NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
642
35
1:00
Politika
69 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerencsére azért légi forgalom bőven van most így is, nekünk ez a nyár pl extra szívás lesz, mert senki nem készült fel állományügyileg akkora dömpingre, mint ami a következő hetekben várható (nem jöttek be azok a jóslatok, hogy többé nem lehet filléres áron vásárolni majd fapadosra jegyeket)váratlan fordulat...Tárgyalásos módszer persze. Vagy kiszálltok most és jó pénzt kaptok vagy addig nem engedjük a légi forgalmat az országba amíg lóf@&ért fogjátok átadni.
Készek vagyunk visszavásárolni a ferihegyi repteret – Palkovics László a Vasárnapnak
vasarnap.hu/2021/06/06/palkovics-laszlo-repuloter/?fbclid=IwAR0InRre-kmoqAR6QbkHHkEv2MC9wWp2H0kjo8R2_6yvAEAZSky2A1lwvb4
ozibozi
samu09
De ettől a maffiakormánytól még számítok meredek húzásokra e téren is
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Na szóval ! Ennyit jelent, hogy Budapestet sikerült visszaszerezni ezektől. Konkrétan megtorpanásra kényszerítették a gőzhengert. Elérték hogy kínossá vált ez az egész ügy a bolsiknak-komcsiknak ( itt is, ott is.)
Ezt a kínai nyilatkozat tökéletesen tükrözi.
“Kína budapesti nagykövetsége szerint a szombati demonstráción hazugságok és hamis információk hangzottak el – reagált a tüntetésre az ázsiai ország külképviselete. Közleményükben úgy fogalmaznak: június 5-én téves megjegyzéseket tettek egyes budapesti politikusok a kínai–magyar baráti együttműködésről, megtámadták Kína politikai rendszerét és a kínai emberek által függetlenül választott fejlődési utat, továbbá Kína és Magyarország kölcsönös tiszteletét és egyenlő bánásmódját. “
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Igen várom én is a Fidesz kommünikét hasonló következtetéssel.Ja, mielőtt elfelejtem. Szerintem ez a nap híre:Ne ugassanak bele a komcsik abba, hogy mit csinálunk itthon.
Kína-ellenes erők hazugságairól ír a kínai követség a hétvégi budapesti tüntetés után
444.hu/2021/06/06/kina-ellenes-erok-hazugsagairol-ir-a-kinai-kovetseg-a-hetvegi-budapesti-tuntetes-utan
nagylaza
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ja, mielőtt elfelejtem. Szerintem ez a nap híre:Ne ugassanak bele a komcsik abba, hogy mit csinálunk itthon.
Kína-ellenes erők hazugságairól ír a kínai követség a hétvégi budapesti tüntetés után
444.hu/2021/06/06/kina-ellenes-erok-hazugsagairol-ir-a-kinai-kovetseg-a-hetvegi-budapesti-tuntetes-utan
nagylaza
több mint 4 éve
Ja, mielőtt elfelejtem. Szerintem ez a nap híre:Kína-ellenes erők hazugságairól ír a kínai követség a hétvégi budapesti tüntetés után
több mint 4 éve
Az Index ezért kellett nekik. Ránézésre maradt ellenzéki portál (sok tekintetben valóban az), de a "fontos üzeneteket" csont nélkül át tudják nyomni, amelyek így lényegesen hitelesebben hangzanak, mintha csak a Fideszben is lenézett seggnyaló médiában turbóznák a témát. Igen, lásd pl. a Kálomista-interjút.Egen, mindig jókat mosolygok a random megjelenő Főldművelésügyi minisztériumot dícsérő cikkeken vagy ahogy most tolják a Gyurcsány-filmet 😊 na meg a szintén random kormányzati szereplő interjú úgy hogy előtte 10 évig nem állt szoba velük senki 😊 ettől függetlenül valóban sokkal sokkal olvashatóbb mint az Origo - 888 - pesti srácok tengely.Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Index az egyetlen olvasható. Ki is lóg ott a megrendelés cikk
Tegnap felléptem az origóra, mert kíváncsi voltam a tüntetésről szóló tudósításra, de 3 bekezdésig bírtam, mert addig nem sok szó volt a témáról, több Gyurcsányról és Karácsonyról.
Szokol
Gyurma Pappa
MC12
több mint 4 éve
váratlan fordulat...Tárgyalásos módszer persze. Vagy kiszálltok most és jó pénzt kaptok vagy addig nem engedjük a légi forgalmat az országba amíg lóf@&ért fogjátok átadni.
Készek vagyunk visszavásárolni a ferihegyi repteret – Palkovics László a Vasárnapnak
vasarnap.hu/2021/06/06/palkovics-laszlo-repuloter/?fbclid=IwAR0InRre-kmoqAR6QbkHHkEv2MC9wWp2H0kjo8R2_6yvAEAZSky2A1lwvb4
ozibozi
több mint 4 éve
Egen, mindig jókat mosolygok a random megjelenő Főldművelésügyi minisztériumot dícsérő cikkeken vagy ahogy most tolják a Gyurcsány-filmet 😊 na meg a szintén random kormányzati szereplő interjú úgy hogy előtte 10 évig nem állt szoba velük senki 😊 ettől függetlenül valóban sokkal sokkal olvashatóbb mint az Origo - 888 - pesti srácok tengely.Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Index az egyetlen olvasható. Ki is lóg ott a megrendelés cikk
Tegnap felléptem az origóra, mert kíváncsi voltam a tüntetésről szóló tudósításra, de 3 bekezdésig bírtam, mert addig nem sok szó volt a témáról, több Gyurcsányról és Karácsonyról.
Szokol
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Bárhogyis, de nepotizmus szagot érzek a levegőben 😊Fordítva vót. Cseh Katka azért lett EP-listavezető (Donáth Anna helyett), mert Berg a csávója.Azt már le se akartam írni, hogy ez a Berg még az átlag momentumos vezető politikusok közül is messze kilóg lefelé az intellektuális képességeivel. Tényleg csak az fogja feltenni a közös listára hogy....tadammm Cseh Katka vőlegénye 😊Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊hozzátartozik, hogy Tordai rendesen elkente Berg száját azon a vitán. Ég és föld volt a két csávó.
444.hu/2021/06/06/a-momentumos-berg-daniel-visszalep-tordai-bence-javara-az-elovalasztason?appview
Két hete még vitát szerveztek nekik a Partizánon meg fair küzdelmet akartak a választókért.
MC12
Amadeus
MC12
nagylaza
több mint 4 éve
Fordítva vót. Cseh Katka azért lett EP-listavezető (Donáth Anna helyett), mert Berg a csávója.Azt már le se akartam írni, hogy ez a Berg még az átlag momentumos vezető politikusok közül is messze kilóg lefelé az intellektuális képességeivel. Tényleg csak az fogja feltenni a közös listára hogy....tadammm Cseh Katka vőlegénye 😊Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊hozzátartozik, hogy Tordai rendesen elkente Berg száját azon a vitán. Ég és föld volt a két csávó.
444.hu/2021/06/06/a-momentumos-berg-daniel-visszalep-tordai-bence-javara-az-elovalasztason?appview
Két hete még vitát szerveztek nekik a Partizánon meg fair küzdelmet akartak a választókért.
MC12
Amadeus
MC12
több mint 4 éve
váratlan fordulat...Készek vagyunk visszavásárolni a ferihegyi repteret – Palkovics László a Vasárnapnak
több mint 4 éve
Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Index az egyetlen olvasható. Ki is lóg ott a megrendelés cikk
Szokol

több mint 4 éve
Azt már le se akartam írni, hogy ez a Berg még az átlag momentumos vezető politikusok közül is messze kilóg lefelé az intellektuális képességeivel. Tényleg csak az fogja feltenni a közös listára hogy....tadammm Cseh Katka vőlegénye 😊Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊hozzátartozik, hogy Tordai rendesen elkente Berg száját azon a vitán. Ég és föld volt a két csávó.
MC12
Amadeus
több mint 4 éve
Miért, indexxel mi a gond?Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Olyan nincs, hogy kormánypárti sajtó, csak propaganda van már, abból is a legostobább, hozzáigazítva az igényekhez 😉
Szokol
ender1112
Egynek teljesen jó.
Már amennyire bármelyik médium jó tud lenni valamelyik oldalhoz kötődve.
több mint 4 éve
Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Olyan nincs, hogy kormánypárti sajtó, csak propaganda van már, abból is a legostobább, hozzáigazítva az igényekhez 😉
Szokol
több mint 4 éve
Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Tegnap felléptem az origóra, mert kíváncsi voltam a tüntetésről szóló tudósításra, de 3 bekezdésig bírtam, mert addig nem sok szó volt a témáról, több Gyurcsányról és Karácsonyról.
több mint 4 éve
Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊hozzátartozik, hogy Tordai rendesen elkente Berg száját azon a vitán. Ég és föld volt a két csávó.
MC12
több mint 4 éve
Én nem aggódok, egyébként az egyik leggyengébb minőségű beszélgetés (vitának nem hívnám) volt amit ellenzéki oldalról hallottam az elmúlt időben. Szóval ha ebből lesz kevesebb az nem baj 😊)))) a Kálmán - Tordai vita talán érdekesebb lesz.Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊Egy előválasztáson ez is természetes folyamat, lásd USA, ahol ennek hagyománya van. Vitáznak egymással, aztán visszalépnek, ha úgy látják, hogy felesleges lenne áldozatot rakni a továbbiakban is a dologba. Tordai egy népszerű arc, nyilván készült egy felmérés, felesleges a továbbiakban 1 ft-ot belerakni a másiknak. Ha nem így lenne, nem lép vissza...tuti lesznek még viták, nem kell aggódni. 😀
MC12
Klaci79
több mint 4 éve
Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊Egy előválasztáson ez is természetes folyamat, lásd USA, ahol ennek hagyománya van. Vitáznak egymással, aztán visszalépnek, ha úgy látják, hogy felesleges lenne áldozatot rakni a továbbiakban is a dologba. Tordai egy népszerű arc, nyilván készült egy felmérés, felesleges a továbbiakban 1 ft-ot belerakni a másiknak. Ha nem így lenne, nem lép vissza...tuti lesznek még viták, nem kell aggódni. 😀
MC12
több mint 4 éve
Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊 444.hu/2021/06/06/a-momentumos-berg-daniel-visszalep-tordai-bence-javara-az-elovalasztason?appview
több mint 4 éve
Sokan fordultak meg a damaszkuszi úton ...Szèp fotoshop, de a lényeg amit jelent az, pedig igaz. Az elvtelen Rohadékoknak tök mindegy milyen rendszer van, úgyis ott lesznek valahol.Mondjuk Bencsik Bandi tényleg megírta 56-ról, hogy ellenforradalom, Stefka meg a lenini nemzetiségpolitikát éltette. Nem is értem Bayert, hogy miért viseli el ezeket a komcsikat magakörül.
ozibozi
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Szèp fotoshop, de a lényeg amit jelent az, pedig igaz. Az elvtelen Rohadékoknak tök mindegy milyen rendszer van, úgyis ott lesznek valahol.Mondjuk Bencsik Bandi tényleg megírta 56-ról, hogy ellenforradalom, Stefka meg a lenini nemzetiségpolitikát éltette. Nem is értem Bayert, hogy miért viseli el ezeket a komcsikat magakörül.
ozibozi
több mint 4 éve
Szèp fotoshop, de a lényeg amit jelent az, pedig igaz. Az elvtelen Rohadékoknak tök mindegy milyen rendszer van, úgyis ott lesznek valahol.
több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...