Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Nemmegszorítás Mihály, 675 milliárdnyi beruházást halasztunk.Jó a műsor, sok értelme van. Geri szerint az amerikai elnökválasztásig nincs értelme benyújtani a 25-ös költségvetést.
Viszont Mihály szerint 25-ben tutibiztos 4,1%-os növekedés lesz.
Szerkesztette: csipkelli
több mint 1 éve
24.hu/fn/gazdasag/2024/04/11/nagy-marton-osszeomlott-inflacio-ksh/Az infláció összeomlott és lent is maradt – ezt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter mondta a tárca közleménye szerint.
több mint 1 éve
Felértékelődött a Tiszapart!
több mint 1 éve
de amúgy most tényleg mi volt az a nagy valami?😊Lehet a Fideszt atnevezik Dunává!
NB2
több mint 1 éve
de amúgy most tényleg mi volt az a nagy valami?😊
több mint 1 éve
Ez volt az atom? Fasza.Mármint milyen atom? Csebi erre célzott? Honnan tudta?
Dekázhatna 10-et egy Tiszában, azzal meggyőzne.
csipkelli
több mint 1 éve
Még jó, hogy nem Geszten.A Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter a júniusi választásokonA pártot a 2022-es országgyűlési választás előtt egy évvel jegyezte be a bíróság Egerben, elnöke Szabó Attila.
Amadeus von Dollárbaloldal
zacknorb
több mint 1 éve
Annak idején általános iskolám egy reménytelenül ostoba, már épp nyugdíj előtt álló tornatanáráról mesélték, hogy a tanárképzőn szegény olyan buta volt, hogy semmilyen második szakkal nem boldogult a tesi mellett. Azzal vigasztalták, hogy legrosszabb esetben ő lesz Magyarország első testnevelés és tornatanára.Tesitanár = ért a pingponghoz. Legalábbis úgy tűnik így gondolja...Legmagasabb iskolai végzettség=Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskola, Szombathely, testnevelés-földrajzugytudjuk.hu/cikk/2024-04-09_hulye-emberek-aki-ide-bejonnek-mondja-egy-hangfelvetelen-kovacsics-imre-a-furdo-uzemeltetojeLassan egy éve az asztalitenisz szövetség elnöke. Ott is hasonló stílusban nyomja az elejétől.
ez is jó
bcsarli, Udvari Főkóstoló
szak
több mint 1 éve
Ez volt az atom? Fasza.Ez ilyen magyar atom.
csipkelli
több mint 1 éve
Majd ő kér tőledNabazzeg, én meg nem kértem tőle autogrammot!A Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter a júniusi választásokonA pártot a 2022-es országgyűlési választás előtt egy évvel jegyezte be a bíróság Egerben, elnöke Szabó Attila.
Löfli a Főnök!
zacknorb
warr_b
Ajánlóívekre
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nabazzeg, én meg nem kértem tőle autogrammot!A Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter a júniusi választásokonA pártot a 2022-es országgyűlési választás előtt egy évvel jegyezte be a bíróság Egerben, elnöke Szabó Attila.
Löfli a Főnök!
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter a júniusi választásokontiszavizeta bohárba obbánvittót adunába

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Ez volt az atom? Fasza.Max akkor ha egy Tiszában a Tiszában tenné ezt meg.
csipkelli
több mint 1 éve
A Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter a júniusi választásokonA pártot a 2022-es országgyűlési választás előtt egy évvel jegyezte be a bíróság Egerben, elnöke Szabó Attila.
Löfli a Főnök!
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ez volt az atom? Fasza. Dekázhatna 10-et egy Tiszában, azzal meggyőzne.
több mint 1 éve
A Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter a júniusi választásokon
több mint 1 éve
Lassan 3000 napja tart, csak a neve változott párszor...180 napig újra háborús vészhelyzetEzt már 2 éve hosszabbítgatják 180 naponként
NB2
kapitnono
Egyébként érdekes az időzítés, mert május 24-én járt volna le, ráértek volna még bőven meghosszabbítani, vajon hova ez a nagy sietség?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
180 napig újra háborús vészhelyzetEzt már 2 éve hosszabbítgatják 180 naponként
NB2

több mint 1 éve
Anyjuk picsáját

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
180 napig újra háborús vészhelyzet
több mint 1 éve
Itt az atom 😊Zseni lenne DT helyett őt küldeni. Ennyi.
24.hu/szorakozas/2024/04/10/gaspar-gyozo-europai-parlament-brusszel-foto-uzenet-poszt/
NB2
több mint 1 éve
Itt az atom 😊24.hu/szorakozas/2024/04/10/gaspar-gyozo-europai-parlament-brusszel-foto-uzenet-poszt/
több mint 1 éve
a háborúpárti hétszázát már.Számlát kapnak róla, hogy a Magyarország által befizetett összegből vették az ételeket, ruhákat, kötszereket, stb.
mfor.hu/cikkek/kulpolitika/orban-viktor-szep-csendben-tizmilliardokat-ad-ukrajna-fegyverutanpotlasara.html
deyell
Minden le van papírozva, tehát minden rendben.
több mint 1 éve
a háborúpárti hétszázát már.mfor.hu/cikkek/kulpolitika/orban-viktor-szep-csendben-tizmilliardokat-ad-ukrajna-fegyverutanpotlasara.html
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Tesitanár = ért a pingponghoz. Legalábbis úgy tűnik így gondolja...Legmagasabb iskolai végzettség=Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskola, Szombathely, testnevelés-földrajzugytudjuk.hu/cikk/2024-04-09_hulye-emberek-aki-ide-bejonnek-mondja-egy-hangfelvetelen-kovacsics-imre-a-furdo-uzemeltetojeLassan egy éve az asztalitenisz szövetség elnöke. Ott is hasonló stílusban nyomja az elejétől.
ez is jó
szak