Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
wrong hole.mar a harmadik 4. kiserletet probaalta az OU. nem jött össze.Itt nem az OU hanem az OV a téma.
Ventura
Bazzani
- brazzers -
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
mar a harmadik 4. kiserletet probaalta az OU. nem jött össze.Itt nem az OU hanem az OV a téma.
Ventura
több mint 3 éve
Nem ismerem egyiküket sem, de ez a válasz megalázóan megsemmisítő lett. Honték helyében fognám a korsó sörömet és elbújnék a sarokba.Hont, amint elbújik a sarokban? Kizárt. Nála nagyobb seggfej kevés van, abból él, hogy szerepel. Semmihez nem ért, egyedül ehhez.
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Mert te értektársítást teszel a fogalom mellé, a történet meg politikatudomány ilyet nem tesz. MC12Szerintem azért, mert te is tettél. ("Nem szeretem az idealistákat".)
Egyébként valóban mindkettő tud ordas is lenni, és lehetnek pillanatok amikor meg nagyszerűek. Churchill pl. nem volt idealista, és tudott remek politikai lépéseket tenni, jó pillanatban. Gandhi meg idealista volt, és ő is tudott jót lépni jó pillanatban. És tudnak rosszat is. Az idealista képes háborút indítani elvont, csak számára létező értékek mentén is. A másik véglet meg képes beülni egy irodába és teljesen higgadtan megvitatni, hogy a föld túl van népesedve, kéne csinálni egy háborút, hogy megfogyatkozzunk.
Érthetetlen ez a rosszindulat, ami miatt parazitának nevezel egy posztodban minket a merch termékeink miatt.Nem ismerem egyiküket sem, de ez a válasz megalázóan megsemmisítő lett. Honték helyében fognám a korsó sörömet és elbújnék a sarokba.
De akkor szeretném tisztázni, hogy miért van merch cuccunk és miért annyi, amennyi. nagylaza, főpohárnok

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
mar a harmadik 4. kiserletet probaalta az OU. nem jött össze.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
A válasz:Azt hittem, hogy Tibi atya, mint "celeb" vagy véleményformáló identitás már rég eltűnt a süllyesztőben, erre látom, hogy mostanában (?) megint aktív.
Parazita-e a noÁr, mert van merch cucca?
Tibi atya
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
A válasz:Parazita-e a noÁr, mert van merch cucca?
Tibi atya
Érthetetlen ez a rosszindulat, ami miatt parazitának nevezel egy posztodban minket a merch termékeink miatt.
De akkor szeretném tisztázni, hogy miért van merch cuccunk és miért annyi, amennyi.
A noÁr az államtól független mozgalom, soha nem kért, nem kapott állami pénzt. Cégektől, multiktól sem kapunk pénzt, kizárólag közösségi finanszírozásból működünk, a támogatóink miatt tartunk ott, ahol most tartunk. A merch megvásárlásával a mozgalmat támogatod, a mozgalom munkatársait, az akciókat, számokat, klipeket, bármit, amihez anyagi forrás kell.
A merch termék megvásárlása egy adomány, amivel minket támogatsz és cserébe mi a merch-csel háláljuk meg.
Ha megnézed a többi szervezetet, láthatod, hogy ez szinte mindenkinél módja a támogatásnak.
(Hogy ezt tényleg le kell írni egy civil szervezetnek 2022-ben.. érthetetlen)
A pulcsi, póló, vászontáska megvásárlása egy lehetőség azoknak, akik szeretnék anyagilag is támogatni a mozgalmat.
Aki nem teheti meg, az tud csinálni magának. Biztos te is találkoztál a grafikákkal. Innen le tudod tölteni:
noar.hu/szimbolum/
Van egy felületünk továbbá, ahol beállíthatsz egyszeri, vagy rendszeres támogatást.
Íme: noar.hu/legyel-szovetseges/
A 93.000 követőnkből körülbelül 160 ember támogatja a mozgalmat anyagilag rendszeresen. Szuper lenne, ha ez nőne. Ehhez képest szinte naponta osztunk meg új tartalmat, szervezünk akciókat, továbbá a 4 év alatt csináltunk 14 számot és klipet úgy, hogy csak 2 éve lehet minket támogatni. Az elmúlt kevesebb, mint egy hónapban 2.830.000 embert értünk el.
A teljesség igénye nélkül mondok pár projektet, hogy kinek gyűjtöttünk eddig:
•Gyűjtöttünk Iványi Gáboréknak és a Magyar Evangéliumi Testvérközösségnek
•részt vettünk az Utcáról Lakásba adománykoncerten, ahol 3 millió gyűlt össze nekik
•az SZFE csapatának a blokád alatt
•a Wesley János általános iskoláknak Budapesten és Gemzsén
•egy budapesti kórháznak az első pandémia alatt( nem írhatjuk le a nevüket)
•a Hős utcai lakók 5 hetes étkeztetésére a pandémia második hullámában
•áprilisban az első szolidaritási koncerten és tüntetésen és az azt megelőző időszakban 40.000.000 forintot gyűjtöttünk a sztrájkoló pedagógusoknak, és most csak online tartunk 20.000.000 forintnál, a Kossuth téri dobozgyűjtést még össze sem adta a Tanítanék csapata, amivel már a polgári engedetlenségben résztvevőket is támogatjuk. Amint tudjuk az összeget nyilvános lesz, mert ez kurva menő összeg lesz!
De mi ebből egy forintot nem láttunk.
Ezt mind másnak gyűjtöttük. Ekkor valahogy nem hallottam a hangod. Se neked, se azoknak, akik most hangosak.
Halkan kérdezem, hogyhogy nem láttam a posztjaid között a pedagógusok sztrájkalap támogatásának a linkjét, amivel a sztrájkoló és a polgári engedetlenségben résztvevő pedagógusokat támogathatnák a követőid?
Ez volt a link: a.tanitanek.info/ticketed_events/koncert
Csak kósza remény, de az írásodból azt veszem ki, hogy ott voltál szerdán a 40.000 ember között a Kossuth téren, aminek viszont nagyon örülök.
Most engedelmeddel szervezzük tovább az akciókat, kiállásokat, számokat, klipeket, mert, ahogy tegnap sem, úgy ma sem álltunk le.
Te meg a Hont Andrással és a Bohár Danival igyál meg még egy sört, aztán beszéljetek arról, milyen szar minden, mennyire semminek semmi értelme, mit kellene csinálni.
Mi meg majd csináljuk helyettetek is.
Áron
Ja, itt találod a cuccainkat, ha megjött a kedved: noar.hu/merch
több mint 3 éve
Mert te értektársítást teszel a fogalom mellé, a történet meg politikatudomány ilyet nem tesz. Ezeket a fogalmakat Ian Kershaw is használja Hitlerre a két kötetes monográfiájában - ami “A” monográfia jelenleg a tudományos életben róla - , és akkor még nem beszéltünk arról, hogy sok történész nyugat- Európában - szórakoztató de erthető módon elsősorban balos történészek - a romantika és elsősorban a német romantika korszakának utolsó “termékének” tartja Hitlert ami egyébént kifejezetten logikus, ők a romantikát mint eszmét is károsnak tartják (nacionalizmus, szélsőséges nemzettudat ehhez kapcsolódó forradalmi hevület stb) . Ettől a romantika általában rossz? Nem, csak nem egyféle nézőpontból kell nézni.Hááát, Hitler mint idealista...nekem a kifejezés maga pozitív értékeket hordoz, nem egy adott személy vagy elképzelés optimális kimenetét, legyen az jó vagy rossz.Ez így van, és a politikai és gazdasági szereplők a második világháború után nagyon okosan úgy döntöttek, hogy ezeket az idealistákat nem szabad a hatalom környékére engedni. A jakobinusoktól Hitlerig pontosan látni, hogy az idealisták mit művelnek ha valódi hatalom kerül a kezükbe. Nem is nagyon tudsz igazi idealistát mondani ‘45 után (biztos van 1-2, Kennedyt is ide sorolják páran de alapvetően eltűntek), helyettük jöttek a reálpolitikusok, a szürke káderek, Bizottságok, technokraták ilyesmi.hát igen a status quo felrúgásához idealisták kellenek 😀Nem kedvelem az idealistákat, kiszámíthatalanok, érzelemvezéreltek, naívak, kompromisszumképtelenek ésatöbbi. De feel free ha neked bejön. Marcit se kedveltem amíg idealista volt. Aztán megjött az esze.Én nem kedvelem Áront, de ez személyes dolog, piáltunk néhányszor egy társaságban (belpesten ez nem olyan ritka) és kifejezetten egy irritáló-leuraló, agresszív vitastílusa van, ahol a konkrétumokat a hangerő helyettesíti egy idő után.Piálva kinél nem?
MC12
(Akár belpest, akár külózd.)
És egyébént is ezt látom a kommunikációjában a többi szinten is. Agresszív, demagóg, támadó, olyan mint aki folyton egy pillanatra van attól, hogy elboruljon az agya.Igen, idealista, azok ilyenek, de ettől még számomra szimpatikus srác. Nem lehet mindenki Orbán vagy Lázár.
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Negritis, a vajda
És pontosan azért tűntek - nem jutnak hatalomhoz - amit írsz is: felrúgnák ami van. Mert kiszámíthatalanok, érzelemvezéreltek, naívak és kompromisszumképtelenek.
MC12
Ilyen alapon Sauron is idealista, a hobbitok meg a romlására törő gonosz kis semmirekellő, érzelem vezérelt, naív kis idealisták.
Aztán meg de jó ellenpélda Kevin Spacey meg az általa játszott Frank Underwood féle vonulat a House of Cardsban, ha már...
Lúdas Solymi
Vele ellentétes Sztálin, aki cinikus volt, végtelenül pragmatikus, a külpolitikája rugalmas volt és kompromisszumos (45ig) a kiszámíthatóságán lehet vitatkozni, de a különbség látható és érhető. Ő nem volt idealista.
Sauron életet és munkásságát nem ismerem, azt passzolnám, hogy milyen beállítottságú volt.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Konyhapszichológusként úgy tűnik, MC12 önigazol 😊Hááát, Hitler mint idealista...nekem a kifejezés maga pozitív értékeket hordoz, nem egy adott személy vagy elképzelés optimális kimenetét, legyen az jó vagy rossz.Ez így van, és a politikai és gazdasági szereplők a második világháború után nagyon okosan úgy döntöttek, hogy ezeket az idealistákat nem szabad a hatalom környékére engedni. A jakobinusoktól Hitlerig pontosan látni, hogy az idealisták mit művelnek ha valódi hatalom kerül a kezükbe. Nem is nagyon tudsz igazi idealistát mondani ‘45 után (biztos van 1-2, Kennedyt is ide sorolják páran de alapvetően eltűntek), helyettük jöttek a reálpolitikusok, a szürke káderek, Bizottságok, technokraták ilyesmi.hát igen a status quo felrúgásához idealisták kellenek 😀Nem kedvelem az idealistákat, kiszámíthatalanok, érzelemvezéreltek, naívak, kompromisszumképtelenek ésatöbbi. De feel free ha neked bejön. Marcit se kedveltem amíg idealista volt. Aztán megjött az esze.Én nem kedvelem Áront, de ez személyes dolog, piáltunk néhányszor egy társaságban (belpesten ez nem olyan ritka) és kifejezetten egy irritáló-leuraló, agresszív vitastílusa van, ahol a konkrétumokat a hangerő helyettesíti egy idő után.Piálva kinél nem?
MC12
És egyébént is ezt látom a kommunikációjában a többi szinten is. Agresszív, demagóg, támadó, olyan mint aki folyton egy pillanatra van attól, hogy elboruljon az agya.Igen, idealista, azok ilyenek, de ettől még számomra szimpatikus srác. Nem lehet mindenki Orbán vagy Lázár.
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Negritis, a vajda
És pontosan azért tűntek - nem jutnak hatalomhoz - amit írsz is: felrúgnák ami van. Mert kiszámíthatalanok, érzelemvezéreltek, naívak és kompromisszumképtelenek.
MC12
Ilyen alapon Sauron is idealista, a hobbitok meg a romlására törő gonosz kis semmirekellő, érzelem vezérelt, naív kis idealisták.
Aztán meg de jó ellenpélda Kevin Spacey meg az általa játszott Frank Underwood féle vonulat a House of Cardsban, ha már...
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Hááát, Hitler mint idealista...nekem a kifejezés maga pozitív értékeket hordoz, nem egy adott személy vagy elképzelés optimális kimenetét, legyen az jó vagy rossz.Ez így van, és a politikai és gazdasági szereplők a második világháború után nagyon okosan úgy döntöttek, hogy ezeket az idealistákat nem szabad a hatalom környékére engedni. A jakobinusoktól Hitlerig pontosan látni, hogy az idealisták mit művelnek ha valódi hatalom kerül a kezükbe. Nem is nagyon tudsz igazi idealistát mondani ‘45 után (biztos van 1-2, Kennedyt is ide sorolják páran de alapvetően eltűntek), helyettük jöttek a reálpolitikusok, a szürke káderek, Bizottságok, technokraták ilyesmi.hát igen a status quo felrúgásához idealisták kellenek 😀Nem kedvelem az idealistákat, kiszámíthatalanok, érzelemvezéreltek, naívak, kompromisszumképtelenek ésatöbbi. De feel free ha neked bejön. Marcit se kedveltem amíg idealista volt. Aztán megjött az esze.Én nem kedvelem Áront, de ez személyes dolog, piáltunk néhányszor egy társaságban (belpesten ez nem olyan ritka) és kifejezetten egy irritáló-leuraló, agresszív vitastílusa van, ahol a konkrétumokat a hangerő helyettesíti egy idő után.Piálva kinél nem?
MC12
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Negritis, a vajda
MC12
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Hát Donald? Ő idealista, vagy egy szerencselovag?ő kacsa
vpi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hát Donald? Ő idealista, vagy egy szerencselovag?Ez így van, és a politikai és gazdasági szereplők a második világháború után nagyon okosan úgy döntöttek, hogy ezeket az idealistákat nem szabad a hatalom környékére engedni. A jakobinusoktól Hitlerig pontosan látni, hogy az idealisták mit művelnek ha valódi hatalom kerül a kezükbe. Nem is nagyon tudsz igazi idealistát mondani ‘45 után (biztos van 1-2, Kennedyt is ide sorolják páran de alapvetően eltűntek), helyettük jöttek a reálpolitikusok, a szürke káderek, Bizottságok, technokraták ilyesmi.hát igen a status quo felrúgásához idealisták kellenek 😀Nem kedvelem az idealistákat, kiszámíthatalanok, érzelemvezéreltek, naívak, kompromisszumképtelenek ésatöbbi. De feel free ha neked bejön. Marcit se kedveltem amíg idealista volt. Aztán megjött az esze.Én nem kedvelem Áront, de ez személyes dolog, piáltunk néhányszor egy társaságban (belpesten ez nem olyan ritka) és kifejezetten egy irritáló-leuraló, agresszív vitastílusa van, ahol a konkrétumokat a hangerő helyettesíti egy idő után.Piálva kinél nem?
MC12
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Negritis, a vajda
MC12
több mint 3 éve
Nem kedvelem az idealistákat, kiszámíthatalanok, érzelemvezéreltek, naívak, kompromisszumképtelenek ésatöbbi. De feel free ha neked bejön. Marcit se kedveltem amíg idealista volt. Aztán megjött az esze.Jézus, Jeanne d'Arc vagy Dian Fossey is idealisták, és szimpatikusak, attól függetlenül amit írsz. Nem csak azzal lehet szimpatizálni amilyen te magad is vagy, legalábbis bennem nem csak az kelt szimpátiát.
MC12
több mint 3 éve
Ez, ahogy a legtöbb dolog, nem fekete fehér. Valaki nem vagy idealista vagy nem az. Áron az idealisták szélsőséges szárnya, te meg a centristább része vagy, ezek nem kizáró dolgok.Ez rohadtul nem igaz, én is idealista vagyok, ettől még nem vagyok érzelem vezérelt vagy kompromisszumképtelen. Viszont van egy elvem ami szerint próbálok élni és nem feladni vagy alárendelni mindent egy célnak vagy a célnak.Nem kedvelem az idealistákat, kiszámíthatalanok, érzelemvezéreltek, naívak, kompromisszumképtelenek ésatöbbi. De feel free ha neked bejön. Marcit se kedveltem amíg idealista volt. Aztán megjött az esze.Én nem kedvelem Áront, de ez személyes dolog, piáltunk néhányszor egy társaságban (belpesten ez nem olyan ritka) és kifejezetten egy irritáló-leuraló, agresszív vitastílusa van, ahol a konkrétumokat a hangerő helyettesíti egy idő után.Piálva kinél nem?
MC12
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Én meg azokat az embereket nem szeretem, mert megbízhatatlanok, gerinctelenek és antiszociálisak.
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
persze csak ez a fajta célvezéreltség vezetett "late stage capitalism" féle nihilhezEz így van, és a politikai és gazdasági szereplők a második világháború után nagyon okosan úgy döntöttek, hogy ezeket az idealistákat nem szabad a hatalom környékére engedni. A jakobinusoktól Hitlerig pontosan látni, hogy az idealisták mit művelnek ha valódi hatalom kerül a kezükbe. Nem is nagyon tudsz igazi idealistát mondani ‘45 után (biztos van 1-2, Kennedyt is ide sorolják páran de alapvetően eltűntek), helyettük jöttek a reálpolitikusok, a szürke káderek, Bizottságok, technokraták ilyesmi.hát igen a status quo felrúgásához idealisták kellenek 😀Nem kedvelem az idealistákat, kiszámíthatalanok, érzelemvezéreltek, naívak, kompromisszumképtelenek ésatöbbi. De feel free ha neked bejön. Marcit se kedveltem amíg idealista volt. Aztán megjött az esze.Én nem kedvelem Áront, de ez személyes dolog, piáltunk néhányszor egy társaságban (belpesten ez nem olyan ritka) és kifejezetten egy irritáló-leuraló, agresszív vitastílusa van, ahol a konkrétumokat a hangerő helyettesíti egy idő után.Piálva kinél nem?
MC12
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Negritis, a vajda
MC12
több mint 3 éve
Ez így van, és a politikai és gazdasági szereplők a második világháború után nagyon okosan úgy döntöttek, hogy ezeket az idealistákat nem szabad a hatalom környékére engedni. A jakobinusoktól Hitlerig pontosan látni, hogy az idealisták mit művelnek ha valódi hatalom kerül a kezükbe. Nem is nagyon tudsz igazi idealistát mondani ‘45 után (biztos van 1-2, Kennedyt is ide sorolják páran de alapvetően eltűntek), helyettük jöttek a reálpolitikusok, a szürke káderek, Bizottságok, technokraták ilyesmi.hát igen a status quo felrúgásához idealisták kellenek 😀Nem kedvelem az idealistákat, kiszámíthatalanok, érzelemvezéreltek, naívak, kompromisszumképtelenek ésatöbbi. De feel free ha neked bejön. Marcit se kedveltem amíg idealista volt. Aztán megjött az esze.Én nem kedvelem Áront, de ez személyes dolog, piáltunk néhányszor egy társaságban (belpesten ez nem olyan ritka) és kifejezetten egy irritáló-leuraló, agresszív vitastílusa van, ahol a konkrétumokat a hangerő helyettesíti egy idő után.Piálva kinél nem?
MC12
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Ez rohadtul nem igaz, én is idealista vagyok, ettől még nem vagyok érzelem vezérelt vagy kompromisszumképtelen. Viszont van egy elvem ami szerint próbálok élni és nem feladni vagy alárendelni mindent egy célnak vagy a célnak.Nem kedvelem az idealistákat, kiszámíthatalanok, érzelemvezéreltek, naívak, kompromisszumképtelenek ésatöbbi. De feel free ha neked bejön. Marcit se kedveltem amíg idealista volt. Aztán megjött az esze.Én nem kedvelem Áront, de ez személyes dolog, piáltunk néhányszor egy társaságban (belpesten ez nem olyan ritka) és kifejezetten egy irritáló-leuraló, agresszív vitastílusa van, ahol a konkrétumokat a hangerő helyettesíti egy idő után.Piálva kinél nem?
MC12
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Én meg azokat az embereket nem szeretem, mert megbízhatatlanok, gerinctelenek és antiszociálisak.
több mint 3 éve
hát igen a status quo felrúgásához idealisták kellenek 😀Nem kedvelem az idealistákat, kiszámíthatalanok, érzelemvezéreltek, naívak, kompromisszumképtelenek ésatöbbi. De feel free ha neked bejön. Marcit se kedveltem amíg idealista volt. Aztán megjött az esze.Én nem kedvelem Áront, de ez személyes dolog, piáltunk néhányszor egy társaságban (belpesten ez nem olyan ritka) és kifejezetten egy irritáló-leuraló, agresszív vitastílusa van, ahol a konkrétumokat a hangerő helyettesíti egy idő után.Piálva kinél nem?
MC12
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
több mint 3 éve
Nem kedvelem az idealistákat, kiszámíthatalanok, érzelemvezéreltek, naívak, kompromisszumképtelenek ésatöbbi. De feel free ha neked bejön. Marcit se kedveltem amíg idealista volt. Aztán megjött az esze.Én nem kedvelem Áront, de ez személyes dolog, piáltunk néhányszor egy társaságban (belpesten ez nem olyan ritka) és kifejezetten egy irritáló-leuraló, agresszív vitastílusa van, ahol a konkrétumokat a hangerő helyettesíti egy idő után.Piálva kinél nem?
MC12
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Én nem kedvelem Áront, de ez személyes dolog, piáltunk néhányszor egy társaságban (belpesten ez nem olyan ritka) és kifejezetten egy irritáló-leuraló, agresszív vitastílusa van, ahol a konkrétumokat a hangerő helyettesíti egy idő után.Piálva kinél nem?
MC12
MC12
több mint 3 éve
Az ilyen vitákban nem nyer senki. Egyszerűen csak abbamaradnak.Tibi atya beleszállt noárba, erre megjelent a Hont aki szintén és erre szabadult el a shitcunami amit egy rakat Pesten közepesen ismert senki gerjesztett tovább 😊 ez négy különálló entitás.Ki nyert?
MC12
Én ezek szerint akkor egyedül vagyok, aki csípi Áront (noár a mozgalom neve), bár kicsit túl idealista srác, de mégis valamiért szimpatikus, igaz, a színészi pályafutása elkerült (kivéve Toxikóma, ahol teljesen jól hozta az akkori Szabó Győzőt), de a megnyilvánulásai, szkeccsei, dalai, Partizán interjú alapján egy jóindulatú, lelkes, eltökélt aktivista képe sejlik fel, bár Puzsérék mindig szétfikázzák (sőt, most az Öt-ben is), de számomra valahogyan mégis egyfajta pozitivitás sugárzik belőle.
Őszentsége Sobri Jóska
Én nem kedvelem Áront, de ez személyes dolog, piáltunk néhányszor egy társaságban (belpesten ez nem olyan ritka) és kifejezetten egy irritáló-leuraló, agresszív vitastílusa van, ahol a konkrétumokat a hangerő helyettesíti egy idő után. Ez a politikában/közéletben hasznos, csak egy kocsmai vitában gyorsan vezet a “mivanmivanbazmeg” szintre 😊
És egyébént is ezt látom a kommunikációjában a többi szinten is. Agresszív, demagóg, támadó, olyan mint aki folyton egy pillanatra van attól, hogy elboruljon az agya. Ha ezeket levetkőzi, 10 év és simán lehetne egyébént aktív politikus. Már ha lenne, aki befogadná. Ez a karakter is olyan, hogy addig szeretjük amíg nem a mi frakciónkban van.
több mint 3 éve
Tibi atya beleszállt noárba, erre megjelent a Hont aki szintén és erre szabadult el a shitcunami amit egy rakat Pesten közepesen ismert senki gerjesztett tovább 😊 ez négy különálló entitás.Ki nyert?
MC12
Én ezek szerint akkor egyedül vagyok, aki csípi Áront (noár a mozgalom neve), bár kicsit túl idealista srác, de mégis valamiért szimpatikus, igaz, a színészi pályafutása elkerült (kivéve Toxikóma, ahol teljesen jól hozta az akkori Szabó Győzőt), de a megnyilvánulásai, szkeccsei, dalai, Partizán interjú alapján egy jóindulatú, lelkes, eltökélt aktivista képe sejlik fel, bár Puzsérék mindig szétfikázzák (sőt, most az Öt-ben is), de számomra valahogyan mégis egyfajta pozitivitás sugárzik belőle.
több mint 3 éve
hát, akkor még várok a menkrassal.Csak a felirat olasz. 😀Ki a faszt erdekel az irritalo Noir meg Honty amikor Sanna Marin megmondja a frankot? youtube.com/watch?v=fktyxifk6ZU&feature=shareolaszul is beszél? még a végén lecsapom Gyurma kezéről
Zsellértelkes Vrij
slowmotion
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
Csak a felirat olasz. 😀Ki a faszt erdekel az irritalo Noir meg Honty amikor Sanna Marin megmondja a frankot? youtube.com/watch?v=fktyxifk6ZU&feature=shareolaszul is beszél? még a végén lecsapom Gyurma kezéről
Zsellértelkes Vrij
slowmotion
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil