Politika

64 feliratkozó

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
 magyarinfo.blog.hu/2014/03/17/a_fideszes_kepviselo_szerint_a_zsido_bankarok_vertek_le_a_48-as_forradalmat

Valaki legyen kedves magyarázza meg hogy jutottunk el a bankárból a nyílt színi antiszemita zsidózásig a cikk végére?JayB
hát mert ha csak maradt volna a bankároknál, akkor a bankárok lettek volna elátkozva. de neki mindenáron a Rotschildokat kellett a szájára vennie, ők meg nem feltétlenül a római katolikus tanokat követik.
kiválóan megírt beszéd, mindenki azt hall ki belőle, amit szeretne, ha akarom akkor antiszemita, ha akarom, akkor antikapitalista, ráadásul a konteóblogon éves nagydíjat nyerne.slowmotion
Ha én bármire asszociálok a Rothschild névből akkor antiszemita vagyok, ha a cikk írója teszi akkor az antiszemitizmus elleni harc hőse. Teljesen korrekt egy kettős mérce nevű blogon 😀
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 255 — Cowboys fan
 magyarinfo.blog.hu/2014/03/17/a_fideszes_kepviselo_szerint_a_zsido_bankarok_vertek_le_a_48-as_forradalmat

Valaki legyen kedves magyarázza meg hogy jutottunk el a bankárból a nyílt színi antiszemita zsidózásig a cikk végére?JayB
hát mert ha csak maradt volna a bankároknál, akkor a bankárok lettek volna elátkozva. de neki mindenáron a Rotschildokat kellett a szájára vennie, ők meg nem feltétlenül a római katolikus tanokat követik.
kiválóan megírt beszéd, mindenki azt hall ki belőle, amit szeretne, ha akarom akkor antiszemita, ha akarom, akkor antikapitalista, ráadásul a konteóblogon éves nagydíjat nyerne.
több mint 11 éve

A valódi kérdés az, hogy elhiszi-e amit összehord? Ha igen, az a baj, ha nem, az is baj.Kori
Van is benne igazság meg nem is. Történelmi tény hogy a kor háborúit a Rothscildok finanszírozták, más kérdés hogy nem ezért estek nekünk. De nem ezzel a szándékkal linkeltem be hanem azzal hogy a kedves cikkíró megint addig katyvasztott míg sikerül kilyukadni az antiszemitizmusnál. Gusztustalan hergelés lett belőle.
több mint 11 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169

A valódi kérdés az, hogy elhiszi-e amit összehord? Ha igen, az a baj, ha nem, az is baj.

több mint 11 éve

Valaki legyen kedves magyarázza meg hogy jutottunk el a bankárból a nyílt színi antiszemita zsidózásig a cikk végére?
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=44odHjJNWqU
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 501
 magyarinfo.blog.hu/2014/03/14/viktor_feltunt_hogy_a_putyin_ur_atejtett_a_paksi_palankon
több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Nem szimpatizálok az LMP-vel, de ez a videó szerintem elég jó lett:
 www.youtube.com/watch?v=g8HmYLWtKss

Nem látok bele sokat persze, de ütős kis videó szerintem.szaba
Jó az iMovie, mi?Sobri Jóska
az iMovie-t nem ismerem, de első ránézésre is iszonyat template-szaga van 😀
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress

Nem látok bele sokat persze, de ütős kis videó szerintem.szaba
Jó az iMovie, mi?

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 259

Nem látok bele sokat persze, de ütős kis videó szerintem.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Ha például Bajnai komolyan veszi a parlamenti munkát atapapa
 mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/bajnai-nem-ul-be-a-hazai-parlamentbe-1214989

Bajnai az Együtt–PM európai parlamenti (EP-) listavezetőjeként vághat neki az uniós választásoknak, egy hellyel hátrébb szorítva Jávor Benedeket. A jelenleg a közös ellenzéki országos lista második helyén szereplő Bajnai minden bizonnyal bejut az Országgyűlésbe, így a jelenlegi jogszabályok alapján miután leteszi a képviselői esküt, azonnal lemondhat a mandátumáról. Ezt a lap információi szerint Karácsony Gergelynek adja átmno

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 385 — #neverpunt
Szvsz ha az MSZP szponzorai úgy látják, hogy a fidesz ellenében mást érdemesebb támogatni, akkor hamar lehúzhatják náluk a rolót.
Jelenleg csak annak köszönhetik, hogy a baloldal vezető ereje maradtak, mert ütőképes pártszervezetet nem lehet egyik évről a másikra építeni.
Ha például Bajnai komolyan veszi a parlamenti munkát és az E képes lenne önálló ellenzéki megjelenésre, akkor 4 év alatt könnyen a baloldal élére állhatnak és a szocik ernyőszervezetté silányulhatnak.

Bár ha a Fidesz hirtelen bekerülne valahogyan egy hitelességi válságba, mint tették azt a szocik 2006-ban, akkor lehet hogy sokan visszarohannának az éppen legerősebb ellenzéki párthoz, még ha ez a párt kétszer is bukott egymás után.

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 532 — zászló zászló szív
 velemenyvezer.444.hu/2014/03/10/mszp-ennyi-volt/

game over.Amadeus91
A Véleményvezérre hivatkozni kissé, khm, problémás. Baromira elfogult, és általában óriási tárgyi tévedéseket tartalmaz. Ez a cikk, akárcsak a többi bűzlik a wishful thinkingtől (lásd: a Jobbik gyenge egy héttel korábbról).

Jelenleg sincs igaza. A MSZP-nek hatalmas a helyi szervezeti bázisa, és ellenben a 2002-2006 közötti Fidesszel, képes finanszírozni magát, még akkor is, ha a Simon-féle pénzek hazahozása most nehezebb lesz. Persze, lehet itt álmodozni önsorsrontásról stb., de az MSZP még két ciklust is kibír kormányzás nélkül, mert bőves-bőven vannak tartalékai, túlzás nélkül, szerte a világban. Hogy Mesterházy Atis lesz-e az elnöke, az jó kérdés. Ő még nincs készen, és 2018-ra talán megérik arra, hogy államférfinek nézze ki.

több mint 11 éve
 velemenyvezer.444.hu/2014/03/10/mszp-ennyi-volt/

game over.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 255 — Cowboys fan
rájöttem, kire szeretnék szavazni a tizenegyben: aki azt ígéri meg, hogy rendezi a parkolási helyzetet.
tegnap este hazaéréskor harmincöt percet köröztem a környéken, mire találtam egy helyet. tudom, ez semmiség ahhoz az egy órához képest, amit a belvárosban lehet elkövetni, de akkor is...
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 532 — zászló zászló szív
Az újramelegített "Cusi-ügy" margójára
atapapa
Így írva helyesebb 😊

több mint 11 éve
Az újramelegített Cusi-ügy margójára

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ebben a korban már többnyire férjnél vannak.Dupla szavazat!
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Amadeus91
rájött, hogy az érettebb nők a legjobbak 😀 😀 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve

😀
több mint 11 éve
Nekem ez a 8 pontos programjuk tetszik amit állítólag az utolsó forintig kiszámoltak. Megint ilyen kenyeret a népnek a semmiből dolog.JayB
Az lesz (pontosabban lenne) mint 2002-ben volt: nagyon rossz állapotban van az állam, de ha mi jövünk, akkor ezt osztunk meg azt osztunk.
Jöttek, osztottak egy nem is annyira rossz állapotban lévő államból.

No mindegy, én hiszékeny ember vagyok, engem megvettek, ha elmondják hogy mindezt miből.atapapa
Hitelből már nem, 3%-os deficithez tartani kell magukat. A progresszív adó sem lenne elég erre, tehát semmiből.
több mint 11 éve
Nekem ez a 8 pontos programjuk tetszik amit állítólag az utolsó forintig kiszámoltak. Megint ilyen kenyeret a népnek a semmiből dolog.JayB
Az lesz (pontosabban lenne) mint 2002-ben volt: nagyon rossz állapotban van az állam, de ha mi jövünk, akkor ezt osztunk meg azt osztunk.
Jöttek, osztottak egy nem is annyira rossz állapotban lévő államból.

No mindegy, én hiszékeny ember vagyok, engem megvettek, ha elmondják hogy mindezt miből.

több mint 11 éve
Nekem ez a 8 pontos programjuk tetszik amit állítólag az utolsó forintig kiszámoltak. Megint ilyen kenyeret a népnek a semmiből dolog.
több mint 11 éve
 www.origo.hu/itthon/20140307-zuschlag-janos-kipakolt.html

első gondolatom az volt, hogy a Jobbik rongyolni fog előre a 2. helyre.