Politika

65 feliratkozó

5 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 867
azt a fajta hozzaallast, hogy benzines ceges autohoz jaro uzemanyagkartyat dizelre hasznalok, nem nagyon lehet leirni:

atlatszo.hu/kozpenz/2025/07/09/romantikus-regenyt-ranctalanito-kremet-lancfureszt-es-xbox-jatekokat-is-vett-a-ceges-bankkartyaval-a-volt-hegyvideki-vezeto/
csebi
a kérdés az, hogy most ennyire buta, vagy ennyire arrogáns? kíváncsi lennék a magyarázatra. vajon az lenne, hogy "nem mondták, hogy nem szabad"?
slowmotion
Ilyet konkrétan én is láttam. Mindennapos.

"én vezetem a céget = enyém minden"
Amadeus az áttelelt poloska
“Csináld úgy, mintha a sajátod lenne” csak értelmezés kérdése.
5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 504 — Chiefs GM
azt a fajta hozzaallast, hogy benzines ceges autohoz jaro uzemanyagkartyat dizelre hasznalok, nem nagyon lehet leirni:

atlatszo.hu/kozpenz/2025/07/09/romantikus-regenyt-ranctalanito-kremet-lancfureszt-es-xbox-jatekokat-is-vett-a-ceges-bankkartyaval-a-volt-hegyvideki-vezeto/
csebi
a kérdés az, hogy most ennyire buta, vagy ennyire arrogáns? kíváncsi lennék a magyarázatra. vajon az lenne, hogy "nem mondták, hogy nem szabad"?
slowmotion

Ennek már a szocializmusban is megvolt a megfelelője, "a gyár a miénk, úgyhogy vigyük is haza".

5 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183

csebi
slowmotion

5 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 290

csebi
slowmotion
Szerintem ennek semmi köze se az arroganciához se a butasághoz. Ez a korrupció hazai szociológiája. Ki milyen szinten hogy tudja ebből kivenni a részét.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 884 — Cowboys fan

csebi
5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 964
Ettol az 1 millio peldanyszamban terjesztett Tisza Hangtol sokat varok, nem nagyon lehet bizonyos retegekhez mashogy eljutni szoval smart move. Kivancsi vagyok mondjuk ebbol hany darab eli meg azt hogy kezbe kerul mielott kukaba dobjak/elegetik a hivek, vagy hany terjesztot fognak meglincselni.
JéBé
A "nyomtasd ki az internetet" akció is elég sikertelen volt.

5 hónapja
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com
Elárulom, anyám postaládájából azonnal kidobom a Fidesz öregeknek szóló propagandalapját.
Szóval aki nem akarja, nem fogja olvasni.
5 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 714
Ettol az 1 millio peldanyszamban terjesztett Tisza Hangtol sokat varok, nem nagyon lehet bizonyos retegekhez mashogy eljutni szoval smart move. Kivancsi vagyok mondjuk ebbol hany darab eli meg azt hogy kezbe kerul mielott kukaba dobjak/elegetik a hivek, vagy hany terjesztot fognak meglincselni.
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 905 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 905 — Lucas Scott
Luxus baloldal:  444.hu/2025/07/09/piritott-kiralyrak-ginnel-pacolt-lazac-ilyen-eteleket-keszitettek-be-a-miniszterelnoki-vip-be-a-harcosok-klubja-nyitorendezvenyen
Gyurma Pappa
a boki lakoma!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 319 — zászló zászló szív
Luxus baloldal:  444.hu/2025/07/09/piritott-kiralyrak-ginnel-pacolt-lazac-ilyen-eteleket-keszitettek-be-a-miniszterelnoki-vip-be-a-harcosok-klubja-nyitorendezvenyen
Gyurma Pappa
Azért remélem, a maradékot hazavihették a harcosok a banyatankban.
somoskovig

5 hónapja
Gyurma Pappa
Azért remélem, a maradékot hazavihették a harcosok a banyatankban.

5 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 319 — zászló zászló szív

5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 501 — Saturday Night Lights
Érdekes lesz mit lép a Tisza a romolusz lejáratásra.
Mintha nem is lenne ilyen !
ez a tippem.
Janek
A Tisza semmire sem reagál, ami nem illeszkedik a napirendjébe.
A Fidesszel elbeszélnek egymás mellett, néha átkiabál egyik a másiknak.
A stratégia eddig MP-nek jött be.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 633 — Apu ökölbeszorított keze
Érdekes lesz mit lép a Tisza a romolusz lejáratásra.
Mintha nem is lenne ilyen !
ez a tippem.

5 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 24.hu/fn/gazdasag/2025/07/08/inflacio-2025-junius-ngm/

"Államtitkár: Elsősorban az időjárás miatt ugrott meg az infláció"
NB2
Elbaszta, nem mondta, hogy MP és a Tisza tehet erről is...
StormST
Igazából utalt rá.
Árvízről, aszályról, időjárásról a Tisza tehet.
Tehát az inflációrol is.
kittli
Kb tök mindegy mit mondanak, random be kell illeszteni a panelbe az ellenséget (Brüsszel, Tisza, Ukrajna) és ennyi. Ez van kiadva a központból mindegyik csimbóknak. Mondjuk elnezve a szintet ennél bonyolultabb kommunikációs megoldó képletet már eleve dekódolni sem tudnának se fogadó se közlő oldalon.

5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 501 — Saturday Night Lights
 www.reddit.com/r/hungary/s/6QlO8BVrgu

de a DK kell ide
Tombor nyírta ki az MDF-et, utána komoly elintéző lett

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
 www.reddit.com/r/hungary/s/6QlO8BVrgu

de a DK kell ide
5 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan

NB2
StormST
Igazából utalt rá.
Árvízről, aszályról, időjárásról a Tisza tehet.
Tehát az inflációrol is.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja

NB2
StormST
De a testápoló olcsóbb lett, hogy ti semminek se tudtok örülni…

5 hónapja
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund

NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com

5 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
 index.hu/belfold/2025/07/08/orban-rahel-csalad-egyesult-allamok-egyetem-tanulas/

Véletlen again.
KeyG
Érdekes, 4 éve is költöztek.
Remélem választás után most nem jönnek haza.
kittli
Aztán majd meglepődnek ha megy értük a katonai gép vagy a TEK "kimenekítő" egysége.
Annak jobban örülnék.
Lúdas Solymi
Na azon én is meglepődnék.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 868
Rajottem miert megy a kormanynal ennyire a bekepolitika:

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.75761-15/508619893_17900331297208599_7725577427734962596_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=100&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0xJUFMuYmVzdF9pbWFnZV91cmxnZW4uQzMifQ%3D%3D&_nc_ohc=4Fe86YoGPbYQ7kNvwF0mTLw&_nc_oc=AdnKRPl-cMi75CQm8QlzgF2bm5LbICB1E16L80xXUxzs1TKcD4KOgTyVcjphKvVKTBI&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=-3nkIZMOXVWEvqhzP3W94A&oh=00_AfkGXH7JK7Z3d9_6x5vBX89LJDTMQinDhQZH-QD2mBGFYA&oe=6945090D
@egysnitt on Instagram: "Régi idők focija (1973) Rendezte: Sándor Pál. #régiidőkfocija #magyarfilm #kultfilm #film #klasszikus"
1,090 likes, 6 comments - egysnitt on June 17, 2025: "Régi idők focija (1973) Rendezte: Sándor Pál. #régiidőkfocija #magyarfilm #kultfilm #film #klasszikus".
5 hónapja
 hvg.hu/itthon/20250707_Kovacs-Gergely-valasztas-2026-lista-Kutyapart
Negritis, a vajda
Ez a durva, be akartam tenni pár napja, amikor olvastam. És ez nem csak a tetején van így, ha az önkormányzat le akarja festetni az óvoda kerítését, vagy a helyi művelődési ház bérel valami hangtechnikat egy rendezvényre, ott is ugyanez a szorzó…