Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
Miért az? Ez a csávó imidzse, ezt építettek fel, ez kell ide a magyar ugarra, ahogy MC is írja közel 6 millió embernek.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Amadeus von Dollárbaloldal
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
3 m fideszes még nyelvöltve vigyorog is gecis arccal a kamerába utána.mi pedig jó kislányként meg is köszönjük neki mikor a szemünkbe lő a végényoutu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
mi pedig jó kislányként meg is köszönjük neki mikor a szemünkbe lő a végényoutu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Fele? Az milyen matekkel jön ki? Volt nemrég egy nagymintás közvélemény-kutatás ott az jött ki, hogy két millió nem akarja ezt a rendszert, hat millió meg igen. (Már ha jelen fórum ellenzéki hangadóit követem, akik3millió mondta rá az áment 2millió mondott nemet
MC12
inkább a nemet mondok maradtak otthon mert nekik nem vett be a gyomruk dolgokat
aki nem velem az ellenem retorika sztem faszság és káros, erről vitám is volt anno twitteren is
az aktívan politizálók fele nem akarja ezt a szart sztem ez kijelenthető, de van egy réteg ami meg mindent leszar
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
több mint 3 éve
Erről ne felejts el szólni a Dobrev - árnyékkormánynak.Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Nem tudom, hogy van-e értelmezhető mennyiségben “értelmiség” itthon. Hont speciel nem az, ahogy írod egy önfelszopó fikabajnok, - kollegával egyetértve - az új Havas Henrik. Ceglédi ugyanez, még egy értelmes mondata nem volt arról, hogy mit kellene csinálni.
Valószínűleg az velem a baj, hogy nem értem ezt a pesti hazai kis értelmiségünket. Se a "szadeszes / urbánust", se népit. Így a kisstílű belső - és egymás közötti - vitáikra is csak a számat tátom.
peterk2005 udvari bolond
A tanártüntetésre tett összegyurcsányozási kísérlet meg egy ócska, szar húzás. Igazi fideszes megoldás.
mandiner.hu/cikk/20221007_dk_belfold_belpolitika_demokratikus_koalicio_politika_velemeny_dobrev_klara
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
youtu.be/FxCeUv2pMWQ
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Eleve méltatlan, hogy ennek az önimádó faszkalapnak a szint alatti kirohanásait bárki is vitaalapnak tekinti a fórumon. Erről ennyit.
több mint 3 éve
Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Nem tudom, hogy van-e értelmezhető mennyiségben “értelmiség” itthon. Hont speciel nem az, ahogy írod egy önfelszopó fikabajnok, - kollegával egyetértve - az új Havas Henrik. Ceglédi ugyanez, még egy értelmes mondata nem volt arról, hogy mit kellene csinálni.
Valószínűleg az velem a baj, hogy nem értem ezt a pesti hazai kis értelmiségünket. Se a "szadeszes / urbánust", se népit. Így a kisstílű belső - és egymás közötti - vitáikra is csak a számat tátom.
peterk2005 udvari bolond
A tanártüntetésre tett összegyurcsányozási kísérlet meg egy ócska, szar húzás. Igazi fideszes megoldás.
több mint 3 éve
Én személy szerint egyik szereplőt se bírom elviselni. Hont az új Havas Henrik, aki végtelenített önfelszopásban arcoskodik megállás nélkül. Ő mindig megmondta, ha véletlenül még se, akkor meg azt a témát hagyjuk is. Noár meg tényleg ez a ballib politika új kedvence értelmiség, ráadásul sztem kifejezetten gyenge mikor szerepleni kell. Nem azért mert Hont meg a Czeglédi megalázta anno az Ötben, mert így ahogy ők csinálták érvek se kellenek hozzá, csak gerinctelenség, más rendezvényeken se tetszett amit mondott.Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Tehát van egy rakat ellenzéki politikus és a sleppjük (köztük Áron aki ugye a 22es kampányban ellenzéki “civil” megmondóember volt) , akik aktív közreműködői voltak 1-2-3-4 darab 2/3 összerakásában (nem kizárólagos okozói de aktív közreműködői, nélkülük nem ment volna) majd amikor a negyedik után, miközben ülnének rá egy újabb alulról jövő megmozdulásra valaki megjegyzi, hogy talán nem biztos, hogy okos ötlet ezt hagyni a tanároknak, egyáltalán akárkinek - akkor ő fasz 😊
peterk2005 udvari bolond
Szerintem egy komoly, országos, egzisztenciális válság esetén sem lesz olyan a helyzet, hogy az ország a Dobrev - Gyurcsány kormányra váltsa a jelenlegit. Lehet álmodozni arról, hogy emberek tömegeinél lesz az az elv, hogy “mindegy ki csak ne ők” de ez álmodozás, nulla politikai racionalitással. Ilyen kétszer fordult elő a legújabb kori magyar történelemben, az egyikhez egy rendszerváltás utáni politikailag amatőr kormány kellett a másikhoz egy őszödi beszéddel kevert gazdasági világválság. Persze, lehet azt hinni, hogy kívülről jön valami, ami majd segít (szinten egy válság) de nagyon félreérti a rendszert, aki azt hiszi, hogy ez elég lesz 26ra és csak be kell sétálni a félemeletre a Parlamentben.
Hont ennyit próbált megvilágítani, ugyanazokkal az emberekkel ugyanaz az eredmény lesz, legyen egyébként bármilyen tiszteletreméltó es fontos az ügy.
MC12
Amúgy Hontnak részben igaza van meg neked is, de nekem olyan mintha nem is ebben az országban élnétek. Alulról építkező társadalmi összefogás itt nem lesz. Az tüntet akinek valami baja van, a többiek állnak a sorban, sajnálják magukat, és várják, hogy elég rossz legyen ahhoz, hogy ők menjenek a térre. Azt ugye sikerült elérni, hogy ellenzéki politikusok ne menjenek tüntetésekre, értem az okát, én is utálom őket, de már ez alapból limitálja a dolog potenciálját. Akkor most az a kérés, a politikához köthető civil szervezetek is tűnjenek onnan, meg persze a belpesti libsik se menjenek o1g-zni. Igazából az ellenzéki sajtó se találgassa hányan vannak a tüntetésen, mert hát ez is gáz. Szóval akkor ott lesz pár diák és tanár, akik majd rendezik a színpadot megszervezik a tüntetést, a fellépőket, egyeztetik a rendőrséggel a rendezvény terveit, esetleg annyi lesz az egész, hogy elmegy pár ezer ember, hangosan kiabál, majd hazamegy. Ha mégis sikerül összehozni, és kinő belőle egy civil szervezet, akkor ők meg már politika, szóval takarodjanak a következő rendezvény közeléből(Pl. Noár is ezt az utat járta be). Egyszerűen nem értem mi a cél. Miért gáz kiállni a tanárok mellett? A gáz az, hogy ennek nincs következménye, de ennek semmi köze Noárhoz, random Fidesz szavazó akinek elégedetlenkedni kéne a változáshoz, azt se tudja ki az. Az igaz, ha látja Ferit akkor legyint, hogy vergődnek a komcsik, de ezt azért ne toljuk már ennyire túl. Egyszerűen nem értem mit akar Hont, azon kívül, hogy rúg még egyet Noárba, meg elmondja a szokásos sehová nem vezető ellenzékfikázását.
több mint 3 éve
Fele? Az milyen matekkel jön ki? Volt nemrég egy nagymintás közvélemény-kutatás ott az jött ki, hogy két millió nem akarja ezt a rendszert, hat millió meg igen. (Már ha jelen fórum ellenzéki hangadóit követem, akik nem győzték naponta leírni, hogy aki nem az ellenzékre szavaz vagy nem szavaz - az a Fideszre szavaz).De most kihez is beszél Hont?Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Tehát van egy rakat ellenzéki politikus és a sleppjük (köztük Áron aki ugye a 22es kampányban ellenzéki “civil” megmondóember volt) , akik aktív közreműködői voltak 1-2-3-4 darab 2/3 összerakásában (nem kizárólagos okozói de aktív közreműködői, nélkülük nem ment volna) majd amikor a negyedik után, miközben ülnének rá egy újabb alulról jövő megmozdulásra valaki megjegyzi, hogy talán nem biztos, hogy okos ötlet ezt hagyni a tanároknak, egyáltalán akárkinek - akkor ő fasz 😊
peterk2005 udvari bolond
Szerintem egy komoly, országos, egzisztenciális válság esetén sem lesz olyan a helyzet, hogy az ország a Dobrev - Gyurcsány kormányra váltsa a jelenlegit. Lehet álmodozni arról, hogy emberek tömegeinél lesz az az elv, hogy “mindegy ki csak ne ők” de ez álmodozás, nulla politikai racionalitással. Ilyen kétszer fordult elő a legújabb kori magyar történelemben, az egyikhez egy rendszerváltás utáni politikailag amatőr kormány kellett a másikhoz egy őszödi beszéddel kevert gazdasági világválság. Persze, lehet azt hinni, hogy kívülről jön valami, ami majd segít (szinten egy válság) de nagyon félreérti a rendszert, aki azt hiszi, hogy ez elég lesz 26ra és csak be kell sétálni a félemeletre a Parlamentben.
Hont ennyit próbált megvilágítani, ugyanazokkal az emberekkel ugyanaz az eredmény lesz, legyen egyébként bármilyen tiszteletreméltó es fontos az ügy.
MC12
Vagy nála most az a narratíva, hogy bárki bármit csinál ebben az országban az óhatatlanul összegyurcsányozódik? Vagy talán ráhúzzák, hogy ellenzék? Jéé, hát mert az.
Azt kellene felfogni, hogy az ország fele kurvára nem akar ebben és ilyen rendszerben élni.
Ilyen ellenzékünk van, ebből kell valamit kezdeni, ezekkel kell elindulni és menet közben kiválogatni ami van.
Plusz a mostani tüntetésekből vagy miatt is kerülhetnek elő olyan emberek, szerveződések, amik hatékonyak lesznek.
Hápoghattok, hogy dehát ez komolytalan meg minden, de kérdezném, hogy Kövér, Kósa, Szíjjártó, stb. ezek komolyan vehető, komoly alakok? Hagyjuk már...
Amúgy meg gratulálni tudok Hontnak is, hogy annak örül, hogy OV nyer, miközben az oktatás színvonala meg megy a béke segge alá.
Tudom, akinek van pénze, majd kiküldi a csemetéit külföldre tanulni vagy itthon a válogatott iskolákba küldi és aztán megy tapsikolni OV-nak, miközben körülötte az átlagember számára tönkrevágja az országot.
De nem baj, mert ezek az emberek mondhatják, hogy őneki jó és ő igazmagyar plusz keresztény.
Lúdas Solymi
Ha ilyen ellenzéked van - azzal bukni fogsz, neked meg ennyit kéne megértened. Ülhetsz egy döglött lovon és csapkodhatod az oldalát, hogy bizisten most elindul és nyer, de a döglött lovat a sánta, kehes, rühes, három lábú vak ló is megelőzi.
több mint 3 éve
De most kihez is beszél Hont?Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Tehát van egy rakat ellenzéki politikus és a sleppjük (köztük Áron aki ugye a 22es kampányban ellenzéki “civil” megmondóember volt) , akik aktív közreműködői voltak 1-2-3-4 darab 2/3 összerakásában (nem kizárólagos okozói de aktív közreműködői, nélkülük nem ment volna) majd amikor a negyedik után, miközben ülnének rá egy újabb alulról jövő megmozdulásra valaki megjegyzi, hogy talán nem biztos, hogy okos ötlet ezt hagyni a tanároknak, egyáltalán akárkinek - akkor ő fasz 😊
peterk2005 udvari bolond
MC12
Vagy nála most az a narratíva, hogy bárki bármit csinál ebben az országban az óhatatlanul összegyurcsányozódik? Vagy talán ráhúzzák, hogy ellenzék? Jéé, hát mert az.
Azt kellene felfogni, hogy az ország fele kurvára nem akar ebben és ilyen rendszerben élni.
Ilyen ellenzékünk van, ebből kell valamit kezdeni, ezekkel kell elindulni és menet közben kiválogatni ami van.
Plusz a mostani tüntetésekből vagy miatt is kerülhetnek elő olyan emberek, szerveződések, amik hatékonyak lesznek.
Hápoghattok, hogy dehát ez komolytalan meg minden, de kérdezném, hogy Kövér, Kósa, Szíjjártó, stb. ezek komolyan vehető, komoly alakok? Hagyjuk már...
Amúgy meg gratulálni tudok Hontnak is, hogy annak örül, hogy OV nyer, miközben az oktatás színvonala meg megy a béke segge alá.
Tudom, akinek van pénze, majd kiküldi a csemetéit külföldre tanulni vagy itthon a válogatott iskolákba küldi és aztán megy tapsikolni OV-nak, miközben körülötte az átlagember számára tönkrevágja az országot.
De nem baj, mert ezek az emberek mondhatják, hogy őneki jó és ő igazmagyar plusz keresztény.
több mint 3 éve
Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Tehát van egy rakat ellenzéki politikus és a sleppjük (köztük Áron aki ugye a 22es kampányban ellenzéki “civil” megmondóember volt) , akik aktív közreműködői voltak 1-2-3-4 darab 2/3 összerakásában (nem kizárólagos okozói de aktív közreműködői, nélkülük nem ment volna) majd amikor a negyedik után, miközben ülnének rá egy újabb alulról jövő megmozdulásra valaki megjegyzi, hogy talán nem biztos, hogy okos ötlet ezt hagyni a tanároknak, egyáltalán akárkinek - akkor ő fasz 😊
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Varga Zs rohadt jó tanár volt. Probléma az h teljesen mást csinál gyakorlatban mint amiről papolt nekünk a katedrán. Patyiekat utaltam …444.hu/2022/10/07/filozofus-rocker-akkorat-meg-nem-standupolt-mint-demeter-szilardVarga Zs. András, Polt Péter, Patyi András ....
Facepalm-féreg.
Ennyit tud, ennyire képes a Fidesz, hogy ilyen embereket termeljen ki, emeljen fel, akik korábban senkik voltak vagy tehetséges, ámde szerintük el nem ismert vagy nem eléggé elismert emberek akik a hatalom egy maréknyi szeletével próbálják bizonyítani, hogy ők márpedig valakik.
És nagy igyekezetükben rombolják a felépített nimbuszukat vagy ha az nem volt, akkor erővel próbálják kiépíteni azt, miközben recseg-ropog az egész és magukat teszik szánalmassá.
Szép jelenség erre Ákos, Káel Csaba, Vidnyánszky, Demeter Szilárd, Tóth Gabi és még sokan mások...
Politikai karrierben pedig Szíjjártó viszi a prímet, de ott kb. az egész Fidesz+KDNP szervezet ilyen, csinovnyikok gyülekezete.
Lúdas Solymi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Bár van tényleg egy-két dolog amiben Hont WTF de a probléma azonosításában mind a nagy általános dologban és a konkrét dologban is tupontos volt. Addig amíg a 6000 ezer intézményből mondjuk 50 vesz részt akkor miről beszélünk? Nem tényező ez kormány szintjén. Ráadásul addig sem a gaz számláról beszélnek.
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Valószínűleg az velem a baj, hogy nem értem ezt a pesti hazai kis értelmiségünket. Se a "szadeszes / urbánust", se népit. Így a kisstílű belső - és egymás közötti - vitáikra is csak a számat tátom.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
A tisztesség kedvéért Hont reakciója. (Mondjátok rá, hogy fideszes ez a legegyszerűbb megoldás, aztán az 5. 2/3 után majd fogjon össze ez az ellenzék de mostmár aztán tényleg és nagyon, és tüntessen is de nagyon stb. ) “Figyelj,
essünk ezen túl, egy kellemetlen dologgal kell szembesülnöd. Szóval rosszul tudod: most nem történik valami, nem csinál végre valaki valamit, pláne nem valami újnak a kezdete van, hanem éppen, hogy folytatása évek reménytelen ködszurkálásának. Valójában annyi történt, hogy Orbán visszahozta a játékba az egész levitézlett bagázst. A tüntisztárokat, az önpromóprófétákat, a konyhaelemzőket, a közpénzfaló áldemokratikus díszítőelemeket, a külföldről finanszírozott agresszív jótétlelkeket, az örök sértetteket, a halálamazonokat, a frusztráció-vámszedőket.
Megint kaptak egy esélyt, hogy ne arról legyen szó, amit elrontottak, vagy intelmeik alapján elrontottak mások, hanem az Ügyről. Mert mindig Ügy van, amelyről a körökön belül csak ugyanazt szabad gondolni, amelyért ugyanolyan hőfokon illik égni, amelyet minden mást megelőzően képviselni erkölcsi kötelesség. Így kívánja az a társasági rovat, amelyet Orbán Viktor eszdéeszesként azonosít, és amelynek értékítéletét közel húsz éve következetesen hagyja figyelmen kívül. Az eszdéeszes megjelölés persze se nem pontos, se nem méltányos, de a miniszterelnök nem is pontos vagy méltányos akar lenni, hanem sikeres. A siker egyik záloga pedig ebben az országban az, ha valaki magasról szarik ennek a körnek az elvárásaira. Vagy csinálja pontosan az ellenkezőjét, mert a társulat gőgje és arroganciája az önsorsrontásig hatékony. Amennyiben megkérdőjelezik tevékenységének értelmét, hisztériával és falkában marcangolással válaszol.
Félre ne érts: az Ügyek apropójául szolgáló esetek vagy jelenségek valóban ügyek lennének. Nélkületek. Mert gondolj bele: most sem a pedagógusbérek vagy az oktatás áll a viták középpontjában (noha arról is szabadna sokfélét gondolni, ugye?), hanem a miattuk szervezett tiltakozás módja és érelme. Szerintetek, ha valaki kiáll egy színpadra, és elmondja a közhelyeket, az csinálás; ha valaki megpróbálja összeszedni a korábban történtek tanulságait, az nem csinálás. Csinálás, ha összegyűlik ugyanaz az embertömeg, ha körbelájkolják egymást ugyanazok, lemegy ugyanaz a kultúrprogram.
Én tényleg sokáig azt hittem, hogy a Békemenetnél nem lesz abszurdabb: az egyik európai fővárosba szervezett séta majd megállítja a másik európai fővárost. Ám – ha Brüsszelt nem is sikerült megállítani – három kétharmadot csak összesétáltak. Szemben az O1G-celebek dominálta demonstrációkkal, ahol sem a hivatalos célt nem sikerül elérni (szabadságtéri emlékmű eltávolítása, CEU megtartása, túlóratörvény megakadályozása, Fudan távoltartása stb.), sem a politikai sikert. Amennyiben pedig ez megemlítődik, akkor jön a hiszti, a dühös csapkodás, meg a „mondjál jobbat”. Rendben – sokadszor is, és bár sokadszorra is megjegyzem, hogy nem az én feladatom, de a bérharchoz nem kell se színpad, se kórus, se mozgalom. Pontosabban mozgalom – elvben – már van, szakszervezetnek hívják, és az lenne a feladata, hogy megfejtse, hogy a közel hatezer köznevelési intézményből miért csak pár tucat vesz részt a megmozdulásokban, és miként lehetne szélesebb munkavállalói koalíciót létrehozni. Persze nektek eleve kész válaszotok van, hogy miért nem sikerülhet. Akkor miért csináljátok, ha eleve tudjátok, hogy kudarc lesz?
Azért, mert valójában nem az Ügy fontos, az csak ürügy, hanem hogy demonstrálni tudjátok, ti álltok a jó oldalon, és veletek szemben ott a gonosz. Mellétek állni nem racionális mérlegelés dolga, hanem erkölcsi kötelesség. Egyben ez fölmentést is ad az összes korábbi baklövés alól, az ellentmondást nem tűrően képviselt megoldási javaslatok csődje miatt. Nem buták, bénák és beképzeltek voltatok, hanem az ármány áldozatai. Persze ugyanez a pszichózis működik az orbánista oldalon is, csak mint említettem, ők legalább eredményesek ezzel, ti meg nem – és akkor legalább az abbahagyhatná, akinek nem jön be. De újból és újból és újból újrakezdődik, mert Orbán olyan szituációt állít elő, hogy a társaság ismét bukott balfékeket emeljen pajzsra, az aktuális Ügy tényleges érintettjei meg ne kérdőjelezzék meg, hiszen értük állnak ki ezek a remek emberek.
Ehhez a művelethez már egy komplett megszorítócsomag is kevés volt – pedig volt hídfoglalásos KATA-tüntetés is, így pörgetni kellett tovább. Hiába ígérték meg, nem veszik figyelembe a pedagógusok bérköveteléseit, és ha ez robbanással fenyegetne, már leszerelték volna, ahogy az orvosok esetében történt, de mentek tovább, és Orbán a tiltakozó tanárokkal szemben „szabad folyást engedett a törvényes eljárásnak”, azaz addig provokált, amíg csak összeállt a számára legkedvezőbb ellenfél. Akiket, ha fölveszik a tüntibiznisz örvén árusított kegytárgyak valamelyikét, legalább távolról is fölismer.”
több mint 3 éve
444.hu/2022/10/07/filozofus-rocker-akkorat-meg-nem-standupolt-mint-demeter-szilardVarga Zs. András, Polt Péter, Patyi András ....
Facepalm-féreg.
Ennyit tud, ennyire képes a Fidesz, hogy ilyen embereket termeljen ki, emeljen fel, akik korábban senkik voltak vagy tehetséges, ámde szerintük el nem ismert vagy nem eléggé elismert emberek akik a hatalom egy maréknyi szeletével próbálják bizonyítani, hogy ők márpedig valakik.
És nagy igyekezetükben rombolják a felépített nimbuszukat vagy ha az nem volt, akkor erővel próbálják kiépíteni azt, miközben recseg-ropog az egész és magukat teszik szánalmassá.
Szép jelenség erre Ákos, Káel Csaba, Vidnyánszky, Demeter Szilárd, Tóth Gabi és még sokan mások...
Politikai karrierben pedig Szíjjártó viszi a prímet, de ott kb. az egész Fidesz+KDNP szervezet ilyen, csinovnyikok gyülekezete.
Lúdas Solymi
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 3 éve
444.hu/2022/10/07/filozofus-rocker-akkorat-meg-nem-standupolt-mint-demeter-szilardFacepalm-féreg.
több mint 3 éve
Ez az ózdi Wellis leépítés fájni fog.Már van
Nem sok munkahely lehet arrafelé.
Kurva nagy baj lesz itt nagyon rövid időn belül.
Bazzani
több mint 3 éve
Ez az ózdi Wellis leépítés fájni fog.Majd Majka szól Petiminiszternek aztán máris meg lesznek segítve.
Nem sok munkahely lehet arrafelé.
Bazzani
Meg lesz szólva a Gödieknek, hogy örüljenek, hogy épül náluk sok gyár, legalább van munkájuk, ahogy OV is jelezte, ennek is örülni kell majd hamarosan, áldassék a neve...
Vagy belépnek a közmunkaprogramba, aztán lesz nekik meló elég.
több mint 3 éve
Ha veri a mellét, akkor nekem sem. De ha pénzéhesnek neveznek mert merchet használok ADOMÁNYGYŰJTÉSRE, akkor ez a minimum. Én elküldtem volna őket a tetves ***ukba, hogy vagy adakozzanak, vagy kussoljanak.Nem ismerem egyiküket sem, de ez a válasz megalázóan megsemmisítő lett. Honték helyében fognám a korsó sörömet és elbújnék a sarokba.Nekem nem tetszik: utálom, ha valaki veri a mellét, hogy hol és mennyit segített, adakozott.
peterk2005 udvari bolond
Sobri is biztsan nem csak a kurvalányokat pénzelte, mégse olvasod tőle úton, útfélen. 😁
Szokol

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Ez az ózdi Wellis leépítés fájni fog.Nem sok munkahely lehet arrafelé.
több mint 3 éve
Nem ismerem egyiküket sem, de ez a válasz megalázóan megsemmisítő lett. Honték helyében fognám a korsó sörömet és elbújnék a sarokba.Nekem nem tetszik: utálom, ha valaki veri a mellét, hogy hol és mennyit segített, adakozott.
peterk2005 udvari bolond
Sobri is biztsan nem csak a kurvalányokat pénzelte, mégse olvasod tőle úton, útfélen. 😁
több mint 3 éve
There's no such thing as wrong hole 😆wrong hole.mar a harmadik 4. kiserletet probaalta az OU. nem jött össze.Itt nem az OU hanem az OV a téma.
Ventura
Bazzani
- brazzers -
Ventura

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"