NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
450
54
18:30-tól, ARENA4
Politika
46 feliratkozó
több mint 5 éve
tldr.444.hu/2019/05/07/gondolkoztal-mar-azon-hogy-mit-fogsz-csinalni-amikor-fel-kell-adnod-az-eddigi-eletmododat?_ga=2.4149750.711295972.1557223817-1173325837.1550388883&fbclid=IwAR0TCQ4W-dAO7oIZcvmW3HPoT2m9kJ0d6GAglJtXp1QXQ-n7GCZ4WjjKrvISenki se él örökké.
Ezt ide.
Jó olvasást kívánok.
Vrij6
Ha nem változik a klíma, akkor se.
több mint 5 éve
tldr.444.hu/2019/05/07/gondolkoztal-mar-azon-hogy-mit-fogsz-csinalni-amikor-fel-kell-adnod-az-eddigi-eletmododat?_ga=2.4149750.711295972.1557223817-1173325837.1550388883&fbclid=IwAR0TCQ4W-dAO7oIZcvmW3HPoT2m9kJ0d6GAglJtXp1QXQ-n7GCZ4WjjKrvIEzt ide.
Jó olvasást kívánok.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=viM0jBPpHBoA négyből egyik lehangolóbb, mint a másik.
Nomac
Marci kérdez jókat, de ha többedszerre se kap választ, baszhatja.
több mint 5 éve
ozibozi
17 212
hvg.hu/vilag/20190504_A_nemet_teveben_Fules_Gulyasnak_neveztek_Orbant_es_kinevettek_a_vejetSeggfej (segg fülekkel) = Arsch mit Ohren,
Gulyás fülekkel = Gul-asch mit Ohren
Ennél finomabban seggfejezni nehéz.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Sosem voltam.Na.Nem vagyok gyurcsàny-hívő.Just for you, mert te vagy az általam ismert egyetlen Gyurcsány-hívő:
Amadeus
😊
Sobri Jóska
Amadeus
Örülök, hogy elmúlt.
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Na.Nem vagyok gyurcsàny-hívő.Just for you, mert te vagy az általam ismert egyetlen Gyurcsány-hívő:
Amadeus
😊
Sobri Jóska
Amadeus
Örülök, hogy elmúlt.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Nem vagyok gyurcsàny-hívő.Just for you, mert te vagy az általam ismert egyetlen Gyurcsány-hívő:
Amadeus
😊
Sobri Jóska
több mint 5 éve
.Just for you, mert te vagy az általam ismert egyetlen Gyurcsány-hívő:
Amadeus
😊
több mint 5 éve
4-es metro, minden rendben. Akkó' jó' van akkó'.Mit vártál?
Amadeus
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/2201692806573187Egyre jobban imádom a csávót
Negritis
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
4-es metro, minden rendben. Akkó' jó' van akkó'.
több mint 5 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na gyerekek közben beindúlt a "buli" Venezuelaban !!!!!!!!!FELKAVARO KEPSOROK KOVETKEZNEK:
youtu.be/fQQzg2VfJME
m.portfolio.hu/gazdasag/venezuelai-lazadas-visszahivjak-az-amerikai-gepeket-az-orszagbol.322657.html
(Ez elég jól összefoglalja a helyzetet)
több mint 5 éve
Tudtatok-e, hogy itt Szerbiaban (ahol a parom csaladja el), adnak penzt lakasvasarlasra? Mondjuk 12000 euro volt az utolso amirol tudok, abbol 10000 eurot allt a magyar allam. Vagyis ti. Szepen hangzik.Namost, ezt kiosszak ciganyoknak, akik igy bekoltoznek a magyarok hazaiba, es igy a szomszedaik hazanak ara is esik. Elciganyosodnak komplett falvak, varosreszek. Mivel ugye lopnak mindent, hangos a zene, keselnek, verekszenek, tonkretesznek autot, viragoskertet, gyumolcsfakat, mindent. Es eszukbe sem jut dolgozni, vagy csak feketen, adot nem fizetnek. A gyerekeiket (segelyke) eltartjak a szerbek, mar akinek van meg munkaja. Mert ok is mennek kulfoldre dolgozni inkabb.
Miert?
Lehet szavazni mar a magyarorszagi valaszatason Szerbiabol. Mert a szerb ciganyt qvara nem erdekli ki lesz ott hatalmon. Es mit csinal. Ha ennyit fizet, neki barki jo, a Fidesz is. Azt se tudjak mi az.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Ezek tényleg ilyen hülyék vagy a Fidesz fizeti őket ezért...... Nem csoda, hogy ott tart az ellenzék is ahol. index.hu/belfold/2019/04/29/mszp_mostantol_igy_hivjuk_e_rendszert_patkanykormany/
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Kurva jó könyv.Az hogy OV és a sleppje ezt az utat választották, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy semmi olyan érdemi mondanivalójuk vagy valós eredményük nincs, amivel -szerintük- meg lehetne nyerni egy választást.Kósa András írta az Orbán-könyvében (amit annak idején Sobri is ajánlott itt, én is ezt teszem), hogy pl. Schmitt Pál is akkor kapta meg a selyemzsinórt, amikor már házon belül is lemérték, hogy a Fidesz-szavazók többsége is kifarolt mögüle.
Jan
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
28 353
Az hogy OV és a sleppje ezt az utat választották, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy semmi olyan érdemi mondanivalójuk vagy valós eredményük nincs, amivel -szerintük- meg lehetne nyerni egy választást.Nem, ők folyamatosan monitorozzák a társadalmat és azt mondják, amit a nép éppen hallani akar. Vannak belső használatra szánt közvélemény-kutatásaik, ahogy annak idején már az MSZMP-nek is voltak, mint ahogy szerintem minden komoly pártnak vannak ma is. Ezeket persze nem hozzák nyilvánosságra és nem is olyan álkérdések vannak bennük, hogy fontosnak tartod-e a családtámogatást.
Jan
Kósa András írta az Orbán-könyvében (amit annak idején Sobri is ajánlott itt, én is ezt teszem), hogy pl. Schmitt Pál is akkor kapta meg a selyemzsinórt, amikor már házon belül is lemérték, hogy a Fidesz-szavazók többsége is kifarolt mögüle.
több mint 5 éve
1. Az átgondolt pragmatikus koncepció semmit sem ér ha nem jut el a választókhoz, az információszűrésnek meg nagymesterei vannak hatalmon, azt megoldják.Kb 30 éve az ország első embere Grósz Károly volt, majd Németh Károly. Mindketten (belső)puccs után kerültek a helyükre.
2. Ebben a pontban én sem hiszek, nemzetközi viszonylatban teljesen jelentéktelen ahhoz ez az ország h ilyesmire vki külső segítéget adjon. Belül pedig csak akkor megoldható ha a katonaság/rendőrség kettősből legalább az egyik a puccsisták melléáll, ami szintén nem vszínű.
Konklúzió: itt rendszerváltás úgy fog eljönni, mint 30 évvel ezelőtt: meghal az ország első embere.
empty taxi
Grószék Kádárt puccsolták meg, Némethék pedig Grószt.
Amikor Kádár meghalt, már kb 2 éve semmilyen valós hatalommal nem rendelkezett.
több mint 5 éve
✔️1. Az átgondolt pragmatikus koncepció semmit sem ér ha nem jut el a választókhoz, az információszűrésnek meg nagymesterei vannak hatalmon, azt megoldják.1. Egy sima átgondolt és pragmatikus kooperáció bőven elég. Egyszerű matek.Vegyes a kép, van amikor betartják, van amikor nem.Ez két külön eset.Attól, hogy a saját magad által hozott törvényeket sem tartod be, csak nem vonnak érte felelősségre.Nem értem. Ha te hozod a törvényeket, amiket aztán betartasz, mitől lenne törvénytelen, amit csinálsz?Próbáltam vázolni egy attitűdöt, sokan így éreznek/élnek/gondolkodnak.Pontatlanul fogalmazol: tudsz, csak nem vonnak érte felelősségre.
Nem minősítettem, mert -ahogy láthatod magadnál- a minősítés eltávolít a megértésétől.
Orbánról már írtam, hogy céget vezet, nem országot - nem mondtál újat.
De azt nem mondanám, hogy illegálisan. Ha tiéd a törvényhozás, nem tudsz törvénytelenül, illegálisan ügyködni.
Sobri Jóska
empty taxi
Sobri Jóska
empty taxi
Ha nem valaki nem tartja be a törvényt, akkor vagy felelősségre vonjak, vagy nem.
Én azt kérdeztem, hogy ha és amennyiben a törvény be van tartva, akkor miként törvénytelen az ügyködés?
(Ha nincs betartva, akkor jön a felelősség kérdése.)
Sobri Jóska
Ha nincs törvénysértés akkor nyilván nincs büntetőjogi felelősségrevonás.
Mondjuk, ha van is törvénysértés, akkor sem történik jelenleg semmi, ahhoz rezsimváltás kellene, ami a realitások talaján maradva valószínűtlen.
Innentől fogva pedig kétféleképpen lehetne változás:
1. Választás útján. Ehhez meg kellene rendülni a választói bizalomnak bennük, erre valid esély sztem max recessziós időszakban lehet/lesz.
2. Megpuccsolja őket vki.
empty taxi
2. Magyarországon soha, semmilyen puccs nem vezetett sikerre.
Sobri Jóska
2. Ebben a pontban én sem hiszek, nemzetközi viszonylatban teljesen jelentéktelen ahhoz ez az ország h ilyesmire vki külső segítéget adjon. Belül pedig csak akkor megoldható ha a katonaság/rendőrség kettősből legalább az egyik a puccsisták melléáll, ami szintén nem vszínű.
Konklúzió: itt rendszerváltás úgy fog eljönni, mint 30 évvel ezelőtt: meghal az ország első embere.
empty taxi
Ezt mondom egy ideje.
több mint 5 éve
1. Az átgondolt pragmatikus koncepció semmit sem ér ha nem jut el a választókhoz, az információszűrésnek meg nagymesterei vannak hatalmon, azt megoldják.1. Egy sima átgondolt és pragmatikus kooperáció bőven elég. Egyszerű matek.Vegyes a kép, van amikor betartják, van amikor nem.Ez két külön eset.Attól, hogy a saját magad által hozott törvényeket sem tartod be, csak nem vonnak érte felelősségre.Nem értem. Ha te hozod a törvényeket, amiket aztán betartasz, mitől lenne törvénytelen, amit csinálsz?Próbáltam vázolni egy attitűdöt, sokan így éreznek/élnek/gondolkodnak.Pontatlanul fogalmazol: tudsz, csak nem vonnak érte felelősségre.
Nem minősítettem, mert -ahogy láthatod magadnál- a minősítés eltávolít a megértésétől.
De azt nem mondanám, hogy illegálisan. Ha tiéd a törvényhozás, nem tudsz törvénytelenül, illegálisan ügyködni.
Sobri Jóska
empty taxi
Sobri Jóska
empty taxi
Ha nem valaki nem tartja be a törvényt, akkor vagy felelősségre vonjak, vagy nem.
Én azt kérdeztem, hogy ha és amennyiben a törvény be van tartva, akkor miként törvénytelen az ügyködés?
Sobri Jóska
Mondjuk, ha van is törvénysértés, akkor sem történik jelenleg semmi, ahhoz rezsimváltás kellene, ami a realitások talaján maradva valószínűtlen.
1. Választás útján. Ehhez meg kellene rendülni a választói bizalomnak bennük, erre valid esély sztem max recessziós időszakban lehet/lesz.
empty taxi
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
1. Egy sima átgondolt és pragmatikus kooperáció bőven elég. Egyszerű matek.Vegyes a kép, van amikor betartják, van amikor nem.Ez két külön eset.Attól, hogy a saját magad által hozott törvényeket sem tartod be, csak nem vonnak érte felelősségre.Nem értem. Ha te hozod a törvényeket, amiket aztán betartasz, mitől lenne törvénytelen, amit csinálsz?Próbáltam vázolni egy attitűdöt, sokan így éreznek/élnek/gondolkodnak.Pontatlanul fogalmazol: tudsz, csak nem vonnak érte felelősségre.
Sobri Jóska
empty taxi
Sobri Jóska
empty taxi
Sobri Jóska
empty taxi
több mint 5 éve
Vegyes a kép, van amikor betartják, van amikor nem.Ez két külön eset.Attól, hogy a saját magad által hozott törvényeket sem tartod be, csak nem vonnak érte felelősségre.Nem értem. Ha te hozod a törvényeket, amiket aztán betartasz, mitől lenne törvénytelen, amit csinálsz?Próbáltam vázolni egy attitűdöt, sokan így éreznek/élnek/gondolkodnak.Pontatlanul fogalmazol: tudsz, csak nem vonnak érte felelősségre.
Sobri Jóska
empty taxi
Sobri Jóska
empty taxi
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ez két külön eset.Attól, hogy a saját magad által hozott törvényeket sem tartod be, csak nem vonnak érte felelősségre.Nem értem. Ha te hozod a törvényeket, amiket aztán betartasz, mitől lenne törvénytelen, amit csinálsz?Próbáltam vázolni egy attitűdöt, sokan így éreznek/élnek/gondolkodnak.Pontatlanul fogalmazol: tudsz, csak nem vonnak érte felelősségre.
Sobri Jóska
empty taxi
Sobri Jóska
empty taxi