NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
370
44
18:30-tól, ARENA4
Politika
46 feliratkozó
több mint 5 éve
Lehet h hosszabb tavon, tobb politikus kevesebb karral ugyanezeket az eredmenyeket elerte volna, de nem biztos az akkor es ott mar nem lenyegtelen.Bocs, de ezt kb bármire/bárkire rá lehet húzni mentségként... akár a nácikra is mondjuk.
Solymi
A vilag fejlodesehez mindenesetre hozzajarult.Remélem ez /s akar lenni.
Solymi
Nem tudom, te mit értesz ez alatt.. de én egyelőre példát nem látok rá, ellenpéldát igen, lásd pl, ez még Orbánnak is erős volt ugye...
en.wikipedia.org/wiki/United_States_withdrawal_from_the_Paris_Agreement
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
En Trumpot nem szeretem, egy populista idiota, aki csak a hatalmat nezi es a sajat uzleti erdekeit. Picit magasabb szintu gondolkodasra vagy dolgok atlatasara keptelen, raadasul hasonlo vagy szervilis embereket emel maga melle.Nézem a képeket és olvasom a cikkeket, hát le a kalappal megint a tűzoltók előtt. 23 óra körül már azt hittem ez menthetetlen lesz, de heroikus küzdelem volt.Én csak azt nem értem Trumppal mi a jó életért kell foglalkozni?
Közben persze bebizonyosodott, hogy Donald Trump ehhez is "ért" 😀
twitter.com/realDonaldTrump/status/1117844987293487104
twitter.com/the_Georgin/status/1118054413686513670
Klaci79
Nem csak neked, mert reggel éppen a euronewson kaptam el először. Egyszerűen nem értem a jelenséget. Éppen az a média, azok az emberek segítik neki az igét terjeszteni, akik a bukását várják. Persze nem tudom hogyan lehet hatékonyan a populizmus ellen küzdeni, de tartok tőle nem azzal, h reklámot adok neki. Plusz alapból nem kezdek olyannal foglalkozni, amivel/akivel szinte semmiben nem értek egyet, főleg nem olyan kérdésben, ahol semmilyen hatalma, felelőssége, tudása nincs az ürgének.
dawyd728
Hatalmas karokat okoz mind a vilagpolitikaban es gazdasagban, de pont az o viselkedese segit a rendszer javitasaban, raadasul rengeteg olyan status quot felrugott ami masnak a politikai karrierjebe kerult volna, valoszinu neki is.
Lehet, hogy sok huzasa nem jol sult el vagy baromsag (pl. mexikoi fal, del-korea) viszont Kinaval valo bajuszakasztasa egy olyan tett volt szerintem ami hosszabb tavon a vilag javara szolgalhat.
Elefant a porcelanboltban stilusaval felredobta a hisztizo, kenyeskedo diplomaciai stilust es konkret donteshozatalra kenyszerit masokat (Kina, EU, stb.)
Dilettans szemelye az amely segit olyan dolgokat eloremozditani h ne legyen belole vilagmeretu konfliktus, mert mindenkinek muszaj abbahagynia a politikai maszatolast ha el akarja kerulni a nagyobb merteku karokozast amit a tevekenysege okoz.
Lehet h hosszabb tavon, tobb politikus kevesebb karral ugyanezeket az eredmenyeket elerte volna, de nem biztos az akkor es ott mar nem lenyegtelen.
Egy valamihez nagyon ert, hogy muszaj legyen vele foglalkozni es elerje azt h masok tenylegesen problemak megoldasan dolgozzanak. Megha azt az o ostobasaga is okozta.
A vilag fejlodesehez mindenesetre hozzajarult.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
van gucci cuccod?Mert módfelett virális - a természeténél fogva.ez nem csak trumpra vonatkozik.Nézem a képeket és olvasom a cikkeket, hát le a kalappal megint a tűzoltók előtt. 23 óra körül már azt hittem ez menthetetlen lesz, de heroikus küzdelem volt.Én csak azt nem értem Trumppal mi a jó életért kell foglalkozni?
Klaci79
Nem csak neked, mert reggel éppen a euronewson kaptam el először. Egyszerűen nem értem a jelenséget. Éppen az a média, azok az emberek segítik neki az igét terjeszteni, akik a bukását várják. Persze nem tudom hogyan lehet hatékonyan a populizmus ellen küzdeni, de tartok tőle nem azzal, h reklámot adok neki. Plusz alapból nem kezdek olyannal foglalkozni, amivel/akivel szinte semmiben nem értek egyet, főleg nem olyan kérdésben, ahol semmilyen hatalma, felelőssége, tudása nincs az ürgének.
dawyd728
a vilag igy mukodik "ne man mekkora faszsag, hulyeseg stbb" es megy a megosztas, ahelyett h vmi ertelmes lenne a megosztava.
a szart miert kell reklamozni.
ZoliMP
Gondolj a sok bámészkodó agyhalottra egy balesetnél, vagy Zámbó Jimmy temetésén a ravatalánál több kilométeres sorban állókra, vagy erre:
www.youtube.com/watch?v=4LfJnj66HVQ
Lassan 1 milliárd megtekintés.
Egy klasszikus zene, egy értelmes szöveggel előadott dal, vagy akár egy minőségibb hip-hop meg lehet megáll 20ezernél.
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Mert módfelett virális - a természeténél fogva.ez nem csak trumpra vonatkozik.Nézem a képeket és olvasom a cikkeket, hát le a kalappal megint a tűzoltók előtt. 23 óra körül már azt hittem ez menthetetlen lesz, de heroikus küzdelem volt.Én csak azt nem értem Trumppal mi a jó életért kell foglalkozni?
Klaci79
dawyd728
a vilag igy mukodik "ne man mekkora faszsag, hulyeseg stbb" es megy a megosztas, ahelyett h vmi ertelmes lenne a megosztava.
ZoliMP
Gondolj a sok bámészkodó agyhalottra egy balesetnél, vagy Zámbó Jimmy temetésén a ravatalánál több kilométeres sorban állókra, vagy erre:
www.youtube.com/watch?v=4LfJnj66HVQ
Lassan 1 milliárd megtekintés.
Egy klasszikus zene, egy értelmes szöveggel előadott dal, vagy akár egy minőségibb hip-hop meg lehet megáll 20ezernél.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 567
ez nem csak trumpra vonatkozik.Nézem a képeket és olvasom a cikkeket, hát le a kalappal megint a tűzoltók előtt. 23 óra körül már azt hittem ez menthetetlen lesz, de heroikus küzdelem volt.Én csak azt nem értem Trumppal mi a jó életért kell foglalkozni?
Klaci79
dawyd728
több mint 5 éve
dawyd728
3 851
Nézem a képeket és olvasom a cikkeket, hát le a kalappal megint a tűzoltók előtt. 23 óra körül már azt hittem ez menthetetlen lesz, de heroikus küzdelem volt.Én csak azt nem értem Trumppal mi a jó életért kell foglalkozni?
Klaci79
több mint 5 éve
m.youtube.com/watch?v=HKTnW-Ifr0Y
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Nézem a képeket és olvasom a cikkeket, hát le a kalappal megint a tűzoltók előtt. 23 óra körül már azt hittem ez menthetetlen lesz, de heroikus küzdelem volt.Elég, ha ahhoz ért, hogyan kell mindenhez érteni.
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Nézem a képeket és olvasom a cikkeket, hát le a kalappal megint a tűzoltók előtt. 23 óra körül már azt hittem ez menthetetlen lesz, de heroikus küzdelem volt.Közben persze bebizonyosodott, hogy Donald Trump ehhez is "ért" 😀
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2019/04/11/lemosta_az_oltasellenesek_erveleset_az_alkotmanybirosag/A tegnap este után próbáljon meg valaki az oltásellenes maradni....
hálisten
Negritis
| bocsánat, too soon... nekem is megszakad bele a szívem igazából 😕 |
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Igen, így értettem. Elvileg a nagy tömegű és mennyiségű víztől beomlott volna a tető szerkezeteÉn azt olvastam valahol, hogy max hangerőn nem lehetett nyomni a vizet rá. Ezért csak így spriccelték és közben mentették amit tudtak.Elvileg vízzel nem olthatták mert tönkre ment volna tőle teljesen az egész szerkezeteMás fórumhely híján itt gyászolom a Notre Dame-ot.Olyan stabil jelenleg mint a francia kormány.
Gyönyorű volt, én szerencsére háromszor is jártam benne.
Hiányozni fog.
Charlie Firpo
De hogy össz-vissz alig oltják a vízsugarakkal, az elég jól bemutatja mennyire szarnak rá.
Megvárják míg a teljes fa leég vagy mi?
Coolearie
peach
Matthew99
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Én azt olvastam valahol, hogy max hangerőn nem lehetett nyomni a vizet rá. Ezért csak így spriccelték és közben mentették amit tudtak.Elvileg vízzel nem olthatták mert tönkre ment volna tőle teljesen az egész szerkezeteMás fórumhely híján itt gyászolom a Notre Dame-ot.Olyan stabil jelenleg mint a francia kormány.
Hiányozni fog.
Charlie Firpo
De hogy össz-vissz alig oltják a vízsugarakkal, az elég jól bemutatja mennyire szarnak rá.
Coolearie
peach
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Elvileg vízzel nem olthatták mert tönkre ment volna tőle teljesen az egész szerkezeteMás fórumhely híján itt gyászolom a Notre Dame-ot.Olyan stabil jelenleg mint a francia kormány.
Hiányozni fog.
Charlie Firpo
Coolearie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
444.hu/2019/04/15/a-dk-torvenyt-modositana-miutan-befotoztak-nagy-blanka-szoknyaja-ala-es-a-fideszes-media-erre-raporgottJó ez a morális fölény. Tényleg.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
hirtelen ez jutott eszembewww.youtube.com/watch?v=SXK4-tjwqdU
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
akkor egyet adsz belőle? 😊 egyébként ott van az off topicMás fórumhely híján itt gyászolom a Notre Dame-ot.Olyan stabil jelenleg mint a francia kormány.
Hiányozni fog.
Charlie Firpo
Coolearie
több mint 5 éve
Kampman
28 353
Szimbolikus esemény, mi tagadás.
több mint 5 éve
Más fórumhely híján itt gyászolom a Notre Dame-ot.Olyan stabil jelenleg mint a francia kormány.
Hiányozni fog.
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Más fórumhely híján itt gyászolom a Notre Dame-ot.Gyönyorű volt, én szerencsére háromszor is jártam benne.
Hiányozni fog.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2019/04/11/lemosta_az_oltasellenesek_erveleset_az_alkotmanybirosag/hálisten
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Dehogynem tudtad.nem tudtam, hogy fideszes médiát olvasol.444...444.hu/2019/04/09/oralis-szexre-kenyszeritette-es-megalazta-a-polgarmester-a-not-akinek-nem-volt-penze-a-gyereke-gyogyszerereNevek és helyek nélkül aztán nagy értelme van ennek, max hangulatkeltés.
Amadeus
Ennyi erővel egy erotikus regényt is berakhatnának cikknek
flzoli
Nézek is valamit a kuruc.infon, hasonló szakmaisággal.
Sobri Jóska
Amadeus
És látszik is rajtam!
több mint 5 éve
Mi az újdonság abban, hogy a szegények szopnak?hát hogy most már nem csak átvitt értelemben
ozibozi
több mint 5 éve
A NER-ben nem olvasnak, hanem befogadnak*. Befogadják az életérzést és a hitet, amit szeretett szekta vezetőjük gravitál a narancs univerzumban.nem tudtam, hogy fideszes médiát olvasol.444...444.hu/2019/04/09/oralis-szexre-kenyszeritette-es-megalazta-a-polgarmester-a-not-akinek-nem-volt-penze-a-gyereke-gyogyszerereNevek és helyek nélkül aztán nagy értelme van ennek, max hangulatkeltés.
Amadeus
flzoli
Sobri Jóska
Amadeus
*Kivéve a migránsokat persze
több mint 5 éve
ozibozi
17 208
Mi az újdonság abban, hogy a szegények szopnak?
több mint 5 éve
Az eredeti cikk Népszavás, onnan szemlézte a 444: nepszava.hu/3031968_szegenysegbol-megalazottsag-ocsmany-modon-becsapta-es-megszegyenitette-a-polgarmester-a-raszorulo-anyat444...444.hu/2019/04/09/oralis-szexre-kenyszeritette-es-megalazta-a-polgarmester-a-not-akinek-nem-volt-penze-a-gyereke-gyogyszerereNevek és helyek nélkül aztán nagy értelme van ennek, max hangulatkeltés.
Amadeus
flzoli
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...