Politika

66 feliratkozó

több mint 3 éve
Lecsó Denver Broncos 3 375
Ma 14.30-kor jön az USA inflációs adat (havi és éves).
Ha kicsit is szarabb lesz a vártnál, simán meglehet a 450-es dollár árfolyam "sajnos"...
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 964
 telex.hu/belfold/2022/10/13/rakosmente-stadion-tuzijatek-energia

Ez itt nálunk, az egyetlen fideszes budapesti kerületben.

Uszodák (ideiglenesen...) bezárnak, közintézmények, vagy bezárnak, vagy rövidített nyitvatartással üzemelnek, köztük a Polgármesteri Hivatal is, óvodákban max 22, bölcsödékben max 23 fok lesz.

Természetesen mindeközben a nemrég x csilliárdból jókora csúszással elkészült és nemrég átadott sportcsarnok az rendben, díszkivilágítással működik tovább.
warr_b
Szinten keruleti vagyok. Aszfaltozas projekt is latvanyosan abbamaradt Rakoshegyen pedig ugye amit elkezdtek azt befejezik.. Ujonnan atadott stadiont leloni nyilvan politikailag nem szerencses, amikor meg terv szinten letezett volt 200+ millio az uzemeltetes amit az keruletre locsoltek, most mennyi lehet...
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 407 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2022/10/13/rakosmente-stadion-tuzijatek-energia

Ez itt nálunk, az egyetlen fideszes budapesti kerületben.

Uszodák (ideiglenesen...) bezárnak, közintézmények, vagy bezárnak, vagy rövidített nyitvatartással üzemelnek, köztük a Polgármesteri Hivatal is, óvodákban max 22, bölcsödékben max 23 fok lesz.

Természetesen mindeközben a nemrég x csilliárdból jókora csúszással elkészült és nemrég átadott sportcsarnok az rendben, díszkivilágítással működik tovább.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Lecsó Denver Broncos 3 375
"Energiabiztonság tekintetében azt látjuk, hogy amíg a mi nemzeti döntéseink működnek, addig a brüsszeli elképzelések csak bajokat és károkat okoznak

- jelentette ki Szijjártó, majd az ülés végét meg sem várva a honvédségi különgépbe ült és Moszkvába utazott,"

jo, legalabb Orbant nem erdekli Putyin.
Zsellértelkes Vrij
Az egesz bagazst a sleppel egyutt fel kene akasztani a Kossuth teren, a Parlament elott es meg az se lenne rendes igazsagszolgaltatas.

Ejj, “mi” kopkodjuk a romanokat, de azoknak volt ver a pucajukban h eltakaritsak a hasonszoru Csaut meg a feleseget.
Lúdas Solymi
Azóta is abból "élnek". Jókat merengenek rajta a kocsmában, már aki még emlékszik mi is volt pontosan.
Pont mint mi, akik mindig a múltat hozzuk fel, ha arról van szó, hogy mennyire vagyunk fasza gyerekek, csak mi a honfoglalásig szoktunk visszamenni, mert utána nem sok minden van, ami igazán sikeres közös projekt volt. 😊

Szerkesztette: Lecsó
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 429
"Energiabiztonság tekintetében azt látjuk, hogy amíg a mi nemzeti döntéseink működnek, addig a brüsszeli elképzelések csak bajokat és károkat okoznak

- jelentette ki Szijjártó, majd az ülés végét meg sem várva a honvédségi különgépbe ült és Moszkvába utazott,"

Zsellértelkes Vrij
Az egesz bagazst a sleppel egyutt fel kene akasztani a Kossuth teren, a Parlament elott es meg az se lenne rendes igazsagszolgaltatas.

Ejj, “mi” kopkodjuk a romanokat, de azoknak volt ver a pucajukban h eltakaritsak a hasonszoru Csaut meg a feleseget.
Lúdas Solymi
van egy erdélyi magyar ismerős, ő rendre ezt hozza fel, hogy Romániában is van szar, de ott, ha valami nem tetszik, akkor kemény fasszal kimennek az utcára és elérnek valami változást.
Amadeus von Dollárbaloldal
Ez ilyen jó ki magyaros megmondás lehetett - mert a valósághoz nincs sok köze 😊 Csau óta mikor mentek ki kemény fasszal pontosan? Európában a románok a politikailag egyik leginaktívabb ország, elég ránézni a választási részvételelekre, ebből Erdély különösen ki tud emelkedni mint ergya szavazási hajlandóságú. A románok, vagy erdélyi magyarok mint politikailag tudatos, aktív résztvevők…azért teljesen ne őrüljünk meg.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 575

Zsellértelkes Vrij

Lúdas Solymi
van egy erdélyi magyar ismerős, ő rendre ezt hozza fel, hogy Romániában is van szar, de ott, ha valami nem tetszik, akkor kemény fasszal kimennek az utcára és elérnek valami változást.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 920 — Lucas Scott
sokaig azt hittem h a TA az Tállai András, de mar egyre kevesbe van ertelme a mondataitoknak ha ezzel helyettesitem be.
csebi
“Írtam pár hete, hogy Tállai András alapon 450-ig nincs akadály a forint előtt,” - ez abszolút igaz.

“ Tállai Andrásnak a forint elmúlt fél éves vesszőfutása szempontjából már nincs jelentősége” - ez is igaz.

“Nekem a Tállai András kb 1-2 hetes mozgások előre jelzésére jó a jelenlegi volatilis környezetben.” - ez téves, államtitkár úr ritkán lát 1-2 nappal is előre…😆😆 valóban el
Lehet vele szórakozni.
MC12
mondom az elejen ertheto volt, de egyre kevesbe ... szegeny Tallai ur.
csebi
Miért szegény?

Őszintén kérdem.
Mert Mc és Lecsó itt emlegeti. Mennyi csuklása lehetett az utóbbi napokban?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 031 — The Mathematician
Jelen pillanatban 217.25 usd. Volt az elmúlt egy hetben 214 alatt, de azota szep lassan jon fol.
Ventura
Esik majd az mikor a Twitter árát kell elő teremteni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 667 — 🏈🐬🐂🤘🏽
A HATÁROZATTAL MAGYARORSZÁG CSATLAKOZIK AZ EURÓPA TANÁCS AZON TÍZ TAGÁLLAMÁHOZ – ALBÁNIÁHOZ, ÖRMÉNYORSZÁGHOZ, AZERBAJDZSÁNHOZ, BOSZNIA-HERCEGOVINÁHOZ, GEORGIÁHOZ, MOLDOVÁHOZ, LENGYELORSZÁGHOZ, SZERBIÁHOZ, TÖRÖKORSZÁGHOZ ÉS UKRAJNÁHOZ –, AMELYEK SZINTÉN „TELJES KÖRŰ ELLENŐRZÉS” ALATT ÁLLNAK.

Diszes kompania. A nep nem erre “szavazott”.

Tesla részvények hogyan állnak?
Helmut _Professional drinker
Jelen pillanatban 217.25 usd. Volt az elmúlt egy hetben 214 alatt, de azota szep lassan jon fol.

Szerkesztette: Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 043

Zsellértelkes Vrij

több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 417
Egy újabb szívlapátpozitív.

Tactful Cactus
Már nem az első ügye a fickónak.
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 137 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 416
Egy újabb szívlapátpozitív.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Tesla részvények hogyan állnak?
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 137 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Holnap Kormányinfo! Holnap elérjünk a 444-t 😀
Nomac
Izgi lesz, jelenleg 432,5. Amugy szarok ra, remelem legalabb a dollarbaloldal megkapja holnap is a magaet!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 154
A cigány stadionjai most lesznek érdekesek. Mikor a sunyi fehérvári és debreceni nyaloncok is kértek segítséget erre, de nem kaptak egy büdös buznyákot sem/a stadionokra/,
akkor hirtelen a saját pozícióikat erősítendő azonnal a sajtóhoz fordultak, hogy ők nem is értik az egészet.
Jön a tél, jön a valóság…

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 289 — balazs.t85@gmail.com
Holnap Kormányinfo! Holnap elérjünk a 444-t 😀
több mint 3 éve
sokaig azt hittem h a TA az Tállai András, de mar egyre kevesbe van ertelme a mondataitoknak ha ezzel helyettesitem be.
csebi
“Írtam pár hete, hogy Tállai András alapon 450-ig nincs akadály a forint előtt,” - ez abszolút igaz.

“ Tállai Andrásnak a forint elmúlt fél éves vesszőfutása szempontjából már nincs jelentősége” - ez is igaz.

“Nekem a Tállai András kb 1-2 hetes mozgások előre jelzésére jó a jelenlegi volatilis környezetben.” - ez téves, államtitkár úr ritkán lát 1-2 nappal is előre…😆😆 valóban el
Lehet vele szórakozni.
MC12
csebi
Miért szegény?

Őszintén kérdem.
több mint 3 éve
csebi

Lehet vele szórakozni.
MC12

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Te, @MC12, ennek még mindig nincs pénze egy kommunikációs tanácsadóra?

telex.hu/gazdasag/2022/10/11/nagy-marton-inflacio
Gyurma Pappa
Szeptember elején felállt az aki addig volt a kabinetben, mert egyszerűen nem akarja miniszter úr azt és úgy csinálni ahogy mondják neki. Már kommunikációs szempontból. Azóta nem tudom, van-e egyáltalán bárki, aki ezzel foglalkozik, vagy Rogánék a térdüket csapkodva röhögnek, amikor nézik. Nem lepődnék meg.
MC12
sztem Roganek kovettek a rounders igazsagat. egy asztal tarsasgnal mindig kell egy hulye. jelen esetben ez Nagy Marci. o meg nem veszi eszre, hogy az asztalnal hozza kepest senki sem annyira hulye mint o. nyomja tovabb fullba a kretent. nyilvan midtermig, ott majd OV lecsereli mikor rafordulnak a kampanyra.
csebi
Az ellenzék - mínusz jobbik - érti cserébe ezt a kommunikáció nevű dolgot, a forint zuhanás - infláció - háború - rezsivalság - tanársztrájk sokszögben megalapították és sajtózzak a ……. Parlamenti LMBTQ munkacsoportot! Szivárványos zászlós fotó meg minden.

Esküszöm, lassan már a látszatát sem akarják fenntartani annak, hogy nem a Fidesz érdekei szerint politizálnak 😊
MC12
ezt mar asszem megbeszeltuk, hogy ezek mar ennyire hulyek nem lehetnek (pedig rajuk elegge illik Einsten orokervenyuje) igy joszandekbol megallapodtunk abban, hogy Rogan meguzente nekik, es igy tovabbra is kapnak fizut, nem kerulnek nyilvanossagra dolgok.

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 321
csebi
Számomra sem TA-val, sem Tállai nevével nincs értelme a mondataiknak. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
csebi

Lehet vele szórakozni.

Szerkesztette: MC12

több mint 3 éve
Te, @MC12, ennek még mindig nincs pénze egy kommunikációs tanácsadóra?

telex.hu/gazdasag/2022/10/11/nagy-marton-inflacio
Gyurma Pappa
Szeptember elején felállt az aki addig volt a kabinetben, mert egyszerűen nem akarja miniszter úr azt és úgy csinálni ahogy mondják neki. Már kommunikációs szempontból. Azóta nem tudom, van-e egyáltalán bárki, aki ezzel foglalkozik, vagy Rogánék a térdüket csapkodva röhögnek, amikor nézik. Nem lepődnék meg.
MC12
sztem Roganek kovettek a rounders igazsagat. egy asztal tarsasgnal mindig kell egy hulye. jelen esetben ez Nagy Marci. o meg nem veszi eszre, hogy az asztalnal hozza kepest senki sem annyira hulye mint o. nyomja tovabb fullba a kretent. nyilvan midtermig, ott majd OV lecsereli mikor rafordulnak a kampanyra.
csebi
Az ellenzék - mínusz jobbik - érti cserébe ezt a kommunikáció nevű dolgot, a forint zuhanás - infláció - háború - rezsivalság - tanársztrájk sokszögben megalapították és sajtózzak a ……. Parlamenti LMBTQ munkacsoportot! Szivárványos zászlós fotó meg minden.

Esküszöm, lassan már a látszatát sem akarják fenntartani annak, hogy nem a Fidesz érdekei szerint politizálnak 😊

több mint 3 éve
csebi
szerinted Tállai megértene egy sort is ezekből a kommentekből?
ironia baratom, ironia.

több mint 3 éve
csebi
szerinted Tállai megértene egy sort is ezekből a kommentekből?