Politika
66 feliratkozó
2 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
Aztán szerinted ezek után nem szólna nekik oda Vitya, hogy nem kéne, mert lesz következménye?Először is nevet kell adni az ügynek (kicsit frappánsabbat annál, hogy „Völner-Schadl”), aztán 1. minden lehetséges fórumon nyomatni, mekkora világbotrány, hogy pont az Igazságügyi Minisztérium (!!!) egy velejéig korrupt bűnbanda, amely arra szerveződött, hogy üzemszerűen kifossza az embereket, 2. nem megelégedni kósza sajtótájékoztatókkal, közleményekkel és nyilatkozatokkal, hanem folyamatosan napirenden tartani az ügyet, 3. ezerrel terjesztett Fb-posztokat gyártani, pólókat készíteni, performanszokat tartani, matricákat ragasztgatni, 4. saját tényfeltárást végezni, nem beérni a sajtóban közölt hírek utánkövetésével (ahogyan látom, a förtelmes Mi Hazánk mellett egyedül Hadházy a kivétel), 5. tüntetéseket szervezni mindenhol, ahol Varga Judit megjelenik, 6. bemutatni, hogy a korrupt módon kiválasztott végrehajtók milyen mocsokságokat műveltek, 7. felvállalni a kisemmizett emberek védelmét és érdekképviseletét, jogi segítséget nyújtani.Arra mindig van magyarázat, hogy valamit miért nem lehet megcsinálni. Ha a T. Ellenzéki Képviselők szerint tényleg nem lehet (nem képesek rá), akkor köszönjenek el szépen a mandátumuktól és válasszanak más megélhetést maguknak.Fordított esetben igen, egyébként meg hiába tolod az emberek orra alá, ugyanaz lenne a válasz mint az átkosban:Ezredszer is: gondoljunk bele, hogy fordított esetben a Fidesz ebből az ügyből (csak ebből az egy ügyből) mekkora cirkuszt csinálna. Beleremegne a föld.Kifáradni = Hetek óta jön ki boldog-boldogtalan helyről (Blikk, HVG) valami lehallgatott anyag, az általános hírolvasó is csak átsiklik felette. Kicsit olyan ez mint az Orosz-Ukrán háború meg a Covid, beépült már a mindennapokba, nem szól akkorát mint az elején (nem mintha az elején a szokásos felháborodáson kívül bármi is lett volna). Én itt csak mint a jelenséget írom le, nem nagyon tud olyasmi történni ami ne szabályozottan jönne ki, vagy ha megjelenne akkor tényleg bármilyen hatást is kiváltana...Kifáradni?telex.hu/belfold/2023/02/16/schadl-josno-lefizetesKezd ez az ügy is kifáradni, lassan már a lőtéri kutyát sem érdekli, a kormánypárti oldalhoz meg nagyrészt el sem ér (ezt nem rád, mint aki a linket beküldte értettem, hanem társdalmilag).
empty taxi
Ez a legszebb az egészben, hogy nem tud olyan dolog kiderülni már politikailag ami 1) eljut a kormánypárttal szimpatizálókhoz 2) aki nem bírja a kormányt az úgysem lepődik meg, hogy ilyen dolgok folynak 3) úgyis tudjuk, hogy akik benne vannak ezekben az iratokban azok nem kapnak semmilyen büntetést, nem éri őket semmilyen hátrány, megy minden tovább business as usual
bobi0092
Holnap kezdik nyilvánosan tárgyalni a Markóban.
Amadeus von Dollárbaloldal
A tárgyaláshoz:
Beismerés híján, gondolom megszületik az ítélet is ~329 külön tárgyalási nap után (ítélethirdetés 2030 magasságában).
bobi0092
nagylaza, főpohárnok
És? Mit tudsz ellene csinálni?
Illetve a jelenkori válasz: Na és akkor? Gyurcsány sokkal rosszabb lenne.
Vagy: Ha Viktor tudta volna, biztos nem engedte volna.
Lúdas Solymi
nagylaza, főpohárnokA jelenlegi viszonyok között hogy képzeled el ezt az egészet? Mit és hogyan kéne csinálniuk? Őszintén kíváncsi vagyok😊Ezredszer is: gondoljunk bele, hogy fordított esetben a Fidesz ebből az ügyből (csak ebből az egy ügyből) mekkora cirkuszt csinálna. Beleremegne a föld.Kifáradni = Hetek óta jön ki boldog-boldogtalan helyről (Blikk, HVG) valami lehallgatott anyag, az általános hírolvasó is csak átsiklik felette. Kicsit olyan ez mint az Orosz-Ukrán háború meg a Covid, beépült már a mindennapokba, nem szól akkorát mint az elején (nem mintha az elején a szokásos felháborodáson kívül bármi is lett volna). Én itt csak mint a jelenséget írom le, nem nagyon tud olyasmi történni ami ne szabályozottan jönne ki, vagy ha megjelenne akkor tényleg bármilyen hatást is kiváltana...Kifáradni?telex.hu/belfold/2023/02/16/schadl-josno-lefizetesKezd ez az ügy is kifáradni, lassan már a lőtéri kutyát sem érdekli, a kormánypárti oldalhoz meg nagyrészt el sem ér (ezt nem rád, mint aki a linket beküldte értettem, hanem társdalmilag).
empty taxi
Ez a legszebb az egészben, hogy nem tud olyan dolog kiderülni már politikailag ami 1) eljut a kormánypárttal szimpatizálókhoz 2) aki nem bírja a kormányt az úgysem lepődik meg, hogy ilyen dolgok folynak 3) úgyis tudjuk, hogy akik benne vannak ezekben az iratokban azok nem kapnak semmilyen büntetést, nem éri őket semmilyen hátrány, megy minden tovább business as usual
bobi0092
A tárgyaláshoz:
Beismerés híján, gondolom megszületik az ítélet is ~329 külön tárgyalási nap után (ítélethirdetés 2030 magasságában).
bobi0092
nagylaza, főpohárnok
thebeke
Biztosan lehet még folytatni, nagy hirtelen ennyi.
nagylaza, főpohárnok
Ugyan már.
Mostanság hallottál akár a Kutyák felől bármit is?
Gondolom ki lett adva a figyelmeztetés az ellenzéknek, hogy ne nagyon merjenek a háború alatt komolyabban mocorogni.
"Készülnek" az EU-s választásokra meg '26-ra...
több mint 3 éve
Már megint kezd átcsapni a fórum a Rosszlányok topic irányába 😀ugyan.
bobi0092
Gyurma Pappa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Már megint kezd átcsapni a fórum a Rosszlányok topic irányába 😀ugyan.
bobi0092

több mint 3 éve
nyilván van baráti körben big4nál edződött ember, ott is pl első félévből minimum 3 hónapot feleség vidéki nagymamáknál volt a kisbabával, mert apuka annyit dolgozott. ilyen ez a corporate life.amit láttam, hogy felért az ügyvédek jelentős része erre a szintre, és utána sem lassított. mindig volt egy új ügy, ügyfél, ami miatt újra és újra megvolt a heti 80 óra. gyereknevelés meg elmarad.Még ha csak az ügyvédeknél lenne így...
csebi
r.baggio
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Először is nevet kell adni az ügynek (kicsit frappánsabbat annál, hogy „Völner-Schadl”), aztán 1. minden lehetséges fórumon nyomatni, mekkora világbotrány, hogy pont az Igazságügyi Minisztérium (!!!) egy velejéig korrupt bűnbanda, amely arra szerveződött, hogy üzemszerűen kifossza az embereket, 2. nem megelégedni kósza sajtótájékoztatókkal, közleményekkel és nyilatkozatokkal, hanem folyamatosan napirenden tartani az ügyet, 3. ezerrel terjesztett Fb-posztokat gyártani, pólókat készíteni, performanszokat tartani, matricákat ragasztgatni, 4. saját tényfeltárást végezni, nem beérni a sajtóban közölt hírek utánkövetésével (ahogyan látom, a förtelmes Mi Hazánk mellett egyedül Hadházy a kivétel), 5. tüntetéseket szervezni mindenhol, ahol Varga Judit megjelenik, 6. bemutatni, hogy a korrupt módon kiválasztott végrehajtók milyen mocsokságokat műveltek, 7. felvállalni a kisemmizett emberek védelmét és érdekképviseletét, jogi segítséget nyújtani.Arra mindig van magyarázat, hogy valamit miért nem lehet megcsinálni. Ha a T. Ellenzéki Képviselők szerint tényleg nem lehet (nem képesek rá), akkor köszönjenek el szépen a mandátumuktól és válasszanak más megélhetést maguknak.Fordított esetben igen, egyébként meg hiába tolod az emberek orra alá, ugyanaz lenne a válasz mint az átkosban:Ezredszer is: gondoljunk bele, hogy fordított esetben a Fidesz ebből az ügyből (csak ebből az egy ügyből) mekkora cirkuszt csinálna. Beleremegne a föld.Kifáradni = Hetek óta jön ki boldog-boldogtalan helyről (Blikk, HVG) valami lehallgatott anyag, az általános hírolvasó is csak átsiklik felette. Kicsit olyan ez mint az Orosz-Ukrán háború meg a Covid, beépült már a mindennapokba, nem szól akkorát mint az elején (nem mintha az elején a szokásos felháborodáson kívül bármi is lett volna). Én itt csak mint a jelenséget írom le, nem nagyon tud olyasmi történni ami ne szabályozottan jönne ki, vagy ha megjelenne akkor tényleg bármilyen hatást is kiváltana...Kifáradni?telex.hu/belfold/2023/02/16/schadl-josno-lefizetesKezd ez az ügy is kifáradni, lassan már a lőtéri kutyát sem érdekli, a kormánypárti oldalhoz meg nagyrészt el sem ér (ezt nem rád, mint aki a linket beküldte értettem, hanem társdalmilag).
empty taxi
bobi0092
A tárgyaláshoz:
bobi0092
nagylaza, főpohárnok
Lúdas Solymi
nagylaza, főpohárnokA jelenlegi viszonyok között hogy képzeled el ezt az egészet? Mit és hogyan kéne csinálniuk? Őszintén kíváncsi vagyok😊Ezredszer is: gondoljunk bele, hogy fordított esetben a Fidesz ebből az ügyből (csak ebből az egy ügyből) mekkora cirkuszt csinálna. Beleremegne a föld.Kifáradni = Hetek óta jön ki boldog-boldogtalan helyről (Blikk, HVG) valami lehallgatott anyag, az általános hírolvasó is csak átsiklik felette. Kicsit olyan ez mint az Orosz-Ukrán háború meg a Covid, beépült már a mindennapokba, nem szól akkorát mint az elején (nem mintha az elején a szokásos felháborodáson kívül bármi is lett volna). Én itt csak mint a jelenséget írom le, nem nagyon tud olyasmi történni ami ne szabályozottan jönne ki, vagy ha megjelenne akkor tényleg bármilyen hatást is kiváltana...Kifáradni?telex.hu/belfold/2023/02/16/schadl-josno-lefizetesKezd ez az ügy is kifáradni, lassan már a lőtéri kutyát sem érdekli, a kormánypárti oldalhoz meg nagyrészt el sem ér (ezt nem rád, mint aki a linket beküldte értettem, hanem társdalmilag).
empty taxi
bobi0092
A tárgyaláshoz:
bobi0092
nagylaza, főpohárnok
thebeke
Biztosan lehet még folytatni, nagy hirtelen ennyi.
több mint 3 éve
amit láttam, hogy felért az ügyvédek jelentős része erre a szintre, és utána sem lassított. mindig volt egy új ügy, ügyfél, ami miatt újra és újra megvolt a heti 80 óra. gyereknevelés meg elmarad.Még ha csak az ügyvédeknél lenne így...
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Már megint kezd átcsapni a fórum a Rosszlányok topic irányába 😀már csak egy beszámolót várok!
bobi0092
built for this shit
több mint 3 éve
Már megint kezd átcsapni a fórum a Rosszlányok topic irányába 😀
több mint 3 éve
ahogy szoktamvót mondani, ugye a kurvagazdagok leszedésére is van külön iparág - bármennyi összeguberált összelopott pénzt kurvagyorsan el lehet pirítani...Egyáltalán nem. Klasszikus sztori egyébként, lányok tejben-vajban fürösztve, pesti lakás, fehérvári lakás, komoly havi zsebpénz (mármint _tényleg_ komoly) - de ennyi, se tanulmányok, se szakma se semmi, apuka aranykalitkába rakta őket, ők meg "saját lábra" akartak állni, de ugye ész nélkül addig jutottak, hogy luxus-prostiság, meg mindenféle alvilági/fél-alvilági/politikai másodvonalbeli figurákkal meg ezek sleppjével való bandázás. Minden más ennek a logikus következménye.Nem tudom apuka mennyire jófej vagy ilyenek, de durva belegondolni, hogy az embernek születik két szép gyereke (minden gyerek szép), ráadásul ikrek, cseperednek, minden szép és jó, aztán valahol a tinédzserkor környékén egyszer csak elmúlik a boldogság, mert apuka realizálja, hogy a gyerekei nem olyanok mint amilyennek ő szeretne, sőt, ellenkezőleg, kb. az egyik legrosszabb mint amit várt.(Nincsenek. Apuka előtt szóba sem szabad hozni őket, kisétál beszélgetés közepén)(Úgy tudom, nincsenek beszélő viszonyban)Milyen büszke apuka lehet, hogy a lányaik megdolgoznak a pénzükért és h milyen magasra sikerült jutniuk.és a Kóté lányokat nem ismered véletlenül? az apjuk ügyvéd FehérváronVagy Pákó menedzsere.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
deyell
Utóbbit ismerem személyesen, majd felvetem neki az ötletet legközelebb.
deyell
Lúdas Solymi
MC12
Gyurma Pappa
Gondolom a lányokat nem a szükség vitte rá, hogy konzumhölgyek legyenek.
Lúdas Solymi
MC12
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
nyilván nem ismerem az egyéni történetet.Egyáltalán nem. Klasszikus sztori egyébként, lányok tejben-vajban fürösztve, pesti lakás, fehérvári lakás, komoly havi zsebpénz (mármint _tényleg_ komoly) - de ennyi, se tanulmányok, se szakma se semmi, apuka aranykalitkába rakta őket, ők meg "saját lábra" akartak állni, de ugye ész nélkül addig jutottak, hogy luxus-prostiság, meg mindenféle alvilági/fél-alvilági/politikai másodvonalbeli figurákkal meg ezek sleppjével való bandázás. Minden más ennek a logikus következménye.Nem tudom apuka mennyire jófej vagy ilyenek, de durva belegondolni, hogy az embernek születik két szép gyereke (minden gyerek szép), ráadásul ikrek, cseperednek, minden szép és jó, aztán valahol a tinédzserkor környékén egyszer csak elmúlik a boldogság, mert apuka realizálja, hogy a gyerekei nem olyanok mint amilyennek ő szeretne, sőt, ellenkezőleg, kb. az egyik legrosszabb mint amit várt.(Nincsenek. Apuka előtt szóba sem szabad hozni őket, kisétál beszélgetés közepén)(Úgy tudom, nincsenek beszélő viszonyban)Milyen büszke apuka lehet, hogy a lányaik megdolgoznak a pénzükért és h milyen magasra sikerült jutniuk.és a Kóté lányokat nem ismered véletlenül? az apjuk ügyvéd FehérváronVagy Pákó menedzsere.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
deyell
deyell
Lúdas Solymi
MC12
Gyurma Pappa
Lúdas Solymi
MC12
DE, amit én láttam az ügyvédkedésből egyetem alatt, az döbbentett rá, hogy ügyvéd nem akarok lenni. egyszerűen mire felküzdöd magad egy jó színvonalra, addigra lehúzol heti 80-100 órát 5-10 éven át. ebbe nem fér bele gyerek, sőt egy normális kapcsolat sem, nem hogy egy házasság. de, amit láttam, hogy felért az ügyvédek jelentős része erre a szintre, és utána sem lassított. mindig volt egy új ügy, ügyfél, ami miatt újra és újra megvolt a heti 80 óra. gyereknevelés meg elmarad.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Teljes természetes a díszpolgári kezdeményezés, hiszen a NER-ben a Díszpolgár jelentése is átértelmeződött.Egyáltalán nem. Klasszikus sztori egyébként, lányok tejben-vajban fürösztve, pesti lakás, fehérvári lakás, komoly havi zsebpénz (mármint _tényleg_ komoly) - de ennyi, se tanulmányok, se szakma se semmi, apuka aranykalitkába rakta őket, ők meg "saját lábra" akartak állni, de ugye ész nélkül addig jutottak, hogy luxus-prostiság, meg mindenféle alvilági/fél-alvilági/politikai másodvonalbeli figurákkal meg ezek sleppjével való bandázás. Minden más ennek a logikus következménye.Nem tudom apuka mennyire jófej vagy ilyenek, de durva belegondolni, hogy az embernek születik két szép gyereke (minden gyerek szép), ráadásul ikrek, cseperednek, minden szép és jó, aztán valahol a tinédzserkor környékén egyszer csak elmúlik a boldogság, mert apuka realizálja, hogy a gyerekei nem olyanok mint amilyennek ő szeretne, sőt, ellenkezőleg, kb. az egyik legrosszabb mint amit várt.(Nincsenek. Apuka előtt szóba sem szabad hozni őket, kisétál beszélgetés közepén)(Úgy tudom, nincsenek beszélő viszonyban)Milyen büszke apuka lehet, hogy a lányaik megdolgoznak a pénzükért és h milyen magasra sikerült jutniuk.és a Kóté lányokat nem ismered véletlenül? az apjuk ügyvéd FehérváronVagy Pákó menedzsere.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
deyell
deyell
Lúdas Solymi
MC12
Gyurma Pappa
Lúdas Solymi
MC12
Díszpolgár: az, amiről feljebb írtatok.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Egyáltalán nem. Klasszikus sztori egyébként, lányok tejben-vajban fürösztve, pesti lakás, fehérvári lakás, komoly havi zsebpénz (mármint _tényleg_ komoly) - de ennyi, se tanulmányok, se szakma se semmi, apuka aranykalitkába rakta őket, ők meg "saját lábra" akartak állni, de ugye ész nélkül addig jutottak, hogy luxus-prostiság, meg mindenféle alvilági/fél-alvilági/politikai másodvonalbeli figurákkal meg ezek sleppjével való bandázás. Minden más ennek a logikus következménye.Nem tudom apuka mennyire jófej vagy ilyenek, de durva belegondolni, hogy az embernek születik két szép gyereke (minden gyerek szép), ráadásul ikrek, cseperednek, minden szép és jó, aztán valahol a tinédzserkor környékén egyszer csak elmúlik a boldogság, mert apuka realizálja, hogy a gyerekei nem olyanok mint amilyennek ő szeretne, sőt, ellenkezőleg, kb. az egyik legrosszabb mint amit várt.(Nincsenek. Apuka előtt szóba sem szabad hozni őket, kisétál beszélgetés közepén)(Úgy tudom, nincsenek beszélő viszonyban)Milyen büszke apuka lehet, hogy a lányaik megdolgoznak a pénzükért és h milyen magasra sikerült jutniuk.és a Kóté lányokat nem ismered véletlenül? az apjuk ügyvéd FehérváronVagy Pákó menedzsere.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
deyell
deyell
Lúdas Solymi
MC12
Gyurma Pappa
Lúdas Solymi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Nem tudom apuka mennyire jófej vagy ilyenek, de durva belegondolni, hogy az embernek születik két szép gyereke (minden gyerek szép), ráadásul ikrek, cseperednek, minden szép és jó, aztán valahol a tinédzserkor környékén egyszer csak elmúlik a boldogság, mert apuka realizálja, hogy a gyerekei nem olyanok mint amilyennek ő szeretne, sőt, ellenkezőleg, kb. az egyik legrosszabb mint amit várt.(Nincsenek. Apuka előtt szóba sem szabad hozni őket, kisétál beszélgetés közepén)(Úgy tudom, nincsenek beszélő viszonyban)Milyen büszke apuka lehet, hogy a lányaik megdolgoznak a pénzükért és h milyen magasra sikerült jutniuk.és a Kóté lányokat nem ismered véletlenül? az apjuk ügyvéd FehérváronVagy Pákó menedzsere.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
deyell
deyell
Lúdas Solymi
MC12
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
(Nincsenek. Apuka előtt szóba sem szabad hozni őket, kisétál beszélgetés közepén)(Úgy tudom, nincsenek beszélő viszonyban)Milyen büszke apuka lehet, hogy a lányaik megdolgoznak a pénzükért és h milyen magasra sikerült jutniuk.és a Kóté lányokat nem ismered véletlenül? az apjuk ügyvéd FehérváronVagy Pákó menedzsere.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
deyell
deyell
Lúdas Solymi
MC12

több mint 3 éve
Arra mindig van magyarázat, hogy valamit miért nem lehet megcsinálni. Ha a T. Ellenzéki Képviselők szerint tényleg nem lehet (nem képesek rá), akkor köszönjenek el szépen a mandátumuktól és válasszanak más megélhetést maguknak.Fordított esetben igen, egyébként meg hiába tolod az emberek orra alá, ugyanaz lenne a válasz mint az átkosban:Ezredszer is: gondoljunk bele, hogy fordított esetben a Fidesz ebből az ügyből (csak ebből az egy ügyből) mekkora cirkuszt csinálna. Beleremegne a föld.Kifáradni = Hetek óta jön ki boldog-boldogtalan helyről (Blikk, HVG) valami lehallgatott anyag, az általános hírolvasó is csak átsiklik felette. Kicsit olyan ez mint az Orosz-Ukrán háború meg a Covid, beépült már a mindennapokba, nem szól akkorát mint az elején (nem mintha az elején a szokásos felháborodáson kívül bármi is lett volna). Én itt csak mint a jelenséget írom le, nem nagyon tud olyasmi történni ami ne szabályozottan jönne ki, vagy ha megjelenne akkor tényleg bármilyen hatást is kiváltana...Kifáradni?telex.hu/belfold/2023/02/16/schadl-josno-lefizetesKezd ez az ügy is kifáradni, lassan már a lőtéri kutyát sem érdekli, a kormánypárti oldalhoz meg nagyrészt el sem ér (ezt nem rád, mint aki a linket beküldte értettem, hanem társdalmilag).
empty taxi
bobi0092
A tárgyaláshoz:
bobi0092
nagylaza, főpohárnok
Lúdas Solymi
nagylaza, főpohárnok
A jelenlegi viszonyok között hogy képzeled el ezt az egészet? Mit és hogyan kéne csinálniuk? Őszintén kíváncsi vagyok😊Ezredszer is: gondoljunk bele, hogy fordított esetben a Fidesz ebből az ügyből (csak ebből az egy ügyből) mekkora cirkuszt csinálna. Beleremegne a föld.Kifáradni = Hetek óta jön ki boldog-boldogtalan helyről (Blikk, HVG) valami lehallgatott anyag, az általános hírolvasó is csak átsiklik felette. Kicsit olyan ez mint az Orosz-Ukrán háború meg a Covid, beépült már a mindennapokba, nem szól akkorát mint az elején (nem mintha az elején a szokásos felháborodáson kívül bármi is lett volna). Én itt csak mint a jelenséget írom le, nem nagyon tud olyasmi történni ami ne szabályozottan jönne ki, vagy ha megjelenne akkor tényleg bármilyen hatást is kiváltana...Kifáradni?telex.hu/belfold/2023/02/16/schadl-josno-lefizetesKezd ez az ügy is kifáradni, lassan már a lőtéri kutyát sem érdekli, a kormánypárti oldalhoz meg nagyrészt el sem ér (ezt nem rád, mint aki a linket beküldte értettem, hanem társdalmilag).
empty taxi
bobi0092
A tárgyaláshoz:
bobi0092
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
A lányok száját be kellett tömni, you know...sok mindent megmagyaráz(Úgy tudom, nincsenek beszélő viszonyban)Milyen büszke apuka lehet, hogy a lányaik megdolgoznak a pénzükért és h milyen magasra sikerült jutniuk.és a Kóté lányokat nem ismered véletlenül? az apjuk ügyvéd FehérváronVagy Pákó menedzsere.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
deyell
deyell
Lúdas Solymi
MC12
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
sok mindent megmagyaráz(Úgy tudom, nincsenek beszélő viszonyban)Milyen büszke apuka lehet, hogy a lányaik megdolgoznak a pénzükért és h milyen magasra sikerült jutniuk.és a Kóté lányokat nem ismered véletlenül? az apjuk ügyvéd FehérváronVagy Pákó menedzsere.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
deyell
deyell
Lúdas Solymi
MC12
több mint 3 éve
(Úgy tudom, nincsenek beszélő viszonyban)Milyen büszke apuka lehet, hogy a lányaik megdolgoznak a pénzükért és h milyen magasra sikerült jutniuk.és a Kóté lányokat nem ismered véletlenül? az apjuk ügyvéd FehérváronVagy Pákó menedzsere.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
deyell
deyell
Lúdas Solymi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Milyen büszke apuka lehet, hogy a lányaik megdolgoznak a pénzükért és h milyen magasra sikerült jutniuk.és a Kóté lányokat nem ismered véletlenül? az apjuk ügyvéd FehérváronVagy Pákó menedzsere.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
deyell
deyell
több mint 3 éve
Nem, tényleg elkerülés volt.Ne szerénykedj.Őket sikerült elkerülnöm. Meg apukát is.és a Kóté lányokat nem ismered véletlenül? az apjuk ügyvéd FehérváronVagy Pákó menedzsere.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
deyell
deyell
csebi
több mint 3 éve
Ne szerénykedj.Őket sikerült elkerülnöm. Meg apukát is.és a Kóté lányokat nem ismered véletlenül? az apjuk ügyvéd FehérváronVagy Pákó menedzsere.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
deyell
deyell
több mint 3 éve
Őket sikerült elkerülnöm. Meg apukát is.és a Kóté lányokat nem ismered véletlenül? az apjuk ügyvéd FehérváronVagy Pákó menedzsere.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
deyell
deyell
több mint 3 éve
és a Kóté lányokat nem ismered véletlenül? az apjuk ügyvéd FehérváronVagy Pákó menedzsere.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
deyell
built for this shit
több mint 3 éve
Vagy Pákó menedzsere.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
deyell
több mint 3 éve
www.blikk.hu/politika/magyar-politika/borkai-zsolt-polgarmester-diszpolgari-cim-szexbotrany/1yj8e1paz Aperol reklámarca is lehetne
kész
built for this shit