NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
KATA meg korlátozva alanyi oldalon, nem?Az EVA-t vezetik ki!Varga nyilatkozta pár napja, hogy hogyan fog változni a KATA, EVA, szochó. Gondolom hamarosan jön a törvény hozzá.Most emelték 12M-ra a határt. Jó, nem most, hanem tavaly. De nem értem akkor mi a kivezetés lényege. Így még népszerűbbé teszik.Lehet integetni neki, fokozatosan vezetik ki.Mi van a KATA-val?Ok de ezek tényleg ennyire hülyék, nincs fontosabb dolguk....?:Ugye meanwhile szocho, eva, kata meg korlátozásokra kerül itt nagyban, 3% felett az áht hiány, de a szájbakúrt rb air race a probléma. LMP. (lehet menni a picsába)
index.hu/belfold/2018/06/23/az_lmp_feljelenti_a_red_bull_air_race_miatt_a_fovarosi_vezetest/
dande
Amadeus
Lecsó
Amadeus
Vagy pont ez a lényege?
Tudsz adni valami linket az infóról? Vagy olvasgassak költségvetési törvényt?
Lecsó
Amadeus
Fattyu
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Az EVA-t vezetik ki!Varga nyilatkozta pár napja, hogy hogyan fog változni a KATA, EVA, szochó. Gondolom hamarosan jön a törvény hozzá.Most emelték 12M-ra a határt. Jó, nem most, hanem tavaly. De nem értem akkor mi a kivezetés lényege. Így még népszerűbbé teszik.Lehet integetni neki, fokozatosan vezetik ki.Mi van a KATA-val?Ok de ezek tényleg ennyire hülyék, nincs fontosabb dolguk....?:Ugye meanwhile szocho, eva, kata meg korlátozásokra kerül itt nagyban, 3% felett az áht hiány, de a szájbakúrt rb air race a probléma. LMP. (lehet menni a picsába)
index.hu/belfold/2018/06/23/az_lmp_feljelenti_a_red_bull_air_race_miatt_a_fovarosi_vezetest/
dande
Amadeus
Lecsó
Amadeus
Vagy pont ez a lényege?
Lecsó
Amadeus
több mint 6 éve
my bad, valóban légtér, több dolog is kavargott a fejemben, de sebaj, majd zsargont újítunk 😊Ugyan már, ez csak tipikus tünete a szar sem elég büdös mentalitásnak, ami ma Mo-t jellemzi. Aki reptér mellett lakik, azt a repülőtér zavarja, aki vasút mellett, azt a vonat, stb. Mindenkit zavar minden, mert utálni valakit vagy valamit az jó. Az magyar. Itt vidéken a fórumok tele vannak a miért ugat a kutya, miért kukorékol a kakas, és miért nyerít a ló topikokkal. De ezt most szó szerint kell érteni.Pöstiek! Tényleg ennyire zavaró volt az air race?én mondjuk bevallottan repülőbuzi vagyok, viszont a várakozó reptért az nagyjából pont a mi környékünkön jelölték ki (Gellért hegytől délre, Lágymányos és a Móricz környéke).
NB2
viszont azt is megértem, ha valakit zavar, kisgyerekek között is nyilván az egyik tud aludni emellett, a másik nem, némelyik öreg meg lehet, hogy sokkot kap, mert amikor utoljára hallott ilyet élesben, akkor éppen háború volt.
harmadrészt ha ez kényelmetlen, akkor szeretnék mindenkit hangsúlyosan megkérdni, hogy budapesti olimpiát még gondolati szinten se vessünk fel, mert ez ahhoz képest egy flashmob.
slowmotion
Amikor a cucilizmusban meg minden nap volt 1-2 hangrobbanás, mert az oroszok szartak rá kinek mi tetszik meg mi nem, akkor mindenki tojt az egészre.
Az amúgy nem várakozó reptér, hanem max várakozó LÉGTÉR.
Lecsó
több mint 6 éve
Lecsó
3 116
Tudsz erről dobni valami linket, mert esküszöm hogy keresem, de nem találok sehol releváns infót.Varga nyilatkozta pár napja, hogy hogyan fog változni a KATA, EVA, szochó. Gondolom hamarosan jön a törvény hozzá.Most emelték 12M-ra a határt. Jó, nem most, hanem tavaly. De nem értem akkor mi a kivezetés lényege. Így még népszerűbbé teszik.Lehet integetni neki, fokozatosan vezetik ki.Mi van a KATA-val?Ok de ezek tényleg ennyire hülyék, nincs fontosabb dolguk....?:Ugye meanwhile szocho, eva, kata meg korlátozásokra kerül itt nagyban, 3% felett az áht hiány, de a szájbakúrt rb air race a probléma. LMP. (lehet menni a picsába)
dande
Amadeus
Lecsó
Amadeus
Vagy pont ez a lényege?
Lecsó
Amadeus
több mint 6 éve
Lecsó
3 116
Ugyan már, ez csak tipikus tünete a szar sem elég büdös mentalitásnak, ami ma Mo-t jellemzi. Aki reptér mellett lakik, azt a repülőtér zavarja, aki vasút mellett, azt a vonat, stb. Mindenkit zavar minden, mert utálni valakit vagy valamit az jó. Az magyar. Itt vidéken a fórumok tele vannak a miért ugat a kutya, miért kukorékol a kakas, és miért nyerít a ló topikokkal. De ezt most szó szerint kell érteni.Pöstiek! Tényleg ennyire zavaró volt az air race?én mondjuk bevallottan repülőbuzi vagyok, viszont a várakozó reptért az nagyjából pont a mi környékünkön jelölték ki (Gellért hegytől délre, Lágymányos és a Móricz környéke).
NB2
viszont azt is megértem, ha valakit zavar, kisgyerekek között is nyilván az egyik tud aludni emellett, a másik nem, némelyik öreg meg lehet, hogy sokkot kap, mert amikor utoljára hallott ilyet élesben, akkor éppen háború volt.
harmadrészt ha ez kényelmetlen, akkor szeretnék mindenkit hangsúlyosan megkérdni, hogy budapesti olimpiát még gondolati szinten se vessünk fel, mert ez ahhoz képest egy flashmob.
slowmotion
Amikor a cucilizmusban meg minden nap volt 1-2 hangrobbanás, mert az oroszok szartak rá kinek mi tetszik meg mi nem, akkor mindenki tojt az egészre.
Az amúgy nem várakozó reptér, hanem max várakozó LÉGTÉR.
több mint 6 éve
Értsd meg, hogy nem lehet a közéletbe témát bevezetni, ugyanis nincs hozzá felület. A kormánypárt vezérli a sajtó 80%-át, ott az megy, amit Rogán meg Habony kitalál, a maradék 20%-on pedig a mikor lesz összefogás c. bohócműsor megy.gondolkodom, hogy melyik szánalmasabb: 5% áfakulcs minden alapvető élelmiszerre a jelenlegi adórendszerben, vagy az utolsó linkelt marhaság.Látom ám hogy direkt adod a hülyét, de játsszunk trollosat.Eredetileg hírt írtál, nem közleményt.OMG populistázzál nekem, te rezsicsökkentés és stop világegyetem rajongó. A piacot és a kapitalizmust figyelmen kívül hagyó? Részben LOL, inkább a tőke szempontjait figyelmen kívül hagyó, másrészt annál jobb.lehetmas.hu/gazdasag/afacsokkentes/az-lmp-az-alapveto-elelmiszerek-afakulcsanak-csokkenteset-javasolja/Menő ez a tudatlan fröcsögés.Ok de ezek tényleg ennyire hülyék, nincs fontosabb dolguk....?:Ugye meanwhile szocho, eva, kata meg korlátozásokra kerül itt nagyban, 3% felett az áht hiány, de a szájbakúrt rb air race a probléma. LMP. (lehet menni a picsába)
dande
Amadeus
lehetmas.hu/gazdasag/afacsokkentes/az-lmp-az-alapveto-elelmiszerek-afakulcsanak-csokkenteset-javasolja/
lehetmas.hu/letelepedesi-kotvenyek/demeter-marta-folytatjuk-harcot-letelepedesi-kotvenyek-ugyeben/
lehetmas.hu/3-as-metro/valoban-hibas-metrokocsikat-vasaroltunk-felujitas-cimen-2/
lehetmas.hu/uncategorized/torvenyben-biztositanank-hitelkarosultaknak-az-elsetalas-jogat/
Mind heti hír.
MacPhisto
Elolvastam: megvalósíthatatlan populista javaslat, a parlament sose szavazza meg.
lehetmas.hu/letelepedesi-kotvenyek/demeter-marta-folytatjuk-harcot-letelepedesi-kotvenyek-ugyeben/
Elolvastam: Benne rengeteg valótlan bizonyítatlan állítás, vélelmezés (pl:
- A kormány 18 milliárdos veszteséget okozott a magyar adófizetőknek,
- politikusaink, a felállított árnyékbizottság és az újságírók munkája olyan nyomást helyezett a kormányra, hogy az vállalhatatlanná tette számukra a konstrukció fenntartását,
- A Fidesz beismerte, hogy a kötvénybiznisz óriási biztonsági kockázatot jelentett, és nagyon komoly veszteséget okozott a magyar államnak,
- 5 év alatt 20 ezer embernek adtak érdemi biztonsági ellenőrzés nélkül élethosszig tartó letelepedési engedélyt, stb.), negatív sugalmazás, valamint idealista populizmus. Ez szakmailag nem is hír, sima ellenzéki propaganda.
lehetmas.hu/3-as-metro/valoban-hibas-metrokocsikat-vasaroltunk-felujitas-cimen-2/
Elolvastam: sima clickbait cím, benne kérdőjellel, amire a cikket végigolvasva nem kapunk választ, tele kormányzatellenes megalapozatlan állításokkal. Szintén nem hír.
lehetmas.hu/uncategorized/torvenyben-biztositanank-hitelkarosultaknak-az-elsetalas-jogat/
Elolvastam: semmi új nincs az egyébként abszurd, populista, a piacot és a kapitalizmust teljesen figyelmen kívül hagyó javaslatban, amit így szintén nem fog a parlament sose megszavazni.
Tényleg igaz, hogy Lehetünk Mind Pöcsök.
Sobri Jóska
Kritika egy ellenzéki közleményre: kormányellenes 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 istenem, haladjunk.
MacPhisto
Egy közlemény természetesen bármilyen lehet, de egy hír, ha korrekt es szakmailag valóban hír akar lenni, akkor nem tartalmazhat véleményt, minősítést, állásfoglalást.
Egy hír nem lehet se kormányellenes, se kormánypárti.
A hír minősítésmentes objektív tényállítás.
Bocs, hogy a tudatlan fröcsögést helyreigazítom.
Kérdés: egy ellenzéki közleménynek alapfeltétele, hogy kormányellenes legyen? Valami árnyaltabb nem lehet?
Mondjuk, hogy “hasznos ez a kerítés, de fontos a megfelelő bánásmód és törődés a legitim menekültekkel” vagy “fasza ez a Liget-projekt, hasznos lesz, de figyelmesebben kéne a fákat kivagdosni, átültetni közben”?
Egy kormány csak és kizárólag rossz, kritizálandó lehet bármit is tesz, az ellenzék felöl nézve?
Sobri Jóska
Amadeus azt kérte számon, hogy miért lényegtelen dolgokkal foglalkozik az ellenzék. Amire beraktam neki pár linket, hogy lássa, az állítása nem igaz.
Mivel nem vagy teljesen hülye, csak eljátszod, gondolom fel bírod fogni, hogy egy ellenzéki párt domainjén nem HÍREK vannak annak sajtószakmai értelmében.
Kérdés: a Fidesz az eeemútnyócévben hány ellenzéki módosítót fogadott be? ne keresgélj. NULLÁT. Sem ellentmondást, sem kritikát nem tűrnek. Az ellenzéki javaslatok nem is ennek a szar mamelukbandának szólnak, inkább kifelé, a választóknak.
MacPhisto
A fidesz sosem fog elfogadni semmilyen ellenzéki javaslatot, úgy egyébként. A hatalomgyakorlási technikájuk alapja kiszorítani mindenkit a döntéshozatalból és a nyilvánosságból, egyfajta területfoglalós játék módjára. Fölösleges ezen pörögnöd, hogy geci fidesz.
Ellenben be lehetne vezetni a közéletbe érdemi témákat, ami körül lehetne értelmes diskurzus. Ez az 5% áfás dolog kb a cigánybűnözés és az bözsi utalvány szintje. Örömmel vettem volna például egy 100 oldalas kivonatot arról, hogy az LMP hogyan tervezi a tb-rendszert megreformálni, példának okáért, de ehelyett kaptam egy orbántakarodjot összefogás nélkül áprilisban.
érted, hogy hol a probléma?
Amadeus
Az ilyenek ütik át az ingerszintet, mint a Red Bull.
azonnali.hu/cikk/20180612_mindenki-hulye-csak-az-ellenzeki-sajto-helikopter?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201806
Szerinted átütötte a MET-ügy? azt sem tudják mi az és mennyi pénz ment ott el, pedig a kb. 100 milliárd forint az hány tocsik is?
444.hu/2016/10/19/a-met-elvesztette-a-szel-bernadett-ellen-jo-hirnev-megsertese-miatt-inditott-pert
Szerinted átütötte a "szabadságharcos" kormány által a multiknak nyújtott támogatások ügye? szintén 100 milliárdos tétel. TAO-ban mondjuk visszaadták a Puskásnak.
index.hu/gazdasag/2017/04/26/ngm_kuria_stratergiai_partner_adokedvezmeny/
Segítek amúgy, jó?
lehetmas.hu/wp-content/uploads/2018/02/Va%cc%81laszta%cc%81si_program_2018.pdf
nezopontintezet.hu/files/2012/03/V%C3%A1laszt%C3%A1si-program-2014.pdf
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
gondolkodom, hogy melyik szánalmasabb: 5% áfakulcs minden alapvető élelmiszerre a jelenlegi adórendszerben, vagy az utolsó linkelt marhaság.Látom ám hogy direkt adod a hülyét, de játsszunk trollosat.Eredetileg hírt írtál, nem közleményt.OMG populistázzál nekem, te rezsicsökkentés és stop világegyetem rajongó. A piacot és a kapitalizmust figyelmen kívül hagyó? Részben LOL, inkább a tőke szempontjait figyelmen kívül hagyó, másrészt annál jobb.lehetmas.hu/gazdasag/afacsokkentes/az-lmp-az-alapveto-elelmiszerek-afakulcsanak-csokkenteset-javasolja/Menő ez a tudatlan fröcsögés.Ok de ezek tényleg ennyire hülyék, nincs fontosabb dolguk....?:Ugye meanwhile szocho, eva, kata meg korlátozásokra kerül itt nagyban, 3% felett az áht hiány, de a szájbakúrt rb air race a probléma. LMP. (lehet menni a picsába)
dande
Amadeus
lehetmas.hu/gazdasag/afacsokkentes/az-lmp-az-alapveto-elelmiszerek-afakulcsanak-csokkenteset-javasolja/
Mind heti hír.
MacPhisto
Elolvastam: megvalósíthatatlan populista javaslat, a parlament sose szavazza meg.
- politikusaink, a felállított árnyékbizottság és az újságírók munkája olyan nyomást helyezett a kormányra, hogy az vállalhatatlanná tette számukra a konstrukció fenntartását,
- A Fidesz beismerte, hogy a kötvénybiznisz óriási biztonsági kockázatot jelentett, és nagyon komoly veszteséget okozott a magyar államnak,
- 5 év alatt 20 ezer embernek adtak érdemi biztonsági ellenőrzés nélkül élethosszig tartó letelepedési engedélyt, stb.), negatív sugalmazás, valamint idealista populizmus. Ez szakmailag nem is hír, sima ellenzéki propaganda.
Elolvastam: sima clickbait cím, benne kérdőjellel, amire a cikket végigolvasva nem kapunk választ, tele kormányzatellenes megalapozatlan állításokkal. Szintén nem hír.
Elolvastam: semmi új nincs az egyébként abszurd, populista, a piacot és a kapitalizmust teljesen figyelmen kívül hagyó javaslatban, amit így szintén nem fog a parlament sose megszavazni.
Sobri Jóska
Kritika egy ellenzéki közleményre: kormányellenes 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 istenem, haladjunk.
MacPhisto
Egy közlemény természetesen bármilyen lehet, de egy hír, ha korrekt es szakmailag valóban hír akar lenni, akkor nem tartalmazhat véleményt, minősítést, állásfoglalást.
Kérdés: egy ellenzéki közleménynek alapfeltétele, hogy kormányellenes legyen? Valami árnyaltabb nem lehet?
Mondjuk, hogy “hasznos ez a kerítés, de fontos a megfelelő bánásmód és törődés a legitim menekültekkel” vagy “fasza ez a Liget-projekt, hasznos lesz, de figyelmesebben kéne a fákat kivagdosni, átültetni közben”?
Egy kormány csak és kizárólag rossz, kritizálandó lehet bármit is tesz, az ellenzék felöl nézve?
Sobri Jóska
Amadeus azt kérte számon, hogy miért lényegtelen dolgokkal foglalkozik az ellenzék. Amire beraktam neki pár linket, hogy lássa, az állítása nem igaz.
Mivel nem vagy teljesen hülye, csak eljátszod, gondolom fel bírod fogni, hogy egy ellenzéki párt domainjén nem HÍREK vannak annak sajtószakmai értelmében.
Kérdés: a Fidesz az eeemútnyócévben hány ellenzéki módosítót fogadott be? ne keresgélj. NULLÁT. Sem ellentmondást, sem kritikát nem tűrnek. Az ellenzéki javaslatok nem is ennek a szar mamelukbandának szólnak, inkább kifelé, a választóknak.
MacPhisto
A fidesz sosem fog elfogadni semmilyen ellenzéki javaslatot, úgy egyébként. A hatalomgyakorlási technikájuk alapja kiszorítani mindenkit a döntéshozatalból és a nyilvánosságból, egyfajta területfoglalós játék módjára. Fölösleges ezen pörögnöd, hogy geci fidesz.
Ellenben be lehetne vezetni a közéletbe érdemi témákat, ami körül lehetne értelmes diskurzus. Ez az 5% áfás dolog kb a cigánybűnözés és az bözsi utalvány szintje. Örömmel vettem volna például egy 100 oldalas kivonatot arról, hogy az LMP hogyan tervezi a tb-rendszert megreformálni, példának okáért, de ehelyett kaptam egy orbántakarodjot összefogás nélkül áprilisban.
érted, hogy hol a probléma?
több mint 6 éve
TASZ, Helsinki: a taszos jogászok egy részét ismerem személyesen, emberileg és szakmailag is sokra tartom őket. Nem véletlen az sem, hogy egy kivételével egy sincs már az egyetemen. Bezony, egyikhez sem ragaszkodtak a közszereplés után. Egy olyan országban élsz, ahol közszférában azonnal kivégeznek egy ilyenért, és a magánszférában is megpróbálnak utánad nyúlni. Ezért fordul el a legtöbb kolléga ettől az egésztől. Magyar Gyuri bácsi meg már megteheti, hogy közszerepeljen és haknizzon Olgánál.Nos ez szuper, akkor meg is dőlt az állításod, hogy nincs jogász, akit elismer a szakma és vállal közéleti szerepet. Vállal, csak kibasszák érte.
Amadeus
több mint 6 éve
Látom ám hogy direkt adod a hülyét, de játsszunk trollosat.Eredetileg hírt írtál, nem közleményt.OMG populistázzál nekem, te rezsicsökkentés és stop világegyetem rajongó. A piacot és a kapitalizmust figyelmen kívül hagyó? Részben LOL, inkább a tőke szempontjait figyelmen kívül hagyó, másrészt annál jobb.lehetmas.hu/gazdasag/afacsokkentes/az-lmp-az-alapveto-elelmiszerek-afakulcsanak-csokkenteset-javasolja/Menő ez a tudatlan fröcsögés.Ok de ezek tényleg ennyire hülyék, nincs fontosabb dolguk....?:Ugye meanwhile szocho, eva, kata meg korlátozásokra kerül itt nagyban, 3% felett az áht hiány, de a szájbakúrt rb air race a probléma. LMP. (lehet menni a picsába)
dande
Amadeus
Mind heti hír.
MacPhisto
Sobri Jóska
MacPhisto
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Pöstiek! Tényleg ennyire zavaró volt az air race?én mondjuk bevallottan repülőbuzi vagyok, viszont a várakozó reptért az nagyjából pont a mi környékünkön jelölték ki (Gellért hegytől délre, Lágymányos és a Móricz környéke).
NB2
több mint 6 éve
még jó, hogy nem Monte Carlóban élünk, bár a Forma-1 nyilván mind a lezárás mértékében, mind a zajszintben elmarad ettőlPöstiek! Tényleg ennyire zavaró volt az air race?Én még péntek délután Balatonnak vettem az irányt. Kb Budafok fölött repkednek oda vissza a gépek a tököli reptér és a versenyhelyszín között. 4-5 percenként elrepül egy ilyen a házad fölött, az max annak élmény, akit ez érdekel. Sőt maga a belvárosban legalább látványos, amit csinálnak, de az oda-vissza úton még az sem játszik.
NB2
Én megértem, h ez sokakat zavar, akik nem tudják megoldani, h a hétvégéjüket lakásuktól távol töltsék. Ettől függetlenül nem is akarok az a házmester típus se lenni, aki tiltja/feljelentgeti az ilyeneket. Egyszerűen 3 napos versenyt mi lenne, ha lecsökkentenék 1-re? Vagy vmi kompromisszumos javaslatot már tudnék támogatni.
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Pöstiek! Tényleg ennyire zavaró volt az air race?Én még péntek délután Balatonnak vettem az irányt. Kb Budafok fölött repkednek oda vissza a gépek a tököli reptér és a versenyhelyszín között. 4-5 percenként elrepül egy ilyen a házad fölött, az max annak élmény, akit ez érdekel. Sőt maga a belvárosban legalább látványos, amit csinálnak, de az oda-vissza úton még az sem játszik.
NB2
Én megértem, h ez sokakat zavar, akik nem tudják megoldani, h a hétvégéjüket lakásuktól távol töltsék. Ettől függetlenül nem is akarok az a házmester típus se lenni, aki tiltja/feljelentgeti az ilyeneket. Egyszerűen 3 napos versenyt mi lenne, ha lecsökkentenék 1-re? Vagy vmi kompromisszumos javaslatot már tudnék támogatni.
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
Varga nyilatkozta pár napja, hogy hogyan fog változni a KATA, EVA, szochó. Gondolom hamarosan jön a törvény hozzá.Most emelték 12M-ra a határt. Jó, nem most, hanem tavaly. De nem értem akkor mi a kivezetés lényege. Így még népszerűbbé teszik.Lehet integetni neki, fokozatosan vezetik ki.Mi van a KATA-val?Ok de ezek tényleg ennyire hülyék, nincs fontosabb dolguk....?:Ugye meanwhile szocho, eva, kata meg korlátozásokra kerül itt nagyban, 3% felett az áht hiány, de a szájbakúrt rb air race a probléma. LMP. (lehet menni a picsába)
dande
Amadeus
Lecsó
Amadeus
Vagy pont ez a lényege?
Lecsó
több mint 6 éve
Lecsó
3 116
Most emelték 12M-ra a határt. Jó, nem most, hanem tavaly. De nem értem akkor mi a kivezetés lényege. Így még népszerűbbé teszik.Lehet integetni neki, fokozatosan vezetik ki.Mi van a KATA-val?Ok de ezek tényleg ennyire hülyék, nincs fontosabb dolguk....?:Ugye meanwhile szocho, eva, kata meg korlátozásokra kerül itt nagyban, 3% felett az áht hiány, de a szájbakúrt rb air race a probléma. LMP. (lehet menni a picsába)
dande
Amadeus
Lecsó
Amadeus
Vagy pont ez a lényege?
Szerkesztette: Lecsó
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
Lehet integetni neki, fokozatosan vezetik ki.Mi van a KATA-val?Ok de ezek tényleg ennyire hülyék, nincs fontosabb dolguk....?:Ugye meanwhile szocho, eva, kata meg korlátozásokra kerül itt nagyban, 3% felett az áht hiány, de a szájbakúrt rb air race a probléma. LMP. (lehet menni a picsába)
dande
Amadeus
Lecsó
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
TASZ, Helsinki: a taszos jogászok egy részét ismerem személyesen, emberileg és szakmailag is sokra tartom őket. Nem véletlen az sem, hogy egy kivételével egy sincs már az egyetemen. Bezony, egyikhez sem ragaszkodtak a közszereplés után. Egy olyan országban élsz, ahol közszférában azonnal kivégeznek egy ilyenért, és a magánszférában is megpróbálnak utánad nyúlni. Ezért fordul el a legtöbb kolléga ettől az egésztől. Magyar Gyuri bácsi meg már megteheti, hogy közszerepeljen és haknizzon Olgánál.OMG populistázzál nekem, te rezsicsökkentés és stop világegyetem rajongó. A piacot és a kapitalizmust figyelmen kívül hagyó? Részben LOL, inkább a tőke szempontjait figyelmen kívül hagyó, másrészt annál jobb.lehetmas.hu/gazdasag/afacsokkentes/az-lmp-az-alapveto-elelmiszerek-afakulcsanak-csokkenteset-javasolja/Menő ez a tudatlan fröcsögés.Ok de ezek tényleg ennyire hülyék, nincs fontosabb dolguk....?:Ugye meanwhile szocho, eva, kata meg korlátozásokra kerül itt nagyban, 3% felett az áht hiány, de a szájbakúrt rb air race a probléma. LMP. (lehet menni a picsába)
dande
Amadeus
Mind heti hír.
MacPhisto
Sobri Jóska
MacPhisto
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
Pöstiek! Tényleg ennyire zavaró volt az air race?Észre sem vettem, pedig 5 percre lakom a Duna partjától. Szokásos hülyeség megy. Tavaly még ki is néztem rá a Batyi térre, egész jó program szerintem.
NB2
több mint 6 éve
nem érted.Pont ettől érv.ez mondjuk Vityáék alatt nem érv.Érv, ha eleve olyan módosítót készít valaki, aminek nulla az esélye, hogy elfogadásra kerül.... a parlament sose szavazza meg.Na, emmán érv!
Sobri Jóska
Atari
Akkor abban bármilyen populista, megvalósíthatatlan agymenés lehet, ahogy volt is bennük, láthatóan.
Sobri Jóska
még ami nem az övék, de esetleg hasznos, azt is először leszavazzák, aztán módosítják (beletesznek két vesszőt meg egy gondolatjelet), majd megszavazzák a sajátjukként.
slowmotion
Vagyis vagy nem hasznos, vagy kijavítják a megvalósíthatatlan faszságokat benne.
Pont ahogy írtam.
Sobri Jóska
ha nincs benne megvalósíthatatlan faszság, hanem egy olyan javaslat, amire még Vitya is csak csettintene, hogy "ez pont olyan, amire én is gondoltam", még az sem megy át a szűrőn. nem az övék ugyanis, vagyis kommunikációs szempontból nem használható.
beletesznek két vesszőt meg pár gondolatjelet, megváltoztatják a betűtípust, és a sajátjukként csont nélkül elfogadják.
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=L8jF8C8TJ-0 zseniális
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Pöstiek! Tényleg ennyire zavaró volt az air race?
több mint 6 éve
Pont ettől érv.ez mondjuk Vityáék alatt nem érv.Érv, ha eleve olyan módosítót készít valaki, aminek nulla az esélye, hogy elfogadásra kerül.... a parlament sose szavazza meg.Na, emmán érv!
Sobri Jóska
Atari
Akkor abban bármilyen populista, megvalósíthatatlan agymenés lehet, ahogy volt is bennük, láthatóan.
Sobri Jóska
még ami nem az övék, de esetleg hasznos, azt is először leszavazzák, aztán módosítják (beletesznek két vesszőt meg egy gondolatjelet), majd megszavazzák a sajátjukként.
slowmotion
Vagyis vagy nem hasznos, vagy kijavítják a megvalósíthatatlan faszságokat benne.
Pont ahogy írtam.
több mint 6 éve
Eredetileg hírt írtál, nem közleményt.OMG populistázzál nekem, te rezsicsökkentés és stop világegyetem rajongó. A piacot és a kapitalizmust figyelmen kívül hagyó? Részben LOL, inkább a tőke szempontjait figyelmen kívül hagyó, másrészt annál jobb.lehetmas.hu/gazdasag/afacsokkentes/az-lmp-az-alapveto-elelmiszerek-afakulcsanak-csokkenteset-javasolja/Menő ez a tudatlan fröcsögés.Ok de ezek tényleg ennyire hülyék, nincs fontosabb dolguk....?:Ugye meanwhile szocho, eva, kata meg korlátozásokra kerül itt nagyban, 3% felett az áht hiány, de a szájbakúrt rb air race a probléma. LMP. (lehet menni a picsába)
dande
Amadeus
Mind heti hír.
MacPhisto
Sobri Jóska
MacPhisto
több mint 6 éve
ez mondjuk Vityáék alatt nem érv.Érv, ha eleve olyan módosítót készít valaki, aminek nulla az esélye, hogy elfogadásra kerül.... a parlament sose szavazza meg.Na, emmán érv!
Sobri Jóska
Atari
Sobri Jóska
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Érv, ha eleve olyan módosítót készít valaki, aminek nulla az esélye, hogy elfogadásra kerül.... a parlament sose szavazza meg.Na, emmán érv!
Sobri Jóska
Atari
több mint 6 éve
... a parlament sose szavazza meg.Na, emmán érv!
Sobri Jóska
"Itt?? ... Mindenki!"