Politika
70 feliratkozó
25 napja
Nagyon naiv vagy. A magyar kimondottan nem empatikus nemzet. Amíg nem volt huzamos ideig rossz gazdasági helyzet, esélye nem volt a kormányváltásnak.Valojaban szerintem itt a grape street balheval kaptak oriasi pofont, ha a kozelmultat nezem, mert csomo ember leszarja a lopast, a csalast, a korrupciora is legyint, de amikor gyerekek vannak kozeppontban, az mar sok olyan ingerkuszobet is megerinti, akik sokaig nemak voltak.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
Stez
25 napja
Jogsértések, ez már mentegetőzés.
25 napja
Valojaban szerintem itt a grape street balheval kaptak oriasi pofont, ha a kozelmultat nezem, mert csomo ember leszarja a lopast, a csalast, a korrupciora is legyint, de amikor gyerekek vannak kozeppontban, az mar sok olyan ingerkuszobet is megerinti, akik sokaig nemak voltak.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
25 napja
Gúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
25 napja
hvg.hu/itthon/20260412_racz-andras-allitolagos-tisza-akcioterv-orosz-forditasAki nem ennek az alávaló rendszernek az eltakarodására szavazott, azt innen is csókoltatom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
25 napja
Gúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Szerintem de 🙂
Nomac
25 napja
Gulyás nem jelenti ki magabiztosan egyelőre h nyertek, ez fura.
25 napja
gujásgeri nem túl vidám
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
25 napja
Csak szólok hogy a mi OEVK-nkban van perpill a legmagasabb részvétel, ami MP körzete is 😊Ózdon pedig a legalacsonyabb.
atapapa
Van azért valami a Hajóágyúsok "elit lázadása" minősítésében, persze ez nem írja le teljesen a Tisza-jelenséget.
25 napja
Gúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..
25 napja
a mi hazánk bejutásán/nem bejutásán múlhat a 2/3
25 napja
Csak szólok hogy a mi OEVK-nkban van perpill a legmagasabb részvétel, ami MP körzete is 😊
25 napja
Gyurcsányt Apró Piroskának.Végülis köszönjük Gyurcsány Ferencnek!Ez a két ember sem értelmezhető Viktor nélkül.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
Jakehomer
szaba
Végső soron úgyis Koppányig megyünk kb.
25 napja
Szentkirályi is pápá...nyilvánEz a két ember sem értelmezhető Viktor nélkül.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
Jakehomer
Negritis, a vajda
25 napja
nyilvánEz a két ember sem értelmezhető Viktor nélkül.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
Jakehomer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Végülis köszönjük Gyurcsány Ferencnek!Ez a két ember sem értelmezhető Viktor nélkül.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
Jakehomer
25 napja
Ez a két ember sem értelmezhető Viktor nélkül.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
Tepper takarodj!
25 napja
Tudom, rasszista megjegyzés, de a roma csóka azonnal eladná magát 😀Pont nem jó még 133 kell132 Tisza 21-nélNagyon adnám.
Beki
szaba
ozibozi
Tepper takarodj!
25 napja
Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Szerintem meg pont jó.Pont nem jó még 133 kell132 Tisza 21-nélNagyon adnám.
Beki
szaba
ozibozi
25 napja
Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
25 napja
Ha Medián telibelőnê.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
Annál nagyobb lesz az.Az nem 220 ezres szám?Levelszavazatok nincsenek benne ebben sztem. Az is hozzaad valamennyit.77,8 a fél 7-es79-80 között lesz, az azért elég kemény így is.
Szesze
Go Vikings!
topin
Dagobert bácsi