Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Meg ugye rengeteg orosz is... venni szjép ingátlan.Tévedsz, koma. Jönnek a filippinók, délkelet ázsiaiak, mongolok, stb…Viktor, senki nem akar ide jönni, mindenki pattan Nyugatra.24.hu/belfold/2025/07/14/orban-viktor-harcosok-klubja-europai-unio-sebestyen-jozsef/„Ha egyszer beengeded a bevándorlókat, nincs visszaút. Ebből az utcából nem lehet kijönni. Magyarországon nincs bevándorló. Ezért irigyelnek bennünket”, tette hozzá.
ez nem normális tényleg...
Beki
😀 😀 😀
warr_b
Dzsokijuing
szaba

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Tévedsz, koma. Jönnek a filippinók, délkelet ázsiaiak, mongolok, stb…Viktor, senki nem akar ide jönni, mindenki pattan Nyugatra.24.hu/belfold/2025/07/14/orban-viktor-harcosok-klubja-europai-unio-sebestyen-jozsef/„Ha egyszer beengeded a bevándorlókat, nincs visszaút. Ebből az utcából nem lehet kijönni. Magyarországon nincs bevándorló. Ezért irigyelnek bennünket”, tette hozzá.
Beki
😀 😀 😀
warr_b
Dzsokijuing
5 hónapja
Viktor, senki nem akar ide jönni, mindenki pattan Nyugatra.24.hu/belfold/2025/07/14/orban-viktor-harcosok-klubja-europai-unio-sebestyen-jozsef/„Ha egyszer beengeded a bevándorlókat, nincs visszaút. Ebből az utcából nem lehet kijönni. Magyarországon nincs bevándorló. Ezért irigyelnek bennünket”, tette hozzá.
Beki
😀 😀 😀
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Igen, jó eséllyel... személyivel jövő hétfőre van időpont nekem meg a gyereknek, csak addigra a jogsi lejár 😊Most mondjuk pont huzosabb lesz szerintem, mert nyar van, nincs iskola, sokak szabin vannak. De amugy lassan nekem is mennem kell, szeptemberben lejar a szemelyim, mint egy erkezo email ramutatott. 😀Tudom hogy így működik, és ez is lesz, holnap valszeg besétálok, csak elég nevetséges azért.Bemesz foglalas nelkul valamelyik nyugisabb okmanyirodaba es megvagy hamar. En III. kerben megvoltam szerintem ket ora alatt ugy, hogy amugy rengetegen voltak, csak lusta vagyok es nem volt kedvem mashova menni, az van kozel hozzam. Az okmanyirodas dolgoknal soha eletemben egyszer nem foglaltam meg semmire. Lehet, hogy egy delelottom ramegy, de legalabb nem kell varnom heteket vagy honapokat egy jol kinezo idopontra. Mert hogy amugy jol nez ki, csak kitorolheted vele, ha x hettel kesobbre van, mikozben random besetalsz es megvagy vele ket ora alatt.24.hu/belfold/2025/07/14/kormanyablak-okmany-jarmuvek-kiszolgalas-szunet-julius-14/Apjuk faszát amúgy. Pont jogsihosszabbításban vagyok. Nincsen 3 éven belüli fénykép a rendszerben, kell új. Időpont foglalás: legközelebbi szabad időpont augusztus 22 😀
b+, de kurva gáz... 3 napja, ismétlem 3 napja nem tudták ezt megoldani...
Beki
Online meg hiába jelentkezek be az ügyfélkapu +-szal, közli hogy az nem jó, jelentkezzek ki, zárjam be a böngészőt, és lépjek be a DÁP alkalmazáson keresztül. Hát bmak, nem véletlenül nincs az a szar...
warr_b
Arrol nem is beszelve, hogy az idopontokkal is allandoan elcsusznak, hiszen azert van a legtobb okmanyirodaban 12-14 pult, hogy annak a feleben senki se dolgozzon, es harom ember vigye a hatemberes munkat, ami miatt a sor csak nagyobb es nagyobb lesz. 😀
Stez
Ráadásul be is néztem, mert azt hittem 25-ig érvényes, de kiderült hogy csak 16-ig 😀
warr_b
Stez

5 hónapja
Most mondjuk pont huzosabb lesz szerintem, mert nyar van, nincs iskola, sokak szabin vannak. De amugy lassan nekem is mennem kell, szeptemberben lejar a szemelyim, mint egy erkezo email ramutatott. 😀Tudom hogy így működik, és ez is lesz, holnap valszeg besétálok, csak elég nevetséges azért.Bemesz foglalas nelkul valamelyik nyugisabb okmanyirodaba es megvagy hamar. En III. kerben megvoltam szerintem ket ora alatt ugy, hogy amugy rengetegen voltak, csak lusta vagyok es nem volt kedvem mashova menni, az van kozel hozzam. Az okmanyirodas dolgoknal soha eletemben egyszer nem foglaltam meg semmire. Lehet, hogy egy delelottom ramegy, de legalabb nem kell varnom heteket vagy honapokat egy jol kinezo idopontra. Mert hogy amugy jol nez ki, csak kitorolheted vele, ha x hettel kesobbre van, mikozben random besetalsz es megvagy vele ket ora alatt.24.hu/belfold/2025/07/14/kormanyablak-okmany-jarmuvek-kiszolgalas-szunet-julius-14/Apjuk faszát amúgy. Pont jogsihosszabbításban vagyok. Nincsen 3 éven belüli fénykép a rendszerben, kell új. Időpont foglalás: legközelebbi szabad időpont augusztus 22 😀
Beki
Online meg hiába jelentkezek be az ügyfélkapu +-szal, közli hogy az nem jó, jelentkezzek ki, zárjam be a böngészőt, és lépjek be a DÁP alkalmazáson keresztül. Hát bmak, nem véletlenül nincs az a szar...
warr_b
Arrol nem is beszelve, hogy az idopontokkal is allandoan elcsusznak, hiszen azert van a legtobb okmanyirodaban 12-14 pult, hogy annak a feleben senki se dolgozzon, es harom ember vigye a hatemberes munkat, ami miatt a sor csak nagyobb es nagyobb lesz. 😀
Stez
Ráadásul be is néztem, mert azt hittem 25-ig érvényes, de kiderült hogy csak 16-ig 😀
warr_b
5 hónapja
24.hu/belfold/2025/07/14/orban-viktor-harcosok-klubja-europai-unio-sebestyen-jozsef/„Ha egyszer beengeded a bevándorlókat, nincs visszaút. Ebből az utcából nem lehet kijönni. Magyarországon nincs bevándorló. Ezért irigyelnek bennünket”, tette hozzá.
Beki
😀 😀 😀

5 hónapja
Elvi okokból. Nem töltögetek le semmilyen appot meg adok hozzáférést mindenen minden adathoz, főleg nem ilyen NERes lófaszjóska cégeknek. Tudom, tudom, valszeg amúgy is tudnak mindent amit akarnak, de így legalább az illúzióm megvan 😊lépjek be a DÁP alkalmazáson keresztül. Hát bmak, nem véletlenül nincs az a szar...És miért nem? Remekül működik
warr_b
Ahogy a kormányablak alkalmazást is csak ajánlani tudom időpont foglalásra
r.baggio

5 hónapja
Tudom hogy így működik, és ez is lesz, holnap valszeg besétálok, csak elég nevetséges azért.Bemesz foglalas nelkul valamelyik nyugisabb okmanyirodaba es megvagy hamar. En III. kerben megvoltam szerintem ket ora alatt ugy, hogy amugy rengetegen voltak, csak lusta vagyok es nem volt kedvem mashova menni, az van kozel hozzam. Az okmanyirodas dolgoknal soha eletemben egyszer nem foglaltam meg semmire. Lehet, hogy egy delelottom ramegy, de legalabb nem kell varnom heteket vagy honapokat egy jol kinezo idopontra. Mert hogy amugy jol nez ki, csak kitorolheted vele, ha x hettel kesobbre van, mikozben random besetalsz es megvagy vele ket ora alatt.24.hu/belfold/2025/07/14/kormanyablak-okmany-jarmuvek-kiszolgalas-szunet-julius-14/Apjuk faszát amúgy. Pont jogsihosszabbításban vagyok. Nincsen 3 éven belüli fénykép a rendszerben, kell új. Időpont foglalás: legközelebbi szabad időpont augusztus 22 😀
Beki
warr_b
Stez

5 hónapja
24.hu/belfold/2025/07/14/orban-viktor-harcosok-klubja-europai-unio-sebestyen-jozsef/ez nem normális tényleg...
5 hónapja
lépjek be a DÁP alkalmazáson keresztül. Hát bmak, nem véletlenül nincs az a szar...És miért nem? Remekül működik
warr_b
Ahogy a kormányablak alkalmazást is csak ajánlani tudom időpont foglalásra
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Bemesz foglalas nelkul valamelyik nyugisabb okmanyirodaba es megvagy hamar. En III. kerben megvoltam szerintem ket ora alatt ugy, hogy amugy rengetegen voltak, csak lusta vagyok es nem volt kedvem mashova menni, az van kozel hozzam. Az okmanyirodas dolgoknal soha eletemben egyszer nem foglaltam meg semmire. Lehet, hogy egy delelottom ramegy, de legalabb nem kell varnom heteket vagy honapokat egy jol kinezo idopontra. Mert hogy amugy jol nez ki, csak kitorolheted vele, ha x hettel kesobbre van, mikozben random besetalsz es megvagy vele ket ora alatt.24.hu/belfold/2025/07/14/kormanyablak-okmany-jarmuvek-kiszolgalas-szunet-julius-14/Apjuk faszát amúgy. Pont jogsihosszabbításban vagyok. Nincsen 3 éven belüli fénykép a rendszerben, kell új. Időpont foglalás: legközelebbi szabad időpont augusztus 22 😀
Beki
warr_b
5 hónapja
444.hu/2025/07/14/felkerult-az-oraskereszt-a-gellert-hegyi-szabadsag-szoborraNagyon szörnyen nèz ki.....semmi helye ott...
Suttyók, na.
Dzsokijuing
5 hónapja
haver:24.hu/belfold/2025/07/14/kormanyablak-okmany-jarmuvek-kiszolgalas-szunet-julius-14/Apjuk faszát amúgy. Pont jogsihosszabbításban vagyok. Nincsen 3 éven belüli fénykép a rendszerben, kell új. Időpont foglalás: legközelebbi szabad időpont augusztus 22 😀
Beki
warr_b
szabi. elindulunk a gyerekkel ezer fokban a cargóval személyi igazolvanyt csináltatni neki sztendrére, félúton utolér a hír
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
24.hu/belfold/2025/07/14/kormanyablak-okmany-jarmuvek-kiszolgalas-szunet-julius-14/Apjuk faszát amúgy. Pont jogsihosszabbításban vagyok. Nincsen 3 éven belüli fénykép a rendszerben, kell új. Időpont foglalás: legközelebbi szabad időpont augusztus 22 😀
Beki

5 hónapja
444.hu/2025/07/14/felkerult-az-oraskereszt-a-gellert-hegyi-szabadsag-szoborraSuttyók, na.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
A többiek mind 50-65 szórásban, jellemzően 55+. Ennek a pártnak a gerincét még mindig a 2002-ben és 2010-ben parlamentbe vitt arcok adják.Érdekes ez. Ugye a politikailag legaktívabb az egész világon a X generáció, nem csak a politika csinálásban, de a szavazásban. És ez a generáció nem az igazi konzervatívokra szavaz, hanem egészen nagy részben az újkonzervatívokra, az új, reakciós jobboldalra. A The Economist tegnap hozott nyilvánosságra poll adatokat, és tökéletes látszik: Gen Z és Y -> vezet a Labour (ezt hagyjuk most egy kicsit, hogy ez inkább egy "annak-ellenére" pillanat), Gen X -> Reform, öregek Tory-k, és összeségében a Reform van elől. Hogyan? Hát ahogy fent írtam.
Amadeus az áttelelt poloska
Itthon is ez a helyzet, és ez 2022-ben tökéletesen látszik az utólagos választói magatartáskutatások alapján. A 60-70-es években született generáció döntötte el a választást, kb. 600-700e "bizonytalan" szavazott le a Fidesz, ugyanazért, amiért a világon mindenhol a populistákra leszavaznak: biztonságot keresnek, illetve nem mellékesen a párt tagsága hozzájuk áll korban közel.
Nagy általánosításokra nem alkalmas a generációs pszichológia, főleg nem annyira, amennyire a social media trendek sugallni akarják, de a posztmodern politizálásban jó közelítést ad a várható viselkedés modellezésére.

5 hónapja
A fiatal demokraták! 😀A Fidesz csak egy egy személy köré szerveződő generációs párt. Annak sikeres mondjuk, de összességében csak generációs. Gyors megnéztem, Gulyás Gergő a legfiatalabb kormánytag a 43 évével és tokkal vonóval négyen vannak 50 év alatt a kormányban (Bóka János meg a random EMMI utód minisztere, de ezek nem tényezők, meg Szídzsártó).Éppen ez jutott eszembe néhány napja amikor a Fidelitasos nyári egyetemről vagy mi a szösz volt, néztem a mandineres riportot. Kiüresedett az egész. Nem csak az egyszeri fidelitasos nyári egyetemista volt rémisztően egyszerű és klisés, de a fidelitas elnök, sőt maga a mandinderes riporter is.De kurva jól mozgósít és tematizál.Az sem érdekel, ha 106 kecskét indít egyéniben.És nem is lenne ezzel baj.
Budikefe.
Sztem ez taktikai hiba, csak a lehetőséget növelik h vmi beépített emberek kerül oda.
csebi
Illetve a Fidesznek már a Fideszbe sincs beépítve használható embere, akkor majd a Tiszába lesz? Ugyanmár.
Őszentsége Sobri Jóska
Furcsa látni, mert közben nem egy, nem két MP is lehet (vagy lehetett) amúgy ott. Csak már ezek felteszem gondolkodnak és nem exponálják inkább magukat. A reformkommunisták ezúttal nem tudják elzavarni Kádár elvársat, hogy levezényeljék a rendszerváltást, így inkább lelépnek.
peterk2005 udvari bolond
Ami a frakciót illeti: Koncz Zsófia van csak 40 alatt, Barca Attila (akiről eddig nem tudtam, hogy létezik), Menczer Tamás és Vitályos Eszter 50 alatt (egyik sem komolyan vehető ember).
A többiek mind 50-65 szórásban, jellemzően 55+. Ennek a pártnak a gerincét még mindig a 2002-ben és 2010-ben parlamentbe vitt arcok adják.
Szóval ja, egyetértek. Nincs aki megreformálja a rendszert.
5 hónapja
Nem szép, de legalább ostoba, kiváló kombináció...Az hogy Vitàlyos 50 alatti az megütött rendesen👀Hát nem MILF kategória max Viktornak
ozibozi
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nekem ő is egy erős példája az elbaszott magyar rendszernek, hogy ő egyéni képviselő lehet, az mutatja tényleg, hogy mennyire nem számít az egyén, csak a logó a neve mellett a szavazólapon...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
A 101 kiskutya reboot forgatásakor simàn casting nélkül vinnè a szerepet.
5 hónapja
Az hogy Vitàlyos 50 alatti az megütött rendesen👀Hát nem MILF kategória max Viktornak
ozibozi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Az hogy Vitàlyos 50 alatti az megütött rendesen👀éppen, hogy
ozibozi
5 hónapja
Az hogy Vitàlyos 50 alatti az megütött rendesen👀
5 hónapja
A Fidesz csak egy egy személy köré szerveződő generációs párt. Annak sikeres mondjuk, de összességében csak generációs. Gyors megnéztem, Gulyás Gergő a legfiatalabb kormánytag a 43 évével és tokkal vonóval négyen vannak 50 év alatt a kormányban (Bóka János meg a random EMMI utód minisztere, de ezek nem tényezők, meg Szídzsártó).Éppen ez jutott eszembe néhány napja amikor a Fidelitasos nyári egyetemről vagy mi a szösz volt, néztem a mandineres riportot. Kiüresedett az egész. Nem csak az egyszeri fidelitasos nyári egyetemista volt rémisztően egyszerű és klisés, de a fidelitas elnök, sőt maga a mandinderes riporter is.De kurva jól mozgósít és tematizál.Az sem érdekel, ha 106 kecskét indít egyéniben.És nem is lenne ezzel baj.
Budikefe.
Sztem ez taktikai hiba, csak a lehetőséget növelik h vmi beépített emberek kerül oda.
csebi
Illetve a Fidesznek már a Fideszbe sincs beépítve használható embere, akkor majd a Tiszába lesz? Ugyanmár.
Őszentsége Sobri Jóska
Furcsa látni, mert közben nem egy, nem két MP is lehet (vagy lehetett) amúgy ott. Csak már ezek felteszem gondolkodnak és nem exponálják inkább magukat. A reformkommunisták ezúttal nem tudják elzavarni Kádár elvársat, hogy levezényeljék a rendszerváltást, így inkább lelépnek.
peterk2005 udvari bolond
Ami a frakciót illeti: Koncz Zsófia van csak 40 alatt, Barca Attila (akiről eddig nem tudtam, hogy létezik), Menczer Tamás és Vitályos Eszter 50 alatt (egyik sem komolyan vehető ember).
A többiek mind 50-65 szórásban, jellemzően 55+. Ennek a pártnak a gerincét még mindig a 2002-ben és 2010-ben parlamentbe vitt arcok adják.
Szóval ja, egyetértek. Nincs aki megreformálja a rendszert.
5 hónapja
24.hu/belfold/2025/07/14/kormanyablak-okmany-jarmuvek-kiszolgalas-szunet-julius-14/b+, de kurva gáz... 3 napja, ismétlem 3 napja nem tudták ezt megoldani...