Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez papiron igaz es jol hangzik. Viszont hidd el, ahhoz, hogy akar csak egy 9-10 millios orszagban oda verekedd magad a legfontosabb politkai poziciohoz, annyi armanykodas, hatbaszuras, karaktergyilkossag, poziciofeltes es belharc ovezi, szegelyezi az utad, hogy egy altalanos ertelemben vett jo ember nem fogja kitenni magat ennek, hogy raadasul mellette meg 24/7 dolgozzon es a csaladjaval kevesebbet legyen.Ez igaz bármilyen top menedzseri karrierre is az üzleti életben. Nem akartam eredetileg válaszolni a véleményedre, mert ha így gondolod akkor gondoljad, de szerintem sincs igazad. Szerintem a történet fordítottan működik. Top menedzseri, top politikusi pályára lehet törni úgy is, hogy az embernek van morális tartása, és vannak őszintén jónakl gondolt céljai. Akkor kezdődnek a bajok, ha megszerzi a hatalmat. Akkor szokott sokaknál fordulatot venni a karakter fejlődés.
Az, aki bekeidoben ugy dont, hogy az eletet annak szenteli, hogy ilyen toxikus kornyezetben a csucsra jusson es emberek eletet iranyithassa, az tobbnyire olyan narcisztikus szemelyisegzavarral rendelkezik, ami kizarja, hogy beleferjen az altalanos erkolcsi ertelemben vett "jo ember" kategoriaba. Legalabbis szerintem.
undisputedly

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Világosabb nem lesz, csak max naposabb. Finnország nagy részében (sarkkör alatt) nem az a baj hogy fél évig van éjszaka, ( mert ugye nincs), ha nem hogy szar az idő. Attól leszel depressziós, hogy egy hónapig szó szerint nem látod a napot. Mikor az évfolyamtársam elment egy évre Tampere-be, mesélt érdekes dolgokat az alkoholhoz való hozzájutásról, a berácsozott ablakú albérletekről, stb.Attól, hogy melegszik a légkör, még nem lesz északon többet világos, nem? 😀A szaunát szeretem, a vodkát nem annyira - a Finlanidát mg kevésbé - de abból is van iható és a globális felmelegedéssel ott se lesz folyton sötét. Egy strippelő - táncoló miniszterelnöknő - aki ráadásul minimum 8as a 10es skálán - azért elég komoly súly az egyik tepsiben….mileszveled mikó kiégsz a szaunázásba, aztgyön a mélydepresszió a sötétbe?Nagyot megy a finn miniszterelnök, most épp az elnöki rezidencián lélegeztett egy festett szőkét félpucéran. Lassan kijöhetne egy olyan videó is ahol V. Judit művésznő is elkapta egy brüsszeli folyosón egy "eszmecserére"Lassan gondolkodom, hogy felveszem a finn állampolgárságot, hogy szavazhassak rá.
FLZOLI
MC12
...akik élnek azok délnek mennek....
Gróf de sutianap
MC12
dugo93
több mint 3 éve
Inkabb mar South-Dakota kormanyzoja:ha jobbost kéne akkor valszeg Tulsimondjuk Sarah Palin mellé sztem AOC-t lehet tenni ha már nem akarod az országot elhagyniPlusz en jobboskent inkab Sannat valasztanam, koszi 😀 (Palin egyenesen csunya az en szememnek)
Negritis, a vajda
undisputedly
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
ha jobbost kéne akkor valszeg Tulsimondjuk Sarah Palin mellé sztem AOC-t lehet tenni ha már nem akarod az országot elhagyniPlusz en jobboskent inkab Sannat valasztanam, koszi 😀 (Palin egyenesen csunya az en szememnek)
Negritis, a vajda
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
mondjuk Sarah Palin mellé sztem AOC-t lehet tenni ha már nem akarod az országot elhagyniPlusz en jobboskent inkab Sannat valasztanam, koszi 😀 (Palin egyenesen csunya az en szememnek)
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
mondjuk Sarah Palin mellé sztem AOC-t lehet tenni ha már nem akarod az országot elhagyni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ezzel nem értek egyet, mert attól még, hogy békeidő van, még mindig van min javítani.Ez papiron igaz es jol hangzik. Viszont hidd el, ahhoz, hogy akar csak egy 9-10 millios orszagban oda verekedd magad a legfontosabb politkai poziciohoz, annyi armanykodas, hatbaszuras, karaktergyilkossag, poziciofeltes es belharc ovezi, szegelyezi az utad, hogy egy altalanos ertelemben vett jo ember nem fogja kitenni magat ennek, hogy raadasul mellette meg 24/7 dolgozzon es a csaladjaval kevesebbet legyen.
Azért ne csináljunk már úgy mintha az emberiség elérte volna a legmagasabb fejlettségi fokot.
Lúdas Solymi
Az, aki bekeidoben ugy dont, hogy az eletet annak szenteli, hogy ilyen toxikus kornyezetben a csucsra jusson es emberek eletet iranyithassa, az tobbnyire olyan narcisztikus szemelyisegzavarral rendelkezik, ami kizarja, hogy beleferjen az altalanos erkolcsi ertelemben vett "jo ember" kategoriaba. Legalabbis szerintem.
több mint 3 éve
Egy befolyásos politikusnő mindig is megmozgatta a fantáziát.Egyszeruen nagyon ritka, hogy az elsoszamu politikai poziciot no tolti be, aki nem 60+, es mellette meg vonzo is valamennyire (ugy altalaban a politika is ferfi uralta terulet). Budapesten kiallsz a belvarosban az utcara, 5 hasonlot fogsz latni 2 perc alatt, szoval azert tenyleg nem annyira nagy szam.Nekem amúgy tényleg csak annyi, hogy jól néz ki és vonzó, legalábbis számomra.Ezt a nagy szerelmet en sem ertemAzert valszeg itt a nagy jonosegehez masszivan hozza tesz (tudat alatt)hogy kirol is van szo ,milyen poziciot tolt be ettol lesz meg izgalmasabb szexibb plane a politika rajongok szamara😀Jó nő az így is, nem kell oda semmi tuning.csöcsei mehetnek a finnre akkor már legalább az jó nő leszÉs annyira nem is jóDe ehhez a csajhoz milliárdos osztalék kell évente 😉szólhatnál a Lendvayba, hogy egy-két jó nő ráférne a magyar országgyűlésre.Hát azért...
Amadeus
akdestroyer
csebi
Gyurma Pappa
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
Ha ezt levesszuk akkor azert csak egy sima jobb csaj
Egy atlagosabb faszin is pl sokat dob a luxusauto vagy valami statusz
Bocs az offert😀
yooker
YoungZeeZee
Az, hogy valójában milyen személy azt nem tudom, az változtathat az összhatáson, de majd kiderül, hogy a mostani botrányai mennyire valósak vagy fakadnak nemtörődömségből, meggondolatlanságból, kivagyiságból, stb.
Lúdas Solymi
Btw. a mostani nyilatkozataibol meg tenyleg az jon le, hogy ki, ha en nem. Tipikus politikus aki sokra kepzeli magat. Pl a most kiszivargot kepnel sem azzal van a baja, hogy mi zajlott a rezidenciajan, hanem azt sajnalta, hogy lefotoztak 😀 Btw, szerintem aki bekeidoben a legfontosabb politikai poziciokra hajt, az jo ember nem lehet, de ezt mar lehet hangoztattam itt.
undisputedly
A jobbosok a nagymellű fegyverbuzi Sarah Palinra izgultak:

A balosok nyilván a mell nélküli, kicsit leszbi hangulatú Sanna Marinra

És ahogy várható volt, itt sem lesz átjárás a két tábor között 😀
Tehát a balos Sarah Palin a Sanna Marin.
több mint 3 éve
Ezzel nem értek egyet, mert attól még, hogy békeidő van, még mindig van min javítani.Egyszeruen nagyon ritka, hogy az elsoszamu politikai poziciot no tolti be, aki nem 60+, es mellette meg vonzo is valamennyire (ugy altalaban a politika is ferfi uralta terulet). Budapesten kiallsz a belvarosban az utcara, 5 hasonlot fogsz latni 2 perc alatt, szoval azert tenyleg nem annyira nagy szam.Nekem amúgy tényleg csak annyi, hogy jól néz ki és vonzó, legalábbis számomra.Ezt a nagy szerelmet en sem ertemAzert valszeg itt a nagy jonosegehez masszivan hozza tesz (tudat alatt)hogy kirol is van szo ,milyen poziciot tolt be ettol lesz meg izgalmasabb szexibb plane a politika rajongok szamara😀Jó nő az így is, nem kell oda semmi tuning.csöcsei mehetnek a finnre akkor már legalább az jó nő leszÉs annyira nem is jóDe ehhez a csajhoz milliárdos osztalék kell évente 😉szólhatnál a Lendvayba, hogy egy-két jó nő ráférne a magyar országgyűlésre.Hát azért...
Amadeus
akdestroyer
csebi
Gyurma Pappa
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
Bocs az offert😀
yooker
YoungZeeZee
Az, hogy valójában milyen személy azt nem tudom, az változtathat az összhatáson, de majd kiderül, hogy a mostani botrányai mennyire valósak vagy fakadnak nemtörődömségből, meggondolatlanságból, kivagyiságból, stb.
Lúdas Solymi
Btw. a mostani nyilatkozataibol meg tenyleg az jon le, hogy ki, ha en nem. Tipikus politikus aki sokra kepzeli magat. Pl a most kiszivargot kepnel sem azzal van a baja, hogy mi zajlott a rezidenciajan, hanem azt sajnalta, hogy lefotoztak 😀 Btw, szerintem aki bekeidoben a legfontosabb politikai poziciokra hajt, az jo ember nem lehet, de ezt mar lehet hangoztattam itt.
undisputedly
Azért ne csináljunk már úgy mintha az emberiség elérte volna a legmagasabb fejlettségi fokot.
Nézd, lehet, hogy kinézetre lehet jobbat fogni, de attól még belül lehet üres.
Jelenleg ez a nő az eddigi megnyilatkozásaival szimpi volt, aztán majd kiderül, hogy mit alkot még.
Az most egy érdekes kérdés, hogy az elnöki rezidenciát most rendeltetésszerűen lakható helynek tekintjük vagy protokolláris helyszínnek. Ha lakható, akkor hogyan kellene kezelni, ez most a finnek dolga, de lehet, hogy ez tiszta.
Ha úgy mint a Fehér Házat, akkor elég nagy baromság volt a részéről, hogy ott ilyen zenész-táncos partit tartott.
több mint 3 éve
Btw, szerintem aki bekeidoben a legfontosabb politikai poziciokra hajt, az jo ember nem lehet, de ezt mar lehet hangoztattam itt.óriási igazság
undisputedly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Egyszeruen nagyon ritka, hogy az elsoszamu politikai poziciot no tolti be, aki nem 60+, es mellette meg vonzo is valamennyire (ugy altalaban a politika is ferfi uralta terulet). Budapesten kiallsz a belvarosban az utcara, 5 hasonlot fogsz latni 2 perc alatt, szoval azert tenyleg nem annyira nagy szam.Nekem amúgy tényleg csak annyi, hogy jól néz ki és vonzó, legalábbis számomra.Ezt a nagy szerelmet en sem ertemAzert valszeg itt a nagy jonosegehez masszivan hozza tesz (tudat alatt)hogy kirol is van szo ,milyen poziciot tolt be ettol lesz meg izgalmasabb szexibb plane a politika rajongok szamara😀Jó nő az így is, nem kell oda semmi tuning.csöcsei mehetnek a finnre akkor már legalább az jó nő leszÉs annyira nem is jóDe ehhez a csajhoz milliárdos osztalék kell évente 😉szólhatnál a Lendvayba, hogy egy-két jó nő ráférne a magyar országgyűlésre.Hát azért...
Amadeus
akdestroyer
csebi
Gyurma Pappa
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
Bocs az offert😀
yooker
YoungZeeZee
Lúdas Solymi
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Nekem amúgy tényleg csak annyi, hogy jól néz ki és vonzó, legalábbis számomra.Ezt a nagy szerelmet en sem ertemAzert valszeg itt a nagy jonosegehez masszivan hozza tesz (tudat alatt)hogy kirol is van szo ,milyen poziciot tolt be ettol lesz meg izgalmasabb szexibb plane a politika rajongok szamara😀Jó nő az így is, nem kell oda semmi tuning.csöcsei mehetnek a finnre akkor már legalább az jó nő leszÉs annyira nem is jóDe ehhez a csajhoz milliárdos osztalék kell évente 😉szólhatnál a Lendvayba, hogy egy-két jó nő ráférne a magyar országgyűlésre.Hát azért...
Amadeus
akdestroyer
csebi
Gyurma Pappa
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
Bocs az offert😀
yooker
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 527
Ezt a nagy szerelmet en sem ertemAzert valszeg itt a nagy jonosegehez masszivan hozza tesz (tudat alatt)hogy kirol is van szo ,milyen poziciot tolt be ettol lesz meg izgalmasabb szexibb plane a politika rajongok szamara😀Jó nő az így is, nem kell oda semmi tuning.csöcsei mehetnek a finnre akkor már legalább az jó nő leszÉs annyira nem is jóDe ehhez a csajhoz milliárdos osztalék kell évente 😉szólhatnál a Lendvayba, hogy egy-két jó nő ráférne a magyar országgyűlésre.Hát azért...
Amadeus
akdestroyer
csebi
Gyurma Pappa
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
Bocs az offert😀
yooker
több mint 3 éve
Azert valszeg itt a nagy jonosegehez masszivan hozza tesz (tudat alatt)hogy kirol is van szo ,milyen poziciot tolt be ettol lesz meg izgalmasabb szexibb plane a politika rajongok szamara😀Jó nő az így is, nem kell oda semmi tuning.csöcsei mehetnek a finnre akkor már legalább az jó nő leszÉs annyira nem is jóDe ehhez a csajhoz milliárdos osztalék kell évente 😉szólhatnál a Lendvayba, hogy egy-két jó nő ráférne a magyar országgyűlésre.Hát azért...
Amadeus
akdestroyer
csebi
Gyurma Pappa
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
Bocs az offert😀
Szerkesztette: yooker
több mint 3 éve
telex.hu/gazdasag/2022/08/24/a-vodafone-tranzakcio-ujabb-reszletei-mit-es-mennyiert-venne-a-4ig-es-a-magyar-allam

Madden hates me.
több mint 3 éve
Melyik vagy te?😀 Hadd tudjam már, ha lehet. 😀Nyilván nem véletlenül ide írogatok én is. A Facebookon túl sokat nem látsz tőlem. Néha szoktam írni a MúzsánAzért nem pont így, és a fórumok le vannak szarva - FB az érdekes - plusz nem felügyelet - ha már, akkor a sajátjaikat felügyelik - hanem inkább akciócsoport, de valóban foglalkoznak a social médiával ez igaz 😊nyugodj meg, van.speciális fórumfelügyeleti operatív törzs, simán el tudom képzelni, hogy van ilyenSzerintem simán lehetek még Operatív Törzs vezető.én azt hittem hogy már régen az vagy.
MC12
csebi
r.baggio
Amadeus
MC12
Gyurma Pappa
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Nyilván nem véletlenül ide írogatok én is. A Facebookon túl sokat nem látsz tőlem. Néha szoktam írni a MúzsánAzért nem pont így, és a fórumok le vannak szarva - FB az érdekes - plusz nem felügyelet - ha már, akkor a sajátjaikat felügyelik - hanem inkább akciócsoport, de valóban foglalkoznak a social médiával ez igaz 😊nyugodj meg, van.speciális fórumfelügyeleti operatív törzs, simán el tudom képzelni, hogy van ilyenSzerintem simán lehetek még Operatív Törzs vezető.én azt hittem hogy már régen az vagy.
MC12
csebi
r.baggio
Amadeus
MC12

több mint 3 éve
Azért nem pont így, és a fórumok le vannak szarva - FB az érdekes - plusz nem felügyelet - ha már, akkor a sajátjaikat felügyelik - hanem inkább akciócsoport, de valóban foglalkoznak a social médiával ez igaz 😊nyugodj meg, van.speciális fórumfelügyeleti operatív törzs, simán el tudom képzelni, hogy van ilyenSzerintem simán lehetek még Operatív Törzs vezető.én azt hittem hogy már régen az vagy.
MC12
csebi
r.baggio
Amadeus
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
444.hu/2022/08/23/az-omsz-azt-szerette-volna-hogy-ne-delben-hanem-par-oraval-kesobb-szulessen-dontes-a-tuzijatekrol-de-nem-tudtak-ezt-elerni

Madden hates me.
több mint 3 éve
nyugodj meg, van.speciális fórumfelügyeleti operatív törzs, simán el tudom képzelni, hogy van ilyenSzerintem simán lehetek még Operatív Törzs vezető.én azt hittem hogy már régen az vagy.
MC12
csebi
r.baggio
több mint 3 éve
speciális fórumfelügyeleti operatív törzs, simán el tudom képzelni, hogy van ilyenSzerintem simán lehetek még Operatív Törzs vezető.én azt hittem hogy már régen az vagy.
MC12
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Szerintem simán lehetek még Operatív Törzs vezető.én azt hittem h már régen az vagy.
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
A strippelő miniszterelnök járt a fejemben, és érvek kellettek. (ifjúkoromban ennél nagyobb marhaságokat hordtam össze, hogy ne egyedül aludjak az albiban 😀 )Igen, tegnap este óta ezen gondolkodtam, hogy mitől fordul el a föld tengelyeAttól, hogy melegszik a légkör, még nem lesz északon többet világos, nem? 😀A szaunát szeretem, a vodkát nem annyira - a Finlanidát mg kevésbé - de abból is van iható és a globális felmelegedéssel ott se lesz folyton sötét. Egy strippelő - táncoló miniszterelnöknő - aki ráadásul minimum 8as a 10es skálán - azért elég komoly súly az egyik tepsiben….mileszveled mikó kiégsz a szaunázásba, aztgyön a mélydepresszió a sötétbe?Nagyot megy a finn miniszterelnök, most épp az elnöki rezidencián lélegeztett egy festett szőkét félpucéran. Lassan kijöhetne egy olyan videó is ahol V. Judit művésznő is elkapta egy brüsszeli folyosón egy "eszmecserére"Lassan gondolkodom, hogy felveszem a finn állampolgárságot, hogy szavazhassak rá.
FLZOLI
MC12
Gróf de sutianap
MC12
dugo93
Gyurma Pappa
Amúgymeg: A melegedéssel melegszik a föld, az abban lévő dolgok is melegednek ennek pedig biztosan van hatása valamire, aminek van hatása a föld tengelyére. Szerintem simán lehetek még Operatív Törzs vezető.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Igen, tegnap este óta ezen gondolkodtam, hogy mitől fordul el a föld tengelyeAttól, hogy melegszik a légkör, még nem lesz északon többet világos, nem? 😀A szaunát szeretem, a vodkát nem annyira - a Finlanidát mg kevésbé - de abból is van iható és a globális felmelegedéssel ott se lesz folyton sötét. Egy strippelő - táncoló miniszterelnöknő - aki ráadásul minimum 8as a 10es skálán - azért elég komoly súly az egyik tepsiben….mileszveled mikó kiégsz a szaunázásba, aztgyön a mélydepresszió a sötétbe?Nagyot megy a finn miniszterelnök, most épp az elnöki rezidencián lélegeztett egy festett szőkét félpucéran. Lassan kijöhetne egy olyan videó is ahol V. Judit művésznő is elkapta egy brüsszeli folyosón egy "eszmecserére"Lassan gondolkodom, hogy felveszem a finn állampolgárságot, hogy szavazhassak rá.
FLZOLI
MC12
Gróf de sutianap
MC12
dugo93

több mint 3 éve
a folyamatos dél és közép europai erdőtüzek bevilágitják majd északot isAttól, hogy melegszik a légkör, még nem lesz északon többet világos, nem? 😀A szaunát szeretem, a vodkát nem annyira - a Finlanidát mg kevésbé - de abból is van iható és a globális felmelegedéssel ott se lesz folyton sötét. Egy strippelő - táncoló miniszterelnöknő - aki ráadásul minimum 8as a 10es skálán - azért elég komoly súly az egyik tepsiben….mileszveled mikó kiégsz a szaunázásba, aztgyön a mélydepresszió a sötétbe?Nagyot megy a finn miniszterelnök, most épp az elnöki rezidencián lélegeztett egy festett szőkét félpucéran. Lassan kijöhetne egy olyan videó is ahol V. Judit művésznő is elkapta egy brüsszeli folyosón egy "eszmecserére"Lassan gondolkodom, hogy felveszem a finn állampolgárságot, hogy szavazhassak rá.
FLZOLI
MC12
Gróf de sutianap
MC12
dugo93