Politika
66 feliratkozó
2 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
focilap
61
kocsismátéNe lepődjünk meg ha végül mégse fogják támogatni a finn-svéd NATO csatlakozást vagy valami mondvacsinált indokkal tovább halogatják. Nekem nagyon úgy tűnik ebből a kommunikációból, hogy Orbán nem támogatja (gyanúsan hangsúlyozva van, hogy ő támogatja, de...), de ezt felvállalni nem akarja és a frakció viszi ezt el...
Viktor az kérte a frakcióktól, támogassák a svéd/finn NATO csatlakozást. Máté szerint vita van a frakcióban 😀
Delegációt küldenek északra tájékozódni 😀
csipkelli
több mint 3 éve
elnézést nem volt nekem sem tiszta mire tetszett gondolni 😊ez se maradjon ki:csak négyet kellett volna visszaolvasni 😛 😊
24.hu/belfold/2023/02/23/orban-viktor-fizetese-kepviselok-alapdij-emeles/
NB2
peach
több mint 3 éve
elsőre én aszittem megint nyögdíj vagy kormánytag emelés jönPedig azért nem volt egy megugorhatatlan feladat rájönni 😀jó de abból azért nehéz kitalálni hogy pontosan kire céloz a költőez se maradjon ki:csak négyet kellett volna visszaolvasni 😛 😊
NB2
peach
Negritis, a vajda
warr_b
esetleg katonai felsővezetés kap valami morzsát most hogy takarítottak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
kocsismátéOV valamit szeretne de vita van a frakcióban ... ooohh...
Viktor az kérte a frakcióktól, támogassák a svéd/finn NATO csatlakozást. Máté szerint vita van a frakcióban 😀
csipkelli
Ennél csak egy nagyobb kedvencem van: amikor a Fidesz mint párt felkéri a KORMÁNYT hogy hozzon meg valami döntést, az pedig készségesen megteszi...
több mint 3 éve
Pedig azért nem volt egy megugorhatatlan feladat rájönni 😀jó de abból azért nehéz kitalálni hogy pontosan kire céloz a költőez se maradjon ki:csak négyet kellett volna visszaolvasni 😛 😊
NB2
peach
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
jó de abból azért nehéz kitalálni hogy pontosan kire céloz a költőez se maradjon ki:csak négyet kellett volna visszaolvasni 😛 😊
NB2
peach
több mint 3 éve
ez se maradjon ki:csak négyet kellett volna visszaolvasni 😛 😊
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
ez se maradjon ki:nem most emelték?!
NB2
több mint 3 éve
ez se maradjon ki:24.hu/belfold/2023/02/23/orban-viktor-fizetese-kepviselok-alapdij-emeles/
több mint 3 éve
erős anyag, szegény Pali.Ilyen az, amikor sikerül túlradikalizálni a tábort és a forradalom elkezdi felfalni saját magát.
Zsellértelkes Vrij
Hogyan is kajabálta oda Robespierrenek Danton? "Követni fog ezen az úton".
Úgy ám.
több mint 3 éve
erős anyag, szegény Pali.Hát izé, valakinek az, hogy az állam pénze (közvetve az övé is) a Lölőnél meg az OV gyerekeinél sé a haveroknál van, az nem korrupció, mert magyar embernél van, itthon tartja és nem a külföldi multi viszi ki, aki cserébe nem hagy itt semmit csak rabszolgaságot (hát mit adtak nekünk a rómaiak?)...
Zsellértelkes Vrij
Meg különben is, az EU csak adja ide nekünk a pénzünket, mert az nekünk jár, mert nettó befizetők vagyunk és kész. Meg ami itthon az országunkon belül folyik, az a mi dolgunk, ne szóljanak bele, mi sem szólunk bele, hogy mi megy a németeknél.
több mint 3 éve
erős anyag, szegény Pali.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Ilyen vitat kívánok mindenkinek a társasházi közgyűlésrekocsismáté😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
csipkelli
Amadeus von Dollárbaloldal
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
közben 17,5% emelés a harcosoknak. tisztelet a bátraknak!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Törökök hogyan állnak a kérdéshez?kocsismáté😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
csipkelli
Vagy őket most nem illik zavarni, mert földrengés és választások?
Itthon meg kivárás van?
több mint 3 éve
kocsismáté😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
csipkelli
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
kocsismátéViktor az kérte a frakcióktól, támogassák a svéd/finn NATO csatlakozást. Máté szerint vita van a frakcióban 😀
több mint 3 éve
Varga: Szia Pali, XY beszélt veled vh-ügyben?Itt lesznek e-mailek is, just sayin
Völner: Szia, igen, szeretnék erről majd a héten egyeztetni.
Varga: Rendben, beszéljünk majd holnap az államtitkári előtt.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
hvg.hu/gazdasag/20230223_inflacio_eu_eurostatGyőztünk!
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Varga: Szia Pali, XY beszélt veled vh-ügyben?Völner: Szia, igen, szeretnék erről majd a héten egyeztetni.
Varga: Rendben, beszéljünk majd holnap az államtitkári előtt.
több mint 3 éve
444.hu/2023/02/23/bezsufoltak-egy-kisszobaba-soros-maradek-ellenzeketAlig olvasnak már az emberek, pláne a fidesz-szavazók.
@MC12
Van Megafon, facebook-, TikTok-jelenlét, 15 másodperces "üzenetek", ner-influenszerek, nincs már szükség a "boomer-metodikákra".
több mint 3 éve
Ja hát nálunk is sokat ment a Gumimacik.Szerencsémre(?) őket nem ismerem, és nem is szoktam hallgatni. Mondjuk ezt a Fodort se, de őt nem tudom elkerülni, időnként óhatatlanul beleütközöm valahol, és megjegyeztem az ábrázatát.szerintem a megafonnál vannak sokkal visszataszítóbbak, bohár, deák, kopasz és sorolhatnám mind idegesítőbbek, de még a kálmán is444.hu/2023/02/23/bezsufoltak-egy-kisszobaba-soros-maradek-ellenzeketNem tudom, hogy ti mit gondoltok róla, de számomra ez a G. Fodor a legvisszataszítóbb. legirritálóbb média-féreg a magyar piacon, kormánypárti és ellenzéki médiát is beleértve. Van jópár akit nem bírok itt is meg ott is, de ez a fickó külön kategória. Még Bayernél is antipatikusabb, pedig az már szinte művészet. Egyszerűen meglátom, és szívem szerint lecsapnám mint a taxiórát, pedig alapvetően lesz*rom ezeket a fazonokat, nem tudnak érzelmeket kiváltani belőlem. Na, ez a fickó tud.
@MC12
peterk2005 udvari bolond
eaglesmcnabb
peterk2005 udvari bolond
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Szerencsémre(?) őket nem ismerem, és nem is szoktam hallgatni. Mondjuk ezt a Fodort se, de őt nem tudom elkerülni, időnként óhatatlanul beleütközöm valahol, és megjegyeztem az ábrázatát.szerintem a megafonnál vannak sokkal visszataszítóbbak, bohár, deák, kopasz és sorolhatnám mind idegesítőbbek, de még a kálmán is444.hu/2023/02/23/bezsufoltak-egy-kisszobaba-soros-maradek-ellenzeketNem tudom, hogy ti mit gondoltok róla, de számomra ez a G. Fodor a legvisszataszítóbb. legirritálóbb média-féreg a magyar piacon, kormánypárti és ellenzéki médiát is beleértve. Van jópár akit nem bírok itt is meg ott is, de ez a fickó külön kategória. Még Bayernél is antipatikusabb, pedig az már szinte művészet. Egyszerűen meglátom, és szívem szerint lecsapnám mint a taxiórát, pedig alapvetően lesz*rom ezeket a fazonokat, nem tudnak érzelmeket kiváltani belőlem. Na, ez a fickó tud.
@MC12
peterk2005 udvari bolond
eaglesmcnabb

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Aztán furán nézne ki mikor azt mondana h “we use words like honor, code, loyalty.”'You can't handle the truth!' Csak be kéne idézni, hátha nyom egy Jessup ezredes féle monológot.24.hu/belfold/2023/02/23/volner-pal-schadl-gyorgy-fovarosi-torvenyszek-birosag-targyalas-korrupcio-vesztegetes-vadlott/Regnáló igazságügy-minisztert nem ideztetunk be tanúnak ha jót akarunk magunknak a NERben
empty taxi
csebi
Tactful Cactus