Politika

69 feliratkozó

2 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 1 010
Elképesztően aljas húzás volt ez a mai hadifoglyos történet is
r.baggio
Majd várd meg az m1es interjúkat velük, plusz jönnek a plakátok a hős megmentő Orbánrol es Petikéről.
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 410 — Whoops, looks like something went wrong.
r.baggio
Viszont ezt sokan be fogjak nyelni szvsz.

2 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
A 112-re továbbra sincs magyarázatom, viszont nagyon úgy néz ki, hogy a ténylegesen indított jelöltjeik száma 104. Nem néztem utána, de kizártnak tartom, hogy egy párt több jelöltet indíthatna egy választókerületben.
nagylaza, főpohárnok
az a DK hotline tel szám: 112

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 662 — beers & Packers
Rosszul értelmezed. A "megvan" (kétségkívül furcsa megfogalmazás) annyit jelent, hogy az adott párt ennyi OEVK-ban állított jelöltet. Ezek a "megvan"-számok az első pillanattól kezdve változatlanok.
A 112-t amúgy én sem értem. Tegyük hozzá, ez nem az NVI vagy az NVB hivatalos honlapja.
nagylaza, főpohárnok
Értem.
Vagyis a DK egy oevk-ban eleve nem állít jelöltet. Hol? Miért? Te tudod?

A 112 jelölt úgy lehetne ha egy oevk-ban egy párt több jelöltet is indíthatna. Aminek ugyan semmi értelme, de szerintem nem is lehetség es. Mármint tilos.
Vagy elméletben indíthatna mondjuk a Fideszegy oevk-ban két jelöltet?

Tudom, nem a hivatalos a honlap, de azt trackeli. "Adatkezelés és módszertan: Az adatok lekérdezése egy automatizált szkript segítségével, 5 percenként történik az NVI hivatalos, nyilvános felületéről. "
Vagyis automatikusan ugyanaz van rajta, mint a NVI hivatalos honlapján.
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, csak 105ben állítanak jelöltet. Czeglédy Csaba körzetében nem, mert ő függetlenként indul, de a DK támogatja.
focilap
Ami a többit illeti: igen, az általad linkelt oldal a hivatalos adatok alapján készül (én is ezt szoktam nézni, mert jobban áttekinthető, mint a valasztas.hu). Ez azonban nem jelenti azt (ahogyan írod is), hogy hivatalos oldal lenne.
A NÉP-ről a valasztas.hu (tehát a hivatalos oldal) egyrészt közli, hogy az egyéni jelöltjeik száma 112, másrészt azt, hogy "nyilvántartásba véve, bejelentve" 104 jelöltjük van:
 vtr.valasztas.hu/ogy2026/jelolo-szervezetek/NEP/1020?tab=egyeni-jeloltek
A 112-re továbbra sincs magyarázatom, viszont nagyon úgy néz ki, hogy a ténylegesen indított jelöltjeik száma 104. Nem néztem utána, de kizártnak tartom, hogy egy párt több jelöltet indíthatna egy választókerületben.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
focilap 62
Rosszul értelmezed. A "megvan" (kétségkívül furcsa megfogalmazás) annyit jelent, hogy az adott párt ennyi OEVK-ban állított jelöltet. Ezek a "megvan"-számok az első pillanattól kezdve változatlanok.
A 112-t amúgy én sem értem. Tegyük hozzá, ez nem az NVI vagy az NVB hivatalos honlapja.
nagylaza, főpohárnok
Értem.

A 112 jelölt úgy lehetne ha egy oevk-ban egy párt több jelöltet is indíthatna. Aminek ugyan semmi értelme, de szerintem nem is lehetség es. Mármint tilos.

Tudom, nem a hivatalos a honlap, de azt trackeli. "Adatkezelés és módszertan: Az adatok lekérdezése egy automatizált szkript segítségével, 5 percenként történik az NVI hivatalos, nyilvános felületéről. "
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, csak 105ben állítanak jelöltet. Czeglédy Csaba körzetében nem, mert ő függetlenként indul, de a DK támogatja.
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 932 — #NoStress
nagylaza, főpohárnok
Értem.

2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
Valaki megnézte már az elmeroggyant interjúját a szélkakas Egonnal?
KB23
melyik elmeroggyant? nagy a választék 😊

2 hónapja
Ez a 8 párt lesz valószínűleg a listán, ha lesz választás, de az első 7 szinte bizonyosan. Ez a tracker aktuális állapota.

Mondjuk azt nem értem, hogy lehet a NÉP-nek 112 oevk-ból leadott ajánlása, amikor összesen 106 van...
Őszentsége Sobri Jóska
Az országos listához 71 olyan jelölt kell, akinek megvan az 500 érvényes ajánlása. Péntek délután 4 óra a határidő. Miből következtettél arra, hogy 7 pártnak "szinte bizonyosan" lesz országos listája?
nagylaza, főpohárnok
Mert ott van, hogy már "megvan", csak még nem validálták.
Vagyis a Fidesz leadta 106 oevk-ban, ebből 106 valid.
A Jobbik 105 oevk-ban adta le, ebből eddig 25 választókerületet ellenőriztek és fogadtak el.
7 párt már 71 fölött van annyival, hogy nem valószínű, hogy tucatjával szórjak ki a vk-kat, mert sok az érvénytelen aláírás.
És továbbra se értem, hogy lehet 112, ha a maximum 106.
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Ez a 8 párt lesz valószínűleg a listán, ha lesz választás, de az első 7 szinte bizonyosan. Ez a tracker aktuális állapota.

Mondjuk azt nem értem, hogy lehet a NÉP-nek 112 oevk-ból leadott ajánlása, amikor összesen 106 van...
Őszentsége Sobri Jóska
Az országos listához 71 olyan jelölt kell, akinek megvan az 500 érvényes ajánlása. Péntek délután 4 óra a határidő. Miből következtettél arra, hogy 7 pártnak "szinte bizonyosan" lesz országos listája?
nagylaza, főpohárnok
Mert ott van, hogy már "megvan", csak még nem validálták.
Vagyis a Fidesz leadta 106 oevk-ban, ebből 106 valid.
A Jobbik 105 oevk-ban adta le, ebből eddig 25 választókerületet ellenőriztek és fogadtak el.
7 párt már 71 fölött van annyival, hogy nem valószínű, hogy tucatjával szórjak ki a vk-kat, mert sok az érvénytelen aláírás.
És továbbra se értem, hogy lehet 112, ha a maximum 106.

2 hónapja
Szesze New York Giants 21 991 — Giants fan

Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Mert az utolsó nap "váratlanul" mindegyiknek meg fognak lódulni a számai, ez kb előre borítékolható..
2 hónapja

Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Viszont volt szó az alábontásról! Igaz, hogy rögtön valami teljesen más statisztika lett aztán odacitálva, de kicsire nem adunk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 637 — Omar's Coming Yo!
A yard tolja a Kutyapártot.
 444.hu/2026/03/04/a-rendorseg-egy-honapra-bezaratta-a-turbinat-a-drogtorvenyre-hivatkozva
Dzsokijuing
van azért velük nagyobb gond is..

www.reddit.com/r/hungary/comments/1rko3yc/kov%C3%A1cs_gerg%C5%91_%C3%B6nkorm%C3%A1nyzata_t%C3%B6rv%C3%A9nys%C3%A9rt%C5%91_m%C3%B3don_%C3%ADrt/
Szesze
KG egy olyan utolsó korrupt geci, mint a gazdái.

2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 722
KB23
Én igen. Nekem tetszett.
2 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 266

Őszentsége Sobri Jóska
Gondolom van olyan ahol több jelölt is van

Amúgy ez a nép ez nem a Jakab féle?

Sztem a jobbiknak se lesz még, szal max 6 de inkább 5
Negritis, a vajda
Gödény féle..

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 223 — The Mathematician

Őszentsége Sobri Jóska
Gondolom van olyan ahol több jelölt is van

Amúgy ez a nép ez nem a Jakab féle?

Sztem a jobbiknak se lesz még, szal max 6 de inkább 5

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 491 — Chiefs GM
 444.hu/2026/03/04/a-rendorseg-egy-honapra-bezaratta-a-turbinat-a-drogtorvenyre-hivatkozva
Dzsokijuing
fú de felkúrtam most ezen magam
Löfli
Remélem, hogy a következő fázis az lesz, amikor gyorshajtás miatt lezárják az autópályákat.

2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 957 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Dzsokijuing
fú de felkúrtam most ezen magam

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 550
KB23
Ezerszer inkább a Bostick onside kick. Na jónak írom most nézem.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja

2 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Dzsokijuing
van azért velük nagyobb gond is..

www.reddit.com/r/hungary/comments/1rko3yc/kov%C3%A1cs_gerg%C5%91_%C3%B6nkorm%C3%A1nyzata_t%C3%B6rv%C3%A9nys%C3%A9rt%C5%91_m%C3%B3don_%C3%ADrt/
Szesze
de hát ők becsűletesek!!! meg hát mindenki így csinálja!

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 833

Szerkesztette: KB23
2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898
 telex.hu/belfold/2026/03/04/lajkbajnoksag-131

Nem lettem szomorú attól, ami a cikkben van de, ami igazán jól esett a brüsszelitaháborúpárti lelkemnek és széles mosolyt csalt az arcomra, az ez a rész volt. (kiemelés tőlem)

A legtöbb komment
Ebben a versenyben a fideszesek szoktak dominálni, de Magyar most itt is átvette az uralmat, az egyetlen toplistás Orbán háborús MI-videója, bár a sok komment azért itt nem feltétlenül jelent pozitív fogadtatást. Mind a 9400 hozzászólást persze nem olvastuk végig, de a 20 legtöbb lájkot kapott kommentből 19 vagy kineveti, vagy melegebb éghajlatra küldi el Orbánt. A huszadik meg Deák Dániel.
2 hónapja
topin New England Patriots 2 353
2. Viszont érdemes figyelni a közösségi média legfontosabb kezdeményezését, a Félmillió Fiatalt a Változásért. Ha ezt Fekete-Győrék összehozzák, az kérdés nélküli Tisza-győzelem.
Mozgósítás, mozgósítás, mozgósítás, ez dönti el.
Dzsokijuing
A legutóbbi ellenzéki előselejtezőn 3%-ot kapott, a pártjával együtt a középpárti státuszból 7 év alatt a nemlétbe transzformált Fegyőr szerintem enyhén szólva semmire nem képes, aztán persze tévedhetek.
Kampman
Pártvezetésre valóban nem, de mozgalmaskodásra már van példa
slowmotion
ha csak a NOlimpia meg ez lesz a sikerei között, akkor is többet ért el mint kb a legtöbb politikusunk...