Politika

70 feliratkozó

25 napja
esanders10 Denver Broncos 957
Telexen jön a 21 utolsó felmérés eredménye, azzal lőtték kb telibe 24ben
zacknorb
Mármint a részvételt vagy a várható végeredményt?
remontada
Végeredményt
25 napja
gyurczi New York Giants 2 675 — Giants fan
 444.hu/2026/04/12/a-tahoterror-teljes-fegyverzeteben
Ez vótmá?

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
25 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 479 — Chiefs GM
A Mandiner is pont úgy kommunikál, hogy big win jön:

"A hátralévő másfél órában már szinte felesleges a Mi Hazánk egyéni képviselőjelöltjére szavazni, miként a párt listájára leadott voks is elúszhat a magas részvétel miatt."
somoskovig
mondjuk ez a része pont igaz 😊
Szesze
Azért van egy ilyen lécci-lécci-lécci vibe benne. 😊
somoskovig
nyilván, azért ők rendesen foshatnak most 😊 viszont ha lesz is 2/3 abban kb biztos vagyok, h a köv hónapban akkor módosítanak 1-2 dolgot még az alaptörvényen
Szesze
Hungarikum lesz a Mandiner, vagy mit? 😊

Egyébként ha Tisza 2/3 lesz, akkor kb. mindegy, hogy mit mókolnak még a srácok búcsúzóul 2/3-dal, nem? Gondolom olyan jogilag nem lehet, hogy 2/3-dal megszavazzuk, hogy innentől csak 9/10-del lehet módosítani.

25 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
18:30-as arány 78.96 a tippem

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 962 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
remontada
Eredményt

Poloska vagyok.
25 napja
remontada San Francisco 49ers 1 315
zacknorb
25 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 683
Amúgy ha ez a Tisza 130 körüli mandátum bejön, Hann Endre a csúcson fog kiszállni.
25 napja
Szesze New York Giants 21 986 — Giants fan

"A hátralévő másfél órában már szinte felesleges a Mi Hazánk egyéni képviselőjelöltjére szavazni, miként a párt listájára leadott voks is elúszhat a magas részvétel miatt."
somoskovig
Szesze
somoskovig
nyilván, azért ők rendesen foshatnak most 😊 viszont ha lesz is 2/3 abban kb biztos vagyok, h a köv hónapban akkor módosítanak 1-2 dolgot még az alaptörvényen
25 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 829 — capitaine du château de Vienne 1487
Kezdekbebaszni
 youtu.be/0s0IYhEz_2U?is=n2nON2PpFRbeCILD
lesz még Szecseiapâtok!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley

somoskovig
Szesze
somoskovig
Én is a könyörgést érzem.

25 napja
dawyd728 4 215
Hahn amúgy mekkora részvételt mondott? 86% rémlik de sehol sem találom.
eaglesmcnabb
89-et mértek. De elmondja, h elmúl választásokban is mértek részvételi hajlandóságot és akkor 11-12% volt az eltérés aközött, amit mértek és ami valóban lett. Most is elmondja, h 89-et mértek, ami egyy felső korlát és azt mondta max 15%-al lehet ennél kisebb, ami 74%. Lényegében egy sávot adott meg, ahol lennie kell a részvételnek. Az alapján a 81% körüli eredmény az telibe annak a 15%-os sávnak a közepén van.
Szerdán beszélt itt:
 youtu.be/cSoXzZ-XlMg?si=RbVpX5zEUCTmLChQ&t=1550
25 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 683
Köszi mindenkinek.
Azt hittem ott Ő elég erős/közkedvelt.
steelwolf
Volt, de aki összekötötte a sorsát az óbaloldallal (ő pedig hangsúlyosan), azt most már nem szereti az ellenzéki közvélemény nagy része.
Kampman
Szerintem ennél egyszerűbb a dolog, Hadházy alapvetően kedvelt figura, de az ellenzéki szavazók nagy része tudja, hogy a tiszával lehet leváltani Vityát, mással nem.
Jakehomer
Ezt Sobrinak ne mondd el.
25 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 962 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
25 napja

somoskovig
Szesze

25 napja

somoskovig
25 napja
Toto21 Chicago Bears 8 326

somoskovig
Remélem olyan nagy big win lesz nekik, mint Trumpnak Irán ellen
25 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 763 — C-lver'N'Blacc
Így hogy Szabolcs és Borsod viszonylag gyengén teljesít, kinek a malmára hagyja a vizet? Mindenhol olvastam, hogyha ezt a két körzetet viszi valaki akkor meg van a 2/3.
KB23
Ez előre borítékolható volt, hagyományosan ott szavaznak a legkevesebben. Önmagában ez még nem jelez túl sok mindent, de az nyilván jó jelnek tűnik, hogy Miskolc és főleg Nyíregyháza jól teljesít.
Szesze
Lehet ezek Jakab Péter szavazói. 😀 😀 😀
somoskovig
Másfeles tejben több a százalék mint Jakab Petinek 😆

Just Win Baby!
25 napja

25 napja
bogjosi New England Patriots 2 260
 444.hu/2026/04/12/betortek-a-de-akciokozosseg-orszemeinek-autouveget-tiszaburan

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
Toto21 Chicago Bears 8 326
tiszaburán megúsztak a "figyelők" egy lincselést, elég meredek ez a videó.
Kenny
Link ?
Dagobert bácsi
ott mindenki
Tactful Cactus
Minden településnek kell valami USP, Tiszaburán ez a látványosság 😀
25 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
Köszi mindenkinek.
Azt hittem ott Ő elég erős/közkedvelt.
steelwolf
Volt, de aki összekötötte a sorsát az óbaloldallal (ő pedig hangsúlyosan), azt most már nem szereti az ellenzéki közvélemény nagy része.
Kampman
Szerintem ennél egyszerűbb a dolog, Hadházy alapvetően kedvelt figura, de az ellenzéki szavazók nagy része tudja, hogy a tiszával lehet leváltani Vityát, mással nem.

Tepper takarodj!
25 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 829 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.facebook.com/share/1C7vTb6Vfg/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
Bazmeg deszarul csinálod a töltöttkáposztát
 youtu.be/-XYmEzwoofc?is=wuYnRDlnqn3ULqOf
gyónnyámekkk

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
esanders10 Denver Broncos 957
22ben hogy nézett ki az egyes település típusok részvételi aránya, azt tudjátok?
esanders10
 valasztas2026.atlatszo.hu/#/reszvetel
Lúdas Solymi
Köszi. Sajnos ahogy nézem egymáshoz képest nincs változás a település típusok közt szóval ebből tényleg nem lehet semmit kivenni egyelőre. Na legyen 7 óra, jön a 21 és a Médián utolsó mérése.
25 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 549
tiszaburán megúsztak a "figyelők" egy lincselést, elég meredek ez a videó.
Kenny
Link ?
Dagobert bácsi
ott mindenki

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
Így hogy Szabolcs és Borsod viszonylag gyengén teljesít, kinek a malmára hagyja a vizet? Mindenhol olvastam, hogyha ezt a két körzetet viszi valaki akkor meg van a 2/3.
KB23
Ez előre borítékolható volt, hagyományosan ott szavaznak a legkevesebben. Önmagában ez még nem jelez túl sok mindent, de az nyilván jó jelnek tűnik, hogy Miskolc és főleg Nyíregyháza jól teljesít.
Szesze
Lehet ezek Jakab Péter szavazói. 😀 😀 😀
somoskovig
remélem 3% alatt lesz 😊