NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 493 — Saturday Night Lights
Közben Varga Judit aláírta az asztalbuli egyezményt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 443 — nabege2@yahoo.com
kommunikációs igazgató k...a anyázik... az szép
6 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 499 — Chiefs GM
Hát mi lesz így a Fico-OV tengellyel?

telex.hu/kulfold/2025/06/17/robert-fico-szlovakia-ukrajna-eu-csatlakozas-pozitiv-elony
KB23
Azért nem egyszerű populista idiótákkal barátkozni, mert képesek egyik napról a másikra 180 fokot fordulni, aztán megint, megint és megint, amit éppen mutat a barométer.

6 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 279
Hát mi lesz így a Fico-OV tengellyel?

telex.hu/kulfold/2025/06/17/robert-fico-szlovakia-ukrajna-eu-csatlakozas-pozitiv-elony
6 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 279
 444.hu/2025/06/16/magyar-peter-a-kiszivarogtatott-listahoz-onkentesekrol-gyujtottek-ossze-adatokat-orosz-modszerekkel

Nem igazán értem, hogy ezek az adatok, hogy szivaroghattak ki és milyen hatással lesz a szigetekre?
6 hónapja
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 947 — Слава Україні! Героям слава!
Jön a Hülye Algoritmusok Minisztériuma:  444.hu/2025/06/16/jon-a-magyar-mesterseges-intelligencia-hivatal
Dzsokijuing
Ők lesznek a fejlesztők akkor, a neveket később hozzárakjuk.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
6 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 867
Jön a Hülye Algoritmusok Minisztériuma:  444.hu/2025/06/16/jon-a-magyar-mesterseges-intelligencia-hivatal
Dzsokijuing
Magyar foldre, magyar eajt!
6 hónapja

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
Hát a legutóbbi fb bejegyzése után nem is csodálom, hogy teljesen megbomlott az elméje.

"Akkor és most. 1989-ben a ruszkikat kellett hazaküldeni, hogy szabadok lehessünk. Akkor nagy bátorság kellett ehhez. Ma is bátorság kell, hogy szabadok maradhassunk. Birodalmak jönnek-mennek, mi elfutni nem fogunk."

Ahogy írtam, nulla önreflexió.
r.baggio
erre írtam Sobrinak pár napja, hogy OV már inkább hülye, mint geci.

Elhitte a saját hülyeségét.
Amadeus az áttelelt poloska
Csak simán politikus. És sajnos van annyira nagyformátumú, hogy ezekre a lózungokra fenntartson egy milliós szavazótábort és rendszert.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
Hát a legutóbbi fb bejegyzése után nem is csodálom, hogy teljesen megbomlott az elméje.

"Akkor és most. 1989-ben a ruszkikat kellett hazaküldeni, hogy szabadok lehessünk. Akkor nagy bátorság kellett ehhez. Ma is bátorság kell, hogy szabadok maradhassunk. Birodalmak jönnek-mennek, mi elfutni nem fogunk."

r.baggio
erre írtam Sobrinak pár napja, hogy OV már inkább hülye, mint geci.

Elhitte a saját hülyeségét.
6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 109 — #NoStress
Én annyiban arnyalnám a képet, hogy bár most Aranyosi a "jó oldalon" van, de én speciel mindig is rühelltem a rengeteg primitív, sztereotip, zsigeri cigányozásáért.

6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 191
Ráadásul közöttük élt-évtizedeket- Miskolcon nem pedig a belvárosban kávézgatott eltartott kis újjal és úgy okoskodott.
Nem PC ma már —ez világos— ahogy elmondta, de tény az is, hogy az első sorokba anno nem ült az, aki nem akart tetves lenni tőlük
/nálunk az osztályfőnök mondta ezt amikor moziba vitt minket, hogy aki nem akar tetves lenni, az ne üljön az első sorba, pedig az a Bástya mozi volt nem az Avas. Megfogadtuk a tanácsát és nem is lettünk azok.

Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund
 telex.hu/kult/2025/06/16/aranyosi-peter-mtva-karinthy-gyuru-gyuloletkeltes

„Gyűlöletkeltésre és az előítéletek erősítésére alkalmas” megnyilvánulásokra hivatkozva
Azért erre hivatkozva elítélni valakit 1-2 nappal Lexike videója után külön szép, függetlenül attól, hogy mit is gondolok Aranyosi mondatairól, nem látom a kormányoldal hasonló felhorgadását a miniszterné förmedvényére...
StormST
Meghallgattam annak idején ezt a beszélgetést, de fel sem tűnt a gyűlöletkeltés.
Az viszont igen, hogy be van sz..va a háborútól és bunkert akar építeni.
kittli
Engem az akaszt ki, hogy a cigány szervezetek most mennyire hangosak, bezzeg amikor Farkas Flórián lopta el a nekik szánt pénzeket, meg kvázi azóta is le vannak szarva a kormány által a cigányok, arról kussolnak, de egy kis dakotázás és tetvesezéstől már élezik a kaszákat...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 443 — nabege2@yahoo.com
Undorító ez a kormány, aki őket kritizálni meri, azt karaktergyilkolják!
6 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 777 — Steelers fan

„Gyűlöletkeltésre és az előítéletek erősítésére alkalmas” megnyilvánulásokra hivatkozva
Azért erre hivatkozva elítélni valakit 1-2 nappal Lexike videója után külön szép, függetlenül attól, hogy mit is gondolok Aranyosi mondatairól, nem látom a kormányoldal hasonló felhorgadását a miniszterné förmedvényére...
StormST
Meghallgattam annak idején ezt a beszélgetést, de fel sem tűnt a gyűlöletkeltés.
Az viszont igen, hogy be van sz..va a háborútól és bunkert akar építeni.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 875 — The Mathematician

StormST
kellett neki bemenni a partizánba:
 www.youtube.com/watch?v=9cdtmLf0X38

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

StormST
az a jobboldali morális fölény meg a rogyásig ismételgetett kettős mérce ugyebár.
"Egyszer minden rendszer megdől" - csak győzzük kivárni.

6 hónapja
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan
Mindenkitől elnézést kérek, hogy azt állítottam, Orbánné a főnök otthon, fals infó volt - a sokadik.
Na de ez már Vitya testőrétől jön: tényleg veri az asszonyt a 12. kerületi villában, az összes ott dolgozó szeme láttára és füle hallatára.
Komoly miniszterünk van..
JC6 (Mr. Miele)
Az igazi férfi minimum két súlycsoporttal lejjebbi emberekkel keménykedik, de inkább három.
6 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 443 — I like the Texans, I like who we are
 www.blikk.hu/aktualis/belfold/birot-kaveval-leonto-ferfi-itelet-masodfoku/59pczlj

ennyit arról, hogy mi keresnivaló van még Fenyő-ügyben
Amadeus az áttelelt poloska
Ez lehetne amúgy az alap, de így annyira képmutató az egész.

Tehát ha nem vagy ügyész, bíró vagy rendőr akkor belefér a jogrendbe az erőszak ellened. Pl nem láttam ilyen erélyes megfogalmazást gyerekek, nők, kisebbségek elleni bűnöknél. Áldozathibáztatás az mondjuk megy.

Nyilván sehogy sem elfogadható ez az egész, de képzelem mekkora fizikai és lelki fájdalom érte a bírót. Süt az egészről, hogy ki kell baszni vele mert a szakmát bántotta.
6 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 854
Mindenkitől elnézést kérek, hogy azt állítottam, Orbánné a főnök otthon, fals infó volt - a sokadik.
Na de ez már Vitya testőrétől jön: tényleg veri az asszonyt a 12. kerületi villában, az összes ott dolgozó szeme láttára és füle hallatára.
JC6 (Mr. Miele)
küldd be a blikknek, biztos adnak érte húszezret xd
fake.id
Top komment
6 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
fake.id 1 307 — tush push aficionado
JC6 (Mr. Miele)
küldd be a blikknek, biztos adnak érte húszezret xd
6 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 532
6 hónapja
 444.hu/2025/06/16/ellenzeki-gyozelemmel-parlamentbe-jutassal-es-konstruktiv-ellenzeki-lettel-szamol-a-kutyapart
Gáz, hogy nem Gergő a listavezető, rajta kívül nincs ismert arca a pártnak.
Dzsokijuing
rengetegszer elmondta már különböző interjúkban, hogy neki ez nem igazán tetszik és szeretne másokat előre tolni, de minden médium sokszor csak úgy hajlandó megszólaltatni az mkkpt, hogy speciálisan őt kérik, mert a Gergő az olyan mókás és frappáns fickó és ha erőszakkal mást küldene úgy már nem is kíváncsiak a párt nézőpontjára. szerintem ez az ogyv jó alkalom, hogy végre másokat a fényre toljanak, mert most végképp úgyis a pártlogóra fog szavazni, aki esetleg mkkp szavazó lesz és ehhez érdemben a nevével se hozzádni, se elvenni nem tud ő. meg szerintem neki sokkal inkább való egy normális önkormányzatiságban is meg most is a polgármesteri szerep, minthogy vmi irodistaként gombot nyomkodjon a patkóban vagy a népjóléti bizottságban passzírozza a szart
fake.id
Egyfelől igen, másfelől nem.
Igenis legyen ott a lista első helyén, azt maximum nem ül be, hanem dolgozik tovább az önkormányzatnál. Utóbbi sztem is sokkal jobban illik hozzá, de egyszerűen ki kell maximlaizálni a lehetőségeket, és azzal nem értek egyet, hogy ugyanannyi szavazatot fognak kapni, ha ő van a lista élén, mint akkor, ha nem. Neki kéne lennie a kampány arcának, az emberek az ő fejével azonosítják a pártot, ilyen a politika, a lehető legtöbb szavazatott kell megszerezni. Mondjuk ha a végén 4.83 %-on lennének, úgy, hogy a kampányban a többieket tolta előtérbe, az sztem elég bosszantó lenne, mert akkor kvázi a parlamentbe jutás múlott a balfaszkodáson.
gabokocka
Pont az a lényeg, hogy ha 4,8-on állnak az utolsó pollban, már befújja őket a szél, mert akkor tömeges átszavazás lesz listán.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.