Politika
66 feliratkozó
1 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
Nekem van még egy gondom. Donáth Anna számomra azóta szimpatikus, hogy feltűnt a közéletben. Megnéztem a mostani "jövőértékelő" beszédét: most először volt ellenszenves. Látszik, hogy dolgozni kezdtek rajta a kampányszakemberek. Félek, hogy ennek nem lesz jó vége.Én nem tudom mikor felejtik már el végre az emberek, ezt a "le kell nyelnünk a Gyurcsány féléket" mantrázást. Nem, nem kell lenyelnünk. És ezt a legutóbbi választáson pontosan láttuk, hogy az emberek nem fogják lenyelni. Az ellenzéki szavazók a passzivitásukkal, azzal, hogy nem hogy nőtt volna az ellenzéki szavazatok száma hanem csökkent a 4 évvel azelőttihez képest pontosan megmutatták, hogy ez nem egy működőképes koncepció. Ezt lehet még mindig hangoztatni, mint ahogy ezt hajtogatták 2022-be is, most is pont ugyan ez lesz az eredménye. Ez a nagy össznépi összeborulás nem fog működni. Ezt el kellene felejteni nagyon nagyon gyorsan, ha azt szeretnénk, hogy 2026-ig végre előkerüljön valahonnan a föld alól egy olyan komolyan vehető ellenzék ami képes lesz megmozgatni ezt a politikából teljesen kiábrándult tömeget. Ez egy Gyurcsánnyal sosem fog megtörténni, mert egyszerűen benne és a sleppjében sem bíznak jobban az emberek mint a nerben.Az a gond, hogy amíg ez a felismerés cicaharc formájában jelentkezik, addig nem a NER-t aprítja, hanem annak az esélyét, hogy lebontsuk.Én nem várok már rég semmit, de kellenek az ilyen történetek hozzá, hogy az ellenzék tényleges megújulása elkezdődhessen. Nekünk eddig is nyilvánvaló volt, hogy a dk ugyanúgy a ner része, végre talán a momentumosoknak és mindenki másnak is az leszHa már lett volna, bocsMit varsz gyurcsanyektol?
m.hvg.hu/itthon/20230210_balogh_csaba_god_polgarmester_lemondas
Tökéletes tanmese a történet
Update: már volt, de akkor még egy kis adalék
m.facebook.com/VajdaViktoriaMomentum/posts/582451823896849
r.baggio
Amig o a magyar politikaban szerepel, garantalt a fidesz 2/3.
gabokocka
r.baggio
Nincs mese, el kell dönteni, hogy mi a cél. Jelenleg a magyar választókorú lakosság 70+ százaléka ilyen vagy olyan módon a NER-t támogatja (elmozdíthatatlan fidesz vagy dk szavazó, de én ide számolom a jpbbikról levakaródott rétegeket és bizonyos mértékig a megmaradt mszp szavazótábort is). Lényeg a lényeg, hogy ha ezt le akarjuk bontani, akkor fel kell használni mindet, mert nélkülük kevesek vagyunk. Ki kell használni a Simicskákat is amennyire csak lehet. És Gyurcsányt is. Nem könnyű a feladat, de ha duzzogunk és/vagy belemegyünk velük a cicaharcba, akkor minden marad így, és ezzel marad az, hogy Kötöttfogás vagy Partizánt hallgatunk. Orbán simán aláírja, neki ez tökéletesen megfelel.
peterk2005 udvari bolond
Tarsi
több mint 3 éve
Btw: ő is a volt oktatóim illusztris társaságába tartozik:Engem csk vizsgáztatott.
444.hu/2023/02/10/egy-evet-kapott-felfuggesztve-a-fenyo-gyilkossaggal-osszefuggo-ugyeben-az-egykori-fovarosi-fougyesz?appview
csebi
több mint 3 éve
Én nem tudom mikor felejtik már el végre az emberek, ezt a "le kell nyelnünk a Gyurcsány féléket" mantrázást. Nem, nem kell lenyelnünk. És ezt a legutóbbi választáson pontosan láttuk, hogy az emberek nem fogják lenyelni. Az ellenzéki szavazók a passzivitásukkal, azzal, hogy nem hogy nőtt volna az ellenzéki szavazatok száma hanem csökkent a 4 évvel azelőttihez képest pontosan megmutatták, hogy ez nem egy működőképes koncepció. Ezt lehet még mindig hangoztatni, mint ahogy ezt hajtogatták 2022-be is, most is pont ugyan ez lesz az eredménye. Ez a nagy össznépi összeborulás nem fog működni. Ezt el kellene felejteni nagyon nagyon gyorsan, ha azt szeretnénk, hogy 2026-ig végre előkerüljön valahonnan a föld alól egy olyan komolyan vehető ellenzék ami képes lesz megmozgatni ezt a politikából teljesen kiábrándult tömeget. Ez egy Gyurcsánnyal sosem fog megtörténni, mert egyszerűen benne és a sleppjében sem bíznak jobban az emberek mint a nerben.Az a gond, hogy amíg ez a felismerés cicaharc formájában jelentkezik, addig nem a NER-t aprítja, hanem annak az esélyét, hogy lebontsuk.Én nem várok már rég semmit, de kellenek az ilyen történetek hozzá, hogy az ellenzék tényleges megújulása elkezdődhessen. Nekünk eddig is nyilvánvaló volt, hogy a dk ugyanúgy a ner része, végre talán a momentumosoknak és mindenki másnak is az leszHa már lett volna, bocsMit varsz gyurcsanyektol?
r.baggio
gabokocka
r.baggio
Nincs mese, el kell dönteni, hogy mi a cél. Jelenleg a magyar választókorú lakosság 70+ százaléka ilyen vagy olyan módon a NER-t támogatja (elmozdíthatatlan fidesz vagy dk szavazó, de én ide számolom a jpbbikról levakaródott rétegeket és bizonyos mértékig a megmaradt mszp szavazótábort is). Lényeg a lényeg, hogy ha ezt le akarjuk bontani, akkor fel kell használni mindet, mert nélkülük kevesek vagyunk. Ki kell használni a Simicskákat is amennyire csak lehet. És Gyurcsányt is. Nem könnyű a feladat, de ha duzzogunk és/vagy belemegyünk velük a cicaharcba, akkor minden marad így, és ezzel marad az, hogy Kötöttfogás vagy Partizánt hallgatunk. Orbán simán aláírja, neki ez tökéletesen megfelel.
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Az a gond, hogy amíg ez a felismerés cicaharc formájában jelentkezik, addig nem a NER-t aprítja, hanem annak az esélyét, hogy lebontsuk.Én nem várok már rég semmit, de kellenek az ilyen történetek hozzá, hogy az ellenzék tényleges megújulása elkezdődhessen. Nekünk eddig is nyilvánvaló volt, hogy a dk ugyanúgy a ner része, végre talán a momentumosoknak és mindenki másnak is az leszHa már lett volna, bocsMit varsz gyurcsanyektol?
r.baggio
gabokocka
r.baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Btw: ő is a volt oktatóim illusztris társaságába tartozik:444.hu/2023/02/10/egy-evet-kapott-felfuggesztve-a-fenyo-gyilkossaggal-osszefuggo-ugyeben-az-egykori-fovarosi-fougyesz?appview
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
amúgy az megvan, hogy a háromharmad az nem "ellenzéki"? többet szidják az ellenzéket, mint Orbánt. attól, mert vmi/vki nem fidesz melletti, még nem automatikuson "ellenzéki". btw: nekem is talán a kedvenc heti rendszerességű podcastom (a heti válasz mellett), de ne skatulyázzuk be őket ellenzékinek ...Csak egy apróság: Tóta 2011-ben ment át az Indextől a HVG-hez. Egyébként nekem a 24.hu-s podcast nem jön be, a többi felsoroltat szoktam nézni + időnként a Lakner-Ceglédi párost és a Lánczi Tamás-féle 48 percet az állami tévén. Nagyon szórakoztató, amikor pl. a Bayer Zsolt-Fodor Gábor-Réz András trióból Fodor a legszimpatikusabb.Nekem is a kedvencem. Magasan kiemelkedik a mezőnyből. Az ötöt brutálisan leuralta Hont András, a Kötöttfogásban sok szimpatikus ember fordul meg, de kicsit ilyen ellenzéki duzzogókör küzd Csíntalan Sándor depressziójával hangulata van, a Flaszter ingadozó, de voltak egészen kiváló részei is, a Szabadsajtó klubból Tompos Ádámot kedvelem(A Magyar Hangos cikkei is elég jók), de valahogy Gulyás stílusa mindig zavart. Tótának meg hiába van nagyon jó humora, halálra idegesít ahogy a világot meg a magyar politikát látja. 18 éve rendszeresen olvastam a HVG-s írásait, és brutális, hogy azóta én mennyit változtam ő meg mennyire ugyan az maradt. Háttérzenének jó, új gondolatokat kialakítani kevésbé. Sajtóklubot a háború harmadik hetéig bírtam gyomorral, az nyilván olyan amilyenek a szereplői, de voltak vicces részei. Úgy vagyok velük mint Tótával. Ha épp ugyan azt utálják mint én akkor tud szórakoztató lenni. 😀 A húsvéti adás meg kifejezetten szép hangulatú volt, amíg Bencsik el nem kezdte a római birodalom-helikopter-migránsok sztorit. A Partizánban vannak a hosszabb beszélgetős részek. Ott a válság elején Orbán Krisztiánnal voltak őrült jó beszélgetések. Sok olyan dolgot megfogalmazott, amivel tökéletesen egyetértettem, de nem tudtam volna ilyen értelmesen összefoglalni.Ha ennyi reklám belefér mert a témába vág:Nem állítom, hogy az összes ültetési, állítási vagy fotó-rendet ismerem, de azért elég sokat és a legtöbbször használtakat igen. Ez biztos, hogy nem valamilyen általános protokoll szerint lett beállítva - viszont az is igaz, hogy a legtöbbször nem lehet a vezetőket rendesen beállítani. Mert ő Macronnal beszélget, mert ő a holland min.elökkel van jóban, ő meg a horváttal. És a protokollos hatalma is csak egy bizonyos határig terjed, ha nem akar valaki az elméleti helyére állni - akkor erővel nem viheti arrébb. Most gyorsan megnéztem pár képet az elmúlt évekből, mindegyikben lehetne kötekedesre okot találni. Hogy OV zelenszkij mögé került, simán lehet trollkodás, hiba és véletlen is.biztos van, de ezt még én sem tudom. sőt sztem itt azt biztosan nem követték, Leyen is a szélén volt, protokoll szerint nem ott a helye.Gyanitom erre is van valamilyen diplomaciai protokoll.Igen, szvsz az a megalazas, hogy a nyiltan konfliktussal terhelt OV-Zelenszki kapcsolatra tekintettel szandekosan ele allitjak be. KErdem ismet, szemelyes kicsinyessegen tul ennek mi a haszna? (ha valaki tudja, irja meg pls).Zelenkszy-nek középen kell lennie mer ő most a fókusz
undisputedly
hova teszed főnit hogy ne legyen gáz?
ha ki teszed a szélre gáz, ha mögé teszed gáz
ha mellé teszed gáz
megint nincs rajta sapka
Negritis, a vajda
undisputedly
csebi
MC12
A Három harmad podcastban (24.hu) beszéltek erről a ki hova áll dologról, meg egyébként mik voltak ott részletesebben is egy kicsit akit érdekel (weben is + Spotifyon is fentvan).
Az is szóbakerül, hogy az EU rak fel a netre a sajtó részére, szabadon használható, különböző fotókat, videókat anyagokat és azokon mi látszik, szerintem laikusoknak is érdekes lehet.
| Hozzáteszem szerintem a legjózanabb hangú ellenzéki podcastok egyike. |
bobi0092
Amúgy minden fanyalgásom ellenére kifejezetten erős most a politikai-közéleti tartalom a magyar youtubeon. Hétvégére mindig összegyűlik pár óra hallgatható tartalom, és a meló előtti reggelikhez is mindig van valami szórakoztató szösszenet(Potyondi, vagy épp a Jólvanezígy pont jó az omlett mellé).
andree
Ui: Pontosítok, az Ötöt nem szoktam nézni, Hont Andrástól kiütést kapok.
nagylaza, főpohárnok
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Én nem várok már rég semmit, de kellenek az ilyen történetek hozzá, hogy az ellenzék tényleges megújulása elkezdődhessen. Nekünk eddig is nyilvánvaló volt, hogy a dk ugyanúgy a ner része, végre talán a momentumosoknak és mindenki másnak is az leszHa már lett volna, bocsMit varsz gyurcsanyektol?
r.baggio
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Bazze tényleg az még az Index lehetett. Jó régen volt már. Nekem is van még pár a tárban, de azokat csak akkor hallgatom ha új Path of exile kieg jött ki és kell valami a háttérben amíg elcseszem a napot vele. 😀Csak egy apróság: Tóta 2011-ben ment át az Indextől a HVG-hez. Egyébként nekem a 24.hu-s podcast nem jön be, a többi felsoroltat szoktam nézni + időnként a Lakner-Ceglédi párost és a Lánczi Tamás-féle 48 percet az állami tévén. Nagyon szórakoztató, amikor pl. a Bayer Zsolt-Fodor Gábor-Réz András trióból Fodor a legszimpatikusabb.Nekem is a kedvencem. Magasan kiemelkedik a mezőnyből. Az ötöt brutálisan leuralta Hont András, a Kötöttfogásban sok szimpatikus ember fordul meg, de kicsit ilyen ellenzéki duzzogókör küzd Csíntalan Sándor depressziójával hangulata van, a Flaszter ingadozó, de voltak egészen kiváló részei is, a Szabadsajtó klubból Tompos Ádámot kedvelem(A Magyar Hangos cikkei is elég jók), de valahogy Gulyás stílusa mindig zavart. Tótának meg hiába van nagyon jó humora, halálra idegesít ahogy a világot meg a magyar politikát látja. 18 éve rendszeresen olvastam a HVG-s írásait, és brutális, hogy azóta én mennyit változtam ő meg mennyire ugyan az maradt. Háttérzenének jó, új gondolatokat kialakítani kevésbé. Sajtóklubot a háború harmadik hetéig bírtam gyomorral, az nyilván olyan amilyenek a szereplői, de voltak vicces részei. Úgy vagyok velük mint Tótával. Ha épp ugyan azt utálják mint én akkor tud szórakoztató lenni. 😀 A húsvéti adás meg kifejezetten szép hangulatú volt, amíg Bencsik el nem kezdte a római birodalom-helikopter-migránsok sztorit. A Partizánban vannak a hosszabb beszélgetős részek. Ott a válság elején Orbán Krisztiánnal voltak őrült jó beszélgetések. Sok olyan dolgot megfogalmazott, amivel tökéletesen egyetértettem, de nem tudtam volna ilyen értelmesen összefoglalni.Ha ennyi reklám belefér mert a témába vág:Nem állítom, hogy az összes ültetési, állítási vagy fotó-rendet ismerem, de azért elég sokat és a legtöbbször használtakat igen. Ez biztos, hogy nem valamilyen általános protokoll szerint lett beállítva - viszont az is igaz, hogy a legtöbbször nem lehet a vezetőket rendesen beállítani. Mert ő Macronnal beszélget, mert ő a holland min.elökkel van jóban, ő meg a horváttal. És a protokollos hatalma is csak egy bizonyos határig terjed, ha nem akar valaki az elméleti helyére állni - akkor erővel nem viheti arrébb. Most gyorsan megnéztem pár képet az elmúlt évekből, mindegyikben lehetne kötekedesre okot találni. Hogy OV zelenszkij mögé került, simán lehet trollkodás, hiba és véletlen is.biztos van, de ezt még én sem tudom. sőt sztem itt azt biztosan nem követték, Leyen is a szélén volt, protokoll szerint nem ott a helye.Gyanitom erre is van valamilyen diplomaciai protokoll.Igen, szvsz az a megalazas, hogy a nyiltan konfliktussal terhelt OV-Zelenszki kapcsolatra tekintettel szandekosan ele allitjak be. KErdem ismet, szemelyes kicsinyessegen tul ennek mi a haszna? (ha valaki tudja, irja meg pls).Zelenkszy-nek középen kell lennie mer ő most a fókusz
undisputedly
ha mellé teszed gáz
megint nincs rajta sapka
Negritis, a vajda
undisputedly
csebi
MC12
A Három harmad podcastban (24.hu) beszéltek erről a ki hova áll dologról, meg egyébként mik voltak ott részletesebben is egy kicsit akit érdekel (weben is + Spotifyon is fentvan).
Az is szóbakerül, hogy az EU rak fel a netre a sajtó részére, szabadon használható, különböző fotókat, videókat anyagokat és azokon mi látszik, szerintem laikusoknak is érdekes lehet.
bobi0092
Amúgy minden fanyalgásom ellenére kifejezetten erős most a politikai-közéleti tartalom a magyar youtubeon. Hétvégére mindig összegyűlik pár óra hallgatható tartalom, és a meló előtti reggelikhez is mindig van valami szórakoztató szösszenet(Potyondi, vagy épp a Jólvanezígy pont jó az omlett mellé).
andree
nagylaza, főpohárnok
Laknerék amúgy nem rosszak. Ceglédi sokkal elviselhetőbb vele. Az Ötben csak Hontnak akar megfelelni, meg elmondani, hogy ő annyira független, hogy gyakran lefideszesezik.
több mint 3 éve
Csak egy apróság: Tóta 2011-ben ment át az Indextől a HVG-hez. Egyébként nekem a 24.hu-s podcast nem jön be, a többi felsoroltat szoktam nézni + időnként a Lakner-Ceglédi párost és a Lánczi Tamás-féle 48 percet az állami tévén. Nagyon szórakoztató, amikor pl. a Bayer Zsolt-Fodor Gábor-Réz András trióból Fodor a legszimpatikusabb.Nekem is a kedvencem. Magasan kiemelkedik a mezőnyből. Az ötöt brutálisan leuralta Hont András, a Kötöttfogásban sok szimpatikus ember fordul meg, de kicsit ilyen ellenzéki duzzogókör küzd Csíntalan Sándor depressziójával hangulata van, a Flaszter ingadozó, de voltak egészen kiváló részei is, a Szabadsajtó klubból Tompos Ádámot kedvelem(A Magyar Hangos cikkei is elég jók), de valahogy Gulyás stílusa mindig zavart. Tótának meg hiába van nagyon jó humora, halálra idegesít ahogy a világot meg a magyar politikát látja. 18 éve rendszeresen olvastam a HVG-s írásait, és brutális, hogy azóta én mennyit változtam ő meg mennyire ugyan az maradt. Háttérzenének jó, új gondolatokat kialakítani kevésbé. Sajtóklubot a háború harmadik hetéig bírtam gyomorral, az nyilván olyan amilyenek a szereplői, de voltak vicces részei. Úgy vagyok velük mint Tótával. Ha épp ugyan azt utálják mint én akkor tud szórakoztató lenni. 😀 A húsvéti adás meg kifejezetten szép hangulatú volt, amíg Bencsik el nem kezdte a római birodalom-helikopter-migránsok sztorit. A Partizánban vannak a hosszabb beszélgetős részek. Ott a válság elején Orbán Krisztiánnal voltak őrült jó beszélgetések. Sok olyan dolgot megfogalmazott, amivel tökéletesen egyetértettem, de nem tudtam volna ilyen értelmesen összefoglalni.Ha ennyi reklám belefér mert a témába vág:Nem állítom, hogy az összes ültetési, állítási vagy fotó-rendet ismerem, de azért elég sokat és a legtöbbször használtakat igen. Ez biztos, hogy nem valamilyen általános protokoll szerint lett beállítva - viszont az is igaz, hogy a legtöbbször nem lehet a vezetőket rendesen beállítani. Mert ő Macronnal beszélget, mert ő a holland min.elökkel van jóban, ő meg a horváttal. És a protokollos hatalma is csak egy bizonyos határig terjed, ha nem akar valaki az elméleti helyére állni - akkor erővel nem viheti arrébb. Most gyorsan megnéztem pár képet az elmúlt évekből, mindegyikben lehetne kötekedesre okot találni. Hogy OV zelenszkij mögé került, simán lehet trollkodás, hiba és véletlen is.biztos van, de ezt még én sem tudom. sőt sztem itt azt biztosan nem követték, Leyen is a szélén volt, protokoll szerint nem ott a helye.Gyanitom erre is van valamilyen diplomaciai protokoll.Igen, szvsz az a megalazas, hogy a nyiltan konfliktussal terhelt OV-Zelenszki kapcsolatra tekintettel szandekosan ele allitjak be. KErdem ismet, szemelyes kicsinyessegen tul ennek mi a haszna? (ha valaki tudja, irja meg pls).Zelenkszy-nek középen kell lennie mer ő most a fókusz
undisputedly
ha mellé teszed gáz
megint nincs rajta sapka
Negritis, a vajda
undisputedly
csebi
MC12
bobi0092
andree
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Ha már lett volna, bocsMit varsz gyurcsanyektol?
r.baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Nekem is a kedvencem. Magasan kiemelkedik a mezőnyből. Az ötöt brutálisan leuralta Hont András, a Kötöttfogásban sok szimpatikus ember fordul meg, de kicsit ilyen ellenzéki duzzogókör küzd Csíntalan Sándor depressziójával hangulata van, a Flaszter ingadozó, de voltak egészen kiváló részei is, a Szabadsajtó klubból Tompos Ádámot kedvelem(A Magyar Hangos cikkei is elég jók), de valahogy Gulyás stílusa mindig zavart. Tótának meg hiába van nagyon jó humora, halálra idegesít ahogy a világot meg a magyar politikát látja. 18 éve rendszeresen olvastam a HVG-s írásait, és brutális, hogy azóta én mennyit változtam ő meg mennyire ugyan az maradt. Háttérzenének jó, új gondolatokat kialakítani kevésbé. Sajtóklubot a háború harmadik hetéig bírtam gyomorral, az nyilván olyan amilyenek a szereplői, de voltak vicces részei. Úgy vagyok velük mint Tótával. Ha épp ugyan azt utálják mint én akkor tud szórakoztató lenni. 😀 A húsvéti adás meg kifejezetten szép hangulatú volt, amíg Bencsik el nem kezdte a római birodalom-helikopter-migránsok sztorit. A Partizánban vannak a hosszabb beszélgetős részek. Ott a válság elején Orbán Krisztiánnal voltak őrült jó beszélgetések. Sok olyan dolgot megfogalmazott, amivel tökéletesen egyetértettem, de nem tudtam volna ilyen értelmesen összefoglalni.Ha ennyi reklám belefér mert a témába vág:Nem állítom, hogy az összes ültetési, állítási vagy fotó-rendet ismerem, de azért elég sokat és a legtöbbször használtakat igen. Ez biztos, hogy nem valamilyen általános protokoll szerint lett beállítva - viszont az is igaz, hogy a legtöbbször nem lehet a vezetőket rendesen beállítani. Mert ő Macronnal beszélget, mert ő a holland min.elökkel van jóban, ő meg a horváttal. És a protokollos hatalma is csak egy bizonyos határig terjed, ha nem akar valaki az elméleti helyére állni - akkor erővel nem viheti arrébb. Most gyorsan megnéztem pár képet az elmúlt évekből, mindegyikben lehetne kötekedesre okot találni. Hogy OV zelenszkij mögé került, simán lehet trollkodás, hiba és véletlen is.biztos van, de ezt még én sem tudom. sőt sztem itt azt biztosan nem követték, Leyen is a szélén volt, protokoll szerint nem ott a helye.Gyanitom erre is van valamilyen diplomaciai protokoll.Igen, szvsz az a megalazas, hogy a nyiltan konfliktussal terhelt OV-Zelenszki kapcsolatra tekintettel szandekosan ele allitjak be. KErdem ismet, szemelyes kicsinyessegen tul ennek mi a haszna? (ha valaki tudja, irja meg pls).Zelenkszy-nek középen kell lennie mer ő most a fókusz
undisputedly
ha mellé teszed gáz
megint nincs rajta sapka
Negritis, a vajda
undisputedly
csebi
MC12
bobi0092
több mint 3 éve
Ha már lett volna, bocsm.hvg.hu/itthon/20230210_balogh_csaba_god_polgarmester_lemondas
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ha ennyi reklám belefér mert a témába vág:Nem állítom, hogy az összes ültetési, állítási vagy fotó-rendet ismerem, de azért elég sokat és a legtöbbször használtakat igen. Ez biztos, hogy nem valamilyen általános protokoll szerint lett beállítva - viszont az is igaz, hogy a legtöbbször nem lehet a vezetőket rendesen beállítani. Mert ő Macronnal beszélget, mert ő a holland min.elökkel van jóban, ő meg a horváttal. És a protokollos hatalma is csak egy bizonyos határig terjed, ha nem akar valaki az elméleti helyére állni - akkor erővel nem viheti arrébb. Most gyorsan megnéztem pár képet az elmúlt évekből, mindegyikben lehetne kötekedesre okot találni. Hogy OV zelenszkij mögé került, simán lehet trollkodás, hiba és véletlen is.biztos van, de ezt még én sem tudom. sőt sztem itt azt biztosan nem követték, Leyen is a szélén volt, protokoll szerint nem ott a helye.Gyanitom erre is van valamilyen diplomaciai protokoll.Igen, szvsz az a megalazas, hogy a nyiltan konfliktussal terhelt OV-Zelenszki kapcsolatra tekintettel szandekosan ele allitjak be. KErdem ismet, szemelyes kicsinyessegen tul ennek mi a haszna? (ha valaki tudja, irja meg pls).Zelenkszy-nek középen kell lennie mer ő most a fókusz
undisputedly
ha mellé teszed gáz
megint nincs rajta sapka
Negritis, a vajda
undisputedly
csebi
MC12
több mint 3 éve
Túl van ez gondolva. Azért mögé állították, mert ha elé rakták volna, akkor szegény Zelenszkij ki se látszott volna…
több mint 3 éve
Nem állítom, hogy az összes ültetési, állítási vagy fotó-rendet ismerem, de azért elég sokat és a legtöbbször használtakat igen. Ez biztos, hogy nem valamilyen általános protokoll szerint lett beállítva - viszont az is igaz, hogy a legtöbbször nem lehet a vezetőket rendesen beállítani. Mert ő Macronnal beszélget, mert ő a holland min.elökkel van jóban, ő meg a horváttal. És a protokollos hatalma is csak egy bizonyos határig terjed, ha nem akar valaki az elméleti helyére állni - akkor erővel nem viheti arrébb. Most gyorsan megnéztem pár képet az elmúlt évekből, mindegyikben lehetne kötekedesre okot találni. Hogy OV zelenszkij mögé került, simán lehet trollkodás, hiba és véletlen is.biztos van, de ezt még én sem tudom. sőt sztem itt azt biztosan nem követték, Leyen is a szélén volt, protokoll szerint nem ott a helye.Gyanitom erre is van valamilyen diplomaciai protokoll.Igen, szvsz az a megalazas, hogy a nyiltan konfliktussal terhelt OV-Zelenszki kapcsolatra tekintettel szandekosan ele allitjak be. KErdem ismet, szemelyes kicsinyessegen tul ennek mi a haszna? (ha valaki tudja, irja meg pls).Zelenkszy-nek középen kell lennie mer ő most a fókusz
undisputedly
ha mellé teszed gáz
megint nincs rajta sapka
Negritis, a vajda
undisputedly
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
24.hu/belfold/2023/02/10/god-polgarmester-lemond-balogh-csaba/hogy kicsoda, micsoda?
Bassza szájba az ellenzék! Remélem, kellőképpen visszafogott voltam.
nagylaza, főpohárnok
Amadeus von Dollárbaloldal
Sobri meg MC helyett: oké, mit kéne csinálnia? Amikor valaki nem mond le valami ordas disznóság után, akkor azért megy az ekézés, amikor meg valaki lemond, akkor meg azért fasz."a fideszes és a velük kollaboráló álellenzéki testületi többség"
Nehéz a kedvetekre tenni 😊
warr_b
Inkább ezt kellett volna belinkelnem:
telex.hu/belfold/2023/02/10/god-lemondott-balogh-csaba-polgarmeser-momentum-idokozi-valasztas
Azt mondta, az ex-DK-s képviselők bebizonyították, hogy „bár országosan legorbánellenesebbnek tartják magukat, valójában itt helyben bármilyen alkuba belementek a Fidesszel.”
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
többen nem tapsoltak úgy tudomNem, foleg nem kicsinyes, vendetta jellegu politikai f@rokmeregetesre. Mondjuk itt tobbotok abszolut nem foglalkozik a helyes idezessel. Ugy vagdostok kommenteket, megtarsitotok mondandot bizonyos accountokhoz, hogy annak koze nincs a valosaghoz, aztan elintezitek ennyivel, mitn te: "pedig en ugy emlekszem".De itt most OV-nek csak akkor megalázó az Ukrán elnök mögött állni, ha azt bele akarod látni. Csak a minden morzsára kiéhezett ellenzéki szemszögéből vicces, egy OV fannak sztem fel se tűnt volna, ha nem mémesedik. Azért messze nem kitakarták vele. Az hogy mindenki tapsol ő meg látványosan nem, az viszont egy totál egyértelmű közlés, amit a te logikád szerint max a 4 fal között szabadna csinálni, mert világos az üzenet, hogy éltessenek csak ezek a marhák, de én leköpnélek, ha nem lennének itt a zsaruk. Sőt ha tapsol egy kicsit ő is, akkor annak se lett volna éle, ha oda teszik ahová, még profitálhatott is volna belőle.
Ahogyan elottem is irtak tobben, ezzel csak azt erik el, hogy:
1) municiot adnak a rogan fele marketingnek
2) melyebb ellenerzest es idegenkedest valtanak ki OV-bol
Akkor is, ha az a prekoncepcio mar Brusszelben, hogy az OV-roppalyat nem tudjak befolyasolni, ez nem megoldas. Ez a non.verbalis megregulazas, kifigurazas, ez nem mukodik, ha (ahogyan gyurma is irta), te a moral high groundon allsz.
Raadasul ha tetszik, ha nem, az EUs vezetok nem azert vannak ott, hogy szemelyes vendettat vigyenek veghez. Ok ott kepviseloi jelleggel jelennek meg. Diplomaciai szempontbol OV sem magat kepviseli ott (meg akkor sem, ha realpolitikailag meg igen), hanem Magyarorszagot es a magyarokat. Meg annak a tokkelutott ukran polgarmesternek -aki diplomaciai szinten a jelentektelen legypiszok kategoria- is volt annyi esze, hogy a mondandoja vegere azert oda ilessze, hogy az OV-val szembeni ellenerzesei dacara a kritika nem a magyar embereknek szol.
A velt vagy valos serelmeket rendezzek le a 4 fal kozott. Van amugy ezernyi lehetoseguk kifejteni OV-nek negyszemkozt, tobbedmagukkal, csoportosan is, hogy mit gondolnak rola. Olvasva ezeket a diplomaciai leiratokat, telefonbeszelgetes kiszivargasokat stb., szoktak is. Viszont egyszeruen nem alazol meg egy allamfot a diplomaciai fotozason. Ez olyan szint, amit Putyin csinalt Merkellel meg a kutyaval kb.
undisputedly
andree
több mint 3 éve
undisputedlyAzt a látszatot keltette? Nem kell azt az inget felvenni. De valamiért felvetted. Nem figyeltem ki írta a kommentet, mondom mégegyszer: a témához szóltam hozzá.
több mint 3 éve
Fel kellett volna engedni, hadd lebegjen.Igen, szvsz az a megalazas, hogy a nyiltan konfliktussal terhelt OV-Zelenszki kapcsolatra tekintettel szandekosan ele allitjak be. KErdem ismet, szemelyes kicsinyessegen tul ennek mi a haszna? (ha valaki tudja, irja meg pls).Zelenkszy-nek középen kell lennie mer ő most a fókusz
undisputedly
ha mellé teszed gáz
megint nincs rajta sapka
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
24.hu/belfold/2023/02/10/god-polgarmester-lemond-balogh-csaba/Sobri meg MC helyett: oké, mit kéne csinálnia? Amikor valaki nem mond le valami ordas disznóság után, akkor azért megy az ekézés, amikor meg valaki lemond, akkor meg azért fasz.
nagylaza, főpohárnok
Nehéz a kedvetekre tenni 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
24.hu/belfold/2023/02/10/god-polgarmester-lemond-balogh-csaba/hogy kicsoda, micsoda?
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
24.hu/belfold/2023/02/10/god-polgarmester-lemond-balogh-csaba/Bassza szájba az ellenzék! Remélem, kellőképpen visszafogott voltam.
több mint 3 éve
Orbant nehez egy csoportkepen jo helyre rakni. Akkora mint a kutya ulve. Masodik sorban csak zelensky mogul latszik ki. Gondolom elso sorba nem akartak rakni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Nem, foleg nem kicsinyes, vendetta jellegu politikai f@rokmeregetesre. Mondjuk itt tobbotok abszolut nem foglalkozik a helyes idezessel. Ugy vagdostok kommenteket, megtarsitotok mondandot bizonyos accountokhoz, hogy annak koze nincs a valosaghoz, aztan elintezitek ennyivel, mitn te: "pedig en ugy emlekszem".De itt most OV-nek csak akkor megalázó az Ukrán elnök mögött állni, ha azt bele akarod látni. Csak a minden morzsára kiéhezett ellenzéki szemszögéből vicces, egy OV fannak sztem fel se tűnt volna, ha nem mémesedik. Azért messze nem kitakarták vele. Az hogy mindenki tapsol ő meg látványosan nem, az viszont egy totál egyértelmű közlés, amit a te logikád szerint max a 4 fal között szabadna csinálni, mert világos az üzenet, hogy éltessenek csak ezek a marhák, de én leköpnélek, ha nem lennének itt a zsaruk. Sőt ha tapsol egy kicsit ő is, akkor annak se lett volna éle, ha oda teszik ahová, még profitálhatott is volna belőle.
Ahogyan elottem is irtak tobben, ezzel csak azt erik el, hogy:
1) municiot adnak a rogan fele marketingnek
2) melyebb ellenerzest es idegenkedest valtanak ki OV-bol
Akkor is, ha az a prekoncepcio mar Brusszelben, hogy az OV-roppalyat nem tudjak befolyasolni, ez nem megoldas. Ez a non.verbalis megregulazas, kifigurazas, ez nem mukodik, ha (ahogyan gyurma is irta), te a moral high groundon allsz.
Raadasul ha tetszik, ha nem, az EUs vezetok nem azert vannak ott, hogy szemelyes vendettat vigyenek veghez. Ok ott kepviseloi jelleggel jelennek meg. Diplomaciai szempontbol OV sem magat kepviseli ott (meg akkor sem, ha realpolitikailag meg igen), hanem Magyarorszagot es a magyarokat. Meg annak a tokkelutott ukran polgarmesternek -aki diplomaciai szinten a jelentektelen legypiszok kategoria- is volt annyi esze, hogy a mondandoja vegere azert oda ilessze, hogy az OV-val szembeni ellenerzesei dacara a kritika nem a magyar embereknek szol.
A velt vagy valos serelmeket rendezzek le a 4 fal kozott. Van amugy ezernyi lehetoseguk kifejteni OV-nek negyszemkozt, tobbedmagukkal, csoportosan is, hogy mit gondolnak rola. Olvasva ezeket a diplomaciai leiratokat, telefonbeszelgetes kiszivargasokat stb., szoktak is. Viszont egyszeruen nem alazol meg egy allamfot a diplomaciai fotozason. Ez olyan szint, amit Putyin csinalt Merkellel meg a kutyaval kb.
undisputedly
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=irlbpQxW9nQ
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!