NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

5 hónapja
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund
- ezt a határozatot ajánlom minden olyannak a figyelmébe, akik azt mondják, hogy "ha itt forradalom lenne, akkor a rendőrség tuti nem állna a fidesz oldalára", ha már egy ilyen, egyébként totál szubjektíven értelmezhető dologban se mernek a fidesszel szembe menni, akkor miért tennék akkor, amikor tüntetést kell oszlatni?
StormST
Ez így ahogy van faszság, egy torz általánosítás.
A rendőrség nem homogén.
Ezt a teljesen szubjektív, "fideszbarát" értelmezést a vezetői, jogászai alkották meg és prezentálták, míg a "forradalmat", tüntetéseket meg az egyenruhások, közrendőrök, egy teljesen másik állomány gardírozza, felügyeli, oszlatja.
Valamint az EU-ban nem működik a forradalom, mondhatni tilos, nem legitim, ez is vissza-visszatérő mantrám.
Őszentsége Sobri Jóska
A gond ott van, hogy leírod, hogy "vezetői". Onnantól lefelé már parancs-értettem van. Persze lehet, hogy pár rendőr azzal szembe megy, de hogy nagy számban tagadják meg a parancsot, azt feltételezni szerintem önámítást.

Az meg, hogy mi tilos az EU-ba kit érdekel? Mert hány dolgot is csinált már a fidesz, ami tilos az EU-ban, vagy ami nem legitim? Bent vagyunk még? Meg egyébként hogy nézne ki vajon, ha mondjuk a fidesz eltörölné a választást és lenne egy forradalom? Mit tenne az EU? Elítéli a forradalmárok és a fideszt egyszerre? (csinálhatnak minden Kiss Pista ellen egy 7-es cikkelyes eljárást 😀 ) Vagy hát végülis akkor a fidesz lenne az utolsó megválasztott kormánya az országnak és ezért melléjük állna? Megfenyegetnék a forradalmárokat, hogy ha nem hagyják abba akkor kizárják az országot az EU-ból, ami pont win-win lenne a fidesznek? Beküldené a nemlétező EU rendőrséget vagy EU hadsereget? Vagy mégis te milyen lépéseket várnál/látnál valószínűnek az EU részéről?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 268 — Ajmo Vatreni
 24.hu/belfold/2025/06/19/pride-karacsony-gergely-fovarosi-onkormanyzat-rendorseg-betiltotta/
NB2
Azért ez bennem felvet pár gondolatot:
- ha a rendőrség ennyire figyeli az ilyen nyilatkozatokat és közösségi média megjelenéseket, akkor a többivel szemben, mint pl. Lexike videója, miért nem járnak el hivatalból? Vagy véletlen az elvileg pártatlan rendőrség csak bizonyos dolgokat és embereket figyel?
- ahogy KariGeri is reagálta, hogy lehet valamit betíltani, aminek a rendezésére nem is volt kérelem?
Az meg, hogy "természetéből adódóan" az alapból egy nevetséges dolog, mert hogy milyen rendezvénynek milyen a természete, az totál szubjektív. Pl. szerintem a Békemenet "természetéből adódan" egy xenofób, homofób, kirekesztő és gyűlölködő és elítélendő masírozás, elég csak megnézni a nyilatkozatokat, amiket az odavezényelt emberek tesznek, így szerintem"természetéből adódóan" egy csomó törvénnyel ellentétes a megrendezése, aztán mégse lett még betíltva soha "természetéből adódóan"...
- ezt a határozatot ajánlom minden olyannak a figyelmébe, akik azt mondják, hogy "ha itt forradalom lenne, akkor a rendőrség tuti nem állna a fidesz oldalára", ha már egy ilyen, egyébként totál szubjektíven értelmezhető dologban se mernek a fidesszel szembe menni, akkor miért tennék akkor, amikor tüntetést kell oszlatni?
StormST
Azért egy forradalom, vagy népfelkelés esete más mint amikor papírra kell leírni valamit, amivel egyébként lehet a rendőr is egyetért.
5 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
Ez egy komoly teszt lesz a magyar társadalomnak, remélem sikerül megugrani és egy igazán ütős rendezvény lesz belőle, különben haladunk tovább a fehérorosz úton

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 109 — #NoStress
StormST
Ez így ahogy van faszság, egy torz általánosítás.
A rendőrség nem homogén.
Ezt a teljesen szubjektív, "fideszbarát" értelmezést a vezetői, jogászai alkották meg és prezentálták, míg a "forradalmat", tüntetéseket meg az egyenruhások, közrendőrök, egy teljesen másik állomány gardírozza, felügyeli, oszlatja.
Valamint az EU-ban nem működik a forradalom, mondhatni tilos, nem legitim, ez is vissza-visszatérő mantrám.

5 hónapja
 24.hu/belfold/2025/06/19/pride-karacsony-gergely-fovarosi-onkormanyzat-rendorseg-betiltotta/
NB2
Azért ez bennem felvet pár gondolatot:
- ha a rendőrség ennyire figyeli az ilyen nyilatkozatokat és közösségi média megjelenéseket, akkor a többivel szemben, mint pl. Lexike videója, miért nem járnak el hivatalból? Vagy véletlen az elvileg pártatlan rendőrség csak bizonyos dolgokat és embereket figyel?
- ahogy KariGeri is reagálta, hogy lehet valamit betíltani, aminek a rendezésére nem is volt kérelem?
Az meg, hogy "természetéből adódóan" az alapból egy nevetséges dolog, mert hogy milyen rendezvénynek milyen a természete, az totál szubjektív. Pl. szerintem a Békemenet "természetéből adódan" egy xenofób, homofób, kirekesztő és gyűlölködő és elítélendő masírozás, elég csak megnézni a nyilatkozatokat, amiket az odavezényelt emberek tesznek, így szerintem"természetéből adódóan" egy csomó törvénnyel ellentétes a megrendezése, aztán mégse lett még betíltva soha "természetéből adódóan"...

5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 493 — Saturday Night Lights
NB2
1. A hatóság elengedi (nem).
2. Rendben lezajlik, az arcfelismerő után pedig jönnek a tömeges bírságok.

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
NB2 New England Patriots 27 443 — nabege2@yahoo.com
5 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 713
Nem lesz Pride helyette polgari engedetlenseg remelem igen.
5 hónapja
Végjáték és egyébként is: anyátok.
 444.hu/2025/06/19/magyar-levente-nem-biztos-hogy-a-nagytakaritasi-torveny-valaha-ujra-a-parlament-ele-kerul
Dzsokijuing
"a törvényjavaslat kezdeményezői úgy látták helyesnek, hogy egyelőre visszavonják azt"

Mind az az egy szem Halász János? Vagy akkor mégse az ő ötlete volt egyedül és csak utólag állt be mögé a frakció? Ejj-ejj, fiúk...

Szerkesztette: StormST

5 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 315 — zászló zászló szív
Ezt láttam jönni.  444.hu/2025/06/19/jambor-andras-nem-indul-a-2026-os-valasztason

Jámbi egy erős önreflexióval rendelkező ember, és nagyon nem politikus alkat. Ő az aktivista, szervező, mozgalmár típus, amennyire én tudom, kimondottan nem élvezte ezt a pozíciót.

5 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 874
 transtelex.ro/kozelet/2025/06/18/magyar-ceg-nyomtatta-simion-leveleit
Ezt a vasat még üthetné a Tisza.
Dzsokijuing
A 650 milliárdból se lett semmi, már posztok sincsenek róla.
Itt ma ebben az országban a Fidesz bármit megtehet amíg nem Orbánra tudnak egyértelműen, bármit is kenni.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
5 hónapja
 transtelex.ro/kozelet/2025/06/18/magyar-ceg-nyomtatta-simion-leveleit
Ezt a vasat még üthetné a Tisza.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
Végjáték és egyébként is: anyátok.
 444.hu/2025/06/19/magyar-levente-nem-biztos-hogy-a-nagytakaritasi-torveny-valaha-ujra-a-parlament-ele-kerul

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
kövezzetek meg, de nekem nem szimpatikus Magyar Peti
rva
Orbán , Toroczkai, Dobrev van választék bőven... 😆😆😆
Bazsinho
Múltkor - végre - én is részt vehettem egy telefonos mérésben. Mikor azt kellett értékelni, mennyire szimpatikus nekem adott politikus, mindet 1-essel értékeltem.
szaba
ex közvk operátorként mondom, hatalmas élmény az ilyet lerögzíteni. az egész kérdőív megy a kukába, mert ezzel 99%, hogy semmit sem lehet kezdeni. inkább mondd meg az elején, hogy kopjanak le és mindenki idejét megspórolod 🙂
fake.id
Dehogynem lehet kezdeni.
Meg kell mondani a politikusoknak h az emberek ruhellik oket.

Amikor tolem kerdezgetnek ilyeneket, akkor tematol fuggoen a brusszeli politikusokat is lehuzom a fenebe, mert nem latom azt h szajkaraten kivul erdemben csinalnanak vmit.
Miattuk is tartunk itt, mert ugyanakkora lokupecek mint OV.
Sot, tobbseguk szivesen csinalna ugyanazt, csak akkor hamarabb esnek ki a pixisbol.

Ha meg egy ilyen kozvelemenykutatast nem tudnak felhasznalni, az ne az adott ember hibaja legyen mar, hanem a politikai “elite”.

Ez is milyen mar h elitnek hivjuk oket, mintha vmi kivaltsagos banda lenne.
Lúdas Solymi
Ennél rosszabb a helyzet: a politikai elit és a tömeg az érem két oldala, mintha egy tükörben egymást utánoznák. Itt ütközik ki fájóan az erős középosztály hiánya.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 867
kövezzetek meg, de nekem nem szimpatikus Magyar Peti
rva
Orbán , Toroczkai, Dobrev van választék bőven... 😆😆😆
Bazsinho
Múltkor - végre - én is részt vehettem egy telefonos mérésben. Mikor azt kellett értékelni, mennyire szimpatikus nekem adott politikus, mindet 1-essel értékeltem.
szaba
ex közvk operátorként mondom, hatalmas élmény az ilyet lerögzíteni. az egész kérdőív megy a kukába, mert ezzel 99%, hogy semmit sem lehet kezdeni. inkább mondd meg az elején, hogy kopjanak le és mindenki idejét megspórolod 🙂
fake.id
Dehogynem lehet kezdeni.
Meg kell mondani a politikusoknak h az emberek ruhellik oket.

Amikor tolem kerdezgetnek ilyeneket, akkor tematol fuggoen a brusszeli politikusokat is lehuzom a fenebe, mert nem latom azt h szajkaraten kivul erdemben csinalnanak vmit.
Miattuk is tartunk itt, mert ugyanakkora lokupecek mint OV.
Sot, tobbseguk szivesen csinalna ugyanazt, csak akkor hamarabb esnek ki a pixisbol.

Ha meg egy ilyen kozvelemenykutatast nem tudnak felhasznalni, az ne az adott ember hibaja legyen mar, hanem a politikai “elite”.

Ez is milyen mar h elitnek hivjuk oket, mintha vmi kivaltsagos banda lenne.
6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 443 — nabege2@yahoo.com
pedig az orvosok nagy része szerintem a Fideszre szavaz...

nepszava.hu/3284119_salatatorveny-sulyok-tamas-magyar-orvosi-kamara-veto-remeny

"Az eset előzménye, hogy a Kúria ítélete kimondta: a háziorvosok nem kényszeríthetők szerződés nélkül ügyeletre, ám az Orbán-kormány ahelyett, hogy igyekezett volna az ítéletnek megfelelően eljárni, egy utolsó pillanatban bedobott módosítással beleerőszakolta az aktuális salátatörvénybe, hogy a háziorvosok, akár szerződés nélkül is kötelezhetők a mentőszolgálat által szervezett alapellátási ügyeletre."
6 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 443 — I like the Texans, I like who we are
Ez a nyolcadikosoknak osztogatott népnemzeti dalos könyv a tökéletes esszenciája annak a szellemi kőbalta egyszerűségnek, amit jobboldali morális fölényként szoktak emlegetni. Ha majd 100 év múlva töri érettségin forrás elemzés lesz a feladat erről az időszakról, ennél nem kell jobb alapanyag.
somoskovig
Amelyik pedagógus ezt használja, mehet velük a pokolnak ugyanabba a bugyrába.
Dzsokijuing
Szerencsére ebből nem tanítanak, hanem ballagásra adja a drága állam bácsi útravalónak.
somoskovig
Mi annak idején az alkotmány kicsinyített változatát kaptuk. Máig nem értem 14 éves gyerekeknek miért kellett pont azt adni.
6 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 499 — Chiefs GM
Ez a nyolcadikosoknak osztogatott népnemzeti dalos könyv a tökéletes esszenciája annak a szellemi kőbalta egyszerűségnek, amit jobboldali morális fölényként szoktak emlegetni. Ha majd 100 év múlva töri érettségin forrás elemzés lesz a feladat erről az időszakról, ennél nem kell jobb alapanyag.
somoskovig
Dzsokijuing
Szerencsére ebből nem tanítanak, hanem ballagásra adja a drága állam bácsi útravalónak.

6 hónapja
En jelenleg meg abban sem hiszek, hogy igazak a felmeresek es egyaltalan kormanyvaltas lesz.
Stez
A kettőnek nincs köze egymáshoz.
A számok valósak, és a kormányváltás nem valószínű. Miért engedné Orbán?
Őszentsége Sobri Jóska
Azt nem meri meghuzni szerintem. Akkor mar elobb oldjak meg, hogy eltoljak a valasztast. De hiaba keresed a lyukat a mondandomban, tudod jol, hogy en nem az ilyen extrem esetekre gondoltam, hanem arra, hogy ha lesz szavazas, akkor sem lesz ketharmad a Tiszanak, es jelenleg azokban a pletykakban sem hiszek, hogy ne az uralkodo nyerne.
Stez
Ha több szavazatot kap a Tisza, akkor kétharmad is lesz, ez ilyen rendszer a győzteskompenzáció, és az egyéni vk.-k miatt.
Szerintem már nem extrém eset meghackelni egy vesztes választást.
Meghúzni meg miért ne merné? Ki szankcionálja? És miként? Kap egy petíciót nyugatról?
Őszentsége Sobri Jóska
nekem az a bold predictionöm, hogy jövőre nem lesznek egyéni vk-k, csak listás szavazás és akkor tuti nem lehet 2/3-a a Tiszának
Löfli
Viszont ez a Fidesznek sem egyértelműen jó.
Így a DK, a Kutyák simábban bejöhetnek kormányváltóként a Tisza mellé.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
somoskovig

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 875 — The Mathematician
És még hány ilyen lesz ?
 youtu.be/a2lviVR93Wo?si=8moIjrrqRqOYT9gK

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 960
En jelenleg meg abban sem hiszek, hogy igazak a felmeresek es egyaltalan kormanyvaltas lesz.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Azt nem meri meghuzni szerintem. Akkor mar elobb oldjak meg, hogy eltoljak a valasztast. De hiaba keresed a lyukat a mondandomban, tudod jol, hogy en nem az ilyen extrem esetekre gondoltam, hanem arra, hogy ha lesz szavazas, akkor sem lesz ketharmad a Tiszanak, es jelenleg azokban a pletykakban sem hiszek, hogy ne az uralkodo nyerne.
Stez
Ha több szavazatot kap a Tisza, akkor kétharmad is lesz, ez ilyen rendszer a győzteskompenzáció, és az egyéni vk.-k miatt.
Meghúzni meg miért ne merné? Ki szankcionálja? És miként? Kap egy petíciót nyugatról?
Őszentsége Sobri Jóska
nekem az a bold predictionöm, hogy jövőre nem lesznek egyéni vk-k, csak listás szavazás és akkor tuti nem lehet 2/3-a a Tiszának
Löfli
De minek lennének egyáltalán választások?
Őszentsége Sobri Jóska
Jók ezek a vissza-visszatérő trollkodási mantráid 😊
"Brady kiégett"
"Az amerikai választásokat elcsalták"
"Gulyás Mártonból miniszterelnök lesz"

6 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 499 — Chiefs GM

6 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 288
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
De minek lennének egyáltalán választások?
Őszentsége Sobri Jóska
Megszokás. Észak-Koreától Fehéroroszországig, Kanadàtól Kamerunig időről időre van ilyesmi. A nép szereti.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 191
Azért amikor Novák Katkát dobják be a tűzbe újra, sejteni lehet, hogy van gond.
Fájdalom olvasni az összes szavát.
Kíváncsi vagyok hogy Jucust is elő huzzák?
Toca
Olvasni fáj, de nézni a videót örömteli✌️
ozibozi
ezt?
 www.youtube.com/watch?v=qisjSPpfMpE
Negritis, a vajda
Az utcai részt csak