Politika
70 feliratkozó
több mint 4 éve
nem érted.Igen, ez pont ugyanaz a helyzet.nem vagyok szakértő, nem értek hozzá ugyanúgy mint Sobri a gázhoz, úgyhogy segíts. Mégis meddig?Visszatartják. Gondolom a terv az volt hogy a valasztás utan a balos kormany kapja meg, meglatjuk bejön-e.hogy ne lenne, most is van. vagy ez most kivétel?Olyan nincs hogy mi ne hívjunk le olyan pénzeket ami nekünk szerződés szerint jár. Olyan van, hogy szandékosan visszatartják, de hogy sosem fizessék ki az nem lehetséges.nem bagatellizáltam el, csak összehasonlítottam hogy abban is olyan biztosak voltak egyesek, aztán mégis megtörtént nem?Egyszer ne bagatelizálnátok el, egyszer...meg hát ugye a hülye is tudta ogy Oroszország nem támadja meg Ukajnát.A Brexitet se hitte el senki, amíg meg nem történt...Ugyanmár, te tenyleg elhiszed hogy valós fenyegetés a kizárása Mo-nak a nato-ból vagy az unióból?nem csak a légtérzár ügy, sok kicsi apró akadályoztatás amivel a NATO/EU ügymenetet akadályozza, hátráltatjaÉs te egy légtérzár miatt elhiszed hogy kibasznak minket? Mekkora naivitás kell ehhez vajon? Pláne most, ha kibasznának minket odadobnának az oroszoknak, egy új ukrajnai helyzetet előteremtve. Nem hülyék ám.de épp ez az, hogy kibasznak bennünket a NATO-ból, mert nem vagyunk szövetségesek és akkor már rögtön nem NATO kontra NATO lesz, hanem NATO kontra senkidave!Ez egy valós helyzet szted? Egy román vs magyar vagy egy szlovák vs magyar háború, úgy hogy mindenki nato tag? Mivan? Komolytalan felvetés.
Lehet itt lavírozgatni, hogy mi nem keveredünk bele, de akkor azt mondhatják a többiek, hogy nem segítesz, nem vagy a szövetségesünk, akkor kirakunk a picsába innen. És akkor ha véletlenül megindulnak a szlovákok vagy a románok, vagy a szerbek és kiabálunk, akkor majd azt mondják, miért segítsünk, te sem segítettél nekünk, így jártál. Akkor vajon mi lesz? Én sem értek mindennel egyet a NATO/EU szövetséggel, de sajnos ha nem akarsz magadnak rosszat oda kell tartoznod.
NB2
A szerbekre nem reagálok mert az lényegi szempontból ugyanaz mintha az oroszok jönnének. Barmilyen külső tamadas egy nato orszag ellen egy tamadó vs nato harcot eredményezne, ezért talalták ki. Abban a pillanatban hogy egy nato tagot magára hagyna a szervezet, a saját létét kockáztatná. Ez is komolytalan felvetés.
Abban egyetértek hogy ez a lavirozas nem néz ki jól, de amíg olyan szituációkban mondanak ellent a sodornak ami lényegtelen (légtérzár, fegyverszállítás) vagy nem egyedül teszik (gáz szankciók) nem hiszem hogy maradandó károkat okozna. Ez nem fenyegeti sem a nato sem az eu-s tagságunkat.
davemayer
NB2
davemayer
NB2
davemayer
empty taxi
eaglesmcnabb
davemayer
Amúgy az lehet hogy nem valós fenyegetés, hogy kibasznak mondjuk az euból, de az hogy nem tudunk lehívni oylan pénzeket amit mindenki más meg igen, az sajnos igen, meg volt is rá példa. Annak a levét meg mi isszuk meg. Nem csak úgy lehet szankcionálni valakit hogy kibaszol valahonnan.
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
"visszatartják" xD jó duma. KIkérem magamnak hogy nem adok a gyereknek zsebpénzt, adok én mindig, csak visszatartom xD
eaglesmcnabb
davemayer
azt mondod olyan nincs hogy valamiylen pénzt nem kapunk meg, de visszatarthatják kb. akármeddig, azaz mégiscsak van.
Na ezt nem szeretnék itt sokan.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Te irtad, azért. Csak vicceltem, nem komoly.Nem értem miért nekem címzed.Ne tüntessetek el egy hétre és akkor ezt az adagot megkaptátok volna napi bontasban 😛Amúgy úgy pörögtök itt, mintha nem lenne holnap 😊89 komment 2 óra alatt
Pedig még eggyel kevesebbet is alszunk 😊
NB2
Amadeus
davemayer
1, engem bannoltak már innen alaptalanul
2, nem diszponálok admin joggal a fórumon.
Amadeus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
kérdés hogy a bálványotok meddig bírja EUs pénz nélkül, a dübörgő magyar gazdasággal, Európa motorja vagy mi a fene lennénk vagy nem? 😀Nem ismerem a szerződés ezen passzusait de nem hiszem hogy ne lenne korlatozva a kifizetés lehetseges ideje. Csak most kitolják a fizetést a lehetséges határig, ez történik.oké valamikor ki kell fizetni és mire mész vele ha az a valamikor 5-10-20 év múlva lesz?Olyan nincs hogy mi ne hívjunk le olyan pénzeket ami nekünk szerződés szerint jár. Olyan van, hogy szandékosan visszatartják, de hogy sosem fizessék ki az nem lehetséges.nem bagatellizáltam el, csak összehasonlítottam hogy abban is olyan biztosak voltak egyesek, aztán mégis megtörtént nem?Egyszer ne bagatelizálnátok el, egyszer...meg hát ugye a hülye is tudta ogy Oroszország nem támadja meg Ukajnát.A Brexitet se hitte el senki, amíg meg nem történt...Ugyanmár, te tenyleg elhiszed hogy valós fenyegetés a kizárása Mo-nak a nato-ból vagy az unióból?nem csak a légtérzár ügy, sok kicsi apró akadályoztatás amivel a NATO/EU ügymenetet akadályozza, hátráltatjaÉs te egy légtérzár miatt elhiszed hogy kibasznak minket? Mekkora naivitás kell ehhez vajon? Pláne most, ha kibasznának minket odadobnának az oroszoknak, egy új ukrajnai helyzetet előteremtve. Nem hülyék ám.de épp ez az, hogy kibasznak bennünket a NATO-ból, mert nem vagyunk szövetségesek és akkor már rögtön nem NATO kontra NATO lesz, hanem NATO kontra senkidave!Ez egy valós helyzet szted? Egy román vs magyar vagy egy szlovák vs magyar háború, úgy hogy mindenki nato tag? Mivan? Komolytalan felvetés.
Lehet itt lavírozgatni, hogy mi nem keveredünk bele, de akkor azt mondhatják a többiek, hogy nem segítesz, nem vagy a szövetségesünk, akkor kirakunk a picsába innen. És akkor ha véletlenül megindulnak a szlovákok vagy a románok, vagy a szerbek és kiabálunk, akkor majd azt mondják, miért segítsünk, te sem segítettél nekünk, így jártál. Akkor vajon mi lesz? Én sem értek mindennel egyet a NATO/EU szövetséggel, de sajnos ha nem akarsz magadnak rosszat oda kell tartoznod.
NB2
A szerbekre nem reagálok mert az lényegi szempontból ugyanaz mintha az oroszok jönnének. Barmilyen külső tamadas egy nato orszag ellen egy tamadó vs nato harcot eredményezne, ezért talalták ki. Abban a pillanatban hogy egy nato tagot magára hagyna a szervezet, a saját létét kockáztatná. Ez is komolytalan felvetés.
Abban egyetértek hogy ez a lavirozas nem néz ki jól, de amíg olyan szituációkban mondanak ellent a sodornak ami lényegtelen (légtérzár, fegyverszállítás) vagy nem egyedül teszik (gáz szankciók) nem hiszem hogy maradandó károkat okozna. Ez nem fenyegeti sem a nato sem az eu-s tagságunkat.
davemayer
NB2
davemayer
NB2
davemayer
empty taxi
eaglesmcnabb
davemayer
Amúgy az lehet hogy nem valós fenyegetés, hogy kibasznak mondjuk az euból, de az hogy nem tudunk lehívni oylan pénzeket amit mindenki más meg igen, az sajnos igen, meg volt is rá példa. Annak a levét meg mi isszuk meg. Nem csak úgy lehet szankcionálni valakit hogy kibaszol valahonnan.
eaglesmcnabb
davemayer
másik kérdés hogy ami szerződés szerint jár - ahogy fogalmaztál - azért általában eleget kell tenni bizonyos feltételeknek és bár elhiszem hogy neked ez fáj de ez nem ovi erős oldala
Cuchulain82
davemayer
csak ki ne derüljön hogy a brüsszeli pénz nélkül éhen döglünk
több mint 4 éve
Igen, ez pont ugyanaz a helyzet.nem vagyok szakértő, nem értek hozzá ugyanúgy mint Sobri a gázhoz, úgyhogy segíts. Mégis meddig?Visszatartják. Gondolom a terv az volt hogy a valasztás utan a balos kormany kapja meg, meglatjuk bejön-e.hogy ne lenne, most is van. vagy ez most kivétel?Olyan nincs hogy mi ne hívjunk le olyan pénzeket ami nekünk szerződés szerint jár. Olyan van, hogy szandékosan visszatartják, de hogy sosem fizessék ki az nem lehetséges.nem bagatellizáltam el, csak összehasonlítottam hogy abban is olyan biztosak voltak egyesek, aztán mégis megtörtént nem?Egyszer ne bagatelizálnátok el, egyszer...meg hát ugye a hülye is tudta ogy Oroszország nem támadja meg Ukajnát.A Brexitet se hitte el senki, amíg meg nem történt...Ugyanmár, te tenyleg elhiszed hogy valós fenyegetés a kizárása Mo-nak a nato-ból vagy az unióból?nem csak a légtérzár ügy, sok kicsi apró akadályoztatás amivel a NATO/EU ügymenetet akadályozza, hátráltatjaÉs te egy légtérzár miatt elhiszed hogy kibasznak minket? Mekkora naivitás kell ehhez vajon? Pláne most, ha kibasznának minket odadobnának az oroszoknak, egy új ukrajnai helyzetet előteremtve. Nem hülyék ám.de épp ez az, hogy kibasznak bennünket a NATO-ból, mert nem vagyunk szövetségesek és akkor már rögtön nem NATO kontra NATO lesz, hanem NATO kontra senkidave!Ez egy valós helyzet szted? Egy román vs magyar vagy egy szlovák vs magyar háború, úgy hogy mindenki nato tag? Mivan? Komolytalan felvetés.
NB2
davemayer
NB2
davemayer
NB2
davemayer
empty taxi
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
"visszatartják" xD jó duma. KIkérem magamnak hogy nem adok a gyereknek zsebpénzt, adok én mindig, csak visszatartom xD
eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem értem miért nekem címzed.Ne tüntessetek el egy hétre és akkor ezt az adagot megkaptátok volna napi bontasban 😛Amúgy úgy pörögtök itt, mintha nem lenne holnap 😊89 komment 2 óra alatt
NB2
Amadeus
davemayer
1, engem bannoltak már innen alaptalanul
2, nem diszponálok admin joggal a fórumon.
több mint 4 éve
nem vagyok szakértő, nem értek hozzá ugyanúgy mint Sobri a gázhoz, úgyhogy segíts. Mégis meddig?Visszatartják. Gondolom a terv az volt hogy a valasztás utan a balos kormany kapja meg, meglatjuk bejön-e.hogy ne lenne, most is van. vagy ez most kivétel?Olyan nincs hogy mi ne hívjunk le olyan pénzeket ami nekünk szerződés szerint jár. Olyan van, hogy szandékosan visszatartják, de hogy sosem fizessék ki az nem lehetséges.nem bagatellizáltam el, csak összehasonlítottam hogy abban is olyan biztosak voltak egyesek, aztán mégis megtörtént nem?Egyszer ne bagatelizálnátok el, egyszer...meg hát ugye a hülye is tudta ogy Oroszország nem támadja meg Ukajnát.A Brexitet se hitte el senki, amíg meg nem történt...Ugyanmár, te tenyleg elhiszed hogy valós fenyegetés a kizárása Mo-nak a nato-ból vagy az unióból?nem csak a légtérzár ügy, sok kicsi apró akadályoztatás amivel a NATO/EU ügymenetet akadályozza, hátráltatjaÉs te egy légtérzár miatt elhiszed hogy kibasznak minket? Mekkora naivitás kell ehhez vajon? Pláne most, ha kibasznának minket odadobnának az oroszoknak, egy új ukrajnai helyzetet előteremtve. Nem hülyék ám.de épp ez az, hogy kibasznak bennünket a NATO-ból, mert nem vagyunk szövetségesek és akkor már rögtön nem NATO kontra NATO lesz, hanem NATO kontra senkidave!Ez egy valós helyzet szted? Egy román vs magyar vagy egy szlovák vs magyar háború, úgy hogy mindenki nato tag? Mivan? Komolytalan felvetés.
NB2
davemayer
NB2
davemayer
NB2
davemayer
empty taxi
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ezt nem tagadta senki se, hogy nem ügyes.Igazság szerint most minden neki játszik sajnos...Ez tipikus lúzer pókeres duma, amikor a profi levágja, ő meg nyíg, hogy a másiknak nagyon megy a zsuga, ömlése van, meg mellette a szerencse.
Solymi
De arra nem gondol, hogy a másik tud valamit, amit ő nem.
Te gondoltál már arra, hogy Orbán, azon kívül, hogy egy geci, tolvaj, maffiózó, esetleg ügyes? Hogy ügyes abban amit csinál, és ezt úgy hívják, hogy politika? Vagy arra, hogy van hozzá esetleg érzéke?
Vagy csak a mákosguszti évek óta?
Végtére is ha már póker, akkor "ne kopogtass az akváriumon"...
Sobri Jóska
Ezt is kiveséztük már, hogy a lehetőségeit és a hatalmát erre herdálta el, ezért egy geci féreg.
Azt meg ne mondd, hogy mindenre tud számítani...maximum próbál alkalmazkodni ezekhez a helyzetekhez, amiben jó, még ha most az EU-ban nem áll jó pozícióban vagy ha ezután nem is fog.
Biztos felmérte ennek a negatív hatásait, de szimplán csak az is lehet, hogy ez a mostani helyzet csak felgyorsította és hirtelenebbé, durvábbá tette azt a folyamatot amit eddig csinált.
Pókeres hasonlattal élve, lassan ideje lesz terítenie a lapokat, mert már nem sokáig tud blöffölni.
több mint 4 éve
Ne tüntessetek el egy hétre és akkor ezt az adagot megkaptátok volna napi bontasban 😛Amúgy úgy pörögtök itt, mintha nem lenne holnap 😊89 komment 2 óra alatt
NB2
Amadeus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Amúgy úgy pörögtök itt, mintha nem lenne holnap 😊89 komment 2 óra alatt
NB2
több mint 4 éve
Ezt ha valaki el ismerni, nagyon halkan teszi.Igazság szerint most minden neki játszik sajnos...Ez tipikus lúzer pókeres duma, amikor a profi levágja, ő meg nyíg, hogy a másiknak nagyon megy a zsuga, ömlése van, meg mellette a szerencse.
Solymi
Te gondoltál már arra, hogy Orbán, azon kívül, hogy egy geci, tolvaj, maffiózó, esetleg ügyes? Hogy ügyes abban amit csinál, és ezt úgy hívják, hogy politika? Vagy arra, hogy van hozzá esetleg érzéke?
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
MzP-nek halvány remény - és a Fidesznek komoly aggodalom - hogy a topik tetején kitűzöttnél sokkal rosszabb szavazatszámmal nyert előválasztást 😊 zsebben a 2/3?Sztem az kijelenthető hogy itt egy oldal felül van reprezentalva, (szvsz ebben mindenki egyetért) így pedig ez nem releváns.
MC12
Komolyra fordítva a szót: te csak ne adj nekik reményt, érteeeem?! 😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Én azt érzem álomvilágnak, hogy evidensnek vesszük, hogy a Nyugat mindent lenyel. Legyen NATO, legyen EU. EUban ha egyedül marad Vitya és meg a lengyelek is ellenünk lesznek, lesz para. NATO szempontból, meg mire vagyunk jók? Válsághelyzetben nem segítünk kérésre se. Ha esetleg Ukrajna mégis bekerül majd már utolsó ország se leszünk a keleti végen. Azért kerültünk be, hogy ne legyünk orosz fennhatóság ( igen túlzó de mindenki érti mire gondolom) mégis úgy viselkedünk.TocaÉn nem is értem, hogy miért a NATO-ból és EU-ból való kizárástól parázunk. Mintha nem lennének más opciói a nyugatnak.... Tessék megnézni mi történik most az oroszokkal. Nincsenek kizárva hivatalosan sem ENSZ-ből. sem BT-ből, és még a gáz is folyik. És, jó nekik?
Nekünk bőven elég az is, ha mondjuk a helyreállítási alapok csapját elzárják. Vagy lejjebb tekerik egy fokozattal. Valaki egy napja összeszedte, hogy évente mekkora nettő pénz beáramlást jelent az EU tagság. Az utóbbi években átlagosan évi nettő 1800-2000 milliárd forintnyit. Ebből sikerült kisebb tempóban növekednünk, mint bármelyik másik kelet-európai riválisunk. Ha elzáródik a csap, a seggünkön sem tudjuk befoltozni a lyukat... 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Igazság szerint most minden neki játszik sajnos...Ez tipikus lúzer pókeres duma, amikor a profi levágja, ő meg nyíg, hogy a másiknak nagyon megy a zsuga, ömlése van, meg mellette a szerencse.
Solymi
több mint 4 éve
Nem ismerem a szerződés ezen passzusait de nem hiszem hogy ne lenne korlatozva a kifizetés lehetseges ideje. Csak most kitolják a fizetést a lehetséges határig, ez történik.oké valamikor ki kell fizetni és mire mész vele ha az a valamikor 5-10-20 év múlva lesz?Olyan nincs hogy mi ne hívjunk le olyan pénzeket ami nekünk szerződés szerint jár. Olyan van, hogy szandékosan visszatartják, de hogy sosem fizessék ki az nem lehetséges.nem bagatellizáltam el, csak összehasonlítottam hogy abban is olyan biztosak voltak egyesek, aztán mégis megtörtént nem?Egyszer ne bagatelizálnátok el, egyszer...meg hát ugye a hülye is tudta ogy Oroszország nem támadja meg Ukajnát.A Brexitet se hitte el senki, amíg meg nem történt...Ugyanmár, te tenyleg elhiszed hogy valós fenyegetés a kizárása Mo-nak a nato-ból vagy az unióból?nem csak a légtérzár ügy, sok kicsi apró akadályoztatás amivel a NATO/EU ügymenetet akadályozza, hátráltatjaÉs te egy légtérzár miatt elhiszed hogy kibasznak minket? Mekkora naivitás kell ehhez vajon? Pláne most, ha kibasznának minket odadobnának az oroszoknak, egy új ukrajnai helyzetet előteremtve. Nem hülyék ám.de épp ez az, hogy kibasznak bennünket a NATO-ból, mert nem vagyunk szövetségesek és akkor már rögtön nem NATO kontra NATO lesz, hanem NATO kontra senkidave!Ez egy valós helyzet szted? Egy román vs magyar vagy egy szlovák vs magyar háború, úgy hogy mindenki nato tag? Mivan? Komolytalan felvetés.
NB2
davemayer
NB2
davemayer
NB2
davemayer
empty taxi
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
másik kérdés hogy ami szerződés szerint jár - ahogy fogalmaztál - azért általában eleget kell tenni bizonyos feltételeknek és bár elhiszem hogy neked ez fáj de ez nem ovi erős oldala
Cuchulain82
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
A helyzet az h Helyreállítási Alapnál még nincs olyan terv, amit aláírtak volna Brüsszelben, így kurvára nincs per pill jogalapja a követelésnek, ez ami megy jelenleg az az alkudás arról, hogy mi kerüljön be a szerződésbe...Az nem lehetséges hogy egy szerződés szerint járó összeget Mo ne kapjon meg. Olyan lehet hogy visszatartják amíg lehetséges, de ki kell hogy fizessék.igen, nem kapunk pénzt, olyat amit amúgy megkapnánk.EUban ha egyedül marad Vitya és meg a lengyelek is ellenünk lesznek, lesz para.Ok, tegyük fel hogy így van/lesz.
Toca
A lesz para alatt mit értessz? Meg tudod fogalmazni?
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
MzP-nek halvány remény - és a Fidesznek komoly aggodalom - hogy a topik tetején kitűzöttnél sokkal rosszabb szavazatszámmal nyert előválasztást 😊 zsebben a 2/3?
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Visszatartják. Gondolom a terv az volt hogy a valasztás utan a balos kormany kapja meg, meglatjuk bejön-e.hogy ne lenne, most is van. vagy ez most kivétel?Olyan nincs hogy mi ne hívjunk le olyan pénzeket ami nekünk szerződés szerint jár. Olyan van, hogy szandékosan visszatartják, de hogy sosem fizessék ki az nem lehetséges.nem bagatellizáltam el, csak összehasonlítottam hogy abban is olyan biztosak voltak egyesek, aztán mégis megtörtént nem?Egyszer ne bagatelizálnátok el, egyszer...meg hát ugye a hülye is tudta ogy Oroszország nem támadja meg Ukajnát.A Brexitet se hitte el senki, amíg meg nem történt...Ugyanmár, te tenyleg elhiszed hogy valós fenyegetés a kizárása Mo-nak a nato-ból vagy az unióból?nem csak a légtérzár ügy, sok kicsi apró akadályoztatás amivel a NATO/EU ügymenetet akadályozza, hátráltatjaÉs te egy légtérzár miatt elhiszed hogy kibasznak minket? Mekkora naivitás kell ehhez vajon? Pláne most, ha kibasznának minket odadobnának az oroszoknak, egy új ukrajnai helyzetet előteremtve. Nem hülyék ám.de épp ez az, hogy kibasznak bennünket a NATO-ból, mert nem vagyunk szövetségesek és akkor már rögtön nem NATO kontra NATO lesz, hanem NATO kontra senkidave!Ez egy valós helyzet szted? Egy román vs magyar vagy egy szlovák vs magyar háború, úgy hogy mindenki nato tag? Mivan? Komolytalan felvetés.
NB2
davemayer
NB2
davemayer
NB2
davemayer
empty taxi
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
oké valamikor ki kell fizetni és mire mész vele ha az a valamikor 5-10-20 év múlva lesz?Olyan nincs hogy mi ne hívjunk le olyan pénzeket ami nekünk szerződés szerint jár. Olyan van, hogy szandékosan visszatartják, de hogy sosem fizessék ki az nem lehetséges.nem bagatellizáltam el, csak összehasonlítottam hogy abban is olyan biztosak voltak egyesek, aztán mégis megtörtént nem?Egyszer ne bagatelizálnátok el, egyszer...meg hát ugye a hülye is tudta ogy Oroszország nem támadja meg Ukajnát.A Brexitet se hitte el senki, amíg meg nem történt...Ugyanmár, te tenyleg elhiszed hogy valós fenyegetés a kizárása Mo-nak a nato-ból vagy az unióból?nem csak a légtérzár ügy, sok kicsi apró akadályoztatás amivel a NATO/EU ügymenetet akadályozza, hátráltatjaÉs te egy légtérzár miatt elhiszed hogy kibasznak minket? Mekkora naivitás kell ehhez vajon? Pláne most, ha kibasznának minket odadobnának az oroszoknak, egy új ukrajnai helyzetet előteremtve. Nem hülyék ám.de épp ez az, hogy kibasznak bennünket a NATO-ból, mert nem vagyunk szövetségesek és akkor már rögtön nem NATO kontra NATO lesz, hanem NATO kontra senkidave!Ez egy valós helyzet szted? Egy román vs magyar vagy egy szlovák vs magyar háború, úgy hogy mindenki nato tag? Mivan? Komolytalan felvetés.
NB2
davemayer
NB2
davemayer
NB2
davemayer
empty taxi
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
több mint 4 éve
Az nem lehetséges hogy egy szerződés szerint járó összeget Mo ne kapjon meg. Olyan lehet hogy visszatartják amíg lehetséges, de ki kell hogy fizessék.igen, nem kapunk pénzt, olyat amit amúgy megkapnánk.EUban ha egyedül marad Vitya és meg a lengyelek is ellenünk lesznek, lesz para.Ok, tegyük fel hogy így van/lesz.
Toca
davemayer
eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
hogy ne lenne, most is van. vagy ez most kivétel?Olyan nincs hogy mi ne hívjunk le olyan pénzeket ami nekünk szerződés szerint jár. Olyan van, hogy szandékosan visszatartják, de hogy sosem fizessék ki az nem lehetséges.nem bagatellizáltam el, csak összehasonlítottam hogy abban is olyan biztosak voltak egyesek, aztán mégis megtörtént nem?Egyszer ne bagatelizálnátok el, egyszer...meg hát ugye a hülye is tudta ogy Oroszország nem támadja meg Ukajnát.A Brexitet se hitte el senki, amíg meg nem történt...Ugyanmár, te tenyleg elhiszed hogy valós fenyegetés a kizárása Mo-nak a nato-ból vagy az unióból?nem csak a légtérzár ügy, sok kicsi apró akadályoztatás amivel a NATO/EU ügymenetet akadályozza, hátráltatjaÉs te egy légtérzár miatt elhiszed hogy kibasznak minket? Mekkora naivitás kell ehhez vajon? Pláne most, ha kibasznának minket odadobnának az oroszoknak, egy új ukrajnai helyzetet előteremtve. Nem hülyék ám.de épp ez az, hogy kibasznak bennünket a NATO-ból, mert nem vagyunk szövetségesek és akkor már rögtön nem NATO kontra NATO lesz, hanem NATO kontra senkidave!Ez egy valós helyzet szted? Egy román vs magyar vagy egy szlovák vs magyar háború, úgy hogy mindenki nato tag? Mivan? Komolytalan felvetés.
NB2
davemayer
NB2
davemayer
NB2
davemayer
empty taxi
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
több mint 4 éve
Gazdasági döntéseknek lehetünk a rossz végén.EUban ha egyedül marad Vitya és meg a lengyelek is ellenünk lesznek, lesz para.Ok, tegyük fel hogy így van/lesz.
Toca
davemayer
több mint 4 éve
Pont ezt probálom itt érzékeltetni, de nem megy.Én azt érzem álomvilágnak, hogy evidensnek vesszük, hogy a Nyugat mindent lenyel. Legyen NATO, legyen EU.A Nyugat mindent lenyel, amíg nem sérülnek az érdekei.
EUban ha egyedül marad Vitya és meg a lengyelek is ellenünk lesznek, lesz para.
NATO szempontból, meg mire vagyunk jók?
Válsághelyzetben nem segítünk kérésre se.
Ha esetleg Ukrajna mégis bekerül majd már utolsó ország se leszünk a keleti végen.
Azért kerültünk be, hogy ne legyünk orosz fennhatóság ( igen túlzó de mindenki érti mire gondolom) mégis úgy viselkedünk.
Toca
És Orbán arra mindig gondosan vigyázott, hogy ne sérüljenek.
Ha majd egyszer sérülnek, akkor kiderül, hogy azt is lenyeli e.
De Orbán nem hülye, csak geci, így tudja hol a határ.
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
igen, nem kapunk pénzt, olyat amit amúgy megkapnánk.EUban ha egyedül marad Vitya és meg a lengyelek is ellenünk lesznek, lesz para.Ok, tegyük fel hogy így van/lesz.
Toca
davemayer
több mint 4 éve
Olyan nincs hogy mi ne hívjunk le olyan pénzeket ami nekünk szerződés szerint jár. Olyan van, hogy szandékosan visszatartják, de hogy sosem fizessék ki az nem lehetséges.nem bagatellizáltam el, csak összehasonlítottam hogy abban is olyan biztosak voltak egyesek, aztán mégis megtörtént nem?Egyszer ne bagatelizálnátok el, egyszer...meg hát ugye a hülye is tudta ogy Oroszország nem támadja meg Ukajnát.A Brexitet se hitte el senki, amíg meg nem történt...Ugyanmár, te tenyleg elhiszed hogy valós fenyegetés a kizárása Mo-nak a nato-ból vagy az unióból?nem csak a légtérzár ügy, sok kicsi apró akadályoztatás amivel a NATO/EU ügymenetet akadályozza, hátráltatjaÉs te egy légtérzár miatt elhiszed hogy kibasznak minket? Mekkora naivitás kell ehhez vajon? Pláne most, ha kibasznának minket odadobnának az oroszoknak, egy új ukrajnai helyzetet előteremtve. Nem hülyék ám.de épp ez az, hogy kibasznak bennünket a NATO-ból, mert nem vagyunk szövetségesek és akkor már rögtön nem NATO kontra NATO lesz, hanem NATO kontra senkidave!Ez egy valós helyzet szted? Egy román vs magyar vagy egy szlovák vs magyar háború, úgy hogy mindenki nato tag? Mivan? Komolytalan felvetés.
NB2
davemayer
NB2
davemayer
NB2
davemayer
empty taxi
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Amúgy az lehet hogy nem valós fenyegetés, hogy kibasznak mondjuk az euból, de az hogy nem tudunk lehívni oylan pénzeket amit mindenki más meg igen, az sajnos igen, meg volt is rá példa. Annak a levét meg mi isszuk meg. Nem csak úgy lehet szankcionálni valakit hogy kibaszol valahonnan.Annak a levét te iszod meg. Esetleg én. Vagy 9 millió másik magyar. Nem Orbán, nem a családja, nem a barátai, nem a szűk köre.
eaglesmcnabb
Akkor meg mit izguljon miatta?