tisza.
Dzsokijuing
Itt ma ebben az országban a Fidesz bármit megtehet amíg nem Orbánra tudnak egyértelműen, bármit is kenni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
transtelex.ro/kozelet/2025/06/18/magyar-ceg-nyomtatta-simion-leveleitEzt a vasat még üthetné a Tisza.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
Végjáték és egyébként is: anyátok.444.hu/2025/06/19/magyar-levente-nem-biztos-hogy-a-nagytakaritasi-torveny-valaha-ujra-a-parlament-ele-kerul
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
Ennél rosszabb a helyzet: a politikai elit és a tömeg az érem két oldala, mintha egy tükörben egymást utánoznák. Itt ütközik ki fájóan az erős középosztály hiánya.Dehogynem lehet kezdeni.ex közvk operátorként mondom, hatalmas élmény az ilyet lerögzíteni. az egész kérdőív megy a kukába, mert ezzel 99%, hogy semmit sem lehet kezdeni. inkább mondd meg az elején, hogy kopjanak le és mindenki idejét megspórolod 🙂Múltkor - végre - én is részt vehettem egy telefonos mérésben. Mikor azt kellett értékelni, mennyire szimpatikus nekem adott politikus, mindet 1-essel értékeltem.kövezzetek meg, de nekem nem szimpatikus Magyar PetiOrbán , Toroczkai, Dobrev van választék bőven... 😆😆😆
rva
Bazsinho
szaba
fake.id
Meg kell mondani a politikusoknak h az emberek ruhellik oket.
Amikor tolem kerdezgetnek ilyeneket, akkor tematol fuggoen a brusszeli politikusokat is lehuzom a fenebe, mert nem latom azt h szajkaraten kivul erdemben csinalnanak vmit.
Miattuk is tartunk itt, mert ugyanakkora lokupecek mint OV.
Sot, tobbseguk szivesen csinalna ugyanazt, csak akkor hamarabb esnek ki a pixisbol.
Ha meg egy ilyen kozvelemenykutatast nem tudnak felhasznalni, az ne az adott ember hibaja legyen mar, hanem a politikai “elite”.
Ez is milyen mar h elitnek hivjuk oket, mintha vmi kivaltsagos banda lenne.
Lúdas Solymi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
Dehogynem lehet kezdeni.ex közvk operátorként mondom, hatalmas élmény az ilyet lerögzíteni. az egész kérdőív megy a kukába, mert ezzel 99%, hogy semmit sem lehet kezdeni. inkább mondd meg az elején, hogy kopjanak le és mindenki idejét megspórolod 🙂Múltkor - végre - én is részt vehettem egy telefonos mérésben. Mikor azt kellett értékelni, mennyire szimpatikus nekem adott politikus, mindet 1-essel értékeltem.kövezzetek meg, de nekem nem szimpatikus Magyar PetiOrbán , Toroczkai, Dobrev van választék bőven... 😆😆😆
rva
Bazsinho
szaba
fake.id
Meg kell mondani a politikusoknak h az emberek ruhellik oket.
Amikor tolem kerdezgetnek ilyeneket, akkor tematol fuggoen a brusszeli politikusokat is lehuzom a fenebe, mert nem latom azt h szajkaraten kivul erdemben csinalnanak vmit.
Miattuk is tartunk itt, mert ugyanakkora lokupecek mint OV.
Sot, tobbseguk szivesen csinalna ugyanazt, csak akkor hamarabb esnek ki a pixisbol.
Ha meg egy ilyen kozvelemenykutatast nem tudnak felhasznalni, az ne az adott ember hibaja legyen mar, hanem a politikai “elite”.
Ez is milyen mar h elitnek hivjuk oket, mintha vmi kivaltsagos banda lenne.
6 hónapja
pedig az orvosok nagy része szerintem a Fideszre szavaz...nepszava.hu/3284119_salatatorveny-sulyok-tamas-magyar-orvosi-kamara-veto-remeny
"Az eset előzménye, hogy a Kúria ítélete kimondta: a háziorvosok nem kényszeríthetők szerződés nélkül ügyeletre, ám az Orbán-kormány ahelyett, hogy igyekezett volna az ítéletnek megfelelően eljárni, egy utolsó pillanatban bedobott módosítással beleerőszakolta az aktuális salátatörvénybe, hogy a háziorvosok, akár szerződés nélkül is kötelezhetők a mentőszolgálat által szervezett alapellátási ügyeletre."
6 hónapja
Mi annak idején az alkotmány kicsinyített változatát kaptuk. Máig nem értem 14 éves gyerekeknek miért kellett pont azt adni.Szerencsére ebből nem tanítanak, hanem ballagásra adja a drága állam bácsi útravalónak.Ez a nyolcadikosoknak osztogatott népnemzeti dalos könyv a tökéletes esszenciája annak a szellemi kőbalta egyszerűségnek, amit jobboldali morális fölényként szoktak emlegetni. Ha majd 100 év múlva töri érettségin forrás elemzés lesz a feladat erről az időszakról, ennél nem kell jobb alapanyag.Amelyik pedagógus ezt használja, mehet velük a pokolnak ugyanabba a bugyrába.
somoskovig
Dzsokijuing
somoskovig
6 hónapja
Szerencsére ebből nem tanítanak, hanem ballagásra adja a drága állam bácsi útravalónak.Ez a nyolcadikosoknak osztogatott népnemzeti dalos könyv a tökéletes esszenciája annak a szellemi kőbalta egyszerűségnek, amit jobboldali morális fölényként szoktak emlegetni. Ha majd 100 év múlva töri érettségin forrás elemzés lesz a feladat erről az időszakról, ennél nem kell jobb alapanyag.Amelyik pedagógus ezt használja, mehet velük a pokolnak ugyanabba a bugyrába.
somoskovig
Dzsokijuing
6 hónapja
Viszont ez a Fidesznek sem egyértelműen jó.nekem az a bold predictionöm, hogy jövőre nem lesznek egyéni vk-k, csak listás szavazás és akkor tuti nem lehet 2/3-a a TiszánakHa több szavazatot kap a Tisza, akkor kétharmad is lesz, ez ilyen rendszer a győzteskompenzáció, és az egyéni vk.-k miatt.Azt nem meri meghuzni szerintem. Akkor mar elobb oldjak meg, hogy eltoljak a valasztast. De hiaba keresed a lyukat a mondandomban, tudod jol, hogy en nem az ilyen extrem esetekre gondoltam, hanem arra, hogy ha lesz szavazas, akkor sem lesz ketharmad a Tiszanak, es jelenleg azokban a pletykakban sem hiszek, hogy ne az uralkodo nyerne.En jelenleg meg abban sem hiszek, hogy igazak a felmeresek es egyaltalan kormanyvaltas lesz.A kettőnek nincs köze egymáshoz.
Stez
A számok valósak, és a kormányváltás nem valószínű. Miért engedné Orbán?
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Szerintem már nem extrém eset meghackelni egy vesztes választást.
Meghúzni meg miért ne merné? Ki szankcionálja? És miként? Kap egy petíciót nyugatról?
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Így a DK, a Kutyák simábban bejöhetnek kormányváltóként a Tisza mellé.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
Ez a nyolcadikosoknak osztogatott népnemzeti dalos könyv a tökéletes esszenciája annak a szellemi kőbalta egyszerűségnek, amit jobboldali morális fölényként szoktak emlegetni. Ha majd 100 év múlva töri érettségin forrás elemzés lesz a feladat erről az időszakról, ennél nem kell jobb alapanyag.Amelyik pedagógus ezt használja, mehet velük a pokolnak ugyanabba a bugyrába.
somoskovig
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
És még hány ilyen lesz ?youtu.be/a2lviVR93Wo?si=8moIjrrqRqOYT9gK
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Jók ezek a vissza-visszatérő trollkodási mantráid 😊De minek lennének egyáltalán választások?nekem az a bold predictionöm, hogy jövőre nem lesznek egyéni vk-k, csak listás szavazás és akkor tuti nem lehet 2/3-a a TiszánakHa több szavazatot kap a Tisza, akkor kétharmad is lesz, ez ilyen rendszer a győzteskompenzáció, és az egyéni vk.-k miatt.Azt nem meri meghuzni szerintem. Akkor mar elobb oldjak meg, hogy eltoljak a valasztast. De hiaba keresed a lyukat a mondandomban, tudod jol, hogy en nem az ilyen extrem esetekre gondoltam, hanem arra, hogy ha lesz szavazas, akkor sem lesz ketharmad a Tiszanak, es jelenleg azokban a pletykakban sem hiszek, hogy ne az uralkodo nyerne.En jelenleg meg abban sem hiszek, hogy igazak a felmeresek es egyaltalan kormanyvaltas lesz.A kettőnek nincs köze egymáshoz.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Meghúzni meg miért ne merné? Ki szankcionálja? És miként? Kap egy petíciót nyugatról?
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
"Brady kiégett"
"Az amerikai választásokat elcsalták"
"Gulyás Mártonból miniszterelnök lesz"
6 hónapja
Ez a nyolcadikosoknak osztogatott népnemzeti dalos könyv a tökéletes esszenciája annak a szellemi kőbalta egyszerűségnek, amit jobboldali morális fölényként szoktak emlegetni. Ha majd 100 év múlva töri érettségin forrás elemzés lesz a feladat erről az időszakról, ennél nem kell jobb alapanyag.
6 hónapja
Megszokás. Észak-Koreától Fehéroroszországig, Kanadàtól Kamerunig időről időre van ilyesmi. A nép szereti.De minek lennének egyáltalán választások?nekem az a bold predictionöm, hogy jövőre nem lesznek egyéni vk-k, csak listás szavazás és akkor tuti nem lehet 2/3-a a TiszánakHa több szavazatot kap a Tisza, akkor kétharmad is lesz, ez ilyen rendszer a győzteskompenzáció, és az egyéni vk.-k miatt.Azt nem meri meghuzni szerintem. Akkor mar elobb oldjak meg, hogy eltoljak a valasztast. De hiaba keresed a lyukat a mondandomban, tudod jol, hogy en nem az ilyen extrem esetekre gondoltam, hanem arra, hogy ha lesz szavazas, akkor sem lesz ketharmad a Tiszanak, es jelenleg azokban a pletykakban sem hiszek, hogy ne az uralkodo nyerne.En jelenleg meg abban sem hiszek, hogy igazak a felmeresek es egyaltalan kormanyvaltas lesz.A kettőnek nincs köze egymáshoz.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
6 hónapja
Az utcai részt csakezt?Azért amikor Novák Katkát dobják be a tűzbe újra, sejteni lehet, hogy van gond.Olvasni fáj, de nézni a videót örömteli✌️
Fájdalom olvasni az összes szavát.
Kíváncsi vagyok hogy Jucust is elő huzzák?
Toca
ozibozi
www.youtube.com/watch?v=qisjSPpfMpE
Negritis, a vajda