Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
“Csináld úgy, mintha a sajátod lenne” csak értelmezés kérdése.Ilyet konkrétan én is láttam. Mindennapos.azt a fajta hozzaallast, hogy benzines ceges autohoz jaro uzemanyagkartyat dizelre hasznalok, nem nagyon lehet leirni:a kérdés az, hogy most ennyire buta, vagy ennyire arrogáns? kíváncsi lennék a magyarázatra. vajon az lenne, hogy "nem mondták, hogy nem szabad"?
atlatszo.hu/kozpenz/2025/07/09/romantikus-regenyt-ranctalanito-kremet-lancfureszt-es-xbox-jatekokat-is-vett-a-ceges-bankkartyaval-a-volt-hegyvideki-vezeto/
csebi
slowmotion
"én vezetem a céget = enyém minden"
Amadeus az áttelelt poloska
5 hónapja
Ennek már a szocializmusban is megvolt a megfelelője, "a gyár a miénk, úgyhogy vigyük is haza".Ilyet konkrétan én is láttam. Mindennapos.azt a fajta hozzaallast, hogy benzines ceges autohoz jaro uzemanyagkartyat dizelre hasznalok, nem nagyon lehet leirni:a kérdés az, hogy most ennyire buta, vagy ennyire arrogáns? kíváncsi lennék a magyarázatra. vajon az lenne, hogy "nem mondták, hogy nem szabad"?
atlatszo.hu/kozpenz/2025/07/09/romantikus-regenyt-ranctalanito-kremet-lancfureszt-es-xbox-jatekokat-is-vett-a-ceges-bankkartyaval-a-volt-hegyvideki-vezeto/
csebi
slowmotion
5 hónapja
Ilyet konkrétan én is láttam. Mindennapos.azt a fajta hozzaallast, hogy benzines ceges autohoz jaro uzemanyagkartyat dizelre hasznalok, nem nagyon lehet leirni:a kérdés az, hogy most ennyire buta, vagy ennyire arrogáns? kíváncsi lennék a magyarázatra. vajon az lenne, hogy "nem mondták, hogy nem szabad"?
csebi
slowmotion
5 hónapja
Szerintem ennek semmi köze se az arroganciához se a butasághoz. Ez a korrupció hazai szociológiája. Ki milyen szinten hogy tudja ebből kivenni a részét.azt a fajta hozzaallast, hogy benzines ceges autohoz jaro uzemanyagkartyat dizelre hasznalok, nem nagyon lehet leirni:a kérdés az, hogy most ennyire buta, vagy ennyire arrogáns? kíváncsi lennék a magyarázatra. vajon az lenne, hogy "nem mondták, hogy nem szabad"?
csebi
slowmotion
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
azt a fajta hozzaallast, hogy benzines ceges autohoz jaro uzemanyagkartyat dizelre hasznalok, nem nagyon lehet leirni:a kérdés az, hogy most ennyire buta, vagy ennyire arrogáns? kíváncsi lennék a magyarázatra. vajon az lenne, hogy "nem mondták, hogy nem szabad"?
csebi
5 hónapja
Ettol az 1 millio peldanyszamban terjesztett Tisza Hangtol sokat varok, nem nagyon lehet bizonyos retegekhez mashogy eljutni szoval smart move. Kivancsi vagyok mondjuk ebbol hany darab eli meg azt hogy kezbe kerul mielott kukaba dobjak/elegetik a hivek, vagy hany terjesztot fognak meglincselni.A "nyomtasd ki az internetet" akció is elég sikertelen volt.
JéBé
5 hónapja
Elárulom, anyám postaládájából azonnal kidobom a Fidesz öregeknek szóló propagandalapját.Szóval aki nem akarja, nem fogja olvasni.
5 hónapja
Ettol az 1 millio peldanyszamban terjesztett Tisza Hangtol sokat varok, nem nagyon lehet bizonyos retegekhez mashogy eljutni szoval smart move. Kivancsi vagyok mondjuk ebbol hany darab eli meg azt hogy kezbe kerul mielott kukaba dobjak/elegetik a hivek, vagy hany terjesztot fognak meglincselni.
5 hónapja
azt a fajta hozzaallast, hogy benzines ceges autohoz jaro uzemanyagkartyat dizelre hasznalok, nem nagyon lehet leirni:atlatszo.hu/kozpenz/2025/07/09/romantikus-regenyt-ranctalanito-kremet-lancfureszt-es-xbox-jatekokat-is-vett-a-ceges-bankkartyaval-a-volt-hegyvideki-vezeto/
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Luxus baloldal: 444.hu/2025/07/09/piritott-kiralyrak-ginnel-pacolt-lazac-ilyen-eteleket-keszitettek-be-a-miniszterelnoki-vip-be-a-harcosok-klubja-nyitorendezvenyena boki lakoma!
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Luxus baloldal: 444.hu/2025/07/09/piritott-kiralyrak-ginnel-pacolt-lazac-ilyen-eteleket-keszitettek-be-a-miniszterelnoki-vip-be-a-harcosok-klubja-nyitorendezvenyenAzért remélem, a maradékot hazavihették a harcosok a banyatankban.
Gyurma Pappa
somoskovig

5 hónapja
Luxus baloldal: 444.hu/2025/07/09/piritott-kiralyrak-ginnel-pacolt-lazac-ilyen-eteleket-keszitettek-be-a-miniszterelnoki-vip-be-a-harcosok-klubja-nyitorendezvenyenAzért remélem, a maradékot hazavihették a harcosok a banyatankban.
Gyurma Pappa
5 hónapja
Érdekes lesz mit lép a Tisza a romolusz lejáratásra.A Tisza semmire sem reagál, ami nem illeszkedik a napirendjébe.
Mintha nem is lenne ilyen !
ez a tippem.
Janek
A Fidesszel elbeszélnek egymás mellett, néha átkiabál egyik a másiknak.
A stratégia eddig MP-nek jött be.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Érdekes lesz mit lép a Tisza a romolusz lejáratásra.Mintha nem is lenne ilyen !
ez a tippem.
5 hónapja
Kb tök mindegy mit mondanak, random be kell illeszteni a panelbe az ellenséget (Brüsszel, Tisza, Ukrajna) és ennyi. Ez van kiadva a központból mindegyik csimbóknak. Mondjuk elnezve a szintet ennél bonyolultabb kommunikációs megoldó képletet már eleve dekódolni sem tudnának se fogadó se közlő oldalon.Igazából utalt rá.24.hu/fn/gazdasag/2025/07/08/inflacio-2025-junius-ngm/Elbaszta, nem mondta, hogy MP és a Tisza tehet erről is...
"Államtitkár: Elsősorban az időjárás miatt ugrott meg az infláció"
NB2
StormST
Árvízről, aszályról, időjárásról a Tisza tehet.
Tehát az inflációrol is.
kittli
5 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/s/6QlO8BVrguTombor nyírta ki az MDF-et, utána komoly elintéző lett
de a DK kell ide
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Igazából utalt rá.24.hu/fn/gazdasag/2025/07/08/inflacio-2025-junius-ngm/Elbaszta, nem mondta, hogy MP és a Tisza tehet erről is...
NB2
StormST
Árvízről, aszályról, időjárásról a Tisza tehet.
Tehát az inflációrol is.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
De a testápoló olcsóbb lett, hogy ti semminek se tudtok örülni…24.hu/fn/gazdasag/2025/07/08/inflacio-2025-junius-ngm/Elbaszta, nem mondta, hogy MP és a Tisza tehet erről is...
NB2
StormST
5 hónapja
24.hu/fn/gazdasag/2025/07/08/inflacio-2025-junius-ngm/Elbaszta, nem mondta, hogy MP és a Tisza tehet erről is...
NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
24.hu/fn/gazdasag/2025/07/08/inflacio-2025-junius-ngm/"Államtitkár: Elsősorban az időjárás miatt ugrott meg az infláció"
5 hónapja
Na azon én is meglepődnék.Aztán majd meglepődnek ha megy értük a katonai gép vagy a TEK "kimenekítő" egysége.index.hu/belfold/2025/07/08/orban-rahel-csalad-egyesult-allamok-egyetem-tanulas/Érdekes, 4 éve is költöztek.
Véletlen again.
KeyG
Remélem választás után most nem jönnek haza.
kittli
Annak jobban örülnék.
Lúdas Solymi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
hvg.hu/itthon/20250707_Kovacs-Gergely-valasztas-2026-lista-KutyapartEz a durva, be akartam tenni pár napja, amikor olvastam. És ez nem csak a tetején van így, ha az önkormányzat le akarja festetni az óvoda kerítését, vagy a helyi művelődési ház bérel valami hangtechnikat egy rendezvényre, ott is ugyanez a szorzó…
Negritis, a vajda