Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Van az idős közeg aki mindig túlbecsüli a hatalmat és mindig alul a fiatalságot.És van a naív tömeg, amelyik alulbecsüli a posztmodern, post-truth politikai kommunikációt, és felül az emberek proaktivitását?
Ráadásul én azt se érzem, hogy a renőrség / katonaság nagyobb része állna be pl. Vitya mögé.
Toca
Azt mondod, hogy te partvisnyéllel vagy OBI-s kisszekercével rohamoznad a Parlamentet vagy egyebet? Te azok közé tartozol, akik nem ülnének nyugiban a seggükön?
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
És baszmeg büszke is rá! Hát beszarok ezeken már!az miért nem kérdezték meg tőle, hogy büszke-e arra, hogy azért lobbizott, hogy a magyarellenes Ficót juttassa hatalomra? elégedett-e azzal, hogy az általa támogatott Fico vezette Szlovákiában a Benes-dekrétumokra hivatkozva (amely szerint a magyarok kollektíve "hűtlenek") máig koboznak el földeket felvidéki magyaroktól kárpótlás nélkül, és aki megkérdőjelezi ezeket a dekrétumokat azt megbüntetik?
telex.hu/video/2026/03/23/szijjarto-peter-lavrov-panyi-szabolcs-mandiner-lehallgatas
KB23
built for this shit
1 hónapja
És baszmeg büszke is rá! Hát beszarok ezeken már!Próbálja bagatellizálni.
telex.hu/video/2026/03/23/szijjarto-peter-lavrov-panyi-szabolcs-mandiner-lehallgatas
KB23
Persze, amúgy összességében ebben valójában semmi különleges nincs, hanem mint mindig mindenben amit a Fidesz csinál, a módszerben.
1 hónapja
Valóban. Csak a fideszes mag mérete a kérdés. Nehogy nagyobb legyen, mint hittük. Engem már 2022-ben is meglepett, hogy a ruszkibérenc Magyaroszágon nem szitokszó, hanem dicséret.És baszmeg büszke is rá! Hát beszarok ezeken már!A Fideszes magnak játszanak, igen nagy a baj.
KB23
Gyurma Pappa
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
És ezért és persze a hatalomért allinben bedobják az országot is.És baszmeg büszke is rá! Hát beszarok ezeken már!A Fideszes magnak játszanak, igen nagy a baj.
KB23
Gyurma Pappa
1 hónapja
hát nem egy krojfkomaEmpty, te vagy az? 😄telex.hu/belfold/2026/03/23/magyar-peter-orszagjaras-kal-nyekladhaza-tiszavasvari-nyiregyhazaCsodálkozol a kokainistán
Brutális, mennyi energiája van, naponta négy városban tartani egy ilyen happeninget...
warr_b
s nem érted?
Gondolkozzál az okain is tán -
s megérted!
szaba
warr_b
1 hónapja
És baszmeg büszke is rá! Hát beszarok ezeken már!A Fideszes magnak játszanak, igen nagy a baj.
KB23

1 hónapja
És baszmeg büszke is rá! Hát beszarok ezeken már!telex.hu/video/2026/03/23/szijjarto-peter-lavrov-panyi-szabolcs-mandiner-lehallgatas
1 hónapja
Empty, te vagy az? 😄telex.hu/belfold/2026/03/23/magyar-peter-orszagjaras-kal-nyekladhaza-tiszavasvari-nyiregyhazaCsodálkozol a kokainistán
Brutális, mennyi energiája van, naponta négy városban tartani egy ilyen happeninget...
warr_b
s nem érted?
s megérted!
szaba

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/23/magyar-peter-orszagjaras-kal-nyekladhaza-tiszavasvari-nyiregyhazaasszem a rekordja egy nap alatt 9 település volt. a Bp. agglomerációs településeken hozta össze még az EP választás előtt.
warr_b
built for this shit
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/23/magyar-peter-orszagjaras-kal-nyekladhaza-tiszavasvari-nyiregyhazaCsodálkozol a kokainistán
warr_b
s nem érted?
s megérted!
1 hónapja
Panyi: "Nem így, és nem most akartam bejelenteni, mivel még nagyban készül, és még a végleges címről sem döntöttünk, de akkor most mégis elárulom: 2022 eleje óta dolgozom egy oknyomozó könyvön, melyben azt próbálom bemutatni, hogy az orosz titkosszolgálatok hogyan hálóztak be Magyarországot, a magyar államot és a magyar politikai elitet.A könyvemhez bőven több mint száz háttérbeszélgetésen és interjún vagyok már túl az orosz-magyar kapcsolatokat közelről ismerő szereplőkkel, és annyit talán már elárulhatok, hogy az összkép rendkívül riasztó. A Szijjártó-Lavrov sztori is eredetileg ennek a része lett volna, és a forrásommal folytatott, titkosszolgálati eszközökkel lehallgatott és ma publikált beszélgetés során is ehhez a készülő könyvhöz gyűjtöttem információkat.
Remélem, ha végre sikerül befejeznem ezt a könyvet, a magyar nyilvánosság talán jobban fogja érteni, mi is történt velünk az elmúlt évtizedekben. És hogy az oroszok nem visszajöttek, hanem valójában soha nem is mentek el. Szijjártó és Lavrov kapcsolata sajnos tényleg csak a jéghegy csúcsa.
Stay tuned!"
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/23/magyar-peter-orszagjaras-kal-nyekladhaza-tiszavasvari-nyiregyhazaBrutális, mennyi energiája van, naponta négy városban tartani egy ilyen happeninget...

1 hónapja
Van az idős közeg aki mindig túlbecsüli a hatalmat és mindig alul a fiatalságot.Mi az, hogy ja, de az szocializmus volt? 😊 Te úgy élted meg azokat az időket, hogy nem volt semmink, semmi veszítenivalónk? Mert én nem. Én alig látok különbséget ... ha van egyáltalán. Akkor is már egy generáció óta béke volt, az emberek jelentős részének már akkor is kualakult egzisztenciája, lakása, otthona volt. Volt gyes, volt nyugdíj, volt oktatás, volt egészségügy. Igazából a szüleim könnyebben jutottak saját házhoz, mint egy átlagos fiatal manapság. Én magam az ország akkor egyik legjobb középiskolájába jártam, egyenes volt az utam az ELTE-re / Műegyetemre / amit választok, stb. És volt világútlevél is már. Nem kellett a Dunát átúsznom, ha úgy döntök, hogy külföldre megyek (és lehetett is menni, akkor is mentek ki emberek). Ma mennyivel van több veszítenivalója egy átlagos fiatalnak?Ja, de az a szocializmus volt. Sokaknak semmi veszítenivalója nem volt, gondolom neked se 20 évesen, ráadásul abban a nyomasztó nihilben is szocializálódtál.Szelektíven veszed figyelembe a tudatmódosult állapotot, és azt, hogy a magyarok mire képesek. Orbán tudatmódosulása például arra is kiterjedhet, hogy hiába látja a számokat, nem képes elhinni, hogy veszíthet. A magyarok hajlandóságával kapcsolatban is ezt gondolom. Ötven fölött nagyon máshogy nézi az ember a világot. Tudom, mert most én is valószínűleg nem tennék semmit, vagy ha igen, akkor pakolnék és arrébb mennék egy országgal. A rendszerváltás környékén viszont sokkal többre voltam hajlandó. És annál is sokkal többre lettem volna még hajlandó, amire hajlandó voltam.Szerintem ez az agyament képes lesz polgárháborús helyzetet létrehozni....Már írtam, hogy Orbán hatalomfüggő, ez tény.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Módjában áll demokratikus, szabad választások nélkül is hatalomban maradni? Igen.
Puzsér szerint nem elég bátor, hogy betolja az allint, átlépje a vörös vonalat.
Szerintem simán átlépheti, mert megtheti, illetve ez addikció, tudatmódosult állapot, nem pedig észszerű vagy logikus viselkedés.
Márpedig ő látja a legpontosabb prognózisokat, a legjobb számokat arról, hogy mi lenne ha simán csak lemennének április 12-én a választások. És ha ezek a számok számára nem megfelelőek, akkor meglepne ha csak hümmögne és szomorkodna mindenféle proaktivitás nélkül, és jó ötletnek tartaná választásokkal kockáztatni a hatalmat.
Egyszerűen nem látom magam előtt a visszavonult, súlytalan, otthon olvasgató meg unokákkal játszadozó Orbánt.
Viszont a polgárháborút se.
A magyar embert se látom, akinek ugyan bassza a csőrét a "diktatúra", de kaszát, kapát ragad és polgárháborúba torkollik.
Mostanra itt szinte mindenki ellenzéki szavazó.
Szerintem egyikünk se tenne mást, mint puffogna magában, vagy írogatna, esetleg elmenne demonstrálni, de olyan nincs, aki veszélyeztetné a saját vagy a családja biztonságát, egzisztenciáját. MP se, Nagy Ervin vagy Kapitany István vagy Bódis Kriszta se. A magyar nagyon nem forradalmi nép. (Ebben biztos vagyok, pedig több Petőfit olvastam, mint Móriczot.)
Én biztos nem csinálnék semmi olyat ami veszélyes, pedig nekem gyerekeim sincsenek. Te se. Érdemben senki se.
Őszentsége Sobri Jóska
Szóval igen, elképzelhetőek azok a scenariok is, amiket te figyelembe veszel. De azok is, akimet nem.
peterk2005 udvari bolond
De ez már a kapitalizmus, mindenkinek van valamije, ami valójaban lehet neked semmi, de számára meg a minden. És 50 alatt már mindenki a kapitalizmusban szocializalódott, 30 alatt meg már benne is született.
Nem látom azt a karaktert, aki "hajlandó", és tömeget is alkot.
Persze azt mondani, hogy "akkor megyek az utcára és forradalom lesz" könnyű, de aztán az ember megéhezik, szarnia kell, aludni is, melózni is, várják otthon, jön az új rész a soriból, vagy meccs van a tévében, buli a haveroknál, dugni is kéne, vagy legalábbis kiverni, stb., és máris fenntarthatatlan ez a "hajlandóság".
Szóval nem jó a 89-es önmagadat a jelen "hajlandóival" párhuzamba állítanod.
És pontatlan Orbán krónikus, progresszív betegségét (az addikció betegség) egy akut, érzelmi, indulati állapothoz, felbuzduláshoz hasonlítani. Ég és föld.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Ráadásul én azt se érzem, hogy a renőrség / katonaság nagyobb része állna be pl. Vitya mögé.
1 hónapja
Ngolo Kante a Tisza Sziget alapító
Poloska vagyok.
1 hónapja
Mi az, hogy ja, de az szocializmus volt? 😊 Te úgy élted meg azokat az időket, hogy nem volt semmink, semmi veszítenivalónk? Mert én nem. Én alig látok különbséget ... ha van egyáltalán. Akkor is már egy generáció óta béke volt, az emberek jelentős részének már akkor is kualakult egzisztenciája, lakása, otthona volt. Volt gyes, volt nyugdíj, volt oktatás, volt egészségügy. Igazából a szüleim könnyebben jutottak saját házhoz, mint egy átlagos fiatal manapság. Én magam az ország akkor egyik legjobb középiskolájába jártam, egyenes volt az utam az ELTE-re / Műegyetemre / amit választok, stb. És volt világútlevél is már. Nem kellett a Dunát átúsznom, ha úgy döntök, hogy külföldre megyek (és lehetett is menni, akkor is mentek ki emberek). Ma mennyivel van több veszítenivalója egy átlagos fiatalnak?Ja, de az a szocializmus volt. Sokaknak semmi veszítenivalója nem volt, gondolom neked se 20 évesen, ráadásul abban a nyomasztó nihilben is szocializálódtál.Szelektíven veszed figyelembe a tudatmódosult állapotot, és azt, hogy a magyarok mire képesek. Orbán tudatmódosulása például arra is kiterjedhet, hogy hiába látja a számokat, nem képes elhinni, hogy veszíthet. A magyarok hajlandóságával kapcsolatban is ezt gondolom. Ötven fölött nagyon máshogy nézi az ember a világot. Tudom, mert most én is valószínűleg nem tennék semmit, vagy ha igen, akkor pakolnék és arrébb mennék egy országgal. A rendszerváltás környékén viszont sokkal többre voltam hajlandó. És annál is sokkal többre lettem volna még hajlandó, amire hajlandó voltam.Szerintem ez az agyament képes lesz polgárháborús helyzetet létrehozni....Már írtam, hogy Orbán hatalomfüggő, ez tény.
Módjában áll demokratikus, szabad választások nélkül is hatalomban maradni? Igen.
Szerintem simán átlépheti, mert megtheti, illetve ez addikció, tudatmódosult állapot, nem pedig észszerű vagy logikus viselkedés.
Márpedig ő látja a legpontosabb prognózisokat, a legjobb számokat arról, hogy mi lenne ha simán csak lemennének április 12-én a választások. És ha ezek a számok számára nem megfelelőek, akkor meglepne ha csak hümmögne és szomorkodna mindenféle proaktivitás nélkül, és jó ötletnek tartaná választásokkal kockáztatni a hatalmat.
Egyszerűen nem látom magam előtt a visszavonult, súlytalan, otthon olvasgató meg unokákkal játszadozó Orbánt.
A magyar embert se látom, akinek ugyan bassza a csőrét a "diktatúra", de kaszát, kapát ragad és polgárháborúba torkollik.
Szerintem egyikünk se tenne mást, mint puffogna magában, vagy írogatna, esetleg elmenne demonstrálni, de olyan nincs, aki veszélyeztetné a saját vagy a családja biztonságát, egzisztenciáját. MP se, Nagy Ervin vagy Kapitany István vagy Bódis Kriszta se. A magyar nagyon nem forradalmi nép. (Ebben biztos vagyok, pedig több Petőfit olvastam, mint Móriczot.)
Én biztos nem csinálnék semmi olyat ami veszélyes, pedig nekem gyerekeim sincsenek. Te se. Érdemben senki se.
Őszentsége Sobri Jóska
Szóval igen, elképzelhetőek azok a scenariok is, amiket te figyelembe veszel. De azok is, akimet nem.
peterk2005 udvari bolond
De ez már a kapitalizmus, mindenkinek van valamije, ami valójaban lehet neked semmi, de számára meg a minden. És 50 alatt már mindenki a kapitalizmusban szocializalódott, 30 alatt meg már benne is született.
Persze azt mondani, hogy "akkor megyek az utcára és forradalom lesz" könnyű, de aztán az ember megéhezik, szarnia kell, aludni is, melózni is, várják otthon, jön az új rész a soriból, vagy meccs van a tévében, buli a haveroknál, dugni is kéne, vagy legalábbis kiverni, stb., és máris fenntarthatatlan ez a "hajlandóság".
És pontatlan Orbán krónikus, progresszív betegségét (az addikció betegség) egy akut, érzelmi, indulati állapothoz, felbuzduláshoz hasonlítani. Ég és föld.
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Ja, de az a szocializmus volt. Sokaknak semmi veszítenivalója nem volt, gondolom neked se 20 évesen, ráadásul abban a nyomasztó nihilben is szocializálódtál.Szelektíven veszed figyelembe a tudatmódosult állapotot, és azt, hogy a magyarok mire képesek. Orbán tudatmódosulása például arra is kiterjedhet, hogy hiába látja a számokat, nem képes elhinni, hogy veszíthet. A magyarok hajlandóságával kapcsolatban is ezt gondolom. Ötven fölött nagyon máshogy nézi az ember a világot. Tudom, mert most én is valószínűleg nem tennék semmit, vagy ha igen, akkor pakolnék és arrébb mennék egy országgal. A rendszerváltás környékén viszont sokkal többre voltam hajlandó. És annál is sokkal többre lettem volna még hajlandó, amire hajlandó voltam.Szerintem ez az agyament képes lesz polgárháborús helyzetet létrehozni....Már írtam, hogy Orbán hatalomfüggő, ez tény.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
www.threads.com/@herr_sinka/post/DUWOGFfjcmK?xmt=AQF0AtkQTXBJ6vGRmuxxDbs4RAHRcseND6JaKLiU95oE_rYnwBGMkqhg7mTM64RvB4tX0fOR&slof=1elég fos még AIhoz képest is
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
A magyar nagyon nem forradalmi nép. (Ebben biztos vagyok, pedig több Petőfit olvastam, mint Móriczot.)Tervben van, hogy még 04.12-e előtt újra megnézem Netflixen a Winter on Fire-t, illetve elolvasom az Állatfarmot.
Őszentsége Sobri Jóska
Bár a végén még mindkettő azt fogja kiváltani belőlem, hogy nem megyek el szavazni. 😀
1 hónapja
Szelektíven veszed figyelembe a tudatmódosult állapotot, és azt, hogy a magyarok mire képesek. Orbán tudatmódosulása például arra is kiterjedhet, hogy hiába látja a számokat, nem képes elhinni, hogy veszíthet. A magyarok hajlandóságával kapcsolatban is ezt gondolom. Ötven fölött nagyon máshogy nézi az ember a világot. Tudom, mert most én is valószínűleg nem tennék semmit, vagy ha igen, akkor pakolnék és arrébb mennék egy országgal. A rendszerváltás környékén viszont sokkal többre voltam hajlandó. És annál is sokkal többre lettem volna még hajlandó, amire hajlandó voltam.Szerintem ez az agyament képes lesz polgárháborús helyzetet létrehozni....Már írtam, hogy Orbán hatalomfüggő, ez tény.
Őszentsége Sobri Jóska
Szóval igen, elképzelhetőek azok a scenariok is, amiket annak gondolsz. De azok is, amiket nem.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Látom Viktor már tényleg nem tudja eldönteni, hogy mit beszél, azért amikor a Patrióta Nagygyűlésen arról beszél, hogy más országokban is "előretörünk", most akkor ő patrióta, vagy egy nemzetközi csoport tagja?Vannak bajok...
StormST
24.hu/belfold/2026/03/23/orban-viktor-brusszel-patriota-beszed/

1 hónapja
Látom Viktor már tényleg nem tudja eldönteni, hogy mit beszél, azért amikor a Patrióta Nagygyűlésen arról beszél, hogy más országokban is "előretörünk", most akkor ő patrióta, vagy egy nemzetközi csoport tagja?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
telex.hu/kulfold/2026/03/23/ukrajna-kemkedes-magyar-letartoztatas-nato-magyar-katonai-hirszerzes-hivatasos-tisztje