Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
De akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?Én liberális vagyok és maximális szólás- és véleményszabadságpárti, tőlem azt mondasz rá amit csak akarsz.
Lúdas Solymi
És szerintem itt kurva jól néz ki, mint egy miamii don a 70-es években.
több mint 3 éve
Sztem az ország 80%-ának több pénze van aszerint.meg miért lenne orbán gazdag? láttuk a vagyonnyilatkozatát, bmeg nekem több pénzem van...Hát, a miniszterelnökségig eljutottak meg hát valamennyire demokráciapártiak voltak, működtek a fékek és ellensúlyok így nem tudták átalakítani a rendszert úgy, hogy az ország leggazdagabb, legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú emberévé vált.Miért, az összes volt miniszterelnökünk a semmiből az ország leggazdagabb, legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú emberévé vált?Várj, azt ne felejtsd ki, hogy kikergette az oroszokat is.Valaki lehet erkölcstelen attól még, hogy zseni.Oké. 😊
De én nem gondolom azt, hogy OV egy zseni, csak azért, mert a körülötte lévő lehetőségekből összehozta ezt.
A karizmája, tehetsége megvolt hozzá, ezt nem vitatom, tudta, hogy mikor mit kell lépnie, mert kihasználta a felbukkanó alkalmat, de attól ez még nem zseni.
Profi a szakmájában, erkölcstelen, reálpolitikus, de ennyi, nem zseni, számomra a zseniség nem ez.
Lúdas Solymi
Nekem aki egy kis világvége szutyok faluból, önerőből az országa leggazdagabb, legbefolyásosabb embere lesz úgy, hogy emiatt senkit se kell önkezével leszúrnia, lelőnie, kinyírnia, ráadásul fegyverek, külföldi hatalmak hathatós közreműködése nélkül eléri a célját, pusztán az agyával véghezviszi mindezt, az bizony zseni. De ebben nem kell egyetértsünk.
De ha azt írnád, hogy ezt az ellenzék rakta neki össze, és nem az ő zsenije (vagy akárminek nevezed), azt erősen cáfolnám.
Őszentsége Sobri Jóska
Azért ne csináljunk már belőle népmesei alakot...
Mondom, azt nem vitatja el senki se, hogy van tehetsége, de azért na...ilyen alapon az összes volt miniszterelnökünk, aki a rendszerváltás után volt, akkor az zseni, nem?
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
De akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?
Lúdas Solymi
😀 😀 😀 😀
Kúrfürst briareos
Mondjuk minek neki pénz, ott van az államkincstár, ha kell, kivesz belőle.
több mint 3 éve
Lehet már ő is olyan mint Putyin, hogy elhiszi azt a valóságot amit kitalált magának.lehetnek, deHasonlóan?egyrészt örülök hogy édesapád a fenti problémák miatt jól van, tényleg, nem ironizálok.Ez baromság, alkati dolog.azért elnézve ahogy mozog, hogy már az ing is kicsúszik elöl a pocak miatt, talán közeleg a retirementZsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Amadeus von Dollárbaloldal
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
Faterom még ennyire se tud mozogni, hasa is nagyobb, 70 is elmúlt már, de se a cukra, se a koleszterinje nem csillagos érték, szíve teljesen rendben, fél tüdejével teljesen jól él már tizenéve, agya vág, miközben mozgásszervi problémája csak ott nincs, ahol mozgásszerve sincs. Cammog, baktat, sántikál, vonszolja magát, nyűglődik, biceg, döcög, csoszog, vergődik, meg ami még ide passzoló szinonima.
Nem lehet a mozgásból messzemenő következtetéseket levonni a mozgáson kívül másra.
Őszentsége Sobri Jóska
hasonlóan high pressure munkát végzett mint orbán?
Kúrfürst briareos
Nem, nem volt miniszterelnök. 😊
És nem is vonom kétségbe, hogy Orbánnak lehetnek cukor-, koleszterin-, vagy szívproblémái, de nem abból következnek ezek, hogy miként cammog, botladozik. Ez volt az állításom, ezt illusztráltam egy konkrét ellenpéldával.
Őszentsége Sobri Jóska
ezekre minden szakirodalom erősen javasolja a mozgást
namost bubukának vagy nincs pénze vagy igénye személyi edzőre, gyógytornászra, dietetikusra 2022
kóbász
Gróf de sutianap
OV-nál ez a TSZ-elnök szerep aki mindentis jobban tud.
Az adriai nyaralásos képeken is elég szarul festett leszőrösödve, meg amúgy is, de aztán rendbe hozták a fejét, hogy úgy nézzen ki mint aki fitt.
több mint 3 éve
meg miért lenne orbán gazdag? láttuk a vagyonnyilatkozatát, bmeg nekem több pénzem van...Hát, a miniszterelnökségig eljutottak meg hát valamennyire demokráciapártiak voltak, működtek a fékek és ellensúlyok így nem tudták átalakítani a rendszert úgy, hogy az ország leggazdagabb, legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú emberévé vált.Miért, az összes volt miniszterelnökünk a semmiből az ország leggazdagabb, legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú emberévé vált?Várj, azt ne felejtsd ki, hogy kikergette az oroszokat is.Valaki lehet erkölcstelen attól még, hogy zseni.Oké. 😊
De én nem gondolom azt, hogy OV egy zseni, csak azért, mert a körülötte lévő lehetőségekből összehozta ezt.
A karizmája, tehetsége megvolt hozzá, ezt nem vitatom, tudta, hogy mikor mit kell lépnie, mert kihasználta a felbukkanó alkalmat, de attól ez még nem zseni.
Profi a szakmájában, erkölcstelen, reálpolitikus, de ennyi, nem zseni, számomra a zseniség nem ez.
Lúdas Solymi
Nekem aki egy kis világvége szutyok faluból, önerőből az országa leggazdagabb, legbefolyásosabb embere lesz úgy, hogy emiatt senkit se kell önkezével leszúrnia, lelőnie, kinyírnia, ráadásul fegyverek, külföldi hatalmak hathatós közreműködése nélkül eléri a célját, pusztán az agyával véghezviszi mindezt, az bizony zseni. De ebben nem kell egyetértsünk.
De ha azt írnád, hogy ezt az ellenzék rakta neki össze, és nem az ő zsenije (vagy akárminek nevezed), azt erősen cáfolnám.
Őszentsége Sobri Jóska
Mondom, azt nem vitatja el senki se, hogy van tehetsége, de azért na...ilyen alapon az összes volt miniszterelnökünk, aki a rendszerváltás után volt, akkor az zseni, nem?
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
De akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?
Lúdas Solymi
😀 😀 😀 😀
több mint 3 éve
Hát, a miniszterelnökségig eljutottak meg hát valamennyire demokráciapártiak voltak, működtek a fékek és ellensúlyok így nem tudták átalakítani a rendszert úgy, hogy az ország leggazdagabb, legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú emberévé vált.Miért, az összes volt miniszterelnökünk a semmiből az ország leggazdagabb, legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú emberévé vált?Várj, azt ne felejtsd ki, hogy kikergette az oroszokat is.Valaki lehet erkölcstelen attól még, hogy zseni.Oké. 😊
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
lehetnek, deHasonlóan?egyrészt örülök hogy édesapád a fenti problémák miatt jól van, tényleg, nem ironizálok.Ez baromság, alkati dolog.azért elnézve ahogy mozog, hogy már az ing is kicsúszik elöl a pocak miatt, talán közeleg a retirementZsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
Faterom még ennyire se tud mozogni, hasa is nagyobb, 70 is elmúlt már, de se a cukra, se a koleszterinje nem csillagos érték, szíve teljesen rendben, fél tüdejével teljesen jól él már tizenéve, agya vág, miközben mozgásszervi problémája csak ott nincs, ahol mozgásszerve sincs. Cammog, baktat, sántikál, vonszolja magát, nyűglődik, biceg, döcög, csoszog, vergődik, meg ami még ide passzoló szinonima.
Nem lehet a mozgásból messzemenő következtetéseket levonni a mozgáson kívül másra.
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
És nem is vonom kétségbe, hogy Orbánnak lehetnek cukor-, koleszterin-, vagy szívproblémái, de nem abból következnek ezek, hogy miként cammog, botladozik. Ez volt az állításom, ezt illusztráltam egy konkrét ellenpéldával.
Őszentsége Sobri Jóska
ezekre minden szakirodalom erősen javasolja a mozgást
namost bubukának vagy nincs pénze vagy igénye személyi edzőre, gyógytornászra, dietetikusra 2022
kóbász

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
oké elfogadom, de feltételeztem h érted h én sem csak a cammogásra utaltam, csak a videón ugye ez látszik főleg.Hasonlóan?egyrészt örülök hogy édesapád a fenti problémák miatt jól van, tényleg, nem ironizálok.Ez baromság, alkati dolog.azért elnézve ahogy mozog, hogy már az ing is kicsúszik elöl a pocak miatt, talán közeleg a retirementZsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
Őszentsége Sobri Jóska
évről évre szarabbul fest orbán nyilván ő sem lesz fiatalabb, de ha az én apám lenne vagy a tiéd csak szólnánk neki h figyelj fater kicsit kevesebb pörkölt kicsit több mozgás legyen energia ükunokákkal is játszani. Aztán nyilván nem hallgatna mert az apák ilyenek.
ha ennyire bebiztositja a hatalmat magának, feltételezném h kicsit jobban figyel magára is h kiélvezhesse. Aztán nyilván nehéz ledelegálni feladatokat ha az egész rendszer kézi vezérlésre van belőve, de hát ezt épitette
több mint 3 éve
Hasonlóan?egyrészt örülök hogy édesapád a fenti problémák miatt jól van, tényleg, nem ironizálok.Ez baromság, alkati dolog.azért elnézve ahogy mozog, hogy már az ing is kicsúszik elöl a pocak miatt, talán közeleg a retirementZsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
hvg.hu/vilag/20221009_Az_ukrajnai_haboru_miatt_uj_vilag_szuletik_a_posztszovjet_tersegbensemmi gond, mi kitartunk. Egy kivénhedt KGB - tömeggyilkos, akin már csak röhögnek, de mi kitartunk. Mi ez, ha nem zsenialitás?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Miért, az összes volt miniszterelnökünk a semmiből az ország leggazdagabb, legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú emberévé vált?Várj, azt ne felejtsd ki, hogy kikergette az oroszokat is.Valaki lehet erkölcstelen attól még, hogy zseni.Oké. 😊
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Sobri a fia.egyrészt örülök hogy édesapád a fenti problémák miatt jól van, tényleg, nem ironizálok.Ez baromság, alkati dolog.azért elnézve ahogy mozog, hogy már az ing is kicsúszik elöl a pocak miatt, talán közeleg a retirementZsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
Szerinted?
(Vicc.)
több mint 3 éve
egyrészt örülök hogy édesapád a fenti problémák miatt jól van, tényleg, nem ironizálok.Ez baromság, alkati dolog.azért elnézve ahogy mozog, hogy már az ing is kicsúszik elöl a pocak miatt, talán közeleg a retirementZsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Várj, azt ne felejtsd ki, hogy kikergette az oroszokat is.Valaki lehet erkölcstelen attól még, hogy zseni.Oké. 😊
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Valaki lehet erkölcstelen attól még, hogy zseni.Oké. 😊
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Ez baromság, alkati dolog.azért elnézve ahogy mozog, hogy már az ing is kicsúszik elöl a pocak miatt, talán közeleg a retirementZsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Valaki lehet erkölcstelen attól még, hogy zseni.Azért függ a munka milyenségétől, hatásától, a felelősségtől, hatókörtől, profittól, stb.Wait, tehát ha én a munkahelyemen elvégzem a dolgomat és évek óta jól csinálom, a felmerülő problémák ellenére is, akkor én most zseni vagyok vagy csak szimplán profi?Tehát van egy rakat ellenzéki politikus és a sleppjük (köztük Áron aki ugye a 22es kampányban ellenzéki “civil” megmondóember volt) , akik aktív közreműködői voltak 1-2-3-4 darab 2/3 összerakásában (nem kizárólagos okozói de aktív közreműködői, nélkülük nem ment volna)Ez egy tipikus puzséri csúsztatás.
MC12
Orbán azért nyert negyedjére is kétharmaddal, mert megdolgozott érte, mert ismeri a hazai viszonyokat, aktívan alakítja azokat, és mert maximálisan ki is tudja használni, vagyis mert zseni. Geci zseni, de zseni. Az ő lenézése és az ellenzék túlmisztifikálása azt képzelni és mondani, hogy Orbán sikerét az ellenzék "rakta össze", és nem Orbán maga.
Őszentsége Sobri Jóska
Azért piedesztálra ne emeljük már ezt a trógert.
Lúdas Solymi
Orbán egy teljes vesztes helyzetből csinált egy saját kádárizmust, személyi kultuszt, autoriter maffiaállamot, amiben ő a Don, lett Magyarország leggazdagabb, legnagyobbhatalmú embere.
Ha ezt így összehozod a melódban, akkor zseni vagy, nyilvánvaló.
(Ismét csak ajánlani tudom Orbánról Kósa András könyvét, amiből kiderül azért, hogy ezeket a kétharmadokat nem a szél fújja, se nem az ellenzék rakja össze, ez bizony Orbán zsenije. Sértett, geci zseni, de zseni. Tarthatod trógernek is, de attól nem lehet egyben zseni is? Zseni csak makulátlan erkölccsel lehet valaki? Kötve hiszem.)
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Azért függ a munka milyenségétől, hatásától, a felelősségtől, hatókörtől, profittól, stb.Wait, tehát ha én a munkahelyemen elvégzem a dolgomat és évek óta jól csinálom, a felmerülő problémák ellenére is, akkor én most zseni vagyok vagy csak szimplán profi?Tehát van egy rakat ellenzéki politikus és a sleppjük (köztük Áron aki ugye a 22es kampányban ellenzéki “civil” megmondóember volt) , akik aktív közreműködői voltak 1-2-3-4 darab 2/3 összerakásában (nem kizárólagos okozói de aktív közreműködői, nélkülük nem ment volna)Ez egy tipikus puzséri csúsztatás.
MC12
Orbán azért nyert negyedjére is kétharmaddal, mert megdolgozott érte, mert ismeri a hazai viszonyokat, aktívan alakítja azokat, és mert maximálisan ki is tudja használni, vagyis mert zseni. Geci zseni, de zseni. Az ő lenézése és az ellenzék túlmisztifikálása azt képzelni és mondani, hogy Orbán sikerét az ellenzék "rakta össze", és nem Orbán maga.
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
Orbán egy teljes vesztes helyzetből csinált egy saját kádárizmust, személyi kultuszt, autoriter maffiaállamot, amiben ő a Don, lett Magyarország leggazdagabb, legnagyobbhatalmú embere.
Ha ezt így összehozod a melódban, akkor zseni vagy, nyilvánvaló.
(Ismét csak ajánlani tudom Orbánról Kósa András könyvét, amiből kiderül azért, hogy ezeket a kétharmadokat nem a szél fújja, se nem az ellenzék rakja össze, ez bizony Orbán zsenije. Sértett, geci zseni, de zseni. Tarthatod trógernek is, de attól nem lehet egyben zseni is? Zseni csak makulátlan erkölccsel lehet valaki? Kötve hiszem.)
több mint 3 éve
Wait, tehát ha én a munkahelyemen elvégzem a dolgomat és évek óta jól csinálom, a felmerülő problémák ellenére is, akkor én most zseni vagyok vagy csak szimplán profi?Tehát van egy rakat ellenzéki politikus és a sleppjük (köztük Áron aki ugye a 22es kampányban ellenzéki “civil” megmondóember volt) , akik aktív közreműködői voltak 1-2-3-4 darab 2/3 összerakásában (nem kizárólagos okozói de aktív közreműködői, nélkülük nem ment volna)Ez egy tipikus puzséri csúsztatás.
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Tehát van egy rakat ellenzéki politikus és a sleppjük (köztük Áron aki ugye a 22es kampányban ellenzéki “civil” megmondóember volt) , akik aktív közreműködői voltak 1-2-3-4 darab 2/3 összerakásában (nem kizárólagos okozói de aktív közreműködői, nélkülük nem ment volna)Ez egy tipikus puzséri csúsztatás.
MC12
Aki otthonmarad választáskor annak jó az ami van, hiszen nem megy a változást akarni, választani.Fele? Az milyen matekkel jön ki? Volt nemrég egy nagymintás közvélemény-kutatás ott az jött ki, hogy két millió nem akarja ezt a rendszert, hat millió meg igen. (Már ha jelen fórum ellenzéki hangadóit követem, akik3millió mondta rá az áment 2millió mondott nemet
MC12
inkább a nemet mondok maradtak otthon mert nekik nem vett be a gyomruk dolgokat
aki nem velem az ellenem retorika sztem faszság és káros, erről vitám is volt anno twitteren is
az aktívan politizálók fele nem akarja ezt a szart sztem ez kijelenthető, de van egy réteg ami meg mindent leszar
Negritis, a vajda
Teljesen valid, hogy a 8 millió szavazni tudó emberből 2 millió akart változást, 6 millió meg nem. Ezen 6 millió fele olyannyira nem, hogy ment ezt deklaralni, szavazni, de ettől még a másik felének teljesen megfelel ahogy van, de alapvetően lusta.
több mint 3 éve
Így van, a szavazóknak a fele.Fele? Az milyen matekkel jön ki? Volt nemrég egy nagymintás közvélemény-kutatás ott az jött ki, hogy két millió nem akarja ezt a rendszert, hat millió meg igen. (Már ha jelen fórum ellenzéki hangadóit követem, akik nem győzték naponta leírni, hogy aki nem az ellenzékre szavaz vagy nem szavaz - az a Fideszre szavaz).De most kihez is beszél Hont?Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Tehát van egy rakat ellenzéki politikus és a sleppjük (köztük Áron aki ugye a 22es kampányban ellenzéki “civil” megmondóember volt) , akik aktív közreműködői voltak 1-2-3-4 darab 2/3 összerakásában (nem kizárólagos okozói de aktív közreműködői, nélkülük nem ment volna) majd amikor a negyedik után, miközben ülnének rá egy újabb alulról jövő megmozdulásra valaki megjegyzi, hogy talán nem biztos, hogy okos ötlet ezt hagyni a tanároknak, egyáltalán akárkinek - akkor ő fasz 😊
Valószínűleg az velem a baj, hogy nem értem ezt a pesti hazai kis értelmiségünket. Se a "szadeszes / urbánust", se népit. Így a kisstílű belső - és egymás közötti - vitáikra is csak a számat tátom.
peterk2005 udvari bolond
Szerintem egy komoly, országos, egzisztenciális válság esetén sem lesz olyan a helyzet, hogy az ország a Dobrev - Gyurcsány kormányra váltsa a jelenlegit. Lehet álmodozni arról, hogy emberek tömegeinél lesz az az elv, hogy “mindegy ki csak ne ők” de ez álmodozás, nulla politikai racionalitással. Ilyen kétszer fordult elő a legújabb kori magyar történelemben, az egyikhez egy rendszerváltás utáni politikailag amatőr kormány kellett a másikhoz egy őszödi beszéddel kevert gazdasági világválság. Persze, lehet azt hinni, hogy kívülről jön valami, ami majd segít (szinten egy válság) de nagyon félreérti a rendszert, aki azt hiszi, hogy ez elég lesz 26ra és csak be kell sétálni a félemeletre a Parlamentben.
Hont ennyit próbált megvilágítani, ugyanazokkal az emberekkel ugyanaz az eredmény lesz, legyen egyébként bármilyen tiszteletreméltó es fontos az ügy.
MC12
Vagy nála most az a narratíva, hogy bárki bármit csinál ebben az országban az óhatatlanul összegyurcsányozódik? Vagy talán ráhúzzák, hogy ellenzék? Jéé, hát mert az.
Azt kellene felfogni, hogy az ország fele kurvára nem akar ebben és ilyen rendszerben élni.
Ilyen ellenzékünk van, ebből kell valamit kezdeni, ezekkel kell elindulni és menet közben kiválogatni ami van.
Plusz a mostani tüntetésekből vagy miatt is kerülhetnek elő olyan emberek, szerveződések, amik hatékonyak lesznek.
Hápoghattok, hogy dehát ez komolytalan meg minden, de kérdezném, hogy Kövér, Kósa, Szíjjártó, stb. ezek komolyan vehető, komoly alakok? Hagyjuk már...
Amúgy meg gratulálni tudok Hontnak is, hogy annak örül, hogy OV nyer, miközben az oktatás színvonala meg megy a béke segge alá.
Tudom, akinek van pénze, majd kiküldi a csemetéit külföldre tanulni vagy itthon a válogatott iskolákba küldi és aztán megy tapsikolni OV-nak, miközben körülötte az átlagember számára tönkrevágja az országot.
De nem baj, mert ezek az emberek mondhatják, hogy őneki jó és ő igazmagyar plusz keresztény.
Lúdas Solymi
Ha ilyen ellenzéked van - azzal bukni fogsz, neked meg ennyit kéne megértened. Ülhetsz egy döglött lovon és csapkodhatod az oldalát, hogy bizisten most elindul és nyer, de a döglött lovat a sánta, kehes, rühes, három lábú vak ló is megelőzi.
MC12
A nem szavazók meg végülis ezt a kormányt támogatják, bár ők lehet támogatnának mást is, amíg békén hagyják őket. Igazából engem az érdekelne, hogy ezek az emberek kicsodák.
Igen, ilyen ellenzék van, ezt köszönheted a Fidesznek is, de ha ebből kell főzni, akkor majd ki lesz rostázva aki alkalmatlan.
És majd a tömeg megmondja kivel akar azonosulni vagy kit akar látni.
Gyurcsánynak megvan a bázisa, de ennyi. Be kell látni, hogy vele az összefogás nem fog menni.
És amúgy én azt látom, hogy muszáj alulról szerveződni és a jelenlegi használhatóak közül bevonni azt akit lehet, mert máshogy nem megy.
Ahogy fentebb írtam, van egy réteg aki azt az elvet vallja amit Sobri is mond, hogy ő nem hagyja, hogy a politika befolyásolja az életét, de amint a politika belemászik, akkor meg bámul, hogy mi a fasz van.Fele? Az milyen matekkel jön ki? Volt nemrég egy nagymintás közvélemény-kutatás ott az jött ki, hogy két millió nem akarja ezt a rendszert, hat millió meg igen. (Már ha jelen fórum ellenzéki hangadóit követem, akik3millió mondta rá az áment 2millió mondott nemet
MC12
inkább a nemet mondok maradtak otthon mert nekik nem vett be a gyomruk dolgokat
aki nem velem az ellenem retorika sztem faszság és káros, erről vitám is volt anno twitteren is
az aktívan politizálók fele nem akarja ezt a szart sztem ez kijelenthető, de van egy réteg ami meg mindent leszar
Negritis, a vajda
Ez megtörtént a családban is, utána rájöttek, hogy hoppá, a Fidesz hatással van az életükre, negatívan.
A másik része meg az, aki csinovnyik és legyint, hogy úgyse tud mit csinálni, ő kicsi ehhez.
Az a másik baj, hogy míg az ellenzékiek nagy része elfogadja, hogy képviselőik nem tökéletesek, a fideszesek tudják, hogy az övéik meg mégannyira se, de az ellenzéki oldalon a többség elvárja, hogy őket csak egy makulátlan jellemű, karizmatikus ellenzéki képviselheti, a fideszesek meg azt, hogy őket csak ilyen győzheti le.
És amíg ez nem változik, addig valóban nincs miről beszélni.
több mint 3 éve
dehogy, simán Brezsnyev 2.0 lesz, még a kriptából is elő fogják rángatni.azért elnézve ahogy mozog, hogy már az ing is kicsúszik elöl a pocak miatt, talán közeleg a retirementZsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
elegánsan lehagyták az elejéről azt, hogy - legalább írott szó szintjén - valami stratégiát valaki megpróbál összeütni.Erről ne felejts el szólni a Dobrev - árnyékkormánynak.Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Nem tudom, hogy van-e értelmezhető mennyiségben “értelmiség” itthon. Hont speciel nem az, ahogy írod egy önfelszopó fikabajnok, - kollegával egyetértve - az új Havas Henrik. Ceglédi ugyanez, még egy értelmes mondata nem volt arról, hogy mit kellene csinálni.
Valószínűleg az velem a baj, hogy nem értem ezt a pesti hazai kis értelmiségünket. Se a "szadeszes / urbánust", se népit. Így a kisstílű belső - és egymás közötti - vitáikra is csak a számat tátom.
peterk2005 udvari bolond
A tanártüntetésre tett összegyurcsányozási kísérlet meg egy ócska, szar húzás. Igazi fideszes megoldás.
mandiner.hu/cikk/20221007_dk_belfold_belpolitika_demokratikus_koalicio_politika_velemeny_dobrev_klara
MC12
egyetlen porcikám sem kívánja a dk-t, de még ha ez az egész annyi lesz, hogy iszonyat beszívnak és az összes barom ötletüket leírják, azzal is tovább jutnak annál, hogy "tegyük be a Pintér alá oszt' majd jól rendbe vágja őket".
ügyesen kiszervezték anno a bohóctagozat alá az oktatást, hogy őket lehessen savazni, amikor Rózsika szétbaszta az egész kócerájt, aztán onnantól meg már nem volt megállás a lejtőn. most meg csodálkoznak, hogy az ellenzék odaáll az egész mellé, bazmeg minden értelmes, jóérzésű embernek oda kellene állnia, de csak a kognitív disszonanciát tudják visszaböfögni 0-24-ben.
és itt megint visszakanyarodhatunk ahhoz, amikor - szerintem Te írtad - a miniszterek illetményét azért lehetett emelni, mert ők kevesen vannak, a tanárokét meg azért nem lehet, mert kurva sokan, és megvalósíthatatlan.
ez persze félmondatonként igaz, csak kibebaszottul igazságtalan, és ennek az egész kurva rendszer cinizmusának a szalagcímbe rakása, kétszer aláhúzva, öt felkiáltójellel.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Ez a mozgás Alakreform táborért kiált!
több mint 3 éve
azért elnézve ahogy mozog, hogy már az ing is kicsúszik elöl a pocak miatt, talán közeleg a retirementZsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
Zsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil