Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
ez a posztmodernben -amit szintén nem tudsz elfogadni- hatványozottan igaz?Minek foglalkozol egyáltalán bármivel is, ha posztmodern van, egyszerre minden és annak ellenkezője is érvényes, a "semmi semmizik" a végtelenbe és tovább? Dobja le csak putyin az atomot, aztán legyen vége ennek a haláltáncnak, hiszen minden más csak színjáték, semminek nincs valós értelme, orbán addig egy géniusz, amíg az, de igazából már most nem az és sose volt az, a covid után már egészen más lesz a világ, vagyis egy kicsit más lesz vagyis igazából semmi nem változik, írjunk be semmilyen jelentéssel nem bíró, egy pillanatig komolyan nem vett mondatokat, szavakat, betűket, mert miért ne, hivatkozzunk kiábrándult emberekre, mintha az ő megszólalásaik kinyilatkoztatások lennének, mert épp megfelelő hangulatban sikerült meghallgatni, de amúgy posztmodern van, tehát ezeknek sincs semmi értéke és érvénye.
Őszentsége Sobri Jóska
Ámen.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Minek, ha te már eldöntöd amúgyis mi a baromság és mekkora, pusztán a saját narratívád, preferenciáid alapján?Ez a Puzsér okfejtés most kurva jó lett, de főleg neked küldöm (meg mindenkinek aki szereti), és azoknak akik hozzád hasonlóan ennyire beleszorultak a horizontális identitásharcba, és akik szerint mocskos hazáruló degenerált agyhalott geci, aki nem oda szavaz ahova te.Vagy néha egyszerűen csak beismerhetnéd, hogy orbitális baromságot írtál, mert ennek az égvilágon semmi köze az identitásharchoz
youtu.be/1KdTcengX8Q
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Minek, ha a demokráciára és a szavazókra haragszol és fröcsögsz, nem pedig azért teszel, hogy megérts folyamatokat?
Minek, ha meg se nézel egy videót, amiben szépen levezeti a beszélő, hogy ez a fajta hozzáállásod, miszerint a kis fehér ember harcol a kis feketével, a fideszes kisember az ellenzéki kisemberrel, stb., csak az elit érdeke, az elit által előidézve?
Minek, ha nem megérteni akarod a világot, amiben élni kenyszerülsz, hanem felelősöket keresni és szorongani rajta?
Minek, ha meg mindig azt gondolod, hogy a covid előttig ezen a fórumon bárkinek is ténylegesen kihatott az életére a politika, nem csak értelmiségi disputaként?
És főként minek, ha észre se veszed, azt, hogyha változnak az idők, akkor változik a valóság, az igazság, a narratíva, és ez a posztmodernben -amit szintén nem tudsz elfogadni- hatványozottan igaz?
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/10/20/kata-hatastanulmany-kozerdeku-adatigenyles-eredmenyÓ te, mikor vádiratot kapsz úgy egyvádlottas ügyben, hogy a második oldalon már más a vádlott neve.
'A szöveg formázása miatt felvetődött, hogy a választ esetleg több helyről ollózhatták össze. Egy gyors Google-kereséssel meg is találtuk a 97 napig készülő válasz két előképét.'
tehat baszki a sajtos kollegak a PMben annyira nem kepesek, hogy az egesz szoveget a vegen egy formatumba tegyek. gratulalok ...
csebi
😊))))))
editke: volt ilyen ítéletben és kényszerintézkedés tárgyában hozott végzésben is. A kedvencem akkor is a zártan adatkezelt sértetti tanú nevének explicit verbis történő beleírása a jegyzőkönyvbe. Tanúvédelem lvl végtelen.
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 3 éve
Ez a Puzsér okfejtés most kurva jó lett, de főleg neked küldöm (meg mindenkinek aki szereti), és azoknak akik hozzád hasonlóan ennyire beleszorultak a horizontális identitásharcba, és akik szerint mocskos hazáruló degenerált agyhalott geci, aki nem oda szavaz ahova te.Vagy néha egyszerűen csak beismerhetnéd, hogy orbitális baromságot írtál, mert ennek az égvilágon semmi köze az identitásharchoz
youtu.be/1KdTcengX8Q
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/10/20/kata-hatastanulmany-kozerdeku-adatigenyles-eredmeny'A szöveg formázása miatt felvetődött, hogy a választ esetleg több helyről ollózhatták össze. Egy gyors Google-kereséssel meg is találtuk a 97 napig készülő válasz két előképét.'
tehat baszki a sajtos kollegak a PMben annyira nem kepesek, hogy az egesz szoveget a vegen egy formatumba tegyek. gratulalok ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukés még mindig semmi hír a sporttámogatások csökkenéséről...
Európa motorja, dübörgő gyorsnaszád, amit irigyelnek mindenhol.
12% várt munkanélküliség.
Kinek mit intézett a kormánya.
ui: a munkanélkülieknek üzenem előre, hogy ne engedjék be az életükbe a kirúgásukat. Ne stresszeljenek rajta, megtörténik anélkül is. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok.
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 3 éve
A vatikáni szerződést csak mindkét fél jóváhagyásával lehet módosítani.Módosítani igen, de felrúgni egyoldalúan is lehet, vállalva a következményeket. De így van ez minden szerződésnél.
nagylaza, főpohárnok
Ez a Puzsér okfejtés most kurva jó lett, de főleg neked küldöm (meg mindenkinek aki szereti), és azoknak akik hozzád hasonlóan ennyire beleszorultak a horizontális identitásharcba, és akik szerint mocskos hazáruló degenerált agyhalott geci, aki nem oda szavaz ahova te.Törvénybe foglalja a kormány: a rászorulók ellátása nem az állam feladataAmadeus von DollárbaloldalMár megyek is ki "ne hagyd, hogy a politika hatással legyen az életedre" szórólapokat osztogatni nekik az utcán, hiszen akinek amennyije van, az nyilván annyit is ér, ez a sok szerencsétlen rászoruló meg hagyja, hogy befolyasolja életét egy szót sem érdemlő kormányzati intézkedés
r.baggio
youtu.be/1KdTcengX8Q
több mint 3 éve
Látod-látod, a kormány aktívan támogatja néha a BBQ-zást. 😀azt a fa meg a szén. jól ég, ez még igazi papír nem az a fényes szar, amin a teszkós újság jönez adja meg az igazan fustos izt?én azzal szoktam BBQ-zniÉn 2010 óta egyetlen egyet sem kaptam meg.mert az elotte levot rosszul toltotted ki ...Nagyon várom már a szankciós konzultációt, lehet most kivételesen visszaküldöm. Már persze ha kapok, a legutóbbi három kb nekem már nem is jött 🤣444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukanyosom kuldte el, hogy a csillaghegyi furdonel hogyan valtozik a nyitvatartas, jart oda asszem kedd es csutortokon nyugdijas jeggyel 800ert, szeretett beulni a vizsugar ala, jott tett a hatanak. na most asszem kedd, csutortokon mostantol nincs wellness reszleg, meg ugy osszessegeben kb 30%n fog uzemelni az egesz. irtam is, hogy hat lesznek itt elbocsatasok szep szammal majd ...
ui: a munkanélkülieknek üzenem előre, hogy ne engedjék be az életükbe a kirúgásukat. Ne stresszeljenek rajta, megtörténik anélkül is. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok.
csebi
warr_b
csebi
Esküszöm.
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Majd hogy pislognak odabent, hogy átvette.majd mikor tertivel atveszi a halotti anyakonyi kivonatat ...Hozzád szerintem már népszámlálni sem mennek ki.Én 2010 óta egyetlen egyet sem kaptam meg.mert az elotte levot rosszul toltotted ki ...Nagyon várom már a szankciós konzultációt, lehet most kivételesen visszaküldöm. Már persze ha kapok, a legutóbbi három kb nekem már nem is jött 🤣444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukanyosom kuldte el, hogy a csillaghegyi furdonel hogyan valtozik a nyitvatartas, jart oda asszem kedd es csutortokon nyugdijas jeggyel 800ert, szeretett beulni a vizsugar ala, jott tett a hatanak. na most asszem kedd, csutortokon mostantol nincs wellness reszleg, meg ugy osszessegeben kb 30%n fog uzemelni az egesz. irtam is, hogy hat lesznek itt elbocsatasok szep szammal majd ...
csebi
warr_b
csebi
Esküszöm.
Mikey
csebi
Emlékeim szerint mi is egyet kaptunk apámmal. Lakcímre szólt, nem névre.Nevetni fogsz, de nem kaptam azt sem. Mutterhoz vagyok bejelentve, oda küldtek, de egy darab levelet kettőnkre, viszont mammer nevére címezve.Hozzád szerintem már népszámlálni sem mennek ki.Én 2010 óta egyetlen egyet sem kaptam meg.mert az elotte levot rosszul toltotted ki ...Nagyon várom már a szankciós konzultációt, lehet most kivételesen visszaküldöm. Már persze ha kapok, a legutóbbi három kb nekem már nem is jött 🤣444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukanyosom kuldte el, hogy a csillaghegyi furdonel hogyan valtozik a nyitvatartas, jart oda asszem kedd es csutortokon nyugdijas jeggyel 800ert, szeretett beulni a vizsugar ala, jott tett a hatanak. na most asszem kedd, csutortokon mostantol nincs wellness reszleg, meg ugy osszessegeben kb 30%n fog uzemelni az egesz. irtam is, hogy hat lesznek itt elbocsatasok szep szammal majd ...
csebi
warr_b
csebi
Esküszöm.
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
azt a fa meg a szén. jól ég, ez még igazi papír nem az a fényes szar, amin a teszkós újság jönez adja meg az igazan fustos izt?én azzal szoktam BBQ-zniÉn 2010 óta egyetlen egyet sem kaptam meg.mert az elotte levot rosszul toltotted ki ...Nagyon várom már a szankciós konzultációt, lehet most kivételesen visszaküldöm. Már persze ha kapok, a legutóbbi három kb nekem már nem is jött 🤣444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukanyosom kuldte el, hogy a csillaghegyi furdonel hogyan valtozik a nyitvatartas, jart oda asszem kedd es csutortokon nyugdijas jeggyel 800ert, szeretett beulni a vizsugar ala, jott tett a hatanak. na most asszem kedd, csutortokon mostantol nincs wellness reszleg, meg ugy osszessegeben kb 30%n fog uzemelni az egesz. irtam is, hogy hat lesznek itt elbocsatasok szep szammal majd ...
csebi
warr_b
csebi
Esküszöm.
Gyurma Pappa
csebi

több mint 3 éve
ez adja meg az igazan fustos izt?én azzal szoktam BBQ-zniÉn 2010 óta egyetlen egyet sem kaptam meg.mert az elotte levot rosszul toltotted ki ...Nagyon várom már a szankciós konzultációt, lehet most kivételesen visszaküldöm. Már persze ha kapok, a legutóbbi három kb nekem már nem is jött 🤣444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukanyosom kuldte el, hogy a csillaghegyi furdonel hogyan valtozik a nyitvatartas, jart oda asszem kedd es csutortokon nyugdijas jeggyel 800ert, szeretett beulni a vizsugar ala, jott tett a hatanak. na most asszem kedd, csutortokon mostantol nincs wellness reszleg, meg ugy osszessegeben kb 30%n fog uzemelni az egesz. irtam is, hogy hat lesznek itt elbocsatasok szep szammal majd ...
csebi
warr_b
csebi
Esküszöm.
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nevetni fogsz, de nem kaptam azt sem. Mutterhoz vagyok bejelentve, oda küldtek, de egy darab levelet kettőnkre, viszont mammer nevére címezve.Hozzád szerintem már népszámlálni sem mennek ki.Én 2010 óta egyetlen egyet sem kaptam meg.mert az elotte levot rosszul toltotted ki ...Nagyon várom már a szankciós konzultációt, lehet most kivételesen visszaküldöm. Már persze ha kapok, a legutóbbi három kb nekem már nem is jött 🤣444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukanyosom kuldte el, hogy a csillaghegyi furdonel hogyan valtozik a nyitvatartas, jart oda asszem kedd es csutortokon nyugdijas jeggyel 800ert, szeretett beulni a vizsugar ala, jott tett a hatanak. na most asszem kedd, csutortokon mostantol nincs wellness reszleg, meg ugy osszessegeben kb 30%n fog uzemelni az egesz. irtam is, hogy hat lesznek itt elbocsatasok szep szammal majd ...
csebi
warr_b
csebi
Esküszöm.
Mikey
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 3 éve
majd mikor tertivel atveszi a halotti anyakonyi kivonatat ...Hozzád szerintem már népszámlálni sem mennek ki.Én 2010 óta egyetlen egyet sem kaptam meg.mert az elotte levot rosszul toltotted ki ...Nagyon várom már a szankciós konzultációt, lehet most kivételesen visszaküldöm. Már persze ha kapok, a legutóbbi három kb nekem már nem is jött 🤣444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukanyosom kuldte el, hogy a csillaghegyi furdonel hogyan valtozik a nyitvatartas, jart oda asszem kedd es csutortokon nyugdijas jeggyel 800ert, szeretett beulni a vizsugar ala, jott tett a hatanak. na most asszem kedd, csutortokon mostantol nincs wellness reszleg, meg ugy osszessegeben kb 30%n fog uzemelni az egesz. irtam is, hogy hat lesznek itt elbocsatasok szep szammal majd ...
csebi
warr_b
csebi
Esküszöm.
Mikey
több mint 3 éve
Hozzád szerintem már népszámlálni sem mennek ki.Én 2010 óta egyetlen egyet sem kaptam meg.mert az elotte levot rosszul toltotted ki ...Nagyon várom már a szankciós konzultációt, lehet most kivételesen visszaküldöm. Már persze ha kapok, a legutóbbi három kb nekem már nem is jött 🤣444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukanyosom kuldte el, hogy a csillaghegyi furdonel hogyan valtozik a nyitvatartas, jart oda asszem kedd es csutortokon nyugdijas jeggyel 800ert, szeretett beulni a vizsugar ala, jott tett a hatanak. na most asszem kedd, csutortokon mostantol nincs wellness reszleg, meg ugy osszessegeben kb 30%n fog uzemelni az egesz. irtam is, hogy hat lesznek itt elbocsatasok szep szammal majd ...
csebi
warr_b
csebi
Esküszöm.
több mint 3 éve
én azzal szoktam BBQ-zniÉn 2010 óta egyetlen egyet sem kaptam meg.mert az elotte levot rosszul toltotted ki ...Nagyon várom már a szankciós konzultációt, lehet most kivételesen visszaküldöm. Már persze ha kapok, a legutóbbi három kb nekem már nem is jött 🤣444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukanyosom kuldte el, hogy a csillaghegyi furdonel hogyan valtozik a nyitvatartas, jart oda asszem kedd es csutortokon nyugdijas jeggyel 800ert, szeretett beulni a vizsugar ala, jott tett a hatanak. na most asszem kedd, csutortokon mostantol nincs wellness reszleg, meg ugy osszessegeben kb 30%n fog uzemelni az egesz. irtam is, hogy hat lesznek itt elbocsatasok szep szammal majd ...
csebi
warr_b
csebi
Esküszöm.

több mint 3 éve
[Mert Te is egy halott szövet vagy, egy liberálbolsevik sorosbrüsszelita métely, amit már kivágtak a Nemzet élettől lüktető testéből.
Én 2010 óta egyetlen egyet sem kaptam meg.
Esküszöm.
több mint 3 éve
Én 2010 óta egyetlen egyet sem kaptam meg.mert az elotte levot rosszul toltotted ki ...Nagyon várom már a szankciós konzultációt, lehet most kivételesen visszaküldöm. Már persze ha kapok, a legutóbbi három kb nekem már nem is jött 🤣444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukanyosom kuldte el, hogy a csillaghegyi furdonel hogyan valtozik a nyitvatartas, jart oda asszem kedd es csutortokon nyugdijas jeggyel 800ert, szeretett beulni a vizsugar ala, jott tett a hatanak. na most asszem kedd, csutortokon mostantol nincs wellness reszleg, meg ugy osszessegeben kb 30%n fog uzemelni az egesz. irtam is, hogy hat lesznek itt elbocsatasok szep szammal majd ...
csebi
warr_b
csebi
Esküszöm.
több mint 3 éve
mert az elotte levot rosszul toltotted ki ...Nagyon várom már a szankciós konzultációt, lehet most kivételesen visszaküldöm. Már persze ha kapok, a legutóbbi három kb nekem már nem is jött 🤣444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukanyosom kuldte el, hogy a csillaghegyi furdonel hogyan valtozik a nyitvatartas, jart oda asszem kedd es csutortokon nyugdijas jeggyel 800ert, szeretett beulni a vizsugar ala, jott tett a hatanak. na most asszem kedd, csutortokon mostantol nincs wellness reszleg, meg ugy osszessegeben kb 30%n fog uzemelni az egesz. irtam is, hogy hat lesznek itt elbocsatasok szep szammal majd ...
csebi
warr_b
több mint 3 éve
Nagyon várom már a szankciós konzultációt, lehet most kivételesen visszaküldöm. Már persze ha kapok, a legutóbbi három kb nekem már nem is jött 🤣444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukanyosom kuldte el, hogy a csillaghegyi furdonel hogyan valtozik a nyitvatartas, jart oda asszem kedd es csutortokon nyugdijas jeggyel 800ert, szeretett beulni a vizsugar ala, jott tett a hatanak. na most asszem kedd, csutortokon mostantol nincs wellness reszleg, meg ugy osszessegeben kb 30%n fog uzemelni az egesz. irtam is, hogy hat lesznek itt elbocsatasok szep szammal majd ...
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukanyosom kuldte el, hogy a csillaghegyi furdonel hogyan valtozik a nyitvatartas, jart oda asszem kedd es csutortokon nyugdijas jeggyel 800ert, szeretett beulni a vizsugar ala, jott tett a hatanak. na most asszem kedd, csutortokon mostantol nincs wellness reszleg, meg ugy osszessegeben kb 30%n fog uzemelni az egesz. irtam is, hogy hat lesznek itt elbocsatasok szep szammal majd ...
több mint 3 éve
ebben az a vicces, hogy en vegzettsegembol adodoan mindig kovetem az ide feltett doksikat (meg a magyar kozlonyt is, de nyilvan azt minden jogasz kollega is). na most talalhatsz, hogy aprilis 3 ota mondjuk mennyi tv javaslatot lattam itt tarsadalmi egyeztetes celjabol ...Igen, ez még csak ún. társadalmi egyeztetés alatt lévő doksi volt...😊na bocsanat bmeg, nem tortent itt semmi, most latom. a magyar kormany kepes volt ezt feltenni tarsadalmi egyeztetesre:Erősen szkeptikus vagyok. Szerinted titokban maradt volna, ha az OGY napirendjére került volna és arról szavaztak volna? Sem az ellenzék, sem a sajtó nem vette észre? Szürreálisan hangzik.igen, latom. amugy eleg rohejes, hogy eddig senki mas nem vette at hirkent.De, elérhető: hvg.hu/itthon/20221019_orban_nato_bovites_ratifikalasa_finnorszag_svedorszag?s=hkgyorsan szondaztam OV, SzP, OB stb kozossegi medias tartalmakat, hat baszki ezt igy elsunnyogni.kozben a kormany.hu-n ugy latom, mintha ratifikaltuk volna szep csendben a sved-finn NATO csatlakozast.link?
csebi
Gyurma Pappa
Köszi, nem találtam volna meg!kormany.hu/dokumentumtar?limit_rows_on_page=8&limit_page=0kozben a kormany.hu-n ugy latom, mintha ratifikaltuk volna szep csendben a sved-finn NATO csatlakozast.link?
csebi
Gyurma Pappa
csebi
1. §
Az Országgyűlés e törvénnyel felhatalmazást ad a Finn Köztársaságnak az Észak-atlanti Szerződéshez való csatlakozásáról szóló Jegyzőkönyv (a továbbiakban: finn Csatlakozási Jegyzőkönyv) kötelező hatályának elismerésére.
2. §
Az Országgyűlés a finn Csatlakozási Jegyzőkönyvet e törvénnyel kihirdeti.
és
1. §
Az Országgyűlés e törvénnyel felhatalmazást ad a Svéd Királyságnak az Észak-atlanti Szerződéshez való csatlakozásáról szóló Jegyzőkönyv (a továbbiakban: svéd Csatlakozási Jegyzőkönyv) kötelező hatályának elismerésére.
2. §
Az Országgyűlés a svéd Csatlakozási Jegyzőkönyvet e törvénnyel kihirdeti.
Zsellértelkes Vrij
szerencsetlen Dezso meg a hvgnel kozzetett egy reggeli cikket ma, hogy miert huzzak a ratifikalast, erre mar nem is elerheto 😊
csebi
Csekélyértelmű medvebocsként kérdezem: honnan derül ki, hogy ezek már elfogadott törvények?
nagylaza, főpohárnok
onnan, hogy a kovetkezo kozlonyben meg fog jelenni.
csebi
nagylaza, főpohárnok
"A dokumentum célja a társadalmi egyeztetés elindítása és a jogalkotási folyamat átláthatóvá tétele, amelynek alapján, illetve eredményeként a mellékelt tervezet valamennyi tartalmi és formai eleme módosulhat."
szoval rohej bmeg. lehet majd ezt mutogatni az EUnak, hogy mi meg ebben is kikerjuk a nep velemenyet.
csebi
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Télen csúszós a kanyar, majd később előzünk...
gyurczi
"Senkit nem hagyunk az út szélén!""Mindenkit elütünk a kanyarban előzés közben!"
Mikey
több mint 3 éve
"Senkit nem hagyunk az út szélén!""Akinek nincs semmije az annyit is ér."Törvénybe foglalja a kormány: a rászorulók ellátása nem az állam feladataEzután különösen jól fog hangozni a kinek mit intézett a kormánya kijelentés. 😊
Az állam csak akkor segít a rászorulókon, ha a család, az önkormányzat és a karitatív szervezetek nem tudnak.
Egy új törvénymódosító javaslatban azt is átírja a kormány, hogy kinek a feladata az állampolgárok szociális ellátása – vette észre a 24.hu egy kedden beadott salátatörvényben.
akkor a jövedelemadómat először család, utána az önkori, karitatív szervek és utolsóként az állam kapja meg.
Szarházi fideszes férgek.
Mikey
bobi0092
több mint 3 éve
444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukTélen csúszós a kanyar, majd később előzünk...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
444.hu/2022/10/20/november-1-lampaoltas-marciusban-ujrakezdjukdave remélem megmagyarázza