Politika
63 feliratkozó
2 órája
Vezettem mindenféle autót, benzinest, dízelt, hibridet, elektromost, mindent egybevetve szerintem egyértelműen a legjobb konstrukciójú és menettulajdonságú autó a dízel. 🙂 Persze nem mindegy, hol használod, de ez mindegyikre igaz.Semmi, ha szeretsz traktort vezetni, meg vezetés helyett azt figyelgetni, hogy mikor kell regenerálni a részecskeszűrőt 😂Különben is, aki képes olajkályhát venni, az... na inkább nem is minősítem 😖🤣Na minősíts. Mi a baj a dízelautóval?
warr_b
Mikey
warr_b
Szerkesztette: Mikey
7 órája
Gondolom azokban a körökben cringe, ahol az 1 literes benzines turbo a nyerő.Különben is, aki képes olajkályhát venni, az... na inkább nem is minősítem 😖🤣Na minősíts. Mi a baj a dízelautóval?
warr_b
Mikey
Ja, és gondolom a tesla használók is kinevetik.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
7 órája
Semmi, ha szeretsz traktort vezetni, meg vezetés helyett azt figyelgetni, hogy mikor kell regenerálni a részecskeszűrőt 😂Különben is, aki képes olajkályhát venni, az... na inkább nem is minősítem 😖🤣Na minősíts. Mi a baj a dízelautóval?
warr_b
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 órája
A tolvaj cigány ma üzent mindenkinek, holnap Kötcsén visszatér a mocskos varangykirály.Mocsár e táj, és a varangykirály ünnepli, amit alkothatott.De a pulykafejűeknek fújhatod már, a gombát a sötétben nevelik rég.Miért basszátok szét az országomat?Miért rúgjátok hasba az ápolót?Miért ültetitek szamárpadba a tanárokat [1.1]?Miért uszítjátok egymásra a népet?Miért lopjátok el a jövőnket?”
Szerkesztette: ozibozi
7 órája
Különben is, aki képes olajkályhát venni, az... na inkább nem is minősítem 😖🤣Na minősíts. Mi a baj a dízelautóval?
warr_b
9 órája
szerintem most jegelve van, mert volt pár kínos megszólalása az utóbbi időben.A Mi Hazánk Bánovics Tamás jogászt, Cservák Csaba alkotmányjogi tanszékvezetőt, Laky-Takács Péter volt bírót, Pápai Ákos ügyvédet és Szmodis Jenő jogtudóst jelöli a megüresedett alkotmánybírói posztokra – közölte Novák Előd pártalelnök.Dr. Energiajogasz már szart se ér? 😊
nahát milyen nevek jönnek megint, Szmodis Jenő. nem is gondoltam volna a Mi Hazánknál.
deyell
somoskovig
built for this shit
10 órája
A Mi Hazánk Bánovics Tamás jogászt, Cservák Csaba alkotmányjogi tanszékvezetőt, Laky-Takács Péter volt bírót, Pápai Ákos ügyvédet és Szmodis Jenő jogtudóst jelöli a megüresedett alkotmánybírói posztokra – közölte Novák Előd pártalelnök.Dr. Energiajogasz már szart se ér? 😊
nahát milyen nevek jönnek megint, Szmodis Jenő. nem is gondoltam volna a Mi Hazánknál.
deyell
11 órája
Nagyon ravaszak, mert tudják hogy az autó az benzinnel megy, így nemnkerül egy forintjukba se 😅24.hu/belfold/2026/09/11/magyar-dizel-uzemanyag-aremelkedes/Na most, én egyedülállóként is kapok támogatást? 😀
Dafukk ez az intezkedes?!
Beki
Bocsánat, megszoktam, hogy mivel nincs gyerekem, nekem nem jár semmi.
| Megjegyzem, szerencsére nem ezen az öt ezren múlik semmi. |
Mikey
Különben is, aki képes olajkályhát venni, az... na inkább nem is minősítem 😖🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 órája
Annyi pénzed van mint a pejva, szóval nem.se gyerekem se autóm24.hu/belfold/2026/09/11/magyar-dizel-uzemanyag-aremelkedes/Na most, én egyedülállóként is kapok támogatást? 😀
Beki
Mikey
akkor én szívtam? 😀
Negritis, a vajda
11 órája
se gyerekem se autóm24.hu/belfold/2026/09/11/magyar-dizel-uzemanyag-aremelkedes/Na most, én egyedülállóként is kapok támogatást? 😀
Beki
Mikey
akkor én szívtam? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 órája
24.hu/belfold/2026/09/11/magyar-dizel-uzemanyag-aremelkedes/Na most, én egyedülállóként is kapok támogatást? 😀
Beki
12 órája
A Mi Hazánk Bánovics Tamás jogászt, Cservák Csaba alkotmányjogi tanszékvezetőt, Laky-Takács Péter volt bírót, Pápai Ákos ügyvédet és Szmodis Jenő jogtudóst jelöli a megüresedett alkotmánybírói posztokra – közölte Novák Előd pártalelnök.nahát milyen nevek jönnek megint, Szmodis Jenő. nem is gondoltam volna a Mi Hazánknál.
built for this shit
12 órája
Mondjuk sztem jobb mint a vedett ar.
13 órája
Kutyapártos tempó.24.hu/belfold/2026/09/11/magyar-dizel-uzemanyag-aremelkedes/Nem erre szavaztam.
Beki
resistance is futile
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
13 órája
Pedig ha van valami a rezsicsökkentésben ami nem teljes agyfasz, akkor éppen a kvóta szerintem. (Azért mert egész jól lehet azokra célozni vele akiknek valódi segítséget jelent és szükségük is van rá.)24.hu/belfold/2026/09/11/magyar-dizel-uzemanyag-aremelkedes/Mert mit csináljanak?
Beki
index.hu/gazdasag/2026/09/11/uzemanyag-uzemanyagarak-bejelentes-kormany-mol-dizel/
Talán lehetne nagyobb összeg mondjuk egy 5-ssel de a figyesz fèle ámítás az rohadtul nem hiànyzik...
Ahogy pl a gáznál is várnèk egy ilyen intèzkedèst hogy emeljèk fel 10-20 forinttal a köbméter árat de ezt a kvótázós baromságot kedvezmènyes, nem kedvezmènyes mennyisèg, stb szintèn felejtsük el..... szerintem...
dande2

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
13 órája
Tisza lő, kapufa. VAR vizsgálat után gól!telex.hu/sport/2026/09/11/atletikai-vilagdonto-budapest-rendezvenyszervezes-irub-3-7-milliard
13 órája
24.hu/belfold/2026/09/11/magyar-dizel-uzemanyag-aremelkedes/Nem erre szavaztam.
Beki
13 órája
Pár óra és tele lesz a social media azzal, hogy "de én áprilisban vettem a kocsimat, velem mi lesz"? És "én meg márciusban eladtam, én is kapok"? És "én vettem is egy autót és eladtam is, akkor én kettőt kapok, vagy egyet se"?24.hu/belfold/2026/09/11/magyar-dizel-uzemanyag-aremelkedes/Végülis az volt a gondom sok támogatással, hogy nem célzott volt. Ez az.
Beki
Plusz rámutat, hogy egy tank benzin mennyivel drágult. Ami azért nem kéne megüsse a normál módon kereső embereket.
Toca
Kb. lehetetlen jól célozni. 😊 Tudom persze, hogy kellett valamit csinálni különben még nagyobb lenne a nyávogás, de ha rajtam múlna, a mezőgazdaságon kívül nem csinálnék semmit. A mezőgazdaságnak fontos segítség lehet pont most, főleg egy ilyen évben. Amúgy viszont a vállalkozó beépíti az árba, a magánember meg ha 600 forintért tud autózni akkor 700-ért sőt 800-ért is fog tudni.
Szerkesztette: peterk2005

14 órája
24.hu/belfold/2026/09/11/magyar-dizel-uzemanyag-aremelkedes/Mert mit csináljanak?
Beki
index.hu/gazdasag/2026/09/11/uzemanyag-uzemanyagarak-bejelentes-kormany-mol-dizel/
Talán lehetne nagyobb összeg mondjuk egy 5-ssel de a figyesz fèle ámítás az rohadtul nem hiànyzik...
Ahogy pl a gáznál is várnèk egy ilyen intèzkedèst hogy emeljèk fel 10-20 forinttal a köbméter árat de ezt a kvótázós baromságot kedvezmènyes, nem kedvezmènyes mennyisèg, stb szintèn felejtsük el..... szerintem...
14 órája
24.hu/belfold/2026/09/11/magyar-dizel-uzemanyag-aremelkedes/Végülis az volt a gondom sok támogatással, hogy nem célzott volt. Ez az.
Beki
Plusz rámutat, hogy egy tank benzin mennyivel drágult. Ami azért nem kéne megüsse a normál módon kereső embereket.
14 órája
24.hu/belfold/2026/09/11/magyar-dizel-uzemanyag-aremelkedes/Részben célzott támogatás, részben “hoztunk is ajándékot, meg nem is”.
Beki
15 órája
24.hu/belfold/2026/09/11/baka-andras-vagyonnyilatkozat-2026-koztarsasagi-elnok/osszehasonlitasul Polt Peter nyilatkozataval szemben ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
16 órája
24.hu/belfold/2026/09/11/szuverenitasvedelmi-hivatal-rendorseg-nyomozas-hutlen-kezeles/ennyi nyomozásra h lesz kapacitás... 😀
Szerkesztette: Beki