Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
Én egyébként se.A nyakig érő szar legbiztosabb jele, hogy elkezdett ömleni a Megafonos videók tömkelege a Facebookon…szarul érzem magam hogy mivel csak a messengert használom nem futok bele
somoskovig
Negritis, a vajda
Mostanában fel-felbukkan az origo, de a többi fekália nem.
több mint 3 éve
A nyakig érő szar legbiztosabb jele, hogy elkezdett ömleni a Megafonos videók tömkelege a Facebookon…szarul érzem magam hogy mivel csak a messengert használom nem futok bele
somoskovig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A nyakig érő szar legbiztosabb jele, hogy elkezdett ömleni a Megafonos videók tömkelege a Facebookon…
több mint 3 éve
Mondjuk ezek a "nèpszámlálási" kèrdèsek....felvetnek nèmi aggályokat..de lehet èn tèvedek...Én bakker ma szembesültem vele, hogy nem tudom kitölteni, mert jelenleg nem élek életvitelszerűen Magyarországon, de ott van az állandó lakcímem.
dande2
Ez sztem akkora hülyeség, mert azért nem tervezek örökre itt maradni, habár, de jelenleg úgy tervezem, hogy pár éven belül hazamegyek.
több mint 3 éve
Mert ez így remek adatvédelem, hogy egyedi belépőkód van, lakcímet, nevet mindent tud 😄kérdezz meg egy adatvédelmi szakit, az...Jajjistenem, mert marha bonyolult összefésülni...édesfaszomMondjuk ezek a "nèpszámlálási" kèrdèsek....felvetnek nèmi aggályokat..de lehet èn tèvedek...Inkább az a "vicces" benne, hogy adott esetben a nyelvtudáson meg azon kívül hogy milyen vallásúnak tartom magam mégis mi az, ami nincs meg nekik valamelyik nyilvántartásban? Akár a személyekről, akár az ingatlanokról...
dande2
warr_b
van a készletnyilvántartás meg a leltár
azé kötelező a leltár mer hiába emléxik Pirike, hogy hol van a 101. doboz kalmopirin ( Manyika vitte a szomszédnak, csak még nem hozta a lét )
mer Pirike emléxi a felére, Manyika a harmadára - így a fődhivatal tudja a felét, a népességnyilvántartó a harmadát
ha egyszerűen a föllelés helye szerint rendezzük a készletet, akkor nem kell feszt Pirikét meg Manyikát hallgatni a miafaszokról, az van ott, ami van, pont
a népszámlálás, az leltár
Gróf de sutianap
Persze így megint el lehet baszni pár milliárdot.
warr_b
minden cégnek minden évben kötelező a leltár - ebben egyszerűen egy összegben szerepel a készletértéke a felvétel szerint - egy orszagban azé 10-20 évente szintén esedékes
Gróf de sutianap

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
kérdezz meg egy adatvédelmi szakit, az...Jajjistenem, mert marha bonyolult összefésülni...édesfaszomMondjuk ezek a "nèpszámlálási" kèrdèsek....felvetnek nèmi aggályokat..de lehet èn tèvedek...Inkább az a "vicces" benne, hogy adott esetben a nyelvtudáson meg azon kívül hogy milyen vallásúnak tartom magam mégis mi az, ami nincs meg nekik valamelyik nyilvántartásban? Akár a személyekről, akár az ingatlanokról...
dande2
warr_b
azé kötelező a leltár mer hiába emléxik Pirike, hogy hol van a 101. doboz kalmopirin ( Manyika vitte a szomszédnak, csak még nem hozta a lét )
mer Pirike emléxi a felére, Manyika a harmadára - így a fődhivatal tudja a felét, a népességnyilvántartó a harmadát
ha egyszerűen a föllelés helye szerint rendezzük a készletet, akkor nem kell feszt Pirikét meg Manyikát hallgatni a miafaszokról, az van ott, ami van, pont
Gróf de sutianap
warr_b
minden cégnek minden évben kötelező a leltár - ebben egyszerűen egy összegben szerepel a készletértéke a felvétel szerint - egy orszagban azé 10-20 évente szintén esedékes

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Na ebben egyetértünk.Értő olvasás …Pontosan értettem. Szerinted tűpontosan azonosította a problémát. Én meg azon az oldalon állok, hogy Hont a probléma. Csak pofázni tud, tenni nem.
csebi
peterk2005 udvari bolond
Vagy azért ne csináljon semmit, mert jó így neki, vagy csak cinikus, apatikus, érdektelen, egyremegy, vagy tegyen valamit, ha nem jó neki az, ami van.
De azokat basztatni (mint pl. noárÁron), akik őszinte lelkesültségből, jobbító szándekból iparkodnak, sőt, ezeket összemosni a GyurcsányJakabMomentum féle NERintegrálódott, megvásárolt "ellenzékkel" az eléggé gagyi dolog. Vagy kínjában Hont is csak kommunikálni tud, miközben érzi önnön töketlenségét, csak nem tudja meghaladni.
több mint 3 éve
Jajjistenem, mert marha bonyolult összefésülni...édesfaszomMondjuk ezek a "nèpszámlálási" kèrdèsek....felvetnek nèmi aggályokat..de lehet èn tèvedek...Inkább az a "vicces" benne, hogy adott esetben a nyelvtudáson meg azon kívül hogy milyen vallásúnak tartom magam mégis mi az, ami nincs meg nekik valamelyik nyilvántartásban? Akár a személyekről, akár az ingatlanokról...
dande2
warr_b
Gróf de sutianap

több mint 3 éve
A sok munka nem fiatalít .Ha hetven lenne, ez tényleg egy jó kép lenne. Ötveniksszel azért annyira nem. Simán egy tízessel többnek néz ki, mint amennyi.De akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?Én liberális vagyok és maximális szólás- és véleményszabadságpárti, tőlem azt mondasz rá amit csak akarsz.
Lúdas Solymi
És szerintem itt kurva jól néz ki, mint egy miamii don a 70-es években.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Nem, nem pontosan. És nem Hont a probléma. Miért ő a probléma?Pontosan értettem. Szerinted tűpontosan azonosította a problémát. Én meg azon az oldalon állok, hogy Hont a probléma. Csak pofázni tud, tenni nem.Értő olvasás …Ezzel a logikával pl. Navalnij is egy szerencsétlen marha. Innen már csak egy lépés, hogy az ötvenhatos Corvin köziek is. Oké. Szerintem meg nem. Sőt, valószínűleg pofán verném azt, aki a szemembe mondaná, hogy igen. Ennyire úgy gondolom, hogy nem.Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Bár van tényleg egy-két dolog amiben Hont WTF de a probléma azonosításában mind a nagy általános dologban és a konkrét dologban is tupontos volt. Addig amíg a 6000 ezer intézményből mondjuk 50 vesz részt akkor miről beszélünk? Nem tényező ez kormány szintjén. csebi
Valószínűleg az velem a baj, hogy nem értem ezt a pesti hazai kis értelmiségünket. Se a "szadeszes / urbánust", se népit. Így a kisstílű belső - és egymás közötti - vitáikra is csak a számat tátom.
peterk2005 udvari bolond
Tizenhét éves voltam amikor az iskolatársammal megemlékeztünk október 23.-áról a suli rádióban, az előzetes igazgatói tiltás ellenére. A teljes tanári karból egyetlen egy tanár nem volt, aki kiállt volna mellettem. Az ezeregyszáz diákból se volt senki, aki felállt volna. Eljött értünk - napközben, a suliba - "az autó", és bevittek úgy, hogy a kutya meg nem szólalt. Akkor sem gondoltam, és ma sem gondolom, hogy feleslegesen csináltuk.
Bármilyen ügyről is legyen szó, sok ember úgy fog beállni mögé, hogy először kevés ember megteszi. És az a kevés ember tiszteletet érdemel - ha jó az ügy -, nem "miről beszélünk"-et. Szerintem.
peterk2005 udvari bolond
csebi
peterk2005 udvari bolond
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
édesfaszomMondjuk ezek a "nèpszámlálási" kèrdèsek....felvetnek nèmi aggályokat..de lehet èn tèvedek...Inkább az a "vicces" benne, hogy adott esetben a nyelvtudáson meg azon kívül hogy milyen vallásúnak tartom magam mégis mi az, ami nincs meg nekik valamelyik nyilvántartásban? Akár a személyekről, akár az ingatlanokról...
dande2
warr_b

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Ha hetven lenne, ez tényleg egy jó kép lenne. Ötveniksszel azért annyira nem. Simán egy tízessel többnek néz ki, mint amennyi.De akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?Én liberális vagyok és maximális szólás- és véleményszabadságpárti, tőlem azt mondasz rá amit csak akarsz.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Pontosan értettem. Szerinted tűpontosan azonosította a problémát. Én meg azon az oldalon állok, hogy Hont a probléma. Csak pofázni tud, tenni nem.Értő olvasás …Ezzel a logikával pl. Navalnij is egy szerencsétlen marha. Innen már csak egy lépés, hogy az ötvenhatos Corvin köziek is. Oké. Szerintem meg nem. Sőt, valószínűleg pofán verném azt, aki a szemembe mondaná, hogy igen. Ennyire úgy gondolom, hogy nem.Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Bár van tényleg egy-két dolog amiben Hont WTF de a probléma azonosításában mind a nagy általános dologban és a konkrét dologban is tupontos volt. Addig amíg a 6000 ezer intézményből mondjuk 50 vesz részt akkor miről beszélünk? Nem tényező ez kormány szintjén. csebi
Valószínűleg az velem a baj, hogy nem értem ezt a pesti hazai kis értelmiségünket. Se a "szadeszes / urbánust", se népit. Így a kisstílű belső - és egymás közötti - vitáikra is csak a számat tátom.
peterk2005 udvari bolond
Tizenhét éves voltam amikor az iskolatársammal megemlékeztünk október 23.-áról a suli rádióban, az előzetes igazgatói tiltás ellenére. A teljes tanári karból egyetlen egy tanár nem volt, aki kiállt volna mellettem. Az ezeregyszáz diákból se volt senki, aki felállt volna. Eljött értünk - napközben, a suliba - "az autó", és bevittek úgy, hogy a kutya meg nem szólalt. Akkor sem gondoltam, és ma sem gondolom, hogy feleslegesen csináltuk.
Bármilyen ügyről is legyen szó, sok ember úgy fog beállni mögé, hogy először kevés ember megteszi. És az a kevés ember tiszteletet érdemel - ha jó az ügy -, nem "miről beszélünk"-et. Szerintem.
peterk2005 udvari bolond
csebi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Értő olvasás …Ezzel a logikával pl. Navalnij is egy szerencsétlen marha. Innen már csak egy lépés, hogy az ötvenhatos Corvin köziek is. Oké. Szerintem meg nem. Sőt, valószínűleg pofán verném azt, aki a szemembe mondaná, hogy igen. Ennyire úgy gondolom, hogy nem.Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Bár van tényleg egy-két dolog amiben Hont WTF de a probléma azonosításában mind a nagy általános dologban és a konkrét dologban is tupontos volt. Addig amíg a 6000 ezer intézményből mondjuk 50 vesz részt akkor miről beszélünk? Nem tényező ez kormány szintjén. csebi
peterk2005 udvari bolond
peterk2005 udvari bolond
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ezzel a logikával pl. Navalnij is egy szerencsétlen marha. Innen már csak egy lépés, hogy az ötvenhatos Corvin köziek is. Oké. Szerintem meg nem. Sőt, valószínűleg pofán verném azt, aki a szemembe mondaná, hogy igen. Ennyire úgy gondolom, hogy nem.Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Bár van tényleg egy-két dolog amiben Hont WTF de a probléma azonosításában mind a nagy általános dologban és a konkrét dologban is tupontos volt. Addig amíg a 6000 ezer intézményből mondjuk 50 vesz részt akkor miről beszélünk? Nem tényező ez kormány szintjén. csebi
peterk2005 udvari bolond
Tizenhét éves voltam amikor az iskolatársammal megemlékeztünk október 23.-áról a suli rádióban, az előzetes igazgatói tiltás ellenére. A teljes tanári karból egyetlen tanár volt, aki kiállt mellettünk, a többi ötven kussolt, vagy beállt a minket szapulók közé. Az ezeregyszáz diákból se volt senki, aki felállt volna. Eljött értünk - napközben, a suliba - "az autó", és bevittek úgy, hogy a kutya meg nem szólalt. Akkor sem gondoltam, és ma sem gondolom, hogy feleslegesen csináltuk.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 3 éve
Én ezt úgy foglaltam össze, mi a faszomert várok a foldhivatalra 60 napja ha a kormány csak a népszámlálásból tudja meg hogy milyen házban lakom? 😂Mondjuk ezek a "nèpszámlálási" kèrdèsek....felvetnek nèmi aggályokat..de lehet èn tèvedek...Inkább az a "vicces" benne, hogy adott esetben a nyelvtudáson meg azon kívül hogy milyen vallásúnak tartom magam mégis mi az, ami nincs meg nekik valamelyik nyilvántartásban? Akár a személyekről, akár az ingatlanokról...
dande2
warr_b
több mint 3 éve
Kb 😏Mondjuk ezek a "nèpszámlálási" kèrdèsek....felvetnek nèmi aggályokat..de lehet èn tèvedek...Inkább az a "vicces" benne, hogy adott esetben a nyelvtudáson meg azon kívül hogy milyen vallásúnak tartom magam mégis mi az, ami nincs meg nekik valamelyik nyilvántartásban? Akár a személyekről, akár az ingatlanokról...
dande2
warr_b
több mint 3 éve
Mondjuk ezek a "nèpszámlálási" kèrdèsek....felvetnek nèmi aggályokat..de lehet èn tèvedek...Inkább az a "vicces" benne, hogy adott esetben a nyelvtudáson meg azon kívül hogy milyen vallásúnak tartom magam mégis mi az, ami nincs meg nekik valamelyik nyilvántartásban? Akár a személyekről, akár az ingatlanokról...
dande2

több mint 3 éve
Mondjuk ezek a "nèpszámlálási" kèrdèsek....felvetnek nèmi aggályokat..de lehet èn tèvedek...
több mint 3 éve
Előrángatni?dehogy, simán Brezsnyev 2.0 lesz, még a kriptából is elő fogják rángatni.azért elnézve ahogy mozog, hogy már az ing is kicsúszik elöl a pocak miatt, talán közeleg a retirementZsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Amadeus von Dollárbaloldal
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
Amadeus von Dollárbaloldal
A harmadik napon feltámad.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Amúgy azt mondanám, hogy ezen a képen valóban jól is néz ki.Amúgy itt már tényleg jól néz ki de ez a pihenés legvégén volt. Nem csodálkoznék ha a három hetet kb vegigaludta volna az oregDe akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?Én liberális vagyok és maximális szólás- és véleményszabadságpárti, tőlem azt mondasz rá amit csak akarsz.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Fiatalos, trendi, jóvágású.
Dolgozhattak rajta, hogy ilyen állapotba hozzák az tuti.
Haja is (milyen) fényes, szépen fésült, be van lőve, szakáll/borosta is rendben van.
több mint 3 éve
ahhoz nem elég a fűLehet épp most tette le. Amennyi hulyevel van körülvéve nem lepődnék meg rajtaazért a szeme itt is olyan véres mintha most tette volna le a jointotDe akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?Én liberális vagyok és maximális szólás- és véleményszabadságpárti, tőlem azt mondasz rá amit csak akarsz.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
csebi
több mint 3 éve
Lehet épp most tette le. Amennyi hulyevel van körülvéve nem lepődnék meg rajtaazért a szeme itt is olyan véres mintha most tette volna le a jointotDe akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?Én liberális vagyok és maximális szólás- és véleményszabadságpárti, tőlem azt mondasz rá amit csak akarsz.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
azért a szeme itt is olyan véres mintha most tette volna le a jointotDe akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?Én liberális vagyok és maximális szólás- és véleményszabadságpárti, tőlem azt mondasz rá amit csak akarsz.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Amúgy itt már tényleg jól néz ki de ez a pihenés legvégén volt. Nem csodálkoznék ha a három hetet kb vegigaludta volna az oregDe akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?Én liberális vagyok és maximális szólás- és véleményszabadságpárti, tőlem azt mondasz rá amit csak akarsz.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska