Politika
66 feliratkozó
1 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
gyönyörű nézni, ahogy az EPP leszámol a többi frakcióval, eddig a szocik kapták, most meg a zöldek.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
biztos van, de ezt még én sem tudom. sőt sztem itt azt biztosan nem követték, Leyen is a szélén volt, protokoll szerint nem ott a helye.Gyanitom erre is van valamilyen diplomaciai protokoll.Igen, szvsz az a megalazas, hogy a nyiltan konfliktussal terhelt OV-Zelenszki kapcsolatra tekintettel szandekosan ele allitjak be. KErdem ismet, szemelyes kicsinyessegen tul ennek mi a haszna? (ha valaki tudja, irja meg pls).Zelenkszy-nek középen kell lennie mer ő most a fókusz
undisputedly
hova teszed főnit hogy ne legyen gáz?
ha ki teszed a szélre gáz, ha mögé teszed gáz
ha mellé teszed gáz
megint nincs rajta sapka
Negritis, a vajda
undisputedly
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
mi van ha most aszerint jártak el?Gyanitom erre is van valamilyen diplomaciai protokoll.Igen, szvsz az a megalazas, hogy a nyiltan konfliktussal terhelt OV-Zelenszki kapcsolatra tekintettel szandekosan ele allitjak be. KErdem ismet, szemelyes kicsinyessegen tul ennek mi a haszna? (ha valaki tudja, irja meg pls).Zelenkszy-nek középen kell lennie mer ő most a fókusz
undisputedly
ha mellé teszed gáz
megint nincs rajta sapka
Negritis, a vajda
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Továbbra sem értem. Mi a baj ezzel? Próbáltak a kedvére tenni. Tudják, hogy szeret mindig a középpontban lenni, hát gondoskodtak róla, hogy ott legyen a kép közepén. Ápolták a lelkét.Sot, a kotelezo kezfogas is megvolt (amit az OV stab meg meg is probalt mas optikaval leadni), ettol meg nem allitod be OV ele a fotozason.Van egy közös fotó arról, hogy Orbán is felsorakozik Zelenszkij mögött.Igen, szvsz az a megalazas, hogy a nyiltan konfliktussal terhelt OV-Zelenszki kapcsolatra tekintettel szandekosan ele allitjak be. KErdem ismet, szemelyes kicsinyessegen tul ennek mi a haszna? (ha valaki tudja, irja meg pls).egyszeruen nem alazol meg egy allamfot a diplomaciai fotozason. Ez olyan szint, amit Putyin csinalt Merkellel meg a kutyaval kb.Már bocsesz, OV miért is lett megalázva? Az a megalázás, hogy Zelenszkij mögé állították?
undisputedly
Nos, a megalázás az lett volna, ha azt mondják neki, "öreg, te a ruszkiknak szoktál tapsikolni, köszönjük, hogy a tiszteletedet tetted közöttünk, de ezen a fotón nincs semmi keresnivalód".
nagylaza, főpohárnok
undisputedly
nagylaza, főpohárnok
undisputedly
több mint 3 éve
Gyanitom erre is van valamilyen diplomaciai protokoll.Igen, szvsz az a megalazas, hogy a nyiltan konfliktussal terhelt OV-Zelenszki kapcsolatra tekintettel szandekosan ele allitjak be. KErdem ismet, szemelyes kicsinyessegen tul ennek mi a haszna? (ha valaki tudja, irja meg pls).Zelenkszy-nek középen kell lennie mer ő most a fókusz
undisputedly
ha mellé teszed gáz
megint nincs rajta sapka
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Igen, szvsz az a megalazas, hogy a nyiltan konfliktussal terhelt OV-Zelenszki kapcsolatra tekintettel szandekosan ele allitjak be. KErdem ismet, szemelyes kicsinyessegen tul ennek mi a haszna? (ha valaki tudja, irja meg pls).Zelenkszy-nek középen kell lennie mer ő most a fókusz
undisputedly
ha mellé teszed gáz
megint nincs rajta sapka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Sot, a kotelezo kezfogas is megvolt (amit az OV stab meg meg is probalt mas optikaval leadni), ettol meg nem allitod be OV ele a fotozason.Van egy közös fotó arról, hogy Orbán is felsorakozik Zelenszkij mögött.Igen, szvsz az a megalazas, hogy a nyiltan konfliktussal terhelt OV-Zelenszki kapcsolatra tekintettel szandekosan ele allitjak be. KErdem ismet, szemelyes kicsinyessegen tul ennek mi a haszna? (ha valaki tudja, irja meg pls).egyszeruen nem alazol meg egy allamfot a diplomaciai fotozason. Ez olyan szint, amit Putyin csinalt Merkellel meg a kutyaval kb.Már bocsesz, OV miért is lett megalázva? Az a megalázás, hogy Zelenszkij mögé állították?
undisputedly
Nos, a megalázás az lett volna, ha azt mondják neki, "öreg, te a ruszkiknak szoktál tapsikolni, köszönjük, hogy a tiszteletedet tetted közöttünk, de ezen a fotón nincs semmi keresnivalód".
nagylaza, főpohárnok
undisputedly
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Van egy közös fotó arról, hogy Orbán is felsorakozik Zelenszkij mögött.Igen, szvsz az a megalazas, hogy a nyiltan konfliktussal terhelt OV-Zelenszki kapcsolatra tekintettel szandekosan ele allitjak be. KErdem ismet, szemelyes kicsinyessegen tul ennek mi a haszna? (ha valaki tudja, irja meg pls).egyszeruen nem alazol meg egy allamfot a diplomaciai fotozason. Ez olyan szint, amit Putyin csinalt Merkellel meg a kutyaval kb.Már bocsesz, OV miért is lett megalázva? Az a megalázás, hogy Zelenszkij mögé állították?
undisputedly
nagylaza, főpohárnok
undisputedly
több mint 3 éve
Igen, szvsz az a megalazas, hogy a nyiltan konfliktussal terhelt OV-Zelenszki kapcsolatra tekintettel szandekosan ele allitjak be. KErdem ismet, szemelyes kicsinyessegen tul ennek mi a haszna? (ha valaki tudja, irja meg pls).egyszeruen nem alazol meg egy allamfot a diplomaciai fotozason. Ez olyan szint, amit Putyin csinalt Merkellel meg a kutyaval kb.Már bocsesz, OV miért is lett megalázva? Az a megalázás, hogy Zelenszkij mögé állították?
undisputedly
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
egyszeruen nem alazol meg egy allamfot a diplomaciai fotozason. Ez olyan szint, amit Putyin csinalt Merkellel meg a kutyaval kb.Már bocsesz, OV miért is lett megalázva? Az a megalázás, hogy Zelenszkij mögé állították?
undisputedly
több mint 3 éve
Lehet intelligensen kommunikalni, nem pedig azt a latszatot kelteni, hogy az altalad idezett kepviseli azt az allaspontot, amit az adott hozzaszolasodban kritizalsz. Egyreszt igenyesseg, de ha ez nincs is meg, a parbeszed masik tagjaval es a forum normakkal szembeni minimum tisztelet.Hol érdekelne engem hogy ki mondta? Nem írtam hogy te voltál. Akármit látsz bele. Egyszerűen azért idéztem mert azt a témát folytattam.Nem, foleg nem kicsinyes, vendetta jellegu politikai f@rokmeregetesre. Mondjuk itt tobbotok abszolut nem foglalkozik a helyes idezessel. Ugy vagdostok kommenteket, megtarsitotok mondandot bizonyos accountokhoz, hogy annak koze nincs a valosaghoz, aztan elintezitek ennyivel, mitn te: "pedig en ugy emlekszem".Pedig én is úgy emlékszem, hogy mondtál ilyet régebben Orbán troll/paraszt húzásaira, de úgy látszik, ennek már vége 😉Mondtam ilyet? Nem. Akkor miert engem idezel vagy adsz a szamba kozvetve olyat, amit nem mondtam?Jaja, mikor Orbán csinálja zseni és évszázad politikusa, mikor más az kicsinyes. Posztmodern.Tactful CactusMondjuk en az EU vezetest sem ertem teljesen. Ha full kikozositik es probaljak megalazni, azzal csak a sajat revans vagyukat elegitik ki, pozitiv hozadeka nincs, Zelenszkit pl teljesen felsleges volt OV ele allitani. Kicsinyes move.
undisputedly
Nemes samu09
Meg kellene tanulni hasznalni az idezes gombot.
undisputedly
ender1112
Ahogyan elottem is irtak tobben, ezzel csak azt erik el, hogy:
1) municiot adnak a rogan fele marketingnek
2) melyebb ellenerzest es idegenkedest valtanak ki OV-bol
Akkor is, ha az a prekoncepcio mar Brusszelben, hogy az OV-roppalyat nem tudjak befolyasolni, ez nem megoldas. Ez a non.verbalis megregulazas, kifigurazas, ez nem mukodik, ha (ahogyan gyurma is irta), te a moral high groundon allsz.
Raadasul ha tetszik, ha nem, az EUs vezetok nem azert vannak ott, hogy szemelyes vendettat vigyenek veghez. Ok ott kepviseloi jelleggel jelennek meg. Diplomaciai szempontbol OV sem magat kepviseli ott (meg akkor sem, ha realpolitikailag meg igen), hanem Magyarorszagot es a magyarokat. Meg annak a tokkelutott ukran polgarmesternek -aki diplomaciai szinten a jelentektelen legypiszok kategoria- is volt annyi esze, hogy a mondandoja vegere azert oda ilessze, hogy az OV-val szembeni ellenerzesei dacara a kritika nem a magyar embereknek szol.
A velt vagy valos serelmeket rendezzek le a 4 fal kozott. Van amugy ezernyi lehetoseguk kifejteni OV-nek negyszemkozt, tobbedmagukkal, csoportosan is, hogy mit gondolnak rola. Olvasva ezeket a diplomaciai leiratokat, telefonbeszelgetes kiszivargasokat stb., szoktak is. Viszont egyszeruen nem alazol meg egy allamfot a diplomaciai fotozason. Ez olyan szint, amit Putyin csinalt Merkellel meg a kutyaval kb.
undisputedly
Vagy ha nem az adott témához írok külön írjak és tegyem hozzá hogy mire írok éppen? Az lenne ám a normális megoldás.
Nemes samu09
több mint 3 éve
Hol érdekelne engem hogy ki mondta? Nem írtam hogy te voltál. Akármit látsz bele. Egyszerűen azért idéztem mert azt a témát folytattam.Nem, foleg nem kicsinyes, vendetta jellegu politikai f@rokmeregetesre. Mondjuk itt tobbotok abszolut nem foglalkozik a helyes idezessel. Ugy vagdostok kommenteket, megtarsitotok mondandot bizonyos accountokhoz, hogy annak koze nincs a valosaghoz, aztan elintezitek ennyivel, mitn te: "pedig en ugy emlekszem".Pedig én is úgy emlékszem, hogy mondtál ilyet régebben Orbán troll/paraszt húzásaira, de úgy látszik, ennek már vége 😉Mondtam ilyet? Nem. Akkor miert engem idezel vagy adsz a szamba kozvetve olyat, amit nem mondtam?Jaja, mikor Orbán csinálja zseni és évszázad politikusa, mikor más az kicsinyes. Posztmodern.Tactful CactusMondjuk en az EU vezetest sem ertem teljesen. Ha full kikozositik es probaljak megalazni, azzal csak a sajat revans vagyukat elegitik ki, pozitiv hozadeka nincs, Zelenszkit pl teljesen felsleges volt OV ele allitani. Kicsinyes move.
undisputedly
Nemes samu09
undisputedly
ender1112
Akkor is, ha az a prekoncepcio mar Brusszelben, hogy az OV-roppalyat nem tudjak befolyasolni, ez nem megoldas. Ez a non.verbalis megregulazas, kifigurazas, ez nem mukodik, ha (ahogyan gyurma is irta), te a moral high groundon allsz.
Raadasul ha tetszik, ha nem, az EUs vezetok nem azert vannak ott, hogy szemelyes vendettat vigyenek veghez. Ok ott kepviseloi jelleggel jelennek meg. Diplomaciai szempontbol OV sem magat kepviseli ott (meg akkor sem, ha realpolitikailag meg igen), hanem Magyarorszagot es a magyarokat. Meg annak a tokkelutott ukran polgarmesternek -aki diplomaciai szinten a jelentektelen legypiszok kategoria- is volt annyi esze, hogy a mondandoja vegere azert oda ilessze, hogy az OV-val szembeni ellenerzesei dacara a kritika nem a magyar embereknek szol.
A velt vagy valos serelmeket rendezzek le a 4 fal kozott. Van amugy ezernyi lehetoseguk kifejteni OV-nek negyszemkozt, tobbedmagukkal, csoportosan is, hogy mit gondolnak rola. Olvasva ezeket a diplomaciai leiratokat, telefonbeszelgetes kiszivargasokat stb., szoktak is. Viszont egyszeruen nem alazol meg egy allamfot a diplomaciai fotozason. Ez olyan szint, amit Putyin csinalt Merkellel meg a kutyaval kb.
undisputedly
Vagy ha nem az adott témához írok külön írjak és tegyem hozzá hogy mire írok éppen? Az lenne ám a normális megoldás.
több mint 3 éve
Nem, foleg nem kicsinyes, vendetta jellegu politikai f@rokmeregetesre. Mondjuk itt tobbotok abszolut nem foglalkozik a helyes idezessel. Ugy vagdostok kommenteket, megtarsitotok mondandot bizonyos accountokhoz, hogy annak koze nincs a valosaghoz, aztan elintezitek ennyivel, mitn te: "pedig en ugy emlekszem".Pedig én is úgy emlékszem, hogy mondtál ilyet régebben Orbán troll/paraszt húzásaira, de úgy látszik, ennek már vége 😉Mondtam ilyet? Nem. Akkor miert engem idezel vagy adsz a szamba kozvetve olyat, amit nem mondtam?Jaja, mikor Orbán csinálja zseni és évszázad politikusa, mikor más az kicsinyes. Posztmodern.Tactful CactusMondjuk en az EU vezetest sem ertem teljesen. Ha full kikozositik es probaljak megalazni, azzal csak a sajat revans vagyukat elegitik ki, pozitiv hozadeka nincs, Zelenszkit pl teljesen felsleges volt OV ele allitani. Kicsinyes move.
undisputedly
Nemes samu09
undisputedly
ender1112
több mint 3 éve
Nyilván nálunk előre nincsenek meg adatok, de nem egyszer álltam már úgy family photohoz h a mi fotosunk rendezett el mkit, hogy hova álljon. Itt még csak nem is menekültügyi igazgatókrol beszélek hanem szimpla szakértői konferenciakrol.Nem látsz bele kicsit túl sokat az EU-ba? 😊Aztán lehet annyit beszélünk erről h a fotós előre megkapta a magasságokat és a test alkatokat és ez alapján rendezte el előre a társaságot h jól nézzen ki a family photo …???Örüljön, hogy egyáltalán odaengedték a többiek közé. Nem az van, hogy vége a PC-világnak?Ja, elég óvodás volt. Nem mindig értem, néha sikerül felülemelkedni OV gyermeteg dolgain, de közben meg nem egyszer, nem kétszer átmegy ilyen hajhúzogatásba.Tactful CactusMondjuk en az EU vezetest sem ertem teljesen. Ha full kikozositik es probaljak megalazni, azzal csak a sajat revans vagyukat elegitik ki, pozitiv hozadeka nincs, Zelenszkit pl teljesen felsleges volt OV ele allitani. Kicsinyes move.
undisputedly
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
Pont a lényeget nem értitek. A moral high-ground addig "jár", amíg tényleg ott vagy. Amint leereszkedsz a "porba", egy szinten leszel azzal, akinél magasabb teszed magad.
Pont a lényeg veszik el, a látszólagos gesztusokra szükség van.
Gyurma Pappa
csebi
warr_b
több mint 3 éve
Wishful thinking. Wishful thinking mindenhol. A politika nem így működik.uploads.disquscdn.com/images/73e520979ddb3238f089be565de88885b0668bd9ea5246f9d2a73ba2c4009a7a.jpg?w=320&h=451Hát. Történelmi esélye volt ennek a baromnak, hogy a háború kitörésekor rendezze az ukrán-magyar viszonyokat/jobb irányba tolja el ezeket. Hát, ez sem sikerült az évszázad politikusának. Sőt, ahogy általában szokta, tovább rontott rajta.
Tactful Cactus
De legalább szarul érezte magát egyedül, ahogy a többiek le se szarták.
Gondolom, ez egy jó nap volt mindenki másnak.
Zsellértelkes Vrij
Ha egész nap követsz egy politkust mint fotós, akkor pont 10 képet tudsz lőni, ahol úgy néz ki, mintha haverkodna mindkenkivel, óriási a bratyi, remek a barátság. És pont 10 képet tudsz lőni arról is, hogy senki nem áll vele szóba, le se szarják, ki van közösitve. Kint bárkiről a mukahelyén.
Ez csupán narráció kérdése. Milyen érdekes - nem az - hogy az origón a második típusú képek vannak, az ellenzéki médiában meg az első típusúak. Orbán se jobb, se rosszabb helyzetbe nem került ezen az összejövetelen.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Nem látsz bele kicsit túl sokat az EU-ba? 😊Aztán lehet annyit beszélünk erről h a fotós előre megkapta a magasságokat és a test alkatokat és ez alapján rendezte el előre a társaságot h jól nézzen ki a family photo …???Örüljön, hogy egyáltalán odaengedték a többiek közé. Nem az van, hogy vége a PC-világnak?Ja, elég óvodás volt. Nem mindig értem, néha sikerül felülemelkedni OV gyermeteg dolgain, de közben meg nem egyszer, nem kétszer átmegy ilyen hajhúzogatásba.Tactful CactusMondjuk en az EU vezetest sem ertem teljesen. Ha full kikozositik es probaljak megalazni, azzal csak a sajat revans vagyukat elegitik ki, pozitiv hozadeka nincs, Zelenszkit pl teljesen felsleges volt OV ele allitani. Kicsinyes move.
undisputedly
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
Pont a lényeget nem értitek. A moral high-ground addig "jár", amíg tényleg ott vagy. Amint leereszkedsz a "porba", egy szinten leszel azzal, akinél magasabb teszed magad.
Gyurma Pappa
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Aztán lehet annyit beszélünk erről h a fotós előre megkapta a magasságokat és a test alkatokat és ez alapján rendezte el előre a társaságot h jól nézzen ki a family photo …???Örüljön, hogy egyáltalán odaengedték a többiek közé. Nem az van, hogy vége a PC-világnak?Ja, elég óvodás volt. Nem mindig értem, néha sikerül felülemelkedni OV gyermeteg dolgain, de közben meg nem egyszer, nem kétszer átmegy ilyen hajhúzogatásba.Tactful CactusMondjuk en az EU vezetest sem ertem teljesen. Ha full kikozositik es probaljak megalazni, azzal csak a sajat revans vagyukat elegitik ki, pozitiv hozadeka nincs, Zelenszkit pl teljesen felsleges volt OV ele allitani. Kicsinyes move.
undisputedly
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Pedig én is úgy emlékszem, hogy mondtál ilyet régebben Orbán troll/paraszt húzásaira, de úgy látszik, ennek már vége 😉Mondtam ilyet? Nem. Akkor miert engem idezel vagy adsz a szamba kozvetve olyat, amit nem mondtam?Jaja, mikor Orbán csinálja zseni és évszázad politikusa, mikor más az kicsinyes. Posztmodern.Tactful CactusMondjuk en az EU vezetest sem ertem teljesen. Ha full kikozositik es probaljak megalazni, azzal csak a sajat revans vagyukat elegitik ki, pozitiv hozadeka nincs, Zelenszkit pl teljesen felsleges volt OV ele allitani. Kicsinyes move.
undisputedly
Nemes samu09
undisputedly
több mint 3 éve
Már azzal lesüllyedtek egy szint alá, hogy még mindig maguk között tartanak egy 'posztmodern' diktátort. Mosolyogni azért nem muszáj hozzá.Egyetértek, teljesen kicsinyes faszkodás, ha ez valóban direkt történt a részükről.???Örüljön, hogy egyáltalán odaengedték a többiek közé. Nem az van, hogy vége a PC-világnak?Ja, elég óvodás volt. Nem mindig értem, néha sikerül felülemelkedni OV gyermeteg dolgain, de közben meg nem egyszer, nem kétszer átmegy ilyen hajhúzogatásba.Tactful CactusMondjuk en az EU vezetest sem ertem teljesen. Ha full kikozositik es probaljak megalazni, azzal csak a sajat revans vagyukat elegitik ki, pozitiv hozadeka nincs, Zelenszkit pl teljesen felsleges volt OV ele allitani. Kicsinyes move.
undisputedly
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Pont nekik kellene megmutatni, hogy a mi a mérce vagy az irány és nem lesüllyedni erre a szintre, mert ott OV legyőz a rutinjával, meg persze plusz muníciót adsz neki a hazai kampányaihoz.
Így is recseg-ropog az egész intézmény a különböző korrupció, háttéralkuk meg egyebek miatt, pont most lehetne helyreállítani a renomét meg előrébb lépni szervezetileg.
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Zsellértelkes VrijKérném a T. adminokat, nevezzük át a topicot HÓCIPŐ-re.
több mint 3 éve
Képregény alakul. XD XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Mondtam ilyet? Nem. Akkor miert engem idezel vagy adsz a szamba kozvetve olyat, amit nem mondtam?Jaja, mikor Orbán csinálja zseni és évszázad politikusa, mikor más az kicsinyes. Posztmodern.Tactful CactusMondjuk en az EU vezetest sem ertem teljesen. Ha full kikozositik es probaljak megalazni, azzal csak a sajat revans vagyukat elegitik ki, pozitiv hozadeka nincs, Zelenszkit pl teljesen felsleges volt OV ele allitani. Kicsinyes move.
undisputedly
Nemes samu09
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
és most már azt szajkózza az itthoni NER média, hogy az EU is szigorítana a határokonha ez igaz 1-0 Viktornak
több mint 3 éve
Egyetértek, teljesen kicsinyes faszkodás, ha ez valóban direkt történt a részükről.???Örüljön, hogy egyáltalán odaengedték a többiek közé. Nem az van, hogy vége a PC-világnak?Ja, elég óvodás volt. Nem mindig értem, néha sikerül felülemelkedni OV gyermeteg dolgain, de közben meg nem egyszer, nem kétszer átmegy ilyen hajhúzogatásba.Tactful CactusMondjuk en az EU vezetest sem ertem teljesen. Ha full kikozositik es probaljak megalazni, azzal csak a sajat revans vagyukat elegitik ki, pozitiv hozadeka nincs, Zelenszkit pl teljesen felsleges volt OV ele allitani. Kicsinyes move.
undisputedly
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Pont nekik kellene megmutatni, hogy a mi a mérce vagy az irány és nem lesüllyedni erre a szintre, mert ott OV legyőz a rutinjával, meg persze plusz muníciót adsz neki a hazai kampányaihoz.
Így is recseg-ropog az egész intézmény a különböző korrupció, háttéralkuk meg egyebek miatt, pont most lehetne helyreállítani a renomét meg előrébb lépni szervezetileg.
több mint 3 éve
???Örüljön, hogy egyáltalán odaengedték a többiek közé. Nem az van, hogy vége a PC-világnak?Ja, elég óvodás volt. Nem mindig értem, néha sikerül felülemelkedni OV gyermeteg dolgain, de közben meg nem egyszer, nem kétszer átmegy ilyen hajhúzogatásba.Tactful CactusMondjuk en az EU vezetest sem ertem teljesen. Ha full kikozositik es probaljak megalazni, azzal csak a sajat revans vagyukat elegitik ki, pozitiv hozadeka nincs, Zelenszkit pl teljesen felsleges volt OV ele allitani. Kicsinyes move.
undisputedly
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok