Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
tipikus straw man argument"Az oktatás közös ügyünk. A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei, a tanáraink a mi tanáraink, és mi nem adjuk a jövőnket! Legyen szabad az ország, legyen szabad az oktatás!" – írta Karácsony Gergely főpolgármester a csütörtöki élőlánc után a Facebookon.szóval ha amúgy nem tudsz vitatkozni a mondandó egészének lényegével, akkor ragadj ki belőle egy részt, és vitatkozz azzal.
Erre reagált Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője az alábbi gondolatsorral:
"Karácsony politikai pedofíliája: „A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei” Gergely! Az én gyerekeim kicsit sem a tieid. Rohadtul tartsd magad távol tőlük!"
kocsis amúgy nem szíjjártó-jellegű?
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
"Az oktatás közös ügyünk. A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei, a tanáraink a mi tanáraink, és mi nem adjuk a jövőnket! Legyen szabad az ország, legyen szabad az oktatás!" – írta Karácsony Gergely főpolgármester a csütörtöki élőlánc után a Facebookon.szóval ha amúgy nem tudsz vitatkozni a mondandó egészének lényegével, akkor ragadj ki belőle egy részt, és vitatkozz azzal.
Erre reagált Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője az alábbi gondolatsorral:
"Karácsony politikai pedofíliája: „A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei” Gergely! Az én gyerekeim kicsit sem a tieid. Rohadtul tartsd magad távol tőlük!"
kocsis amúgy nem szíjjártó-jellegű?
több mint 3 éve
Azt a Qtényleg nem tudom eldönteni hogy mi alapján mernek ilyet kijelenteni, tekintve hogy az alapján amit mutatunk mi is azok vagyunk
"A harmadik csoport az Ukrajna jelenlegi működéséhez szükséges pénz, a miniszterelnök szerint ugyanis Ukrajna működésképtelen állam, már a háború előtt is az volt. Ez utóbbi összeg havonta 5 milliárd euró lenne, ez hatalmas pénz, az a kérdés, hogy ezt ki adja oda, hogyan osszák el a terheket az EU és az USA között. Kérdés, hogy akar-e ebben mindenki részt venni, vagy sem, erről Orbán szerint a magyaroknak is döntenie kell..."
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Azt a Q"A harmadik csoport az Ukrajna jelenlegi működéséhez szükséges pénz, a miniszterelnök szerint ugyanis Ukrajna működésképtelen állam, már a háború előtt is az volt. Ez utóbbi összeg havonta 5 milliárd euró lenne, ez hatalmas pénz, az a kérdés, hogy ezt ki adja oda, hogyan osszák el a terheket az EU és az USA között. Kérdés, hogy akar-e ebben mindenki részt venni, vagy sem, erről Orbán szerint a magyaroknak is döntenie kell..."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nagyon kíváncsi leszek hogy milyen ársapkák jönnek. Remélem csak az M-es tojásra lesz és mindenki vihet magával mérőszalagot a boltba, meg a kilós kenyérre, hogy mérleg is legyen nálunk kéznél. Aztán rizsből persze csak a B lesz sapkás, az A nem, aztán kezdhetik is megtanulni az emberek, hogy mi a különbség, végül a krumpliból csak a piros lesz, vagy a sárga, de ha ráírják, hogy "újkrumpli", akkor már nem...mi lesz a risztesztaval? 😊 az duplan hatosagi aras lesz? vmi fuggveny alapjan szamoljak ki?
A tésztába már bele se kezdenék, inkább csak felkészülök, hogy cérnametélttel kell majd ennem a bolognait innentől...
StormST
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nagyon kíváncsi leszek hogy milyen ársapkák jönnek. Remélem csak az M-es tojásra lesz és mindenki vihet magával mérőszalagot a boltba, meg a kilós kenyérre, hogy mérleg is legyen nálunk kéznél. Aztán rizsből persze csak a B lesz sapkás, az A nem, aztán kezdhetik is megtanulni az emberek, hogy mi a különbség, végül a krumpliból csak a piros lesz, vagy a sárga, de ha ráírják, hogy "újkrumpli", akkor már nem...A tésztába már bele se kezdenék, inkább csak felkészülök, hogy cérnametélttel kell majd ennem a bolognait innentől...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Környékemen van Coop, Aldi, Lidl és Spar. Tej vmi oknál kifolyólag (2.8-as) Sparban állandóan van (de nincs olyan kikötés h 1 fő 1 litert vihet csak). Cukorra mindehol kikötések, már kis Coopban is max 1 kiló / vásárló.Mindegyikből amit beleraknak. Nálunk már a környéken nem lehet venni hatósági áras tejet, cukrot meg semmilyen áron sem, egyszerűen nincs kint a polcon. Múltkor pont olvastam, mert kiderült hogy valami hazai nagy áruház igen komoly bírságot kapott, mert nem rakta ki ezeket a termékeket direkt, hanem a raktárban tartotta, bízva hogy eltörlik az árstopot és teli áron tudják adni.Szép lista ez a kenyér, sajt, tojás, krumpli stb, kíváncsi vagyok h miből lesz hiány elég gyorsan.24.hu/fn/gazdasag/2022/10/28/elelmiszerarstop-elelmiszer-orban-viktor-arsapka-arstop-inflacio-tojas-trappista-sajt-burgonya/You mean tejzsír tömb?A tojás fixen benne lesz, mert mostanában azzal divatos mérni a szopóhullámot.trappista sajt?
Hanni
csebi
vpi
meg a krumpli
csebi
Beki
Gondolom mondjuk egy tojással hasonló lenne, ha kitalálnák hogy holnaptól nem 130 hanem csak 50 forintért árulhatják...
kapitnono
több mint 3 éve
Okés, de nálunk nincs drágább, semmilyen nincs kirakva, és ha kérdezed azt mondják hogy nincs. Hétfőnként kiraknak egy keveset mindenből, aztán pár óra alatt elfogy. Aztán egy hétig megint nincs....Nálunk az Aldiban ez úgy néz ki, hogy nem rakják ki a rezsitejet, hanem szólsz és kihozzák a raktárból.Mindegyikből amit beleraknak. Nálunk már a környéken nem lehet venni hatósági áras tejet, cukrot meg semmilyen áron sem, egyszerűen nincs kint a polcon. Múltkor pont olvastam, mert kiderült hogy valami hazai nagy áruház igen komoly bírságot kapott, mert nem rakta ki ezeket a termékeket direkt, hanem a raktárban tartotta, bízva hogy eltörlik az árstopot és teli áron tudják adni.Szép lista ez a kenyér, sajt, tojás, krumpli stb, kíváncsi vagyok h miből lesz hiány elég gyorsan.24.hu/fn/gazdasag/2022/10/28/elelmiszerarstop-elelmiszer-orban-viktor-arsapka-arstop-inflacio-tojas-trappista-sajt-burgonya/You mean tejzsír tömb?A tojás fixen benne lesz, mert mostanában azzal divatos mérni a szopóhullámot.trappista sajt?
Hanni
csebi
vpi
meg a krumpli
csebi
Beki
Gondolom mondjuk egy tojással hasonló lenne, ha kitalálnák hogy holnaptól nem 130 hanem csak 50 forintért árulhatják...
kapitnono
Aki csak keresi, nem találja és viheti a drágábbat.
Dzsokijuing

több mint 3 éve
a filmek topicban előjött pár hete az apokalipszis most. kezdem magam a dzsungelben érezni.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Nálunk az Aldiban ez úgy néz ki, hogy nem rakják ki a rezsitejet, hanem szólsz és kihozzák a raktárból.Mindegyikből amit beleraknak. Nálunk már a környéken nem lehet venni hatósági áras tejet, cukrot meg semmilyen áron sem, egyszerűen nincs kint a polcon. Múltkor pont olvastam, mert kiderült hogy valami hazai nagy áruház igen komoly bírságot kapott, mert nem rakta ki ezeket a termékeket direkt, hanem a raktárban tartotta, bízva hogy eltörlik az árstopot és teli áron tudják adni.Szép lista ez a kenyér, sajt, tojás, krumpli stb, kíváncsi vagyok h miből lesz hiány elég gyorsan.24.hu/fn/gazdasag/2022/10/28/elelmiszerarstop-elelmiszer-orban-viktor-arsapka-arstop-inflacio-tojas-trappista-sajt-burgonya/You mean tejzsír tömb?A tojás fixen benne lesz, mert mostanában azzal divatos mérni a szopóhullámot.trappista sajt?
Hanni
csebi
vpi
meg a krumpli
csebi
Beki
kapitnono
Aki csak keresi, nem találja és viheti a drágábbat.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Mindegyikből amit beleraknak. Nálunk már a környéken nem lehet venni hatósági áras tejet, cukrot meg semmilyen áron sem, egyszerűen nincs kint a polcon. Múltkor pont olvastam, mert kiderült hogy valami hazai nagy áruház igen komoly bírságot kapott, mert nem rakta ki ezeket a termékeket direkt, hanem a raktárban tartotta, bízva hogy eltörlik az árstopot és teli áron tudják adni.Szép lista ez a kenyér, sajt, tojás, krumpli stb, kíváncsi vagyok h miből lesz hiány elég gyorsan.24.hu/fn/gazdasag/2022/10/28/elelmiszerarstop-elelmiszer-orban-viktor-arsapka-arstop-inflacio-tojas-trappista-sajt-burgonya/You mean tejzsír tömb?A tojás fixen benne lesz, mert mostanában azzal divatos mérni a szopóhullámot.trappista sajt?
Hanni
csebi
vpi
meg a krumpli
csebi
Beki

több mint 3 éve
majd a jegyek letrehozasara talalnak gyorsan egy Lolo ceget.kíváncsi vagyok h miből lesz hiány elég gyorsan.Agrárgazdaságtan 1, második előadás
Beki
A hatósági árak élelmiszerhiányhoz vezetnek. Ezt a legtöbb kormányzat jegyrendszerrel folytatja.
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
kíváncsi vagyok h miből lesz hiány elég gyorsan.Agrárgazdaságtan 1, második előadás
Beki
A hatósági árak élelmiszerhiányhoz vezetnek. Ezt a legtöbb kormányzat jegyrendszerrel folytatja.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
mki kiviszi majd ezeket.Mindenből amire ársapka lesz.Szép lista ez a kenyér, sajt, tojás, krumpli stb, kíváncsi vagyok h miből lesz hiány elég gyorsan.24.hu/fn/gazdasag/2022/10/28/elelmiszerarstop-elelmiszer-orban-viktor-arsapka-arstop-inflacio-tojas-trappista-sajt-burgonya/You mean tejzsír tömb?A tojás fixen benne lesz, mert mostanában azzal divatos mérni a szopóhullámot.trappista sajt?
Hanni
csebi
vpi
meg a krumpli
csebi
Beki
Bazzani
több mint 3 éve
Mindenből amire ársapka lesz.Szép lista ez a kenyér, sajt, tojás, krumpli stb, kíváncsi vagyok h miből lesz hiány elég gyorsan.24.hu/fn/gazdasag/2022/10/28/elelmiszerarstop-elelmiszer-orban-viktor-arsapka-arstop-inflacio-tojas-trappista-sajt-burgonya/You mean tejzsír tömb?A tojás fixen benne lesz, mert mostanában azzal divatos mérni a szopóhullámot.trappista sajt?
Hanni
csebi
vpi
meg a krumpli
csebi
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Szép lista ez a kenyér, sajt, tojás, krumpli stb, kíváncsi vagyok h miből lesz hiány elég gyorsan.24.hu/fn/gazdasag/2022/10/28/elelmiszerarstop-elelmiszer-orban-viktor-arsapka-arstop-inflacio-tojas-trappista-sajt-burgonya/You mean tejzsír tömb?A tojás fixen benne lesz, mert mostanában azzal divatos mérni a szopóhullámot.trappista sajt?
Hanni
csebi
vpi
meg a krumpli
csebi
több mint 3 éve
Így ér egyre kevesebbet vizuálisan is a zsák krumpliért vett szavazat... 😊24.hu/fn/gazdasag/2022/10/28/elelmiszerarstop-elelmiszer-orban-viktor-arsapka-arstop-inflacio-tojas-trappista-sajt-burgonya/You mean tejzsír tömb?A tojás fixen benne lesz, mert mostanában azzal divatos mérni a szopóhullámot.trappista sajt?
Hanni
csebi
vpi
meg a krumpli
csebi
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/10/28/elelmiszerarstop-elelmiszer-orban-viktor-arsapka-arstop-inflacio-tojas-trappista-sajt-burgonya/You mean tejzsír tömb?A tojás fixen benne lesz, mert mostanában azzal divatos mérni a szopóhullámot.trappista sajt?
Hanni
csebi
vpi
meg a krumpli
több mint 3 éve
You mean tejzsír tömb?A tojás fixen benne lesz, mert mostanában azzal divatos mérni a szopóhullámot.trappista sajt?
Hanni
csebi
több mint 3 éve
Remélem a RedBull is, legyen már legalább 1 db intézkedés ebben a kurva országban ami pozitívan érint engem....😀A tojás fixen benne lesz, mert mostanában azzal divatos mérni a szopóhullámot.trappista sajt?
Hanni
csebi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
A tojás fixen benne lesz, mert mostanában azzal divatos mérni a szopóhullámot.trappista sajt?
Hanni
több mint 3 éve
A tojás fixen benne lesz, mert mostanában azzal divatos mérni a szopóhullámot.
több mint 3 éve
Átnevezik majd Cipóra meg Bucira meg Kányírre, sima félbarna kenyérből meg hiány lesz 😀Kíváncsian várom h melyik termékekre tesznek ársapkát ezúttal. Nem tudom h pl a kenyérnél milyen hatást váltana ez ki.csinalhatnank egy tippeldet errol 😊
Beki
csebi
több mint 3 éve
Kíváncsian várom h melyik termékekre tesznek ársapkát ezúttal. Nem tudom h pl a kenyérnél milyen hatást váltana ez ki.csinalhatnank egy tippeldet errol 😊
Beki