Politika
70 feliratkozó
25 napja
Szerintem ennél egyszerűbb a dolog, Hadházy alapvetően kedvelt figura, de az ellenzéki szavazók nagy része tudja, hogy a tiszával lehet leváltani Vityát, mással nem.Köszi mindenkinek.Volt, de aki összekötötte a sorsát az óbaloldallal (ő pedig hangsúlyosan), azt most már nem szereti az ellenzéki közvélemény nagy része.
Azt hittem ott Ő elég erős/közkedvelt.
steelwolf
Kampman
Tepper takarodj!
25 napja
www.facebook.com/share/1C7vTb6Vfg/?mibextid=wwXIfrBazmeg deszarul csinálod a töltöttkáposztát
ozibozi
youtu.be/-XYmEzwoofc?is=wuYnRDlnqn3ULqOf
gyónnyámekkk

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
Köszi. Sajnos ahogy nézem egymáshoz képest nincs változás a település típusok közt szóval ebből tényleg nem lehet semmit kivenni egyelőre. Na legyen 7 óra, jön a 21 és a Médián utolsó mérése.22ben hogy nézett ki az egyes település típusok részvételi aránya, azt tudjátok?valasztas2026.atlatszo.hu/#/reszvetel
esanders10
Lúdas Solymi
25 napja
ott mindenkitiszaburán megúsztak a "figyelők" egy lincselést, elég meredek ez a videó.Link ?
Kenny
Dagobert bácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
remélem 3% alatt lesz 😊Lehet ezek Jakab Péter szavazói. 😀 😀 😀Így hogy Szabolcs és Borsod viszonylag gyengén teljesít, kinek a malmára hagyja a vizet? Mindenhol olvastam, hogyha ezt a két körzetet viszi valaki akkor meg van a 2/3.Ez előre borítékolható volt, hagyományosan ott szavaznak a legkevesebben. Önmagában ez még nem jelez túl sok mindent, de az nyilván jó jelnek tűnik, hogy Miskolc és főleg Nyíregyháza jól teljesít.
KB23
Szesze
somoskovig
25 napja
Tiszaburán ki ne tálald, hogy nem Tiszások voltak.Tiszaburán, a sorompónál állították meg a DE! aktivistáit a helyi orkok és be is törték a kocsi oldalsó ablakát. Hihetetlen bazmegA béke emberei..
Bruce
Raider89
25 napja
Lehet ezek Jakab Péter szavazói. 😀 😀 😀Így hogy Szabolcs és Borsod viszonylag gyengén teljesít, kinek a malmára hagyja a vizet? Mindenhol olvastam, hogyha ezt a két körzetet viszi valaki akkor meg van a 2/3.Ez előre borítékolható volt, hagyományosan ott szavaznak a legkevesebben. Önmagában ez még nem jelez túl sok mindent, de az nyilván jó jelnek tűnik, hogy Miskolc és főleg Nyíregyháza jól teljesít.
KB23
Szesze
25 napja
Tiszaburán, a sorompónál állították meg a DE! aktivistáit a helyi orkok és be is törték a kocsi oldalsó ablakát. Hihetetlen bazmegA béke emberei..
Bruce

Just Win Baby!
25 napja
Hu bazmeg, ez nagyon kemény, már kezdem érteni miért félnek az emberek ennyire. 5 perce az megy hogy a Tisza zavargásokat tervez, jönnek az Ukrán képek Maidan, halottak, sérültek. Ukrán bevágások, ukrán katona telefonjából kivett tervek, hogy fogják elfoglalni a parlementet.figyi én nekem az is elég lenne ha gyalog kéne kivonulniuk és dobálhatnánk őket rohadt naranccsal 😊
EGYET NEM FOGOK SAJNÁLNI HA KIBASSZÁK ŐKET MINT MACSKÁT SZARNI!
Nomac
25 napja
Tiszaburán, a sorompónál állították meg a DE! aktivistáit a helyi orkok és be is törték a kocsi oldalsó ablakát. Hihetetlen bazmeg
25 napja
Hu bazmeg, ez nagyon kemény, már kezdem érteni miért félnek az emberek ennyire. 5 perce az megy hogy a Tisza zavargásokat tervez, jönnek az Ukrán képek Maidan, halottak, sérültek. Ukrán bevágások, ukrán katona telefonjából kivett tervek, hogy fogják elfoglalni a parlementet. EGYET NEM FOGOK SAJNÁLNI HA KIBASSZÁK ŐKET MINT MACSKÁT SZARNI!
25 napja
www.facebook.com/share/1C7vTb6Vfg/?mibextid=wwXIfrEz nagyon 2002-es poén.
ozibozi
Mondjuk hetihetes is lesz mindjárt
25 napja
persze, ez is egy marha nagy öngól valahol, de igazából már nincs jelentőségeDe nem is értem, ellenzékből/parlamenten kívüli pártként csalni az majdnem annyira hiteles üzenet, mint az, hogy a Tisza miatt nem jönnek már 2022 óta az EU's pénzek. 😊Lófaszt, már 10 perce tolják hogy csal a Tisza.Jéé Kapott MP 1 percet, hogy szavazott 😀Elkezdtek átállni.
Nomac
szaba
Nomac
somoskovig
25 napja
Így hogy Szabolcs és Borsod viszonylag gyengén teljesít, kinek a malmára hagyja a vizet? Mindenhol olvastam, hogyha ezt a két körzetet viszi valaki akkor meg van a 2/3.Ez előre borítékolható volt, hagyományosan ott szavaznak a legkevesebben. Önmagában ez még nem jelez túl sok mindent, de az nyilván jó jelnek tűnik, hogy Miskolc és főleg Nyíregyháza jól teljesít.
KB23
25 napja
Ja aztán 5 perce az megy hogy a Tisza az Ukranokhoz hasonló rendbontásokat akar, meg valami kamu ukrán politológust bevagtak stb..😆Jéé Kapott MP 1 percet, hogy szavazott 😀Elkezdtek átállni.
Nomac
szaba

Just Win Baby!
25 napja
Lesz 18:30-as adat vagy már csak a végső?Lesz
ervinator
25 napja
25 napja
22ben hogy nézett ki az egyes település típusok részvételi aránya, azt tudjátok?valasztas2026.atlatszo.hu/#/reszvetel
esanders10
25 napja
De nem is értem, ellenzékből/parlamenten kívüli pártként csalni az majdnem annyira hiteles üzenet, mint az, hogy a Tisza miatt nem jönnek már 2022 óta az EU's pénzek. 😊Lófaszt, már 10 perce tolják hogy csal a Tisza.Jéé Kapott MP 1 percet, hogy szavazott 😀Elkezdtek átállni.
Nomac
szaba
Nomac
25 napja
Lesz 18:30-as adat vagy már csak a végső?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
25 napja
Sopron vidéken a legerősebb 80% felett vagyunk! Büszke vagyok magunkra 😊
25 napja
Lófaszt, már 10 perce tolják hogy csal a Tisza.Jéé Kapott MP 1 percet, hogy szavazott 😀Elkezdtek átállni.
Nomac
szaba
25 napja
22ben hogy nézett ki az egyes település típusok részvételi aránya, azt tudjátok?
25 napja
Így hogy Szabolcs és Borsod viszonylag gyengén teljesít, kinek a malmára hagyja a vizet? Mindenhol olvastam, hogyha ezt a két körzetet viszi valaki akkor meg van a 2/3.
25 napja
Köszi mindenkinek.Volt, de aki összekötötte a sorsát az óbaloldallal (ő pedig hangsúlyosan), azt most már nem szereti az ellenzéki közvélemény nagy része.
Azt hittem ott Ő elég erős/közkedvelt.
steelwolf