Politika

64 feliratkozó

2 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 948
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1pncfgw/k%C3%B6zk%C3%ADv%C3%A1natra_az_%C3%A1llamtitk%C3%A1r_%C3%BAr_most_j%C3%B6n/?utm_source=share&utm_medium=web3x&utm_name=web3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button

Könyörgöm.

Mi. Ez. Az. Ország?
Sjoelleer van de Vrij
Van még lentebb :

www.reddit.com/r/hungary/comments/1po1e0y/alkoholista_trash_tartalomgy%C3%A1rt%C3%B3k_a_fbon_magyar/
cartman023
Hihetetlen hogy Ez a lotyó nem hogy még nincs erősen 50 felett, de csak 45 múlt,
ozibozi
Nem sunáznád? 😆
warr_b
Azt hittem megedzőttem már, de ez most kiütötte nálam a szekunder szégyent.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 187 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1pncfgw/k%C3%B6zk%C3%ADv%C3%A1natra_az_%C3%A1llamtitk%C3%A1r_%C3%BAr_most_j%C3%B6n/?utm_source=share&utm_medium=web3x&utm_name=web3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button

Könyörgöm.

Mi. Ez. Az. Ország?
Sjoelleer van de Vrij
Van még lentebb :

www.reddit.com/r/hungary/comments/1po1e0y/alkoholista_trash_tartalomgy%C3%A1rt%C3%B3k_a_fbon_magyar/
cartman023
Hihetetlen hogy Ez a lotyó nem hogy még nincs erősen 50 felett, de csak 45 múlt,
ozibozi
Nem sunáznád? 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 002

Könyörgöm.

Mi. Ez. Az. Ország?
Sjoelleer van de Vrij
Van még lentebb :

cartman023
2 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 996

Könyörgöm.

Mi. Ez. Az. Ország?
Sjoelleer van de Vrij
Van még lentebb :

2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 695 — The Mathematician

Könyörgöm.

Mi. Ez. Az. Ország?
Sjoelleer van de Vrij
Ne szívd mellre, inkább nevess egy jót rajta.
 index.hu/belfold/2025/12/16/maruzsa-zoltan-allamtitkar-orszagos-diaktanacs-kozlemeny-video-dal/

Ez csak egy banális hiba volt.
szaba
Legalább ott a B

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 295

Könyörgöm.

Mi. Ez. Az. Ország?
Sjoelleer van de Vrij
Ne szívd mellre, inkább nevess egy jót rajta.
 index.hu/belfold/2025/12/16/maruzsa-zoltan-allamtitkar-orszagos-diaktanacs-kozlemeny-video-dal/

Ez csak egy banális hiba volt.
2 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 098 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

Könyörgöm.

Mi. Ez. Az. Ország?

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 793 — Lucas Scott
akkor baggio lenne Habony?
csebi
Ez egy érdekes megfigyelés, miért pont habony lennék?
r.baggio
ő adja az alapot meg az egésznek!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
csebi
Ez egy érdekes megfigyelés, miért pont habony lennék?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 695 — The Mathematician
 hvg.hu/itthon/20251215_haborus-riogatas-bors-tisza-part

"Duplájára drágul a sör! – a Bors most tiszás lejáratószámot ad ki négymillió példányban"
NB2
Ez egy nagyon furcsa fegyver, mert a sör duplájára drágult már most is
Gyurma Pappa
Na jó de akkor gondolj bele hogy még drágább lesz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 593

"Duplájára drágul a sör! – a Bors most tiszás lejáratószámot ad ki négymillió példányban"
NB2
Egy újabb wc papír kiadvány a hajléktalanoknak.
2 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 593 — zászló zászló szív

NB2
Ez egy nagyon furcsa fegyver, mert a sör duplájára drágult már most is

2 hónapja
NB2 New England Patriots 28 204 — nabege2@yahoo.com

2 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 593 — zászló zászló szív
Maradjunk abban, hogy 2012-18 között, amikor belső ellenőr voltam költségvetési szerveknél, többük nevét olvastam, mint az egészséges. És ugye ez nem a híres (nem létező) baloldali kormányzati kifizető helyei voltak ebben az időszakban...
Gyurma Pappa
Quis custodiet ipsos custodes?
csebi
Ez egy ilyen szakma..

Egyszer majd lesz egy csomó vicces sztorim.

2 hónapja
kicsit ex katedra mondasz véleményt emberek motivációjáról
Josszi
Te nem tudod valójában kicsoda Gyurma Pappa?!
Leírhatom, bár szerintem úgyis kicsillagozzák, de ezek nem ex katedra kijelentések tőle.
Őszentsége Sobri Jóska
Mostantól itt is tessék nyilatkozni a kiemelten közhasznú közszereplőknek, ne bújjon senki a nickneve mögé!!!
Kampman
Itt mindenki a Fidesz vezérkar, itt ventillálunk.
Dzsokijuing

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Maradjunk abban, hogy 2012-18 között, amikor belső ellenőr voltam költségvetési szerveknél, többük nevét olvastam, mint az egészséges. És ugye ez nem a híres (nem létező) baloldali kormányzati kifizető helyei voltak ebben az időszakban...
Gyurma Pappa
Quis custodiet ipsos custodes?

2 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 988
alapbol nincs ezzel gond amit mond.
en sem ertem,apum se erti nalam azt ami.
mig nekem mondjuk biggie kedvenc es mainstream addig a mai fiataloknak mittudom en migos meg mindenfele gagyi autotuneos "repp" jutt. ami messze van mindentol.

par napja jelent meg nas dj premier kozos lemeze. ikonikus hip hop arcok es a mai generacio kisebb szelete erdeklodik a lemez irant. ez ilyen
YoungZeeZee
az a gond vele hogy úgy gondol magára mint egy intellektuális isten aki olyan mély gondolatokat oszt meg amire kevesen képesek
miközben az ákos szövegek simán generálhatóak voltak már 15-20 éve is

ráadásul arról beszél hogy a mostani popzene szar, miközben az ő idejében a pop zene sztem sokkal szarabb volt mint ma
ugye a Kozsó fémjelezte időszakról beszélünk
Negritis, a vajda
Na, azért hátrébb az agarakkal.
Te csak ne kritizáld itt Ákos művészúrat meg tedd egy színvonalra Kozsóval.
Amikor Ákos a popzenéről beszél, akkor ő az alatt a nemzetközi trendeket érti, nem a magyarországit.

Ő teljesen más síkon mozog és értelmezi a művészetét, Mándokival egyetemben 😛
Lúdas Solymi
ha a nemzetköziről beszélne akkor nem Desh-t hozza fel 😊
és azért hoztam Kozsót, mert az az ő korszakából a nosztalgia

mondjuk a nemzetközi az mindig ugyanaz a szint sztem 😀
Negritis, a vajda
Jah, hát nem olvastam, hallgattam, csak próbáltam ironizálni.

Ahogy többiek írták, a régi Bonanza és Ákos jó volt, mert megfogta a trendet és ügyesen épített rá.
Így utánanézve, elég fura h csak 6 évet élt az együttes, mert Ákos szerint kimaxolták a trendet, de ebben azért van valami.

Meg ilyen alapon Korda Gyurit meg mindenki mást is lehetne ekézni aki külföldi slágereket írt át vagy épített a dallamra.
2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 002
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/598433925_1375961234004448_6062355372426006419_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=ctfLMKbBFTwQ7kNvwGv_UQH&_nc_oc=AdlMRMbd7sF8a_7pY4I9XGnjQyIb3TNF9uPtrf9Py0ijChROcCMa6CZYHb3964lsl4U&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=PPh0av_feblmCeIsLfUirQ&_nc_ss=8&oh=00_AfzOZqVhV-s3t23w55VCT2zZd5-g_YiA_QNOlblzpph-xQ&oe=69B428F2
70.758 Aufrufe · 1.195 Reaktionen | Hasít az igazság! Mi lapul még a páncélszekrényben🤔 #jóllétitársadalmat #BrunoKereyski #HShimdt #karizmát #tudást | Nagy Csaba Attila
Hasít az igazság! Mi lapul még a páncélszekrényben🤔 #jóllétitársadalmat #BrunoKereyski #HShimdt #karizmát #tudást
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 862 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az eheti
2 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 368
Egy meleg, kommunista nézeteket valló, liberális, feminista jelölt, aki az óellenzéket támogatta lenne a jó jelölt?

3-4%-ot talán elhozhatott volna. Kb. mint Puzsér 19-ben.
2 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Josszi
Leírhatom, bár szerintem úgyis kicsillagozzák, de ezek nem ex katedra kijelentések tőle.
Őszentsége Sobri Jóska
Mostantól itt is tessék nyilatkozni a kiemelten közhasznú közszereplőknek, ne bújjon senki a nickneve mögé!!!
Kampman
Dzsokijuing
😀 😀 😀 bmeg majdnem lekávéztam magam úgy röhögtem
Josszi
MC-ről régóta sejtem, hogy a Pasa parkból kommentelget.

ui: jó áron tudok jogi tanácsot adni MC, ne felejts el!
2 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 513
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Dzsokijuing
😀 😀 😀 bmeg majdnem lekávéztam magam úgy röhögtem

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha tippelnem kéne, ma már bánja, hogy nem állt bele az influenszer tüntetés után a pillanatba.
MC12
Szerintem is.
Én benne láttam azt a posztmodern populista outsider politikusjelöltet, aki beleáll a kegyelmi botrányba, de elbaszta, és most bánhatja. És ez érződik mostanában az interjúiban is, amire te a fáradtságot írtad.
Őszentsége Sobri Jóska
Abszolút nem értek egyet.
Lehet, hogy elfáradt, de számára a politikusi karrier igazi tévút lett volna. Gyors észjárású, hadaró értelmiségiként teljes ellentéte a MP féle robotoknak. Nem bírná a monotóniát, ugyanazt több százszor elmantrázni LASSAN, ez nem ő.
Dzsokijuing
Szerintem sem. Marci kurva tehetséges újságíró, de politikusnak egy nagyon gyenge MZP lett volna. A támadhatósága matt is, de politikai tehetsége sincs. Annyi sem, amennyi MZP-nek megvolt. (Mert neki megvan / megvolt, bár annyi azért nem, amennyi Orbánnak vagy MP-nek van.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Dzsokijuing
de ki az a Zsolti bácsi?
NB2
Úúú, ne is mondd. Tudom, hogy a politika piszkos múfaj. Tudom, nincsenek illúzióim. Mégis mindennek van határa. Nagyon nehezemre esik tudomásul venni, hogy 2021-ben nagyjából akkor került a kormány asztalára az az összefoglaló jelentés, ami napnál világosan leírja, hogy borzalmas állapotok vannak, ugyanebben az időben tekerték maxra előszöt az lmbtq-pedofil összemosást és állították be magukat "gyerekbarát kormánynak". Miközben emberek tízezreit pedofilozták le kollektíve, aközben rosszabb esetben maguk jártak be gyerekeket seggbekúrni ezekbe az intézményekbe, jobb esetben "csak" védték ezeket az embereket.

Tudtam, tudom, hogy az autoriter rendszerek nagyon csúnyán tudnak degenerálódni idővel, de nehéz átélni azért, hogy konkrétan mennyire.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 192 — Chiefs GM
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Dzsokijuing
Ennyi írástudó a Fideszben összesen nincs, nemhogy a vezérkarban, ne terjessz fake news-t! 😀