Politika
70 feliratkozó
25 napja
Lassan be kellene rendelni egy eredményváró pizzat
Poloska vagyok.
25 napja
Milyen szempontból?Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska
hvg.hu/itthon/20260412_orban-balazs-tisza-part-fegyverrel-mennenek-az-utcara
hvg.hu/itthon/20260412_lazar-janos-valasztas-polgarhaboru-tisza
r.baggio
25 napja
Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska
hvg.hu/itthon/20260412_orban-balazs-tisza-part-fegyverrel-mennenek-az-utcara
hvg.hu/itthon/20260412_lazar-janos-valasztas-polgarhaboru-tisza

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
25 napja
75,235 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek74% szerintem.
KB23
Ventura
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
Azokat tudom ez nem kérdés.amennyit tolták a pofánkba, már álmodból felkeltve is tudnod kellene az összes fideszes indulót az egész országban.Nebassz ez ma van?Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Valahol vicc hogy hónapok óta félni kell hogy lesz e választás… egy uniós országban
Janek
Kampman
Janek
shagi0206
Na most mi lesz?
25 napja
"Egy rövid szünet után mindkét helyen folytatódhatott a szavazás."Miskolc es Pecs bombariado...pfff..kibaszott idiotakÍgy kell tátott szájjal a 🌳 sz erdőbe szaladni.
topin
KB23
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek74% szerintem.
KB23
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
25 napja
Miskolc es Pecs bombariado...pfff..kibaszott idiotakNa felkeltek a ruszkik, azt hittem már nem is jönnek
topin

Just Win Baby!
25 napja
Miskolc es Pecs bombariado...pfff..kibaszott idiotakÍgy kell tátott szájjal a 🌳 sz erdőbe szaladni.
topin
25 napja
Ugy hallottam, minden szavazat ervenytelen es csak 4 ev mulva tudjak megismetelni. Addig marad minden a regiben.5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek42%. Még további rosszul szavazókat zártak ki …
KB23
csebi
25 napja
Miskolc es Pecs bombariado...pfff..kibaszott idiotak
25 napja
Ejnye, ilyet nem mondunk. Esetleg úgy, hogy ő már biztos több herét látott, mint Eckü... 😀Gulyás Gergely nem full buzi?Sokat javítana az öszzképen. Egyébként rájöttem miért nem volt nekem eddig hiteles. Egy fasz herék nélkül.Gulyás Geri még egyszer, remélem utoljára, megmondta a tutit.Jól állna egy here a homlokán
Annyira fog hiányozni!
telex.hu/belfold/2026/04/12/gulyas-gergely-az-eddigi-tapasztalatok-szerint-a-magas-reszvetel-a-fidesznek-kedvez
SBL
Raider89
SBL
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
25 napja
Most repült el felettünk két katonai helikopter BP írányába.Lölőt menekítik
Máris kezdik az evakuálást?
SBL

Just Win Baby!
25 napja
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek42%. Még további rosszul szavazókat zártak ki …
KB23
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
25 napja
úgy hallottam úrna is van a csomagban, előregondolva...én azt olvastam, hogy Zelenszkij személyesen kopogtat be a körúton belüli fiatalokhoz, és viszi őket fegyverrel az urnákhoz, azért ilyen magas a részvételNekem már kiküldte a rohamsisakot meg a taktikai mellényt holnapra
Löfli
Raider89
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
Most repült el felettünk két katonai helikopter BP írányába. Máris kezdik az evakuálást?
25 napja
Hát szerintem nem veti meg a faszt... 😆Gulyás Gergely nem full buzi?Sokat javítana az öszzképen. Egyébként rájöttem miért nem volt nekem eddig hiteles. Egy fasz herék nélkül.Gulyás Geri még egyszer, remélem utoljára, megmondta a tutit.Jól állna egy here a homlokán
Annyira fog hiányozni!
telex.hu/belfold/2026/04/12/gulyas-gergely-az-eddigi-tapasztalatok-szerint-a-magas-reszvetel-a-fidesznek-kedvez
SBL
Raider89
SBL

Just Win Baby!
25 napja
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek
25 napja
én azt olvastam, hogy Zelenszkij személyesen kopogtat be a körúton belüli fiatalokhoz, és viszi őket fegyverrel az urnákhoz, azért ilyen magas a részvételNekem már kiküldte a rohamsisakot meg a taktikai mellényt holnapra
Löfli

Just Win Baby!
25 napja
Gulyás Gergely nem full buzi?Sokat javítana az öszzképen. Egyébként rájöttem miért nem volt nekem eddig hiteles. Egy fasz herék nélkül.Gulyás Geri még egyszer, remélem utoljára, megmondta a tutit.Jól állna egy here a homlokán
Annyira fog hiányozni!
SBL
Raider89
SBL
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
Akkor nem csak én hallgattam, Nagyné Nagy akárki 😊Jó ez, most éppen egy elképesztő választási csalásról számoltak be jászapátiból.Van valamelyik kormány médiának online elérhető élő műsora? Néztam a patriótát, de náluk semmi.Erre valaki? Ennyire nincs semmi kormánypárti online?
peterk2005 udvari bolond
peterk2005 udvari bolond
Kampman
kittli
De amúgy megtudtam h a magyarok 1000 év alatt sosem indítottak háborút mindig csak védekeztunk.
Viszont az h a Mi Hazánk szavazókat szólítják fel h a Fideszre szavazzanak mert úgysem jut be az MHM az jó jel.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
25 napja
én azt olvastam, hogy Zelenszkij személyesen kopogtat be a körúton belüli fiatalokhoz, és viszi őket fegyverrel az urnákhoz, azért ilyen magas a részvétel

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
Pacalsziszi éppen ásványvizeket ontoget ki hogy tiltakozzon Balogh Levi ellen.Husi is folyamatosan nyomja a pusht. 4 éve nem volt ennyire aktív, elment leszavazott aztán bevette a nyugtatókat.Ki az PacalSzili?
KB23

Just Win Baby!
25 napja
Van egy fidesz-szavazó ismerősöm, jóindulatú, nyitott, de full tájékozatlan, ezer gyereket nevelő, környezete (meló, család) által befolyásolt 40-es nő, felhívott, hogy hogy a faszba lehet ekkora részvétel, meg nézi a Partizánt (ezt ajánlottam neki korábban, hogy ott lesz egész nap korrekt élő) és tényleg kikaphat e Orbán, és ez hogy lehet, mert az oké, hogy már hetek óta a Tisza vezet és nagyon, de eddig "Orbán mindig kitalált valamit, mindig tudott nyerni", most miért hagyja mégis veszni a hatalmat.Azzal nyugtattam meg, hogy a maffiából nem lehet kilépni, csak koporsóban, és ha az igazi maffiafőnök ezesetben Putyin, akkor ne aggódjon, ez egy fantasztikus lehetőség Orbánnak az exitelésre, ő megtett mindent, beengedte az orosz ügynököket, kampányolt ezerrel, küzdött, harcolt, de valójaban ez a vereség lesz most a novicsok nelküli kiszallókártyája, mintha egy maffiafilmben megszervezte volna látványosan a saját halálát, hogy utána nyugta lehessen, lássa a főnök, hogy kitartott a végsőkig, küzdött, harcolt, de szerintem nem akarja ő már ezt az egészet, ez a vereség a nagy mesterterve, stb., ne aggódjon, a mi szintünkön ha eddig nem dőlt össze a világ, akkor ezután se fog, nagykutyák játéka ez, holnap is fel fog kelni a nap, stb.
Mondjuk én speciel nem ilyennek ismerem Orbánt, de őt megnyugtatta ez a szcenárió.
Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.
Posztmodern über alles.
25 napja
Sokat javítana az öszzképen. Egyébként rájöttem miért nem volt nekem eddig hiteles. Egy fasz herék nélkül.Gulyás Geri még egyszer, remélem utoljára, megmondta a tutit.Jól állna egy here a homlokán
Annyira fog hiányozni!
SBL
Raider89