NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

4 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 315 — zászló zászló szív
Igazából az a hülye, aki ezt ingyen végighallgatja. Elnézést mindenkitől, aki így tett. Megyek vissza a tengerpartra Houellebecq-t olvasni. Az is vidámabb, de mindenképpen őszintébb, az alapján amit olvastam.

4 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 347 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hallgatom vissza a beszédet. Háát ... mintha odavágták volna a chatgpt-nek az elmúlt öt évi beszédeit, hogy csináljon belülük egy új mixet. Plusz némi módszertani, technikai irány kijelölés, harcosok klubja után digitális honfoglalás és ennyi. Semmi tartalmi újdonság, tartalmi irányváltás. Az az érzésem, hogy ez az ember tényleg elhiszi, hogy mindent faszán csinál, csak most nem sikerül elég jól kommunikálni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 947 — Слава Україні! Героям слава!
Kár, hogy bezárt az OPNI.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
4 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 347 — The only discipline that lasts, is self discipline
Orbán Viktor: Az oroszokkal és a türk világgal rendben vagyunk, Brüsszellel nem

Nincs több kérdésem
Wester
A foni szerint ha most lennenk a valasztasok, hulyere vernek az ellenzeket. A nagyobb baj, hogy en elhiszem. Amig nem latom az ellenkezojet, addig nem hiszem a nagy szavakban a masik oldaltol.
Stez
Ehh, kamuzik. Nyolcvanvalahány körzetet már tavaly se tudtak megnyerni, egy két-három hónapos tisza ellen.

(Ezzel csak azt mondom, hogy Orbán most kamuzik, nem azt, hogy jövőre a Tisza nyer.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
Életemben először belehallgattam Orbán beszédébe. Csak kb 5 percre, mert éppen főzök. Hallom, hogy jön a magyar MAGA, a MMGA. Elhiszem baszki. Csak az a baj, hogy főninek az ország = lányom, menyem, apám, vejem és a haverok. Köszi szépen, akkor maradok szegény. 😊

Ez a baj azzal, ha 15 éve kormányoz valaki ... és elbaszta. Túl hosszú idő, hogy bármiről is beszél, ne legyen minden második mondatban valami, amire feláll az ember hátán a szőr.

4 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 777 — Jó ötletnek tűnt!

Nincs több kérdésem
Wester
A foni szerint ha most lennenk a valasztasok, hulyere vernek az ellenzeket. A nagyobb baj, hogy en elhiszem. Amig nem latom az ellenkezojet, addig nem hiszem a nagy szavakban a masik oldaltol.
Stez
A főni szerinti számok azt jeletenék, hogy az EP választások számaihoz képest jobban teljesítene a Fidesz és rosszabbul a Tisza és annyit hozna mint az összefogások.

Lesz ez még így se!
4 hónapja
NB2 New England Patriots 27 443 — nabege2@yahoo.com
Orbán konkrétan úgy fogalmazott, „mi pedig eldöntöttük, hogy se a Tiszát se a DK-t nem engedjük kormányra, mert azt akarjuk, hogy békepárti kormány legyen.”
Amadeus az áttelelt poloska
kérdés mit ért a nem engedjük alatt...
4 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
Orbán konkrétan úgy fogalmazott, „mi pedig eldöntöttük, hogy se a Tiszát se a DK-t nem engedjük kormányra, mert azt akarjuk, hogy békepárti kormány legyen.”
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.

Nincs több kérdésem
Wester

4 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 844 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Nincs több kérdésem
Wester
Mé' nem költözik akkor oda?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 777 — Jó ötletnek tűnt!

Nincs több kérdésem

Lesz ez még így se!
4 hónapja
NB2 New England Patriots 27 443 — nabege2@yahoo.com
D(P)K!
r.baggio
Az mi az?
Mikey
Digitális Polgári Körök (tipp)
4 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
D(P)K!
r.baggio
Az mi az?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
D(P)K!

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 899 — Lucas Scott
A honvédelmi miniszter úr direkt mészároltatta le magát az RTL-s riportercsajjal vagy tényleg ennyit sikerült improzni? Főleg a menekülés tetszett a végén.
Akkor öngól mint Duricaé

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 493 — Saturday Night Lights
A honvédelmi miniszter úr direkt mészároltatta le magát az RTL-s riportercsajjal vagy tényleg ennyit sikerült improzni? Főleg a menekülés tetszett a végén.
Az RTL-es csaj ugyanezzel a lendülettel Ruszint is megkérdezhetné, hogy amikor még jól feküdt a Fidesznél, hogy használta fel a közpénzt.
Egyelőre annyit látunk, hogy a nagy politikai revolverezésben mindkét szereplő a saját verzióját mantrázza a saját híveknek.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 www.atv.hu/belfold/20250725/nemzetkozi-buntetobirosag-eljaras-icc/

Sejtettem,hogy ezt sem ússzuk meg....
Ha megfingatnak minket akkor vajon mivel

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
ez a csávó legalább milliárdos, azt megértem neki ez hol éri meg. a kalapos banya aki escapeli a szituból vajon hány ezüstért tartja a hátát ilyen arcoknak?
fake.id
linket a népnek!
Löfli
 444.hu/2025/07/25/elmenekult-a-ruszin-szendi-romulusz-koltesei-irant-erdeklodo-riporter-elol-a-honvedelmi-miniszter
4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 699 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ez a csávó legalább milliárdos, azt megértem neki ez hol éri meg. a kalapos banya aki escapeli a szituból vajon hány ezüstért tartja a hátát ilyen arcoknak?
fake.id
linket a népnek!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 638 — beers & Packers
Sajnos azaz érzêsem ,hogy jövőre is sima 2/3-ad lesz Vityáék javára......
El sem tudják képzelni,hogy ne ők nyerjenek.....
Nincs jó érzésem....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Attól kevésbé félek, hogy ők így érzik, hacsak nem valami olyan van mögötte, amit Nagy Attila Tibor mondott az ATV-ben, hogy jön egy előrehozott választás, mert a Tisza még a jelek szerint novemberig nem lesz meg a jelöltállítással, bár én ezt kétlem, szerintem simán csak nem hiszik el, hogy veszíthetnek...

Én attól jobban félek, hogy már a Tiszánál is így beszélnek, hogy ők már elbukni se tudják a 2/3-ot, ez az elbizakodottság veszélyes lehet, megölheti a lendületet könnyen...
StormST
Nagyjából teljesen mindegy, hogyan beszél és gondolkodik a másod-harmad-negyedvonal. Szurkolói mentalitás. Az is mindegy, hogy OV vagy MP mit kommunikál kifelé. Egyikük se hülye, és pontosan tudja, hogy semmi nincs lefutva, véresen kemény meccs lesz.
A Fidesz jó ideje pánikban van. Most azonban még csak 2025 júliusát írjuk. A választás jövő tavasszal lesz (ki tudja, milyen szabályok szerint).
4 hónapja
fake.id 1 307 — tush push aficionado
4 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 777 — Steelers fan
 transtelex.ro/kozelet/2025/07/25/bojte-csaba-bedo-imre-tusvanyos-csaladmodell

Hubmeg, ez kemény. Dajcs jó cuccot vitt tusványosra.
cartman023
jó hát a bedő féle hulladék nagyon menő mostanában
Negritis, a vajda
A gazdasági jólétet is gyanakvással figyeli. „Ha 15 évig még ilyen jól élünk, kihalunk”
Most már értem a fidesz és nagy márton ámokfutását.
Minél rosszabbak a gazdasági mutatók, annál több magyar gyermek születik.
kittli
mondjuk a statisztikák nem igazolják 😊
Negritis, a vajda
Még nem elég szar az életszinvonal.
Próbálkoznak.
Előbb-utóbb összejön az.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
4 hónapja
4 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 960
 transtelex.ro/kozelet/2025/07/25/bojte-csaba-bedo-imre-tusvanyos-csaladmodell

Hubmeg, ez kemény. Dajcs jó cuccot vitt tusványosra.
cartman023
jó hát a bedő féle hulladék nagyon menő mostanában
Negritis, a vajda
A gazdasági jólétet is gyanakvással figyeli. „Ha 15 évig még ilyen jól élünk, kihalunk”
Most már értem a fidesz és nagy márton ámokfutását.
Minél rosszabbak a gazdasági mutatók, annál több magyar gyermek születik.
kittli
A "Nekünk Mohács kell" új értelmezése

4 hónapja
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund
Sajnos azaz érzêsem ,hogy jövőre is sima 2/3-ad lesz Vityáék javára......
El sem tudják képzelni,hogy ne ők nyerjenek.....
Nincs jó érzésem....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Attól kevésbé félek, hogy ők így érzik, hacsak nem valami olyan van mögötte, amit Nagy Attila Tibor mondott az ATV-ben, hogy jön egy előrehozott választás, mert a Tisza még a jelek szerint novemberig nem lesz meg a jelöltállítással, bár én ezt kétlem, szerintem simán csak nem hiszik el, hogy veszíthetnek...

Én attól jobban félek, hogy már a Tiszánál is így beszélnek, hogy ők már elbukni se tudják a 2/3-ot, ez az elbizakodottság veszélyes lehet, megölheti a lendületet könnyen...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!