Politika

66 feliratkozó

1 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 683 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Bowl.hu választási tippelde 2026

docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing

Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)

Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő

Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed

A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 451 — #NoStress
 24.hu/belfold/2023/02/08/debrecen-catl-akkumulatorgyar-3200-milliardos-tamogatas/

Egy lélegeztetőgép-biznisznyi zseton.

Ez már a NER-nek tényleg a beérett kádári fázisa, amikor 320 milliárd mellett már nem érzik szükségét, hogy elköltsenek pár milliárdot arra, hogy a környlékbeliek száját befogják némi útfejlesztéssel vagy kis felújítási támogatással vagy hasonlóval. Pedig aprópénz lenne a 320 milliárdhoz képest.
peterk2005 udvari bolond
vajon a csutkány is fog a végén faszságokat beszélni?
Amadeus von Dollárbaloldal
Ő azért tett így már az elején, hogy a végén fel se tűnjön, észre se vedd.

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582
 444.hu/2023/02/08/honapok-ota-a-tanarok-es-a-diakok-takaritanak-a-godolloi-szakkozepben

posztmodern oktatás2
több mint 3 éve
 telex.hu/belfold/2023/02/08/szekesfehervar-futes-altalanos-iskola-vorosmarty-gyerekek

posztmodern oktatás
több mint 3 éve
 24.hu/belfold/2023/02/08/debrecen-catl-akkumulatorgyar-3200-milliardos-tamogatas/

Ez már a NER-nek tényleg a beérett kádári fázisa, amikor 320 milliárd mellett már nem érzik szükségét, hogy elköltsenek pár milliárdot arra, hogy a környlékbeliek száját befogják némi útfejlesztéssel vagy kis felújítási támogatással vagy hasonlóval. Pedig aprópénz lenne a 320 milliárdhoz képest.
peterk2005 udvari bolond
vajon a csutkány is fog a végén faszságokat beszélni?
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 352
vagy lenne más lehetőség is?
slowmotion
visszafoglalja Karpataljat.
csebi
Azt majd Putyin adja vissza, nem?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 528 — Bla, bla, bla

peterk2005 udvari bolond
A linkben 3200M van! 🤣🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Azt tudtátok, hogy azért vagyunk utolsó előttiek a minimálbér listán (csak a bolgárok vannak mögöttünk), mert az ellenzék elb@szta 2002 és 2010 között, csaxólok!
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 646 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 497 — Saturday Night Lights
slowmotion
csebi
Sztálin is lefejezte a tisztikart, aztán némi visszaeséssel megnyerte a világháborút. #bestpractice

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 932 — Lucas Scott
slowmotion

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 447 — Cowboys fan
 444.hu/2023/02/08/valasz-online-fotiszteket-es-tabornokokat-is-kirugtak-a-honvedsegtol

no class.
erre azt mondják, de facto lefejezték a Honvédséget. illetve hát nem, mert RSzR maradt, viszont kirúgták a helyetteseit, meg a négy legfontosabb terület parancsnokát.
két lehetőséget látnék az egészre:
1, RSzR és a miniszter kicsit összejátszanak, kiürítik az RSzR alatti posztokat, hogy így rövid távon pótolhatatlanná tegyék, ha a főni esetleg le akarná váltani (mert három vagy négy csillagos posztra nem illik olyat kinevezni, aki még a két csillaghoz is most erősödik hozzá);
2, jelzés RSzR részére, hogy pofa súlyba, és beáll a sorba, vagy felmentik őt is - bár nem vagyok becsatornázva az MH-ba, de érzésre ezek az ő általa kéziválogatott emberek voltak. Felmentést kérhetne, de egy főtiszt csak nyugállomány határán kér ilyet, szóval elvileg nem mutathat be nekik.
több mint 3 éve
 totalcar.hu/magazin/hirek/2023/02/08/ehhez-kepest-a-gle-merci-csak-egy-topszli/
Okosan elköltött adóforintok.
🤘 gaben 🤘
Az elmúlt években egy valamit csináltak jól, a haderőfejlesztést. Eddig erről még nem derült ki hol van benne a mutyi, lehet csak ezért 😊
Nomac
nem ugy van, hogy par eve a jelenlegi hadugyminiszter gyarat biztak meg vminek a legyartasaval?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
kijo New Orleans Saints 557
🤘 gaben 🤘
Az elmúlt években egy valamit csináltak jól, a haderőfejlesztést. Eddig erről még nem derült ki hol van benne a mutyi, lehet csak ezért 😊
Nomac
Kell a fejlesztés, de itt is szeretne jól járni ............
Például itt:
 atlatszo.hu/kozpenz/2022/10/13/orban-es-erdogan-haverjai-allnak-a-honvedseg-30-evre-titkositott-torok-beszerzesei-mogott/
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 299 — balazs.t85@gmail.com
🤘 gaben 🤘
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 951 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
 444.hu/2023/02/08/valasz-online-fotiszteket-es-tabornokokat-is-kirugtak-a-honvedsegtol

no class.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 325 — nabege2@yahoo.com
valaki nagyon ért valamihez 😊
 24.hu/belfold/2023/02/08/korrupciokutato-kozpont-fideszes-varos-556-kozbeszerzest-nyert/?fbclid=IwAR2K0qS0u_qhKCUmoOYsmyq4dxEoh2KzMndzDZfLyRn_yJVvhEukzyw20pE
több mint 3 éve
 telex.hu/kulfold/2023/02/07/gwendoline-delbos-corfield-ep-kepviselo-magyarorszag-szivarogtat-oroszorszagnak
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
A pálinka az egyik legborzalmasabb dolog, amit a magyar gasztronómia valaha alkotott. Hogy a tokaji vagy bármilyen bor, vagy akár a Borsodi helyett ez lett a nagybetűs nemzeti alkohol, az azért nemzetkarakterológiai szempontból baromira beszédes.

Annak idején még a románokkal is volt valami névhasználati vita erről, pedig ezt nyugodtan odaadhattuk volna nekik.

Azt nem tudom, hogy ez hogy jön a politikához.
Kampman
A magyar politika elviseléséhez, feldolgozásához rengeteg pia kell. Elég ránézni a politikusok 90%-ra.
MC12
Nem gondoltam volna hogy Szanyi Tiborhoz van szerencsénk az MC12 név mögött 😀
bobi0092
Múlt héten még a Karmelita, ma meg már a Szanyi. Gyorsabban zuhanok mint az ellenzék támogatottsága. Pedig.
MC12
en el tudom kepzelni Szanyit a Karmelitaban...
csebi
Ehhez mondjuk nem kell olyan sok fantázia.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A pálinka az egyik legborzalmasabb dolog, amit a magyar gasztronómia valaha alkotott. Hogy a tokaji vagy bármilyen bor, vagy akár a Borsodi helyett ez lett a nagybetűs nemzeti alkohol, az azért nemzetkarakterológiai szempontból baromira beszédes.

Annak idején még a románokkal is volt valami névhasználati vita erről, pedig ezt nyugodtan odaadhattuk volna nekik.

Kampman
A magyar politika elviseléséhez, feldolgozásához rengeteg pia kell. Elég ránézni a politikusok 90%-ra.
MC12
bobi0092
Múlt héten még a Karmelita, ma meg már a Szanyi. Gyorsabban zuhanok mint az ellenzék támogatottsága. Pedig.
MC12
en el tudom kepzelni Szanyit a Karmelitaban...

több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 429

Kampman
MC12
bobi0092

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 282 — Bears & Illinois fan

Kampman
Na itt nincs mit mondani, mára bezárt az internet

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 282 — Bears & Illinois fan
 24.hu/kulfold/2023/02/06/honvedelmi-miniszterium-repules-repulout-szijjarto-peter-koltseg/

Hogy a gecibe lehet 1 repülőúton 5 milliót elzabálni?
Egy big mac menü egy üveg 4998500 forintos borral.
Őszentsége Sobri Jóska
azért mindennek van egy határa. Pontosabban kéne, hogy legyen.
Szerintem te magad is tudod. Valamelyik haver cege szolgaltat es tulszamlaznak, mert nincs control. Vagy rendelt egy uveggel a Domaine Leroy Chambertin Grand Cru ('90)-bol. Tudjuk, hogy szeretik kozpenzen venni a luxust, szoval akarmennyire adja magat az elso pelda, inkabb a masodik fele hajlok.
undisputedly
Túlértékelt.
MC12
Sosem kostoltam, csak ragugliztam a vilag legdragabb borai keresesre es ez volt ugy 7-10 ezer dollar kozott 😀
De orulok, hogy te mar igen!
undisputedly
Kövezzenek meg a pinot noir szekta tagjai - akik még a bor-sznob szektán belül is egy különösen irritáló alfajta - de a burgundi pinot az egyik legtúlértékeltebb típus. Voltam Dijon-ban így volt szerencsém elég széles ársávban kipróbálni őket, az egyik komoly élményem volt abban, hogy valóban, földi halandó még meg tudja érteni, érezni a 10 és a 100 euró közötti borok közötti különbséget, ami tényleg jelentős, de a 100 és az 1000 euró közötti borok között már nem. Ahhoz tényleg spéci képességek kellenek meg szerencsés ízlelőbimbó-genetika kell. Na ehhez képest egyszerűen arcátlanság 10 ezer euróért adni. Mégha értem is miért teszik, de akkoris túlértékelt és punktum 😀
MC12
Eretnek leszek: számomra minden bor egy kutya. Ittam a legputribbtól olyan 150k/palackig többet, egyszerűen nem fogott meg. Érzem a különbséget közöttük, de a jó bort sem szeretem, ettől a borok köré kiépült kamu "felsőosztálybeli" meg kamu "értelmiségi" attitűdtől meg ütni tudnék. Szánalmas.

Pezsgő ugyanez, pont ugyanúgy tekintek a Hungáriára, mint a DP-re.

Egyetlen piával lehet lázba hozni, az pedig a whiskey. Minden más "keverhető".

Eretnekség 2: a pálinka a világ legcsozébb piáinak egyike.
Szörnyű, de ízlések és pofonok.
Borvidéki emberként én nyilván másképp vélekedek erről, de az önjelölt sommelierektől én is hülyét kapok.
Egyszer próbáld ki borkóstolón, hogy azt mondod a borra: Testes, de nem tolakodó.
Majd gyűjtsd be az irigykedő pillantásokat, hogy ez a csávó tud valamit...😊

A pálinkát pedig idővel értékelni fogod, sajnos nagyon sok szar van, de van/lehetne kultúrája.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.youtube.com/watch?v=n71ry5vQ7cw&t=6s

www.youtube.com/watch?v=1rNH2dAEqwg

www.youtube.com/watch?v=Q3uRDjhq-TU

😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
válasszatok!
Gróf de sutianap
Egy fontos nóta kimaradt: