Politika
65 feliratkozó
több mint 6 éve
Ungár mondjuk egy viszonylag normális politikus, Magyarországon ritka az ilyen.Ungár Peti - Schmitt Mari fiókpárt. RIP.Az LMP-nél megint lemondott mindenki.Egy ideje nem nagyon tudtam nyomon követni, hogy ott még kik vannak.
Amadeus
Kampman
Amadeus
több mint 6 éve
Hmm, ez eléggé visszafogott/összevissza beszéd volt...És a Himnusz helyett jobb lett volna az Örömóda.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
A Fidesz mind a 23 budapesti kerületet megnyerte. Ezt se gondoltam volna.
több mint 6 éve
Ungár Peti - Schmitt Mari fiókpárt. RIP.Az LMP-nél megint lemondott mindenki.Egy ideje nem nagyon tudtam nyomon követni, hogy ott még kik vannak.
Amadeus
Kampman
több mint 6 éve
Lol, a kétfarkúak megverték az LMP-t 😀 😀 😀Ha részarányosan nézzük 1 éve ilyen részvétel mellett volt kb 250 ezer szavazójuk. Ez volt szép teljesítmény h sikerült öt szamjegyre levinni.
Kampman
Feriék meg majdnem fele akkora részvételnek megduplázták a szavazókat, ez tavaly majdnem 800 ezer szavazot jelentett volna.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Nem feltétlenül értek ezzel egyet.Az egész hozzászólásom arról szólt, hogy jó lenne - ahogy fogalmazol - "odahatni Kinának". 😊 Úgy értem tényleg.
Írtam már korábban is, hogy nem szeretem Trumpot, de pont a viselkedése miatt az USA és más is, olyanokat megtehet, ami korábban elképzelhetetlen volt. Másrészt én támogatom azt, hogy hassanak oda Kínának, mert nem jó az, ha ekkora teret engedünk nekik. Nem kell bedőlni a mézes-mázos szövegüknek vagy bármi másnak, ők a világot akarják uralni (nem mintha más nem), csak épp az az uralom nem lenne olyan hűdejó.Solymi
Mindegy, már kezdem megszokni, hogy ebbe a topicba egy auto-encryptor van beépítve, ami úgy átkódolja a postokat, hogy nem értjük meg egymást akkor se, ha ugyanazt a nyelvet beszéljük. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Továbbra se értem ezt a nagy meglepődést a DK-n, (egyedül ők plakátoztak meg volt aktív szervezetük, bár ez MoMo-ra is igaz), és erős üzenetük volt... ennyi.Remélhetőleg a Momentum nem fog LMP sorsára jutni, egy fokkal használhatóbb társaságnak tűnnek... de sajnos ők nem fognak egy 15% párton soha túllépni.
Ha nem tetszik nektek a DK, akkor az szívás mert más alternatíva nincs, és akkor még egy évszázadnyi Fidesz-uralom jön.....
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
MKKP: Felfüggesztjük a tagságunkat az Unióban, ha nem jutunk be.Nekem az volt a kedvencem, amikor tavaly áprilisban a választás estéjén bejelentették, hogy hétfőn megkezdik a tárgyalásokat az összefogásról 😀
Vrij6
több mint 6 éve
MKKP: Felfüggesztjük a tagságunkat az Unióban, ha nem jutunk be.www.youtube.com/watch?v=FV7Lvk47G1I
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt (aki az LMP és a Jobbik támogatását élvezi) a HVG-nek az LMP összeomlásáról azt mondta:Én kedvelem a munkássága nagy részét, de ez a reakció tényleg undorító.
„Ha 2 százalékon végez az LMP, akkor az 2 százalékos támogatottságnak számít, mi közöm nekem ahhoz, hogy most ők épp összeomlanak?!”
Azt mondta, nem ő kereste meg az LMP-t, hogy álljanak be mögé, hanem fordítva. „Eddig sem velük kalkuláltam, tettem egy ajánlatot a budapestieknek, emögé állt be az LMP” – mondta Puzsér, aki örül, ha más is csatlakozik a programjához, egy 2 ezrelékes pártot sem fog elzavarni
Faszkalap. Utolsó geci faszkalap. Nárcisztikus faszkalap.
Amadeus
több mint 6 éve
Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt (aki az LMP és a Jobbik támogatását élvezi) a HVG-nek az LMP összeomlásáról azt mondta:„Ha 2 százalékon végez az LMP, akkor az 2 százalékos támogatottságnak számít, mi közöm nekem ahhoz, hogy most ők épp összeomlanak?!”
Azt mondta, nem ő kereste meg az LMP-t, hogy álljanak be mögé, hanem fordítva. „Eddig sem velük kalkuláltam, tettem egy ajánlatot a budapestieknek, emögé állt be az LMP” – mondta Puzsér, aki örül, ha más is csatlakozik a programjához, egy 2 ezrelékes pártot sem fog elzavarni
Faszkalap. Utolsó geci faszkalap. Nárcisztikus faszkalap.
több mint 6 éve
Az LMP-nél megint lemondott mindenki.Egy ideje nem nagyon tudtam nyomon követni, hogy ott még kik vannak.
Amadeus
több mint 6 éve
Az LMP-nél megint lemondott mindenki.Vszeg mennek is a süllyesztőbe
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Most komolyan csodálkoztok? Ilyen langymeleg kampányt még nem láttam, ebből a Fidesz és a DK neve került csak elő, az előbbi magához képest meglehetősen visszafogottan.2 dolog (nem feltétlen Neked címezve):
Ez a válaszás az átlagember számára tétnélküli "úri huncutság", A politikai pártok a fent említett kettő kivételével el is summantották a kampányt, szerintem az őszre tartalékolnak, aminek sokkal nagyobb jelentősége van belpolitikai szempontból.
Én azt gondolom, hogy nem lesz ilyen erős a DK ősszel, aztán lehet, hogy bebetonozták magukat. A Momentum érdekesebb, ők vajon fenn tudják-e tartani az érdeklődést őszig?
csi77
1. A DK szavazói olyanok h ha ma egész nap tornádó tombolt volna az egész országban, ők akkor is elmennek szavazni, így az EP-választásokra jellemző alacsonyabb részvételi hajlandóság Fletóék malmára hajtja a vizet.
2. Viszont pont azzal h most ennyi mandátuma lett a DK-nak várható Gyurcsányéktól h az eddig létrejött ellenzéki alkukat az önkormányzati választásokra felrúgják, elvégre itt az eredmény h bennünk jobban bíznak az emberek, több helyen induljanak a mi embereink a tieitek helyett.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Az LMP-nél megint lemondott mindenki.
több mint 6 éve
Halva született.Hurrá. Feri újra ringben.A Jobbik-LMP puzséri "21. századi politika" projektje viszont végleg megsemmisült.
Lépésről lépésre haladunk a teljes kilátástalanság felé.
dawyd728
Kampman
több mint 6 éve
Nem tudom, hogy a fidesz vagy a dk eredménye elkeserítőbb, de szoros a verseny...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Most komolyan csodálkoztok? Ilyen langymeleg kampányt még nem láttam, ebből a Fidesz és a DK neve került csak elő, az előbbi magához képest meglehetősen visszafogottan. Ez a válaszás az átlagember számára tétnélküli "úri huncutság", A politikai pártok a fent említett kettő kivételével el is summantották a kampányt, szerintem az őszre tartalékolnak, aminek sokkal nagyobb jelentősége van belpolitikai szempontból.
Én azt gondolom, hogy nem lesz ilyen erős a DK ősszel, aztán lehet, hogy bebetonozták magukat. A Momentum érdekesebb, ők vajon fenn tudják-e tartani az érdeklődést őszig?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Hurrá. Feri újra ringben.Dehogyis, Feri továbbra is egy politikai zombi. A Jobbik-LMP puzséri "21. századi politika" projektje viszont végleg megsemmisült.
Lépésről lépésre haladunk a teljes kilátástalanság felé.
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
4 036
Hurrá. Feri újra ringben.Lépésről lépésre haladunk a teljes kilátástalanság felé.
több mint 6 éve
Nem tudok sok mindent a mai adatokról, de mégis... 🤣 Hogyan tudunk ennyire hülyék lenni? DK komolyan? Az kemény. Egy kétfarkú komolyabb párt. Pedig a kétfarkú és a komoly szavak egy mondatban. 🤭🤭 Meredek emberek mellett sétálok el nap mint nap úgy érzem. Azt hittem az óriási fidi fölénnyel kimerül a mai hülyeséglista, de felül tudtuk múlni. No, egyedi egy nép a magyar az biztos.
több mint 6 éve
444.hu/2019/05/26/nigel-farage-brexit-partja-vezet-nagy-britanniabanJóóóóóóóó. 😀 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Az ország nevében kikérem magamnak...1,5 milla (-a szerb és ukrán szavazatok) szavazója volt a fidesznek most, és azzal lett 53....ez Fletóékkal 2,1 millió kbGyurcsányék mennybe mennek. Az ország 70%-a Orbán - Ferenc hívő. Ez a kemény. 2019-ben.Én elmentem, lesz ami lesz. A Fidesznél bármi jobb, de úgyis ők nyernek (nagyot), mert meg 10 év múlva is a migrikkel visznek mindent, amikor az emberek 80%-a meg élőben nem látott olyat...úgyhogy csak röhögök egyet az egészen...kapják beÉn azon leszek ki ha Gyurcsánynéék tényleg ennyi szavazatot húznak be.
Klaci79
csebi
Amadeus
több mint 6 éve
Gyurcsányék mennybe mennek. Az ország 70%-a Orbán - Ferenc hívő. Ez a kemény. 2019-ben.Én elmentem, lesz ami lesz. A Fidesznél bármi jobb, de úgyis ők nyernek (nagyot), mert meg 10 év múlva is a migrikkel visznek mindent, amikor az emberek 80%-a meg élőben nem látott olyat...úgyhogy csak röhögök egyet az egészen...kapják beÉn azon leszek ki ha Gyurcsánynéék tényleg ennyi szavazatot húznak be.
Klaci79
csebi