Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése emailben!

Politika

67 feliratkozó

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 174 — beers & Packers
KariGeri szerint a 7. és a 8. kerületben is nyert a fideszes képviselő...szegeden is simán nyert a fidesz, csak Újpesten maradt a mandátum ellenzéki...
De javaslom az ellenzéknek, hogy továbbra se gondoljon nagy dolgokra...nem kell változtatni semmi, igaz Fletó?!
Klaci79Alispán
Néztem a számokat, brutálisan elpicsázták az ellenzéki jelölteket - már ahol indult ugye egyáltalán. Oké, hogy alacsony a részvétel de ez nem oka a vereségnek, hanem következménye annak ahogy politizálnak. És tegnap este meghallgattam egy ellenzéki ismerőstől, hogy nyár van, senkit nem érdekel a politika, ősszel ráérnek elkezdeni gondolkodni, hogy hogy is lesz ez az ep - önkori közös választás szűk két év múlva. És amugyis MC az infláció elvégzi a munkát a kormány népszerűségén, figyeljem csak meg. Hátbazzeg, oké.
báróMC12 titkos tanácsos
tény, hogy elvégzi azt a munkát, csak éppen az ellenzék semmit nem lesz képes profitálni belőle...
hiába van egy történelmi szinten is szar, tolvaj kormányunk, de az ellenzék felveszi velük a kesztyűt ...szép kilátások
Klaci79Alispán
Senki se foglalkozik már a kriplikkel. Úgy fognak elsüllyedni mint az SZDSZ vagy MDF. Az a néhány jó polgármester aki csinál is valamit helyen marad, mindenhol máshol jön egy NER betanitott beltenyészet.
FLZOLI
A VII. kerületet néztem, simán behúzta a fideszes kb. 46 százalékkal. Az összellenzéki jelölt csak 28-at kapott, a kétfarkú 13-at, a maradék megoszlott a többi induló között. A részvétel viszont tényleg nagyon alacsony volt, nem érte el a 18 százalékot.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 779 — farkas.l.zoltan@gmail.com
KariGeri szerint a 7. és a 8. kerületben is nyert a fideszes képviselő...szegeden is simán nyert a fidesz, csak Újpesten maradt a mandátum ellenzéki...
De javaslom az ellenzéknek, hogy továbbra se gondoljon nagy dolgokra...nem kell változtatni semmi, igaz Fletó?!
Klaci79Alispán
Néztem a számokat, brutálisan elpicsázták az ellenzéki jelölteket - már ahol indult ugye egyáltalán. Oké, hogy alacsony a részvétel de ez nem oka a vereségnek, hanem következménye annak ahogy politizálnak. És tegnap este meghallgattam egy ellenzéki ismerőstől, hogy nyár van, senkit nem érdekel a politika, ősszel ráérnek elkezdeni gondolkodni, hogy hogy is lesz ez az ep - önkori közös választás szűk két év múlva. És amugyis MC az infláció elvégzi a munkát a kormány népszerűségén, figyeljem csak meg. Hátbazzeg, oké.
báróMC12 titkos tanácsos
tény, hogy elvégzi azt a munkát, csak éppen az ellenzék semmit nem lesz képes profitálni belőle...
hiába van egy történelmi szinten is szar, tolvaj kormányunk, de az ellenzék felveszi velük a kesztyűt ...szép kilátások
Klaci79Alispán
Senki se foglalkozik már a kriplikkel. Úgy fognak elsüllyedni mint az SZDSZ vagy MDF. Az a néhány jó polgármester aki csinál is valamit helyen marad, mindenhol máshol jön egy NER betanitott beltenyészet.

több mint 4 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 235 — no es importante
Felveszi? Az ellenzék teljesen és végérvényesen leszalámizódott, fletó alternatívája a politikától való teljes elhatárolódás és a kivándorlás maradt, ez a gyönyörű

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 120
Klaci79Alispán
báróMC12 titkos tanácsos
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 631
Klaci79Alispán

“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 120
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 143
Off

Hahó èn vissza akarnèk vedleni "normális dandera" (a normális sokszor idèzőjelbe🤪) de nem engedi a rendszer 🥴😏🙂☺️
dande2
A tisztelt nemes urak most már méltóztassanak megmaradni a flinces-flancos neveiknél, a rövid, érthető és könnyen beazonosítható nevek használata pedig maradjon a pórnép privilégiuma.
Kampman
Kèső az egyik pórnèp nevemet elfogadta, így èn lèmondtam ès maradèk ki mindig is voltam: ember az ömbertelensègben ☺️😏😉
dande2
Nekem pl. sikerült 🤗
nagir
Ahoj, Poplaček
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 702 — Bla, bla, bla
Off

Hahó èn vissza akarnèk vedleni "normális dandera" (a normális sokszor idèzőjelbe🤪) de nem engedi a rendszer 🥴😏🙂☺️
dande2
A tisztelt nemes urak most már méltóztassanak megmaradni a flinces-flancos neveiknél, a rövid, érthető és könnyen beazonosítható nevek használata pedig maradjon a pórnép privilégiuma.
Kampman
Kèső az egyik pórnèp nevemet elfogadta, így èn lèmondtam ès maradèk ki mindig is voltam: ember az ömbertelensègben ☺️😏😉
dande2
Nekem pl. sikerült 🤗

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 204 — The Mathematician
 www.facebook.com/events/1033464187374148/?ref=newsfeed

nah a lényeg meglesz! 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 758 — Így remélem megfelelek nektek.....
Off

dande2
Kampman
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 971
Off

dande2
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 758 — Így remélem megfelelek nektek.....
Off

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 608 — Lucas Scott
Mondjuk ha Orbán Balázs Vitya egyik vezető tanácsadója Brüsszelben akkor nagy szarban vagyunk. 😀
Toca Őrgróf
állitólag valami kurva nagy stratégiai gondolkodó meg zseni.
Kegyelmes Amadeus
Mit mondott már?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Na ez vajon megjelenik majd az origón?
 m.hvg.hu/itthon/20220625_wizz_air_parizs_budapest_jarattorles

Amúgy maga a tájékoztatás hiánya a repülőtéren nem kifejezetten a légitársaság, hanem alapvetően a handling cég problémája, de a wizzair attitűdje is egészen szánalmas

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 204 — The Mathematician
Mondjuk ha Orbán Balázs Vitya egyik vezető tanácsadója Brüsszelben akkor nagy szarban vagyunk. 😀
Toca Őrgróf
Kegyelmes Amadeus
mint marci?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 424 — Keep pounding
Amugy most kinek kell hinni, Orbán Balázsnak vagy Navracsicsnak?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 983
Toca Őrgróf
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 910 — Vikings fan
több mint 4 éve
Válasz a Gerencsér interjúra:  24.hu/tudomany/2022/06/25/gelencser-andras-interju-reakcio-eghajlatvaltozas-nyersanyaghiany-klimakatasztrofa/
Alispán Gyurma P.
Pár napja a Szkeptikus Társaság is reagált (ez se rövid):
 szkeptikus.blog.hu/2022/06/20/osszeomlik_a_civilizacionk
nagylaza, főpohárnok
Ja, nem volt még időm rá.

Amennyi lejött: igazam van 😂
Alispán Gyurma P.
Persze, ez nem is volt kérdés.😊
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 194 — zászló zászló szív
Válasz a Gerencsér interjúra:  24.hu/tudomany/2022/06/25/gelencser-andras-interju-reakcio-eghajlatvaltozas-nyersanyaghiany-klimakatasztrofa/
Alispán Gyurma P.
nagylaza, főpohárnok
Ja, nem volt még időm rá.

Amennyi lejött: igazam van 😂

több mint 4 éve
Alispán Gyurma P.
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 194 — zászló zászló szív

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 992
1993 Díszmagyar.
Ebből is kiderül mekkora egy zseni volt a HOFI.
Minden egyes szava ül, megjósolta ezt az egészet konkrétan 30 éve mikor a Horthy újra temetès lement.
‘A sok magánember állami autóval’
A kacagány vagy RÖHöGÉNY ami már akkor kurva molyszagú volt. a cselédség, vagy mikor a kishortyt’ idézve reménykedett hogy nem az időt állítjuk vissza, csak az órát.
és stb meg stb.
Lehet szeretni, lehet nem kedvelni, de hogy valahogyan neki gyakorlatilag minden mondata mindig jól öregszik az nem véletlen.

{nem tudom sajnos bemásolni telefonról a linket, de elérhető}

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 22 002
No, megindult a lejáratás:
 www.origo.hu/nagyvilag/20220624-ryanair-halaleset-ketgyermekes-anya-defibrillator.html
NB2 a király
Annyira sablonos
Kegyelmes Amadeus
És már az első mondatot sem sikerült rendesen leírni. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
 m.hvg.hu/itthon/20220624_budapesti_parkolasi_rendszer

A három órás időkorlát kifejezetten okos dolog lenne, de a mobilparkolás idejében igazából csak extra pénzlehúzás

Ja és persze pl a 11. ker nincs teljesen a térképen, mert ott külön szabályozás lesz...

Szerkesztette: r.baggio

---