NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 493 — Saturday Night Lights
 444.hu/2025/06/16/ellenzeki-gyozelemmel-parlamentbe-jutassal-es-konstruktiv-ellenzeki-lettel-szamol-a-kutyapart
Gáz, hogy nem Gergő a listavezető, rajta kívül nincs ismert arca a pártnak.
Dzsokijuing
Löfli
eaglesmcnabb
nem feltetlenul gaz, hogy masokat is tolnak most elore. amugy a Nagy David eppen ismertebb figura szoval nembaj, ha pl o lenne ott.
csebi
Nagy Dávid ugye pesten van előtérben
míg Domán Dani meg Egerről tolja keményen a dolgokat
Negritis, a vajda
Ezekhez az emberekhez arcot sem tud kötni a választó (én sem).
Akkor inkább legyen egy puli a lista élén.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Black_Adder Denver Broncos 9 318 — we almost always almost win
 444.hu/2025/06/16/ellenzeki-gyozelemmel-parlamentbe-jutassal-es-konstruktiv-ellenzeki-lettel-szamol-a-kutyapart
Dzsokijuing
rengetegszer elmondta már különböző interjúkban, hogy neki ez nem igazán tetszik és szeretne másokat előre tolni, de minden médium sokszor csak úgy hajlandó megszólaltatni az mkkpt, hogy speciálisan őt kérik, mert a Gergő az olyan mókás és frappáns fickó és ha erőszakkal mást küldene úgy már nem is kíváncsiak a párt nézőpontjára. szerintem ez az ogyv jó alkalom, hogy végre másokat a fényre toljanak, mert most végképp úgyis a pártlogóra fog szavazni, aki esetleg mkkp szavazó lesz és ehhez érdemben a nevével se hozzádni, se elvenni nem tud ő. meg szerintem neki sokkal inkább való egy normális önkormányzatiságban is meg most is a polgármesteri szerep, minthogy vmi irodistaként gombot nyomkodjon a patkóban vagy a népjóléti bizottságban passzírozza a szart
fake.id
Egyfelől igen, másfelől nem.
Igenis legyen ott a lista első helyén, azt maximum nem ül be, hanem dolgozik tovább az önkormányzatnál. Utóbbi sztem is sokkal jobban illik hozzá, de egyszerűen ki kell maximlaizálni a lehetőségeket, és azzal nem értek egyet, hogy ugyanannyi szavazatot fognak kapni, ha ő van a lista élén, mint akkor, ha nem. Neki kéne lennie a kampány arcának, az emberek az ő fejével azonosítják a pártot, ilyen a politika, a lehető legtöbb szavazatott kell megszerezni. Mondjuk ha a végén 4.83 %-on lennének, úgy, hogy a kampányban a többieket tolta előtérbe, az sztem elég bosszantó lenne, mert akkor kvázi a parlamentbe jutás múlott a balfaszkodáson.
gabokocka
szerintem valahol fair, hogy ha nem fog beülni a parlamentbe, akkor nincs ott a listán. Más kérdés hogy taktikailag bejön-e.
Nekem az is rendben volt, hogy EP választás előtti vitán nem mondják el minden lehetőségnél ugyanazokat a 100× ismételt paneleket, de az eredmény azt mutatta utólag, hogy így kell politizálni. Populistán. És ahhoz nem csak az egyszerű üzenetek szajkózása tartozik tartozik hozzá, hanem hogy olyan név legyen a lista elején akiről tudják kicsoda. Kérdés számomra inkább az, hogy fel lehet-e építeni a választásokig a listavezetőjüket, hogy legyen valami saját üzenete, most üzenetnek szerintem az is elég hogy mi vagyunk az Orbán-Magyar-Gyurcsány mentes nemnáci párt

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan
 telex.hu/gazdasag/2025/06/16/atlatszo-rogan-miniszterium-keretszerzodes

Csodálatosan gyönyörű 🤣🤣🤣

"a kabinetiroda állítása szerint nem vagy alig dokumentálták elektronikusan a 125 milliárd forintnyi költést."

" a Kúria megvizsgálta a csatolt 24 dobozt, melyből 17-ben több százas nagyságrendben kizárólag a hirdetések megjelenését alátámasztó sajtókiadmányok, azaz újságok voltak."
warr_b
kisvállalkozó nem ad számlát ezer forintról - többszázezres büntetés
haver vállalkozó nem ad számlát milliárdokról - nincs itt semmi látnivaló
logikus és igazságos, nem?

ez egyébként melyik szerv alá tartozik? ÁSZ vagy KEHI?

Szerkesztette: slowmotion
6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 699 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 telex.hu/belfold/2025/06/16/portik-tamas-fia-fenyo-gyilkossag-borton

egy iskolába jártam ezzel a fasszal, kettővel járt felettem 😀

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 520 — Keep pounding
Dzsokijuing
rengetegszer elmondta már különböző interjúkban, hogy neki ez nem igazán tetszik és szeretne másokat előre tolni, de minden médium sokszor csak úgy hajlandó megszólaltatni az mkkpt, hogy speciálisan őt kérik, mert a Gergő az olyan mókás és frappáns fickó és ha erőszakkal mást küldene úgy már nem is kíváncsiak a párt nézőpontjára. szerintem ez az ogyv jó alkalom, hogy végre másokat a fényre toljanak, mert most végképp úgyis a pártlogóra fog szavazni, aki esetleg mkkp szavazó lesz és ehhez érdemben a nevével se hozzádni, se elvenni nem tud ő. meg szerintem neki sokkal inkább való egy normális önkormányzatiságban is meg most is a polgármesteri szerep, minthogy vmi irodistaként gombot nyomkodjon a patkóban vagy a népjóléti bizottságban passzírozza a szart
fake.id
Egyfelől igen, másfelől nem.
Igenis legyen ott a lista első helyén, azt maximum nem ül be, hanem dolgozik tovább az önkormányzatnál. Utóbbi sztem is sokkal jobban illik hozzá, de egyszerűen ki kell maximlaizálni a lehetőségeket, és azzal nem értek egyet, hogy ugyanannyi szavazatot fognak kapni, ha ő van a lista élén, mint akkor, ha nem. Neki kéne lennie a kampány arcának, az emberek az ő fejével azonosítják a pártot, ilyen a politika, a lehető legtöbb szavazatott kell megszerezni. Mondjuk ha a végén 4.83 %-on lennének, úgy, hogy a kampányban a többieket tolta előtérbe, az sztem elég bosszantó lenne, mert akkor kvázi a parlamentbe jutás múlott a balfaszkodáson.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 899 — Lucas Scott
 telex.hu/zacc/2025/06/16/mav-vonat-utasok-keses-balatongyorok

nemtom hova kéne ezt tenni mer vicces, wholesome és szánalmas egybe
mondjuk 35 perc még csak nem is sok attól függően merre mennek 😕
Negritis, a vajda
Fiamék ma indultak 3 napos osztálykirándulásra, hát nem tudom mennyi késéssel indultak el reggel a Keletiből, mert konkrétan nem volt mozdony 😄
warr_b
es busz volt?
csebi
A vonat után volt, söt még szauna is volt rajta grátiszként.
warr_b
Akkor all inclusive ellátás volt

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 844 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Negritis, a vajda
Fiamék ma indultak 3 napos osztálykirándulásra, hát nem tudom mennyi késéssel indultak el reggel a Keletiből, mert konkrétan nem volt mozdony 😄
warr_b
es busz volt?
csebi
A vonat után volt, söt még szauna is volt rajta grátiszként.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
fake.id 1 307 — tush push aficionado
Dzsokijuing
6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 844 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/gazdasag/2025/06/16/atlatszo-rogan-miniszterium-keretszerzodes

Csodálatosan gyönyörű 🤣🤣🤣

"a kabinetiroda állítása szerint nem vagy alig dokumentálták elektronikusan a 125 milliárd forintnyi költést."

" a Kúria megvizsgálta a csatolt 24 dobozt, melyből 17-ben több százas nagyságrendben kizárólag a hirdetések megjelenését alátámasztó sajtókiadmányok, azaz újságok voltak."

6 hónapja

Negritis, a vajda
warr_b
es busz volt?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja

Negritis, a vajda

6 hónapja
Dzsokijuing
Löfli
eaglesmcnabb
nem feltetlenul gaz, hogy masokat is tolnak most elore. amugy a Nagy David eppen ismertebb figura szoval nembaj, ha pl o lenne ott.
csebi
Negritis, a vajda
igen a Domán melója is tetszik bar eleg sok es hatalmas labdat ad fel neki a helyi egri fidesz. ez van, ha az eredeti egri fidesz blokk konkretan 3fele szakadt igy 4-5 vonalasok vannak a helyi frakcioban ...
milyen jo h most azt mondjak, hogy nincs penz mig azzal kampanyoltak, hogy ha ok nyernek akkor lesz ujra penz, mert akkor dolni fog. hat nem dol.

6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 875 — The Mathematician
Dzsokijuing
Löfli
eaglesmcnabb
csebi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Dzsokijuing
Löfli
eaglesmcnabb

6 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Dzsokijuing
Löfli

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja

Negritis, a vajda
A baktert Lázár tuti kiteszi az utcára.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 875 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
 www.blikk.hu/aktualis/belfold/birot-kaveval-leonto-ferfi-itelet-masodfoku/59pczlj

ennyit arról, hogy mi keresnivaló van még Fenyő-ügyben
6 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
 g7.hu/penz/20250616/miert-lettek-ilyen-hihetetlenul-dragak-a-debreceni-lakasok/?fbclid=IwQ0xDSwK8l91jbGNrAryX2mV4dG4DYWVtAjExAAEeHfuJohWg-dKdJPOLNMH_g5fYLaB1fwyeGSjnyTbcupDS9L1q-9ccuhpkPTI_aem_nC_szWC5OvZrjL4oEZinuw

micsoda meglepetés geci
6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
De amúgy a fityesz még ehhez is inkompetens. Ha legalább egy jó nő lenne, de egy tök átlag, így meg a vállalhatatlan személyisége még taszítóbbá teszi azt a botsáska testét is.

Ez se megy nekik, na.
Cowboykarcsi90
én azért egyszer meg 😊
NB2
Minden lyukba kivéve orr és fül😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 867
Az is erős, amikor Lexike azzal vádolja MP-t, hogy az összes nőt el akarja takarítani a politikából, mondja azt egy olyan párt tagjaként, amelyiknek a kormánya most már lassan 2 év óta megy női miniszter nélkül, amelyiknek a nő köztársasági elnöke csúfos módon eltakarodni kényszerült és akik őt magát is visszaléptették (saját döntésre persze, aha) a főpolgármesteri bukta elől, nehogy beégjen...
StormST
Elképzelem, ahogy végiggondolja...
Csak vicceltem, dehogy képzelem el, úgysem érne e végére még ilyen sci-fi történetben sem. Ahhoz elég durva anyag kellene...
slowmotion
Ugyan, jol megfizetik erte es vallon is veregetik.
Szted hol fizetnek ennyi penzt (plusz egyeb juttatasok es lehetosegek) azert h semmit se csinalsz es neha elo kell adnod egy performanszot?

Most menne el vmi multihoz HR-esnek vagy marketingesnek? Ott dolgozni is kellene?
6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan
Az is erős, amikor Lexike azzal vádolja MP-t, hogy az összes nőt el akarja takarítani a politikából, mondja azt egy olyan párt tagjaként, amelyiknek a kormánya most már lassan 2 év óta megy női miniszter nélkül, amelyiknek a nő köztársasági elnöke csúfos módon eltakarodni kényszerült és akik őt magát is visszaléptették (saját döntésre persze, aha) a főpolgármesteri bukta elől, nehogy beégjen...
StormST
Elképzelem, ahogy végiggondolja...
Csak vicceltem, dehogy képzelem el, úgysem érne e végére még ilyen sci-fi történetben sem. Ahhoz elég durva anyag kellene...
6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 443 — nabege2@yahoo.com
De amúgy a fityesz még ehhez is inkompetens. Ha legalább egy jó nő lenne, de egy tök átlag, így meg a vállalhatatlan személyisége még taszítóbbá teszi azt a botsáska testét is.

Ez se megy nekik, na.
Cowboykarcsi90
én azért egyszer meg 😊
6 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 854
Mondja ezt egy olyan nő, aki egy meleg faszi felesége— a keresztény értékek követője.
ozibozi
Buburovniczky?