NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
4 hónapja
Igazából az a hülye, aki ezt ingyen végighallgatja. Elnézést mindenkitől, aki így tett. Megyek vissza a tengerpartra Houellebecq-t olvasni. Az is vidámabb, de mindenképpen őszintébb, az alapján amit olvastam.

4 hónapja
Hallgatom vissza a beszédet. Háát ... mintha odavágták volna a chatgpt-nek az elmúlt öt évi beszédeit, hogy csináljon belülük egy új mixet. Plusz némi módszertani, technikai irány kijelölés, harcosok klubja után digitális honfoglalás és ennyi. Semmi tartalmi újdonság, tartalmi irányváltás. Az az érzésem, hogy ez az ember tényleg elhiszi, hogy mindent faszán csinál, csak most nem sikerül elég jól kommunikálni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
Kár, hogy bezárt az OPNI.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
4 hónapja
Ehh, kamuzik. Nyolcvanvalahány körzetet már tavaly se tudtak megnyerni, egy két-három hónapos tisza ellen.Orbán Viktor: Az oroszokkal és a türk világgal rendben vagyunk, Brüsszellel nemA foni szerint ha most lennenk a valasztasok, hulyere vernek az ellenzeket. A nagyobb baj, hogy en elhiszem. Amig nem latom az ellenkezojet, addig nem hiszem a nagy szavakban a masik oldaltol.
Nincs több kérdésem
Wester
Stez
(Ezzel csak azt mondom, hogy Orbán most kamuzik, nem azt, hogy jövőre a Tisza nyer.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
Életemben először belehallgattam Orbán beszédébe. Csak kb 5 percre, mert éppen főzök. Hallom, hogy jön a magyar MAGA, a MMGA. Elhiszem baszki. Csak az a baj, hogy főninek az ország = lányom, menyem, apám, vejem és a haverok. Köszi szépen, akkor maradok szegény. 😊Ez a baj azzal, ha 15 éve kormányoz valaki ... és elbaszta. Túl hosszú idő, hogy bármiről is beszél, ne legyen minden második mondatban valami, amire feláll az ember hátán a szőr.

4 hónapja
A főni szerinti számok azt jeletenék, hogy az EP választások számaihoz képest jobban teljesítene a Fidesz és rosszabbul a Tisza és annyit hozna mint az összefogások.Orbán Viktor: Az oroszokkal és a türk világgal rendben vagyunk, Brüsszellel nemA foni szerint ha most lennenk a valasztasok, hulyere vernek az ellenzeket. A nagyobb baj, hogy en elhiszem. Amig nem latom az ellenkezojet, addig nem hiszem a nagy szavakban a masik oldaltol.
Nincs több kérdésem
Wester
Stez
Lesz ez még így se!
4 hónapja
Orbán konkrétan úgy fogalmazott, „mi pedig eldöntöttük, hogy se a Tiszát se a DK-t nem engedjük kormányra, mert azt akarjuk, hogy békepárti kormány legyen.”kérdés mit ért a nem engedjük alatt...
Amadeus az áttelelt poloska
4 hónapja
Orbán konkrétan úgy fogalmazott, „mi pedig eldöntöttük, hogy se a Tiszát se a DK-t nem engedjük kormányra, mert azt akarjuk, hogy békepárti kormány legyen.”
4 hónapja
Orbán Viktor: Az oroszokkal és a türk világgal rendben vagyunk, Brüsszellel nemA foni szerint ha most lennenk a valasztasok, hulyere vernek az ellenzeket. A nagyobb baj, hogy en elhiszem. Amig nem latom az ellenkezojet, addig nem hiszem a nagy szavakban a masik oldaltol.
Nincs több kérdésem
Wester
4 hónapja
Orbán Viktor: Az oroszokkal és a türk világgal rendben vagyunk, Brüsszellel nemMé' nem költözik akkor oda?
Nincs több kérdésem
Wester

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Orbán Viktor: Az oroszokkal és a türk világgal rendben vagyunk, Brüsszellel nemNincs több kérdésem
Lesz ez még így se!
4 hónapja
Digitális Polgári Körök (tipp)D(P)K!Az mi az?
r.baggio
Mikey
4 hónapja
D(P)K!Az mi az?
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
A honvédelmi miniszter úr direkt mészároltatta le magát az RTL-s riportercsajjal vagy tényleg ennyit sikerült improzni? Főleg a menekülés tetszett a végén.Akkor öngól mint Duricaé
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
A honvédelmi miniszter úr direkt mészároltatta le magát az RTL-s riportercsajjal vagy tényleg ennyit sikerült improzni? Főleg a menekülés tetszett a végén.Az RTL-es csaj ugyanezzel a lendülettel Ruszint is megkérdezhetné, hogy amikor még jól feküdt a Fidesznél, hogy használta fel a közpénzt.
Egyelőre annyit látunk, hogy a nagy politikai revolverezésben mindkét szereplő a saját verzióját mantrázza a saját híveknek.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
www.atv.hu/belfold/20250725/nemzetkozi-buntetobirosag-eljaras-icc/Sejtettem,hogy ezt sem ússzuk meg....
Ha megfingatnak minket akkor vajon mivel
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
444.hu/2025/07/25/elmenekult-a-ruszin-szendi-romulusz-koltesei-irant-erdeklodo-riporter-elol-a-honvedelmi-miniszterlinket a népnek!A honvédelmi miniszter úr direkt mészároltatta le magát az RTL-s riportercsajjal vagy tényleg ennyit sikerült improzni? Főleg a menekülés tetszett a végén.ez a csávó legalább milliárdos, azt megértem neki ez hol éri meg. a kalapos banya aki escapeli a szituból vajon hány ezüstért tartja a hátát ilyen arcoknak?
fake.id
Löfli
4 hónapja
linket a népnek!A honvédelmi miniszter úr direkt mészároltatta le magát az RTL-s riportercsajjal vagy tényleg ennyit sikerült improzni? Főleg a menekülés tetszett a végén.ez a csávó legalább milliárdos, azt megértem neki ez hol éri meg. a kalapos banya aki escapeli a szituból vajon hány ezüstért tartja a hátát ilyen arcoknak?
fake.id

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Nagyjából teljesen mindegy, hogyan beszél és gondolkodik a másod-harmad-negyedvonal. Szurkolói mentalitás. Az is mindegy, hogy OV vagy MP mit kommunikál kifelé. Egyikük se hülye, és pontosan tudja, hogy semmi nincs lefutva, véresen kemény meccs lesz.Sajnos azaz érzêsem ,hogy jövőre is sima 2/3-ad lesz Vityáék javára......Attól kevésbé félek, hogy ők így érzik, hacsak nem valami olyan van mögötte, amit Nagy Attila Tibor mondott az ATV-ben, hogy jön egy előrehozott választás, mert a Tisza még a jelek szerint novemberig nem lesz meg a jelöltállítással, bár én ezt kétlem, szerintem simán csak nem hiszik el, hogy veszíthetnek...
El sem tudják képzelni,hogy ne ők nyerjenek.....
Nincs jó érzésem....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Én attól jobban félek, hogy már a Tiszánál is így beszélnek, hogy ők már elbukni se tudják a 2/3-ot, ez az elbizakodottság veszélyes lehet, megölheti a lendületet könnyen...
StormST
A Fidesz jó ideje pánikban van. Most azonban még csak 2025 júliusát írjuk. A választás jövő tavasszal lesz (ki tudja, milyen szabályok szerint).
4 hónapja
A honvédelmi miniszter úr direkt mészároltatta le magát az RTL-s riportercsajjal vagy tényleg ennyit sikerült improzni? Főleg a menekülés tetszett a végén.ez a csávó legalább milliárdos, azt megértem neki ez hol éri meg. a kalapos banya aki escapeli a szituból vajon hány ezüstért tartja a hátát ilyen arcoknak?
4 hónapja
Még nem elég szar az életszinvonal.mondjuk a statisztikák nem igazolják 😊A gazdasági jólétet is gyanakvással figyeli. „Ha 15 évig még ilyen jól élünk, kihalunk”transtelex.ro/kozelet/2025/07/25/bojte-csaba-bedo-imre-tusvanyos-csaladmodelljó hát a bedő féle hulladék nagyon menő mostanában
Hubmeg, ez kemény. Dajcs jó cuccot vitt tusványosra.
cartman023
Negritis, a vajda
Most már értem a fidesz és nagy márton ámokfutását.
Minél rosszabbak a gazdasági mutatók, annál több magyar gyermek születik.
kittli
Negritis, a vajda
Próbálkoznak.
Előbb-utóbb összejön az.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
4 hónapja
A honvédelmi miniszter úr direkt mészároltatta le magát az RTL-s riportercsajjal vagy tényleg ennyit sikerült improzni? Főleg a menekülés tetszett a végén.
4 hónapja
A "Nekünk Mohács kell" új értelmezéseA gazdasági jólétet is gyanakvással figyeli. „Ha 15 évig még ilyen jól élünk, kihalunk”transtelex.ro/kozelet/2025/07/25/bojte-csaba-bedo-imre-tusvanyos-csaladmodelljó hát a bedő féle hulladék nagyon menő mostanában
Hubmeg, ez kemény. Dajcs jó cuccot vitt tusványosra.
cartman023
Negritis, a vajda
Most már értem a fidesz és nagy márton ámokfutását.
Minél rosszabbak a gazdasági mutatók, annál több magyar gyermek születik.
kittli
4 hónapja
Sajnos azaz érzêsem ,hogy jövőre is sima 2/3-ad lesz Vityáék javára......Attól kevésbé félek, hogy ők így érzik, hacsak nem valami olyan van mögötte, amit Nagy Attila Tibor mondott az ATV-ben, hogy jön egy előrehozott választás, mert a Tisza még a jelek szerint novemberig nem lesz meg a jelöltállítással, bár én ezt kétlem, szerintem simán csak nem hiszik el, hogy veszíthetnek...
El sem tudják képzelni,hogy ne ők nyerjenek.....
Nincs jó érzésem....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Én attól jobban félek, hogy már a Tiszánál is így beszélnek, hogy ők már elbukni se tudják a 2/3-ot, ez az elbizakodottság veszélyes lehet, megölheti a lendületet könnyen...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!