Politika

70 feliratkozó

25 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
Köszi mindenkinek.
Azt hittem ott Ő elég erős/közkedvelt.
steelwolf
Volt, de aki összekötötte a sorsát az óbaloldallal (ő pedig hangsúlyosan), azt most már nem szereti az ellenzéki közvélemény nagy része.
Kampman
Szerintem ennél egyszerűbb a dolog, Hadházy alapvetően kedvelt figura, de az ellenzéki szavazók nagy része tudja, hogy a tiszával lehet leváltani Vityát, mással nem.

Tepper takarodj!
25 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 829 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.facebook.com/share/1C7vTb6Vfg/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
Bazmeg deszarul csinálod a töltöttkáposztát
 youtu.be/-XYmEzwoofc?is=wuYnRDlnqn3ULqOf
gyónnyámekkk

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
esanders10 Denver Broncos 957
22ben hogy nézett ki az egyes település típusok részvételi aránya, azt tudjátok?
esanders10
 valasztas2026.atlatszo.hu/#/reszvetel
Lúdas Solymi
Köszi. Sajnos ahogy nézem egymáshoz képest nincs változás a település típusok közt szóval ebből tényleg nem lehet semmit kivenni egyelőre. Na legyen 7 óra, jön a 21 és a Médián utolsó mérése.
25 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 549
tiszaburán megúsztak a "figyelők" egy lincselést, elég meredek ez a videó.
Kenny
Link ?
Dagobert bácsi
ott mindenki

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
Szesze New York Giants 21 986 — Giants fan
Így hogy Szabolcs és Borsod viszonylag gyengén teljesít, kinek a malmára hagyja a vizet? Mindenhol olvastam, hogyha ezt a két körzetet viszi valaki akkor meg van a 2/3.
KB23
Ez előre borítékolható volt, hagyományosan ott szavaznak a legkevesebben. Önmagában ez még nem jelez túl sok mindent, de az nyilván jó jelnek tűnik, hogy Miskolc és főleg Nyíregyháza jól teljesít.
Szesze
Lehet ezek Jakab Péter szavazói. 😀 😀 😀
somoskovig
remélem 3% alatt lesz 😊
25 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 683
Tiszaburán, a sorompónál állították meg a DE! aktivistáit a helyi orkok és be is törték a kocsi oldalsó ablakát. Hihetetlen bazmeg
Bruce
A béke emberei..
Raider89
Tiszaburán ki ne tálald, hogy nem Tiszások voltak.
25 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 479 — Chiefs GM
Így hogy Szabolcs és Borsod viszonylag gyengén teljesít, kinek a malmára hagyja a vizet? Mindenhol olvastam, hogyha ezt a két körzetet viszi valaki akkor meg van a 2/3.
KB23
Ez előre borítékolható volt, hagyományosan ott szavaznak a legkevesebben. Önmagában ez még nem jelez túl sok mindent, de az nyilván jó jelnek tűnik, hogy Miskolc és főleg Nyíregyháza jól teljesít.
Szesze
Lehet ezek Jakab Péter szavazói. 😀 😀 😀

25 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 763 — C-lver'N'Blacc
Tiszaburán, a sorompónál állították meg a DE! aktivistáit a helyi orkok és be is törték a kocsi oldalsó ablakát. Hihetetlen bazmeg
Bruce
A béke emberei..

Just Win Baby!
25 napja
Toto21 Chicago Bears 8 326
Hu bazmeg, ez nagyon kemény, már kezdem érteni miért félnek az emberek ennyire. 5 perce az megy hogy a Tisza zavargásokat tervez, jönnek az Ukrán képek Maidan, halottak, sérültek. Ukrán bevágások, ukrán katona telefonjából kivett tervek, hogy fogják elfoglalni a parlementet.
EGYET NEM FOGOK SAJNÁLNI HA KIBASSZÁK ŐKET MINT MACSKÁT SZARNI!
Nomac
figyi én nekem az is elég lenne ha gyalog kéne kivonulniuk és dobálhatnánk őket rohadt naranccsal 😊
25 napja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 916 — Salus populi suprema lex esto
25 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Hu bazmeg, ez nagyon kemény, már kezdem érteni miért félnek az emberek ennyire. 5 perce az megy hogy a Tisza zavargásokat tervez, jönnek az Ukrán képek Maidan, halottak, sérültek. Ukrán bevágások, ukrán katona telefonjából kivett tervek, hogy fogják elfoglalni a parlementet.
EGYET NEM FOGOK SAJNÁLNI HA KIBASSZÁK ŐKET MINT MACSKÁT SZARNI!
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
 www.facebook.com/share/1C7vTb6Vfg/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
Ez nagyon 2002-es poén.
Mondjuk hetihetes is lesz mindjárt

25 napja
Jéé Kapott MP 1 percet, hogy szavazott 😀
Nomac
Elkezdtek átállni.
szaba
Lófaszt, már 10 perce tolják hogy csal a Tisza.
Nomac
De nem is értem, ellenzékből/parlamenten kívüli pártként csalni az majdnem annyira hiteles üzenet, mint az, hogy a Tisza miatt nem jönnek már 2022 óta az EU's pénzek. 😊
somoskovig
persze, ez is egy marha nagy öngól valahol, de igazából már nincs jelentősége
25 napja
KB23
25 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 763 — C-lver'N'Blacc
Nomac
Elkezdtek átállni.
szaba
Ja aztán 5 perce az megy hogy a Tisza az Ukranokhoz hasonló rendbontásokat akar, meg valami kamu ukrán politológust bevagtak stb..😆

Just Win Baby!
25 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lesz 18:30-as adat vagy már csak a végső?
ervinator
Lesz
25 napja
ozibozi New York Giants 21 500
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/671214198_2525946977835115_3409751092981255534_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1536x2048&ctp=p600x600&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=295ae4&_nc_ohc=_0F_xx_8NIcQ7kNvwEqlPCh&_nc_oc=AdoLQ9vQvubvRqJd6sbQtMGtU6DfQsxxv3MfJ2_hbpkgq7w05TOKFhvarhpZBwY_ZUw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=IsfDYXiZuF3MS1IIeYtF9w&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af5yK-BqPSYANml70tLRtoNabf9KO2EQHhUakqa3g7wtDA&oe=6A0294BD
Tibor Magyar
Készül a Narancs bukta.
25 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 262
22ben hogy nézett ki az egyes település típusok részvételi aránya, azt tudjátok?
esanders10
 valasztas2026.atlatszo.hu/#/reszvetel
25 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 479 — Chiefs GM
Nomac
Elkezdtek átállni.
szaba
Nomac
De nem is értem, ellenzékből/parlamenten kívüli pártként csalni az majdnem annyira hiteles üzenet, mint az, hogy a Tisza miatt nem jönnek már 2022 óta az EU's pénzek. 😊

25 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 041
Lesz 18:30-as adat vagy már csak a végső?

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
25 napja
Toto21 Chicago Bears 8 326
Sopron vidéken a legerősebb 80% felett vagyunk! Büszke vagyok magunkra 😊
25 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Nomac
Elkezdtek átállni.
szaba
25 napja
esanders10 Denver Broncos 957
25 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 827
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Köszi mindenkinek.
Azt hittem ott Ő elég erős/közkedvelt.
steelwolf
Volt, de aki összekötötte a sorsát az óbaloldallal (ő pedig hangsúlyosan), azt most már nem szereti az ellenzéki közvélemény nagy része.