Politika
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Akkor még akár lehetne miniszterelnök isPintért már többször mondták, hogy nyugdíjba kellene mennie mert egy ős kövület (ami látszik is az oktatás és egészségügy kezelésében)pintéren nagyon érződik a kora és a demencia
KB23
Negritis, a vajda
hamar felbomlik az All-Stars csapat.De mit tett kakadu hogy száműzik a huaf606-ról kormanyinfoba?Amennyire én hallottam a német ipar márnemtúl finoman közölte Orbánnal, hogy az AfD erősödése miatt a német mainstream rá fog kapcsolni az orosz ellenességre is, és Szijjártó gyakorlatilag a német közvélemény szemében már régen orosz ügynök. Ugye feltűnően nyíltan beszélnek erről az EU-s miniszterek is az elmúlt hetekben, gyakorlatilag selyemzsinórnak tűnik.
Nemes samu09
De ugye a NER-ben Orbánnál a lojalitás az elsődleges érték, szóval még akár be is vállalhatja, hogy marad Szíjjas. Én most erre egyre kisebb esélyt látok.
Orbán Balázs egyértelmű választás, őt egyébként nyugaton is többen kezelik partnerként. Máskérdés, hogy egy esetleges Trump bukta esetén ki fog üresedni. Trump győzelem esetén pedig könnyen lehet Magyarország az új Lengyelország amerikai szempontból nézve.
Egyébként nem kötelező neki tartania a kormányinfót...
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
telex.hu/belfold/2024/09/05/farkas-florian-oco-projekt-integritas-hatosag-jelentes
De mit tett kakadu hogy száműzik a huaf606-ról kormanyinfoba?Amennyire én hallottam a német ipar márnemtúl finoman közölte Orbánnal, hogy az AfD erősödése miatt a német mainstream rá fog kapcsolni az orosz ellenességre is, és Szijjártó gyakorlatilag a német közvélemény szemében már régen orosz ügynök. Ugye feltűnően nyíltan beszélnek erről az EU-s miniszterek is az elmúlt hetekben, gyakorlatilag selyemzsinórnak tűnik.
Nemes samu09
De ugye a NER-ben Orbánnál a lojalitás az elsődleges érték, szóval még akár be is vállalhatja, hogy marad Szíjjas. Én most erre egyre kisebb esélyt látok.
Orbán Balázs egyértelmű választás, őt egyébként nyugaton is többen kezelik partnerként. Máskérdés, hogy egy esetleges Trump bukta esetén ki fog üresedni. Trump győzelem esetén pedig könnyen lehet Magyarország az új Lengyelország amerikai szempontból nézve.
Egyébként nem kötelező neki tartania a kormányinfót...

Mondjuk az ő arrogáns stílusával a kormányinfón már a saját újságíróik se mernének kérdezni, elő lehet készíteni vele az egész szarnak a kivezetését... 😀De mit tett kakadu hogy száműzik a huaf606-ról kormanyinfoba?🗣️🇭🇺 There are strong rumors about an imminent government reshuffle in Hungary this autumn. While these are just rumors, what makes them stand out from usual gossip is that they involve numerous positions and key politicians.
— Szabolcs Panyi (@panyiszabolcs) September 4, 2024
I’m sharing this not as a prediction of what will… pic.twitter.com/fuhgzQeTMW
deyell
Nemes samu09

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
Pintért már többször mondták, hogy nyugdíjba kellene mennie mert egy ős kövület (ami látszik is az oktatás és egészségügy kezelésében)pintéren nagyon érződik a kora és a demencia
KB23
Azt a rohadt! Ezek komoly pletykák. Pintért már többször mondták, hogy nyugdíjba kellene mennie mert egy ős kövület (ami látszik is az oktatás és egészségügy kezelésében), de Szijjártó tényleg mit csinálhatott, hogy szem előtt akarja tartani a köpcös? Riválist lát benne? Gulyás, ha idén nem, de később tuti megy a levesbe, mert látszik rajta a stressz és hát a korábbi MP barátság se tett túl jót az imidzsenek.🗣️🇭🇺 There are strong rumors about an imminent government reshuffle in Hungary this autumn. While these are just rumors, what makes them stand out from usual gossip is that they involve numerous positions and key politicians.
deyell
De mit tett kakadu hogy száműzik a huaf606-ról kormanyinfoba?🗣️🇭🇺 There are strong rumors about an imminent government reshuffle in Hungary this autumn. While these are just rumors, what makes them stand out from usual gossip is that they involve numerous positions and key politicians.
deyell
🗣️🇭🇺 There are strong rumors about an imminent government reshuffle in Hungary this autumn. While these are just rumors, what makes them stand out from usual gossip is that they involve numerous positions and key politicians.
built for this shit
Látom Matolcsy kedvéért továbbra sem akarnak a srácok Alaptörvényt módosítani.3(0) éve tévúton jár a gazdaságpoltikánk.
Amadeus the Young
Majdnem helyesen mondta.
Akkor erre még jön reggel a vakmajom postja a különadókról...
www.facebook.com/photo/?fbid=1034156958712449&set=a.503000325161451
24.hu/fn/gazdasag/2024/09/04/nyugdijemeles-13-havi-nyugdij-2025-bejelentes/
444.hu/2024/09/04/orban-viktor-a-comoi-to-partjan-nezett-szet-egy-luxusetterembenInfluencer. Kicsit megdobja ennek a lepukkant kifőzdének a forgalmát.
a nép puritán gyermeke
Amadeus the Young

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Igen, én is ezt mondom. Ez pedig végtelenül szomorú.Egy random olasz drágább étteremben - nem fine dining - jobb ételt és szolgáltatási színvonalat kapsz, mint a hazai fine dining éttermek 99%-ban, ezt tapasztalatból mondom. Egy kezem meg tudom számolni itthon az ár/érték arányban korrekt helyeket a felső kategóriában.Annak mondjuk megvan a maga bája, hogy a Comói-tó partján alacsonyabb áron kapsz jobb minőséget.444.hu/2024/09/04/orban-viktor-a-comoi-to-partjan-nezett-szet-egy-luxusetterembenIgen remek étterem, csodás borlappal, jó izlésre vall. És egyébként az ára sem vészes a kategóriájában, azért egy degusztációs menü borsorral 200 euróért/fő nem a világ. Idehaza drágább, gyengébb minőség és szolgáltatási szinvonal mellett ez a kategória.
a nép puritán gyermeke
Amadeus the Young
MC12
gdavid
MC12
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
Egy random olasz drágább étteremben - nem fine dining - jobb ételt és szolgáltatási színvonalat kapsz, mint a hazai fine dining éttermek 99%-ban, ezt tapasztalatból mondom. Egy kezem meg tudom számolni itthon az ár/érték arányban korrekt helyeket a felső kategóriában.Annak mondjuk megvan a maga bája, hogy a Comói-tó partján alacsonyabb áron kapsz jobb minőséget.444.hu/2024/09/04/orban-viktor-a-comoi-to-partjan-nezett-szet-egy-luxusetterembenIgen remek étterem, csodás borlappal, jó izlésre vall. És egyébként az ára sem vészes a kategóriájában, azért egy degusztációs menü borsorral 200 euróért/fő nem a világ. Idehaza drágább, gyengébb minőség és szolgáltatási szinvonal mellett ez a kategória.
a nép puritán gyermeke
Amadeus the Young
MC12
gdavid
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
Annak mondjuk megvan a maga bája, hogy a Comói-tó partján alacsonyabb áron kapsz jobb minőséget.444.hu/2024/09/04/orban-viktor-a-comoi-to-partjan-nezett-szet-egy-luxusetterembenIgen remek étterem, csodás borlappal, jó izlésre vall. És egyébként az ára sem vészes a kategóriájában, azért egy degusztációs menü borsorral 200 euróért/fő nem a világ. Idehaza drágább, gyengébb minőség és szolgáltatási szinvonal mellett ez a kategória.
a nép puritán gyermeke
Amadeus the Young
MC12
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
444.hu/2024/09/04/orban-viktor-a-comoi-to-partjan-nezett-szet-egy-luxusetterembenIgen remek étterem, csodás borlappal, jó izlésre vall. És egyébként az ára sem vészes a kategóriájában, azért egy degusztációs menü borsorral 200 euróért/fő nem a világ. Idehaza drágább, gyengébb minőség és szolgáltatási szinvonal mellett ez a kategória.
a nép puritán gyermeke
Amadeus the Young
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
a nép puritán gyermeke
Pokol Béla visszatértA magyarok meg mongolok és azért hülyék?
444.hu/2024/09/04/a-ciganyok-indiabol-jonnek-ezert-alacsony-az-iq-juk-a-magyar-erdemrenddel-kituntetett-alkotmanybiro-szerint
Amadeus the Young