Politika

65 feliratkozó

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 754 — Kinek mit intézett a kormánya
 telex.hu/belfold/2025/07/14/schmuck-andor-meghalt-54-evesen

Poloska vagyok.
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 844 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 24.hu/belfold/2025/07/14/orban-viktor-harcosok-klubja-europai-unio-sebestyen-jozsef/
ez nem normális tényleg...
Beki
„Ha egyszer beengeded a bevándorlókat, nincs visszaút. Ebből az utcából nem lehet kijönni. Magyarországon nincs bevándorló. Ezért irigyelnek bennünket”, tette hozzá.

😀 😀 😀
warr_b
Viktor, senki nem akar ide jönni, mindenki pattan Nyugatra.
Dzsokijuing
Tévedsz, koma. Jönnek a filippinók, délkelet ázsiaiak, mongolok, stb…
szaba
Meg ugye rengeteg orosz is... venni szjép ingátlan.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 854
 24.hu/belfold/2025/07/14/orban-viktor-harcosok-klubja-europai-unio-sebestyen-jozsef/
Beki
„Ha egyszer beengeded a bevándorlókat, nincs visszaút. Ebből az utcából nem lehet kijönni. Magyarországon nincs bevándorló. Ezért irigyelnek bennünket”, tette hozzá.

😀 😀 😀
warr_b
Dzsokijuing
Tévedsz, koma. Jönnek a filippinók, délkelet ázsiaiak, mongolok, stb…
5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 490 — Saturday Night Lights
Beki

😀 😀 😀
warr_b

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 844 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 24.hu/belfold/2025/07/14/kormanyablak-okmany-jarmuvek-kiszolgalas-szunet-julius-14/
b+, de kurva gáz... 3 napja, ismétlem 3 napja nem tudták ezt megoldani...
Beki
Apjuk faszát amúgy. Pont jogsihosszabbításban vagyok. Nincsen 3 éven belüli fénykép a rendszerben, kell új. Időpont foglalás: legközelebbi szabad időpont augusztus 22 😀

Online meg hiába jelentkezek be az ügyfélkapu +-szal, közli hogy az nem jó, jelentkezzek ki, zárjam be a böngészőt, és lépjek be a DÁP alkalmazáson keresztül. Hát bmak, nem véletlenül nincs az a szar...
warr_b
Bemesz foglalas nelkul valamelyik nyugisabb okmanyirodaba es megvagy hamar. En III. kerben megvoltam szerintem ket ora alatt ugy, hogy amugy rengetegen voltak, csak lusta vagyok es nem volt kedvem mashova menni, az van kozel hozzam. Az okmanyirodas dolgoknal soha eletemben egyszer nem foglaltam meg semmire. Lehet, hogy egy delelottom ramegy, de legalabb nem kell varnom heteket vagy honapokat egy jol kinezo idopontra. Mert hogy amugy jol nez ki, csak kitorolheted vele, ha x hettel kesobbre van, mikozben random besetalsz es megvagy vele ket ora alatt.

Arrol nem is beszelve, hogy az idopontokkal is allandoan elcsusznak, hiszen azert van a legtobb okmanyirodaban 12-14 pult, hogy annak a feleben senki se dolgozzon, es harom ember vigye a hatemberes munkat, ami miatt a sor csak nagyobb es nagyobb lesz. 😀
Stez
Tudom hogy így működik, és ez is lesz, holnap valszeg besétálok, csak elég nevetséges azért.

Ráadásul be is néztem, mert azt hittem 25-ig érvényes, de kiderült hogy csak 16-ig 😀
warr_b
Most mondjuk pont huzosabb lesz szerintem, mert nyar van, nincs iskola, sokak szabin vannak. De amugy lassan nekem is mennem kell, szeptemberben lejar a szemelyim, mint egy erkezo email ramutatott. 😀
Stez
Igen, jó eséllyel... személyivel jövő hétfőre van időpont nekem meg a gyereknek, csak addigra a jogsi lejár 😊

5 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
 24.hu/belfold/2025/07/14/kormanyablak-okmany-jarmuvek-kiszolgalas-szunet-julius-14/
Beki
Apjuk faszát amúgy. Pont jogsihosszabbításban vagyok. Nincsen 3 éven belüli fénykép a rendszerben, kell új. Időpont foglalás: legközelebbi szabad időpont augusztus 22 😀

Online meg hiába jelentkezek be az ügyfélkapu +-szal, közli hogy az nem jó, jelentkezzek ki, zárjam be a böngészőt, és lépjek be a DÁP alkalmazáson keresztül. Hát bmak, nem véletlenül nincs az a szar...
warr_b
Bemesz foglalas nelkul valamelyik nyugisabb okmanyirodaba es megvagy hamar. En III. kerben megvoltam szerintem ket ora alatt ugy, hogy amugy rengetegen voltak, csak lusta vagyok es nem volt kedvem mashova menni, az van kozel hozzam. Az okmanyirodas dolgoknal soha eletemben egyszer nem foglaltam meg semmire. Lehet, hogy egy delelottom ramegy, de legalabb nem kell varnom heteket vagy honapokat egy jol kinezo idopontra. Mert hogy amugy jol nez ki, csak kitorolheted vele, ha x hettel kesobbre van, mikozben random besetalsz es megvagy vele ket ora alatt.

Arrol nem is beszelve, hogy az idopontokkal is allandoan elcsusznak, hiszen azert van a legtobb okmanyirodaban 12-14 pult, hogy annak a feleben senki se dolgozzon, es harom ember vigye a hatemberes munkat, ami miatt a sor csak nagyobb es nagyobb lesz. 😀
Stez
Tudom hogy így működik, és ez is lesz, holnap valszeg besétálok, csak elég nevetséges azért.

Ráadásul be is néztem, mert azt hittem 25-ig érvényes, de kiderült hogy csak 16-ig 😀
warr_b
Most mondjuk pont huzosabb lesz szerintem, mert nyar van, nincs iskola, sokak szabin vannak. De amugy lassan nekem is mennem kell, szeptemberben lejar a szemelyim, mint egy erkezo email ramutatott. 😀

5 hónapja
Beki

😀 😀 😀

5 hónapja
lépjek be a DÁP alkalmazáson keresztül. Hát bmak, nem véletlenül nincs az a szar...
warr_b
És miért nem? Remekül működik

Ahogy a kormányablak alkalmazást is csak ajánlani tudom időpont foglalásra
r.baggio
Elvi okokból. Nem töltögetek le semmilyen appot meg adok hozzáférést mindenen minden adathoz, főleg nem ilyen NERes lófaszjóska cégeknek. Tudom, tudom, valszeg amúgy is tudnak mindent amit akarnak, de így legalább az illúzióm megvan 😊

5 hónapja
Beki

warr_b

Stez

5 hónapja
Beki New York Jets 2 057
5 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
lépjek be a DÁP alkalmazáson keresztül. Hát bmak, nem véletlenül nincs az a szar...
warr_b
És miért nem? Remekül működik

Ahogy a kormányablak alkalmazást is csak ajánlani tudom időpont foglalásra

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Beki

warr_b

5 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 097 — Így remélem megfelelek nektek.....
 444.hu/2025/07/14/felkerult-az-oraskereszt-a-gellert-hegyi-szabadsag-szoborra
Suttyók, na.
Dzsokijuing
Nagyon szörnyen nèz ki.....semmi helye ott...
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 875 — The Mathematician
Beki

warr_b
haver:
szabi. elindulunk a gyerekkel ezer fokban a cargóval személyi igazolvanyt csináltatni neki sztendrére, félúton utolér a hír

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Beki

5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 490 — Saturday Night Lights
 444.hu/2025/07/14/felkerult-az-oraskereszt-a-gellert-hegyi-szabadsag-szoborra
Suttyók, na.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 314 — zászló zászló szív
A többiek mind 50-65 szórásban, jellemzően 55+. Ennek a pártnak a gerincét még mindig a 2002-ben és 2010-ben parlamentbe vitt arcok adják.
Amadeus az áttelelt poloska
Érdekes ez. Ugye a politikailag legaktívabb az egész világon a X generáció, nem csak a politika csinálásban, de a szavazásban. És ez a generáció nem az igazi konzervatívokra szavaz, hanem egészen nagy részben az újkonzervatívokra, az új, reakciós jobboldalra. A The Economist tegnap hozott nyilvánosságra poll adatokat, és tökéletes látszik: Gen Z és Y -> vezet a Labour (ezt hagyjuk most egy kicsit, hogy ez inkább egy "annak-ellenére" pillanat), Gen X -> Reform, öregek Tory-k, és összeségében a Reform van elől. Hogyan? Hát ahogy fent írtam.

Itthon is ez a helyzet, és ez 2022-ben tökéletesen látszik az utólagos választói magatartáskutatások alapján. A 60-70-es években született generáció döntötte el a választást, kb. 600-700e "bizonytalan" szavazott le a Fidesz, ugyanazért, amiért a világon mindenhol a populistákra leszavaznak: biztonságot keresnek, illetve nem mellékesen a párt tagsága hozzájuk áll korban közel.

Nagy általánosításokra nem alkalmas a generációs pszichológia, főleg nem annyira, amennyire a social media trendek sugallni akarják, de a posztmodern politizálásban jó közelítést ad a várható viselkedés modellezésére.

5 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 275 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Az sem érdekel, ha 106 kecskét indít egyéniben.

Budikefe.
És nem is lenne ezzel baj.
Sztem ez taktikai hiba, csak a lehetőséget növelik h vmi beépített emberek kerül oda.
csebi
De kurva jól mozgósít és tematizál.
Illetve a Fidesznek már a Fideszbe sincs beépítve használható embere, akkor majd a Tiszába lesz? Ugyanmár.
Őszentsége Sobri Jóska
Éppen ez jutott eszembe néhány napja amikor a Fidelitasos nyári egyetemről vagy mi a szösz volt, néztem a mandineres riportot. Kiüresedett az egész. Nem csak az egyszeri fidelitasos nyári egyetemista volt rémisztően egyszerű és klisés, de a fidelitas elnök, sőt maga a mandinderes riporter is.
Furcsa látni, mert közben nem egy, nem két MP is lehet (vagy lehetett) amúgy ott. Csak már ezek felteszem gondolkodnak és nem exponálják inkább magukat. A reformkommunisták ezúttal nem tudják elzavarni Kádár elvársat, hogy levezényeljék a rendszerváltást, így inkább lelépnek.

peterk2005 udvari bolond
A Fidesz csak egy egy személy köré szerveződő generációs párt. Annak sikeres mondjuk, de összességében csak generációs. Gyors megnéztem, Gulyás Gergő a legfiatalabb kormánytag a 43 évével és tokkal vonóval négyen vannak 50 év alatt a kormányban (Bóka János meg a random EMMI utód minisztere, de ezek nem tényezők, meg Szídzsártó).

Ami a frakciót illeti: Koncz Zsófia van csak 40 alatt, Barca Attila (akiről eddig nem tudtam, hogy létezik), Menczer Tamás és Vitályos Eszter 50 alatt (egyik sem komolyan vehető ember).

A többiek mind 50-65 szórásban, jellemzően 55+. Ennek a pártnak a gerincét még mindig a 2002-ben és 2010-ben parlamentbe vitt arcok adják.

Szóval ja, egyetértek. Nincs aki megreformálja a rendszert.
A fiatal demokraták! 😀

5 hónapja
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund
Az hogy Vitàlyos 50 alatti az megütött rendesen👀
ozibozi
Hát nem MILF kategória max Viktornak
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nem szép, de legalább ostoba, kiváló kombináció...

Nekem ő is egy erős példája az elbaszott magyar rendszernek, hogy ő egyéni képviselő lehet, az mutatja tényleg, hogy mennyire nem számít az egyén, csak a logó a neve mellett a szavazólapon...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 191
A 101 kiskutya reboot forgatásakor simàn casting nélkül vinnè a szerepet.
5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ozibozi
Hát nem MILF kategória max Viktornak

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
ozibozi
éppen, hogy
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 191
5 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
Az sem érdekel, ha 106 kecskét indít egyéniben.

Budikefe.
És nem is lenne ezzel baj.
Sztem ez taktikai hiba, csak a lehetőséget növelik h vmi beépített emberek kerül oda.
csebi
De kurva jól mozgósít és tematizál.
Illetve a Fidesznek már a Fideszbe sincs beépítve használható embere, akkor majd a Tiszába lesz? Ugyanmár.
Őszentsége Sobri Jóska
Éppen ez jutott eszembe néhány napja amikor a Fidelitasos nyári egyetemről vagy mi a szösz volt, néztem a mandineres riportot. Kiüresedett az egész. Nem csak az egyszeri fidelitasos nyári egyetemista volt rémisztően egyszerű és klisés, de a fidelitas elnök, sőt maga a mandinderes riporter is.
Furcsa látni, mert közben nem egy, nem két MP is lehet (vagy lehetett) amúgy ott. Csak már ezek felteszem gondolkodnak és nem exponálják inkább magukat. A reformkommunisták ezúttal nem tudják elzavarni Kádár elvársat, hogy levezényeljék a rendszerváltást, így inkább lelépnek.

peterk2005 udvari bolond
A Fidesz csak egy egy személy köré szerveződő generációs párt. Annak sikeres mondjuk, de összességében csak generációs. Gyors megnéztem, Gulyás Gergő a legfiatalabb kormánytag a 43 évével és tokkal vonóval négyen vannak 50 év alatt a kormányban (Bóka János meg a random EMMI utód minisztere, de ezek nem tényezők, meg Szídzsártó).

Ami a frakciót illeti: Koncz Zsófia van csak 40 alatt, Barca Attila (akiről eddig nem tudtam, hogy létezik), Menczer Tamás és Vitályos Eszter 50 alatt (egyik sem komolyan vehető ember).

Szóval ja, egyetértek. Nincs aki megreformálja a rendszert.
5 hónapja
Beki New York Jets 2 057