Politika

65 feliratkozó

4 hónapja
fake.id 1 307 — tush push aficionado
Csokis Máté szerint azért szól a koncerteken a Mocskos Fidesz, mert az előadók kezdik azt el skandálni 😊
NB2
ez már simán ugyanaz a logika, amivel a maszopos nagymamák anno bemesélték maguknak, nem azt üvöltik a népek, hogy gyurcsány takarodj, hanem azt, hogy gyurcsány szeretünk xd a dagi is kezd gyurcsánnyá változni, képtelen felfogni agyilag, hogy kurvasok ember legalább annyira rosszul van már a pofájától, amennyire feritől megjavíthatatlan herótja volt a többségnek 2007-8-ra és utána már végig egész pályafutása alatt
4 hónapja
NB2 New England Patriots 27 443 — nabege2@yahoo.com
Csokis Máté szerint azért szól a koncerteken a Mocskos Fidesz, mert az előadók kezdik azt el skandálni 😊
4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 697 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Kneecap betiltásról senki semmit?
 telex.hu/belfold/2025/07/24/kneecap-sziget-fesztival-kitiltas

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Nomac New England Patriots 4 094 — balazs.t85@gmail.com
 telex.hu/belfold/2025/07/24/one-magyarorszag-egyuttmukodes-megszuntetes-majka-campus-fesztival
4 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
A napokban összefutottam egy régi nagyon jó barátommal, és beszélgettünk egy jót. Szóba jöttek az apáink - nem régen veszítettük el mindketten őket - és hogy ők megmaradtak "kádár-komcsinak". Szívből voltak azok, azok is maradtak. Na nem kitelepítős, kulákozós komcsik, hanem a naív, idealista, "egyenlőség testvériség" félék.

Utána vezettem hazafelé és a kocsiban gondolkodva a beszélgetésünkön meglepődve és magamban mosolyogva konstatáltam, hogy ez a felülről tervezett, szervezett, lényegében bűnszervezetben elkövetett ipari méretű korrupció, amivé a NER lett még a végén engem is "komcsivá" fog alakítani. 😀 Engem, aki úgy utálta a komcsikat annak idején, hogy rájuk tudtam volna gyűjtani a ruhájukat is. 😀 😀

Nem is az zavar, hogy Lölő bácsi ezer milliárdos lesz, hanem a társadalmi hatása. Hogy a környezetemben is azt látom akármerre fordulok, hogy ez az attitűd nyert. A komcsi időkben katona bakancsot lopott a nép haza, meg a kerítés volt olyan színűre festve az egész faluban, mint a helyi téesz gépparkjában a cuccok, stb. Ez van most is, csak akkor 10 emberből kilenc lopta a közvagyont, de csak bicikli értékekig. Most meg annyi változott, hogy ugyanúgy 10 emberből 9 lopni akar, de csak 100 emberből néhány tud. Az a néhány viszont nagyon sokat. És a maradék 88 meg vagy irigyli, vagy gyűlöli őket ezért.

Istenemre mondom, a komcsi korrupció emberibb volt valahol. 😀 😀 😀
peterk2005 udvari bolond
Ezért csinálta Kádár ügyesen. Mindenkinek engedte a korrumpálódás lehetőségét. Látod, mit mondanak most rá? "Akkor azért mindenkinek jutott egy kicsi", lefordítva, akkor mindenki lophatott egy kicsit magának.

Ha együtt lopjuk szét, akkor mind a magunkénak érezzük. Ha kevesek lopják szét, akkor forradalom.

Nem emberibb volt, csak ravaszabb.
Amadeus az áttelelt poloska
Én is ezt hallom apámtól rendszeresen. Régen azért (is) volt jobb mert együtt loptunk. Ja oké.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
rva 4 514 — Me for President!
 media1.hu/2025/07/24/az-atv-szerint-nem-keszit-interjut-orban-viktorral-az-egyenes-beszed/
4 hónapja
ozibozi New York Giants 20 191
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/524147106_1282486336647417_8807870306664011220_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=vNOWMlF9BrQQ7kNvwGdLSzW&_nc_oc=AdmArbmzm_TEMnF10Nh5ncPsaPZqNhaCkMvsq4t0CxKHEqZgt7LKrAt0rWnyE-Q3AkI&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=J1rP2M0a2lAJZnxu0aejtw&oh=00_AfkYJPt26BdjEWPm_olZ4tVMQXFiQ_3KNxFCeAQKFMZzAg&oe=69443D07
255.995 Aufrufe · 4.356 Reaktionen | Tomi eligazítást tart a harcosoknak (A videó MI-vel készült.) #harcosokklubja #arcosokklubja #O1G #lepkefing #kormányváltás #kenuzás #lipsik #viccesbe #eligazítás #harc #trollok #deneide #rohadanarancs #propaganda #vicces | Kappantüttösi Krónikák
Tomi eligazítást tart a harcosoknak (A videó MI-vel készült.) #harcosokklubja #arcosokklubja #O1G #lepkefing #kormányváltás #kenuzás #lipsik #viccesbe #eligazítás #harc #trollok #deneide...
4 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
A napokban összefutottam egy régi nagyon jó barátommal, és beszélgettünk egy jót. Szóba jöttek az apáink - nem régen veszítettük el mindketten őket - és hogy ők megmaradtak "kádár-komcsinak". Szívből voltak azok, azok is maradtak. Na nem kitelepítős, kulákozós komcsik, hanem a naív, idealista, "egyenlőség testvériség" félék.

Utána vezettem hazafelé és a kocsiban gondolkodva a beszélgetésünkön meglepődve és magamban mosolyogva konstatáltam, hogy ez a felülről tervezett, szervezett, lényegében bűnszervezetben elkövetett ipari méretű korrupció, amivé a NER lett még a végén engem is "komcsivá" fog alakítani. 😀 Engem, aki úgy utálta a komcsikat annak idején, hogy rájuk tudtam volna gyűjtani a ruhájukat is. 😀 😀

Nem is az zavar, hogy Lölő bácsi ezer milliárdos lesz, hanem a társadalmi hatása. Hogy a környezetemben is azt látom akármerre fordulok, hogy ez az attitűd nyert. A komcsi időkben katona bakancsot lopott a nép haza, meg a kerítés volt olyan színűre festve az egész faluban, mint a helyi téesz gépparkjában a cuccok, stb. Ez van most is, csak akkor 10 emberből kilenc lopta a közvagyont, de csak bicikli értékekig. Most meg annyi változott, hogy ugyanúgy 10 emberből 9 lopni akar, de csak 100 emberből néhány tud. Az a néhány viszont nagyon sokat. És a maradék 88 meg vagy irigyli, vagy gyűlöli őket ezért.

peterk2005 udvari bolond
Ezért csinálta Kádár ügyesen. Mindenkinek engedte a korrumpálódás lehetőségét. Látod, mit mondanak most rá? "Akkor azért mindenkinek jutott egy kicsi", lefordítva, akkor mindenki lophatott egy kicsit magának.

Ha együtt lopjuk szét, akkor mind a magunkénak érezzük. Ha kevesek lopják szét, akkor forradalom.

Nem emberibb volt, csak ravaszabb.
4 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 344 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
 24.hu/belfold/2025/07/23/lazar-janos-ot-kozpenzbol-felujitott-kastelyt-ajandekozott-el-hetfon/
Ismét baszki indoklás nélküli rablás a szemünk előtt.
Beki
Ennek amugy meg lenne is ertelme mert ezeket a kastelyokat fenntartani marha nagy minusz szoval csinalja az akinek belefer, csak ez a 2028-as hatarido kicsit keveske😀
JéBé
Dehogy lenne, rohadt pénznyelő szarok ezek javarészt. Nem véletlenül “szálltak vissza” az államra ezek, meg “nem kellett az örökösöknek” stb. Persze hogy nem, irgalmatlan lóvé a fenntartás, pénzt sehogy nem tud hozni, mivel a világtól mindegyik kifele esik. Ki a fene akarna Füzérradványra menni bármit csinálni, néhány fanatikus túrázón meg kastély-mániáson, véletlenül - odatévedten kívül. Ezek a kastélyok a körülöttük lévő uradalmakkal voltak életképesek, anélkül értelmetlen maradványai egy letűnt kornak.

Nyilván remek eu-s pénznyelő volt, amiből faszán lehetett nyúlni (ezúton is gratula az eu-nak hogy egyáltalán ilyesmire írnak ki pénzt, ész megáll) most meg el kéne pattintani még kb 100 milliárdot az építkezések, felújítások befejezésére, meg évi 30-40 millárd csak a fenntartás (az összesnek). Na ezt szervezik ki _elvileg_ ezeknek a cégeknek. Egyèbként a világ áldása lenne a magyar államnak, ha a cégek megszabadítanák ezektől az épületektől, de van egy sanda gyanúm, hogy rezsimváltáskor úgy basszák vissza ezeket az államra, hogy csak úgy csattan. Aztán ölheti bele az új rezsim a pénzt megint.
MC12
csak csendben jegyezném meg, hogy az EU nem írt ki ezekre pénzt, a magyar állam írt ki, ahol az Unió társfinanszírozó volt. Ez a magyar pályázatírók leleményessége (ugye az állam is pályázik az EU-hoz forrásokra), hogy úgy írták meg a programokat, hogy ezek a források csatornázhatóak legyenek. Gondolom valami vidékfejlesztési vagy desztináció menedzsment kiírásba bele sikerült passzírozni.
Gyurma Pappa
És eu-s inkompetencia. Hiába leleményes a magyar, ha van felette valaki, aki megmondja, hogy “anyádnak adjunk inkább pénzt ne Füzérradványra”. Ezt a projektet be kellett nyújtani, az eu-ban egy valag helyen pecsétet kellett rá nyomni. Az nem felmentő körülmény, hogy háát papíron minden ok volt, szegény eu-s ügyintéző mit tehetett, jóvá kellett hagynia. Az eu jó szokásához híven csendben végig asszisztálta ezt a pénzlenyúlást is, nyilván a saját seggét minden létező papírral levédve (ismerős eljárás).

Csak felületesen ismerve az eu-s társfinanszírozású projekteket, egy részletes hatástanulmánynak legalább lennie kellett, hogy ugyan mi a jó isten lesz a felújítás után ezekkel. Látatlanban megegyezhetünk szerintem abban, ha te, én vagy a topicból páran elolvasnánk ezt a magas minőségű anyagot, egy forintot nem adnánk rá, nemhogy euró-milliókat 😊
MC12
ez mán egy százas, az eu inkompetenciája, hogy hagyja magát meglopni...
holishallok ijeneket?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
4 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 287
 24.hu/belfold/2025/07/23/lazar-janos-ot-kozpenzbol-felujitott-kastelyt-ajandekozott-el-hetfon/
Beki
Ennek amugy meg lenne is ertelme mert ezeket a kastelyokat fenntartani marha nagy minusz szoval csinalja az akinek belefer, csak ez a 2028-as hatarido kicsit keveske😀
JéBé
Dehogy lenne, rohadt pénznyelő szarok ezek javarészt. Nem véletlenül “szálltak vissza” az államra ezek, meg “nem kellett az örökösöknek” stb. Persze hogy nem, irgalmatlan lóvé a fenntartás, pénzt sehogy nem tud hozni, mivel a világtól mindegyik kifele esik. Ki a fene akarna Füzérradványra menni bármit csinálni, néhány fanatikus túrázón meg kastély-mániáson, véletlenül - odatévedten kívül. Ezek a kastélyok a körülöttük lévő uradalmakkal voltak életképesek, anélkül értelmetlen maradványai egy letűnt kornak.

Nyilván remek eu-s pénznyelő volt, amiből faszán lehetett nyúlni (ezúton is gratula az eu-nak hogy egyáltalán ilyesmire írnak ki pénzt, ész megáll) most meg el kéne pattintani még kb 100 milliárdot az építkezések, felújítások befejezésére, meg évi 30-40 millárd csak a fenntartás (az összesnek). Na ezt szervezik ki _elvileg_ ezeknek a cégeknek. Egyèbként a világ áldása lenne a magyar államnak, ha a cégek megszabadítanák ezektől az épületektől, de van egy sanda gyanúm, hogy rezsimváltáskor úgy basszák vissza ezeket az államra, hogy csak úgy csattan. Aztán ölheti bele az új rezsim a pénzt megint.
MC12
csak csendben jegyezném meg, hogy az EU nem írt ki ezekre pénzt, a magyar állam írt ki, ahol az Unió társfinanszírozó volt. Ez a magyar pályázatírók leleményessége (ugye az állam is pályázik az EU-hoz forrásokra), hogy úgy írták meg a programokat, hogy ezek a források csatornázhatóak legyenek. Gondolom valami vidékfejlesztési vagy desztináció menedzsment kiírásba bele sikerült passzírozni.
Gyurma Pappa
És eu-s inkompetencia. Hiába leleményes a magyar, ha van felette valaki, aki megmondja, hogy “anyádnak adjunk inkább pénzt ne Füzérradványra”. Ezt a projektet be kellett nyújtani, az eu-ban egy valag helyen pecsétet kellett rá nyomni. Az nem felmentő körülmény, hogy háát papíron minden ok volt, szegény eu-s ügyintéző mit tehetett, jóvá kellett hagynia. Az eu jó szokásához híven csendben végig asszisztálta ezt a pénzlenyúlást is, nyilván a saját seggét minden létező papírral levédve (ismerős eljárás).

Csak felületesen ismerve az eu-s társfinanszírozású projekteket, egy részletes hatástanulmánynak legalább lennie kellett, hogy ugyan mi a jó isten lesz a felújítás után ezekkel. Látatlanban megegyezhetünk szerintem abban, ha te, én vagy a topicból páran elolvasnánk ezt a magas minőségű anyagot, egy forintot nem adnánk rá, nemhogy euró-milliókat 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 875 — The Mathematician
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1m7xh0z/szijj%C3%A1rt%C3%B3_%C3%A9l%C5%91_ad%C3%A1sban_magyar%C3%A1zkodott_r%C3%A9gi/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
rva 4 514 — Me for President!
orbán -> ronai egon, atv

ezek már az utolsó szalmaszálak, abszolút pánik
Cruyffista
a hitgyüli féle ATV, a kriptofideszes Rónai Egonnal? ez kb. olyan lesz mint a Hont interjú.
deyell
Rónai nem túl régi qrvája és a most ucsó felesége is pozícióban van a gyüliben
ozibozi
Azért ez eléggé csapda az ATV -nek is. Ha Rónai nem szívatja meg Viktort akkor még inkább rájuk ég, hogy álellenzékiek. És nyilván nem az értelmesebb résznek, mert azért azok képben vannak, de a DK-s nyuggerek nem lesznek elégedettek egy Hont féle szarsággal .
zinedine5
Olyan szinten emelt falakat az állampárt, hogy nem is tudom, kihez próbál most Vitya szólni az ATV-ben.
Az általad is emlegetett DK-s szépkorúakat próbálja leválasztani karizmatikus Kláráról? Komolyan nem tudom.
Dzsokijuing
én is ezt érzem, 15 éve tolják az "aki nincs velünk, az ellenünk van" dumát, a társadalmat hiper mértékben polarizálták, és most úgy gondolják, hogy pár podcast majd ledönti a falakat?
értem, Trumpnak talán bejött, de ott nem volt ennyi ideje fekete-fehérre festve MINDEN.
4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 490 — Saturday Night Lights
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
a hitgyüli féle ATV, a kriptofideszes Rónai Egonnal? ez kb. olyan lesz mint a Hont interjú.
deyell
ozibozi
Azért ez eléggé csapda az ATV -nek is. Ha Rónai nem szívatja meg Viktort akkor még inkább rájuk ég, hogy álellenzékiek. És nyilván nem az értelmesebb résznek, mert azért azok képben vannak, de a DK-s nyuggerek nem lesznek elégedettek egy Hont féle szarsággal .
zinedine5
Olyan szinten emelt falakat az állampárt, hogy nem is tudom, kihez próbál most Vitya szólni az ATV-ben.
Az általad is emlegetett DK-s szépkorúakat próbálja leválasztani karizmatikus Kláráról? Komolyan nem tudom.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 268 — Ajmo Vatreni
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
deyell
ozibozi
4 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 314 — zászló zászló szív
Beki
JéBé

MC12

4 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 958
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
Gyengébbnek érzik a helyzetüket, mint az utóbbi választások előtt, de szerintem még bőven nem pánikolnak
Kampman
Mi lenne nálad a pánik jele?
r.baggio
A Mi Hazánkkal való szövetség, vagy legalább a lehetőségének emlegetése.
Bár ezt lehet, hogy stratégiai okokból akkor is csak kb. a választások előtti szerdán jelentének csak be.

4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
Valakinek mondta,hogy oda is el kell menni pacekba ...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
deyell
4 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 224
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista

buhloone mindstate

4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 875 — The Mathematician
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
Az a Partizán lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
telex most jövök interjút azért megnéznék a profilképemmel
Löfli
Most jövök a templomból’
ozibozi
De gondolom nem gyalog

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
Gyengébbnek érzik a helyzetüket, mint az utóbbi választások előtt, de szerintem még bőven nem pánikolnak
Kampman
Mi lenne nálad a pánik jele?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
Az a Partizán lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Most jövök a templomból’
4 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 958
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista

4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 697 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
Az a Partizán lesz.
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!