Politika

66 feliratkozó

több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
ők nem vehetnek részt, hiszen az zárt térben, meghívásos körben lesz, Gulyás azt mondta, hogy „de bekapcsolhatják a tévét, és megnézhetik”.gabokocka
jól beleragadtál te is az identitásharcba, posztmodern van, ott ez a normális, nem igaz, hogy nem látod
r.baggio
Ó én már leszarom ezt a bohózatot, de amikor 2 mondaton belül csinál vki hülyét saját magából felnyerítek 🤣🤣🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 978 — no es importante
ők nem vehetnek részt, hiszen az zárt térben, meghívásos körben lesz, Gulyás azt mondta, hogy „de bekapcsolhatják a tévét, és megnézhetik”.gabokocka
jól beleragadtál te is az identitásharcba, posztmodern van, ott ez a normális, nem igaz, hogy nem látod

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 417
Azért töltöttem ki ezt a szar népszámlálos kérdőívet, hogy ne ébresszenek fel miatta nappal amikor pihenek mert ugye én éjféltől dolgozok és kell néha aludni is.
Nemrég jöttek ébreszteni, a rendszer nem látja, hogy ki van töltve.
Leadtam a kódot, elmentek.
Jótanács, írjátok ki a kódot.
Bazzani
Nálunk ma volt egy nő, aki egyébként vicces módon pont a házunk melletti óvodában óvónő és szabadidejében önkéntes kötelező jelleggel kell 200+ címre kimennie nov. 20-ig.
Mikey
Fővárosban és megyei jogú városokban 350, a többi településen 300 forintot kapnak címenként, plusz az összeírt személyek után további 730 vagy 620 forintot.

Ha minden igaz nagyjából 200 cím van kiosztva biztosonként.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
A Fidesz idén nem tart 1956-os megemlékezést, Orbán Viktor pedig Zalaegerszegen mond beszédet, mi ennek az oka – kérdezte a 24.hu.

Helyes, hogy amikor 8 millió ember vidéken él, akkor időnként a miniszterelnök megemlékezése ott zajlik, hiszen ott élnek többen

– válaszolta Gulyás, aki szerint ettől még Budapesten is lesznek központi megemlékezések, ő például még ma a Műegyetemnél beszél.

Gulyás később az RTL idevágó kérdéseire azt is mondta „felhívom a figyelmet, hogy vidéken is élnek emberek”, ugyanakkor arra a felvetésre, hogy a miniszterelnök beszédén ugyanakkor ők nem vehetnek részt, hiszen az zárt térben, meghívásos körben lesz, Gulyás azt mondta, hogy „de bekapcsolhatják a tévét, és megnézhetik”.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 139 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 444.hu/2022/10/22/itt-egy-video-arrol-hogy-milyen-fesztelen-es-kotetlen-volt-a-hangulat-az-eu-csucson-ha-egy-tarsasagba-megerkezett-orban-viktor utcai harcos akcioban.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 328
Azért töltöttem ki ezt a szar népszámlálos kérdőívet, hogy ne ébresszenek fel miatta nappal amikor pihenek mert ugye én éjféltől dolgozok és kell néha aludni is.
Bazzani
Nálunk ma volt egy nő, aki egyébként vicces módon pont a házunk melletti óvodában óvónő és szabadidejében önkéntes kötelező jelleggel kell 200+ címre kimennie nov. 20-ig.

Természetesen a népszámlálós adatbázissal megszakadt a tablet kapcsolata vagy kétszer, mire a végére értünk.

Mi a munkahelyem fő profilja, mivel járok dolgozni, hány fürdőszoba van a lakásban, és ilyen kérdések. Nevetséges.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 576
“ A Magyar Fórum munkatársa kérdezett, Gulyás Schiffer Andrásra hivatkozik a válaszában, azt az interjút felhozva, amiben az LMP-alapító ügyvéd azt mondta, hogy az Antony Blinkenek és Sanna Marinok legalább akkora háborús uszítók, mint a Putyin-féle adminisztráció. Ez így ebben a hármasban (Magyar Fórum-Gulyás-Schiffer) szép összeállás.”

de azért Schiffer nem patkány, mi?
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 567 — Big Penix Energy
Debrecen színei a kék és a sárga.

Annyira szép, hogy az ország fideszes fővárosában az ünnepre készülve kirakták a magyar és a debreceni zászlót, utóbbi nagyon erősen hasonlít az ukrán zászlóra 😃.
Nemes samu09
A pécsi zászló teljesen ugyanaz, mint az ukrán, csak közepén a város címere. Összesen közel 20 évet éltem a városban, múltkor mégis azt hittem, valami szolidaritási akció van a városban.
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley

több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 576 — I like the Texans, I like who we are
Debrecen színei a kék és a sárga.

Annyira szép, hogy az ország fideszes fővárosában az ünnepre készülve kirakták a magyar és a debreceni zászlót, utóbbi nagyon erősen hasonlít az ukrán zászlóra 😃.
több mint 3 éve
 www.youtube.com/watch?v=wmEqFnF7GxM
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 725

Zsellértelkes Vrij
Azért van ott a háttérben egy kis visszafolytott hányinger is.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 193 — je suis poloska
végre hétvége, tudom nézni, és nem modnanak semmit. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
Ekkora hazugsághalmazt, édesistenem.

több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 139 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 920 — Lucas Scott
kommunisták.
Amadeus von Dollárbaloldal
?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 319 — nabege2@yahoo.com
mondtam tegnap, hogy semmi érdemleges nem lesz csak propaganda, kár már az időt fecsérelni rá
több mint 3 éve
kommunisták.
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Vajon megkérdezi-e valaki Gulyástól, hogy az olcsó orosz gáz a belföldi árhoz képest hányszoros szorzóval érkezik ide? Ha már a 4x amerikain lovagolnak pár napja. Ötöd Áron, te jössz!
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 417
Remélem lesz eredménykövető a kormányinfóról! Sajna főzés miatt nem tudom nézni 😬
warr_b
Ha így haladunk egyre többen tudják majd nézni főzés helyett.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 411 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Remélem lesz eredménykövető a kormányinfóról! Sajna főzés miatt nem tudom nézni 😬

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 637 — The only discipline that lasts, is self discipline
" A külföldi hírszerzésért felelős Információs Hivatal (IH) akkori főigazgatója, Bunford Zsolt is egyértelműen megkérdőjelezte az amerikai szándékokat. Az egyik nemzetbiztonsági bizottsági ülésen elhangzottakat ismerő egyik forrás szerint Bunford a háború kitörése előtti időszakban azt állította, hogy Amerika „fake newsokat terjeszt a magyar nyilvánosságban arról, hogy Oroszország háborúzni akar”. A kijelentés megdöbbentette az ellenzéki képviselőket, és többen vissza is kérdeztek, hogy van-e esetleg arról is információja az IH-nak, hogy Oroszország próbál dezinformálni. Bunford – a visszaemlékezés szerint – ekkor elismerte, hogy bizonyos magyar újságírók orosz befolyásoltság alatt működnek."

te szüzanyám. És ez az IH-t vezette.
Amadeus von Dollárbaloldal
Ilyenkor felrémlenek előttem azok a tavaszi, választás előtti viták, amikben voltak olyan vélemények, hogy szar ez a NER, dejólenneleváltani. De, hát az ellenzék még alkalmatlanabb. És ilyenkor sokadszorra is szembesülök azzal, hogy NER 12 év ide meg oda, van az a valóság érzékelés, amelyik valóban elhiszi, hogy ENNÉL létezik alkalmatlanabb.
peterk2005 udvari bolond
tegyük hozzá hogy mindig van lejjebb
Negritis, a vajda
Ha egy hivatal vezetőnek nincs fogalma a valóságról az az alkalmatlanságnak már olyan foka, hogy ha bármit "hozzáteszünk", azzal már csak a teljes alkalmatlanság tényét maszatoljuk el.

Emlékszem néhány hónapja egy másik videóra. Az egy magas rangú - magyar - katonai vezető előadásáról készült, aki az orosz-ukrán háborús helyzetet elemezte valami hazai rendezvényen. Harcászati képességek, satöbbi. Az is hasonlóan aggasztó volt. Hogyan juthat felelős pozícióba valaki, aki ilyen mértékben alternatív valóságban él?

Megjegyzem orosz részről is ezt tartom a legveszélyesebbnek. Az autoriter rendszerek, a visszacsatolás nélküliség kitermeli ezeket az embereket. Vajon hányan lehetnek Moszkvában döntési - Putyint befolyásolni képes - pozícióban, akik szintén alternatív valóságban élnek?

És egyébként a Solymi által itt egyel lejjebb linkelt videó is ezért aggasztó. Ahogy Orbán interpretálja az orosz-ukrán helyzetet, az két kérdést is felvet: vajon Orbán is elhiszi amit mond? Ha igen, akkor hogyan és miért jutott ide rövid néhány év alatt? És a másik kérdés, hogy ha ő esetleg nem is hiszi el, ha csak kamuzik a hatalom megtartása érdekében, akkor vajon az alatta működő piramisban hányan vannak akik ezt készpénznek veszik? És mennyire működik a piramis emiatt eszerint az alternatív valóságértelmezés szerint?

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 292 — balazs.t85@gmail.com
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 567 — Big Penix Energy
Legnagyobb oromunkre a profi Nagy Marton is ott lesz mai kormanyinfon.
Beki
Nagyon akarják a srácok, hogy meglegyen a 450-es álomhatár a hónap végéig
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Legnagyobb oromunkre a profi Nagy Marton is ott lesz mai kormanyinfon.