Politika

65 feliratkozó

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Én csak annyit várnék el a büdös emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy büdösnek lenni jó,Amadeus91
Na de miért?!
Miért nem tudod elfogadni, hogy ők ilyenek, és arra reflektálnál, nem pedig elvárásokat fogalmaznál meg.
Több toleranciát, megértést, nyitottságot, demokratikusabb hozzáállást várnék el, pont tőled.
Ha kivégeznél mindenkit, aki embereket öl, akkor kezdheted magaddal, és körbe is értünk - fura ha nem látod át.
Ha kicseréljük a fenti mondatodban a "büdöst" "meleg"-re, máris egy platformon vagy a nácikkal, akiket zavar a melegfelvonulás.
Egy náci is elmondhatja amit gondol, sőt, mondja is el, hogy tudjuk, ki a hülye, mert ha nem tehetné, sokkal nehezebb lenne felismerned neked is.
A büdös étel például azt jelenti sokszor, hogy romlott, így nem eszed meg, kidobod.
Ha nem lenne büdös, beleennél, majd összefosnád magad, az jobb lenne?

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
"A Jobbik oktatáspolitikájában nem az esélyegyenlőség és az integráció az, amiket értéknek tekint, hanem az emberek küldetésének a kiteljesítése. (…) A Jobbik a magyarság sorskérdéseit állítja az oktatáspolitika középpontjába (…) A Jobbik bevezeti a mindennapos testedzést az iskolákban.”"
Dúró Dóra

videa.hu/videok/hirek-politika/meheben-el-a-nemzet.-nch0ah5bgVSq4HVx (2:35-től)

magyarnarancs.hu/publicisztika/mar-reg-osszenott-a-jobbik-sikerei-89797Amadeus91
Ezek téged tényleg érdekelnek?
Úgy érzed valóban kihat az életedre Dúró Dóra?
Vagy ha úgy gondolod, hogy egy agyhalott náci, akkor miért lepődsz meg újra és újra, amikor ezt alkalomról alkalomra demonstrálja is?
Nekik ez a biznisz, logikus, hogy koherensen hülyék.
Majd ha egyszer egy ilyet mond, hogy "fontos a tolerancia, egymás értékeinek elismerése, a másfajta gondolatok integrálása, stb" akkor lehet csodálkozni.
Ha egy borz büdös, abban mi a pláne?Sobri Jóska
kérdés, hogy szégyellős-e a borz.
Érted, ha valaki szarszagúan kimegy az utcára, de meghúzza magát, látod, hogy szégyelli, akkor csak nem piszkálod, de ha még ordítozik is közben, hogy "büdös vagyok, szagoljátok", akkor csak felmegy a pumpa, nem? Persze a lényeg az, hogy büdös, csak mégis fontos a körítés.Amadeus91
Nekem nem megy fel a pumpa, hisz tudom mi a brand, és ha azzal azonos a termék, akkor mi az, ami arra ingerelne, hogy felmenjen? Max. nem vásárolok belőle.
Találtál ismét egy Jobbikost, aki segghülye?
Vagy úgyis mondhatnám, találtál egy politikust, aki hülyeségeket beszél?
Ez kb. olyan, mint egy repülni tudó fecske, vagy egy úszni tudó hal.
Úgy érzem egy hülyétől vársz el olyan viselkedést, mintha normális lenne, és az erre való rágörcsölésed téged is kissé az irracionalitás világába röpít.Sobri Jóska
aspektus kérdése
már megint idedörgölte valaki a büdös seggét ordibálva, ahelyett, hogy lefürödne helyette.
Szóval találtam megint egy jobbikost, aki büszke is rá, hogy segghülye. Én csak annyit várnék el a büdös emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy büdösnek lenni jó, mert félő, hogy túl sok büdös lesz a végén. Persze, lehet ez tényleg irracionalitás.
több mint 11 éve
"A Jobbik oktatáspolitikájában nem az esélyegyenlőség és az integráció az, amiket értéknek tekint, hanem az emberek küldetésének a kiteljesítése. (…) A Jobbik a magyarság sorskérdéseit állítja az oktatáspolitika középpontjába (…) A Jobbik bevezeti a mindennapos testedzést az iskolákban.”"
Dúró Dóra

magyarnarancs.hu/publicisztika/mar-reg-osszenott-a-jobbik-sikerei-89797Amadeus91
Vagy ha úgy gondolod, hogy egy agyhalott náci, akkor miért lepődsz meg újra és újra, amikor ezt alkalomról alkalomra demonstrálja is?
Majd ha egyszer egy ilyet mond, hogy "fontos a tolerancia, egymás értékeinek elismerése, a másfajta gondolatok integrálása, stb" akkor lehet csodálkozni.
Érted, ha valaki szarszagúan kimegy az utcára, de meghúzza magát, látod, hogy szégyelli, akkor csak nem piszkálod, de ha még ordítozik is közben, hogy "büdös vagyok, szagoljátok", akkor csak felmegy a pumpa, nem? Persze a lényeg az, hogy büdös, csak mégis fontos a körítés.Amadeus91
Nekem nem megy fel a pumpa, hisz tudom mi a brand, és ha azzal azonos a termék, akkor mi az, ami arra ingerelne, hogy felmenjen? Max. nem vásárolok belőle.
Találtál ismét egy Jobbikost, aki segghülye?
Vagy úgyis mondhatnám, találtál egy politikust, aki hülyeségeket beszél?
Ez kb. olyan, mint egy repülni tudó fecske, vagy egy úszni tudó hal.
Úgy érzem egy hülyétől vársz el olyan viselkedést, mintha normális lenne, és az erre való rágörcsölésed téged is kissé az irracionalitás világába röpít.

több mint 11 éve
Dúró Dóra

Érted, ha valaki szarszagúan kimegy az utcára, de meghúzza magát, látod, hogy szégyelli, akkor csak nem piszkálod, de ha még ordítozik is közben, hogy "büdös vagyok, szagoljátok", akkor csak felmegy a pumpa, nem? Persze a lényeg az, hogy büdös, csak mégis fontos a körítés.
több mint 11 éve
Dúró Dóra

Ha egy borz büdös, abban mi a pláne?

több mint 11 éve
Dúró Dóra

magyarnarancs.hu/publicisztika/mar-reg-osszenott-a-jobbik-sikerei-89797
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
 www.origo.hu/itthon/20140424-riport-lazar-janos-mandatumatado-unnepsegerol-hodmezovasarhelyrol.html

Ez igen, ez már valami. Lázárfalva jobban teljesít....

| Kerestem a képeken Bazza-t, hátha Ő is ott volt | 😀 XDvandeminek
Azt se tudtam, hogy volt ilyen buli. 😊

Azért ez a mondat tetszik:
nem szándékozik megleckéztetni azokat, akik nem szavaztak rá, de azokat sem fogja megjutalmazni, akik rá szavaztak.
Azt ugyan honnan derítené ki, hogy ki-kire szavazott?
Meg Lázár pont mintapéldája annak, hogy nem leckézteti meg az ellenfeleit/ellenségeit... Alig mer elindulni ellene bárki is mint polgármester jelölt, mert azonnal száműzve lesz a városból.
(Tudom, hogy már nem lehet polgármester, de ez az Almási ellen indulókra is igaz lesz.)

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 927
Zseniális:  youtu.be/a2cdczFqJ_8
több mint 11 éve
Duró Dóra felemelkedését látván ezt most nem is bánom.Amadeus91
Szerintem már készül az új szélsőjobbos párt, akinek ez a középre kacsintó cuki stílust felvevő jobbik is csupán egy izraeli bérenccsapat lesz. Oszd meg és uralkodj - ez régóta sikerrecept...James007
A "Haza nem eladó Mozgalom" felkerült az EP listára isbaggio
Erről ez a vicc jut az eszembe:

A tanító néni az összetett mondatokat tanítja. Mint lehetséges kötőszót, a "valószínűleg" -et adja meg. A gyerekek példamondatokat mondanak.
Józsika: Édesanyám fogja a pénztárcáját és a kosarát, valószínűleg vásárolni megy.
Tanító néni: Helyes.
Zsoltika: Édesapám reggel magához veszi a táskáját, valószínűleg dolgozni indul.
Tanító néni: Nagyon helyes.
Pistike: A nővéremhez megérkezik a zongoratanár, lehúzza a nadrágját, a nővérem a bugyiját, valószínűleg beleszarnak a zongorába.

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Szerintem már készül az új szélsőjobbos párt, akinek ez a középre kacsintó cuki stílust felvevő jobbik is csupán egy izraeli bérenccsapat lesz. Oszd meg és uralkodj - ez régóta sikerrecept...James007
A "Haza nem eladó Mozgalom" felkerült az EP listára is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Már írtam az 1995-ös október huszonharmadikai Szabó Albert féle Magyar Népjóléti Agyhalál által szervezett ünnepi mókáról, ahol az MDF-et bőszen zsidózó Csurkát zsidózta Szabó Albert, és miközben ezt hallgattam, odajött 3 skinhead, akik azt mondták, hogy ők a Magyar Nemzeti Arcvonal, és Szabó Albert valójában zsidó, úgy vigyázzak.
Szóval a zsidók már akkor a spájzban voltak...Sobri Jóska
ha mindenki zsidó lenne, akit lezsidóztak már ebben az országban, akkor lenne egyáltalán gój Magyarországon?
több mint 11 éve
Már írtam az 1995-ös október huszonharmadikai Szabó Albert féle Magyar Népjóléti Agyhalál által szervezett ünnepi mókáról, ahol az MDF-et bőszen zsidózó Csurkát zsidózta Szabó Albert, és miközben ezt hallgattam, odajött 3 skinhead, akik azt mondták, hogy ők a Magyar Nemzeti Arcvonal, és Szabó Albert valójában zsidó, úgy vigyázzak.
Szóval a zsidók már akkor a spájzban voltak...

több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Szerintem már készül az új szélsőjobbos párt, akinek ez a középre kacsintó cuki stílust felvevő jobbik is csupán egy izraeli bérenccsapat lesz. Oszd meg és uralkodj - ez régóta sikerrecept...
több mint 11 éve
Nem a minisztériumot kapta meg, hanem egy jelentéktelen bizottság elnöki posztját (az összes bizottság jelentéktelen), amelyben valószínűleg kisebbségben lesz..James007
Azért ezzel vigyáznék, mert nem tudom pontosan, hogy alakul a parlamenti munka, mert nem olvastam utána, de valami olyasmit emlegetett Kövér az új házszabály kapcsán, hogy az általános vita meg talán a részletes is a bizottságokban fog zajlani, nem a plenáris ülésen, szóval a bizottságoknak sokkal nagyobb szerep jut. Nem ugyanaz lesz a szerepük, mint eddig.
Kérdés, hogy ezek mennyire lesznek nyilvános, követhető, vagy dokumentált viták.Lecsó
A szakbizottságok eddig is tárgyalták a módosító indítványokat, ezután sem lesz ez másként. A részletes vita szűnik meg, helyette új elemként törvényalkotási bizottsági eljárás lesz, amelynek támogató javaslatairól az OGY vitát fog lefolyatni és szavazni fog. A szakbizottságok szerepe egyáltalán nem fog erősödni.
Ami jelentős szerepet kaphat a jövőben, az a törvényalkotási bizottság, de a naivitást félretéve azért lássuk be, hogy a legfontosabb kérdések 4 évig ismét a Fidesz pártközpontban és a frakcióban fognak eldőlni és nem a bizottságokban.James007
Duró Dóra felemelkedését látván ezt most nem is bánom.
több mint 11 éve
Nem a minisztériumot kapta meg, hanem egy jelentéktelen bizottság elnöki posztját (az összes bizottság jelentéktelen), amelyben valószínűleg kisebbségben lesz..James007
Azért ezzel vigyáznék, mert nem tudom pontosan, hogy alakul a parlamenti munka, mert nem olvastam utána, de valami olyasmit emlegetett Kövér az új házszabály kapcsán, hogy az általános vita meg talán a részletes is a bizottságokban fog zajlani, nem a plenáris ülésen, szóval a bizottságoknak sokkal nagyobb szerep jut. Nem ugyanaz lesz a szerepük, mint eddig.
Kérdés, hogy ezek mennyire lesznek nyilvános, követhető, vagy dokumentált viták.Lecsó
A szakbizottságok eddig is tárgyalták a módosító indítványokat, ezután sem lesz ez másként. A részletes vita szűnik meg, helyette új elemként törvényalkotási bizottsági eljárás lesz, amelynek támogató javaslatairól az OGY vitát fog lefolyatni és szavazni fog. A szakbizottságok szerepe egyáltalán nem fog erősödni.
Ami jelentős szerepet kaphat a jövőben, az a törvényalkotási bizottság, de a naivitást félretéve azért lássuk be, hogy a legfontosabb kérdések 4 évig ismét a Fidesz pártközpontban és a frakcióban fognak eldőlni és nem a bizottságokban.
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 261 — #neverpunt
Mivel a bizhelyek az alapján vannak elosztva, hogy egy párt miként szerepelt, nehéz lett volna olyan elnöki posztot adni a Jobbiknak, amely nem lett volna egyáltalán kínos.
Vannak olyan bizottságok, amelyeket szinte mindig az ellenzék elnököl:ilyen a nemzetbiztonsági vagy költségvetési bizottság.
Jobb lett volna, ha ezek mennek a jobbikhoz?
Bármi is lesz a szerepe a bizottságoknak, nem az elnök fogja csóválni a bizottságot, az OGY-t meg főleg nem.

több mint 11 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Kérdés, hogy ezek mennyire lesznek nyilvános, követhető, vagy dokumentált viták.
több mint 11 éve
 index.hu/belfold/2014/04/25/az_mszp_a_nemzetbiztonsag/

Jobbikos vezeti a kulturális, oktatási bizottságot

kecskére káposztát....Amadeus91
nem volt legalább egy magyartanár a pártban, aki hivatásához méltón esetleg még túl is lát a Tormay Cécile-en és a Wass Alberten? Neeem, odaadjuk ennek a politológia szakos istencsapásának. Elképesztő.berger90
Nem a minisztériumot kapta meg, hanem egy jelentéktelen bizottság elnöki posztját (az összes bizottság jelentéktelen), amelyben valószínűleg kisebbségben lesz..
több mint 11 éve
Amador Los Angeles Rams 273

nem volt legalább egy magyartanár a pártban, aki hivatásához méltón esetleg még túl is lát a Tormay Cécile-en és a Wass Alberten? Neeem, odaadjuk ennek a politológia szakos istencsapásának. Elképesztő.berger90
A terület gyakorlati igazgatásában nem oszt, nem szoroz, hogy melyik ellenzéki az elnök. Majd elvitatkoznak az MSZP-s tagokkal arról, hogy Nyírő Józsefet vagy Esterházy Pétert kell-e tanítani irodalomórán, aztán az történik amit a FIDESZ akar.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
 nol.hu/belfold/a-jobbikkal-is-vitatkozna-az-egyutt-pm-1458503

Na ezt én szívesen megnézném!cartman023
Számomra eddig is érthetetlen volt a bal-liberális oldal taktikája. Feltűnhetett volna nekik, ha máskor nem 2010-ben, hogy a vidéken élő emberekkel (és problémáikkal) is kéne foglalkozni.
több mint 11 éve
ájk-s politológus 😊
(szerencsétleneket a jogászok többsége úgy kerüli itt a karon mint a leprást, pedig am. van köztük 1-2 normális)Amadeus91
ó, hát csak nem előítéletesnek tetszik lenni?baggio
az, hogy itt a házak - amelyek közül a polisok az egyik, tehát a jogászok is egymást - piszkálják egymást poén szinten, az nem azt jelenti, hogy minden politológust gyűlölünk és semmirekellőnek tartunk (én momentán nem hiszem, hogy többet tartanék annak, mint jogászt az évfolyamomról). Egyébként a piszkálás forrása a számukra megtanulandó tananyag mennyiségében rejlik.
Mondjuk név szerint Duró Dórát tényleg egy semmirekellő kurvának tartom, de ez magánvélemény.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
ájk-s politológus 😊
(szerencsétleneket a jogászok többsége úgy kerüli itt a karon mint a leprást, pedig am. van köztük 1-2 normális)Amadeus91
ó, hát csak nem előítéletesnek tetszik lenni?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve

ájk-s politológus 😊
(szerencsétleneket a jogászok többsége úgy kerüli itt a karon mint a leprást, pedig am. van köztük 1-2 normális)
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960

nem volt legalább egy magyartanár a pártban, aki hivatásához méltón esetleg még túl is lát a Tormay Cécile-en és a Wass Alberten? Neeem, odaadjuk ennek a politológia szakos istencsapásának. Elképesztő.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 977
 nol.hu/belfold/a-jobbikkal-is-vitatkozna-az-egyutt-pm-1458503

Na ezt én szívesen megnézném!