Politika
65 feliratkozó
több mint 12 éve
nyugodtan valld be, hogy kisebb. 😀Amadeus91Sajnos a szemmértékem nagy hibahatárral dolgozik 😉
Nem. Az-az egymillió is teljesen érthetetlen volt és ez az egymillió is az. Ezeknek az arcoknak mindegy mi a valóság.zinedine5Bizonyára sok az "ideológiai" szemüvegen keresztül világra bámuló ember, de még az is durva általánosítás, hogy ez az egymillió (meg a másik oldalon a másik egymillió) mind kretén lenne. Ahogy a múltkor ebbe belementünk, akadnak nyertesei is az elmúlt időszaknak legalább százezres nagyságrendben.
több mint 12 éve
Srácok, ezt muszáj........www.youtube.com/watch?v=6lxACdpb9u0
😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
index.hu/tech/mem/2013/01/19/svajc_rajtunk_rohog/😊 Nem tudtam ide vagy a viccekbe, ide tettem.
több mint 12 éve
nyugodtan valld be, hogy kisebb. 😀Tejjel-mézzel folyó tündérországban élünk. Aki nem így látja, az nép- haza- NER ellenség. Harcra fel elvtársak! Még nem tudom ki ellen, de kitalálom. Éljen pártunk és népünk megbonthatatlan egysége! apeszosAkkor már azt se mondhatom, hogy ma ugyanakkora a pöcsöm, mint Gyurcsány alatt volt, mert rögtön fideszbérenc leszek? 😉atapapa
több mint 12 éve
😂
(felirat, a videó régi, amolyan Hitler videó szerű meme)
több mint 12 éve
Tehát ha leírom, hogy hülyeségnek találom egyfajta szorongásra fogni a megmaradt fidesz-szavazók mostani mennyiségét, ahogy hülyeség lett volna ezzel illetni egymillió szociszavazót 2010-ben, akkor az rögtön elmúlt nyolcévezés lenne?Nem. Az-az egymillió is teljesen érthetetlen volt és ez az egymillió is az. Ezeknek az arcoknak mindegy mi a valóság.
atapapa
több mint 12 éve
Tejjel-mézzel folyó tündérországban élünk. Aki nem így látja, az nép- haza- NER ellenség. Harcra fel elvtársak! Még nem tudom ki ellen, de kitalálom. Éljen pártunk és népünk megbonthatatlan egysége! apeszosTehát ha leírom, hogy hülyeségnek találom egyfajta szorongásra fogni a megmaradt fidesz-szavazók mostani mennyiségét, ahogy hülyeség lett volna ezzel illetni egymillió szociszavazót 2010-ben, akkor az rögtön elmúlt nyolcévezés lenne?
Akkor már azt se mondhatom, hogy ma ugyanakkora a pöcsöm, mint Gyurcsány alatt volt, mert rögtön fideszbérenc leszek? 😉
több mint 12 éve
Teljesen igazad van. A francnak rontom itt a levegőt. Nem is fordul elő többet. Elnézést az előfordulásért.Hát az a fajta elmúttnyócévezés építőbb, amit ata írt, ahogy az a fajta Viktorszidás is, amit Dzsoki linkelt. De jóformán bármilyen politikai megnyilvánulás hasznosabb, mint amit te írtál 😊RajnaUgye? A hátrafelé mutogatás sokkal hasznosabb. Jó ideje tudjuk már hogy az emúttnyócévmegagyurcsányahibás. De ugye hazudtam? apeszosTejjel-mézzel folyó tündérországban élünk. Aki nem így látja, az nép- haza- NER ellenség. Harcra fel elvtársak! Még nem tudom ki ellen, de kitalálom. Éljen pártunk és népünk megbonthatatlan egysége! apeszosIsmét sikerült hasznos kommenttel gazdagítanod ezt a topikot 😊Rajna
több mint 12 éve
Hát az a fajta elmúttnyócévezés építőbb, amit ata írt, ahogy az a fajta Viktorszidás is, amit Dzsoki linkelt. De jóformán bármilyen politikai megnyilvánulás hasznosabb, mint amit te írtál 😊Ugye? A hátrafelé mutogatás sokkal hasznosabb. Jó ideje tudjuk már hogy az emúttnyócévmegagyurcsányahibás. De ugye hazudtam? apeszosTejjel-mézzel folyó tündérországban élünk. Aki nem így látja, az nép- haza- NER ellenség. Harcra fel elvtársak! Még nem tudom ki ellen, de kitalálom. Éljen pártunk és népünk megbonthatatlan egysége! apeszosIsmét sikerült hasznos kommenttel gazdagítanod ezt a topikot 😊Rajna
több mint 12 éve
Ugye? A hátrafelé mutogatás sokkal hasznosabb. Jó ideje tudjuk már hogy az emúttnyócévmegagyurcsányahibás. De ugye hazudtam?Tejjel-mézzel folyó tündérországban élünk. Aki nem így látja, az nép- haza- NER ellenség. Harcra fel elvtársak! Még nem tudom ki ellen, de kitalálom. Éljen pártunk és népünk megbonthatatlan egysége! apeszosIsmét sikerült hasznos kommenttel gazdagítanod ezt a topikot 😊Rajna
több mint 12 éve
Tejjel-mézzel folyó tündérországban élünk. Aki nem így látja, az nép- haza- NER ellenség. Harcra fel elvtársak! Még nem tudom ki ellen, de kitalálom. Éljen pártunk és népünk megbonthatatlan egysége! apeszosIsmét sikerült hasznos kommenttel gazdagítanod ezt a topikot 😊
több mint 12 éve
Tejjel-mézzel folyó tündérországban élünk. Aki nem így látja, az nép- haza- NER ellenség. Harcra fel elvtársak! Még nem tudom ki ellen, de kitalálom. Éljen pártunk és népünk megbonthatatlan egysége!
több mint 12 éve
Ez az írás elég erős, főleg a viktoriánus nertársak véleménye érdekel:Van olyan, amit egy pszichológus nem a szorongással, elfojtással, gyerekkori rákényszerített spenótevéssel magyaráz? 😀
magyarnarancs.hu/publicisztika/hogy-lesz-vege-bekemenet-szorongas-valasztas-82954Dzsokijuing
Legutoljára a szélsőjobbosok lelkivilágáról volt divat ilyen megfejtéseket írni.
Innen üzenem a doktorúrnak, hogy a szociknak őszöd, brutális megszorítás és bilincsben elvitt politikusok után is volt közel annyi szavazója, mint most a fidesznek csodálva a pannonpumát. ők mitől szorongtak?
A főszkeptikus Vágó minden buszmegállóban teljes meggyőződéssel azt hirdette, hogy valójában Orbán Viktor volt hatalmon azokban az években, őt kell hibáztatni, nem az MSZP-t.
Debreczeni szubjektív véleménye szerint meg a piától és nem a rendőri brutalitástól kóválygott október 23-n Révész.
Ha a szerző a cikkre szánt idejében inkább kiugrott volna havat lapátolni, már előrébb járna a világ.
több mint 12 éve
index.indavideo.hu/video/Hoffmann_Rozsat_lebullshiteztek_a_diakokez az egész videó. Idegesítő az a vonyító gyerek, a ballagási zakós meg az egy-két Fideszes "védelmező" is. Rózsa arckifejezéséért már megérte, meme lett belőle 3 órán belül.
A zöldpulcsis idegesítő ember eggyel fölém járt suliba, és soha a büdös életben nem járta a magyar felsőoktatásba, nem is éretsségizett le itt, Angliában fejezte be a középsulit, majd Amerikában járt egyetemre. Nemtom az ilyenek hogy húznak meg ilyeneket 😊Rajna
több mint 12 éve
index.indavideo.hu/video/Hoffmann_Rozsat_lebullshiteztek_a_diakokSobri nincs itt, aszondaná, hogy igaz köze nincs hozzá de véleménye lehet
A zöldpulcsis idegesítő ember eggyel fölém járt suliba, és soha a büdös életben nem járta a magyar felsőoktatásba, nem is éretsségizett le itt, Angliában fejezte be a középsulit, majd Amerikában járt egyetemre. Nemtom az ilyenek hogy húznak meg ilyeneket 😊Rajna
a Lecsó vátesz lesz...
csukbeaszemedésfogdbeaszádaluggy!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
index.indavideo.hu/video/Hoffmann_Rozsat_lebullshiteztek_a_diakokA zöldpulcsis idegesítő ember eggyel fölém járt suliba, és soha a büdös életben nem járta a magyar felsőoktatásba, nem is éretsségizett le itt, Angliában fejezte be a középsulit, majd Amerikában járt egyetemre. Nemtom az ilyenek hogy húznak meg ilyeneket 😊
több mint 12 éve
Ez az írás elég erős, főleg a viktoriánus nertársak véleménye érdekel:"Igen, hétfőn még azt mondtam, hogy százharmincért festem ki a három szobát, de most, hogy félig kész van, felment az ára százötvenre. Rossz volt a plafon, sokat kellett glettelni, és ha nem tetszik, tessék mást keresni, aki befejezi. Orbán a nemzet simlis szobafestője. " 😊
magyarnarancs.hu/publicisztika/hogy-lesz-vege-bekemenet-szorongas-valasztas-82954Dzsokijuing
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=0XVbx6fuEB0Asszem Hajós mondta a Heti Hetesben, hogy az MSZP se jobb, de az csak lopott. A Fidesz lop és még verekszik is.DzsokijuingÉn ezt úgy hallottam, hogy azok csak kiraboltak, ezek meg meg is k.rnak utána.zinedine5
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Ez az írás elég erős, főleg a viktoriánus nertársak véleménye érdekel:magyarnarancs.hu/publicisztika/hogy-lesz-vege-bekemenet-szorongas-valasztas-82954
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
www.origo.hu/gazdasag/20130116-hogyan-tud-a-svajci-magyar-milliardok-nyomaba-erni-a-kormany.htmljó nap ez a mai
több mint 12 éve
Tokaj szőlővesszein nektárt csepegtettél...Azért az Orbán család vagyonosodása is megérne egy misét. Kettőt is.Ó, Orbánék szemérmesen odafigyeltek arra, hogy ne ők kapják a legtöbbet 😛
apeszos
Csak sok kicsi sokra ment. atapapa
több mint 12 éve
index.hu/belfold/2013/01/18/megzavartak_balog_es_hoffmann_eloadasat_a_diakok/"Hoffmann Rózsa előadása közben a diákok már udvariasabbak voltak. A HaHa tagjai közül többen jelentkeztek, hogy kérdezni szeretnének. Az államtitkár ezért megszavaztatta a közönséget, hogy feltehessék-e kérdéseiket a diákok. Miután a közönség többsége igennel szavazott, Hoffmann arra kérte a hallgatókat, hogy hadd mondja végig az előadását, és utána rátérhetnek a kérdésekre. A diákok ebbe belegyeztek. Az államtitkár ezután hosszan beszélt a köznevelési rendszer átalakításának sikeréről, majd levonult a színpadról"
...................
több mint 12 éve
Asszem Hajós mondta a Heti Hetesben, hogy az MSZP se jobb, de az csak lopott. A Fidesz lop és még verekszik is.DzsokijuingÉn ezt úgy hallottam, hogy azok csak kiraboltak, ezek meg meg is k.rnak utána.