Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
– Sajnos Dézsi Csaba András arra építette a hatalmát, hogy az embereket hazugságokkal folyamatosan megtévessze, de most már oda jutottunk, hogy ő az, aki a saját hazugságait elhiszi, mert az emberek látják, hogy annak, ami ezen a plakáton van, semmi valóságalapja nincs. A jelenlegi polgármester az erőszakos stílusával, a fenyegetőzésével megfélemlíti az embereket. Úgy gondolom, meg kell szabadítani tőle ezt a várost – fogalmazott Borkai.Azt hallottam, hogy a belső méréseken döntetlen közeli az állás (25-30% között van mind a kettő), az ellenzékieknek meg együtt kapják a többit. Ha így van, és pár helyi ismerősöm is ezt erősítette meg (vacillálnak a két jelölt között) akkor az azért nem semmi 😀 én egy lyukas garast nem tettem volna fél éve se Borkaira, szinte biztos voltam benne, hogy csak a zsére hajt, valami külön megegyezésre. De ezek szerint komolyan gondolja.
NB2
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 2 éve
– Sajnos Dézsi Csaba András arra építette a hatalmát, hogy az embereket hazugságokkal folyamatosan megtévessze, de most már oda jutottunk, hogy ő az, aki a saját hazugságait elhiszi, mert az emberek látják, hogy annak, ami ezen a plakáton van, semmi valóságalapja nincs. A jelenlegi polgármester az erőszakos stílusával, a fenyegetőzésével megfélemlíti az embereket. Úgy gondolom, meg kell szabadítani tőle ezt a várost – fogalmazott Borkai.
több mint 2 éve
index.hu/belfold/2024/04/05/nezopont-intezet-kozvelemeny-kutatas-magyar-peter-momentum-ellenzek/Annak a statisztikának hiszek amit én csinálok ugye. Nézőpont intézet
Ez alapján inkább az ellenzéket fogja átrendezni Magyar Péter. A 13% ennyi idő alatt jó eredmény, de az csalódás keltő egy picit hogy Fidesz részről semmenyi százalékot nem sikerült elvinni. Persze ez csak az első közvélemény kutatás.
focilap
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
index.hu/belfold/2024/04/05/nezopont-intezet-kozvelemeny-kutatas-magyar-peter-momentum-ellenzek/Ez alapján inkább az ellenzéket fogja átrendezni Magyar Péter. A 13% ennyi idő alatt jó eredmény, de az csalódás keltő egy picit hogy Fidesz részről semmenyi százalékot nem sikerült elvinni. Persze ez csak az első közvélemény kutatás.
több mint 2 éve
és ebben az Illés Bogikában kinek a faszát tisztelhetjük?Fidelitas külügyi vezetője volt, egyenes sínen robogott a külügyes pártkarrier fele. (még melót is rakott bele, ami ritkaság a nerben)Mert ő pályázott volna ilyesmi pozira?Ó a kis egykori pataki gimis Bogika meddig jutott...Csóri Párkányi Esztit ilyenkor sajnálom rendesen.
telex.hu/belfold/2024/04/05/illes-boglarka-kulugyi-allamtitkar-menczer-tamas-szijjarto-peter
dande2
Amadeus von Dollárbaloldal
dande2
Aztán akkora reccs, hogy a HírTv-ig repült bohócnak.
több mint 2 éve
24.hu/kulfold/2024/04/05/magyar-civilszervezet-szlovakia-sns-kulfoldi-tamogatas/
common nationals, international

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Fidelitas külügyi vezetője volt, egyenes sínen robogott a külügyes pártkarrier fele. (még melót is rakott bele, ami ritkaság a nerben)Mert ő pályázott volna ilyesmi pozira?Ó a kis egykori pataki gimis Bogika meddig jutott...Csóri Párkányi Esztit ilyenkor sajnálom rendesen.
telex.hu/belfold/2024/04/05/illes-boglarka-kulugyi-allamtitkar-menczer-tamas-szijjarto-peter
dande2
dande2
Aztán akkora reccs, hogy a HírTv-ig repült bohócnak.
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 2 éve
Mert ő pályázott volna ilyesmi pozira?Ó a kis egykori pataki gimis Bogika meddig jutott...Csóri Párkányi Esztit ilyenkor sajnálom rendesen.
dande2
több mint 2 éve
Ó a kis egykori pataki gimis Bogika meddig jutott...Csóri Párkányi Esztit ilyenkor sajnálom rendesen.
dande2
több mint 2 éve
Ó a kis egykori pataki gimis Bogika meddig jutott...telex.hu/belfold/2024/04/05/illes-boglarka-kulugyi-allamtitkar-menczer-tamas-szijjarto-peter
több mint 2 éve
Ma a kiváló föggetlen objektív Metropol címlapján megtudtam, Magyar Péter javítóintézettel ijesztgette a gyerekeit.1. Nem hittem volna hogy ez írom, de ez elég woke a rogáni médiagépezettől.
2. Engem is ijesztgettek ezzel otthon, amire most én azt tudom mondani, hogyha rossz nyugger leszel, elvisz az idősek otthona
több mint 2 éve
telex.hu/gazdasag/2024/04/03/allamadossag-finanszirozas-hitel-akkA #legalább kormányozni tudnak fiúk megmutatják, hogy mennyivel jobbak a 2006 utáni Feri kormánynál.
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
telex.hu/gazdasag/2024/04/04/rahimkulov-tiborcz-spar-magyarorszag
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
telex.hu/gazdasag/2024/04/03/allamadossag-finanszirozas-hitel-akk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
24.hu/kultura/2024/04/04/kozter-ellen-partizan-fidelitas-keses/Még várnak, hogy Hajdú Péter igent mondjon a felkérésre.
NB2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
24.hu/kultura/2024/04/04/kozter-ellen-partizan-fidelitas-keses/
több mint 2 éve
erre mondtam azt mindig Kairoban a konzul kolleganak, hogy ha elcseszunk vmit bmeik vizum ugyben es szerencsenk van akkor Waelt fogjak kirugni.24.hu/fn/gazdasag/2024/04/04/raiffeisen-bank-mav-vasut-ingatlan-lazar-janos-bank/Nincs okuk és igazán lehetőségük sem visszafogni magukat.
Na, ráfordulunk arra a szakaszra, amikor már nincs finomkodás?
Mostantól még nyíltabban megy majd a "kuss van, ezt kell csinálni"?
Lúdas Solymi
Gyurma Pappa
Wael volt az a helyi alkalmazott, aki kinn allt a konzuli bejarat elott, es sorrendben beengedte az embereket.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
24.hu/fn/gazdasag/2024/04/04/raiffeisen-bank-mav-vasut-ingatlan-lazar-janos-bank/Nincs okuk és igazán lehetőségük sem visszafogni magukat.
Lúdas Solymi

több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2024/04/04/ugyeszseg-nyomozas-lezaras-schadl-gyorgy-volner-pal-tajekoztatasAz egy másik ügyészség volt, MP.E (Magyar Péter születése előtt)
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Ezért is írtam, hogy most már nyíltabban csinálják és agresszívebben mint eddig.24.hu/fn/gazdasag/2024/04/04/raiffeisen-bank-mav-vasut-ingatlan-lazar-janos-bank/eddig is nyilvánvaló volt egy szint felett mindenkinek, csak ugye migráns, Soros, Brüsszel.
Lúdas Solymi
Vagy legalábbis megint úgy, mint anno mikor a cafeteria cégeket kibaszták az országból.
Gondolom most elkezdik átvenni azokat a cégeket, akik inkább nem termelnek vagy áthelyeznek dolgokat, minthogy úgy csináljanak ahogy a kormány kívánja.
Lásd nem egy építőipari céget, aztán meg majd jönnek a kiskereskedelmi egységek.
Nemsokára már a közvélemény számára is az lesz a mantra, hogy a "sógorok" megint úgy viselkednek mint a Monarchia idején és el akarnak nyomni minket.
Jön majd megint a kurucozás, labancozás.
több mint 2 éve
24.hu/fn/gazdasag/2024/04/04/raiffeisen-bank-mav-vasut-ingatlan-lazar-janos-bank/eddig is nyilvánvaló volt egy szint felett mindenkinek, csak ugye migráns, Soros, Brüsszel.
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
24.hu/fn/gazdasag/2024/04/04/raiffeisen-bank-mav-vasut-ingatlan-lazar-janos-bank/Na, ráfordulunk arra a szakaszra, amikor már nincs finomkodás?