Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

63 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 133 — no es importante
Ennyi

hvg.hu/w/20140710_Elet_a_fociutan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 838
több mint 11 éve
 444.hu/2014/07/09/orban-viktor-az-uj-kulonadoval-a-kozgepet-szorongatja/

érdekelne a fidesz szakértők véleményeAmadeus91
Viszonylag régi történet szerint a két nevezett erős ember már régóta nincs túl jóban. De ez egy olyan szint amit már nem látható földi halandónak.Gyurma Pappa
Seszták szerződés-stopja is ebben a vonulatba tartozik. Elindult a belső oligarchák letörése. Pintér is sorra fog kerülni.James007
Akkor Viktorunk igen hamar lábán egy betontömbbel ugrik a Dunábaberger90
kérek egy kávét
több mint 11 éve
Amador Los Angeles Rams 273
A Hamásznak ismét sikerült hasznossá tennie magát. A rakétáik nagy részét elfogja a Vaskupola vagy lakatlan területre zuhannak, cserébe másfél nap alatt kaptak több mint 400 tonnányi izraeli vasat, ami néhány ügybuzgó tagjukat átküldte a túlvilágra pár szerencsétlen ártatlannal egyetemben. Ha pedig megindul a szárazföldi offenzíva néhány vállalkozó kedvű dobálhatja kövekkel a Merkavákat, mikor pedig feléjük fordul a lövegtorony, megdönthetik a 100 méteres síkfutás rekordját.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979

Viszonylag régi történet szerint a két nevezett erős ember már régóta nincs túl jóban. De ez egy olyan szint amit már nem látható földi halandónak.Gyurma Pappa
Seszták szerződés-stopja is ebben a vonulatba tartozik. Elindult a belső oligarchák letörése. Pintér is sorra fog kerülni.James007
Akkor Viktorunk igen hamar lábán egy betontömbbel ugrik a Dunába

Mindig jövőre
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 394 — Bears & Illinois fan

Nofene, ezek után csak az a kérdés, hogy nem akarnak-e amazok majd bosszút esküdni. Vagy annál bölcsebbek?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 954

Seszták szerződés-stopja is ebben a vonulatba tartozik. Elindult a belső oligarchák letörése. Pintér is sorra fog kerülni.
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 056 — zászló zászló szív

Viszonylag régi történet szerint a két nevezett erős ember már régóta nincs túl jóban. De ez egy olyan szint amit már nem látható földi halandónak.

több mint 11 éve

érdekelne a fidesz szakértők véleménye
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
 www.atv.hu/belfold/20140707-gyurcsany-a-hanyingertol-jutott-el-pasztor-albert-tamogatasaig

Ha így folytatja Ferenc testvér, lassan a Jobbikba is felvételt fog kérni.cartman023
simán beférne. (Morvai után bárkiből lehet "nemzeti radikális" )
több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 017
 www.atv.hu/belfold/20140707-gyurcsany-a-hanyingertol-jutott-el-pasztor-albert-tamogatasaig

Ha így folytatja Ferenc testvér, lassan a Jobbikba is felvételt fog kérni.
több mint 11 éve
Ha pénzről van szó a vezetésnek mindig vannak ötletei:
 nol.hu/gazdasag/kasszacsere-folytatjak-1472659ulpianus
Ma reggel arról volt szó, hogy ez még a foglalkoztatást is növeli! Szóval csak ne akadékoskodjunk itt kérem szépen!

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ha pénzről van szó a vezetésnek mindig vannak ötletei:
 nol.hu/gazdasag/kasszacsere-folytatjak-1472659

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve

www.bild.de/politik/inland/nsa/skandal-nsa-u-ausschuss-36674918.bild.html

az NSA balhé után újabb német-amerikai botrány; amcsi kém a BND-ben.
több mint 11 éve
 444.hu/2014/07/04/a-jobbik-a-leginkabb-antiszemita-part-de-a-tobbiek-sincsenek-sokkal-lemaradva/
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 967 — The only discipline that lasts, is self discipline
 kuruc.info/r/6/129926/
(nem zs-zás, inkább érdekes)NB2
Érdekes ez a japán kultúra, az tény. Számunkra már nevetséges szinten képesek a hibáik miatt önvezeklésre, de azért ettől még ők is sikkasztanak zokszó nélkül. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 967 — The only discipline that lasts, is self discipline
 vs.hu/tibor-fischer-hulyesegekrol-nem-orban-tehet-0628
Nagyon fontos interjú, ajánlom mindenkinek.Gyurma Pappa
Mit tartasz benne fontosnak? (Elolvastam, azért kérdezem. 😊)peterk2005
Mert külső személő mondd olyan dolgokat, amiket itthon senki nem mondd ki. És szeretem olvasni, ha valaki azt mondja, amit én is (most Orbánról alkotott véleményét hagyjuk, az a magán dolga).Gyurma Pappa
Áh értem. A "fontos" jelző zavart csak meg, azt hittem valami eddig nem ismert tény derült ki belőle. Ha azt írod "nagyon jó", "érdekes", stb,. nem kérdeztem volna. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 29 065 — nabege2@yahoo.com
 kuruc.info/r/6/129926/

(nem zs-zás, inkább érdekes)
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 450 — #NoStress
ilyen a politikabaggio
az akkor volt, na.
Te nem hiszed el, hogy minden megváltozott azóta? 😀slowmotion
inkább egyszerre csodálom és szánom azokat az embereket, akik naivan (vagy csak szimplán bután, szemüket csukva tartva, egyetlen politikai könyvet sem elolvasva, egyetlen sorozatot sem megnézve) még mindig képesek hinni egy politikusnakbaggio
A Föld teljes népességének szerinted hány százalékáról beszélsz?
| Szerintem 98-99%, de ez csak tipp. |

több mint 11 éve
 adozona.hu/afa/Szerencsejatekkoncesszio_afamentessege_viha_T4Q7MO.aspx#rss

Nem olvastam ugye a tv javaslatot, így ez kimaradt, de szerencsére Csobánczy kolléga volt olyan kedves és elolvasta. Szóval igazából még annál is hülyébben jött ki ez az egész, mint ahogy eddig gondoltam.

több mint 11 éve
sorozatbambulás helyett normális oktatás kéne, ugye. Mert még mindig évszámokat magoltatunk történelemből és nem ok-okozati összefüggéseket.Amadeus91
tőled kifejezetten vicces és ironikus ilyet olvasnibaggio
😊 izzadtságszagú ez a személyeskedés, azért erősen kilógsz a szerkesztő csapatból ezzel a szinttel.

off.Amadeus91
Jól látod megint az összefüggést, több mint fél éve nem vagyok admin a bowl.hu-nbaggio
wow, ez új. Te mit írtál meg Lázár Jánosról? 😀😀

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 133 — no es importante
sorozatbambulás helyett normális oktatás kéne, ugye. Mert még mindig évszámokat magoltatunk történelemből és nem ok-okozati összefüggéseket.Amadeus91
😊 izzadtságszagú ez a személyeskedés, azért erősen kilógsz a szerkesztő csapatból ezzel a szinttel.

off.Amadeus91
Jól látod megint az összefüggést, több mint fél éve nem vagyok admin a bowl.hu-n

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve

off.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
ilyen a politikabaggio
az akkor volt, na.
Te nem hiszed el, hogy minden megváltozott azóta? 😀slowmotion
inkább egyszerre csodálom és szánom azokat az embereket, akik naivan (vagy csak szimplán bután, szemüket csukva tartva, egyetlen politikai könyvet sem elolvasva, egyetlen sorozatot sem megnézve) még mindig képesek hinni egy politikusnakbaggio
sorozatbambulás helyett normális oktatás kéne, ugye. Mert még mindig évszámokat magoltatunk történelemből és nem ok-okozati összefüggéseket.

más:  444.hu/2014/07/02/l-simon-laszlo-csak-sajat-kollegainak-cegeit-hivta-meg-egy-tenderre/

"A lap megkérdezte L. Simont is, aki egy percig sem tagadta, hogy mindez így történt:

„A pályázatot a lehető leggyorsabban szerettük volna lebonyolítani, így olyan cégeket akartunk meghívni, akikről nem kell hosszasan referenciákat begyűjteni. Ez pedig valóban csak az ismerősi körünkből volt lehetséges. Szempont volt az is, hogy olyan cégeket hívjunk meg, akik az adott feladatok ellátására alkalmasak lehetnek, s akik már dolgoztak a megyében. Továbbá olyan céggel, illetve személlyel akartam együtt dolgozni, akit jól ismerek, akiben megbízom, és aki mindig minden kérésemet szakszerűen oldotta meg, illetve határidőre teljesített. Természetes, hogy ezek alapja a korábbi vagy jelenlegi munkakapcsolat. A meghívott cégek ilyenek. Egyébként az eljárás mindenben szabályos és törvényes volt.”

legalább őszinte.Amadeus91
Ide jutottunk...kevéssel is beéri az ember 😀