Politika
64 feliratkozó
3 hónapja
Na ez vagy az adós baromság fog nagyobbat ütni a polgároknakKíváncsian várom, hogy az RTL mikor tűzi műsorra a Pokoli leckét 😊
444.hu/2025/12/12/magyar-nyilvanossagra-hozott-egy-jelentest-amit-szerint-a-szakellatasban-elo-gyerekek-otodet-erintette-valamilyen-abuzus
KB23
3 hónapja
Sajnos sosem illettem egyik szektába se 😕Pedig ha a mindentrelativizáló szekta felvételt hirdet, akkor ezzel az attitűddel csont nélkül bekerülsz majd.
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Mármint azon kívül, hogy Győzik az apja? "Amikor valaki volt már akkor volt senki" tipikus esete, az egész család...Hülye kérdés tudom de ő mitől valaki itthon?24.hu/szorakozas/2025/12/12/gaspar-evelin-kulugyminiszterium-munka-szijjarto-peter/Nagy lépés ez a szegregáció felszámolában. Oh wait...
Bmeg, mondom én nagykövet lesz előbb utóbb.
cartman023
Vitézlő Titoknok tomz
Janek

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
A linkelt videót igen, a beköltözést nem.te ezt meg is nézted?Megdolgozott érte!24.hu/szorakozas/2025/12/12/gaspar-evelin-kulugyminiszterium-munka-szijjarto-peter/Nagy lépés ez a szegregáció felszámolában. Oh wait...
cartman023
Vitézlő Titoknok tomz
youtu.be/cFMlZwK0QzA?si=84LkYvE2_peI0pbJ
És Hajdú Péterhez is beköltözött. Hát mi kéne még?!
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
3 hónapja
én csak a fókuszcsoport részt néztem errőlte ezt meg is nézted?Megdolgozott érte!24.hu/szorakozas/2025/12/12/gaspar-evelin-kulugyminiszterium-munka-szijjarto-peter/Nagy lépés ez a szegregáció felszámolában. Oh wait...
cartman023
Vitézlő Titoknok tomz
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
www.youtube.com/watch?v=fvfzu2rAHb8
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Hülye kérdés tudom de ő mitől valaki itthon?24.hu/szorakozas/2025/12/12/gaspar-evelin-kulugyminiszterium-munka-szijjarto-peter/Nagy lépés ez a szegregáció felszámolában. Oh wait...
cartman023
Vitézlő Titoknok tomz
3 hónapja
te ezt meg is nézted?Megdolgozott érte!24.hu/szorakozas/2025/12/12/gaspar-evelin-kulugyminiszterium-munka-szijjarto-peter/Nagy lépés ez a szegregáció felszámolában. Oh wait...
cartman023
Vitézlő Titoknok tomz
Őszentsége Sobri Jóska
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
Megdolgozott érte!24.hu/szorakozas/2025/12/12/gaspar-evelin-kulugyminiszterium-munka-szijjarto-peter/Nagy lépés ez a szegregáció felszámolában. Oh wait...
cartman023
Vitézlő Titoknok tomz
3 hónapja
24.hu/szorakozas/2025/12/12/gaspar-evelin-kulugyminiszterium-munka-szijjarto-peter/Nagy lépés ez a szegregáció felszámolában. Oh wait...
cartman023
3 hónapja
Ennek semmi köze a szektássághoz, az állampárt szabadult meg a kommunikáció minden európai normájától.Sajnos sosem illettem egyik szektába se 😕A helyi Hont Andras.Tehát ez még vagy már a mindkét oldaltól ugyanakkora távolságtartás mentén, amit úgy hangoztattál múltkor?Ami egyébként messze jobb lett, mint bármi, amivel mostanában előálltak.Csak be kellett dobni az ukrán aranybudis plakátkampányt.belsős infok szerint 2%-al vezet a fidesz,a saját méréseik szerint.. de nem Századvéges infó..Akkor nincs mitől tartani elvtársak. A ház ismét szép lesz.
Josszi
KB23
Dzsokijuing
A maga primitív módján ütősebb, mint a szokásos nerplakátok.
Kampman
r.baggio
dankodavid
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Nagyon sötét! Nem csodálom, hogy nem ment át a fény rajta!Igen. Egyébként anno megbukott a nb átvilágításon. Utána lett Győzike fideszes.index.hu/kulfold/2025/12/11/gaspar-evelin-szijjarto-peter-moszkva-oroszorszag-targyalas/Ez a Győzike lyánya?
Rájöttem hogy nem szabad több hír oldalt olvasnom.
Megőrülök áprilisig..
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
resistance is futile
3 hónapja
A meg nem értett zseni, akit elnyomnak... 😀szegény..pedig csak nem érnek rá a 40-50 közötti anyukák moziba menni hogy megnézzék 10.-re is a filmjét.. so sad
hvg.hu/kultura/20251212_Akos-film-mozi-nezoszam-panasz-igazsag?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1765542101
somoskovig
3 hónapja
hát.. sokan inkább attól félnek jobban hogy migráns lesz a hűtőjükben mint hogy nincs benne téliszalámi, meg hát ha mindenhonnan az árad hogy a párizsi ugyanolyan jó mint a pick szalámi, sőt jobb.. beérik azzal isNa ez vagy az adós baromság fog nagyobbat ütni a polgároknakHát, tekintve, hogy az egyikből óriásplakátok, M1 és TV2 hírek, meg szandikás-bohár-deákdanis Reels-ek és Harcosok órájás videók lesznek, a másikról meg beszél majd MP és pár embere, nem nehéz megtippelni melyik fog nagyobbat ütni...
444.hu/2025/12/12/magyar-nyilvanossagra-hozott-egy-jelentest-amit-szerint-a-szakellatasban-elo-gyerekek-otodet-erintette-valamilyen-abuzus
KB23
StormST
3 hónapja
Akkor te is úgy látod hogy MP-nek 😄Na ez vagy az adós baromság fog nagyobbat ütni a polgároknakHát, tekintve, hogy az egyikből óriásplakátok, M1 és TV2 hírek, meg szandikás-bohár-deákdanis Reels-ek és Harcosok órájás videók lesznek, a másikról meg beszél majd MP és pár embere, nem nehéz megtippelni melyik fog nagyobbat ütni...
KB23
StormST
3 hónapja
Na ez vagy az adós baromság fog nagyobbat ütni a polgároknakHát, tekintve, hogy az egyikből óriásplakátok, M1 és TV2 hírek, meg szandikás-bohár-deákdanis Reels-ek és Harcosok órájás videók lesznek, a másikról meg beszél majd MP és pár embere, nem nehéz megtippelni melyik fog nagyobbat ütni...
KB23

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
Na ez vagy az adós baromság fog nagyobbat ütni a polgároknak444.hu/2025/12/12/magyar-nyilvanossagra-hozott-egy-jelentest-amit-szerint-a-szakellatasban-elo-gyerekek-otodet-erintette-valamilyen-abuzus
3 hónapja
Sajnos sosem illettem egyik szektába se 😕A helyi Hont Andras.Tehát ez még vagy már a mindkét oldaltól ugyanakkora távolságtartás mentén, amit úgy hangoztattál múltkor?Ami egyébként messze jobb lett, mint bármi, amivel mostanában előálltak.Csak be kellett dobni az ukrán aranybudis plakátkampányt.belsős infok szerint 2%-al vezet a fidesz,a saját méréseik szerint.. de nem Századvéges infó..Akkor nincs mitől tartani elvtársak. A ház ismét szép lesz.
Josszi
KB23
Dzsokijuing
Kampman
r.baggio
dankodavid
3 hónapja
A helyi Hont Andras.Tehát ez még vagy már a mindkét oldaltól ugyanakkora távolságtartás mentén, amit úgy hangoztattál múltkor?Ami egyébként messze jobb lett, mint bármi, amivel mostanában előálltak.Csak be kellett dobni az ukrán aranybudis plakátkampányt.belsős infok szerint 2%-al vezet a fidesz,a saját méréseik szerint.. de nem Századvéges infó..Akkor nincs mitől tartani elvtársak. A ház ismét szép lesz.
Josszi
KB23
Dzsokijuing
Kampman
r.baggio
Pulvis et umbra sumus.
3 hónapja
sokan bárhova mennek ha olcsó a pia meg a 3,14naJönnek még?Vagy csak a kritikus szint alá esett az immunrendszered.Ami egyébként messze jobb lett, mint bármi, amivel mostanában előálltak.Csak be kellett dobni az ukrán aranybudis plakátkampányt.belsős infok szerint 2%-al vezet a fidesz,a saját méréseik szerint.. de nem Századvéges infó..Akkor nincs mitől tartani elvtársak. A ház ismét szép lesz.
Josszi
KB23
Dzsokijuing
Kampman
Idejön egy európai és nem érti, hová csöppent.
Dzsokijuing
warr_b
3 hónapja
Tehát ez még vagy már a mindkét oldaltól ugyanakkora távolságtartás mentén, amit úgy hangoztattál múltkor?Ami egyébként messze jobb lett, mint bármi, amivel mostanában előálltak.Csak be kellett dobni az ukrán aranybudis plakátkampányt.belsős infok szerint 2%-al vezet a fidesz,a saját méréseik szerint.. de nem Századvéges infó..Akkor nincs mitől tartani elvtársak. A ház ismét szép lesz.
Josszi
KB23
Dzsokijuing
Kampman
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Persze, attól függ, kihez mérjük magunkat.Kérlek, én szeretném a legjobban, hogy még mindig Kis János és Antall József vitatkozzanak Baló György moderálásában, de ez a világ elment, és nem az elmúlt 15 évben.Vagy csak a kritikus szint alá esett az immunrendszered.Ami egyébként messze jobb lett, mint bármi, amivel mostanában előálltak.Csak be kellett dobni az ukrán aranybudis plakátkampányt.belsős infok szerint 2%-al vezet a fidesz,a saját méréseik szerint.. de nem Századvéges infó..Akkor nincs mitől tartani elvtársak. A ház ismét szép lesz.
Josszi
KB23
Dzsokijuing
Kampman
Dzsokijuing
Kampman
Ha magunkhoz, mindig van lejjebb.
| Szilveszterkor Lagzi Lajcsi és a Dáridó visszatér a TV2-re. |
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
24.hu/szorakozas/2025/12/12/gaspar-evelin-kulugyminiszterium-munka-szijjarto-peter/Bmeg, mondom én nagykövet lesz előbb utóbb.
3 hónapja
Kérlek, én szeretném a legjobban, hogy még mindig Kis János és Antall József vitatkozzanak Baló György moderálásában, de ez a világ elment, és nem az elmúlt 15 évben.Vagy csak a kritikus szint alá esett az immunrendszered.Ami egyébként messze jobb lett, mint bármi, amivel mostanában előálltak.Csak be kellett dobni az ukrán aranybudis plakátkampányt.belsős infok szerint 2%-al vezet a fidesz,a saját méréseik szerint.. de nem Századvéges infó..Akkor nincs mitől tartani elvtársak. A ház ismét szép lesz.
Josszi
KB23
Dzsokijuing
Kampman
Dzsokijuing
Szerkesztette: Kampman
3 hónapja
Úgy látom, még jócskán tekerni kéne ezen a mocskosbrüsszel, szeméteu kampányon... telex.hu/kulfold/2025/12/12/eu-europai-bizottsag-eurobarometer-2025-osz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"