NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

52 feliratkozó

3 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 741
Bizonyítvány magyarázás? 🤔 Annacskanak mondjuk a saját "párt"-jában kellene előbb közül néznie. Korrupció, belső konfliktusok stb. Neki is csak az fáj, hogy távol került a mézes bödöntől.

telex.hu/belfold/2026/06/07/donath-anna-szinten-tul-magyar-peter-tisza-valasztas-kieges
KB23
Szerintem ő őszinte. Az egyik "óellenzéki" aki szerintem őszintén jót akart.

peterk2005 udvari bolond
Igen, őszinte. Őszinte abban, hogy nem érti azt ami történt és a saját szerepét se benne, ezt a mondatai elárulják:

"Nem gondolta volna, hogy a magyar választók nagyobb bizalmat szavaznak egy rendszeren belülről jövő embernek, mint olyanoknak, akiknek nem volt köze hozzá,"

Megkérdezném tőle, hogy volt-e olyan jelölt, akinek nem volt köze a rendszerhez? Csak nem magára gondolt? Lol.

A Momentum volt elnöke szerint annyira szélsőségesen gondolkoznak az emberek, „az egyik kétharmad rossz, a másik jó”,

Nem érti, hogy miért lett kétharmad.

Arra a kérdésre, hogy mi az, amit a Tisza meg tudott csinálni, de a Momentum nem, azt felelte, hogy „almát a körtével” összehasonlítani a kettőt. Az egyik legnagyobb különbség, hogy a Momentum kiterjesztett baráti kör volt, a Tiszánál viszont Magyar Péter mögé szerveződött a párt. Lehet, hogy a momentumosok részéről naivitás, idealizmus volt az, hogy nem akartak egyszemélyes vezetést, de ők pont ezt akarták meghaladni, szöges ellentétben azzal, amit az Orbán-kormányoknál láttak, mondta.

Itt hangosan felröhögtem. Baráti kör, persze. Látszott is mikor elkezdték előre leosztogatni a pozikat. Meg MP mögött hova szerveződött egy párt? Miért, Donáthék köré nem szerveződött? Ugyan már.

Harmadik szempontként azt mondta, a Momentum teljesen kívülről érkezett, alapvetően külföldön élő vagy tanuló, onnan hazajövő fiatalok közössége voltak a legelején. Magyar Péter viszont a rendszeren belülről jött. „El se tudtam volna képzelni, hogy emberek nagyobb bizalmat szavaznak valakinek, aki a rendszer élvezője volt szinte végig, mint azoknak, akiknek soha semmilyen köze nem volt ehhez a rendszerhez.” Szerinte az, hogy ez mégis így történt, Magyar bennfentességének köszönhető, és fontos az is, hogy az új miniszterelnök nemcsak az Orbán-kormányok éveiben volt a politika körül, hanem már előtte is, ami tapasztalati tudást adott neki.

Abban előnye volt, hogy ismerte a rendszert, de Annácska, ti is ismertétek.
MP csak annyit csinált, hogy "lement vidékre".
Meg hát valljuk, nagyobb formátumú és strapabíróbb politikus mint ti.

Az van, hogy savanyú a szőlő.

Szerintem Annácska ne menjen a Momentum közelébe, mert akkor azt a pislákoló kis fényt is eloltja, amije még maradt a pártnak, mint egy remény a következő választásra.

Szerk.: Nem is ertem h hol volt ‘22-ben amikor MZP-re szavazott az emberek tobbsege a baloldali elovalasztason.

De megvan mi a baja Annanak, DK szindromas.
Nem tudja elengedni, ugyanugy ahogy Feri meg Klara se tudta.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
3 hónapja
Bőven van olyan MH-s szavazó, főleg vidéken, aki csak a Bűnvadászok és a megállítjuk a bűnözést kampányszlogenjük miatt szavazott rájuk.
A Tiszára csak azért nem, mert az MP-t lejáratni próbáló fideszes propagandagépezet azért működött illetve MP kezdeti akciói égtek be és aztán nem követték le, hogy mennyit változott.Lúdas Solymi
Szerintem a MH-nak jelenleg erős plafont jelent, hogy a "vakcinázás" (konspirációk) hangsúlyos elem náluk. A szélsőséges rendpártiság, a cigányozás, stb. nem akkora taszító erő, hogy ne nőhetnének akár 10-15%-ig, de nem úgy tűnik, hogy tudnak. Már látszania kellene, ha tudnának, de nem látszik. Cukisodni kellene, ami persze veszélyes, de néppártosodni máshogy nem lehet. Én Toroczkaiékból nem nézem ki, hogy akarnának, sem azt, hogy tudnának cukisodni.

Úgyhogy én nem hiszem, hogy a jelenlegi formájukban veszélyesek tudnának lenni a Fideszre.
peterk2005 udvari bolond
De én nem is arról beszéltem, hogy az MH veszélyes lehetne a Fideszre, épp ellenkezőleg, nekik kell félni attól, hogy MP egy platformra löki őket.

Nem látom, hogy a vakcinázás okozna nekik egy plafont, minden ilyen szélsőséges, konspirációs elemet felvesznek, mert ez szavazatokat jelent számukra.
A Fidesznek nem volt érdeke ez, utána is csak annyit csináltak, hogy von der Leyent összepfizerezték, ami illet a Brüsszel ellenes narratívájukba.

Az MH szerinted miként tudna 10%-ra nőni vagy akár 15-re?
Itt nincsenek meg azok a bevándorlók, migránsok meg a balfasz államapparátus miatt kialakult állapotok, mint Nyugat-Európában.

Persze, vannak itt is vendégmunkások bőven, de ezeket jelenleg a Fidesz számlájára írják és pont a Tisza kampányolt ezzel, hogy felszámolja ezt az állapotot, az MH meg közelébe se tud ennek menni.

Az MH az a modernkori MIÉP, kb. azzal vagy a populizmus és szélsőségek előretörésével egy kicsit jobb pályával.

Lesz neki ellenfele a széljobbon következő választásokon, mert nem lesz ott a Fidesz aki leszalámizza őket, hacsak nem a Fidesz tolódik el oda, bár a belső feszültségeket elnézve szét fognak esni addigra.
3 hónapja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 304 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bizonyítvány magyarázás? 🤔 Annacskanak mondjuk a saját "párt"-jában kellene előbb közül néznie. Korrupció, belső konfliktusok stb. Neki is csak az fáj, hogy távol került a mézes bödöntől.

telex.hu/belfold/2026/06/07/donath-anna-szinten-tul-magyar-peter-tisza-valasztas-kieges
KB23
Szerintem ő őszinte. Az egyik "óellenzéki" aki szerintem őszintén jót akart.

Megjegyzem, másfél éve még engem is rohadtul bosszantott az "óellenzékizés". Bosszantott, hogy egy kiugrott NER-esnek van pofája így beleállni válogatás nélkül abba, aki valahogy exponálta magát a NER ellen. Mert ha Gyurcsányba szállt volna bele, oké. Ha a korrupt 70-30-as házi ellenzékbe, oké. De akkor nem így éreztem. Mára persze megbékéltem vele (sokat segített a DK és a Kutyák elmúlt két éves produktuma is ebben), de ettől még nem akarom, hogy elveszítsem a morális kompasszomat. És az a kompassz azért ma is egy kiugrott volt NER-est lát, aki ráadásul tagadhatatlanul egy nárcisztikus akarnok. Namost, ha egy ilyennek elnézem a dolgokat, bízva abban, hogy meggyűlölte annyira a volt bandáját, hogy még a jogállam visszaépítésére is képes érte, akkor nem akarom sem az Annát, vagy mondjuk Hadházy-t, vagy MZP-t, vagy bárkit kikukázni, akikben azt érzem, hogy megvan a tisztesség szikrája.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
Nomac New England Patriots 4 701 — balazs.t85@gmail.com
Nekem még mindig jól esik nézni ahogy szenvednek, és nem értik 😀

3 hónapja
Nomac New England Patriots 4 701 — balazs.t85@gmail.com
óriási, ma már Bedét is elzavarták a szervezők, annyira vállalhatatlan nekik is.
kivéve a mi kis békegalambunknak, akinek a VH a napi ige 😀
petey
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1tzkwrz/bede_zsolt_amikor_m%C3%A1r_a_fideszes_haverjaidnak/
3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 22 027 — Csodabogár
óriási, ma már Bedét is elzavarták a szervezők, annyira vállalhatatlan nekik is.
kivéve a mi kis békegalambunknak, akinek a VH a napi ige 😀

3 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 2 014

3 hónapja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 304 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bőven van olyan MH-s szavazó, főleg vidéken, aki csak a Bűnvadászok és a megállítjuk a bűnözést kampányszlogenjük miatt szavazott rájuk.
A Tiszára csak azért nem, mert az MP-t lejáratni próbáló fideszes propagandagépezet azért működött illetve MP kezdeti akciói égtek be és aztán nem követték le, hogy mennyit változott.Lúdas Solymi
Szerintem a MH-nak jelenleg erős plafont jelent, hogy a "vakcinázás" (konspirációk) hangsúlyos elem náluk. A szélsőséges rendpártiság, a cigányozás, stb. nem akkora taszító erő, hogy ne nőhetnének akár 10-15%-ig, de nem úgy tűnik, hogy tudnak. Már látszania kellene, ha tudnának, de nem látszik. Cukisodni kellene, ami persze veszélyes, de néppártosodni máshogy nem lehet. Én Toroczkaiékból nem nézem ki, hogy akarnának, sem azt, hogy tudnának cukisodni.

Úgyhogy én nem hiszem, hogy a jelenlegi formájukban veszélyesek tudnának lenni a Fideszre.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 928
Lehet nekem gyenge a fantáziám, de valahogy nem látom a szemem előtt, ahogy egy ilyen párbeszéd valóban lejátszódik:

- Te, Etelka, mit csináljunk vasárnap?
- Menjünk el és álljunk ki Sulyok Tamásért

Mert hát erre kb. 30-40%-ban az lenne a válasz, hogy "az ki?", a maradék 60-70%-ban meg a "na, érte meg miért is kéne?"...
StormST
Bostick szimpátiatüntetésen többen lennének, mondjuk az mind Seahawks- os.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
fake.id 2 226 — sixseveeeeeen
 24.hu/belfold/2026/06/06/deak-daniel-megafon/
Beki
Ha mostantól kormányfüggetlen, akkor eddig...?
Idézném Kovi tanácsát Geronazzo Mária felé: " Fogjad a faszokat!"
Tactful Cactus
Fuhh hallod, milyen nőt láttunk ma a Bazilikánál... Anorexiás test, a mellei egyenként nagyobbak voltak mint a fejem, a szája meg legalább kétszer akkora volt, mint Geronazzónak 😳😱
warr_b
Baj Angelika?
deyell
Ez mi a faszom?
dugo93
egy vszínűleg nem túl okos szarrá traumatizált szerencsétlen, aki így próbál úrrá lenni a mariana-árok mélységű személyes tragédiáján. valami nagyon nagy gáz lehet ott, ahol ennek az útnak az elején még egy tök csinos lány vki, a tizedénél olyan csaj, hogy a hullák erekciót kapnának tőle és még nincs vége, de már most úgy néz ki, mint aki elgázolt a vonat és a pécsi toronyház tetejéről a szájára ejtettek egy faszenes vasalót
fake.id
Pécsen már nincs is toronyház, pár éve lebontották
slowmotion
10. hasonlatnak attól még jó lesz, a molos robotfasz erre sem megfelelő az ízlésemnek

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 691 — Cowboys fan
Beki
Tactful Cactus
Fuhh hallod, milyen nőt láttunk ma a Bazilikánál... Anorexiás test, a mellei egyenként nagyobbak voltak mint a fejem, a szája meg legalább kétszer akkora volt, mint Geronazzónak 😳😱
warr_b
Baj Angelika?
deyell
Ez mi a faszom?
dugo93
egy vszínűleg nem túl okos szarrá traumatizált szerencsétlen, aki így próbál úrrá lenni a mariana-árok mélységű személyes tragédiáján. valami nagyon nagy gáz lehet ott, ahol ennek az útnak az elején még egy tök csinos lány vki, a tizedénél olyan csaj, hogy a hullák erekciót kapnának tőle és még nincs vége, de már most úgy néz ki, mint aki elgázolt a vonat és a pécsi toronyház tetejéről a szájára ejtettek egy faszenes vasalót
fake.id
Pécsen már nincs is toronyház, pár éve lebontották
3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 954 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
MP jobban üti le ezeket a magas labdákat, mint Zverev ma a Garroson.
3 hónapja
Ez tényleg ennyire cringe volt, vagy túloz a Telex összefoglaló? 😊

telex.hu/belfold/2026/06/07/szimpatiatuntetes-az-allami-intezmenyvezetok-mellett-sandor-palota-sulyok-tamas-fidesz
somoskovig
Kiindulva az elozo tuntetesbol, ez ennyire cringe volt.

Pedig meg elismeroen csettintettem arra h probaljak atvenni a Tiszas jelmondatokat, bar sztem ez inkabb csak zavart okoz a szavazoiknal.

De vmi szanalom h ilyen 100-500 fos “tunteteseket” tudnak csak osszerantani.

Pedig azert van meg ott penz boven, de ugy latszik h OV ebbe a maganakcioba nem akar beleallni, pedig egy komolyabb tomeget lehetne mutogatni.

Ez igy eleg gyenge tamogatas az ellenzeki kepviseloknek es a baboknak.

Mi lehet a terv? Ha van egyaltalan.
Lúdas Solymi
nincs pénz buszoztatni, pesten meg ennyi jön ki nekik
Negritis, a vajda
Penz szerintem meg csak-csak lenne, de anelkul is, azt nem tudom elhinni h csak ennyi embert tudnak osszerantani.

Itt inkabb a fidesz gepezet nem allt be mogejuk, a szervezok meg ennyit tudtak hirtelen osszerantani, ami edeskeves.
3 hónapja
StormST Denver Broncos 13 297 — SB 50 Champion @ Grund
Lehet nekem gyenge a fantáziám, de valahogy nem látom a szemem előtt, ahogy egy ilyen párbeszéd valóban lejátszódik:

- Te, Etelka, mit csináljunk vasárnap?
- Menjünk el és álljunk ki Sulyok Tamásért

Mert hát erre kb. 30-40%-ban az lenne a válasz, hogy "az ki?", a maradék 60-70%-ban meg a "na, érte meg miért is kéne?"...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 770 — Chiefs GM

telex.hu/belfold/2026/06/07/szimpatiatuntetes-az-allami-intezmenyvezetok-mellett-sandor-palota-sulyok-tamas-fidesz
somoskovig

Pedig meg elismeroen csettintettem arra h probaljak atvenni a Tiszas jelmondatokat, bar sztem ez inkabb csak zavart okoz a szavazoiknal.

Pedig azert van meg ott penz boven, de ugy latszik h OV ebbe a maganakcioba nem akar beleallni, pedig egy komolyabb tomeget lehetne mutogatni.

Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
Nem is a létszám, de Tavaszi szelet énekelni zárásként, mert “visszavesszük”???
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 866 — The Mathematician

somoskovig

Lúdas Solymi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja

somoskovig

3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 770 — Chiefs GM

3 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 13 096 — Sworn to the Dark
Beki
Tactful Cactus
warr_b
Baj Angelika?
deyell
Ez mi a faszom?
dugo93
fake.id
A vicc az, hogy elvileg ilyen 35-36 éves a csaj. Ha valaki azt mondja, hogy 60, szemrebbenés nélkül elhiszem.
warr_b
82-es

built for this shit

3 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 121
Kampman:
Lúdas Solymi
na mivan, neki is ennyi volt mailgun híján?
fake.id
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 424 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Beki
Tactful Cactus
warr_b
Baj Angelika?
deyell
Ez mi a faszom?
dugo93
fake.id
A vicc az, hogy elvileg ilyen 35-36 éves a csaj. Ha valaki azt mondja, hogy 60, szemrebbenés nélkül elhiszem.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Beki
Tactful Cactus
warr_b
Baj Angelika?
deyell
Ez mi a faszom?
dugo93

3 hónapja
Kampman:
Lúdas Solymi
na mivan, neki is ennyi volt mailgun híján?

3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 350 — #NoStress
Baj Angelika?
deyell
Ez mi a faszom?
dugo93
Special edition.
Van aki meg plüssmikulásokat vagy kertitörpéket gyűjt, mindenre van kereslet. Dubajban pláne.

3 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 814
Beki
Tactful Cactus
warr_b
Baj Angelika?
deyell
Ez mi a faszom?