Politika
66 feliratkozó
1 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
Revízió fegyverrel bazmeg.Mondjuk a revízióhoz TÉNYLEG erős hadsereg kéne 😊
Amadeus von Dollárbaloldal
MC12
Szólj már be a lendvaiba, hogy azért kezdik túltolni.
több mint 3 éve
Mondjuk a revízióhoz TÉNYLEG erős hadsereg kéne 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Amadeus von DollárbaloldalJó, hát idióták nedves vágyálmai...kb. mint amikor vki azt hiszi, hogy kigyúrt testtel majd bukni fognak rá a jó csajok, aztán csak a gyúrós társak fogják nézegetni meg dícsérni.
több mint 3 éve
Asszem már akkor is jöttek a sajtóhírek h miért nem követhették el Kaiserek, ő meg nagyban magyarázta órán is h lehet vmi közvetlen bizonyíték ellenkezőjét mutatja de a lényeg az a közvetett bizonyítékok egy része ami alapján nagyban feltételezhető h ők voltak …nem tudom mit vágott le Morral kapcsolatban, én csak az óráira emlékszem, amin enyhén extravagáns stílusban adta elő magát, volt hogy végig káromkodott, de mégis elérte hogy másfél órán keresztül odafigyeljen az ember.Nekem csak vmi szabadon választhatók tanított. Valóban jó előadó volt de amit órán Morral kapcsolatban levágott főleg az utána levő dolgokra tekintettel nagyon gaz.egyik legjobb arc volt az egyetemen. kár hogy már nem tanít.Btw: ő is a volt oktatóim illusztris társaságába tartozik:Engem csk vizsgáztatott.
444.hu/2023/02/10/egy-evet-kapott-felfuggesztve-a-fenyo-gyilkossaggal-osszefuggo-ugyeben-az-egykori-fovarosi-fougyesz?appview
csebi
deyell
csebi
ha már itt tartunk, az a lol hogy Deutsch Tamás jogot tanít a Milton Friedman Egyetemen
i.imgur.com/1jSKp1x.png
deyell
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
magánjogot.nem tudom mit vágott le Morral kapcsolatban, én csak az óráira emlékszem, amin enyhén extravagáns stílusban adta elő magát, volt hogy végig káromkodott, de mégis elérte hogy másfél órán keresztül odafigyeljen az ember.Nekem csak vmi szabadon választhatók tanított. Valóban jó előadó volt de amit órán Morral kapcsolatban levágott főleg az utána levő dolgokra tekintettel nagyon gaz.egyik legjobb arc volt az egyetemen. kár hogy már nem tanít.Btw: ő is a volt oktatóim illusztris társaságába tartozik:Engem csk vizsgáztatott.
444.hu/2023/02/10/egy-evet-kapott-felfuggesztve-a-fenyo-gyilkossaggal-osszefuggo-ugyeben-az-egykori-fovarosi-fougyesz?appview
csebi
deyell
csebi
ha már itt tartunk, az a lol hogy Deutsch Tamás jogot tanít a Milton Friedman Egyetemen
i.imgur.com/1jSKp1x.png
deyell
Baszki, Vékásék sorsot húztak annak idején mikor zvzett, hogy ki rugdossa át.
több mint 3 éve
De hát a Martini alapértelmezetten a koktél, nem a vermut. Vagy mindketten a vermutot értettétek rajta?Az Iggles vereségén felbuzdulva? 😀Még a végén azt hiszik h együtt Martiniztünk …először én is azt hittem, akkor megyek, és én is zárom 😮Nekem sem Martinizes után kellene politika topikot olvasni. Úgy értettem először h a 94es választás árát nem értette a többség … be is zárom a topikot mára 😊Szebben én se foglalhattam volna össze, köszi.Eladósodás, szellemi-lelki és sokszor kézzel fogható korrupció, fontos társadalmi kérdések tabusítása, majd az ilyen típusú kezeletlen és be nem ismert össztársadalmi problémák betetőzéseként futótűzként terjedő gyógyszerfüggőség, alkoholizmus és világrekordot jelentő öngyilkosságok.Milyen áron?Egyetértek. Ha választani kéne, akkor a rendszerváltás utániak közül a 2002-es a legfontosabb, mai napig kiható hatású választás kampánytechnikai, társadalmi vagy családi értelemben is.Nekem a 2002-es választás volt maradandó élmény. Emlékszem egy festő haveromnak segítettem valami random falusi házban, és ment a Kossuth téri "vigyél magaddal még egy embert" beszéd(Nem emlékszem élőben vagy felvételről). A házigazda 50-es nő totál átszellemült fejjel elkezdte rángatni haveromat, hogy Csabikám menj el szavazni, vigyél magaddal valakit, vigyed anyádat. Leírva nem is jön át, mennyire szélsőséges, visszataszító jelenet volt. Akkor zúgott ki a parlamentből mindenki, aki nem kötelezte el magát a két tábor valamelyikébe. Én csak arra tudtam gondolni, hogy jó Isten innentől ez a magyar politika. Sajnos igazam lett. Nekem ez volt a meghatározó élményem kamasz korom vége felé, és emiatt is kardoskodok a végsőkig pluralizmus mellett, annak ellenére, hogy már a reménye is elveszett ebben az országban, és a világban is inkább a polarizálódás jellemző.Egyértelműen a 2002-es választás volt a legjelentősebb mind közül. A hideg polgárháborús hangulatú, a magánéletbe is kiterjedő gyűlölködés akkor mérgezte meg teljesen a társadalmat.
andree
Az anekdoták szerint ekkor jelentette ki Orbán szűk körben, hogy a "Kádár-rendszer győzött, alkalmazkodni kell".
Kampman
A ‘94es még érthető volt, az embereknek egyszerűen sok volt az a vadkapitalizmus ami jött abban a pár évben, biztonságra, rendre, nyugalomra vágytak, logikus volt visszahívni azokat, akik egy 30+ évig biztosítani tudtàk azt. (mégha az emberek túlnyomó többsége nem is értette, hogy milyen áron)
MC12
csebi
Kb. ez a Kádár-rendszer mérlegének a negatív része, nyilván a közismert elnyomás, szabadsághiány, megszállás, stb. mellett.
Kampman
MC12
csebi
slowmotion
csebi
Viccen kívül, ha valamit nem iszom, az a Martini. Meg a hubi, meg a kevert. Meg még sok minden. De a vermutokkal meg ilyenekkel a vilagból ki lehet üldözni.
Szóval az együtt Martinizés az nagyon durva sci-fi lenne 😉
slowmotion
több mint 3 éve
Mivel tegnap Fidesz médiában olvastam, ezért nem linkeltem...Tesóm kollegája volt a csávó évekig. Tavaly mondott fel a vajdából, mert kiderült hogy homár és az egyik szülő írt a sulinak hogy nem szeretné ha a gyerekét tanítaná. Akkor írt egy levelet a kollégáknak, és abban derült ki hogy meleg. Kikérdezte a diákokat is, de senkinek sem tűnt fel semmi.
hvg.hu/itthon/20230213_altalanos_iskola_pedagogiai_asszisztens_tankerulet_diak_oktatas
Nem használnak az ügynek ezek a sztorik...
NB2
Azért durva hogyha nem kezdett volna el tiktokozni, kb. sose derült volna ki, és simán taníthatott volna.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Sportdiplomácia (dajcstomi egy bayer light)nem tudom mit vágott le Morral kapcsolatban, én csak az óráira emlékszem, amin enyhén extravagáns stílusban adta elő magát, volt hogy végig káromkodott, de mégis elérte hogy másfél órán keresztül odafigyeljen az ember.Nekem csak vmi szabadon választhatók tanított. Valóban jó előadó volt de amit órán Morral kapcsolatban levágott főleg az utána levő dolgokra tekintettel nagyon gaz.egyik legjobb arc volt az egyetemen. kár hogy már nem tanít.Btw: ő is a volt oktatóim illusztris társaságába tartozik:Engem csk vizsgáztatott.
csebi
deyell
csebi
i.imgur.com/1jSKp1x.png
deyell
Labdarúgó stadionok üzemeltetése (Beléptetőkapuk!)
Amikor a tanár megbukik a saját tárgyából.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
nem tudom mit vágott le Morral kapcsolatban, én csak az óráira emlékszem, amin enyhén extravagáns stílusban adta elő magát, volt hogy végig káromkodott, de mégis elérte hogy másfél órán keresztül odafigyeljen az ember.Nekem csak vmi szabadon választhatók tanított. Valóban jó előadó volt de amit órán Morral kapcsolatban levágott főleg az utána levő dolgokra tekintettel nagyon gaz.egyik legjobb arc volt az egyetemen. kár hogy már nem tanít.Btw: ő is a volt oktatóim illusztris társaságába tartozik:Engem csk vizsgáztatott.
csebi
deyell
csebi
i.imgur.com/1jSKp1x.png
built for this shit
több mint 3 éve
Szervezzünk valami East bulit? Elcsalogatjuk valahogy dande-t is 😀nézd, én hajlandó lettem volna felkarolni Téged, hogy a karakterfejlődésedet felgyorsítsuk, de ha nem kéred... 😛A hubi meg a kevert hagyján. De hogy egy cowboys szurkolóval igyak együtt??? Azért mindennek van határa 😊Az Iggles vereségén felbuzdulva? 😀Még a végén azt hiszik h együtt Martiniztünk …először én is azt hittem, akkor megyek, és én is zárom 😮Nekem sem Martinizes után kellene politika topikot olvasni. Úgy értettem először h a 94es választás árát nem értette a többség … be is zárom a topikot mára 😊Szebben én se foglalhattam volna össze, köszi.Eladósodás, szellemi-lelki és sokszor kézzel fogható korrupció, fontos társadalmi kérdések tabusítása, majd az ilyen típusú kezeletlen és be nem ismert össztársadalmi problémák betetőzéseként futótűzként terjedő gyógyszerfüggőség, alkoholizmus és világrekordot jelentő öngyilkosságok.Milyen áron?Egyetértek. Ha választani kéne, akkor a rendszerváltás utániak közül a 2002-es a legfontosabb, mai napig kiható hatású választás kampánytechnikai, társadalmi vagy családi értelemben is.Nekem a 2002-es választás volt maradandó élmény. Emlékszem egy festő haveromnak segítettem valami random falusi házban, és ment a Kossuth téri "vigyél magaddal még egy embert" beszéd(Nem emlékszem élőben vagy felvételről). A házigazda 50-es nő totál átszellemült fejjel elkezdte rángatni haveromat, hogy Csabikám menj el szavazni, vigyél magaddal valakit, vigyed anyádat. Leírva nem is jön át, mennyire szélsőséges, visszataszító jelenet volt. Akkor zúgott ki a parlamentből mindenki, aki nem kötelezte el magát a két tábor valamelyikébe. Én csak arra tudtam gondolni, hogy jó Isten innentől ez a magyar politika. Sajnos igazam lett. Nekem ez volt a meghatározó élményem kamasz korom vége felé, és emiatt is kardoskodok a végsőkig pluralizmus mellett, annak ellenére, hogy már a reménye is elveszett ebben az országban, és a világban is inkább a polarizálódás jellemző.Egyértelműen a 2002-es választás volt a legjelentősebb mind közül. A hideg polgárháborús hangulatú, a magánéletbe is kiterjedő gyűlölködés akkor mérgezte meg teljesen a társadalmat.
andree
Az anekdoták szerint ekkor jelentette ki Orbán szűk körben, hogy a "Kádár-rendszer győzött, alkalmazkodni kell".
Kampman
A ‘94es még érthető volt, az embereknek egyszerűen sok volt az a vadkapitalizmus ami jött abban a pár évben, biztonságra, rendre, nyugalomra vágytak, logikus volt visszahívni azokat, akik egy 30+ évig biztosítani tudtàk azt. (mégha az emberek túlnyomó többsége nem is értette, hogy milyen áron)
MC12
csebi
Kb. ez a Kádár-rendszer mérlegének a negatív része, nyilván a közismert elnyomás, szabadsághiány, megszállás, stb. mellett.
Kampman
MC12
csebi
slowmotion
csebi
Viccen kívül, ha valamit nem iszom, az a Martini. Meg a hubi, meg a kevert. Meg még sok minden. De a vermutokkal meg ilyenekkel a vilagból ki lehet üldözni.
slowmotion
csebi
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
nézd, én hajlandó lettem volna felkarolni Téged, hogy a karakterfejlődésedet felgyorsítsuk, de ha nem kéred... 😛A hubi meg a kevert hagyján. De hogy egy cowboys szurkolóval igyak együtt??? Azért mindennek van határa 😊Az Iggles vereségén felbuzdulva? 😀Még a végén azt hiszik h együtt Martiniztünk …először én is azt hittem, akkor megyek, és én is zárom 😮Nekem sem Martinizes után kellene politika topikot olvasni. Úgy értettem először h a 94es választás árát nem értette a többség … be is zárom a topikot mára 😊Szebben én se foglalhattam volna össze, köszi.Eladósodás, szellemi-lelki és sokszor kézzel fogható korrupció, fontos társadalmi kérdések tabusítása, majd az ilyen típusú kezeletlen és be nem ismert össztársadalmi problémák betetőzéseként futótűzként terjedő gyógyszerfüggőség, alkoholizmus és világrekordot jelentő öngyilkosságok.Milyen áron?Egyetértek. Ha választani kéne, akkor a rendszerváltás utániak közül a 2002-es a legfontosabb, mai napig kiható hatású választás kampánytechnikai, társadalmi vagy családi értelemben is.Nekem a 2002-es választás volt maradandó élmény. Emlékszem egy festő haveromnak segítettem valami random falusi házban, és ment a Kossuth téri "vigyél magaddal még egy embert" beszéd(Nem emlékszem élőben vagy felvételről). A házigazda 50-es nő totál átszellemült fejjel elkezdte rángatni haveromat, hogy Csabikám menj el szavazni, vigyél magaddal valakit, vigyed anyádat. Leírva nem is jön át, mennyire szélsőséges, visszataszító jelenet volt. Akkor zúgott ki a parlamentből mindenki, aki nem kötelezte el magát a két tábor valamelyikébe. Én csak arra tudtam gondolni, hogy jó Isten innentől ez a magyar politika. Sajnos igazam lett. Nekem ez volt a meghatározó élményem kamasz korom vége felé, és emiatt is kardoskodok a végsőkig pluralizmus mellett, annak ellenére, hogy már a reménye is elveszett ebben az országban, és a világban is inkább a polarizálódás jellemző.Egyértelműen a 2002-es választás volt a legjelentősebb mind közül. A hideg polgárháborús hangulatú, a magánéletbe is kiterjedő gyűlölködés akkor mérgezte meg teljesen a társadalmat.
andree
Kampman
MC12
csebi
Kampman
MC12
csebi
slowmotion
csebi
slowmotion
csebi
több mint 3 éve
A hubi meg a kevert hagyján. De hogy egy cowboys szurkolóval igyak együtt??? Azért mindennek van határa 😊Az Iggles vereségén felbuzdulva? 😀Még a végén azt hiszik h együtt Martiniztünk …először én is azt hittem, akkor megyek, és én is zárom 😮Nekem sem Martinizes után kellene politika topikot olvasni. Úgy értettem először h a 94es választás árát nem értette a többség … be is zárom a topikot mára 😊Szebben én se foglalhattam volna össze, köszi.Eladósodás, szellemi-lelki és sokszor kézzel fogható korrupció, fontos társadalmi kérdések tabusítása, majd az ilyen típusú kezeletlen és be nem ismert össztársadalmi problémák betetőzéseként futótűzként terjedő gyógyszerfüggőség, alkoholizmus és világrekordot jelentő öngyilkosságok.Milyen áron?Egyetértek. Ha választani kéne, akkor a rendszerváltás utániak közül a 2002-es a legfontosabb, mai napig kiható hatású választás kampánytechnikai, társadalmi vagy családi értelemben is.Nekem a 2002-es választás volt maradandó élmény. Emlékszem egy festő haveromnak segítettem valami random falusi házban, és ment a Kossuth téri "vigyél magaddal még egy embert" beszéd(Nem emlékszem élőben vagy felvételről). A házigazda 50-es nő totál átszellemült fejjel elkezdte rángatni haveromat, hogy Csabikám menj el szavazni, vigyél magaddal valakit, vigyed anyádat. Leírva nem is jön át, mennyire szélsőséges, visszataszító jelenet volt. Akkor zúgott ki a parlamentből mindenki, aki nem kötelezte el magát a két tábor valamelyikébe. Én csak arra tudtam gondolni, hogy jó Isten innentől ez a magyar politika. Sajnos igazam lett. Nekem ez volt a meghatározó élményem kamasz korom vége felé, és emiatt is kardoskodok a végsőkig pluralizmus mellett, annak ellenére, hogy már a reménye is elveszett ebben az országban, és a világban is inkább a polarizálódás jellemző.Egyértelműen a 2002-es választás volt a legjelentősebb mind közül. A hideg polgárháborús hangulatú, a magánéletbe is kiterjedő gyűlölködés akkor mérgezte meg teljesen a társadalmat.
andree
Kampman
MC12
csebi
Kampman
MC12
csebi
slowmotion
csebi
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mivel tegnap Fidesz médiában olvastam, ezért nem linkeltem...hvg.hu/itthon/20230213_altalanos_iskola_pedagogiai_asszisztens_tankerulet_diak_oktatas
Nem használnak az ügynek ezek a sztorik...
több mint 3 éve
Bizonyos idoszamitasok szerint mar tul is vagyunk rajta… 😉3023 előtt semmiképpen, utána ki tudja...szal aszondod a jövőben előfordulhat? 😀Még a végén azt hiszik h együtt Martiniztünk …Az Iggles vereségén felbuzdulva? 😀
csebi
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
több mint 3 éve
3023 előtt semmiképpen, utána ki tudja...szal aszondod a jövőben előfordulhat? 😀Még a végén azt hiszik h együtt Martiniztünk …Az Iggles vereségén felbuzdulva? 😀
csebi
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
szal aszondod a jövőben előfordulhat? 😀Még a végén azt hiszik h együtt Martiniztünk …Az Iggles vereségén felbuzdulva? 😀
csebi
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Az Iggles vereségén felbuzdulva? 😀Még a végén azt hiszik h együtt Martiniztünk …először én is azt hittem, akkor megyek, és én is zárom 😮Nekem sem Martinizes után kellene politika topikot olvasni. Úgy értettem először h a 94es választás árát nem értette a többség … be is zárom a topikot mára 😊Szebben én se foglalhattam volna össze, köszi.Eladósodás, szellemi-lelki és sokszor kézzel fogható korrupció, fontos társadalmi kérdések tabusítása, majd az ilyen típusú kezeletlen és be nem ismert össztársadalmi problémák betetőzéseként futótűzként terjedő gyógyszerfüggőség, alkoholizmus és világrekordot jelentő öngyilkosságok.Milyen áron?Egyetértek. Ha választani kéne, akkor a rendszerváltás utániak közül a 2002-es a legfontosabb, mai napig kiható hatású választás kampánytechnikai, társadalmi vagy családi értelemben is.Nekem a 2002-es választás volt maradandó élmény. Emlékszem egy festő haveromnak segítettem valami random falusi házban, és ment a Kossuth téri "vigyél magaddal még egy embert" beszéd(Nem emlékszem élőben vagy felvételről). A házigazda 50-es nő totál átszellemült fejjel elkezdte rángatni haveromat, hogy Csabikám menj el szavazni, vigyél magaddal valakit, vigyed anyádat. Leírva nem is jön át, mennyire szélsőséges, visszataszító jelenet volt. Akkor zúgott ki a parlamentből mindenki, aki nem kötelezte el magát a két tábor valamelyikébe. Én csak arra tudtam gondolni, hogy jó Isten innentől ez a magyar politika. Sajnos igazam lett. Nekem ez volt a meghatározó élményem kamasz korom vége felé, és emiatt is kardoskodok a végsőkig pluralizmus mellett, annak ellenére, hogy már a reménye is elveszett ebben az országban, és a világban is inkább a polarizálódás jellemző.Egyértelműen a 2002-es választás volt a legjelentősebb mind közül. A hideg polgárháborús hangulatú, a magánéletbe is kiterjedő gyűlölködés akkor mérgezte meg teljesen a társadalmat.
andree
Kampman
MC12
csebi
Kampman
MC12
csebi
slowmotion
csebi
több mint 3 éve
Még a végén azt hiszik h együtt Martiniztünk …először én is azt hittem, akkor megyek, és én is zárom 😮Nekem sem Martinizes után kellene politika topikot olvasni. Úgy értettem először h a 94es választás árát nem értette a többség … be is zárom a topikot mára 😊Szebben én se foglalhattam volna össze, köszi.Eladósodás, szellemi-lelki és sokszor kézzel fogható korrupció, fontos társadalmi kérdések tabusítása, majd az ilyen típusú kezeletlen és be nem ismert össztársadalmi problémák betetőzéseként futótűzként terjedő gyógyszerfüggőség, alkoholizmus és világrekordot jelentő öngyilkosságok.Milyen áron?Egyetértek. Ha választani kéne, akkor a rendszerváltás utániak közül a 2002-es a legfontosabb, mai napig kiható hatású választás kampánytechnikai, társadalmi vagy családi értelemben is.Nekem a 2002-es választás volt maradandó élmény. Emlékszem egy festő haveromnak segítettem valami random falusi házban, és ment a Kossuth téri "vigyél magaddal még egy embert" beszéd(Nem emlékszem élőben vagy felvételről). A házigazda 50-es nő totál átszellemült fejjel elkezdte rángatni haveromat, hogy Csabikám menj el szavazni, vigyél magaddal valakit, vigyed anyádat. Leírva nem is jön át, mennyire szélsőséges, visszataszító jelenet volt. Akkor zúgott ki a parlamentből mindenki, aki nem kötelezte el magát a két tábor valamelyikébe. Én csak arra tudtam gondolni, hogy jó Isten innentől ez a magyar politika. Sajnos igazam lett. Nekem ez volt a meghatározó élményem kamasz korom vége felé, és emiatt is kardoskodok a végsőkig pluralizmus mellett, annak ellenére, hogy már a reménye is elveszett ebben az országban, és a világban is inkább a polarizálódás jellemző.Egyértelműen a 2002-es választás volt a legjelentősebb mind közül. A hideg polgárháborús hangulatú, a magánéletbe is kiterjedő gyűlölködés akkor mérgezte meg teljesen a társadalmat.
andree
Kampman
MC12
csebi
Kampman
MC12
csebi
slowmotion
több mint 3 éve
először én is azt hittem, akkor megyek, és én is zárom 😮Nekem sem Martinizes után kellene politika topikot olvasni. Úgy értettem először h a 94es választás árát nem értette a többség … be is zárom a topikot mára 😊Szebben én se foglalhattam volna össze, köszi.Eladósodás, szellemi-lelki és sokszor kézzel fogható korrupció, fontos társadalmi kérdések tabusítása, majd az ilyen típusú kezeletlen és be nem ismert össztársadalmi problémák betetőzéseként futótűzként terjedő gyógyszerfüggőség, alkoholizmus és világrekordot jelentő öngyilkosságok.Milyen áron?Egyetértek. Ha választani kéne, akkor a rendszerváltás utániak közül a 2002-es a legfontosabb, mai napig kiható hatású választás kampánytechnikai, társadalmi vagy családi értelemben is.Nekem a 2002-es választás volt maradandó élmény. Emlékszem egy festő haveromnak segítettem valami random falusi házban, és ment a Kossuth téri "vigyél magaddal még egy embert" beszéd(Nem emlékszem élőben vagy felvételről). A házigazda 50-es nő totál átszellemült fejjel elkezdte rángatni haveromat, hogy Csabikám menj el szavazni, vigyél magaddal valakit, vigyed anyádat. Leírva nem is jön át, mennyire szélsőséges, visszataszító jelenet volt. Akkor zúgott ki a parlamentből mindenki, aki nem kötelezte el magát a két tábor valamelyikébe. Én csak arra tudtam gondolni, hogy jó Isten innentől ez a magyar politika. Sajnos igazam lett. Nekem ez volt a meghatározó élményem kamasz korom vége felé, és emiatt is kardoskodok a végsőkig pluralizmus mellett, annak ellenére, hogy már a reménye is elveszett ebben az országban, és a világban is inkább a polarizálódás jellemző.Egyértelműen a 2002-es választás volt a legjelentősebb mind közül. A hideg polgárháborús hangulatú, a magánéletbe is kiterjedő gyűlölködés akkor mérgezte meg teljesen a társadalmat.
andree
Kampman
MC12
csebi
Kampman
MC12
csebi
több mint 3 éve
A választás lélektan / boszorkány üldözés és szekértáborosodás szempontjából szerintem is a 2002-es volt a minőségi váltás. Azzal kapcsolatban, hogy melyik volt összességében a legnegatívabb hatással, nálam azért még mindig 1994 vezet, amit 2022 követ - az újkádári rendszer véglegesedése - és utána jön 2002. Az 1994-es eset egy nemzettragédia volt. A volt demokratikus ellenzékből alakult párt - a kádári idők EGYETLEN aktívan a rezsim ellen fellépő csoportosulása - négy év után koalícióra lép a kádári utódpárttal? Szabad választások után, erőszak, kényszer nélkül? Ha valaki írt volna egy ilyen film-forgatókönyvet, akkor arra azt mondtam volna, hogy még gondolat kísérletnek is rossz, ahhoz is túl valószínűtlen. Aztán tessék.Egyértelműen a 2002-es választás volt a legjelentősebb mind közül. A hideg polgárháborús hangulatú, a magánéletbe is kiterjedő gyűlölködés akkor mérgezte meg teljesen a társadalmat.Egyetértek. Ha választani kéne, akkor a rendszerváltás utániak közül a 2002-es a legfontosabb, mai napig kiható hatású választás kampánytechnikai, társadalmi vagy családi értelemben is.
Kampman
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Nekem sem Martinizes után kellene politika topikot olvasni. Úgy értettem először h a 94es választás árát nem értette a többség … be is zárom a topikot mára 😊Szebben én se foglalhattam volna össze, köszi.Eladósodás, szellemi-lelki és sokszor kézzel fogható korrupció, fontos társadalmi kérdések tabusítása, majd az ilyen típusú kezeletlen és be nem ismert össztársadalmi problémák betetőzéseként futótűzként terjedő gyógyszerfüggőség, alkoholizmus és világrekordot jelentő öngyilkosságok.Milyen áron?Egyetértek. Ha választani kéne, akkor a rendszerváltás utániak közül a 2002-es a legfontosabb, mai napig kiható hatású választás kampánytechnikai, társadalmi vagy családi értelemben is.Nekem a 2002-es választás volt maradandó élmény. Emlékszem egy festő haveromnak segítettem valami random falusi házban, és ment a Kossuth téri "vigyél magaddal még egy embert" beszéd(Nem emlékszem élőben vagy felvételről). A házigazda 50-es nő totál átszellemült fejjel elkezdte rángatni haveromat, hogy Csabikám menj el szavazni, vigyél magaddal valakit, vigyed anyádat. Leírva nem is jön át, mennyire szélsőséges, visszataszító jelenet volt. Akkor zúgott ki a parlamentből mindenki, aki nem kötelezte el magát a két tábor valamelyikébe. Én csak arra tudtam gondolni, hogy jó Isten innentől ez a magyar politika. Sajnos igazam lett. Nekem ez volt a meghatározó élményem kamasz korom vége felé, és emiatt is kardoskodok a végsőkig pluralizmus mellett, annak ellenére, hogy már a reménye is elveszett ebben az országban, és a világban is inkább a polarizálódás jellemző.Egyértelműen a 2002-es választás volt a legjelentősebb mind közül. A hideg polgárháborús hangulatú, a magánéletbe is kiterjedő gyűlölködés akkor mérgezte meg teljesen a társadalmat.
andree
Kampman
MC12
csebi
Kampman
MC12
több mint 3 éve
Jó Áron (volt egy ilyen szar Baumax reklám 2000 környékén, Jó Áron és Érték Elek 😄)Milyen áron?Egyetértek. Ha választani kéne, akkor a rendszerváltás utániak közül a 2002-es a legfontosabb, mai napig kiható hatású választás kampánytechnikai, társadalmi vagy családi értelemben is.Nekem a 2002-es választás volt maradandó élmény. Emlékszem egy festő haveromnak segítettem valami random falusi házban, és ment a Kossuth téri "vigyél magaddal még egy embert" beszéd(Nem emlékszem élőben vagy felvételről). A házigazda 50-es nő totál átszellemült fejjel elkezdte rángatni haveromat, hogy Csabikám menj el szavazni, vigyél magaddal valakit, vigyed anyádat. Leírva nem is jön át, mennyire szélsőséges, visszataszító jelenet volt. Akkor zúgott ki a parlamentből mindenki, aki nem kötelezte el magát a két tábor valamelyikébe. Én csak arra tudtam gondolni, hogy jó Isten innentől ez a magyar politika. Sajnos igazam lett. Nekem ez volt a meghatározó élményem kamasz korom vége felé, és emiatt is kardoskodok a végsőkig pluralizmus mellett, annak ellenére, hogy már a reménye is elveszett ebben az országban, és a világban is inkább a polarizálódás jellemző.Egyértelműen a 2002-es választás volt a legjelentősebb mind közül. A hideg polgárháborús hangulatú, a magánéletbe is kiterjedő gyűlölködés akkor mérgezte meg teljesen a társadalmat.
andree
Kampman
MC12
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Szebben én se foglalhattam volna össze, köszi.Eladósodás, szellemi-lelki és sokszor kézzel fogható korrupció, fontos társadalmi kérdések tabusítása, majd az ilyen típusú kezeletlen és be nem ismert össztársadalmi problémák betetőzéseként futótűzként terjedő gyógyszerfüggőség, alkoholizmus és világrekordot jelentő öngyilkosságok.Milyen áron?Egyetértek. Ha választani kéne, akkor a rendszerváltás utániak közül a 2002-es a legfontosabb, mai napig kiható hatású választás kampánytechnikai, társadalmi vagy családi értelemben is.Nekem a 2002-es választás volt maradandó élmény. Emlékszem egy festő haveromnak segítettem valami random falusi házban, és ment a Kossuth téri "vigyél magaddal még egy embert" beszéd(Nem emlékszem élőben vagy felvételről). A házigazda 50-es nő totál átszellemült fejjel elkezdte rángatni haveromat, hogy Csabikám menj el szavazni, vigyél magaddal valakit, vigyed anyádat. Leírva nem is jön át, mennyire szélsőséges, visszataszító jelenet volt. Akkor zúgott ki a parlamentből mindenki, aki nem kötelezte el magát a két tábor valamelyikébe. Én csak arra tudtam gondolni, hogy jó Isten innentől ez a magyar politika. Sajnos igazam lett. Nekem ez volt a meghatározó élményem kamasz korom vége felé, és emiatt is kardoskodok a végsőkig pluralizmus mellett, annak ellenére, hogy már a reménye is elveszett ebben az országban, és a világban is inkább a polarizálódás jellemző.Egyértelműen a 2002-es választás volt a legjelentősebb mind közül. A hideg polgárháborús hangulatú, a magánéletbe is kiterjedő gyűlölködés akkor mérgezte meg teljesen a társadalmat.
andree
Kampman
MC12
csebi
Kampman
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Eladósodás, szellemi-lelki és sokszor kézzel fogható korrupció, fontos társadalmi kérdések tabusítása, majd az ilyen típusú kezeletlen és be nem ismert össztársadalmi problémák betetőzéseként futótűzként terjedő gyógyszerfüggőség, alkoholizmus és világrekordot jelentő öngyilkosságok.Milyen áron?Egyetértek. Ha választani kéne, akkor a rendszerváltás utániak közül a 2002-es a legfontosabb, mai napig kiható hatású választás kampánytechnikai, társadalmi vagy családi értelemben is.Nekem a 2002-es választás volt maradandó élmény. Emlékszem egy festő haveromnak segítettem valami random falusi házban, és ment a Kossuth téri "vigyél magaddal még egy embert" beszéd(Nem emlékszem élőben vagy felvételről). A házigazda 50-es nő totál átszellemült fejjel elkezdte rángatni haveromat, hogy Csabikám menj el szavazni, vigyél magaddal valakit, vigyed anyádat. Leírva nem is jön át, mennyire szélsőséges, visszataszító jelenet volt. Akkor zúgott ki a parlamentből mindenki, aki nem kötelezte el magát a két tábor valamelyikébe. Én csak arra tudtam gondolni, hogy jó Isten innentől ez a magyar politika. Sajnos igazam lett. Nekem ez volt a meghatározó élményem kamasz korom vége felé, és emiatt is kardoskodok a végsőkig pluralizmus mellett, annak ellenére, hogy már a reménye is elveszett ebben az országban, és a világban is inkább a polarizálódás jellemző.Egyértelműen a 2002-es választás volt a legjelentősebb mind közül. A hideg polgárháborús hangulatú, a magánéletbe is kiterjedő gyűlölködés akkor mérgezte meg teljesen a társadalmat.
andree
Kampman
MC12
csebi