Politika
66 feliratkozó
1 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
Örüljön, hogy egyáltalán odaengedték a többiek közé. Nem az van, hogy vége a PC-világnak?Ja, elég óvodás volt. Nem mindig értem, néha sikerül felülemelkedni OV gyermeteg dolgain, de közben meg nem egyszer, nem kétszer átmegy ilyen hajhúzogatásba.Tactful CactusMondjuk en az EU vezetest sem ertem teljesen. Ha full kikozositik es probaljak megalazni, azzal csak a sajat revans vagyukat elegitik ki, pozitiv hozadeka nincs, Zelenszkit pl teljesen felsleges volt OV ele allitani. Kicsinyes move.
undisputedly
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Jaja, mikor Orbán csinálja zseni és évszázad politikusa, mikor más az kicsinyes. Posztmodern.Tactful CactusMondjuk en az EU vezetest sem ertem teljesen. Ha full kikozositik es probaljak megalazni, azzal csak a sajat revans vagyukat elegitik ki, pozitiv hozadeka nincs, Zelenszkit pl teljesen felsleges volt OV ele allitani. Kicsinyes move.
undisputedly
több mint 3 éve
A foto az ubergaz volt, de az hogy a kutya nem all vele szoba, az teljesen ertheto, ha van egy kozosseg, aminek az egyik tagja allandoan belefosik a kozos levesbe, nem meglepo hogy a tobbiek nem baratkoznak vele.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Ja, elég óvodás volt. Nem mindig értem, néha sikerül felülemelkedni OV gyermeteg dolgain, de közben meg nem egyszer, nem kétszer átmegy ilyen hajhúzogatásba.Tactful CactusMondjuk en az EU vezetest sem ertem teljesen. Ha full kikozositik es probaljak megalazni, azzal csak a sajat revans vagyukat elegitik ki, pozitiv hozadeka nincs, Zelenszkit pl teljesen felsleges volt OV ele allitani. Kicsinyes move.
undisputedly

több mint 3 éve
Ezt azért a nyugati elemzők is leírták.ahogy mondta, hosszú háború leszHa OV ezt mondta, akkor van rá esély, hogy gyorsan véget ér.
Lúdas Solymi
nagylaza, főpohárnok
Figyelembe véve azt is, hogy hiába jelentették be a tankok érkezését, ahhoz idő kell meg a kiképzéshez is és kell személyzet hozzá.
Plusz simán benne van, hogy az oroszok megnyomják ezt az időszakot, hogy addig is szerezzenek területet.
Az látszik, hogy az emberáldozat nem érdekli őket.
több mint 3 éve
Tactful CactusMondjuk en az EU vezetest sem ertem teljesen. Ha full kikozositik es probaljak megalazni, azzal csak a sajat revans vagyukat elegitik ki, pozitiv hozadeka nincs, Zelenszkit pl teljesen felsleges volt OV ele allitani. Kicsinyes move.
több mint 3 éve
ahogy mondta, hosszú háború leszHa OV ezt mondta, akkor van rá esély, hogy gyorsan véget ér.
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
25,7%! Továbbra is megyünk előre.ezt már a vaj se menti meg
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
uploads.disquscdn.com/images/73e520979ddb3238f089be565de88885b0668bd9ea5246f9d2a73ba2c4009a7a.jpg?w=320&h=451Hát. Történelmi esélye volt ennek a baromnak, hogy a háború kitörésekor rendezze az ukrán-magyar viszonyokat/jobb irányba tolja el ezeket. Hát, ez sem sikerült az évszázad politikusának. Sőt, ahogy általában szokta, tovább rontott rajta.
Tactful Cactus
De legalább szarul érezte magát egyedül, ahogy a többiek le se szarták.
Gondolom, ez egy jó nap volt mindenki másnak.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Meg ugye amikor BIdennél volt, ott váltott öltönyre a második fotózáskor.Sztem nem. Védjegy ez tényleg. Ez nem üldözött PR hanem csapataink harcban állnak PR. Én se váltanék amíg az oroszokkal nincs megegyezés.Igen, eleget tolta mar szerintem is a haborus uldozott PR-t. Egy oltonybe nem halt volna bele o sem.EU csucson OV ele allitottak Zelenszkit a fotozason. Engem nem is ez fogott meg igazan. Ha megnezitek a kepeket, tisztan latszik a terd-resznel, hogy meg mindig nincs szaboja.Azert Zelenszkijre raadhattak volna egy oltonyt, kicsit tultolt mar ez a loveszarokbol jottem stil.
undisputedly
JéBé
undisputedly
csebi
Nem hülyék, tudják hogyan kell a médiát használni, mikor meddig lehet elmenni vagy túltolni.
Persze csinál még hibákat ilyen téren, de gyorsan tanul és valszeg képzik is folyamatosan.
OV-n meg lehet röhögni, de most komolyan, ha tapsolna az jobb lenne? Akkor meg azon menne a vita, hogy mennyire egy megjátszós suttyó.
Lehet, hogy a köszöntést kezelhette volna jobban is, de ő is hozza a szerepét, mégha tudja, hogy a külvilág ezt nem veszi jó néven. Itthon meg látjuk hogyan tálalták az egészet, neki meg csak az számít.
Miközben röhögnek rajta, addig ő fejben már költi a bejövő RePower EU-s pénzeket vagy bármilyen mást amit kap majd.
És lehet h rossz lóra tett Putyinnal vagy szorítja a tökeit, de ahogy mondta, hosszú háború lesz, sajtolhat még ebből ki pénzt, alkukat és engedményeket.
több mint 3 éve
25,7%! Továbbra is megyünk előre.
több mint 3 éve
Sztem nem. Védjegy ez tényleg. Ez nem üldözött PR hanem csapataink harcban állnak PR. Én se váltanék amíg az oroszokkal nincs megegyezés.Igen, eleget tolta mar szerintem is a haborus uldozott PR-t. Egy oltonybe nem halt volna bele o sem.EU csucson OV ele allitottak Zelenszkit a fotozason. Engem nem is ez fogott meg igazan. Ha megnezitek a kepeket, tisztan latszik a terd-resznel, hogy meg mindig nincs szaboja.Azert Zelenszkijre raadhattak volna egy oltonyt, kicsit tultolt mar ez a loveszarokbol jottem stil.
undisputedly
JéBé
undisputedly
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve

Kedvenc. 😀
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
telex.hu/zacc/2023/02/09/lemondott-varga-judit-nezze-meg-hogy-trollkodta-meg-a-kormanyinfot-gulyas-gergely-egy-mesterien-osszerakott-mondattalEgy igazi geci ez a csávó 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Igen, eleget tolta mar szerintem is a haborus uldozott PR-t. Egy oltonybe nem halt volna bele o sem.EU csucson OV ele allitottak Zelenszkit a fotozason. Engem nem is ez fogott meg igazan. Ha megnezitek a kepeket, tisztan latszik a terd-resznel, hogy meg mindig nincs szaboja.Azert Zelenszkijre raadhattak volna egy oltonyt, kicsit tultolt mar ez a loveszarokbol jottem stil.
undisputedly
JéBé
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2023/02/09/volner-pal-schadl-gyorgy-orszagos-biroi-tanacs-telefonbeszelgetesvicces lesz a következő OBT-s jegyzőkönyv 😊
több mint 3 éve
Inkább miniszterelnök urat látnám egyszer tábornoki mundérban. #SvejkSzerintem szimplán védjegye lett már, amíg tart a háború nem nagyon fogjuk öltönyben látni.EU csucson OV ele allitottak Zelenszkit a fotozason. Engem nem is ez fogott meg igazan. Ha megnezitek a kepeket, tisztan latszik a terd-resznel, hogy meg mindig nincs szaboja.Azert Zelenszkijre raadhattak volna egy oltonyt, kicsit tultolt mar ez a loveszarokbol jottem stil.
undisputedly
JéBé
bobi0092
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Szerintem szimplán védjegye lett már, amíg tart a háború nem nagyon fogjuk öltönyben látni.EU csucson OV ele allitottak Zelenszkit a fotozason. Engem nem is ez fogott meg igazan. Ha megnezitek a kepeket, tisztan latszik a terd-resznel, hogy meg mindig nincs szaboja.Azert Zelenszkijre raadhattak volna egy oltonyt, kicsit tultolt mar ez a loveszarokbol jottem stil.
undisputedly
JéBé
több mint 3 éve
Igencsak vágósúlyban van mar ez a potrohos köpedelem. Putler odaszolt, aztan vigyazban allt benne meg a szar is. A k*rva anyjat. 😀 De amugy ez jo kis fricska Prüsszeltől.EU csucson OV ele allitottak Zelenszkit a fotozason. Engem nem is ez fogott meg igazan. Ha megnezitek a kepeket, tisztan latszik a terd-resznel, hogy meg mindig nincs szaboja.Nekem olyan örömet okoz ez a videó, már vagy 5x megnéztem és nem bírok betelni vele. A geci mintha szarba harapott volna. Csodálatos
undisputedly
Hanni
Tudták hogy a kisgömböc érdemi reakciót nem fog mutatni,így a legjobb helyre állították Zelenszkij mögé. XD
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
több mint 3 éve
EU csucson OV ele allitottak Zelenszkit a fotozason. Engem nem is ez fogott meg igazan. Ha megnezitek a kepeket, tisztan latszik a terd-resznel, hogy meg mindig nincs szaboja.Azert Zelenszkijre raadhattak volna egy oltonyt, kicsit tultolt mar ez a loveszarokbol jottem stil.
undisputedly
több mint 3 éve
#peacecampCserébe idegből még többet fog lopni meg leverni az országon.EU csucson OV ele allitottak Zelenszkit a fotozason. Engem nem is ez fogott meg igazan. Ha megnezitek a kepeket, tisztan latszik a terd-resznel, hogy meg mindig nincs szaboja.Nekem olyan örömet okoz ez a videó, már vagy 5x megnéztem és nem bírok betelni vele. A geci mintha szarba harapott volna. Csodálatos
undisputedly
Hanni
Lúdas Solymi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Cserébe idegből még többet fog lopni meg leverni az országon.EU csucson OV ele allitottak Zelenszkit a fotozason. Engem nem is ez fogott meg igazan. Ha megnezitek a kepeket, tisztan latszik a terd-resznel, hogy meg mindig nincs szaboja.Nekem olyan örömet okoz ez a videó, már vagy 5x megnéztem és nem bírok betelni vele. A geci mintha szarba harapott volna. Csodálatos
undisputedly
Hanni
több mint 3 éve
EU csucson OV ele allitottak Zelenszkit a fotozason. Engem nem is ez fogott meg igazan. Ha megnezitek a kepeket, tisztan latszik a terd-resznel, hogy meg mindig nincs szaboja.Nekem olyan örömet okoz ez a videó, már vagy 5x megnéztem és nem bírok betelni vele. A geci mintha szarba harapott volna. Csodálatos
undisputedly
több mint 3 éve
Bárcsak....EU csucson OV ele allitottak Zelenszkit a fotozason. Engem nem is ez fogott meg igazan. Ha megnezitek a kepeket, tisztan latszik a terd-resznel, hogy meg mindig nincs szaboja.és én még azt hittem, a szabásvarrás-öltözködés MC területe 😀
undisputedly
slowmotion
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”