Politika

66 feliratkozó

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
8 év, szabad lábon védekezés

😀

évmillennium vicce
Amadeus von Dollárbaloldal
Az jelent számukra valamit hogy minden olyan szakmatol eltiltják amihez jogi végzettség kell vagy majd megoldják okosba?
Nemes samu09
Semmit nem kapnak a végén.

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
 m.hvg.hu/itthon/20221024_Hoppal_Peter_szerint_amerikai_penzbol_tuntettek_a_diakok_a_tanarokert_vasarnap

Ő a kultúráért felelős (posztmodern) államtitkár
r.baggio
Egy hülye fasz ez is.
Szerintem nem.
Ennyi tökéletesen elég a rajongótábornak.
Elolvassák. Megállapítják magukban, hogy a szemét diákokat Soros fizeti.
+szemét tanárok.
Ja és Brüsszel.

több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 576 — I like the Texans, I like who we are

😀

évmillennium vicce
Az jelent számukra valamit hogy minden olyan szakmatol eltiltják amihez jogi végzettség kell vagy majd megoldják okosba?
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 576
 m.hvg.hu/itthon/20221024_Hoppal_Peter_szerint_amerikai_penzbol_tuntettek_a_diakok_a_tanarokert_vasarnap

r.baggio
Egy hülye fasz ez is.
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 978 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 923 — Apu ökölbeszorított keze

😀

évmillennium vicce
Nem értem

több mint 3 éve

😀

évmillennium vicce
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 662 — zászló zászló szív
Azért véssük fel a tegnapi napot. Ez volt az első alkalom, hogy a NER elmenekült. Ez a Zalaegerszeg egyértelműen menekülés volt. Gondolom felmérték, kimérték, hogy Budapest bukta lenne.

Persze, majd csinálnak egy negyvenhatodik békemenetet csilliárdokból felbuszoztatva a fél nyugdíjas vidéket, de az se tudja elmaszkolni azt, ami történt. A NER bizonyos helyzetekből már menekül. Elkezdték ők is a büszke hátravonulást, mint az oroszok az ukrán fronton.
peterk2005 udvari bolond
Dehogy is.

Különvélemény a "miért marad el az Orbán-beszéd" témában

Nem azért mert kilógna az oroszbarát lóláb. Orbán híveit nem érdekli, hogy az oroszok konkrétan gyerekeket szednek össze százasával és hurcolnak el, Oroszország etnikai arányait javítandó. Orbán híveit nem érdekli, hogy sima lakótelepi házakat - olyanokat, amilyenekben ők is laknak - lőnek rakétával az oroszok.

Orbán hívei simán figyelmen kívül hagyják, hogy minket ugyanígy tiportak az orosz tankok. Teljesen más az ok.

Az ok a nyugdíjasok hergelhetősége. Az átlag magyar nyugdíjas előtt nagyon nehéz tél áll. Mindegy, hogy hova emelik a nyugdíját, annak reálértéke jelentősen csökkenni fog. A vidékről felbuszoztatandó Fidesz-hívek jelentős része korszerűtlen házban él, melyet most ötször annyi pénzből fog fűteni, mint eddig. Aki nyugdíjas, annak ugyan 10-20%-kal megugrott nominálisan a nyugdíja, de közben van olyan alapvető élelmiszer, amelynek az ára 50%-kal ment fel.

Ezen a problémán a Doktor Miniszter Elnök Úr nem tud segíteni. Tolja a felelősséget, próbálja elkenni a saját felelősségét, de attól még pénz nem lesz. A békemenet résztvevői nem diadalmas jelentéseket akarnak hallgatni, hanem azt, hogy nyugi, lesz pénz, nem kell fillérezve-beosztva átvészelni a telet. De kell.

Ezt összeengedni egy teljesen hasonló gondokkal szembenéző, ám nem vallásos Orbán-hívő tömeggel, akinek ráadásul nincs egyszeri rendkívüli 10% béremelése, meg 13. havi bére, robbanásveszélyes. Mi van, ha a békemenet résztvevői elmennek megrendszabályozni az "ingyenélő tanárokat" meg a "hülyegyerekeket"? Mi van ha pár száz diák elmegy kiröhögni a békemenetet és balhé lesz, mert a hívők nekik rontanak? Mi van, ha csak úgy kimegy párezer ember kifütyülni Viktort?

A békemenet meg az Orbán-beszéd akkor van, ha a helyzet teljesen biztosan kontrollálható. Most nem azÉsik Sándor

több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 786
Azért véssük fel a tegnapi napot. Ez volt az első alkalom, hogy a NER elmenekült. Ez a Zalaegerszeg egyértelműen menekülés volt. Gondolom felmérték, kimérték, hogy Budapest bukta lenne.

Persze, majd csinálnak egy negyvenhatodik békemenetet csilliárdokból felbuszoztatva a fél nyugdíjas vidéket, de az se tudja elmaszkolni azt, ami történt. A NER bizonyos helyzetekből már menekül. Elkezdték ők is a büszke hátravonulást, mint az oroszok az ukrán fronton.
peterk2005 udvari bolond
Akkor már csak 16-20 év és valami áttörés lesz ? 😀

A Múzsán is kint volt, hogy nézzük meg mennyien és kik voltak OV beszéde előtt és mennyien és kik voltak a Műegyetem előtt.
Lehet, hogy "lemenekült a NER vidékre" (amúgysem rossz egy kis mocskos Budapest vs vidék ellentétet szítani - csak a szokásos játszuk ki egymás ellen a különböző csoportokat) de 3,5 év múlva tényleg ott lesz a lakosság 80%-a és ameddig Budapesten van egy 55-45 arányú ellenzéki előny, addig vidéken a 70+ - 30- körüli arány van, anélkül, hogy fel lenne tekerve a propaganda potméter.

Amúgy kb. most kisebb gondja is nagyobb annál a NERnek, hogy mozgosítgassanak, nem hoz annyit a konyhára, mint amennyibe anyagilag kerül.
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 475 — Saturday Night Lights

peterk2005 udvari bolond
Azért csínján ezzel a meneküléssel, a felmérések mást mutatnak.

Már a tavaszi választási kampány arról szólt, hogy egyetlen nyilvános rendezvényt sem tartottak, csak regisztrált meghívottak vehettek részt a Fidesz-szeánszokon, aztán FB-on megjelent, hogy itt és itt event volt. Ez is és Zalaegerszeg is a buborék egybentartásáról szól, infó nem mehet ki és nem jöhet be, az egyetlen valóság mehet az ólba, csak alternatív valóságok létezhetnek egymás mellett.

Ami sztem ezt áttörheti, az egy kemény tél és akkor március 15-én nem csak a diákok, hanem a nincstelenek is kimennek az utcára.

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 920 — Lucas Scott

peterk2005 udvari bolond
ahogy irtam, nem csak menekult, hanem a Demszky szintjere sullyedt le allami unnepen, hogy kordonokat vontak fel.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 637 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 465 — Sworn to the Dark
ilyen komoly aktuálpolitikai történés, és még nem volt itt téma?

i.redd.it/aself2beocv91.jpg

built for this shit

több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 741 — capitaine du château de Vienne 1487
Most megyek hazafelé a lányommal .
zemanla
" ahuva nem menel el, onnat nem kell visszajönni"
jegyzetek Síjjártónak, kiadatlan...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
Most megyek hazafelé a lányommal .

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 786
Iszonytatóan nagy tömeg volt. Amikor a Közgázhoz értem, az eleje már a Szabadság hídon járt. Fél órán (!) keresztül álltam ott, egyre csak jöttek és jöttek az emberek, nem láttam a Kálvinon a végét. Aztán átmentem a Gellért térre, ahol találkozóm volt. Háromnegyed óra múlva elbattyogtam megnézni, mi újság a hídon. Még mindig hömpölygött a nép, akkor se láttam a végét.
nagylaza, főpohárnok
Meg a Moriczon is latszott tenyleg sok embert megmozgatott ez.
Janek
Reméljük Brüsszel is látja majd a magaslesből mennyire fontos ez, és nem zárja el a pénzcsapokat jövőre ... 😛
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 139 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

Felirat a baloldali rakétán: „Szeles Erikáért”. A magyar szabadságharc és forradalom 15 éves magyar-zsidó mártírját szovjet katonák nyakonlőtték.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 923 — Apu ökölbeszorított keze
Iszonytatóan nagy tömeg volt. Amikor a Közgázhoz értem, az eleje már a Szabadság hídon járt. Fél órán (!) keresztül álltam ott, egyre csak jöttek és jöttek az emberek, nem láttam a Kálvinon a végét. Aztán átmentem a Gellért térre, ahol találkozóm volt. Háromnegyed óra múlva elbattyogtam megnézni, mi újság a hídon. Még mindig hömpölygött a nép, akkor se láttam a végét.
nagylaza, főpohárnok
Meg a Moriczon is latszott tenyleg sok embert megmozgatott ez.

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 413 — beers & Packers
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 350 — Csodabogár
a Történelmi Törpe nagyon odavolt 😀 remélem ez már a B oldal végének a kezdete 😀
..amúgy azt hiányoltam a beszédből, hogy Brüsszel vegyen vissza, ránk csak az oroszok lőhetnek 😀

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
Kis pénz, kis föci.
Ez a "Nem szól már a ruszkik haza, finom lett a putin fasza" sem rossz.
több mint 3 éve
Kis pénz, kis föci.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 328
Azt jól megmagyaráztátok, hogy mit, miért, mikor és hogyan hazudik.
Arról miért nem szóltok, hogy ez miért jó ennek a szerencsétlen országnak.
gyurczi
Nem jó, de a választók ezt akarták, akarják.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 920 — Lucas Scott
Unalmas, kiszámítható, "legyünk már túl rajta" beszéd volt, mondhatni, tipikus október 23-i.

Olvastam egy polkomm-os csoportban egy elemzést 1-2 éve - egyet is értek vele kb. - hogy OV-nak két csoportra oszthatók a nagyobb vagy ünnepi beszédei, van a március 15, ami jellemzően harcias, lendületes idézőjelben fiatalos szokott lenni, nem véletlenül van mögé rakva a fél Fidelitas. Aztán van a Békementes ami beszólogatós, belterjes és viccesekedő, nyilván, hiszen elsősorban a tábornak szól. És van a Tusványos ami meg kifejezetten a hazai és külföldi ellenzék triggerelésére szolgál, a jelenlévők többsége nem valószínű, hogy érti egyáltalán amiről OV beszél. Ezek jellemzője, hogy valamilyenek, van valamilyen karakterük, általában van üzenet, keret stb.

Ezzel szemben állnak a 23-i beszédek, amikkel egyszerűen nem akar/nem tud mit kezdeni a stáb, mondhatni évtizedes viszonylatban már. (hogy az egész politikai elit nem tud '56-al mit kezdeni, az más kérdés) Ezek a beszédek általában rövidebbek mint a többi, unalmasak, önismétlőek és kiszámíthatóak. Hát, ez is ilyen volt.
MC12
Ha nem rakja saját magát sarokba akkor most nagyon jó párhuzamokat lehetett volna felépíteni. Nem ilyen déli bábokat amiket végül sikerült.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
gyurczi New York Giants 2 617 — Giants fan
Azt jól megmagyaráztátok, hogy mit, miért, mikor és hogyan hazudik.
Arról miért nem szóltok, hogy ez miért jó ennek a szerencsétlen országnak.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!