NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
483
57
18:30-tól, ARENA4
Politika
46 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az egy dolog - nem, az sem csak egy dolog -, hogy ilyen megtörténhet. Ami leginkább elborzaszt, hogy ezt a rendőrt még csak eljárás alá se vonták. Legalább kivizsgálnák tisztességgel az esetet.Peter nem egészen értelek mi a gond itt ?? (Igaz alig lehet leszűrni mi is történik a videóban sajnos)
Emlékszem, 20 évesen egyszer kb. így rángattak ki a fekete lyukból, ahogy ezt a nőt, és én kb. ugyanígy tiltakoztam, háborogtam, nem akartam hagyni, mert egyrészt be is voltam b*szva rendesen, másrészt abszolút nem csináltam semmit, csak buliztunk a haverpkkal. A rendőrök meg egyszer csak ott voltak a tömegben, elkaptak, kirángattak szó nélkül, azt se tudtam hol vagyok. Én megúsztam két ordas nagy gumibot ütéssel, és egy bordarepedéssel, ami után persze elcsöndesedtem és simán bevittek. Kiderült, hogy a lyuk előtt volt valami késeléses sztori és azért voltak olyan agresszívak, mert az elkövető beszaladt az épületbe és őt kergették, így minden hasonló öltözetű potenciális késelő volt számukra. Én pont hasonlóan néztem ki.
Utólag egyébként tettem panaszt, el is ismerték, de ez lényegtelen. A lényeg, hogy simán életben maradtam. És ha ma ilyen történne, ma is életben maradnék. Bizonyos dolgokban ez a civilizáltabb ország civilizálatlanabb, mint a civilizálatlanabbak.
twitter.com/tariqnasheed/status/1128311523296677891
peterk2005
Ami nekem lejött az az ,hogy a rendőr intezkedés alá vonta a személyt (ebben az estben tök lényegtelen ,hogy nő meg hogy fekete ) az intézkedés alatt vannak bizonyos normák az USA-ban de ezt szerintem te is tudod hiszen voltál kint.Na már a videóban az tisztán látszik hogy dulakodnak és a nő(bár nekem a videóból az sem jött le kristálytisztán hogy nőről van szó a hatalmas termete miatt plusz a rossz képminőség ) ide oda kapálódzik a rendőr irányába ami azt jelenti derék magasságban is tesz mozdulatott a fegyvere irányába,az mindegy hogy szándékos e a mozdulat vagy sem.Ez itt Amerika mindenki tisztába van vele kint ,hogy ilyen estben a rendőrnek joga van lőni és teljessen jogszerűen is jár el ha esetleg lő.
Számomra az sem derült ki a videobol hogy mivel lőt a rendőr ?Mert szerintem simán csak sokkoloval lőte meg.
Persze értem a felháborodást hisz nő és fekete de vannak szabályok egy igazoltatásnál amit kurvára igen is be kell tartani az USA-BAN !!!!!
több mint 5 éve
Az egy dolog - nem, az sem csak egy dolog -, hogy ilyen megtörténhet. Ami leginkább elborzaszt, hogy ezt a rendőrt még csak eljárás alá se vonták. Legalább kivizsgálnák tisztességgel az esetet.Emlékszem, 20 évesen egyszer kb. így rángattak ki a fekete lyukból, ahogy ezt a nőt, és én kb. ugyanígy tiltakoztam, háborogtam, nem akartam hagyni, mert egyrészt be is voltam b*szva rendesen, másrészt abszolút nem csináltam semmit, csak buliztunk a haverpkkal. A rendőrök meg egyszer csak ott voltak a tömegben, elkaptak, kirángattak szó nélkül, azt se tudtam hol vagyok. Én megúsztam két ordas nagy gumibot ütéssel, és egy bordarepedéssel, ami után persze elcsöndesedtem és simán bevittek. Kiderült, hogy a lyuk előtt volt valami késeléses sztori és azért voltak olyan agresszívak, mert az elkövető beszaladt az épületbe és őt kergették, így minden hasonló öltözetű potenciális késelő volt számukra. Én pont hasonlóan néztem ki.
Utólag egyébként tettem panaszt, el is ismerték, de ez lényegtelen. A lényeg, hogy simán életben maradtam. És ha ma ilyen történne, ma is életben maradnék. Bizonyos dolgokban ez a civilizáltabb ország civilizálatlanabb, mint a civilizálatlanabbak.
twitter.com/tariqnasheed/status/1128311523296677891
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
végülis ha Elvis él akkor Hitler is élhetNem volt, még mindig az. 😕ez mindent megmagyaráz 😀Te most komolyan egyszerűen leosztrákoztad Hitlert? Az Osztrák-Magyar Monarchiában született és nőtt fel, így aztán büszkén nevezhetjük őt hazánk fiának.Hitler nevét is többen ismerik, mint egy osztrák politikustól elvárható lenne.De most akkor Orbán világpolitikai tényező? 😊Nem, viszont többen ismerik a nevét világszerte, mint azt egy Magyarország szintű állam vezetőjétől egyébként elvárható lenne.
dande
Kampman
De ha német kancellárként nézzük, akkor is valszeg az ő neve a legismertebb.
Jan
Kampman
cigány volt!!!!!!!!!!!!!!
Negritis
ozibozi
a Hold sötét oldalán meg főleg 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ozibozi
17 217
Nem volt, még mindig az. 😕ez mindent megmagyaráz 😀Te most komolyan egyszerűen leosztrákoztad Hitlert? Az Osztrák-Magyar Monarchiában született és nőtt fel, így aztán büszkén nevezhetjük őt hazánk fiának.Hitler nevét is többen ismerik, mint egy osztrák politikustól elvárható lenne.De most akkor Orbán világpolitikai tényező? 😊Nem, viszont többen ismerik a nevét világszerte, mint azt egy Magyarország szintű állam vezetőjétől egyébként elvárható lenne.
dande
Kampman
Jan
Kampman
Negritis
több mint 5 éve
ez mindent megmagyaráz 😀Te most komolyan egyszerűen leosztrákoztad Hitlert? Az Osztrák-Magyar Monarchiában született és nőtt fel, így aztán büszkén nevezhetjük őt hazánk fiának.Hitler nevét is többen ismerik, mint egy osztrák politikustól elvárható lenne.De most akkor Orbán világpolitikai tényező? 😊Nem, viszont többen ismerik a nevét világszerte, mint azt egy Magyarország szintű állam vezetőjétől egyébként elvárható lenne.
dande
Kampman
Jan
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Kampman
28 353
Te most komolyan egyszerűen leosztrákoztad Hitlert? Az Osztrák-Magyar Monarchiában született és nőtt fel, így aztán büszkén nevezhetjük őt hazánk fiának.Hitler nevét is többen ismerik, mint egy osztrák politikustól elvárható lenne.De most akkor Orbán világpolitikai tényező? 😊Nem, viszont többen ismerik a nevét világszerte, mint azt egy Magyarország szintű állam vezetőjétől egyébként elvárható lenne.
dande
Kampman
Jan
több mint 5 éve
Hitler nevét is többen ismerik, mint egy osztrák politikustól elvárható lenne.De most akkor Orbán világpolitikai tényező? 😊Nem, viszont többen ismerik a nevét világszerte, mint azt egy Magyarország szintű állam vezetőjétől egyébként elvárható lenne.
dande
Kampman
több mint 5 éve
De most akkor Orbán világpolitikai tényező? 😊Most?!? MINDIG!
dande
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Domokos Endre János, a Pax Hungarica egykori vezetőjének búcsúlevele tanulságos nagyon arról, hogy a szélsőjobboldali körökben is mennyire a vagyonszerzési szándék dominál. Nézd meg Toroczkait, hirtelen ráraktak egy fasza kis öltönyt, a segge alá került egy normálisabb kocsi - gondolom sofőrrel - egyből meg is pályázta a brüsszeli fizut, a semmiből előrántott egy rakás plakáthelyet, médiamegjelenést, egy egész korrekt tőkét a pártja mögé. Vollner ugyanez.csak az a kérdés, kinek a fizetési listáján vannak?Nemzeti Légió.Kellett a fidesznek, mint egy falat kenyér.
Azt a kurva.
Amadeus
Mostantól ha szélsőjobbnak nevezik őket, van kire mutogatni, hogy azok az igazi szélsőjobb.
Jan
slowmotion
Te is tudod, én is tudom, hogy Magyarországon ma ez hogyan lehetséges. A Jobbik bűne a fidesz szemében az volt, hogy Vona és még néhány - nem teljesen - retardált jobbikos felfogta, hogy kétpártrendszerre van szabva a Vtv. és csak úgy lehet Orbánt elzavarni a picsába, ha megbontják a centrális erőteret. Orbán ki is végezte őket, az LMP-ből is azokat sikerült kitakarítani, akik a megértés apró jeleit mutatták. Maradt a rendszert fenntartó MSZP, a végtelenül korrumpált Mi Hazánk, az önkritika nélküli Feri által vezetett szekta meg a kiherélt Jobbik és LMP.
Sakkmatt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
De most akkor Orbán világpolitikai tényező? 😊1 hete a szlovák m.elnökkel dörgölőzött Trump...ha amerikai áruk eladásáról van szó, Trump mindig hajlandó néhány szép szóra...igazi üzletember, aki leszar minden mást...neki aztán nem fáj, hogy Mo-on van e sajtószabadság vagy nincs, az csak őt is zavarja mindig ...ettől még Orbán ugyanaz a tényező, mint korábban az európai szélsőjobb egyik 2. vonalbéli képviselője, se több, se kevesebb
dande
több mint 5 éve
csak az a kérdés, kinek a fizetési listáján vannak?Nemzeti Légió.Kellett a fidesznek, mint egy falat kenyér.
Azt a kurva.
Amadeus
Mostantól ha szélsőjobbnak nevezik őket, van kire mutogatni, hogy azok az igazi szélsőjobb.
Jan
több mint 5 éve
Kampman
28 353
De most akkor Orbán világpolitikai tényező? 😊Nem, viszont többen ismerik a nevét világszerte, mint azt egy Magyarország szintű állam vezetőjétől egyébként elvárható lenne.
dande
több mint 5 éve
De most akkor Orbán világpolitikai tényező? 😊
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Hasznos idióták. 😊 Viktorban azt utálom a legjobban, hogy itthon úgy domináns, hogy uszkve 11 éve a kisujját sem kell mozdítania.Nemzeti Légió.Kellett a fidesznek, mint egy falat kenyér.
Azt a kurva.
Amadeus
Jan
több mint 5 éve
Nemzeti Légió.Kellett a fidesznek, mint egy falat kenyér.
Azt a kurva.
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Nemzeti Légió. Azt a kurva.
több mint 5 éve
Lecsó
3 117
Meg kell nyerni, és akkor nincs ilyen gond.Pontosan.Orbán nem vállalja a vitát Timmermansszal.Igazából senkivel sem vitázik. Se a súlycsoportja felett, se alatt, se a súlycsoportjában.
Indok: nem akar beleszólni a csúcsjelöltek kampányába. (pár nappal korábban a rádióban: Weber alkalmatlan lol)
Ahhoz képest hogy mennyire nyomatta a kormánymédia az OV világpolitikai tényezővé vált c szöveget, úgy látszik a vezér azért tudja hogy valójában melyik az ő súlycsoportja, és inkább kihagyja a Timmermans meccset. 😊
Jan
zinedine5
Hiszen a politikai viták sose hoznak, csak visznek.
Majd meg lesz az eredmény május 26 után, és megmondja miről mit gondol ennek fényében.
Vitának helye nincs.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Pontosan.Orbán nem vállalja a vitát Timmermansszal.Igazából senkivel sem vitázik. Se a súlycsoportja felett, se alatt, se a súlycsoportjában.
Indok: nem akar beleszólni a csúcsjelöltek kampányába. (pár nappal korábban a rádióban: Weber alkalmatlan lol)
Ahhoz képest hogy mennyire nyomatta a kormánymédia az OV világpolitikai tényezővé vált c szöveget, úgy látszik a vezér azért tudja hogy valójában melyik az ő súlycsoportja, és inkább kihagyja a Timmermans meccset. 😊
Jan
zinedine5
Hiszen a politikai viták sose hoznak, csak visznek.
Majd meg lesz az eredmény május 26 után, és megmondja miről mit gondol ennek fényében.
Vitának helye nincs.
több mint 5 éve
Orbán nem vállalja a vitát Timmermansszal.Igazából senkivel sem vitázik. Se a súlycsoportja felett, se alatt, se a súlycsoportjában.
Jan
több mint 5 éve
Orbán nem vállalja a vitát Timmermansszal. Indok: nem akar beleszólni a csúcsjelöltek kampányába. (pár nappal korábban a rádióban: Weber alkalmatlan lol)
több mint 5 éve
Sokfelvonásos komédia 3 szereplővel?24.hu/fn/gazdasag/2019/05/09/tiborcz-istvan-100-leggazdagabb/Nem hiszem, szerintem szarul érinti őket hogy kicsúsztak a top30-ból. Szerintem már dolgoznak rajta hogy jövőre a top20-ba beférjen
gondolom ha megkérdezek egy fideszest ez így van jól...
NB2
Toca
Gertrudis - Mészáros
Bank* - Orbán
Tiborc - ööö.. Tiborc
(*az ékezet szabadon odatehető/elhagyható)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
24.hu/fn/gazdasag/2019/05/09/tiborcz-istvan-100-leggazdagabb/Nem hiszem, szerintem szarul érinti őket hogy kicsúsztak a top30-ból. Szerintem már dolgoznak rajta hogy jövőre a top20-ba beférjen
gondolom ha megkérdezek egy fideszest ez így van jól...
NB2
több mint 5 éve
24.hu/fn/gazdasag/2019/05/09/tiborcz-istvan-100-leggazdagabb/gondolom ha megkérdezek egy fideszest ez így van jól...
több mint 5 éve
Érdekes kis docu. Nem politika, de talán itt van a legjobb helyen.www.youtube.com/watch?v=QytfYyHmxtc