Politika
66 feliratkozó
1 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
BL döntőt geci.Hát, ha Katarnak lehetett Foci VB...Infantilissel amúgy is jóban van a DG...
Eszem megáll.
Amadeus von Dollárbaloldal
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
jaja, nagybevásárlásra csakis hó végén megyek! 😀Meg sok helyen a hónap 5-e és 10-e között jön a fizetés, a nyugdíj meg 10. után.www.portfolio.hu/gazdasag/20230206/katasztrofalis-szamok-erkeztek-tobb-mint-egy-evtizede-nem-voltak-ekkora-bajban-a-magyarok-zuhan-a-fogyasztas-595048hétvégén szombat délelőtt úgy döntöttünk, hogy egyedül menjek bevásárolni, mert a nagy tömegben nehogy kislányunk elkapjon vmit. erre mi volt? szombat reggel 9kor lézengtek a csömöri auchanban. menet közben is feltűnt, hogy nem húz fel a tömeg, de mikor befejeztem akkor egyből úgy tudtam kipakolni, hogy nem volt senki előttem, és még az ott lévő 2 másik kasszánál is 1-1 ember volt. úgy, hogy máskor ilyenkor nem, hogy üres kassza nem volt, hanem 5-6 ember után tudtál beállni.
Negritis, a vajda
szerk.: az SZJA visszatérítés milyen szépen megdobta baszki.
csebi
bobi0092
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Meg sok helyen a hónap 5-e és 10-e között jön a fizetés, a nyugdíj meg 10. után.www.portfolio.hu/gazdasag/20230206/katasztrofalis-szamok-erkeztek-tobb-mint-egy-evtizede-nem-voltak-ekkora-bajban-a-magyarok-zuhan-a-fogyasztas-595048hétvégén szombat délelőtt úgy döntöttünk, hogy egyedül menjek bevásárolni, mert a nagy tömegben nehogy kislányunk elkapjon vmit. erre mi volt? szombat reggel 9kor lézengtek a csömöri auchanban. menet közben is feltűnt, hogy nem húz fel a tömeg, de mikor befejeztem akkor egyből úgy tudtam kipakolni, hogy nem volt senki előttem, és még az ott lévő 2 másik kasszánál is 1-1 ember volt. úgy, hogy máskor ilyenkor nem, hogy üres kassza nem volt, hanem 5-6 ember után tudtál beállni.
Negritis, a vajda
csebi
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20230206/katasztrofalis-szamok-erkeztek-tobb-mint-egy-evtizede-nem-voltak-ekkora-bajban-a-magyarok-zuhan-a-fogyasztas-595048hétvégén szombat délelőtt úgy döntöttünk, hogy egyedül menjek bevásárolni, mert a nagy tömegben nehogy kislányunk elkapjon vmit. erre mi volt? szombat reggel 9kor lézengtek a csömöri auchanban. menet közben is feltűnt, hogy nem húz fel a tömeg, de mikor befejeztem akkor egyből úgy tudtam kipakolni, hogy nem volt senki előttem, és még az ott lévő 2 másik kasszánál is 1-1 ember volt. úgy, hogy máskor ilyenkor nem, hogy üres kassza nem volt, hanem 5-6 ember után tudtál beállni.
Negritis, a vajda
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Jogos, nem is tudom miért gondoltam azt, hogy más lehetne, otthon úgysincs sávos adózás.Ha a bruttó béred emelkedik 15, 70, vagy 300%-kal, a nettód is pontosan annyival fog.Mi kaptunk a tavaly januári után idén is 15% béremelést, úgyhogy részemről is OV ájlávjú!Nálunk is ezt pedzegetik a cégnél, hogy kb. ennyi lesz, de gondolom az bruttó. Meg kérdés mennyit ér az inflációt figyelembevéve.
r.baggio
Lúdas Solymi
dancogo
több mint 3 éve
Ha a bruttó béred emelkedik 15, 70, vagy 300%-kal, a nettód is pontosan annyival fog.Mi kaptunk a tavaly januári után idén is 15% béremelést, úgyhogy részemről is OV ájlávjú!Nálunk is ezt pedzegetik a cégnél, hogy kb. ennyi lesz, de gondolom az bruttó. Meg kérdés mennyit ér az inflációt figyelembevéve.
r.baggio
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Hát kb ez a minimum, hogy a béred valamennyire tartsa a reálértékét, szóval ezt emelésnek még csúfolni se szabadna, de nyilván jobb, mintha nem is lenneMi kaptunk a tavaly januári után idén is 15% béremelést, úgyhogy részemről is OV ájlávjú!Nálunk is ezt pedzegetik a cégnél, hogy kb. ennyi lesz, de gondolom az bruttó. Meg kérdés mennyit ér az inflációt figyelembevéve.
r.baggio
Lúdas Solymi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mi kaptunk a tavaly januári után idén is 15% béremelést, úgyhogy részemről is OV ájlávjú!Helyesen: alavju!
r.baggio
több mint 3 éve
Mi kaptunk a tavaly januári után idén is 15% béremelést, úgyhogy részemről is OV ájlávjú!Nálunk is ezt pedzegetik a cégnél, hogy kb. ennyi lesz, de gondolom az bruttó. Meg kérdés mennyit ér az inflációt figyelembevéve.
r.baggio
több mint 3 éve
telex.hu/komplex/2023/02/06/akkumulatorgyarak-orban-god-debrecen-catl-beruhazas

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mi kaptunk a tavaly januári után idén is 15% béremelést, úgyhogy részemről is OV ájlávjú!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Szeretünk Viktor!www.portfolio.hu/gazdasag/20230206/katasztrofalis-szamok-erkeztek-tobb-mint-egy-evtizede-nem-voltak-ekkora-bajban-a-magyarok-zuhan-a-fogyasztas-595048A két grafikon meglepően összefügg.
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20230206/katasztrofalis-szamok-erkeztek-tobb-mint-egy-evtizede-nem-voltak-ekkora-bajban-a-magyarok-zuhan-a-fogyasztas-595048A két grafikon meglepően összefügg.
Negritis, a vajda

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20230206/katasztrofalis-szamok-erkeztek-tobb-mint-egy-evtizede-nem-voltak-ekkora-bajban-a-magyarok-zuhan-a-fogyasztas-595048
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
#Hungary24.hu/belfold/2023/02/06/vagyonkezelo-alapitvanyok-egyetem-eu-osztondij-jogallamisag-kuratorium/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
www.origo.hu/itthon/20230205-aldebreceni-tiltakozo-hergel-az-akkumulatorgyar-ellen.htmlKozszereplo What?
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Egy olyan országban, ahol 2 hete hallgatják milliók a Schadl-Völner sztori lehallgatási anyagait?"ahol ilyen kiderül, igen súlyos botrányok robbannak ki."Bocs, ha már volt!Ez tipikusan az a hír, amit mindenki tud, csak hivatalosan nem volt még megerősítve
www.portfolio.hu/gazdasag/20230204/dobbenetes-dologra-derult-feny-kulcsfontossagu-adatok-szivaroghattak-ki-magyarorszagon-594962
nagir
Mr kanyarban előzünk úr és családja ugye
r.baggio
Kivéve itt. Itt le se szarja senki. Esetleg elismerően csettintenek egyet, mint Kohn bácsi (ügyes).
warr_b
több mint 3 éve
"ahol ilyen kiderül, igen súlyos botrányok robbannak ki."Bocs, ha már volt!Ez tipikusan az a hír, amit mindenki tud, csak hivatalosan nem volt még megerősítve
www.portfolio.hu/gazdasag/20230204/dobbenetes-dologra-derult-feny-kulcsfontossagu-adatok-szivaroghattak-ki-magyarorszagon-594962
nagir
r.baggio
Kivéve itt. Itt le se szarja senki. Esetleg elismerően csettintenek egyet, mint Kohn bácsi (ügyes).

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Bocs, ha már volt!Ez tipikusan az a hír, amit mindenki tud, csak hivatalosan nem volt még megerősítve
nagir

---
több mint 3 éve
Bocs, ha már volt!www.portfolio.hu/gazdasag/20230204/dobbenetes-dologra-derult-feny-kulcsfontossagu-adatok-szivaroghattak-ki-magyarorszagon-594962

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Esetleg azt nem tudjátok hol lehet soros által pénzelt áldebreceninek jelentkezni?Gyurcsánynál.
Hanni
több mint 3 éve
Esetleg azt nem tudjátok hol lehet soros által pénzelt áldebreceninek jelentkezni?