NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Ezzel együtt én nem állítottam, hogy a beszélő nem AI. Azt kérdeztem, hogy a reddit (vagy a te) véleményed szerint miért az? MI az ami AI-ra utal?Ahogy mondtam, mert olyan kifejezéseket használ, amiket inkább kinéznék egy Telexes, HVG-s, 444-es újságírótól.
peterk2005 udvari bolond
Biztos vagyok benne, hogy a neres újságírók is szoktak panaszkodni, akár egymást is szidni zárt ajtók mögött. De abban is biztos vagyok, hogy egy pestisrácok meg egy origó szerkesztőségen belül nem szoktak arról beszélni, hogy mennyi lopott pénz van náluk, meg mennyivel tehetségesebb az ellenoldal. Egyszerűen nem így beszélnek, nem vall rájuk. A pénzüket már csak érzelmi azonosulás miatt sem tartják lopottnak, az ellenoldalt pedig kevés kivétellel lenézik és utálják, ahogy az ellenoldal is őket.
Volt egy híres fake videó, amiben Biden hangjával olvastak be transz-ellenes dumákat ("You will never be a real woman", meg "you will never be happy" és hasonlók). Azon túl, hogy azt inkább csak paródiának szánták, az is egy tökéletes példa a másik oldalról, hogy bizonyos mondatok egyszerűen nem illenek bizonyos karakterekhez és ha mégis ezeket hallod, érdemes gyanakodni, bár nem 100%, hogy átverésről van szó.
Szerkesztette: Kampman
5 hónapja
Tök mindegy igazi vagy nem, lényeg hogy elhiggye a plebsz.Szerintem éppen az a lényeg, hogy ezzel nem lehet. (El se jut hozzájuk, de ha el is jut, számukra értelmezhetetlen lenne. Meghallgatnák és nem értenék miről szól.)
A fidesznek már csak a társadalom legalja maradt tartalékban, azokra a nyomorultakra meg már csak így tudsz lőni.
Sárkány ellen sárkányfű’
ozibozi
Éppen ezért nem hiszem, hogy érdeke lenne a kontrolnak ilyent csinálni.
Mutatok egy példát, hogy szerintem mivel lehet. Ez ma nap, mint nap kéznél van, elérhető. És a tisza körök már vidékre is elvitték, érthető, azonosulható.
www.youtube.com/watch?v=2N7I_bip0LM
Megjegyzem, ilyen megélhető, érthető jövőképet, mint amit ebben a beszédben MP lenyomott, ami tele van érdemi tartalommal is, én 17-18 éve nem hallottam. Utoljára Orbán tudott ilyen beszédet mondani kb. 2008 környékén. Nem tudom ki MP beszéd írója, de érti a szakmáját.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 hónapja
A propaganda média attól propaganda média, mert felügyelik és/vagy pénzelik. Általában mindkettő. A Tisza nem tud megrendelő lenni, nem tud propaganda médiával sem rendelkezni, mert jelenleg nincs rá se pénze, se hatalma.Hogy parancsolsz? A kontroll.hu ugyanolyan propaganda média mint bármelyik ner-es csak ellenkező előjellel. Amivel semmi gond nincs, ilyen a kortárs médiaviszony idehaza, de a Tisza házi médiájàt, amit MP testvére vezet, és a Tisza színe java ír oda, ne mondjuk már, hogy nincs felette megrendelő…. És mint propaganda lap, édesmindegy, hogy igazi vagy AI az anyag, a bázis elhiszi ha az ha nem, ennyi meg elég, ez a dolog célja. A másik oldalhoz meg el se jut.Mi alapján érzik? A hanglejtés, a fogalmazás? Valami alapján csak van ilyen érzésük. Mi az?Durvák ezek az MTVA-s hangfelvételek, valahol megkönnyebbülés lenne, ha kiderülne, hogy ezek csak AI generálta prank felvételek, és nem egy évi 165 milliárdból gazdálkodó szervezetből kerülnek ki.A reddit aztán olyan amilyen, de még az ottani kommentelők is érzik, hogy ez inkább kamu, mint nem.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1lxyqw5/%C3%BAjabb_hangfelv%C3%A9tel_mtva_szerkeszt%C5%91s%C3%A9gi_megbesz%C3%A9l%C3%A9s/
Tony Adams
Kampman
Azért kérdezem, mert én nem látom hogy a kontroll,hu-nak mi érdeke fűződne egy AI-al gyártott kamu szerkesztőségi hangfelvétel készítéséhez? Felettük nincs megrendelő, aki ilyesmit kérne. Brüsszelt, Sorost meg az ukrán titkosszolgálatot hagyjuk. 😀 Akkor meg mi az az érdek? Nem nyernek vele lényegében semmit, viszont ha netán kiderülne, hogy tényleg AI gyártotta, az akkora boost lenne a most elhalasztott törvény narratívájának, amit feltételezem még egy két bites gondolkodású hülye is megért. Ezért azt is nehéz elképzelni, hogy egy önjáró szerkesztő tolja túl, a szerkesztőség tudta nélkül.
peterk2005 udvari bolond
MC12
Ettől még persze lehet, hogy fullban nyomják a Tisza narratívát. De ha így is van, az akkor nem propaganda, hanem meggyőződésből csinált sztori. Ami lehet jó, lehet szar, lehet buta, lehet színvonalas, de nem propaganda, megrendelésre. Azt meghagyom lehetőségként, hogy érdekből teszik, kormányváltásra spekulálva, hogy utána majd jó lesz nekik. De még ha így is van, akkor is azt gondolom, hogy ma rohadtul nem érdeke egy ilyen médiának, hogy hamis AI felvételeket gyártsanak nevesincs, harmadrendű fontosságú propaganda médiásokról. Ilyesmi csak minket érdekel, alig nyernek vele valamit, viszont ha lebuknak vele, akkor az sokkal szélesebb réteget érdekelne. Plusz olajat öntene a tűzre egy olyan törvény megszületéséhez, amit egyelőre még a NER se mert meghozni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 hónapja
Nem ismertem ezt az ember, csak röviden rákerestem a nevére, így fenntartom a tévedés jogát. De ha igaz amit a google / chatgpt összedobott nekem, akkor ez a Szalai nem tipikus nermédiás propagandista arc. Volt ez LMP-s, meg mindenféle kisf*szom is, állítólag a Tiszánál is bepróbálkozott. Úgyhogy nekem sokkal inkább tűnik egy karrieristának. És ha Lázár tud máshogy beszélni, mint ahogy egy tipikus nerpropagandista beszél, akkor egy karrierista a négy fal között miért ne tudna?Ha tényleg az a hírtévés/m1-es Szalai akárki beszél a hangfelvételen, akit a reddites kommentelők azonosítanak, akkor olyan kifejezéseket használ, ami nem egy nermédiás arcra vall.Mi alapján érzik? A hanglejtés, a fogalmazás? Valami alapján csak van ilyen érzésük. Mi az?Durvák ezek az MTVA-s hangfelvételek, valahol megkönnyebbülés lenne, ha kiderülne, hogy ezek csak AI generálta prank felvételek, és nem egy évi 165 milliárdból gazdálkodó szervezetből kerülnek ki.A reddit aztán olyan amilyen, de még az ottani kommentelők is érzik, hogy ez inkább kamu, mint nem.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1lxyqw5/%C3%BAjabb_hangfelv%C3%A9tel_mtva_szerkeszt%C5%91s%C3%A9gi_megbesz%C3%A9l%C3%A9s/
Tony Adams
Kampman
Azért kérdezem, mert én nem látom hogy a kontroll,hu-nak mi érdeke fűződne egy AI-al gyártott kamu szerkesztőségi hangfelvétel készítéséhez? Felettük nincs megrendelő, aki ilyesmit kérne. Brüsszelt, Sorost meg az ukrán titkosszolgálatot hagyjuk. 😀 Akkor meg mi az az érdek? Nem nyernek vele lényegében semmit, viszont ha netán kiderülne, hogy tényleg AI gyártotta, az akkora boost lenne a most elhalasztott törvény narratívájának, amit feltételezem még egy két bites gondolkodású hülye is megért. Ezért azt is nehéz elképzelni, hogy egy önjáró szerkesztő tolja túl, a szerkesztőség tudta nélkül.
peterk2005 udvari bolond
Ellopott adófizetői pénzek, Észak-Koreázás, a baloldali újságírók dicsérete, mint akik legalább értenek a szakmához.
Így egy NER-propagandista nem beszél, ellenben egy ellenzéki propagandista szeret így fogalmazni.
Szóval nekem ez inkább tűnik egy a szokásos színvonalnál jobban megcsinált AI-hangnak.
Ha tévedek, hát ez van.
Kampman
Ezzel együtt én nem állítottam, hogy a beszélő nem AI. Azt kérdeztem, hogy a reddit (vagy a te) véleményed szerint miért az? MI az ami AI-ra utal?

5 hónapja
Tök mindegy igazi vagy nem, lényeg hogy elhiggye a plebsz. A fidesznek már csak a társadalom legalja maradt tartalékban, azokra a nyomorultakra meg már csak így tudsz lőni.
Sárkány ellen sárkányfű’
5 hónapja
Hogy parancsolsz? A kontroll.hu ugyanolyan propaganda média mint bármelyik ner-es csak ellenkező előjellel. Amivel semmi gond nincs, ilyen a kortárs médiaviszony idehaza, de a Tisza házi médiájàt, amit MP testvére vezet, és a Tisza színe java ír oda, ne mondjuk már, hogy nincs felette megrendelő…. És mint propaganda lap, édesmindegy, hogy igazi vagy AI az anyag, a bázis elhiszi ha az ha nem, ennyi meg elég, ez a dolog célja. A másik oldalhoz meg el se jut.Mi alapján érzik? A hanglejtés, a fogalmazás? Valami alapján csak van ilyen érzésük. Mi az?Durvák ezek az MTVA-s hangfelvételek, valahol megkönnyebbülés lenne, ha kiderülne, hogy ezek csak AI generálta prank felvételek, és nem egy évi 165 milliárdból gazdálkodó szervezetből kerülnek ki.A reddit aztán olyan amilyen, de még az ottani kommentelők is érzik, hogy ez inkább kamu, mint nem.
Tony Adams
Kampman
peterk2005 udvari bolond
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Ha tényleg az a hírtévés/m1-es Szalai akárki beszél a hangfelvételen, akit a reddites kommentelők azonosítanak, akkor olyan kifejezéseket használ, ami nem egy nermédiás arcra vall.Mi alapján érzik? A hanglejtés, a fogalmazás? Valami alapján csak van ilyen érzésük. Mi az?Durvák ezek az MTVA-s hangfelvételek, valahol megkönnyebbülés lenne, ha kiderülne, hogy ezek csak AI generálta prank felvételek, és nem egy évi 165 milliárdból gazdálkodó szervezetből kerülnek ki.A reddit aztán olyan amilyen, de még az ottani kommentelők is érzik, hogy ez inkább kamu, mint nem.
Tony Adams
Kampman
peterk2005 udvari bolond
Ellopott adófizetői pénzek, Észak-Koreázás, a baloldali újságírók dicsérete, mint akik legalább értenek a szakmához.
Így egy NER-propagandista nem beszél, ellenben egy ellenzéki propagandista szeret így fogalmazni.
Szóval nekem ez inkább tűnik egy a szokásos színvonalnál jobban megcsinált AI-hangnak.
Ha tévedek, hát ez van.
5 hónapja
Abszolút. Így degenerálódik egy autoriter rendszer, ahogy egyre belterjesebb lesz.Egy autoriter rezsim tettei mögött felesleges hagyományos logikákat keresni. Az erőből, hatalomból cselekvés a proaktivitásról az erőről és a hatalomról szól leginkább, nem az egyértelmű és logikus hasznosságról és céltudatosságról. A történelmen végignézve rengeteg olyan példa van mindenféle autoriter rezsimtől ami utólag, haszontalan, értelmetlen, kontraproduktív, és eképp nehezen magyarázható, de ott és akkor számukra "jó ötletnek tűnt".Őszentsége Sobri JóskaMutatják az erőt 😊Inkább azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Pankotai Lilit minek jelentik fel megint? Miért nem örülnek, hogy nincs reflektorfényben? Ezek a fideszes urak mindenáron egy 19 éves lánnyal akarnak valamit?Nem értem a lényegét én sem... félnek egy 19 éves lánytól, vagy mi? Példát nem tudnak statuálni vele, sőt...
Gyurma Pappa
Beki
Biztos bejön a véresszájú nyugger kommandónak, hogy tiszteletlen kis csitriket helyre tesznek, a fiatalok között meg úgyis utálja őket mindenki (irracionálisan természetesen, ahogy Johnny the Train Master megfejtette a napokban).
somoskovig
Egyébként lehet, hogy mindez csak egy önjáró aktivista akciója, mint az idősebb Jeszenszky elleni támadás volt. Még azt is el tudom képzelni, hogy a Karmelitákban fogták a fejüket amikor meghallották, hogy valaki feljelentette a csajszit.

5 hónapja
Mi alapján érzik? A hanglejtés, a fogalmazás? Valami alapján csak van ilyen érzésük. Mi az?Durvák ezek az MTVA-s hangfelvételek, valahol megkönnyebbülés lenne, ha kiderülne, hogy ezek csak AI generálta prank felvételek, és nem egy évi 165 milliárdból gazdálkodó szervezetből kerülnek ki.A reddit aztán olyan amilyen, de még az ottani kommentelők is érzik, hogy ez inkább kamu, mint nem.
Tony Adams
Kampman

5 hónapja
Durvák ezek az MTVA-s hangfelvételek, valahol megkönnyebbülés lenne, ha kiderülne, hogy ezek csak AI generálta prank felvételek, és nem egy évi 165 milliárdból gazdálkodó szervezetből kerülnek ki.A reddit aztán olyan amilyen, de még az ottani kommentelők is érzik, hogy ez inkább kamu, mint nem.
Tony Adams
5 hónapja
Durvák ezek az MTVA-s hangfelvételek, valahol megkönnyebbülés lenne, ha kiderülne, hogy ezek csak AI generálta prank felvételek, és nem egy évi 165 milliárdból gazdálkodó szervezetből kerülnek ki.www.reddit.com/r/hungary/comments/1lxyqw5/%C3%BAjabb_hangfelv%C3%A9tel_mtva_szerkeszt%C5%91s%C3%A9gi_megbesz%C3%A9l%C3%A9s/
5 hónapja
Tisza kongresszus Nagykanizsán..!“Végre egy politikai rendezvény, ahol a jövő évi választásokkal kapcsolatos szakmai paneleket –egészségügy, oktatás, társadalom és vizgazdálkodási politikai kérdéseket – láthattunk, harc, személyeskedés, gyűlölet, ellenségkép, lejáratás, poloskázás, különböző bélyegek kiosztása helyett, - amit megszoktunk a hatalomtól! Számomra különösen tetszett, hogy több külföldön is sikeres magyar szakember is szerepelt és mondta el szakmai véleményét szakmájuk jövőjéről. November utolsó hetében a kongresszus hagyja jóvá a Tisza 106 képviselőjét. Magyar Péter arról beszélt, hogy a válsághelyzet miatt a választások után azonnal cselekedni kell. Fel is sorolta a teendőket:
• A Tisza azonnal hazahozza az uniós pénzeket.
• Nekiállnak az egészségügy átalakításának.
• Gyógyszer- és élelmiszerárak csökkentése az áfa csökkentésével
• Bevezetik a nyugdíjas SZÉP-kártyát
Elkezdik életbe léptetni az Út a működő Magyarország felé program egyes pontjait is, amelynek az elemeit a következő időszakban fogják nyilvánosságra hozni, és ezekről az országjárások során a lakosság véleményét is megkérdezik majd.
És most jöjjenek a számok! – Ebből lesz pénz
1. Az ellopott közvagyon visszaszerzése, még akkor is, ha Amerikáig iszkolnak vele
2. A Tisza hazahozza a Magyarországnak járó uniós forrásokat – 8000 milliárd forintot
3. Felszámolják a propagandát szolgáló intézményeket és a propaganda állami támogatását – 500-1000 milliárd
4. A közbeszerzések tisztaságával, és a bújtatott vállalati támogatások leépítésével akár 1600 milliárd forintot is spórolhatnak
5. A gazdaságpolitika helyreállításával és kiszámítható pénzpolitikával olcsóbbá válik a költségvetés, ezzel akár 1200 milliárdot is lehet sprórolni
6. Megadóztatják az 5 milliárd forint feletti vagyonokat
7. Ha a felső 1 százalék helyett a középosztály gazdagodik, akkor a fogyasztás növekedésével 400 milliárd forint extrabevételhez is juthat a költségvetés
8. A beruházási kedv növelése – 3 százalékos emelkedés már 2400 milliárd forintos bevételnövekedést jelenthet – sorolta Magyar Péter, miből tervezik az országot újraindítani.
Jön a magyar New Deal /Új irányvonal/!!!
1. Ennek középpontjában a magyar emberek állnak majd – jelentette ki Magyar. Ennek első pontja a lakhatási problémák megoldása a fiatalok és az idősek számára egyaránt fontos, ezért elindítják a rendszerváltás utáni legnagyobb bérlakás-programot, amelynek két lába lesz: az egyik a szegények számára az állam segítségével, a másik pedig a privátszektor ösztönzése egy megfizethető privát bérlakás-program megvalósítására.
2. A Tisza New Dealjének második pontja a vasút rendbetétele – ez azért is aktuális, mert a ma van a vasutasok napja. Lassú, klíma nélküli vonatok, lerobbant állomások – ez nem technikai probléma. A vasutat nem szétverni, hanem fejleszteni kell – mondta Magyar.
3. Rengeteg magyar ember, köztük többszázezer rezsiszegénységben, a házak nincsenek megfelelően szigetelve. Ezért a hazahozott uniós pénzek jelentős részéből 2026. júniusától elindul a Tisza országos, családi energetikai programja: szigetelés, napelem, energiatakarékos berendezések, okosberendezések.
4. Új digitális és tudásalapú országot építenek, többek között az oktatás reformjával, és a tehetséges magyarok hazahozásával – ez a Tisza New Dealjének negyedik pontja.
5. A világ valaha volt legnagyobb bankrablását, a Magyar Nemzeti Bank működését is vizsgálni fogják. A hivatal élére makulátlan embert jelölnek majd, aki a legszigorúbb összeférhetetlenségi vizsgálaton átmegy majd, és szuper jogosultságokat kap majd a minél gyorsabb és hatékonyabb vizsgálat érdekében. A hivatal a közszolgákat is megkeres majd, de csak tanúként, mert továbbra is szükség lesz majd a munkájukra.
Beszéde végén Magyar Péter azt mondta, a Tisza útja nem a gyűlölet, hanem a remény útja, egy valóban közös út, ahol újra közösen kimondhatjuk azt a szót, hogy hazaszeretet. Ehhez azonban mindenkire szükség lesz, mert ez a haza csak úgy fog működni. Ma egy rendszerváltás zajlik, gyertek velünk, fogalmazott, hozzátéve, hogy az ország nem várhat tovább, ez a haza élni akar.“
Kovács Tamás
Közgazdász,
vívó mesteredző, szövetségi kapitány
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
Azok ezt nem feltétlenül fogják lekövetni sztem, mert a rezsi jobban növekszik és már az is problémás így.telex.hu/gazdasag/2025/07/12/otthon-start-program-ertekhatar-hazvasarlasAz a kérdés a bérleti díjak mikor kezdenek igazodni az új árakhoz, mert az elmúlt 1-2 évben a bérleti díjak nem követték a változást. Amikor ez megtörténik, akkor lesz lázadás, mert egy átlagos panel 300e felett lesz.
Szoval 100-rol 150 lett az ertekhatar a hazaknal, lakasoknal maradt a 100 milla.
Vegulis valahol ertheto, de akkor ezzel megint tovabb emelkednek a budapesti vagy egyeb nagyvarosi agglomeracios hazarak.
En nem ertek az ingatlanpiachoz, gqzdasaghoz, inflaciohoz meg egyebekhez, de ha az 50 nm-es lakasok ara 100 milla lesz (visszatorlesztes utan 120-140m), akkor nem fog ez egy lakhatasi valsagot meg ingatlanlufit okozni?
Merthogy a fizetesek azok nem emelkednek.
Lúdas Solymi
Nomac
5 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/07/12/otthon-start-program-ertekhatar-hazvasarlasBudapesten meg közvetlen környékén eddig sem tudtál 150 millió alatt értelmes házat vásárolni, max bontandó kádár kockát, vagy 50m2 es telken lévőt, szóval ez sok mindenen nem változtat. Az 50m2-es lakások már így is bőven átlagban 80 millió körül mentek, 1-2 éven belül elérték volna a 100 milliót, szóval itt megint nem lesz nagy változás, max gyorsabb lesz a drágulás picit.
Szoval 100-rol 150 lett az ertekhatar a hazaknal, lakasoknal maradt a 100 milla.
Vegulis valahol ertheto, de akkor ezzel megint tovabb emelkednek a budapesti vagy egyeb nagyvarosi agglomeracios hazarak.
En nem ertek az ingatlanpiachoz, gqzdasaghoz, inflaciohoz meg egyebekhez, de ha az 50 nm-es lakasok ara 100 milla lesz (visszatorlesztes utan 120-140m), akkor nem fog ez egy lakhatasi valsagot meg ingatlanlufit okozni?
Lúdas Solymi

5 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/07/12/otthon-start-program-ertekhatar-hazvasarlasAz a kérdés a bérleti díjak mikor kezdenek igazodni az új árakhoz, mert az elmúlt 1-2 évben a bérleti díjak nem követték a változást. Amikor ez megtörténik, akkor lesz lázadás, mert egy átlagos panel 300e felett lesz.
Lúdas Solymi
5 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/07/12/otthon-start-program-ertekhatar-hazvasarlasSzoval 100-rol 150 lett az ertekhatar a hazaknal, lakasoknal maradt a 100 milla.
5 hónapja
Teljesen betegesnek tartom ezt a kapcsolatukat a fiatalkorúakkal.Bennük megvan még az esély arra hogy gondolkodjanak, az pedig veszélyes a NERrendszerre.
Amadeus az áttelelt poloska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
Én kedveltem Orbánt, és azt tartom az egyik legnagyobb tévedésének, hogy legyűrte a saját rendszere, megette az általa felnevelt és elszabadított gólem, nem kapott idővel észbe, és ilyen pöcsfejek tobzódhatnak. Ellentétben a kabai polgármesterasszonnyal én pont és konkrétan őt hibáztatom az ilyen emberekért és ezek faszságaiért, még ha ez sokak szerint törvényszerű is a hatalom természetéből fakadóan.Ez a két állításod ellentmondásos és a másodikkal értek egyet, ez teljesen az ő sara.
(Szerintem nem törvényszerű, de nagyon ritka, például se Kádárral, se Francoval, de még a kubai vagy kínai rezsimekkel se ez történt, ők az elmebajtól haladtak a konszolidáció irányába, de nem akarok ezzel kinyitni egy történészi vitát. De kinyitottam.)
Őszentsége Sobri Jóska
Legkésőbb a G-napnál tudott volna korrigálni, de a Simicska-Mészáros cserével ezt is eljátszotta.
Mondhatod, hogy a rendszere foglya, de itt minden az ő jóváhagyásával történik és ha ez nem tetszik neki, majd indít egy kulturális forradalmat, mint Mao.
Nem lesz itt konszolidáció, csak a visszavonulása után.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Inkább azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Pankotai Lilit minek jelentik fel megint? Miért nem örülnek, hogy nincs reflektorfényben? Ezek a fideszes urak mindenáron egy 19 éves lánnyal akarnak valamit?Végre nem egy kiskorút baszogatnak
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Tulajdonképpen az összes az volt.Voltak ellenzéki pedofil-ügyek is.Inkább azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Pankotai Lilit minek jelentik fel megint? Miért nem örülnek, hogy nincs reflektorfényben? Ezek a fideszes urak mindenáron egy 19 éves lánnyal akarnak valamit?Fura jelenség ez. A NER erőszeretettel választ magának gyerekeket ellenségnek, miközben valamennyi pedofil-ügy is náluk jelenik meg itthon.
Gyurma Pappa
Teljesen betegesnek tartom ezt a kapcsolatukat a fiatalkorúakkal.
Kampman
Értem.
5 hónapja
Voltak ellenzéki pedofil-ügyek is.Inkább azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Pankotai Lilit minek jelentik fel megint? Miért nem örülnek, hogy nincs reflektorfényben? Ezek a fideszes urak mindenáron egy 19 éves lánnyal akarnak valamit?Fura jelenség ez. A NER erőszeretettel választ magának gyerekeket ellenségnek, miközben valamennyi pedofil-ügy is náluk jelenik meg itthon.
Gyurma Pappa
5 hónapja
Inkább azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Pankotai Lilit minek jelentik fel megint? Miért nem örülnek, hogy nincs reflektorfényben? Ezek a fideszes urak mindenáron egy 19 éves lánnyal akarnak valamit?Fura jelenség ez. A NER erőszeretettel választ magának gyerekeket ellenségnek, miközben valamennyi pedofil-ügy is náluk jelenik meg itthon.
Gyurma Pappa
5 hónapja
Pilhál TamásBevallom, hogy így hirtelen Nagy Blanka körüli dolgokkal nem vagyok képben, de Lili eddig nyilatkozatait látva, rossz helyen baszakodnak. Mondjuk a kiemelt rész...pedig elég világos az üzenete. nem ma kezdték, lásd mit kapott Nagy Blanka anno. még gyámügyi eljárás is indult, hogy kiemeljék az öccsét a családból, a fidesz média cikkezett a rossz jegyeiről, a hiányzásairól, Pesti Srácok fotósa befotózott a szoknyája alá, a tanárai leszidták, hogy szégyent hoz az iskolára, az osztálytársainak megtiltották, hogy szóba álljanak vele, Bayer meg leprolizta. ennek egyértelműen az a célja, hogy elrettentsék a fiatalokat attól, hogy belépjenek a politikába ellenzékiként, illetve hogy egyáltalán legyen új belépő a politikába. mert az ilyen aljas támadásokat legfeljebb az MP-féle figurák viselik el, de az emberek 99%-a nem.Inkább azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Pankotai Lilit minek jelentik fel megint? Miért nem örülnek, hogy nincs reflektorfényben? Ezek a fideszes urak mindenáron egy 19 éves lánnyal akarnak valamit?Nem értem a lényegét én sem... félnek egy 19 éves lánytól, vagy mi? Példát nem tudnak statuálni vele, sőt...
Gyurma Pappa
Beki
deyell
Beki
5 hónapja
Baszki, asszem akkor le vagyok rendesen 😮24.hu/kulfold/2025/07/11/magyar-onkentes-katona-ukrajna-meghalt-aser-benjamin/Nem akarlak elkeseríteni, de már egy napja csinálják
Nyugodjon békében, de undorító módon már látom előre h a Fityesz mit fog eköré alkotni...
Beki
szaba
5 hónapja
Bevallom, hogy így hirtelen Nagy Blanka körüli dolgokkal nem vagyok képben, de Lili eddig nyilatkozatait látva, rossz helyen baszakodnak. Mondjuk a kiemelt rész...pedig elég világos az üzenete. nem ma kezdték, lásd mit kapott Nagy Blanka anno. még gyámügyi eljárás is indult, hogy kiemeljék az öccsét a családból, a fidesz média cikkezett a rossz jegyeiről, a hiányzásairól, Pesti Srácok fotósa befotózott a szoknyája alá, a tanárai leszidták, hogy szégyent hoz az iskolára, az osztálytársainak megtiltották, hogy szóba álljanak vele, Bayer meg leprolizta. ennek egyértelműen az a célja, hogy elrettentsék a fiatalokat attól, hogy belépjenek a politikába ellenzékiként, illetve hogy egyáltalán legyen új belépő a politikába. mert az ilyen aljas támadásokat legfeljebb az MP-féle figurák viselik el, de az emberek 99%-a nem.Inkább azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Pankotai Lilit minek jelentik fel megint? Miért nem örülnek, hogy nincs reflektorfényben? Ezek a fideszes urak mindenáron egy 19 éves lánnyal akarnak valamit?Nem értem a lényegét én sem... félnek egy 19 éves lánytól, vagy mi? Példát nem tudnak statuálni vele, sőt...
Gyurma Pappa
Beki
deyell