Politika

65 feliratkozó

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
nyugodtan valld be, hogy kisebb. 😀Amadeus91
Sajnos a szemmértékem nagy hibahatárral dolgozik 😉

Nem. Az-az egymillió is teljesen érthetetlen volt és ez az egymillió is az. Ezeknek az arcoknak mindegy mi a valóság.zinedine5
Bizonyára sok az "ideológiai" szemüvegen keresztül világra bámuló ember, de még az is durva általánosítás, hogy ez az egymillió (meg a másik oldalon a másik egymillió) mind kretén lenne. Ahogy a múltkor ebbe belementünk, akadnak nyertesei is az elmúlt időszaknak legalább százezres nagyságrendben.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 190
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan
Srácok, ezt muszáj........

www.youtube.com/watch?v=6lxACdpb9u0

😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 270 — Ajmo Vatreni
 index.hu/tech/mem/2013/01/19/svajc_rajtunk_rohog/

😊 Nem tudtam ide vagy a viccekbe, ide tettem.
több mint 12 éve
Tejjel-mézzel folyó tündérországban élünk. Aki nem így látja, az nép- haza- NER ellenség. Harcra fel elvtársak! Még nem tudom ki ellen, de kitalálom. Éljen pártunk és népünk megbonthatatlan egysége! apeszos
Akkor már azt se mondhatom, hogy ma ugyanakkora a pöcsöm, mint Gyurcsány alatt volt, mert rögtön fideszbérenc leszek? 😉atapapa
nyugodtan valld be, hogy kisebb. 😀
több mint 12 éve

😂
(felirat, a videó régi, amolyan Hitler videó szerű meme)
több mint 12 éve
Tehát ha leírom, hogy hülyeségnek találom egyfajta szorongásra fogni a megmaradt fidesz-szavazók mostani mennyiségét, ahogy hülyeség lett volna ezzel illetni egymillió szociszavazót 2010-ben, akkor az rögtön elmúlt nyolcévezés lenne?
atapapa
Nem. Az-az egymillió is teljesen érthetetlen volt és ez az egymillió is az. Ezeknek az arcoknak mindegy mi a valóság.
több mint 12 éve
Tejjel-mézzel folyó tündérországban élünk. Aki nem így látja, az nép- haza- NER ellenség. Harcra fel elvtársak! Még nem tudom ki ellen, de kitalálom. Éljen pártunk és népünk megbonthatatlan egysége! apeszos
Tehát ha leírom, hogy hülyeségnek találom egyfajta szorongásra fogni a megmaradt fidesz-szavazók mostani mennyiségét, ahogy hülyeség lett volna ezzel illetni egymillió szociszavazót 2010-ben, akkor az rögtön elmúlt nyolcévezés lenne?

Akkor már azt se mondhatom, hogy ma ugyanakkora a pöcsöm, mint Gyurcsány alatt volt, mert rögtön fideszbérenc leszek? 😉

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ismét sikerült hasznos kommenttel gazdagítanod ezt a topikot 😊Rajna
Ugye? A hátrafelé mutogatás sokkal hasznosabb. Jó ideje tudjuk már hogy az emúttnyócévmegagyurcsányahibás. De ugye hazudtam? apeszos
Hát az a fajta elmúttnyócévezés építőbb, amit ata írt, ahogy az a fajta Viktorszidás is, amit Dzsoki linkelt. De jóformán bármilyen politikai megnyilvánulás hasznosabb, mint amit te írtál 😊Rajna
Teljesen igazad van. A francnak rontom itt a levegőt. Nem is fordul elő többet. Elnézést az előfordulásért.
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Ugye? A hátrafelé mutogatás sokkal hasznosabb. Jó ideje tudjuk már hogy az emúttnyócévmegagyurcsányahibás. De ugye hazudtam? apeszos
Hát az a fajta elmúttnyócévezés építőbb, amit ata írt, ahogy az a fajta Viktorszidás is, amit Dzsoki linkelt. De jóformán bármilyen politikai megnyilvánulás hasznosabb, mint amit te írtál 😊

több mint 12 éve
Ugye? A hátrafelé mutogatás sokkal hasznosabb. Jó ideje tudjuk már hogy az emúttnyócévmegagyurcsányahibás. De ugye hazudtam?
több mint 12 éve
Ismét sikerült hasznos kommenttel gazdagítanod ezt a topikot 😊

több mint 12 éve
Tejjel-mézzel folyó tündérországban élünk. Aki nem így látja, az nép- haza- NER ellenség. Harcra fel elvtársak! Még nem tudom ki ellen, de kitalálom. Éljen pártunk és népünk megbonthatatlan egysége!
több mint 12 éve
Ez az írás elég erős, főleg a viktoriánus nertársak véleménye érdekel:
 magyarnarancs.hu/publicisztika/hogy-lesz-vege-bekemenet-szorongas-valasztas-82954Dzsokijuing
Van olyan, amit egy pszichológus nem a szorongással, elfojtással, gyerekkori rákényszerített spenótevéssel magyaráz? 😀

Legutoljára a szélsőjobbosok lelkivilágáról volt divat ilyen megfejtéseket írni.
Innen üzenem a doktorúrnak, hogy a szociknak őszöd, brutális megszorítás és bilincsben elvitt politikusok után is volt közel annyi szavazója, mint most a fidesznek csodálva a pannonpumát. ők mitől szorongtak?
A főszkeptikus Vágó minden buszmegállóban teljes meggyőződéssel azt hirdette, hogy valójában Orbán Viktor volt hatalmon azokban az években, őt kell hibáztatni, nem az MSZP-t.
Debreczeni szubjektív véleménye szerint meg a piától és nem a rendőri brutalitástól kóválygott október 23-n Révész.

Ha a szerző a cikkre szánt idejében inkább kiugrott volna havat lapátolni, már előrébb járna a világ.

több mint 12 éve
 index.indavideo.hu/video/Hoffmann_Rozsat_lebullshiteztek_a_diakok

A zöldpulcsis idegesítő ember eggyel fölém járt suliba, és soha a büdös életben nem járta a magyar felsőoktatásba, nem is éretsségizett le itt, Angliában fejezte be a középsulit, majd Amerikában járt egyetemre. Nemtom az ilyenek hogy húznak meg ilyeneket 😊Rajna
ez az egész videó. Idegesítő az a vonyító gyerek, a ballagási zakós meg az egy-két Fideszes "védelmező" is. Rózsa arckifejezéséért már megérte, meme lett belőle 3 órán belül.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487

A zöldpulcsis idegesítő ember eggyel fölém járt suliba, és soha a büdös életben nem járta a magyar felsőoktatásba, nem is éretsségizett le itt, Angliában fejezte be a középsulit, majd Amerikában járt egyetemre. Nemtom az ilyenek hogy húznak meg ilyeneket 😊Rajna
Sobri nincs itt, aszondaná, hogy igaz köze nincs hozzá de véleménye lehet

a Lecsó vátesz lesz...
csukbeaszemedésfogdbeaszádaluggy!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve

A zöldpulcsis idegesítő ember eggyel fölém járt suliba, és soha a büdös életben nem járta a magyar felsőoktatásba, nem is éretsségizett le itt, Angliában fejezte be a középsulit, majd Amerikában járt egyetemre. Nemtom az ilyenek hogy húznak meg ilyeneket 😊

több mint 12 éve
 magyarnarancs.hu/publicisztika/hogy-lesz-vege-bekemenet-szorongas-valasztas-82954Dzsokijuing
"Igen, hétfőn még azt mondtam, hogy százharmincért festem ki a három szobát, de most, hogy félig kész van, felment az ára százötvenre. Rossz volt a plafon, sokat kellett glettelni, és ha nem tetszik, tessék mást keresni, aki befejezi. Orbán a nemzet simlis szobafestője. " 😊
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 507 — Saturday Night Lights
Asszem Hajós mondta a Heti Hetesben, hogy az MSZP se jobb, de az csak lopott. A Fidesz lop és még verekszik is.Dzsokijuing
Én ezt úgy hallottam, hogy azok csak kiraboltak, ezek meg meg is k.rnak utána.zinedine5
 www.youtube.com/watch?v=0XVbx6fuEB0

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 507 — Saturday Night Lights
 magyarnarancs.hu/publicisztika/hogy-lesz-vege-bekemenet-szorongas-valasztas-82954

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
 www.origo.hu/gazdasag/20130116-hogyan-tud-a-svajci-magyar-milliardok-nyomaba-erni-a-kormany.html

jó nap ez a mai
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Azért az Orbán család vagyonosodása is megérne egy misét. Kettőt is.
apeszos
Ó, Orbánék szemérmesen odafigyeltek arra, hogy ne ők kapják a legtöbbet 😛
Csak sok kicsi sokra ment. atapapa
Tokaj szőlővesszein nektárt csepegtettél...
több mint 12 éve
 index.hu/belfold/2013/01/18/megzavartak_balog_es_hoffmann_eloadasat_a_diakok/

"Hoffmann Rózsa előadása közben a diákok már udvariasabbak voltak. A HaHa tagjai közül többen jelentkeztek, hogy kérdezni szeretnének. Az államtitkár ezért megszavaztatta a közönséget, hogy feltehessék-e kérdéseiket a diákok. Miután a közönség többsége igennel szavazott, Hoffmann arra kérte a hallgatókat, hogy hadd mondja végig az előadását, és utána rátérhetnek a kérdésekre. A diákok ebbe belegyeztek. Az államtitkár ezután hosszan beszélt a köznevelési rendszer átalakításának sikeréről, majd levonult a színpadról"

...................
több mint 12 éve
Asszem Hajós mondta a Heti Hetesben, hogy az MSZP se jobb, de az csak lopott. A Fidesz lop és még verekszik is.Dzsokijuing
Én ezt úgy hallottam, hogy azok csak kiraboltak, ezek meg meg is k.rnak utána.
több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
 hvg.hu/kkv/20130115_Ezt_nevezem_happy_korrupcionak