Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
Így aztán biztosan észreveszed... hányinger.
Pedig le is vakolhatták volna.
Zsellértelkes Vrij
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Intenzívebbé váló orosz propaganda Magyarországról / Intensifying Russian propaganda on/about Hungary(English below). A Rosszija Szevodnya média-ügynökség magyaros szerkesztőt keres. Nagyon jól kell tudni hozzá magyarul, az orosz állampolgárság nem is feltétel.
Az ügynökséget egy 2013. dec. 9-i elnöki rendelet hozta létre, feladata az Oroszországi Föderáció politikájának külföldi bemutatása. Ehhez a csoporthoz tartozik a Sputnik, a RIA és még néhány csatorna, szóval az orosz állami propaganda legjava.
Az, hogy magyaros szerkesztőt keresnek (eddig tudomásom szerint nem volt nekik), azt jelzi, hogy várhatóan intenzívebbé fog válni a Magyarországgal foglalkozó, illetve Magyarországra irányuló orosz propaganda.
Az még majd kiderül, hogy vajon Magyarországot akarják-e majd támadni, vagy a Nyugat-ellenes magyar kormányzati narratívákat felerősítve az EU-t, a NATO-t és az Egyesült Államokat.
(és kifejezetten érdekes lesz látni, hogy kit találnak majd a munkára.)
András Rácz
több mint 3 éve
El a kezekkel a Beauty Cardtól, még van rajta zsetonom.hörmannt meg széchényi kártyát támadja brüsszelJól néz ki ez a szaloncukros sorminta, a maradék kettőt is át kéne ragasztani.jó sok lóvé a háznakhúbaszki, ez már szőnyegbombázás
Zsellértelkes Vrij
slowmotion
Kúrfürst briareos
Dzsokijuing
Kúrfürst briareos
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
hörmannt meg széchényi kártyát támadja brüsszelJól néz ki ez a szaloncukros sorminta, a maradék kettőt is át kéne ragasztani.jó sok lóvé a háznakhúbaszki, ez már szőnyegbombázás
Zsellértelkes Vrij
slowmotion
Kúrfürst briareos
Dzsokijuing
több mint 3 éve
Jól néz ki ez a szaloncukros sorminta, a maradék kettőt is át kéne ragasztani.jó sok lóvé a háznakhúbaszki, ez már szőnyegbombázás
Zsellértelkes Vrij
slowmotion
Kúrfürst briareos
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
jó sok lóvé a háznakhúbaszki, ez már szőnyegbombázás
Zsellértelkes Vrij
slowmotion
több mint 3 éve
Nem tudom... Nem tudom sajnálni az ukránokat. Előtte is ilyen csúszómászók jártatták a pofájukat mint ez a kozák tetű, a háború kitörése után még nagyobb lett a pofájuk. mandiner.hu/cikk/20221021_viktor_baloga_karpatalja_turul_szobor_magyarok_feldughatjak
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
persze hogy nem szörnyű, mert te is magyar vagy, így érted mit akar mondani és nem zavar.ahogy már említve is volt indiai, kínai, japán, ausztrál akcentus tud sokkal rosszabb lenni
eaglesmcnabb
de nekem magyar kollégám is tolta hasonló szinten
ami a lényeg hogy a szavak maguk rendben voltak és lehetett érteni hogy melyik mi akar lenni és össze lehet tenni a mondatokat
nagyon sok esetben a brutális akcentus mellé jön az is hogy nem igazán passzolnak a szavak mer másikat használnak ugyanarra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
húbaszki, ez már szőnyegbombázás
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
persze hogy nem szörnyű, mert te is magyar vagy, így érted mit akar mondani és nem zavar.Annyira nem vészes, halottam már sokkal rosszabbat is multis környezetben külfölditől.Szarató megszólal angolul:bakker.............ezért vonták vissza a nyelvizsgakötelezettséget.....így én is mehetek Brüsszelbe képviselőnek....ez olyan mintha én is megpróbáltam volna felolvasni a lengyel édesanyának a lengyelre lefordított keresztelői igehirdetést..............
empty taxi
dande2
Volt olyan kínai vagy nepáli kollégám, aki gyönyörűen beszélt angolul, de van olyan indiai (jajj, a sztereotípia), akit meg nem értek.
Picit gyakorolna, nem lenne nagyon kitüremkedő sztem a kiejtése, lehet enyém se sokkal jobb, mert nem szoktam visszahallgatni magam. Bár, lehet érdemes lenne XD
Lúdas Solymi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Bomba jó megoldás.
Zsellértelkes Vrij

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
24.hu/fn/gazdasag/2022/10/21/foldgaz-foldgazkeszlet-gaz-energia-energiavalsag-futes-magyar-szenhidrogen-keszletezo-szovetseg/24.hu/fn/gazdasag/2022/10/21/tulajdoni-lap-nem-hiteles-tulajdonilap-masolat-ingatlan-ingatlan-nyilvantartas-elektronikus-dokumentum-tulajdonos/
több mint 3 éve

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
A rubeljobboldal már csak ilyen.Viszont az kulon vicces, hogy Orban szerint mi nem fogunk "yes, sir" szovetsegese lenni az USA-nak de minden 50 millio m2 gazert becsicskulunk az oroszoknak, szoval "да сэр" az a "yes, sir" 😀Direkt36 megint kitett magáért: telex.hu/direkt36/2022/10/21/orban-a-haborubanAmellett, hogy minden tiszteletem az Övék, sok újdonságot nem tudtunk meg belőle, igazából egy szép összefoglaló az elmúlt időszakból. Hatása semmi nem lesz, minden megy tovább ugyanúgy.
empty taxi
bobi0092
rokaur
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
rokaur
876
Viszont az kulon vicces, hogy Orban szerint mi nem fogunk "yes, sir" szovetsegese lenni az USA-nak de minden 50 millio m2 gazert becsicskulunk az oroszoknak, szoval "да сэр" az a "yes, sir" 😀Direkt36 megint kitett magáért: telex.hu/direkt36/2022/10/21/orban-a-haborubanAmellett, hogy minden tiszteletem az Övék, sok újdonságot nem tudtunk meg belőle, igazából egy szép összefoglaló az elmúlt időszakból. Hatása semmi nem lesz, minden megy tovább ugyanúgy.
empty taxi
bobi0092
több mint 3 éve
" A külföldi hírszerzésért felelős Információs Hivatal (IH) akkori főigazgatója, Bunford Zsolt is egyértelműen megkérdőjelezte az amerikai szándékokat. Az egyik nemzetbiztonsági bizottsági ülésen elhangzottakat ismerő egyik forrás szerint Bunford a háború kitörése előtti időszakban azt állította, hogy Amerika „fake newsokat terjeszt a magyar nyilvánosságban arról, hogy Oroszország háborúzni akar”. A kijelentés megdöbbentette az ellenzéki képviselőket, és többen vissza is kérdeztek, hogy van-e esetleg arról is információja az IH-nak, hogy Oroszország próbál dezinformálni. Bunford – a visszaemlékezés szerint – ekkor elismerte, hogy bizonyos magyar újságírók orosz befolyásoltság alatt működnek."Egyetlen főigazgatói döntésre voltam tőle, hogy felvegyenek oda, máig nem hiszem el 😊 de hát csak kiszúrták, hogy az USA beépített ügynöke lettem volna
te szüzanyám. És ez az IH-t vezette.
Amadeus von Dollárbaloldal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
en a knbszre lennek kivancsi h ok mit mondhattak elotte, de roluk nem igazan irnak sehol." A külföldi hírszerzésért felelős Információs Hivatal (IH) akkori főigazgatója, Bunford Zsolt is egyértelműen megkérdőjelezte az amerikai szándékokat. Az egyik nemzetbiztonsági bizottsági ülésen elhangzottakat ismerő egyik forrás szerint Bunford a háború kitörése előtti időszakban azt állította, hogy Amerika „fake newsokat terjeszt a magyar nyilvánosságban arról, hogy Oroszország háborúzni akar”. A kijelentés megdöbbentette az ellenzéki képviselőket, és többen vissza is kérdeztek, hogy van-e esetleg arról is információja az IH-nak, hogy Oroszország próbál dezinformálni. Bunford – a visszaemlékezés szerint – ekkor elismerte, hogy bizonyos magyar újságírók orosz befolyásoltság alatt működnek."Te is tudod, hogy V.u. 12-ben már nem a szakmai hozzáértés az elsődleges szempont, hanem hogy megbízható káder legyen valaki.
opnt ugyanez van a tankerületekben is, csak hát ugye az oktatásügy meg a nemzetbiztonság nem feltétlenül hasonló fontosságú, de hát kinek mit intézett...
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Hnap 11:30 rendkívüli kormányinfó...meglepődnék, ha propagandán kívül lenne más értelmes dolog
Beki
több mint 3 éve
szerintem sem volt vészes, az akcentus nyilván kegyetlen de amit mondani akar az kb érthetőAnnyira nem vészes, halottam már sokkal rosszabbat is multis környezetben külfölditől.Szarató megszólal angolul:bakker.............ezért vonták vissza a nyelvizsgakötelezettséget.....így én is mehetek Brüsszelbe képviselőnek....ez olyan mintha én is megpróbáltam volna felolvasni a lengyel édesanyának a lengyelre lefordított keresztelői igehirdetést..............
empty taxi
dande2
Volt olyan kínai vagy nepáli kollégám, aki gyönyörűen beszélt angolul, de van olyan indiai (jajj, a sztereotípia), akit meg nem értek.
Picit gyakorolna, nem lenne nagyon kitüremkedő sztem a kiejtése, lehet enyém se sokkal jobb, mert nem szoktam visszahallgatni magam. Bár, lehet érdemes lenne XD
Lúdas Solymi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Húbazmeg.de nem ertem h miert angolul szolal fel. elvileg felszolalhat anyanyelven is.Szarató megszólal angolul:bakker.............ezért vonták vissza a nyelvizsgakötelezettséget.....így én is mehetek Brüsszelbe képviselőnek....ez olyan mintha én is megpróbáltam volna felolvasni a lengyel édesanyának a lengyelre lefordított keresztelői igehirdetést..............
empty taxi
dande2
csebi
Értem hogy hadat üzenünk Amerikának, de az angol nyelvnek is? 😱🥺
Komolyan, a feliratozás nélkül fogalmam nem lett volna, mi a faszt akár makogni... Szégyen ez az ember.
Ott volt tanár, ahová gimibe jártam, persze annak is szar volt, ráadásul egy rosszindulatú geci volt már 25 éve is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Annyira nem vészes, halottam már sokkal rosszabbat is multis környezetben külfölditől.Szarató megszólal angolul:bakker.............ezért vonták vissza a nyelvizsgakötelezettséget.....így én is mehetek Brüsszelbe képviselőnek....ez olyan mintha én is megpróbáltam volna felolvasni a lengyel édesanyának a lengyelre lefordított keresztelői igehirdetést..............
empty taxi
dande2
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Hnap 11:30 rendkívüli kormányinfó...
több mint 3 éve
" A külföldi hírszerzésért felelős Információs Hivatal (IH) akkori főigazgatója, Bunford Zsolt is egyértelműen megkérdőjelezte az amerikai szándékokat. Az egyik nemzetbiztonsági bizottsági ülésen elhangzottakat ismerő egyik forrás szerint Bunford a háború kitörése előtti időszakban azt állította, hogy Amerika „fake newsokat terjeszt a magyar nyilvánosságban arról, hogy Oroszország háborúzni akar”. A kijelentés megdöbbentette az ellenzéki képviselőket, és többen vissza is kérdeztek, hogy van-e esetleg arról is információja az IH-nak, hogy Oroszország próbál dezinformálni. Bunford – a visszaemlékezés szerint – ekkor elismerte, hogy bizonyos magyar újságírók orosz befolyásoltság alatt működnek."Emlékszem, a Klubrádióban volt egy betelefonáló, aki fölényeskedve kérte, hagyják már azt a hülyeséget, hogy Oroszország támadni készül. Ez teljesen kizárt. Hiszen Putyin határozottan megmondta, hogy nem akar háborút.
Lehet, hogy Bunford volt?
több mint 3 éve
" A külföldi hírszerzésért felelős Információs Hivatal (IH) akkori főigazgatója, Bunford Zsolt is egyértelműen megkérdőjelezte az amerikai szándékokat. Az egyik nemzetbiztonsági bizottsági ülésen elhangzottakat ismerő egyik forrás szerint Bunford a háború kitörése előtti időszakban azt állította, hogy Amerika „fake newsokat terjeszt a magyar nyilvánosságban arról, hogy Oroszország háborúzni akar”. A kijelentés megdöbbentette az ellenzéki képviselőket, és többen vissza is kérdeztek, hogy van-e esetleg arról is információja az IH-nak, hogy Oroszország próbál dezinformálni. Bunford – a visszaemlékezés szerint – ekkor elismerte, hogy bizonyos magyar újságírók orosz befolyásoltság alatt működnek."Te is tudod, hogy V.u. 12-ben már nem a szakmai hozzáértés az elsődleges szempont, hanem hogy megbízható káder legyen valaki.
opnt ugyanez van a tankerületekben is, csak hát ugye az oktatásügy meg a nemzetbiztonság nem feltétlenül hasonló fontosságú, de hát kinek mit intézett...